0 0 votes
Article Rating

Το χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας δεν είναι τόσο οι όψεις που σχηματίζονται όσο οι αλλαγή θέσεων των μικρών πλανητών, η ορθοδρόμηση του Δία αλλά και η πανσέληνος του μήνα. Ο Άρης με το ξεκίνημα κιόλας της εβδομάδας μπαίνει στον Καρκίνο, θέση που δεν του ταιριάζει και πολύ.Κι αυτό γιατί ο πλανήτης της ενέργειας και του δυναμισμού “βουτάει” μέσα σε ένα συναισθηματικό και κάπως συνεσταλμένο ζώδιο. Έτσι η δράση μας γίνεται εσωστρεφής, δεν παίρνουμε εύκολα αποφάσεις κι έχουμε την τάση όλες μας τις αντιδράσεις να “τις γυρίζουμε προς τα μέσα μας” αντί να τις εξωτερικεύουμε με αποτέλεσμα να πληγώνουμε τον εαυτό μας για να μην στεναχωρήσουμε τους άλλους.

Ίσως μας απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας, σχέσεων με πρόσωπα της οικογένειας αλλά και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την πατρίδα. Παρόλα αυτά το εξάγωνο του με την Αφροδίτη η οποία από τις 6 του μήνα μπαίνει κι αυτή στο ζώδιο του Ταύρου είναι μια βοηθητική όψη.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο βρίσκεται στο “σπίτι” της κι έτσι μπορεί να εκφράσει άνετα όλες τις θετικές της ιδιότητες. Μιλάει για οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, για σχέδια που αποβλέπουν σε ένα μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, για σχέσεις με γερές βάσεις και όχι επιπόλαιες, ενώ μας δίνει και μια διάθεση να ασχοληθούμε με την εμφάνιση μας και να διαθέσουμε χρήματα για να ψωνίσουμε ωραία πράγματα έστω κι αν αυτά μπορεί να είναι λίγο… ακριβά!

Γενικά θα υπάρχει μια ροπή προς την πολυτέλεια και οτιδήποτε καλό, συμπεριλαμβανομένου και του φαγητού σε ένα εστιατόριο πολυτελείας, γι ‘αυτό προσοχή και στα κιλά μας! Ίσως δεχτούμε μια οικονομική βοήθεια μέσα από την οικογένεια αλλά μπορεί να ακούσουμε και κάτι καλό σχετικά με την αγορά ακινήτων.

Και ο έρωτας βέβαια σημαντικός αφού οι σχέσεις μας θα χαρακτηρίζονται από πάθος, ρομαντισμό και αισθησιασμό. Θα υπάρχει όμως και μια τάση κτητικότητας και ζήλιας που θα προέρχεται από μια ανασφάλεια μήπως χάσουμε κάτι “δικό μας” που το θεωρούμε πολύτιμο.

Μια εξίσου καλή αλλαγή είναι η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων στις 7 του μήνα. Εκεί ο πλανήτης βρίσκεται και αυτός στην φυσική του θέση κι έτσι διευκολύνει την επικοινωνία όπως και ότι σχετίζεται με θέματα εργασίας, παιδείας, μεταφορών, εμπορίου και καθημερινότητας. Το μυαλό μας μπορεί να λειτουργεί σε “γρήγορες” στροφές ενώ θα έχουμε την διάθεση να συζητήσουμε, να χαρούμε και να ταξιδέψουμε. Καλό θα ήταν βέβαια να αποφύγουμε τις επιπόλαιες αποφάσεις όπως και την διάθεση για πολυλογία και…. κουτσομπολιό!

Σημαντική μέρα της εβδομάδας η Παρασκευή 9/6 καθώς ο Δίας που εδώ και πολύ καιρό ήταν ανάδρομος γυρίζει στην ορθή του πορεία στην 13η μοίρα του Ζυγού. Έτσι θέματα που μέχρι τώρα ίσως καθυστερούσαν θα αρχίσουν σιγά-σιγά να εξελίσσονται και πολλές ευκαιρίες που τις περιμέναμε και δεν τις “βλέπαμε” θα αρχίσουν να αποδίδουν. Προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες θα βελτιωθούν, ενώ μέχρι και το Φθινόπωρο πολλοί είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν να παντρευτούν!

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται την ίδια μέρα στην18.53’ μοίρα του άξονα Τοξότη-Διδύμων. Ο Δίας κυβερνήτης της Σελήνης, είναι στάσιμος και μόλις πάει να πάρει φόρα. Αυτή είναι μία ένδειξη πως βρισκόμαστε σε μια κατάσταση αναμονής και λίγο πριν οι εξελίξεις ξεκινήσουν. Είναι μια αισιόδοξη πανσέληνος που μας ωθεί να ανακαλύψουμε καινούργιες γνώσεις, να ταξιδέψουμε αλλά και να έρθουμε πιο κοντά στα συγγενικά μας πρόσωπα. Ίσως υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε θέματα που σχετίζονται με εξωτερικό, δικαιοσύνη και θρησκεία όπως και καινούργια νομοσχέδια.

Η συμμετοχή βέβαια του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μας εφιστά την προσοχή και μας καλεί σε όλες τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε να είμαστε συγκρατημένοι, να εξετάσουμε καλά τις συνθήκες και τις λεπτομέρειες και να μην αφήσουμε τον ενθουσιασμό να μας παρασύρει. Άρα λοιπόν αρπάζουμε τις ευκαιρίες αλλά τις διαχειριζόμαστε… προσγειωμένα!

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάει μια περίοδος που θα σας απασχολήσουν έντονα θέματα σπιτιού και ακίνητης περιουσίας όπως και οι σχέσεις σας με πρόσωπα της οικογένειας. Αποφύγετε να συγκρουστείτε μαζί τους, αφού κάποιες εντάσεις θα υπάρχουν, μπορεί όμως να δεχτείτε και μια οικονομική βοήθεια αν διαχειριστείτε τα θέματα σας με ψυχραιμία. Η διάθεση σας εξάλλου αλλάζει κι αρχίζετε να γίνεστε πιο εξωστρεφείς και να θέλετε να συζητήσετε, να ταξιδέψετε και να επικοινωνήσετε, ιδιαίτερα με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Σχέσεις και συνεργασίες που ίσως λίγο είχαν μείνει στάσιμες, τώρα επιτέλους αρχίζουν να εξελίσσονται και είναι πολύ πιθανόν να δεχτείτε καινούργιες προτάσεις που αν τις σκεφτείτε καλά και χωρίς υπερβολή θα μπορούσαν να αποδώσουν πολύ θετικά. Αν σχετίζεστε με εξωτερικό, αν είστε σπουδαστές ή αθλητές, αν σας απασχολεί ένα νομικό ζήτημα, ακόμη κι αν θέλετε να υπογράψετε κάτι σημαντικό όλες οι αλλαγές και οι εξελίξεις θα είναι προς όφελος σας. Μην βιαστείτε να τις κοινοποιήσετε και δώστε προσοχή σε κάποιες μυστικές ενέργειες που ίσως αποσκοπούν στον αποπροσανατολισμό σας. Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε έντονα με την εξέλιξη της καριέρας σας, ενώ ίσως κάνετε και κάποιες κοινωνικές επαφές. Φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά για να ξεπεράσετε τα εμπόδια και τις ενδεχόμενες δυσκολίες!

ΤΑΥΡΟΣ

Η δράση σας αρχίζει να γίνεται πιο έντονη και δυναμική αφού θα έχετε την διάθεση να συζητήσετε ότι σας απασχολεί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και να ταξιδέψετε. Ίσως επάνω σε μια μετακίνηση συναντήσετε τον έρωτα! Φανείτε όμως προσεχτικοί, αποφύγετε την βιασύνη και μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Μια προσοχή χρειάζεται και στις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα αλλά και στον τρόπο που μιλάτε για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Τώρα θα νοιώθετε πιο ερωτικοί, θα θελήσετε να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας αλλά και με την διαχείριση των οικονομικών σας αφού οι συζητήσεις σας αυτό κυρίως θα αφορούν. Εργασιακά ζητήματα που μπορεί να σας είχαν προβληματίσει αρχίζουν να εξελίσσονται και μάλιστα ίσως προκύψουν κάποιες καλές ευκαιρίες και προτάσεις. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξουν καινούργιες πηγές εισοδημάτων που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Αποφύγετε όμως να αναμείξετε φίλους με οικονομικά για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Μια θετική τροπή μπορεί να υπάρξει αν σας απασχολούσε ένα θέμα υγείας. Σαββατοκύριακο ίσως ασχοληθείτε με ένα νομικό ζήτημα αλλά κι ένα ταξίδι είναι πολύ πιθανό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν υπάρχει ένα οικονομικό θέμα που θέλετε να κρατήσετε μυστική την εξέλιξη του, τώρα θα το δείτε να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ίσως κάποιος θέλει να σας βοηθήσει χωρίς όμως να θέλει αυτό να βγει προς τα έξω. Επειδή όμως θα έχετε και αρκετά έξοδα φανείτε συνετοί στην διαχείριση των χρημάτων σας. Πολλές θα είναι οι μετακινήσεις αλλά και οι συζητήσεις που θα κάνετε κυρίως για τα προσωπικά σας θέματα. Ένα δημιουργικό σας σχέδιο, κυρίως αν είστε καλλιτέχνες, που μέχρι τώρα ίσως δεν εξελισσόταν όπως το θέλατε, θα σας δοθούν ευκαιρίες να το προωθήσετε κι αν σας απασχολούσε ένα ζήτημα κάποιου σας παιδιού μία επιτυχία του θα σας χαροποιήσει. Αν επιθυμείτε τώρα να γίνετε γονείς αυτή είναι μια ευνοϊκή εποχή. Κι ο έρωτας σας κλείνει το… μάτι! Η σχέση σας με τον ερωτικό σας σύντροφο αρχίζει να ανανεώνεται και όσοι είστε μόνοι κάτι καινούργιο μπορεί να προκύψει που θα σας ενθουσιάσει! Γενικότερα αλλαγές και καινούργια πράγματα προβλέπονται σε σχέσεις και συνεργασίες. Μην πιστεύετε όμως σε υπερβολικές υποσχέσεις από πρόσωπα κύρους κι αποφύγετε να δίνετε λαβή για σχόλια. Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσουν οι οικονομικές σας υποχρεώσεις αλλά θα νοιώθετε και πολύ ερωτικοί αφού η λίμπιντο σας θα είναι….ανεβασμένη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ενέργεια σας γίνεται έντονη κι εσείς θα προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και να κάνετε πολλά πράγματα στα οποία θα έχετε την βοήθεια και την στήριξη των φίλων σας. Προσπαθήστε όμως να περιορίσετε μια τάση που θα έχετε να είστε επιθετικοί και βιαστικοί και μην κουράζεστε και αγχώνεστε υπερβολικά για να αποφύγετε εντάσεις, μικροατυχήματα αλλά και για να προστατέψετε την υγεία σας και την ψυχολογία σας. Είναι καλύτερα να κρατήσετε κάποιες πράγματα για τον εαυτό σας και δεν αποκλείεται τώρα να γίνονται κάποιες συζητήσεις που θα τις μάθετε αργότερα. Μία καλή εξέλιξη μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε στον χώρο του σπιτιού και ίσως έχετε μια βοήθεια από την οικογένεια σας που την περιμένατε καιρό. Αν σας έχει απασχολήσει το θέμα ενός ακινήτου που καθυστερούσε τώρα θα το δείτε να ολοκληρώνεται με καλές προοπτικές. Διαχειριστείτε αυτές τις ευκαιρίες με τον σωστό τρόπο και μην παρασύρεστε από έναν ενθουσιασμό που μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές και σε λάθη γιατί έτσι μπορούν να αποδώσουν πολύ θετικά αποτελέσματα. Αλλαγές θα υπάρξουν στον χώρο της δουλειάς και δεν αποκλείεται να προκύψει μια καινούργια πρόταση που θα επηρεάσει την καθημερινότητα αλλά και την ψυχολογία σας. Αν αυτό αφορά εξωτερικό φανείτε προσεχτικοί σε όλες σας τις συμφωνίες. Σαββατοκύριακο ίσως συζητήσετε για μια συνεργασία αλλά ίσως θελήσετε και να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφο σας!

ΛΕΩΝ

Μάλλον θα έχετε ένα υπερβολικό άγχος κυρίως για τα επαγγελματικά σας, το οποίο και πρέπει να ελέγξετε για να μην έχετε επιπτώσεις στην σωματική και ψυχολογική σας υγεία. Σ’ αυτό μπορεί να σας βοηθήσει μια ευκαιρία που θα σας δοθεί και θα αφορά την εξέλιξη της καριέρας σας με τις ανάλογες οικονομικές προεκτάσεις. Καλό θα ήταν όμως να μην την ανακοινώσετε ακόμα γιατί ενδεχομένως να υπάρχει ένα παρασκήνιο. Πάντως για καινούργιους στόχους θα συζητήσετε και φιλικά πρόσωπα θα είναι κοντά σας και θα σας βοηθούν. Αν περιμένατε μια βοήθεια από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή αν είσαστε σε αναμονή να υπογράψετε κάτι σημαντικό, ακόμα κι αν ετοιμάζετε κάτι λίγο πιο μακριά θα τα δείτε τώρα όλα να προχωράνε. Κι ένας καινούργιος έρωτας ίσως φανεί στον ορίζοντα που μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να μην μπερδέψετε οικονομικά θέματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα για να μην υπάρξουν μπερδέματα και γενικά φανείτε προσεχτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές. Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσει ο χώρος της δουλειάς και ίσως ασχοληθείτε με την φροντίδα του εαυτού σας και της υγείας σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ετοιμάζεστε να ταξιδέψετε ίσως εκεί που θα πάτε να κάνετε μια ενδιαφέρουσα και ίσως… παθιασμένη γνωριμία που θα προκύψει μέσα από φίλους ή μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Αν πάλι περιμένετε χρήματα από μακριά ή αν θέλετε να πετύχετε κάτι που αφορά εξωτερικό, τα νέα μπορεί να είναι καλά. Εύνοια θα υπάρχει και στις νομικές σας υποθέσεις. Τώρα θα αρχίσετε να κάνετε πολλές συζητήσεις που θα αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σας με πρόσωπα κύρους. Και τα οικονομικά σας αρχίζουν να αποδίδουν περισσότερο αφού ίσως οι καθυστερήσεις λάβουν τέλος και δείτε τα εισοδήματα σας να αυξάνονται. Υπάρχει περίπτωση να σας απασχολήσει το θέμα ενός ακινήτου ή ακόμη και η αλλαγή κατοικίας. Γενικότερα φαίνεται πως κάποια πράγματα στην οικογενειακή και κοινωνική σας ζωή αλλάζουν. Δώστε προσοχή σε αυτές τις αλλαγές ειδικά αν αφορούν το ξεκίνημα μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης για την οποία είστε έτοιμοι να κάνετε πολλά και βεβαιωθείτε πως όλα είναι ξεκάθαρα κι εσείς δεν…. ονειρεύεστε! Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, αλλά μπορεί να εξελιχθεί και σε ένα πολύ ερωτικό διήμερο!

ΖΥΓΟΣ

Βελτίωση θα δείτε στα οικονομικά σας αφού χρήματα σας έρχονται είτε μέσα από τον χώρο της δουλειάς σας, είτε μέσω του συντρόφου σας. Αυτό βέβαια θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας και ίσως κάτι βοηθητικό προκύψει μέσα από τράπεζες και δημόσια ταμεία. Αν υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τους προϊσταμένους σας και κάποιο πρόσωπο κύρους μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο, προσπαθήστε να μην ανεβάσετε τους τόνους γιατί αυτό δεν θα είναι υπέρ σας. Γενικότερα αποφύγετε να είστε εριστικοί, φροντίστε την υγεία σας, ειδικά αν βρίσκεστε σε περίοδο θεραπειών και προφυλαχθείτε από μικροατυχήματα. Να ξέρετε πως πολλά πράγματα που μπορεί να τα περιμένατε καιρό, προσωπικά και επαγγελματικά, θα τα δείτε να εξελίσσονται μέσα στο επόμενο διάστημα και πολλές ευκαιρίες θα σας χτυπήσουν την πόρτα! Αν σας απασχολεί ένα νομικό θέμα ή αν σχετίζεστε με εξωτερικό, οι συζητήσεις που θα κάνετε θα έχουν το αποτέλεσμα που θέλετε. Πολύ πιθανό κι ένα ταξίδι αρκετά σημαντικό, ενώ κάποια καλή αλλαγή που θα αφορά κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο μπορεί να σας χαροποιήσει. Απλώς προσπαθήστε να λειτουργείτε οργανωμένα στην καθημερινότητα σας. Σαββατοκύριακο μάλλον θα ασχοληθείτε με το σπίτι και ίσως θελήσετε να περάσετε κάποιες στιγμές με την οικογένεια σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχέσεις και συνεργασίες θα αρχίσουν να παίζουν σημαντικό ρόλο και ειδικά αν σχετίζονται με εξωτερικό τα αποτελέσματα θα είναι καλά για εσάς με τις ανάλογες οικονομικές απολαβές. Μπορεί βέβαια πάνω σε μια μετακίνηση να συναντήσετε και τον έρωτα! Και νομικά ζητήματα, αν σας απασχολούν, φαίνεται πως θα έχουν θετικές εξελίξεις. Θα είστε αρκετά δυναμικοί και με αυξημένη ενέργεια για να αντιμετωπίσετε όλες σας τις υποθέσεις. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται και στις οικονομικές σας υποχρεώσεις αφού θα προσπαθήσετε να τις ρυθμίσετε. Δεν αποκλείεται να υπογράψετε κάποιον καινούργιο διακανονισμό ή να συζητήσετε με τον σύντροφο σας για ένα οικονομικό του θέμα. Καινούργιες πηγές εισοδημάτων μπορεί να υπάρξουν κάτι που θα σας τονώσει ψυχολογικά, καλύτερα όμως προς το παρόν να μην βιαστείτε να το κοινοποιήσετε. Ίσως κάποιος που θα σας βοηθήσει να μην θέλει να γίνει γνωστό. Αποφύγετε να μπερδέψετε οικονομικά με αγαπημένα πρόσωπα για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις. Σαββατοκύριακο μια εκδρομούλα προβλέπεται και ίσως θελήσετε να συναντήσετε συγγενικά σας πρόσωπα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να προκύψει που θα τονώσει τα οικονομικά σας και θα σας βοηθήσει να τα βάλετε σε τάξη. Ίσως κάποιο πρόσωπο μέσα από την δουλειά σας θέλει κάτι περισσότερο από εσάς και το εκδηλώσει τώρα. Κάποια καλή εξέλιξη μπορεί να υπάρξει αν σας απασχολεί ένα θέμα υγείας, σωματικής και ψυχολογικής. Συζητήσεις ξεκινάτε να κάνετε με τον σύντροφο σας για κάποια σημαντικά θέματα που θέλετε να αλλάξετε αλλά είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεστε και στο ξεκίνημα μιας καινούργιας συνεργασίας. Γενικά πολλά είναι αυτά που μπορεί να πάρουν μια άλλη τροπή. Δυνατοί φίλοι θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίζουν και μπορεί να δείτε κάποιον στόχο σας που καθυστερούσε να αρχίζει να εκπληρώνεται. Δώστε μια προσοχή στον χώρο του σπιτιού και στη σχέση σας με τα πρόσωπα της οικογένειας σας γιατί κάποιες εξελίξεις μπορεί να σας πικράνουν λίγο. Αν σας απασχολεί το θέμα ενός ακινήτου καλύτερα μην υπογράψετε τώρα κάτι. Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με ένα οικονομικό θέμα αφού χρήματα μπορεί να πάρετε αλλά και να δώσετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ερωτικό αρχίζει να γίνεται το κλίμα για εσάς αφού φαίνεται πως θα περάσετε ωραίες στιγμές με το ταίρι σας. Αν σας απασχολεί ένα θέμα κάποιου σας παιδιού τα νέα θα είναι ευχάριστα, όπως και αν είστε καλλιτέχνες και θέλετε να ξεκινήσετε μια καινούργια συνεργασία. Επειδή όμως θα υπάρχει κι ένα κλίμα έντασης, αποφύγετε τις συγκρούσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας, μην είστε βιαστικοί και διαφυλάξτε την υγεία σας κυρίως από το αυξημένο άγχος που ίσως σας δημιουργούν οι πολλές υποχρεώσεις και η έντονη καθημερινότητα. Φροντίστε λοιπόν να ξεκουράζεστε. Δώστε μια προσοχή και στις μετακινήσεις σας όπως και στη σχέση σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα και μην αφήνετε το μυαλό σας να… τρέχει παραπάνω απ’ όσο πρέπει! Φαίνεται πως πολλές θα είναι οι αλλαγές και οι συζητήσεις που θα κάνετε σχετικά με την καθημερινότητα και την εργασία σας. Ίσως δείτε μία θεαματική εξέλιξη στον χώρο της καριέρας που την περιμένατε καιρό. Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και δώστε προσοχή σε κάποιο παρασκήνιο που μπορεί να υπάρχει. Εξάλλου οι εξελίξεις και οι ευκαιρίες έρχονται, αρκεί να τις διαχειριστείτε χωρίς υπερβολές. Σαββατοκύριακο θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και με τα πολύ προσωπικά σας θέματα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία θετική εξέλιξη μέσα στον χώρο του σπιτιού ίσως και οικονομική φαίνεται πως διευκολύνει την καθημερινότητα σας. Αν δουλεύετε μέσα από το σπίτι σας θα έχετε καλές εξελίξεις και ίσως δείτε τα έσοδα σας να αυξάνονται. Ίσως βέβαια χρειαστεί να ξοδέψετε και κάποια χρήματα για την οικογένεια. Αυτό όμως που θα σας απασχολήσει περισσότερο θα είναι οι προσωπικές σας σχέσεις. Μια καινούργια φιλία, ένας καινούργιος έρωτας ίσως εμφανιστεί! Αν είστε καλλιτέχνες η πραγματοποίηση ενός καινούργιου σχεδίου μπορεί να σας ανανεώσει! Ακόμα κι ένας στόχος που αφορά τα παιδιά σας μπορεί να εκπληρωθεί. Όλα αυτά θα συζητηθούν έντονα για να τα δείτε να προχωράνε. Σε καμία περίπτωση μην αναμίξετε οικονομικά με αγαπημένα πρόσωπα και γενικότερα μην επενδύετε εύκολα και φανείτε προσεχτικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας. Αποφύγετε και κάποιες εντάσεις στον χώρο της δουλειάς, μην κουράζεστε υπερβολικά και ασχοληθείτε με την υγεία σας, γιατί η καθημερινότητα σας αρχίζει να… φορτώνεται! Οι ευκαιρίες πάντως θα είναι πολλές και κάποια πράγματα που ίσως καθυστερούσαν θα σας δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα ειδικά αν αφορούν εξωτερικό ή αν είστε σπουδαστές και αθλητές. Νομικά ζητήματα ευνοούνται. Σαββατοκύριακο μάλλον θα αναζητήσετε την απομόνωση σας! Καλό είναι κι αυτό! Ξεκουραστείτε!

ΙΧΘΕΙΣ

Πολλά πήγαινε – έλα προβλέπονται και κάπου εκεί ίσως μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία σας περιμένει! Θα είστε πολύ δημιουργικοί και ερωτικοί ενώ μπορεί και να βοηθηθείτε οικονομικά από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, κάτι που θα σας δώσει μεγαλύτερη ώθηση να προχωρήσετε τα σχέδια σας. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και με τα παιδιά σας. Και τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να βελτιώνονται ειδικά σε ότι αφορά οφειλές και υποχρεώσεις. Αυτό μπορεί να προέρχεται και από χρήματα του συντρόφου σας. Αν περιμένατε κάποιο δάνειο ή κάποια σύνταξη και γενικότερα χρήματα από κάποιο δημόσιο ταμείο, τώρα επιτέλους αυτό ξεμπλοκάρει! Στον χώρο του σπιτιού θα αρχίσουν να σας απασχολούν θέματα που ίσως λίγο σας προβληματίσουν και θα χρειαστεί να συζητηθούν για να τα επιλύσετε. Γενικά μπορεί να υπάρξουν κάποιες αλλαγές και στα προσωπικά σας αλλά και στον επαγγελματικό σας χώρο που μπορεί να σας φανούν δύσκολες. Αντιμετωπίστε τα όλα με υπομονή και κυρίως… προσγειωμένα! Μην πιστεύετε εύκολα σε υποσχέσεις, μην ωραιοποιείτε καταστάσεις και προσέξτε όλους σας τους χειρισμούς γιατί υπάρχει περίπτωση να έχετε μια διαφορετική εικόνα από την πραγματική και αργότερα να διαψευστείτε. Καλύτερα μην υπογράψετε τώρα σημαντικά πράγματα. Σαββατοκύριακο θα το περάσετε παρέα με καλούς φίλους!

 

Σοφία Πονήρη

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments