0 0 votes
Article Rating

Μια έντονη δραστηριότητα των μικρών πλανητών θα έχουμε αυτήν την εβδομάδα αφού αποφάσισαν να παίξουν με τους μεγάλους αλλά και μεταξύ τους. Το ξεκινάει λοιπόν ο Άρης μετατρέποντας το ένα παιχνίδι για δυνατούς “παίχτες” αφού τελειώνει τον μήνα εξακολουθώντας να σχηματίζει στις 29/5, πρώτη μέρα της εβδομάδας, από την 25η μοίρα των Διδύμων αντίθεση με τον Κρόνο στην 25η μοίρα του Τοξότη, όψη που έχουμε ήδη αναλύσει λεπτομερώς αφού μας ακολουθεί από την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα πλησιάζει στην ολοκλήρωση της.

Αμέσως μετά στις 30/5 σχηματίζει όψη εξαγώνου  από την 26η μοίρα την Διδύμων με τον Ουρανό που βρίσκεται στην 26η μοίρα του Κριού. Πατάει ξανά το γκάζι αφού στο ζώδιο των Διδύμων είναι “φορτσάτος”, για νέα, πρωτοπόρα, δυναμικά ξεκινήματα ειδικά σε θέματα εργασιακά, επικοινωνίας, μεταφορών, εμπορίου και παιδείας. Μας ωθεί να δημιουργήσουμε παρέες, να συζητήσουμε, να ταξιδέψουμε, να ελιχθούμε και να νοιώσουμε λίγο πιο ενθουσιώδης και ανέμελοι.

Στη συνέχεια, στις 31/5, τη σκυτάλη παίρνει ο Ερμής και σχηματίζοντας από την 19η μοίρα του Ταύρου όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα στην 19η μοίρα του Αιγόκερω, μας καλεί να εμβαθύνουμε περισσότερο και να μετατρέψουμε τις συζητήσεις μας σε πιο ουσιαστικές ψάχνοντας την κρυμμένη, ακόμα και λίγο δύσκολη αλήθεια, που όμως θα μας ξεκαθαρίσει το τοπίο και εν τέλη θα μας ανακουφίσει.

Θέματα που σχετίζονται με γη και πετρέλαιο μπορεί να αποδώσουν οικονομικά οφέλη ενώ συζητήσεις σχετικά με οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις ίσως πάρουν μια θετική τροπή.

Αυτό ακριβώς τονίζει και η Αφροδίτη αναλαμβάνοντας ρόλο πρωταγωνίστριας από την πρώτη κιόλας μέρα του καινούργιου μήνα. Έως τις 4 του μήνα λοιπόν θα κινηθεί από την 25η μέχρι την 29η μοίρα του Κριού σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο στην 25η μοίρα του Τοξότη, σύνοδο με τον Ουρανό στην 27η μοίρα του Κριού και εξάγωνο με τον Άρη στην 29η μοίρα των Διδύμων.

Έτσι μας καλεί κι αυτή να αντιμετωπίσουμε υπεύθυνα και σοβαρά  προσωπικές σχέσεις αλλά και οικονομικές συναλλαγές. Καινούργια ξεκινήματα θα δούμε σε θέματα δικαιοσύνης, θρησκείας, παιδείας, μεταφορών και αθλητισμού, που με τον σωστό και ανάλογο χειρισμό μπορεί να οδηγήσουν σε πολύ θετικά αποτελέσματα.

Αυτό βεβαίως αφορά και όλα μας τα προσωπικά και οικονομικά νέα ξεκινήματα, πάντα με προσοχή καθώς ο Άρης ετοιμάζεται να κάνει μια δύσκολη μετάβαση στο ζώδιο του Καρκίνου.

Συμπρωταγωνιστής της Αφροδίτης αλλά και αρωγός σε αυτές τις εξελίξεις θα είναι ο Ήλιος καθώς και αυτός στις 3/6 από την 13η μοίρα των Διδύμων θα σχηματίσει ένα πολύ ωραίο τρίγωνο με τον Δία στην 13η μοίρα του Ζυγού. Όψη χαράς, αισιοδοξίας, λάμψης, ευκαιριών και εξαιρετικά θετικής ενέργειας!

Θα μας δημιουργήσει την διάθεση να βάλουμε καινούργιους στόχους και να προσπαθήσουμε να τους πετύχουμε και ίσως μας ανοίξει νέους ορίζοντες σε καινούργια πεδία γνώσης αλλά και στην οπτική μας όσον αφορά τις ηθικές και πνευματικές μας αξίες. Τα αέρινα ζώδια μέσα στα οποία σχηματίζεται η όψη μας προτρέπουν να έρθουμε πιο κοντά, να σκεφτούμε περισσότερο και πιο θετικά αλλά και να επικοινωνήσουμε καλύτερα. Θα θέλουμε να δημιουργήσουμε παρέες, να χαρούμε και να διασκεδάσουμε! Επαγγελματικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν όπως και επιχειρηματικές δραστηριότητες που θα αποδώσουν μέσα από τις συνεργασίες.

Επειδή όμως αμέσως μετά στις 4 του μήνα ο Ήλιος από την 14η μοίρα των Διδύμων θα κλείσει την εβδομάδα με το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στην 14η μοίρα των Ιχθύων είναι ανάγκη σε όλα αυτά που θα θελήσουμε να κάνουμε ή που θα μας “τύχουν”, σε όλους τους τομείς, να αξιολογήσουμε προσεχτικά όλες τις λεπτομέρειες, να μην βιαστούμε να ενθουσιαστούμε και να πάρουμε αποφάσεις, να προσέχουμε τι υπογράφουμε και σε κάθε περίπτωση να έχουμε το νου μας σε αυτό που” φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό” για να μην έρθουμε αντιμέτωποι με απογοητεύσεις και προσγειωθούμε απότομα!

Γενικά με την απαιτούμενη προσοχή και προσπάθεια είναι μια εβδομάδα που θα μπορούσε να έχει πολλές ευκαιρίες για καινούργια πράγματα αλλά και πολλές κεραυνοβόλες, ωραίες… στιγμές!

 

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ
Σημαντικές συζητήσεις με τον σύντροφο σας και με τους συνεργάτες σας μπορεί να αποδώσουν πολύ θετικά αποτελέσματα. Η υπογραφή ενός συμβολαίου, όπως και μια μετακίνηση, αν χρειαστεί να κάνετε, φαίνεται πως θα σας πάει καλά αρκεί να μην ενθουσιαστείτε υπερβολικά και να δώσετε προσοχή σε ένα παρασκήνιο που ίσως υπάρχει και μπορεί να λειτουργεί λίγο… υπόγεια. Οποιαδήποτε συζήτηση οικονομικού περιεχομένου με κάποιο σημαντικό πρόσωπο μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον θα έχει μια θετική εξέλιξη. Δυναμικές θα είναι όλες οι εκκινήσεις σας για καινούργια πράγματα που φαίνεται πως θα έχουν μία σταθερή βάση, ειδικά αν σχετίζονται με εξωτερικό. Ο έρωτας αυτήν την εβδομάδα μπορεί να σας αιφνιδιάσει ανά πάσα στιγμή! Συγκρατείστε λίγο την παρορμητικότητα σας  στην διαχείριση των συναισθημάτων αλλά και των χρημάτων σας για να μην ξεφύγετε και μετά δεν μπορείτε να τα “μαζέψετε” και φανείτε προσεχτικοί κατά την διάρκεια μετακινήσεων και συζητήσεων αφού μπορεί να πείτε κάτι παραπάνω που ίσως δημιουργήσει εντάσεις. Σαββατοκύριακο ίσως ασχοληθείτε με κάποιον συνεργάτη σας ή μπορεί να αποφασίσετε να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφό σας!

ΤΑΥΡΟΣ
Μια πολύ καλή εβδομάδα για να ασχοληθείτε με οικονομικά και επαγγελματικά θέματα αφού κάποια ευκαιρία μπορεί να προκύψει. Αποφύγετε να αναμίξετε φίλους με οικονομικά και προσπαθήστε οι στόχοι σας να είναι ρεαλιστικοί. Μπορείτε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις που θα αποδώσουν. Αν είστε σπουδαστές θα έχετε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα. Αν και ίσως υπάρχουν ακόμα κάποια εμπόδια στο να ρυθμίσετε τις οικονομικές υποχρεώσεις και οφειλές σας, γρήγορα θα τα ξεπεράσετε και ίσως έρθουν στα χέρια σας κάποια λεφτά που δεν θα τα περιμένετε! Ελέγξτε μόνο κάπως τα έξοδα σας γιατί θα είναι αρκετά. Φαίνεται πως κινείστε λίγο “κρυφά” αφού δεν έχετε καμία διάθεση να κοινοποιήσετε τα σχέδια σας! Μυστικές ερωτικές συναντήσεις και υποθέσεις μάλλον θα σας ανανεώσουν και θα σας… συνεπάρουν! Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με την δουλειά και με απλά καθημερινά θέματα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να χαθεί αυτήν την εβδομάδα αφού θα έχετε πολλές και σε πολλούς τομείς! Αν θέλετε να συζητήσετε κάτι σημαντικό για ένα οικονομικό θέμα, να κυνηγήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο, να ασχοληθείτε με τον σύντροφο και τα παιδιά σας, ακόμη και με μια συνεργασία, είναι η κατάλληλη στιγμή αφού πολλά καλά” ξαφνικά” μπορεί να σας προκύψουν. Αποφύγετε να κοινοποιήσετε όλες σας τις συζητήσεις και δώστε λίγο προσοχή στις επαγγελματικές σας εξελίξεις γιατί κάποια πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά απ’ ότι νομίζετε. Κι εσείς όμως θα έχετε μια τάση να είστε κάπως επιθετικοί, οπότε συγκρατηθείτε! Φροντίστε και την υγεία σας. Ξαφνική μορφή θα έχει και ο έρωτας αφού κάποια γνωριμία μπορεί να σας… κεραυνοβολήσει και μάλιστα μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον! Φαίνεται όμως πως θα το διαχειριστείτε συνετά αφού τον τελευταίο καιρό δεν έχετε καμία διάθεση για επιπόλαιες περιπέτειες! Το Σαββατοκύριακο όμως ρίξτε το λίγο έξω, διασκεδάστε και έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για οτιδήποτε….προκύψει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ενδιαφέρον σας αυτήν την εβδομάδα εστιάζεται μέσα στον χώρο του σπιτιού. Μια καλή εξέλιξη που μπορεί να αφορά κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σας ίσως σας ανακουφίσει ψυχολογικά, θα ήταν όμως καλύτερα να την κρατήσετε για τον εαυτό σας. Αν θέλετε να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση για κάποιον στόχο σας με τον σύντροφο σας, με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή κάποιον συνεργάτη σας θα έχετε τα αποτελέσματα που περιμένετε. Μια ξαφνική επαγγελματική ευκαιρία ίσως προκύψει με τις ανάλογες οικονομικές προεκτάσεις. Φαίνεται πως θα έχει καλές και μακροπρόθεσμες προοπτικές, μην βιαστείτε όμως να αποφασίσετε οποιαδήποτε αλλαγή και μελετήστε καλά όλα τα νέα ξεκινήματα γιατί ενδεχομένως να υπάρχει κάποιο παρασκήνιο και κάποιες ενέργειες που δεν γνωρίζετε. Φροντίστε την ξεκούραση σας, όπως και την ψυχολογική και σωματική σας κατάσταση. Αν έχετε νομικές εκκρεμότητες προσέξτε όλες τις λεπτομέρειες και τις εξαπατήσεις! Σαββατοκύριακο μάλλον θα αναζητήσετε την θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειας σας!

ΛΕΩΝ
Μια χαλαρή εβδομάδα παρέα με φίλους, αρκετές ευχάριστες μετακινήσεις αλλά και διάθεση για την επίτευξη καινούργιων σημαντικών στόχων με πολύ καλές προοπτικές σας περιμένει. Αν θέλετε να συζητήσετε για μια σημαντική δουλειά ή εξέλιξη στον επαγγελματικό σας χώρο θα βγείτε ωφελημένοι. Φίλοι θα είναι κοντά σας και θα σας στηρίζουν αποφύγετε όμως να τους αναμίξετε με οικονομικά θέματα και αν υπάρξουν κάποιες διαφωνίες κρατήστε χαμηλούς τόνους. Γενικότερα δώστε μια προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές για να μην έχετε απώλειες που δεν τις είχατε υπολογίσει. Ένα ξαφνικό ταξίδι, μπορεί και μακρινό, με αγαπημένα πρόσωπα θα σας ενθουσιάσει και αν το κάνετε για επαγγελματικούς λόγους θα υπάρξουν πολλές καλές ευκαιρίες και εξελίξεις. Δεν αποκλείεται κάπου εκεί να προκύψει και μια πολύ συναρπαστική και ενδιαφέρουσα… γνωριμία! Σαββατοκύριακο ίσως θελήσετε να δείτε συγγενικά σας πρόσωπα και μια εκδρομούλα μπορεί να είναι στο πρόγραμμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή ίσως είναι η κατάλληλη εβδομάδα να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα σας μέσα από την εργασία σας ή να ζητήσετε μία αύξηση γιατί μπορεί να τα καταφέρετε! Φαίνεται πως γενικά θα υπάρχει μια εύνοια στα οικονομικά σας που μπορεί να έχει την μορφή μιας βοήθειας από τον σύντροφο σας ή κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σας, ακόμα και μιας ξαφνικής ευκαιρίας. Παρόλα αυτά σε ότι θέλετε να διευθετήσετε στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας φανείτε προσεχτικοί και εξετάστε όλες τις λεπτομέρειες για να μην απογοητευθείτε αργότερα κι αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα κύρους. Διαφυλάξτε και την υγεία σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε. Αν κάποιο σας παιδί είναι μακριά και σπουδάζει, μια επιτυχία του θα είναι σημαντική και θα σας δώσει χαρά. Σημαντική θα είναι και οποιαδήποτε συζήτηση κάνετε με τον ερωτικό σας σύντροφο και μάλιστα με καλά αποτελέσματα. Σαββατοκύριακο τα μάτια σας ανοιχτά γιατί μπορεί να δείτε τις τσέπες σας να… γεμίζουν!

ΖΥΓΟΣ
Νομικές εκκρεμότητες και οτιδήποτε μπορεί να σχετίζεται με εξωτερικό φαίνεται πως αυτήν την εβδομάδα θα σας δώσουν πολύ καλά αποτελέσματα αφού θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες γι’ αυτό. Η διάθεση σας ανεβαίνει και νοιώθετε πιο αισιόδοξοι! Σ’αυτό μπορεί να βοηθήσουν κάποιες θετικές συζητήσεις που θα κάνετε με τον σύντροφο σας ή για μια συνεργασία με σταθερές βάσεις. Δεν αποκλείεται κι ένα ταξίδι, όπως και μια ξαφνική γνωριμία που θα σας αιφνιδιάσει. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την σκέψη σας συγκεντρωμένη και μην βιαστείτε να προβείτε σε αλλαγές. Θετικές θα είναι και οι συζητήσεις που θα κάνετε με πρόσωπα της οικογένειας σας για οικονομικά θέματα, όπως και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικές ρυθμίσεις που αφορούν το σπίτι σας. Ίσως δεχτείτε και την βοήθεια του συντρόφου σας σε αυτό. Εκεί που πρέπει να δώσετε μια προσοχή είναι ο χώρος της δουλειάς αφού μπορεί να δεχτείτε κάποιες υποσχέσεις που να μην είναι αληθινές. Προφυλάξτε και την υγεία σας και ειδικά αν βρίσκεστε σε περίοδο θεραπειών βεβαιωθείτε πως είναι οι σωστές. Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα και όλα δείχνουν πως η τύχη σάς χαμογελά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια γεγονότα θα σας τονώσουν ψυχολογικά αυτήν την εβδομάδα αφού θα νοιώσετε κάποια βάρη να απομακρύνονται και να κάνουν το τοπίο σας πιο ξεκάθαρο. Πολύ πιθανόν αυτό να προκύψει μέσα από κάποια ξαφνική επαγγελματική ευκαιρία που θα οδηγήσει σε άνοδο των εισπράξεων σας και σε ευνοϊκές λύσεις και ρυθμίσεις των οικονομικών σας υποχρεώσεων, κάτι που θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε σιγουριά. Κρατήστε όμως τα αγαπημένα σας πρόσωπα μακριά απ’ αυτό για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και μπερδέματα. Τώρα μπορείτε αν θέλετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, όπως και με συγγενικά σας πρόσωπα, αφού θα έχουν το αποτέλεσμα που θέλετε. Αν σας απασχολεί ένα θέμα υγείας μπορεί να δείτε μια ξαφνική βελτίωση. Στον χώρο της δουλειάς ίσως κάποιος συνάδελφος σας εκδηλώσει ένα λίγο… διαφορετικό ενδιαφέρον που δεν θα το περιμένετε! Σαββατοκύριακο θα θέλετε λίγο να απομονωθείτε και να χαλαρώσετε χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα νοιώθετε μια χαρά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτήν την εβδομάδα καλό θα ήταν να είστε έτοιμοι  για έναν ξαφνικό έρωτα που θα σας αναστατώσει! Εσείς βέβαια θέλετε να ξέρετε που βαδίζετε αλλά είναι πολύ πιθανόν αυτό που θα προκύψει να έχει και μια καλή και σταθερή συνέχεια. Αν σκέφτεστε το ξεκίνημα μιας συνεργασίας με κάποιο πρόσωπο μέσα από το κοινωνικό ή φιλικό σας περιβάλλον τώρα θα σας δοθεί μια πολύ καλή ευκαιρία με θετικές προοπτικές. Ευνοϊκές θα είναι και οι συζητήσεις που θα κάνετε στον χώρο της δουλειάς για ένα οικονομικό θέμα και ίσως δείτε τις αποδοχές σας να αυξάνονται. Εκεί που πρέπει να είστε προσεχτικοί είναι η σχέση σας με τον σύντροφο σας και με πρόσωπα της οικογένειας σας καθώς και συγκρούσεις μπορεί να υπάρξουν αλλά και κάποια πράγματα να σας στεναχωρήσουν και να σας απογοητεύσουν. Αποφύγετε γενικότερα τις εντάσεις και την βιασύνη που μπορεί να προκαλέσει μικροατυχήματα και φροντίστε την υγεία σας. Σαββατοκύριακο θα βρεθείτε με φίλους, θα περάσετε καλά κι αυτό θα σας φτιάξει την διάθεση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην αφήσετε καμία ευκαιρία στον χώρο της δουλειάς να πάει χαμένη αυτήν την εβδομάδα! Φαίνεται πως κάτι πολύ καλό θα σας προκύψει που θα σας βοηθήσει στην επαγγελματική σας εξέλιξη και στην άνοδο της καριέρας σας. Προσπαθήστε όμως να σκεφτείτε προσεχτικά όλες τις κινήσεις σας, μην πιστεύετε εύκολα σε μεγάλα λόγια και μην πάρετε εύκολα αποφάσεις. Αν κινηθείτε συνετά και δεν βιαστείτε να ανακοινώσετε τα σχέδια σας οι εξελίξεις θα είναι θετικές. Ίσως λάβετε μια βοήθεια από κάποιο σημαντικό πρόσωπο που όμως καλύτερα να την κρατήσετε για τον εαυτό σας. Αποφύγετε και τις εντάσεις με συναδέλφους όπως και την υπερβολική κούραση μέσα σε μια καθημερινότητα που…τρέχει για να μην επιβαρύνεται την υγεία σας. Ξαφνικά γεγονότα και έξοδα ίσως προκύψουν στον χώρο του σπιτιού κι αυτό να διαταράξει την σχέση σας με τα πρόσωπα της οικογένειας σας. Κρατήστε τις ισορροπίες γιατί θα έχετε και βοήθειες. Συζητήστε τώρα οτιδήποτε σημαντικό σας απασχολεί με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με τα παιδιά σας. Σαββατοκύριακο η καριέρα σε πρώτο πλάνο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια πολύ δημιουργική αλλά και ερωτική εβδομάδα έρχεται για εσάς! Τα σχέδια σας ιδιαίτερα αν σχετίζεστε με εξωτερικό ή αν είστε καλλιτέχνες ευνοούνται και αν χρειαστεί να ταξιδέψετε πολύ πιθανόν εκεί που θα πάτε να σας περιμένει ένας καινούργιος έρωτας που θα εμφανιστεί ξαφνικά! Μην βιάζεστε κατά τις μετακινήσεις σας. Και οι νομικές σας υποθέσεις ευνοούνται. Βάλτε υψηλούς στόχους γιατί αν προσπαθήσετε με υπομονή και συνέπεια μπορεί να τους πετύχετε αφού κάποια πρόσωπα μέσα από το περιβάλλον σας βοηθούν και σας στηρίζουν. Αν χρειαστεί να κάνετε μια δύσκολη συζήτηση στον χώρο του σπιτιού μπορεί με τον κατάλληλο χειρισμό να έχει μια καλή εξέλιξη αλλά καλύτερα να μην την κοινοποιήσετε. Δώστε βάση στους οικονομικούς σας χειρισμούς γιατί υπάρχει κίνδυνος για λάθη και εξαπατήσεις και σε καμία περίπτωση μην ανακατέψετε αγαπημένα πρόσωπα με λεφτά. Σαββατοκύριακο θα έχετε θετική διάθεση και ίσως μια απόδραση σας ανανεώσει!

ΙΧΘΕΙΣ
Φροντίστε αυτήν την εβδομάδα να ρυθμίσετε όλες τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, ειδικά αν αφορούν τον χώρο του σπιτιού, αφού θα έχετε την ευκαιρία να το κάνετε με πολύ θετικά αποτελέσματα. Ίσως έχετε μια βοήθεια από κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σας με την μορφή μιας δωρεάς ή μιας κληρονομιάς. Πάντως χρήματα και μάλιστα ξαφνικά θα σας έρθουν που δεν αποκλείεται να προκύψουν και μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Επειδή όμως μπορεί να έχετε και έξοδα που δεν θα τα περιμένετε μην παρασύρεστε! Οποιαδήποτε συζήτηση κάνετε με φίλους ή για κάποιον σημαντικό σας στόχο θα πάρει μια θετική τροπή και ένα ταξιδάκι ακόμα ίσως σας ευνοήσει. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε αντιπαραθέσεις με οικογενειακά πρόσωπα, μην πιστεύετε εύκολα σε υποσχέσεις, προσέξτε την υγεία σας και διαχειριστείτε συνετά τις υποθέσεις σας εξετάζοντας όλες τις λεπτομέρειες. Προσπαθήστε να είναι όλα πολύ ξεκάθαρα γιατί ίσως νοιώθετε λίγο μπερδεμένοι. Εσείς δεν θέλετε και πολύ για ν’ αρχίσετε να… ταξιδεύετε! Σαββατοκύριακο ανανεωθείτε ψυχολογικά και ερωτικά!

 

 

Σοφία Πονήρη

Την Σοφία μπορείτε να την ακούτε και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του myHoroscope, τον S Radio (www.sradio.gr), κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ με ενδιαφέροντα αστρολογικά θέματα!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments