0 0 votes
Article Rating

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ήλιο στις 7/3 στην 17η μοίρα των Ιχθύων κάνει την επικοινωνία μας ρομαντική και βαθιά συναισθηματική. Μπορούμε να μιλήσουμε για θέματα που έχουν να κάνουν με τις ανάγκες της ψυχής μας και να έρθουμε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας.

Στη συνέχεια στις 15 του μήνα ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό κι έτσι ο λόγος γίνεται πιο οξύς, πιο άμεσος, πιο επιθετικός και βιαστικός. Ο Άρης μέχρι τις 10/3 βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο και κάνει την δράση μας και τα νέα ξεκινήματα πιο συγκεκριμένα αφού θα τα προσπαθήσουμε με υπομονή, ποντάροντας στα μελλοντικά τους αποτελέσματα.

Στη συνέχεια εισέρχεται στον Ταύρο και αλλάζει τελείως τον τρόπο που διεκδικούμε τους στόχους μας αφού μας κάνει πιο αργούς και πιο μεθοδικούς. Προς αυτήν την κατεύθυνση βοηθάει και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 8/3 κι έτσι θα έχουμε την ώθηση και την δύναμη να κινηθούμε πιο ουσιαστικά.

Η Αφροδίτη κινείται ήδη ανάδρομα προκαλώντας καθυστερήσεις σε ζητήματα ερωτικά και οικονομικά. Η πανσέληνος της Κυριακής γίνεται στην 22η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων με την συμμετοχή του Ερμή, σχηματίζοντας καλές όψεις με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, αλλά παράλληλα κι ένα τετράγωνο με τον Κρόνο.

Άρα ευκαιρίες φαίνεται πως θα έχουμε αλλά όλα τα νέα ξεκινήματα, κυρίως σε θέματα εργασίας, υγείας, παιδείας και καθημερινότητας θα συναντήσουν εμπόδια.
Ίσως δούμε καινούργιους δύσκολους νόμους αλλά και κάποιες κινητοποιήσεις που θα αφορούν αυτά τα θέματα. Βαδίζουμε λοιπόν αισιόδοξα αλλά πάλι με το πόδι… στο φρένο!

Ας δούμε πιο αναλυτικά τις γενικές τάσεις των ζωδίων για την εβδομάδα. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

ΚΡΙΟΣ
Διεκδικήσεις θα ξεκινήσετε αυτήν την εβδομάδα για να μπορέσετε να φέρετε εις πέρας τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Ένα παρασκήνιο εξακολουθεί να υπάρχει αλλά σύντομα θα αποκαλυφθεί. Η καριέρα σας συνεχίζει να αποτελεί για εσάς προτεραιότητα. Μία καινούργια συνεργασία ή μια εργασιακή αλλαγή που επιδιώκετε μπορεί να σας φαίνεται κάπως δύσκολη αλλά η δική σας δράση είναι αυτή που θα σας φέρει τα πολύ καλά αποτελέσματα. Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας φέρει επιστροφές χρημάτων και προσώπων από το παρελθόν. Φροντίστε την υγεία και την ψυχολογία σας.
ΤΑΥΡΟΣ
Τώρα είναι η ώρα να δράσετε με δυναμισμό προσέξτε μόνο την υπερβολή για να μην κουραστείτε και μην γίνεστε επιθετικοί και βιαστικοί. Βάζετε καινούργιους στόχους που θα καταφέρετε να τους πετύχετε και με την στήριξη των φίλων σας, ειδικά αν κινείστε στον καλλιτεχνικό χώρο. Μυστικές οικονομικές συμφωνίες ή ερωτικές υποθέσεις από το παρελθόν θα κάνουν την εμφάνισή τους και μάλλον προετοιμάζονται πράγματα που θα υλοποιηθούν κυρίως μέσα στο καλοκαίρι. Το Σαββατοκύριακο θα περάσετε πολύ καλά με φίλους αλλά κι ένας καινούργιος έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Η ψυχολογία σας μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ηρεμήσει αρκετά.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Συζητήσεις θα κάνετε για καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα που θα αφορούν την πορεία της καριέρας σας. Ένα παρασκήνιο μπορεί να ξεκινήσει γι’ αυτό μην δίνετε αφορμή για σχόλια. Αν έχετε να δείτε καιρό κάποιο φιλικό σας πρόσωπο μια συνάντηση μαζί του θα σας δώσει χαρά. Συνεργασίες, σχέσεις αλλά και ερωτικές υποθέσεις θα σας πάνε καλά έστω κι αν κουραστείτε γι’ αυτό. Το Σαββατοκύριακο θα εστιάσετε στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας αφού ίσως χρειαστεί να διαχειριστείτε κάποια δύσκολα θέματα που θα βγουν στην επιφάνεια. Φροντίστε να μοιράσετε τον χρόνο σας δίκαια ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην κατάκτηση ενός καινούργιου στόχου που θα τον διεκδικήσετε με τον σωστό τρόπο. Αν κάποιο φιλικό πρόσωπο σας εκνευρίσει αφήστε το να περάσει. Καλή εβδομάδα για να ταξιδέψετε ή να συζητήσετε με ανθρώπους από μακριά. Επαγγελματικές ανησυχίες για κάποιες καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν μην σας ανησυχήσουν αφού φαίνεται πως τα σχέδια σας θα υλοποιηθούν προς την Άνοιξη. Δουλεύετε πολύ σκληρά γι’ αυτό και όλες οι ενδεχόμενες αλλαγές που θέλετε να κάνετε θα πραγματοποιηθούν μέσα από ξαφνικές ευκαιρίες και εξελίξεις. Εύνοια θα έχετε και σε νομικά ζητήματα και πνευματικές εργασίες. Το Σαββατοκύριακο μια εκδρομούλα μπορεί να προκύψει.
ΛΕΩΝ
Φαίνεται πως θα θελήσετε να κατακτήσετε έναν υψηλό επαγγελματικό στόχο και θα βάλετε τα δυνατά σας γι’ αυτό. Μην έρθετε όμως σε αντιπαράθεση με τους προϊσταμένους σας και μην γίνεστε επιθετικοί κι απρόσεκτοι. Θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις οικονομικές σας οφειλές και ίσως λάβετε χρήματα από το εξωτερικό ακόμα κι αν λίγο καθυστερήσουν. Καινούργιες πηγές εισοδημάτων ή καινούργιες οικονομικές συμφωνίες ίσως προκύψουν που θα σας βοηθήσουν. Κι ένα ταξίδι ίσως το δείτε να καθυστερεί και να πραγματοποιείται αργότερα. Ίσως κάποιο αγαπημένο πρόσωπο που έχετε να το δείτε καιρό έρθει από μακριά. Πολύ ευνοϊκές συγκυρίες για να υλοποιήσετε τις δημιουργικές σας ανησυχίες κυρίως αν ασχολήσυτε με τη συγγραφή.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Συζητήσεις θα θελήσετε να κάνετε με τον σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη σας για ένα καινούργιο ξεκίνημα. Μια ξαφνική οικονομική ευκαιρία μπορεί ν’ αυξήσει το εισόδημά σας αλλά φανείτε προσεχτικοί σε όποιους διακανονισμούς θέλετε να κάνετε ειδικά αν αφορούν οικονομικές οφειλές του παρελθόντος. Αποφύγετε να μπερδέψετε αγαπημένα πρόσωπα με οικονομικά θέματα. Κάποιες δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσετε μέσα στον χώρο του σπιτιού θα μπορέσετε να τις ξεπεράσετε. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να σχεδιάζετε μια απόδραση, να ασχοληθείτε με ένα νομικό θέμα ή να ξεκινήσετε μια αθλητική δραστηριότητα.
ΖΥΓΟΣ
Ίσως νοιώσετε λίγο πιεσμένοι όσον αφορά τα οικονομικά σας γι’ αυτό και θα δραστηριοποιηθείτε ώστε να καταφέρετε να τα διευθετήσετε. Συζητήσεις θα κάνετε με πρόσωπα μέσα από την δουλειά σας και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα θέμα υγείας που όμως θα λυθεί. Κάποιο θέμα με τον σύντροφό σας ή κάποια συνεργασία μπορεί να τα αναθεωρήσετε αλλά θα επανέλθουν. Ξαφνικές ευκαιρίες και αλλαγές θα υπάρξουν στον χώρο της εργασίας τις οποίες και θέλετε γι’ αυτό και τις σκέφτεστε πολύ σοβαρά. Η ψυχολογική σας κατάσταση ίσως είναι λίγο πιεσμένη αλλά δεν υπάρχει λόγος αφού ότι συμβεί τώρα τελικά θα σας ωφελήσει.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τώρα θα αρχίσετε να ασχολείστε με τις προσωπικές σας σχέσεις ή με το ξεκίνημα μιας συνεργασίας. Επειδή όμως θα είστε όχι μόνο δυναμικοί αλλά και λίγο επιθετικοί μην παρασυρθείτε κι αρχίσετε τους διαπληκτισμούς και περιορίστε την νευρική σας ένταση που μπορεί να σας κάνει απρόσεκτους. Θα συζητήσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο και για κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο αφού η έμπνευσή σας θα είναι αυξημένη. Κάποια οικονομικά θέματα μέσα από την εργασία σας ίσως καθυστερήσουν, αλλά δεν αποκλείεται να σας δώσουν και χρήματα που σας οφείλουν. Εκμεταλλευτείτε όλες τις ξαφνικές ευκαιρίες. Ένας καινούργιος έρωτας μπορεί να κάνει την εμφάνισή του και ίσως πάρετε την απόφαση για την απόκτηση ενός παιδιού αν αυτό επιθυμείτε. Αν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον με κάποιον συνάδελφο από καιρό, τώρα θα εκδηλωθεί. Το Σαββατοκύριακο μάλλον θα περάσετε καλά με φιλική συντροφιά και όχι …μόνο!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο κομμάτι της εργασίας σας θα εστιάσετε αλλά δεν υπάρχει λόγος να γίνεστε επιθετικοί με τους συναδέλφους σας και ελέγξτε τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας σας για να μην εξαντληθείτε. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σας και το μυαλό σας θα είναι σε κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε σε σπίτι και εργασία μάλλον όχι και τόσο εύκολες. Αν υπάρχουν θέματα σε εκκρεμότητα με τον ερωτικό σας σύντροφο  ή με κάποιο σας παιδί μπορεί να επανεμφανιστούν. Κι ένας έρωτας μπορεί να επιστρέψει και να ταράξει τα νερά. Αν και θα έχετε την διάθεση να διασκεδάσετε, πράγμα που δεν αποκλείεται, δεν υπάρχει περίπτωση να παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας αφού έχετε θέσει σοβαρούς στόχους που θα έχετε την ευκαιρία να τους καταφέρετε και με την βοήθεια των φίλων σας.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα! Κάποιον θα διεκδικήσετε, κάποιος θα σας διεκδικήσει έντονα κυρίως μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μόνο μην αρπαχτείτε μαζί του, όπως και με τα παιδιά σας. Συζητήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα θα έχουν θετικά αποτελέσματα αλλά οτιδήποτε αφορά ζητήματα της οικογένεια σας θα το ξανασκεφτείτε και θα το πραγματοποιήσετε ακόμα κι αν υπάρξει κάποια μικρή δυσκολία ή καθυστέρηση αφού οι ξαφνικές ευκαιρίες που θα έχετε στον χώρο τη εργασίας θα σας βοηθήσουν σ’ αυτό. Το Σαββατοκύριακο ίσως θελήσετε να ξεφύγετε κάνοντας μία απόδραση που θα σας κάνει καλό. Κι ένα νομικό θέμα αν σας απασχολεί θα έχει καλά αποτελέσματα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φαίνεται πως θα υπάρξει μια ένταση στον χώρο του σπιτιού αλλά όσο μπορείτε κρατήστε την ψυχραιμία σας. Προσοχή χρειάζεται και σε μικροατυχήματα ή μικροπροβλήματα υγείας. Θα συζητήσετε θέματα που αφορούν καινούργιους τρόπους να αυξήσετε το εισόδημα σας. Ένα ταξίδι μπορεί να αναβληθεί και θέματα χρημάτων που έχουν σχέση με συγγενικά σας πρόσωπα μπορεί να καθυστερήσουν. Αν όμως σας χρωστάνε ίσως θελήσουν να σας τα δώσουν πίσω. Αγαπημένο συγγενικό πρόσωπο μπορεί να σας χαροποιήσει με την εμφάνιση του μετά από καιρό. Η καθημερινότητά σας θα είναι πολύ δραστήρια και ίσως κουραστείτε αλλά θα έχετε ξαφνικές ευκαιρίες και αλλαγές με εξαιρετικά αποτελέσματα. Καινούργιες γνώσεις θα διευρύνουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες ενώ οι φίλοι θα είναι κοντά σας.
ΙΧΘΕΙΣ
Ένα ταξιδάκι το Σαββατοκύριακο θα είναι εξαιρετικά ευεργετικό αλλά να είστε πολύ προσεχτικοί αν οδηγείτε και να προσέχετε τι λέτε πάνω στον παρορμητισμό σας. Πάρα πολλά πράγματα θέλετε να συζητήσετε αλλά όλες σας τις αποφάσεις μελετήστε τις πολύ προσεκτικά. Οικονομικά θέματα ίσως έχουν μια καθυστέρηση αλλά μπορεί να σας δώσουν και χρήματα που σας οφείλουν. Πάντως ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες θα έχετε ίσως με την μορφή μιας κληρονομιάς, ενός δανείου, μιας σύνταξης που περιμένετε ή χρήματα συντρόφου. Αυτό θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε πιο άνετα τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις που μάλλον είναι αρκετές. Το Σαββατοκύριακο μπορεί να συζητήσετε το ενδεχόμενο μιας καινούργιας συνεργασίας ή να θελήσετε να τακτοποιήσετε κάποια θέματα σχετικά με τον γάμο σας και τον σύντροφό σας.

 

Σοφία Πονήρη

Την Σοφία μπορείτε να την ακούτε και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του myHoroscope, τον S Radio (www.soc.gr), κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ με ενδιαφέροντα αστρολογικά θέματα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments