0 0 votes
Article Rating

Ο Ερμής έχει ήδη εισέλθει στον Ταύρο από τις αρχές του μήνα και θα φτάσει στην 4η μοίρα του όπου την Κυριακή 9/4 θα αρχίσει την φαινόμενη ανάδρομη πορεία του. Έτσι η επικοινωνία δυσκολεύει, μηνύματα, ειδήσεις, τηλεφωνήματα δεν φτάνουν στον προορισμό τους, Μ.Μ.Μ ίσως μας ταλαιπωρήσουν, οι εξελίξεις καθυστερούν και συζητήσεις για οικονομικά θέματα αναθεωρούνται και δεν τελειώνουν.

Άρα από το Σαββατοκύριακο αποφεύγουμε να κάνουμε σημαντικές συζητήσεις, δεν αγοράζουμε καινούργια πράγματα(ειδικά αυτά που αφορούν επικοινωνία παρά μόνο μεταχειρισμένα),δεν υπογράφουμε έγγραφα και ελέγχουμε πολύ καλά τι λέμε και τι καταλαβαίνουμε.

Και η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται ανάδρομη και την Δευτέρα 3/4 εισέρχεται πάλι στους Ιχθείς φτάνει στην 27η μοίρα τους και κάνει το δεύτερο τετράγωνο της με τον Κρόνο, που κι αυτός αρχίζει την αναδρομή του στις 6/4.Η όψη βέβαια έχει ήδη αρχίσει να μας επηρεάζει και θα εξακολουθήσει να είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος του μήνα.

Αυτό δημιουργεί εμπόδια και δυσκολίες στις οικονομικές εξελίξεις αλλά και ένα “πάγωμα” στις προσωπικές σχέσεις. Έτσι εκτός από την συνετή διαχείριση των χρημάτων μας θα πρέπει να φροντίσουμε τις μεταξύ μας επαφές.

Ο Ήλιος από το Σαββατοκύριακο καθώς διανύει το δεύτερο δεκαήμερο του Κριού  εμπλέκεται στο Ταυ-Τετράγωνο (Ουρανού-Δία-Πλούτωνα) και επαναφέρει δύσκολα ζητήματα οικονομικά όπως και θέματα που αφορούν πρόσωπα εξουσίας, ηφαίστεια, αεροπλάνα, έδαφος, ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές, έξαρση της τρομοκρατίας και γενικότερα βίαιες συμπεριφορές.

Η καλή όψη της εβδομάδας είναι το τρίγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που θα γίνει ακριβείας την Πέμπτη 6/4 στην 19η μοίρα των ζωδίων.

Φαίνεται λοιπόν πως παρόλες τις δυσκολίες το παλεύουμε γερά και
κάνουμε δυναμικές διεκδικήσεις με δύναμη και αντοχή. Στις προσωπικές σχέσεις όψη άκρως ερωτική, δημιουργεί πάθος και ένταση, αλλά και το αίσθημα της ζήλιας και της κτητικότητας! Άν κάτι ξεκινήσει τώρα θα μας μείνει… αξέχαστο!

 

Αναλυτικά οι προβλέψεις τις εβδομάδας για τα ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ
Οικονομικές συζητήσεις ξεκινάτε που όμως δεν θα δώσουν τώρα το οριστικό τους αποτέλεσμα. Θα επανέλθουν μέσα στον επόμενο μήνα όπου και θα βρείτε λύσεις. Παρ’ όλ’αυτά μέσα στην εβδομάδα θα διεκδικήσετε χρήματα μέσα από τον χώρο της δουλειάς σας, ίσως και μια αύξηση και έχετε πιθανότητες να τα καταφέρετε. Καλό θα ήταν όμως να αποφύγετε τις συγκρούσεις με συνεργάτες και προϊσταμένους γιατί μπορεί να έχουν μια απρόβλεπτη ανεπιθύμητη εξέλιξη. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και στη σχέση σας με τον σύντροφο σας. Ένα νομικό θέμα ή κάτι που έχει σχέση με εξωτερικό και θέλετε να το κρατήσετε μυστικό επανέρχεται αλλά δεν φαίνεται να εξελίσσεται όπως θα θέλατε, αφού θα συναντήσετε εμπόδια. Γενικότερα ευνοείστε, απλώς αφήστε το για αργότερα. Το Σαββατοκύριακο δεν νομίζω ότι θα χαλαρώσετε, αφού πάλι με την δουλειά θα ασχοληθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν θέλετε να συζητήσετε κάτι σημαντικό, κάντε το μέχρι τα μέσα της εβδομάδας γιατί από κει και πέρα θα υπάρξουν αναθεωρήσεις και καθυστερήσεις. Θα έχετε το θάρρος και την δύναμη να παλέψετε γι’ αυτά που επιθυμείτε και χάρη στην δική σας δράση θα έχετε θετικά αποτελέσματα κυρίως σε θέματα νομικά και εξωτερικού. Αν είστε αθλητές μπορεί να έχετε μια μεγάλη επιτυχία. Αποφύγετε μόνο να γίνεστε επιθετικοί και απρόσεχτοι και φροντίστε την υγεία σας. Μην εμπλέξετε φίλους με οικονομικά ζητήματα κι ακόμα κι αν επανέλθει ένα τέτοιο ζήτημα από το παρελθόν προσέξτε πως θα το διαχειριστείτε γιατί όχι μόνο δεν θα βρείτε λύση, αλλά ίσως οδηγηθείτε σε μια σύγκρουση που θα σας στοιχίσει ψυχολογικά. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε την διάθεση να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να δείτε αγαπημένα πρόσωπα. Καλύτερα αποφύγετε ένα ταξίδι και μην έρθετε σε μια αντιπαράθεση στον χώρο της δουλειάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ξεκινάει για εσάς ένα παρασκήνιο αφού κρυφές συζητήσεις φαίνεται να γίνονται ή ίσως εσείς θέλετε να τις κρατήσετε κρυφές. Ότι πάντως και να συμβαίνει πολλά θα είναι αυτά που θα αναθεωρήσετε και θα τα ξανασυζητήσετε αργότερα. Παρασκηνιακή αλλά και δυναμική και η δράση σας για ένα οικονομικό θέμα που αφορά τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους που φαίνεται πως θα το επιλύσετε. Η προσοχή σας τώρα πρέπει να στραφεί στην εξέλιξη μιας συνεργασίας που ήδη σας έχει απασχολήσει από το παρελθόν και στις σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας. Φερθείτε συνετά γιατί μπορεί να συναντήσετε “τοίχο” και να δημιουργηθεί ψυχρότητα. Σαββατοκύριακο μάλλον θα θέλετε να ασχοληθείτε με θέματα του σπιτιού αλλά προσοχή στις εντάσεις με τον σύντροφό σας και με πρόσωπα της οικογένειας σας και μην αναμίξετε αγαπημένα πρόσωπα με οικονομικά θέματα. Καλύτερα μην πάτε για δουλειά, καθήστε σπίτι αλλά… χαλαρώστε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένας φίλος ήρθε απόψε απ’τα… παλιά! Εκεί προς το τέλος της εβδομάδας μια συζήτηση με ένα φιλικό πρόσωπο που μάλλον την έχετε ξανακάνει θα σας απασχολήσει πάλι. Θα ολοκληρωθεί όμως αργότερα. Ίσως ξεκινήσετε και μια συνεργασία μαζί του που θα σας πάει καλά και θα έχει και σημαντική εξέλιξη. Αυτό που θα σας προβληματίσει είναι ένα επαγγελματικό θέμα που αφορά εξωτερικό και για άλλη μια φορά δεν θα τρέξει, κάτι που είχε συμβεί και στο παρελθόν. Τα εμπόδια θα συνεχίσουν ακόμη, αλλά προς το παρόν, γιατί στην συνέχεια θα αλλάξουν τα πράγματα. Και ένα θέμα υγείας ίσως επανέλθει και σας ταλαιπωρήσει λίγο. Το Σαββατοκύριακο κάπως δύσκολα τα πράγματα στις σχέσεις σας με πρόσωπα της οικογένειας σας και του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος αλλά και στην σχέση με τον σύντροφο σας. Κρατείστε την ψυχραιμία σας, μην τραβάτε το σχοινί και πηγαίνετε καλύτερα μια εκδρομούλα μια και φαίνεται πως θα περάσετε καλά! Το έχετε ανάγκη!

ΛΕΩΝ
Επαγγελματικές και οικονομικές οι ανησυχίες σας αυτήν την εβδομάδα. Συζητήσεις με προϊσταμένους που δεν θα τελειώσουν τώρα και θα τις ξανακάνετε, αλλά και θέματα με ταμεία και τράπεζες που επανέρχονται και σας προβληματίζουν, αφού προς το παρόν δεν έχετε τον τρόπο να τα λύσετε. Αυτό μπορεί να εμποδίσει τα δημιουργικά σας σχέδια. Καλύτερα όμως μην αναμίξετε ένα οικονομικό θέμα με αγαπημένα πρόσωπα ή με κάποιο σας παιδί γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει τις σχέσεις σας σε αδιέξοδο. Μην ανησυχείτε για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Αν καταφέρετε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας ο σωστός χειρισμός σας θα φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Προσέξτε μόνο την αυξημένη σας ενέργεια, μην γίνεστε επιθετικοί και προστατέψτε την υγεία σας. Ούτε το Σαββατοκύριακο δεν φεύγει το μυαλό σας από τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Αποφύγετε τις μετακινήσεις και τις πολύ σοβαρές συζητήσεις κυρίως με συναδέλφους για εργασιακά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προς το τέλος της εβδομάδας αρχίζετε να αναθεωρείτε πολλά ζητήματα νομικής φύσεως και συνεργασιών. Η δυσκολία σας θα εστιαστεί μέσα στον χώρο του σπιτιού, που έτσι κι αλλιώς σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό και τώρα κάποια προβλήματα επανέρχονται και ίσως διαταράξουν την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Προστατέψτε γενικά τις προσωπικές σας σχέσεις γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήγματα που θα προέρχονται κυρίως από οικονομικούς προβληματισμούς. Θα έχετε όλη την δύναμη και την ενέργεια να τα αντιμετωπίσετε όλα αυτά, θα εξαρτηθούν όμως κατά πολύ από τους δικούς σας χειρισμούς. Εξάλλου η διάθεση σας θα είναι πολύ ερωτική γι’ αυτό καλύτερα εκτονώστε τις εντάσεις μέσα απ’ αυτό, ειδικά το Σαββατοκύριακο που φαίνετε να ανεβαίνουν κάπως οι τόνοι. Ασχοληθείτε και με τον εαυτό σας και με ότι σας ευχαριστεί!

ΖΥΓΟΣ
Θα κάνετε μια προσπάθεια να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας οφειλές προς τρίτους και μάλλον θα τα καταφέρετε πράγμα που θα προσφέρει και μια βοήθεια στον χώρο του σπιτιού. Δεν αποκλείεται βέβαια εσείς να λάβετε μια οικονομική βοήθεια από κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σας. Όποια συζήτηση πάντως κι αν κάνετε περί οικονομικών αυτήν την εβδομάδα να ξέρετε πως θα την ξανακάνετε μέσα στον επόμενο μήνα. Εκείνες οι συζητήσεις που καλύτερα να αποφύγετε είναι αυτές που αφορούν τον εργασιακό σας χώρο, ακόμα και με συναδέλφους γιατί μάλλον δεν θα προχωρήσουν και ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αποφύγετε να λύσετε σημαντικά θέματα με συγγενικά σας πρόσωπα και φροντίστε την υγεία και την ξεκούραση σας. Το Σαββατοκύριακο μάλλον θα θέλετε να μείνετε μόνοι, αλλά αν μείνετε σπίτι μην προκαλέσετε εντάσεις με τον σύντροφο σας γιατί ένα καβγαδάκι είναι πολύ εύκολο να ξεσπάσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα έχετε την ενέργεια που χρειάζεται για να συζητήσετε για το ξεκίνημα μιας συνεργασίας που θα την πετύχετε,αλλά και για να μιλήσετε για σημαντικά θέματα με τον σύντροφο σας.Ακόμη κι αν δεν καταλήξετε κάπου αυτήν την εβδομάδα, τα αποτελέσματα θα τα δείτε λίγο αργότερα. Μόνο μην γίνεστε εριστικοί και προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Δεν είναι καλή στιγμή για να λύσετε οικονομικά θέματα που ίσως σας είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή με κάποιο σας παιδί αφού αυτό μπορεί να προκαλέσει μία ψυχρότητα στην σχέση σας. Το Σαββατοκύριακο δεν ευνοούνται οι συζητήσεις ούτε για θέματα δουλειάς γιατί θα….μπλοκάρουν και θα μπλοκάρουν και την δική σας ψυχολογία. Καλύτερα δείτε φίλους και βάλτε καινούργιους στόχους αφού σίγουρα θα έχετε αυτήν την ευκαιρία!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όποιες οικονομικές διεκδικήσεις κι αν θέλετε να κάνετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο αυτήν την εβδομάδα μάλλον θα τις πετύχετε. Ακόμη και μια αύξηση! Αν όμως παραμείνουν κάποιες εκκρεμότητες θα τις λύσετε κι αυτές σε λίγο καιρό. Αυτό όμως δεν ισχύει για τις οικονομικές συζητήσεις με αγαπημένα και φιλικά πρόσωπα που μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Και οι δημιουργικοί σας στόχοι ίσως εμποδιστούν εξαιτίας ενός οικονομικού θέματος. Επειδή ένα δίλλημα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια μπορεί να επιστρέψει και να δημιουργήσει εντάσεις μέσα στον χώρο του σπιτιού, μάλλον θα χρειαστεί να κρατήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο αν δεν θέλετε ν’ ακούσετε παράπονα… εκατέρωθεν! Ειδικά το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να αποφασίσετε πως θα το… μοιράσετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εβδομάδα πολύ δυναμική και άκρως… ερωτική! Φαίνεται πως θα ζήσετε έντονες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν είστε καλλιτέχνες κάτι εντυπωσιακό σας περιμένει αφού θα δώσετε όλη σας την ενέργεια και θα το πετύχετε. Αν τώρα ξεκινήσετε μια συζήτηση για ένα δημιουργικό σας σχέδιο που θα μείνει στην μέση, θα προχωρήσει με πολύ ευνοϊκά αποτελέσματα μέσα στον επόμενο μήνα. Εκείνο που μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά είναι ένας προβληματισμός που ξαναγυρίζει σχετικά με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή ένα θέμα υγείας που το έχετε παραμελήσει. Το Σαββατοκύριακο δεν φεύγετε καλύτερα; Πηγαίνετε κάπου αν σας δοθεί η ευκαιρία και μην μείνετε σπίτι ή μην ασχοληθείτε με την δουλειά γιατί το κλίμα θα είναι αρκετά τεταμένο γενικότερα! Άρα απομακρυνθείτε για λίγο κι από τα δύο και απλώς… περάστε καλά και κυρίως χαλαρά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Έντονοι είναι οι προβληματισμοί σας τελευταία μέσα στον οικογενειακό σας χώρο αφού όλο και κάποιο καβγαδάκι σας ταράζει! Φαίνεται όμως πως αυτήν την εβδομάδα, ακόμα κι αν κάποιες συζητήσεις δεν οδηγήσουν σε οριστικές λύσεις, κάτι καλό μέσα στον χώρο του σπιτιού θα σας δώσει μια ψυχολογική ανάταση! Μάλλον το δικό σας θα περάσει αρκεί να ρίξετε τους τόνους και να μην αρπάζεστε με το παραμικρό! Αυτό εξάλλου επιβαρύνει και την υγεία σας! Για τον ίδιο ακριβώς λόγο αποφύγετε να ασχοληθείτε και με ένα νομικό θέμα που θα σας δυσκολέψει ή να συζητήσετε οικονομικά ζητήματα με φιλικά και συγγενικά σας πρόσωπα που δεν θα μπορέσετε να τα λύσετε. Μπορείτε αν θέλετε μέσα στο Σαββατοκύριακο ν’ ανοίξετε τα κιτάπια σας και να βάλετε σε σειρά τις οικονομικές σας οφειλές!

ΙΧΘΕΙΣ
Κάτι παλιό επιστρέφει! Μια αγάπη από το παρελθόν ή κάποιο θέμα που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα; Αν πάντως αυτό είναι οικονομικό ή επαγγελματικό δεν θα το λύσετε άμεσα γι’ αυτό μην επιμείνετε και έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον προϊστάμενό σας που δεν θα σας κάνει το χατίρι! Ειδικά μέσα στο Σαββατοκύριακο η σχέσεις σας με συνεργάτες αλλά και με τον σύντροφό σας θα βρίσκονται σε… τεντωμένο σχοινί. Το ίδιο και η σχέση σας με φιλικά πρόσωπα αν αποφασίσετε να τα μπερδέψετε με οικονομικά ζητήματα, γι’ αυτό αφήστε αυτήν την εβδομάδα να περάσει ήρεμα! Εξάλλου πολλές συζητήσεις θα επανέλθουν λίγο αργότερα που θα έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρετε. Τώρα αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να κυνηγήσετε έναν στόχο που είναι σημαντικός για εσάς και να βάλετε τις βάσεις μέσα από μια συζήτηση που θα σας βγει σε καλό!

 

Σοφία Πονήρη

Την Σοφία μπορείτε να την ακούτε και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του myHoroscope, τον S Radio (www.sradio.gr), κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ με ενδιαφέροντα αστρολογικά θέματα!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments