0 0 votes
Article Rating

Βρισκόμαστε ακόμα στον απόηχο της έκλειψης και της συνόδου του Άρη με τον Ουρανό σε αντίθεση με τον Δία, ενώ το κλίμα της ασάφειας συνεχίζεται και ενισχύεται με την σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα την πρώτη μέρα του Μαρτίου με τον Ερμή πολύ κοντά τους μέσα στο ζώδιο των Ιχθύων, θέση που τον κάνει να… χάνει την λογική του και την πρακτική του φύση.

Έτσι όλο αυτό μας προϊδεάζει για την συνέχεια όλης της προηγούμενης κατάστασης και γι’ αυτήν την εβδομάδα με τις ξαφνικές εντάσεις, τα απρόσμενα γεγονότα και την διατήρηση ενός θολού τοπίου.

Ωστόσο θα υπάρξει άνθηση στην τέχνη και την μεταφυσική αφού η έμπνευση θα είναι στο αποκορύφωμα. Καλή συγκυρία για προσευχή και διαλογισμό. Βέβαια πρέπει ακόμα να έχουμε το νου μας στις εξαπατήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε απογοητεύσεις.

Ως αντιστάθμισμα θα λειτουργήσει το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο στο τέλος της εβδομάδας που θα βοηθήσει να κρατηθούμε συγκεντρωμένοι και να στρέψουμε τη δράση μας σε σοβαρούς στόχους που μπορούμε να πετύχουμε με υπομονή και επιμονή και μάλιστα με μακροχρόνια αποτελέσματα.

Η Αφροδίτη το Σάββατο 4/3 ξεκινάει την φαινομενική ανάδρομη πορεία της από την 13η μοίρα του Κριού κι έτσι αρχίζουμε ν’ αναθεωρούμε και να ξανασκεφτόμαστε οτιδήποτε αφορά ερωτικά και οικονομικά θέματα. Και βέβαια αρχίζουν και οι επιστροφές πρώην …καταστάσεων. Ας προσπαθήσουμε για λίγο ακόμα να είμαστε προσγειωμένοι!

Ας δούμε πιο αναλυτικά τις γενικές τάσεις των ζωδίων για την εβδομάδα. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Το παρασκήνιο εξακολουθεί και αυτήν την εβδομάδα με κρυφές συζητήσεις και ενέργειες. Φροντίστε να είστε σαφείς και δώστε βάση στις λεπτομέρειες γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι τόσο ξεκάθαρα και οι στόχοι σας να μην είναι ρεαλιστικοί. Από το Σαββατοκύριακο ξεκινούν οι επιστροφές και οι αναθεωρήσεις! Κρατήστε ακόμα χαμηλούς τόνους και περιορίστε την τάση σας να γίνεστε νευρικοί, απρόσεκτοι και “επαναστάτες”! Ευτυχώς κάτι σας κρατάει προσγειωμένους! Από την επόμενη εβδομάδα αλλάζει το τοπίο και η ψυχολογία σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Συζητήσεις που θα κάνετε ειδικά με φιλικά πρόσωπα φροντίστε να είναι ξεκάθαρες γιατί μπορεί κάποιες υποσχέσεις να μην είναι αληθινές και τα συμπεράσματα σας ν’ αποδειχθούν λανθασμένα. Κρυφές σχέσεις από το παρελθόν κάνουν την επανεμφάνιση τους! Μην βιαστείτε να αποφασίσετε! Η ψυχολογία σας θα είναι λίγο πεσμένη κι εσείς θα νοιώθετε αρκετά πιεσμένοι. Μην το αφήσετε να επηρεάσει την υγεία σας! Εργασιακές υποθέσεις και οικονομικές οφειλές θα καταφέρετε να τις έχετε υπό έλεγχο. Σύντομα τα πράγματα αλλάζουν κι εσείς ηρεμείτε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συζητήσεις που αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη και την πορεία της καριέρας σας συνεχίζονται αλλά μέσα σε ένα θολό τοπίο. Φαίνεται πως κάποιοι στόχοι σας είναι υπερβολικοί όπως και οι προσδοκίες σας. Μην πιστεύετε εύκολα υποσχέσεις από κάποιο άτομο κύρους αν δεν θέλετε ν’ απογοητευθείτε. Αποφύγετε να προκαλέσετε σχόλια. Κάποιος φίλος που έχετε καιρό να τον δείτε μπορεί να εμφανιστεί. Αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν προβλήματα μην έρθετε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας γιατί οι ισορροπίες θα είναι πολύ λεπτές. Θα καταφέρετε ν’ αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας απέναντι στον σύντροφο και τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπάρχει η πιθανότητα ενός ταξιδιού που όμως δεν θα ήταν συνετό να επενδύσετε πολλά σε αυτό γιατί μπορεί να μπερδευτείτε. Καλύτερα να το κάνετε για λόγους αναψυχής! Να είστε ξεκάθαροι και με τα νομικά σας ζητήματα για να μην βρεθείτε μπροστά σε απρόοπτες εξελίξεις. Αν κάποιο σας παιδί λείπει θα έχετε ένα ευχάριστο νέο του κι αν ασχολείστε με εισαγωγές θα έχετε θετικές εξελίξεις. Μπορεί να σας απασχολήσει μια δουλειά που έχετε πάει και στο παρελθόν. Οικογενειακά θέματα εξακολουθούν να σας απασχολούν όπως και κάποιες ξαφνικές εξελίξεις και αλλαγές στη δουλειά σας. Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με ανωτέρους γιατί δεν θα σας βοηθήσει. Εξάλλου η σκληρή σας προσπάθεια σύντομα θα αποδώσει και θα σας αλλάξει το κοινωνικό σας status!

ΛΕΩΝ

Οικονομικές συζητήσεις και οφειλές ίσως σας προβληματίσουν αφού δεν θα ξέρετε πως να τις αντιμετωπίσετε. Δώστε προσοχή σε οποιονδήποτε διακανονισμό κάνετε γιατί μπορεί να εμπεριέχει παγίδες. Βελτιώστε την ψυχολογία σας που δεν είναι στα καλύτερά της, περνώντας ωραίες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο που ίσως σας προκύψουν. Ένα νομικό θέμα από το παρελθόν ίσως ξαναεμφανιστεί με κάποια ξαφνική εξέλιξη και σε ένα ταξίδι μακρινό ίσως υπάρξουν κάποιες ανατροπές. Όλα τα καινούργια σας ξεκινήματα θα σας πάνε καλά αφού θα έχετε το θάρρος και την ωριμότητα για να τρέξετε τις υποθέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε σε φάση προβληματισμού για τις σχέσεις σας με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Μια πρόταση για μια καινούργια συνεργασία που ίσως μοιάζει ιδανική χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί μπορεί και να μην είναι. Ξεκαθαρίστε όλες τις εκκρεμότητες με τον σύντροφό σας. Κάποιες οφειλές μπορεί να επιστρέψουν από τα παλιά, οπότε θα πρέπει να βρείτε τρόπους για να είστε συνεπείς κυρίως στις υποχρεώσεις απέναντι στην οικογένεια σας που μπορεί να σας έχουν κουράσει. Μην έρθετε σε αντιπαραθέσεις για χρήματα αφού η ένταση θα είναι περαστική κι εσείς θα τα καταφέρετε!

ΖΥΓΟΣ

Θα προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε τα εργασιακά σας θέματα συζητώντας με πρόσωπα που βρίσκονται μέσα στον χώρο της δουλειάς σας. Δεν είναι η στιγμή να πάρετε αποφάσεις ούτε και για νέα εργασιακά ξεκινήματα. Βάλτε σε τάξη την καθημερινότητά σας και δώστε προσοχή στην υγεία σας ιδιαίτερα αν κάνετε φαρμακευτική αγωγή. Βεβαιωθείτε πως είναι η σωστή. Άλυτα θέματα με τον σύντροφό σας όπως και μια παλιά συνεργασία μπορεί να σας απασχολήσουν. Θα είστε αρκετά νευρικοί και βιαστικοί πράγμα που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη, απροσεξία αλλά και εντάσεις. Ελέγξτε το νευρικό σας σύστημα και συνεχίστε να βάζετε τις στέρεες βάσεις για τους καινούργιους σας στόχους τους οποίους και θα καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα είστε δημιουργικοί και γεμάτοι έμπνευση ειδικά αν ασχολείστε με την συγγραφή. Αν κάνετε κάποιες συζητήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή αν προκύψει κάποια καινούργια ερωτική γνωριμία και μάλιστα ονειρική φροντίστε να είστε σαφής και να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας. Ίσως γυρίσετε σε μια παλιά σας δουλειά. Αποφύγετε τις εντάσεις με συναδέλφους αφού κάποιες ανατροπές ίσως προκαλέσουν εκνευρισμό. Η καθημερινότητά σας θα έχει πολύ τρέξιμο γι’ αυτό προφυλάξτε την υγεία σας. Αυτό θα είναι περαστικό κι εσείς θα έχετε πρόοδο στην δουλειά και στα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικογενειακά μπερδέματα μπορεί να σας προκύψουν όπως και κάποιες συζητήσεις που θα αφορούν το χώρο του σπιτιού που θα σας προκαλέσουν σύγχυση και ίσως σας απογοητεύσουν. Μην κάνετε οποιαδήποτε κίνηση που μπορεί να αφορά κάποιο ακίνητο. Έντονες θα είναι οι ερωτικές σας στιγμές με νυν αλλά και με πρώην και μάλιστα ξαφνικές ενώ και μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σ’ έναν έρωτα. Μην έρθετε όμως σε κόντρα με το ταίρι σας όπως και με κάποιο σας παιδί. Τώρα αναζητάτε την σταθερότητα που φαίνεται πως θα την έχετε και τα δημιουργικά σας σχέδια θα πάνε πολύ καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νοιώθετε πως κάτι θέλετε να ξεκαθαρίσετε με τα συγγενικά σας πρόσωπα και να το συζητήσετε μαζί τους. Αφήστε το γι’ αυτήν την εβδομάδα γιατί μπορεί να μπερδευτούν περισσότερο τα πράγματα. Έχετε μεγάλη έμπνευση και καινούργιοι υψηλοί στόχοι σας απασχολούν. Μια συνάντηση θα έχετε με ένα πρόσωπο της οικογένειας σας που έχετε να το δείτε καιρό. Κάποια ξαφνικά γεγονότα στο χώρο του σπιτιού σας μπορεί να σας ταράξουν αλλά θα καταφέρετε πολύ γρήγορα να τα ισορροπήσετε. Αποφύγετε την απομόνωση όπως και να μπερδέψετε οικογενειακά με επαγγελματικά θέματα. Η ψυχική σας δύναμη και αντοχή θα σας βοηθήσει σε όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οποιαδήποτε οικονομική συζήτηση ή συναλλαγή κι αν κάνετε δώστε προσοχή γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να μπερδευτείτε ή να λάβετε υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν. Μην δανείσετε χρήματα, μην υπογράφετε εύκολα και μην επενδύσετε σε κάτι που μπορεί να το θεωρήσετε μεγάλη ευκαιρία. Θέματα του παρελθόντος αρχίζουν να στριφογυρίζουν στο μυαλό σας και ένα συγγενικό πρόσωπο μπορεί να συναντήσετε που είχατε καιρό να ιδωθείτε. Ένα ταξίδι που θέλατε να κάνετε μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να καθυστερήσει ή να υπάρξουν κάποια απρόοπτα. Μην τρέχετε όταν οδηγείται και προσέξτε τι λέτε γιατί κάποιοι άνθρωποι μπορεί να πληγωθούν. Αυτά που επιδιώκετε θα τα καταφέρετε έστω και με μια μικρή καθυστέρηση.

ΙΧΘΥΣ

“Όλα γυρίζουν μες το μυαλό μου σαν να’χω πιει του κόσμου το κρασί”. Όλες οι αλλαγές και οι συζητήσεις  απαιτούν μεγάλη προσοχή. Ίσως να μην εξελιχθούν όπως περιμένατε ενώ ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος των παρεξηγήσεων γι’ αυτό να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που λέτε και σε αυτά που καταλαβαίνετε. Αν είστε καλλιτέχνες θα λάμψετε και θα είστε έντονα δημιουργικοί αρκεί να καταφέρετε να μείνετε προσγειωμένοι. Ίσως σας επιστραφούν κάποια χρήματα που σας οφείλουν, αλλά μπορεί να υπάρξουν και ξαφνικά έξοδα γι’ αυτό φανείτε συνετοί στην διαχείριση των οικονομικών σας και περιορίστε την τάση σας για σπατάλη γιατί οι υποχρεώσεις σας θα είναι αρκετές οπότε φανείτε συνεπείς. Θα υπάρξουν βέβαια και κάποιοι άνθρωποι μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον που δεν θα σας αφήσουν να ξεφύγετε, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας.

 

 

Σοφία Πονήρη

 

Την Σοφία μπορείτε να την ακούτε και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του myHoroscope, τον S Radio (www.soc.gr), κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ με ενδιαφέροντα αστρολογικά θέματα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments