0 0 votes
Article Rating

Το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο είναι ουσιαστικά η αγάπη και τίποτα άλλο, αυτή καταφέρνει να μας ανεβάσει στα ουράνια και αυτή καταφέρνει να μας στείλει στα τάρταρα. Η αστρολογία η επιστήμη της ζωής δεν θα μπορούσε να μην έχει βαθιά μέσα της αρχετυπικά την αγάπη. Εξάλλου για την αγάπη και τα θέματα που μας αφορούν έχουν γίνει τόσα πολλά που οτιδήποτε απευθύνετε στους ανθρώπους και δεν έχει τη γνώση της αγάπης είναι απλά άχρηστο.

Στην αστρολογία υπάρχουν 4 βασικά στάδια του έρωτα τα οποία το καθένα έχει τρείς πτυχές. Αυτές οι πτυχές σε συνδυασμό με την οικοθεσία μας λένε πολλά στοιχεία γύρω από το πώς ερωτευόμαστε τους ανθρώπους γύρω μας. Η αγάπη στον ζωδιακό χωρίζεται σε τέσσερις πυλώνες βασισμένους από τα 4 σταθερά ζώδια που είναι και οι ακρογωνιαίοι λίθοι της συναισθηματικής μας ύπαρξης. 

Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι η Αγάπη των αισθήσεων
Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι η Αγάπη μέσα από το Εγώ
Η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι η Αγάπη της εμμονής και τέλος
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι η Αγάπη της ελευθερίας.

Πολλοί λένε ότι η αγάπη είναι μόνο μία και αυτό είναι μία πραγματικότητα αλλά ξεχνάμε ότι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και για αυτό και δεν εκφράζει τον συναισθηματισμό του με τον ίδιο τρόπο. Αυτό εξάλλου είναι και η μαγεία στίς σχέσεις για αυτό και κάθε άτομο είναι ουσιαστικά μία ανεξερεύνητη περιοχή που μας καλεί σε μαγικά ταξίδια. Το αν αυτό το ταξίδι θα είναι ωραίο η άσχημο έχει να κάνει άμεση σχέση με το κατά πόσο μπορούμε να ταιριάξουμε.

Πολλές φορές λέμε ότι τα αντίθετα έλκονται και πως μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει μέλλον κάτι που είναι πολύ λάθος και αυτό γιατί ουσιαστικά μπορεί το αντίθετο να μας έλκει για λίγο όσο διαρκέσει το πάθος αλλά τελικά η μακρόπνοη σχέση και η αγάπη θα έρθει μόνο εάν βρούμε αυτή την αδελφή ψυχή στη ζωή μας. Από τη στιγμή που την ονομάζουμε αδελφή σημαίνει ότι έχουμε κοινά μαζί της. Έτσι ουσιαστικά ακόμη και στης συναστρίες είναι καλύτερο να έχουμε συνδυασμό στοιχείων που είναι θετικά μεταξύ τους παρά αντίθετα αλλά αυτό θα αναλυθεί σε άλλο άρθρο.

το πρώτο στάδιο που ονομάζεται η αγάπη των αισθήσεων:
Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι ουσιαστικά η αγάπη των αισθήσεων που έχουμε μέσα μας η πρώτη τριάδα αποτελείται από την Αφροδίτη στον Κριό στον Ταύρο και στους Διδύμους. Αυτή είναι και η πρώτη φάση της Αφροδίτης του έρωτα και των αισθήσεων. Τα άτομα με την Αφροδίτη τους σε αυτά τα ζώδια κατανοούν την αγάπη σαν κάτι απόλυτα φυσικό και κατανοητό από το εξωτερικό τους περιβάλλον. Είναι τα άτομα που θέλουν να νοιώθουν στο φυσικό πεδίο την αγάπη και όλη τους η συναισθηματική φορτίση ξεκινά από τις αισθήσεις τους και τίποτα άλλο. Εάν θέλετε να σας κατανοήσουν πρέπει να ξεκαθαρίσετε άμεσα και με πρακτικό τρόπο την αγάπη σας. Δεν θα μπορέσουν να σας καταλάβουν εάν λειτουργήσετε διαφορετικά γιατί είναι τα άτομα που έχουν μάθει να νοιώθουν από τις άμεσες αισθήσεις του σώματος τους.

Η Αφροδίτη στον Κριό

Όπως είπαμε και παραπάνω η Αφροδίτη στον Κριό ανήκει στην τριάδα των αισθήσεων με κεντρομόλο δύναμη τον Ταύρο, εξελικτικά ο Κριός είναι πιο πίσω από τον Ταύρο έτσι ουσιαστικά η Αφροδίτη στον Κριό προσπαθεί να επιτύχει αυτό το στάδιο των αισθήσεων που δεν είναι άλλο από την έννοια της κατάκτησης. Πράγματι η μεγαλύτερη αίσθηση που έχει αυτή η Αφροδίτη είναι της έντασης, της κατάκτησης και της αδρεναλίνης η οποία φτάνει στα όρια. Για αυτούς τους ανθρώπους μόνο μέσα από τον ανταγωνισμό και τη μάχη μπορεί να επιτευχθεί το πάθος. Είναι άτομα που θέλουν και διεκδικούν την μαγεία στη ζωή τους και αν δεν ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ότι τους πολιορκούν ή ότι αυτοί είναι οι κυνηγοί δεν μπορούν να χαρούν την αγάπη και τον έρωτα.

Πολλοί λένε ότι αυτό δεν είναι αγάπη και οι περισσότεροι έχουμε υιοθετήσει ένα Ιχθυακό τρόπο για την σωστή έκφραση της αγάπης αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι αληθινό και είναι πιο πολύ αποτέλεσμα του ότι ζούμε στην εποχή των Ιχθύων οπότε και τα ιδανικά μας προσαρμόζονται σε αυτό τον αστερισμό. Τα άτομα με την Αφροδίτη στον Κριό θεωρούν την αγάπη σαν μία ατέλειωτη φωτιά που σε καίει και δεν θα σταματήσει ποτέ και πράγματι τα άτομα με αυτό τον συνδυασμό αγαπούν αιώνια με αυτό τον τρόπο παρόλο που μερικοί έχουν μπερδέψει τον Κριό με το στιγμιαίο που και αυτό είναι αληθινό αλλά η αγάπη είναι μία αλλιώτικη πραγματικότητα που διορθώνει πολλά από τα συνήθη αρνητικά του ζωδίου. Η αίσθηση λοιπόν της μάχης και της κατάκτησης είναι αυτό που αποζητάει ο Κριός.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο

Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι μία πολύ δυνατή Αφροδίτη για αυτό εξάλλου και συμβολίζει και ένα από τα πιο σημαντικά στάδια έκφρασης της αγάπης στον Κόσμο. Αυτοί οι άνθρωποι κατανοούν τα πάντα μέσω των αισθήσεων, μέσω της όρασης, της γεύσης, της ακοής και πάνω από όλα όμως την αίσθηση της αφής. Είναι αλήθεια ότι πρόκειται για τα πιο σαρκικά άτομα στο ζωδιακό και θέλουν να πιστεύουν ότι είναι και τα πιο αισθησιακά και αυτό είναι μία πραγματικότητα.

Η αγάπη του Ταύρου είναι η απόλυτα εκφραστική αγάπη στον κόσμο. Αυτή η αισθητική κυριαρχία μερικές φορές γίνεται υπερβολικός υλισμός ο οποίος φτάνει στο όρια του προσωπικού κέρδους και της αγάπης για τα υλικά αποκτήματα αλλά έτσι αγαπάει ο Ταύρος μέσα από αυτά, κάντε ένα σημαντικό δώρο σε ένα τέτοιο πρόσωπο και θα πιστέψει ότι τον αγαπάτε και αυτό είναι μία πραγματικότητα ακατανόητη για πολλούς. Είναι όμως από την άλλη πολύ αληθινός τύπος αγάπης δεν προδίδουν και δεν ξεχνούν ποτέ, παραμένουν να εκτιμούν και να αγαπούν για πάντα το άτομο που μπήκε στην καρδιά τους οπότε για τους ανασφαλείς αυτή η Αφροδίτη θα τους φτάσει στον παράδεισο εκεί που όλες οι αισθήσεις ικανοποιούνται και τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους

Η Αφροδίτη εδώ είναι και αυτή γεμάτη από αισθήσεις και ανάγκη μεγάλη να της ικανοποιήσει, η μεγαλύτερη ανάγκη της είναι η επικοινωνία και η ανταλλαγή ιδεών. Δεν είναι μία υλική αίσθηση όπως αυτή του Ταύρου αλλά παραμένει να είναι όμως ικανοποίηση μιας αίσθησης η οποία δεν είναι όμως σε εγωικό στάδιο αλλά ενστικτώδες. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτά τα άτομα είναι ερωτευμένα με τις λέξεις, αν δεν ικανοποιήσετε την βαθύτατη ανάγκη τους για την λεκτική επικοινωνία που πρέπει να είναι μαγική τίποτα δεν μπορεί να τους καλύψει. Τα λόγια είναι ο ναός της σαγηνευτικής τους μαγείας και θέλουν και ένα άλλο άτομο μαζί για να μπορέσουν να λάμψουν στη ζωή. Παρόλα αυτά όμως δεν θα πρέπει να νομίζεται ότι τους ενδιαφέρουν μόνο τα λόγια αλλά και το περιεχόμενο της σκέψης σας. Τα έξυπνα άτομα και τα σπιρτόζικα είναι και αυτά που στο τέλος θα κερδίσουν την προτίμηση τους.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι κυρίως να έχετε εναλλαγές μέσα στη σχέση και η αγάπη τους προσφέρει αυτό ακριβώς όχι κάτι σταθερό και αυτό γιατί τίποτα σε αυτό τον κόσμο δεν μπορεί να τους πείσει ότι η σταθερότητα σημαίνει και αγάπη. Έτσι καθόλη τη διάρκεια που θα ζείτε με αυτό ο άτομο θα δείτε ότι η λέξη αλλαγή είναι κάτι που θα είναι γεμάτη η ζωή σας και αυτό γιατί θέλουν να αισθάνονται ότι πετούν και αλλάζουν παραστάσεις, δεν αντέχει το μάτι τους και το μυαλό τους να νοιώθουν τα ίδια πράγματα γιατί για αυτούς είναι συνώνυμο με την κατάρρευση της σχέσης. Έτσι λοιπόν αυτά τα άτομα είναι πολύ εύκολο να βρουν κάτι άλλο στη ζωή τους γιατί όταν κάτι βαλτώσει νοιώθουν ότι το άτομο που είναι μαζί τους δεν τους αγαπά πια και δεν νοιάζεται για τις ανάγκες τους.

επόμενο στάδιο είναι η Αφροδίτη έτσι όπως εκφράζεται μέσα από τον Λέοντα. Αυτή η Αφροδίτη είναι η λεγόμενη Εγωική είναι αυτή που την ενδιαφέρει να ικανοποιήσει κυρίως το Εγώ της με διαφορετικούς τρόπους και να το κάνει ποιο ευτυχισμένο. Στην προηγούμενη τριάδα μπορεί και πάλι να είχαμε την ικανοποίηση του Εγώ αλλά δεν ήταν αυτοσκοπός αφού οι αισθήσεις απαιτούσαν την ικανοποίηση σε προεγωικό στάδιο. Αυτή η αγάπη λάμπει και θέλει να είναι γεμάτη ικανοποίηση και ζεστασιά, η μεγαλύτερη δυσκολία για τον υπόλοιπο κόσμο είναι να καταλάβουν ότι αυτά τα άτομα δεν κατανοούν τη σχέση ως εμείς και πάντα μέχρι και τα βαθιά τους χαράματα έχουν βαθύτατη διάκριση ανάμεσα στον εαυτό τους και τους υπόλοιπους.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο

Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο είναι πολύ γλυκιά και τρυφερή και έχει σαν σκοπό την προστασία καθώς θέλει αυτή και οι γύρω της να νοιώθουν ασφάλεια αυτό γίνεται όμως γιατί το Εγώ της είναι αυτό που την προστάζει έτσι για να ικανοποιήσει και να καλύψει της ανασφάλειες της τονίζει παραπάνω την αίσθηση της ασφάλειας στους γύρω της πολλές φορές δημιουργώντας εξαρτήσεις και ανασφάλειες στο περιβάλλον της. Για να μπορέσει να δείξει πόσο σπουδαίο είναι το Εγώ της πολύ απλά θέλει να δείχνει ότι την χρειάζονται και ότι αυτή θα τους παρέχει όλα αυτά τα συναισθήματα της προστασίας και της γλυκύτητας. Η Αφροδίτη αυτή θέλει να δείξει πόσο καλή και αγαπητή είναι και με αυτό τον τρόπο, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να της το επιβεβαιώνεται γιατί αλλιώς θα αντιδράσει με υστερίες η πολύ ψυχρά. Το εγώ πρέπει να δείξει πόσο σπουδαίο είναι και βάση του συναισθήματος δημιουργεί μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα αλλά πρέπει και να της το αναγνωρίζεται γιατί αλλιώς θα είναι δυστυχισμένη.

Η Αφροδίτη σε αυτό το σημείο θα εκφράσει την αγάπη της μητρικά και με ιδιαίτερη συναισθηματική ζεστασιά αυτό θα το κάνει με όποιο τρόπο μπορεί, έτσι είναι μία Αφροδίτη που μπορεί να παλέψει αλλά από την άλλη ποτέ δεν θα θυσιαστεί γιατί το Εγώ έχει σκοπό να συνεχίσει την ύπαρξή του και δεν του αρέσει η αλλαγή αλλά η συνέχιση με οποιοδήποτε τρόπο. Δεν θα μπορούσε λοιπόν με κανένα τρόπο να γίνει μάρτυρας αλλά θα μπορούσε να πολεμήσει για χάρη του έρωτά της με νύχια και με δόντια.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα

Την Αφροδίτη στον Λέοντα θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με τον μύθο της Ιστάρ. Είναι μία υπέροχη και λαμπρή Αφροδίτη που μπορεί να δώσει ζεστασιά στους γύρω της αν την θαυμάσετε και την κάνετε θεά. Η Ιστάρ σύμφωνα με τον Αρχαίο μύθο ήταν η Εταίρα των Θεών μην την μπερδέψετε όμως με της ιερόδουλες της σημερινής μας εποχής αλλά με εκείνες της ισχυρές γυναίκες της αρχαιότητας με τεράστιες γνώσεις οι οποίες γνώριζαν τα πάντα γύρω από τον Έρωτα και ήταν τιμή για τον άνδρα να πάει μαζί της.

Αυτή η Αφροδίτη είναι πάνω από όλα η Σταρ η οποία θέλει το κοινό της. Θα σας δώσει την καλύτερη παράσταση θα σας κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο και θα σας πάει στα ουράνια αλλά όλα αυτά θα τα κάνει στο τέλος όχι για να ευχαριστήσει εσάς αλλά για να ικανοποιηθεί το εγώ της, τελικά να γίνει θεά. Είναι πολύ λαμπερά αυτά τα άτομα αλλά στον έρωτα θέλουν την απόλυτη λατρεία μιας και είναι οι μόνες αρτίστες και όσο και αν ακούγεται υπερβολικό αυτό ισχύει και για τους άνδρες. Αν πάψετε να τη λατρεύετε η της πληγώσετε το Εγώ όμως να είσθε σίγουροι ότι η εκδίκηση που θα θελήσει να πάρει θα είναι πολύ χειρότερη και από αυτή που θα έπαιρνε ένας Σκορπιός. Έτσι λοιπόν στον Λέοντα έρχεται η κορύφωση του Δεύτερου σταδίου που δεν είναι άλλο από την αγάπη με τελικό σκοπό όμως την ικανοποίηση του Εγώ.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο

Αυτή η Αφροδίτη δεν αποδέχεται τον κεραυνοβόλο έρωτα γιατί πάνω από όλα πιστεύει ότι πρέπει κάποιος να πολεμήσει και να δουλέψει για την αγάπη. Έτσι δεν θα τη δείτε ποτέ να λέει αν πιστεύεις στον έρωτα με την Πρώτη ματιά παρά ότι πρέπει να παλέψεις (όχι με την έννοια της κατάκτησης όμως του Κριού παρά της προσπάθειας και της προσφοράς) για να κερδίσεις την αγάπη. Αυτά τα άτομα αγαπούν με περίεργο σχετικά με τα υπόλοιπα ζώδια τρόπο έτσι είναι τα άτομα που θα κάνουν τα πάντα για εσάς, δεν θα πουν ρομαντικά λόγια σε εσάς ούτε θα καταστρέψουν μια τζαμαρία ενός μαγαζιού όμως θα σας υπηρετήσουν και θα σας κάνουν να νοιώσετε βασιλιάδες. Αυτό όμως δεν θα το κάνουν γιατί ενδιαφέρονται τόσο για τη δική σας ικανοποίηση αλλά για να αποδείξουν στον εαυτό τους ότι κέρδισαν με το σπαθί τους την αγάπη τους και πώς τελικά είναι τα άτομα που είναι άξια των δικών τους δεδομένων και αυτό γιατί πρέπει να είναι εντάξει με τα δικά τους στάνταρ.

Το ίδιο όμως θα απαιτήσουν και από εσάς θα ζητήσουν να αποδείξετε και με την υπηρεσία σας προς αυτούς ότι αξίζετε την αγάπη τους. Δεν θα την πείσετε με λόγια του πάθους μπορεί να της αρέσουν αλλά δεν θα παρασυρθεί. Είναι η Αφροδίτη που από τη μία είναι πολύ σοβαρή από την άλλη φέρει μαζί της τις πιο τραυματικές εμπειρίες για αυτό και από αυτά τα άτομα όταν τα γνωρίσετε μπορείτε να μάθετε πολλά. Μπορεί να μην έχει η αγάπη τους ροζ συννεφάκια αλλά στην ικανοποίηση τους για το Εγώ τους πρέπει να το παραδεχτούμε ότι είναι πολύ δημοκρατικά σε σχέση με την υπόλοιπη τριπλότητα.

επόμενο στάδιο είναι του θυελλώδη και παθιασμένου Σκορπιού, εδώ έχουμε την απόλυτη αγάπη της Ψύχωσης που ξεπερνά το Εγώ και τις αισθήσεις και φτάνει μέχρι τη ρίζα της ανθρώπινης ύπαρξης. Είναι μία απόλυτη αγάπη και πολύ δύσκολη να την κατανόησει κάποιος που ουσιαστικά είναι ένα κράμα πάθους και κατάβαθα θαμμένων επιθυμιών πέρα ακόμη και από αυτό που λέμε μύχιες σκέψεις και επιθυμίες. Αυτά τα άτομα έχουν μαζί με τα άτομα του Σταδίου του Ταύρου της πιο συναρπαστικές σχέσεις αφού έχουν να κάνουν με ιστορίες και σχέσεις που σημαδεύουν το άτομο. Γιατί εδώ η αγάπη μπορεί να μην συνδέετε με την Εμμονή αφού είναι δύο διαφορετικά πράγματα αλλά είναι τόσο βαθιά που η ανθρώπινη σκέψη δεν μπορεί να την αναλύσει. Είναι η Αφροδίτη που έχει κάποια ιδανικά και για αυτά δεν πρόκειται με τίποτε να κάνει υποχωρήσεις όσο και να λέτε ότι την αγαπάτε γιατί η αγάπη για αυτή είναι η έκφραση αυτών των ιδανικών.

Η Αφροδίτη στον Ζυγό

Μία αέρινη Αφροδίτη η οποία εφόσον ανήκει στο στάδιο του Σκορπιού ουσιαστικά έχει να κάνει με ένα βαθύτερο σκοπό ο οποίος θα μεταμορφώσει και θα αλλάξει μια για πάντα το άτομο. Το ζητούμενο λοιπόν του Ζυγού δεν είναι άλλο από την εύρεση ενός ατόμου που πολύ απλά θα είναι το έτερον του ήμισυ, αυτά τα άτομα σιχαίνονται τη μοναξιά και ουσιαστικά είναι φτιαγμένα για να ψάχνουν την αγάπη με οποιοδήποτε τρόπο. Η Αγάπη όμως εδώ θέλει ομορφιά και φινέτσα, είναι τα άτομα που τους αρέσει τρομερά η περίοδος του ρομαντισμού και της αναγέννησης εκεί που τα παραμύθια ζωντάνευαν σε κάθε σοκάκι και ο Σαίξπηρ έγραφε για τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα αν και ποτέ αυτοί να πούμε την αλήθεια δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο όπως αυτό που κατέληξαν να κάνουν οι ήρωες του έργου, από την άλλη το βρίσκουν πολύ όμορφο.

Αυτό είναι και η λύση, για μία Αφροδίτη στον Ζυγό να κάνετε κάτι όμορφο, με τέχνη, κουλτούρα και φινέτσα που να αποδεικνύει όμως ότι είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον. Οι ζυγοί έχουν εμμονή με το να έχουν μία σχέση για αυτό και για να φτάσουν σε μία σχέση κάνουν πολλά. Το κακό είναι ότι δεν θα εκτιμήσουν ποτέ ένα καλό αλλά άσχημο άνθρωπο ότι και να κάνει και δεν θα εκτιμήσουν ποτέ κάτι που δεν θα έχει όμορφη επιφάνεια η δεν εκφράζει αρμονία και αυτό είναι και η αχίλλεια πτέρνα τους. Όταν κάνετε κάτι που δεν συμφωνεί με τα αρτιστικά δεδομένα της Αφροδίτης τότε μπορεί ανά πάσα στιγμή να σας δείξει το κρύο αέρινο πρόσωπο της. Είναι η Αφροδίτη που θα επιλέξει τον γοητευτικό και με τρόπους απατεώνα παρά τον καλόκαρδο αλλά κακότροπο και βάρβαρο μαχητή.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό

Αγάπη μέχρι θανάτου απόλυτη και με τέτοιο βάθος που να φτάνει τα θεμέλια της ύπαρξης. Αυτό είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό και τίποτα λιγότερο και σε αυτή την απολυτότητα θα ψάξει να βρει το έτερον της ήμισυ. Η Αγάπη είναι αιώνια και παντοτινή πέρα από δυσκολίες και δικαιολογίες για αυτή θα σκοτώσουν θα χτυπήσουν θα κάνουν οτιδήποτε φτάνει να την κερδίσουν και αφότου την κατακτήσουν δεν θα την αφήσουν με τίποτα να φύγει. Στο ζυγό είχαμε το ιδανικό της ομορφιάς εδώ έχουμε το ιδανικό της αιωνιότητας. Εάν δεν είναι για πάντα τότε δεν είναι καθόλου για εμένα λέει αυτή η Αφροδίτη. Κάθε τι πρέπει να έχει ένα βαθύτερο λόγο και όχι να είναι επιφανειακό τόσο βαθύ που αν τον χαρακτήριζε και καρμικό θα ήταν πολύ ευτυχισμένη.

Η Αγάπη εδώ όμως αυτής της αιώνιας αγάπης έχει ένα πολύ σημαντικό τεστ που δεν είναι άλλο από το σεξ εάν δεν νοιώσουν την απόλυτη ικανοποίηση σε αυτό τον τομέα δεν υπάρχει περίπτωση να σας αγαπήσουν, να σας ερωτευτούν μπορεί, αλλά δεν θα αγαπήσουν ποτέ ένα άτομο που θα κάνει ακόμη και τα 7 προηγούμενα πράγματα που απαιτούν τα παραπάνω ζώδια αν δεν πληρή την απόλυτη ικανοποίηση στον έρωτα. Δεν την ενδιαφέρει τόσο η ομορφιά που λατρεύει ο Ζυγός εξάλλου αυτό είναι κάτι που μισεί και το κρίνει πολύ επιφανειακό, την ενδιαφέρει ο άλλος να φύγει από τον εαυτό και να το κάνει και αυτή κάτι το οποίο θα φανεί σίγουρα μέσα από το Σεξ όπου θα πρέπει μέσα από αυτό να χάσουν την ταυτότητα τους και οι δύο. Η λατρεία τους για το βάθος και την απόλυτη κατανόηση των πραγμάτων καθιστά απαγορευτικό να πείτε ψέματα και να την ξεγελάσετε γιατί δεν θα σας συγχωρέσει ποτέ και όσο και να την αγαπάτε δεν θα ξαναγυρίσει σε εσάς ποτέ. Εδώ η συγχώρεση είναι αμαρτία.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη

Για αυτό τον συνδυασμό μπορούμε να πούμε ότι το βασικό είναι η αλλαγή των μορφών και των ρόλων . Αγαπούν με ένα τρόπο που θέλουν κάθε στιγμή να μεταμορφώσουν τη σχέση τους και με το άτομο που θα αγαπηθούν θα ήταν ακόμη καλύτερο εάν είχαν ένα κοινό και πολύ μεγάλο όραμα. Η μεταμόρφωση που είπαμε είναι βασική όμως για να μπορέσει να σας αγαπήσει ένα τέτοιο άτομο, και δεν είναι άλλη από το να μπορέσετε και οι δυο σας να συνδυάσετε στην ζωώδη με την ανθρώπινη φύση σας. Επειδή ακριβώς αυτό δεν είναι κάτι πολύ εύκολο για τον μέσο άνθρωπο έχουμε τους τοξότες να έχουν πολλές σχέσεις και τίποτα σταθερό μην μπορώντας να αγαπήσουν κάποιο άτομο.

Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα άτομα πάντα θέλουν κάτι πολύ υψηλό για να αγαπήσουν κάτι σχεδόν θεϊκό και γεμάτο όμως μυστήριο πρέπει να τους δίνεται την αίσθηση ότι έχετε σκοπό να κάνετε πολλά πράγματα και να μάθετε μαζί και κυρίως ότι θέλετε να ταξιδέψετε μαζί και να ανακαλύψετε τον κόσμο γιατί αυτά τα άτομα ζητούν την εξερεύνηση ακόμη και της ψυχής σας έτσι σε ένα άλλο επίπεδο η αμοιβαία κατανόηση και ελευθερία είναι τα ιδανικά που δεν θα μπορούσε να κάνει ποτέ έκπτωση ο Τοξότης και μέχρι και να τα βρει δεν θα μπορέσει και πολύ εύκολα να αγαπήσει όσο καλός άνθρωπος και αν είναι ο άλλος.

τελευταίο Στάδιο είναι του Υδροχόου που δεν είναι άλλο από την ελευθερία από τα δεσμά της εκάστοτε κοινωνικής πραγματικότητας και κυρίως από την μετατροπή της αγάπης από κάτι προσωπικό σε κάτι που είναι πέρα από τα σύνορα της Εγωϊκής μας ύπαρξης για αυτό ακριβώς είναι και ακριβώς απέναντι από το στάδιο του Λέοντα που είναι Εγωκεντρικό. Σε αυτό το στάδιο η Αγάπη παίρνει μία τελείως διαφορετική μορφή τόσο που τελικά είναι και η πιο δυσνόητη από τους ανθρώπους και αυτό γιατί δεν λειτουργεί ούτε με λογικά κριτήρια αλλά ούτε και με συναισθηματικά οπότε και μένει ίσως να πούμε ότι είναι και οι επαναστάτες της αγάπης που αλλάζουν το νόημα της, ίσως η πραγματικότητα να είναι ότι η αγάπη σε αυτά τα ζώδια παύει να είναι αγάπη.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι η πιο πρακτική, εάν θέλετε να σας αγαπήσει πολύ απλά θα πρέπει να της δώσετε δύο βασικά πράγματα και αυτό είναι πρώτον η οικονομική ασφάλεια και η ασφάλεια στη ζωή της ιδιαίτερα στα γηρατειά, μπορεί για κάποιους να είναι πεζό αλλά για αυτά τα άτομα η αγάπη έτσι εκφράζεται και έτσι ικανοποιείτε το άτομο που θα το αγαπήσουν θα του δώσουν σταθερότητα και οικονομική ασφάλεια εάν έχουν και κυρίως θα είναι ώριμα τόσο που να υποσχεθούν όρκους συντροφιάς μέχρι τα γηρατειά. Είναι τα άτομα που θέλουν πάση θυσία να πετύχουν στη ζωή τους και η αγάπη που προσφέρουν και θέλουν να έχουν είναι η υποστήριξη του κοινωνικού στάτους για την επίτευξη της επιτυχίας. Είναι η Αφροδίτη που θα αγαπήσει πέρα από καθετί την φήμη.

Είναι τα άτομα που δεν θα εκφραστούν εύκολα με άλλους τρόπους γιατί τους θεωρούν χαζούς και περιττούς για αυτούς η αγάπη δεν είναι στον ουρανό ούτε κρύβετε σε ρομαντικές φωλιές αλλά είναι εκεί που μπορεί κάποιο άτομο να πετύχει περισσότερο στη ζωή του. Είναι πράγματι μία αγάπη που παύει να είναι αγάπη αλλά παραμένει ταυτόχρονα να είναι. Πολύ δύσκολο να την κατανοήσουμε αλλά είναι κάτι υπαρκτό γιατί αυτό το στάδιο είναι το στάδιο της επανάστασης και της μεταμόρφωσης της αγάπης σε κάτι άλλο.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο

Με αυτό τον συνδυασμό η αγάπη δεν είναι απλά ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ανθρώπων αλλά είναι παγκόσμια. Πολύ δύσκολα ένα τέτοιο άτομο θα δείξει συναισθήματα όπως θεωρούν οι υπόλοιποι άνθρωποι ότι είναι φυσιολογικό. Μπορεί να αγαπήσουν όλο τον κόσμο, της ιδέες και την φώκια μονάχους-μονάχους, να αγαπήσουν την ελευθερία και ένα ολόκληρο χωριό αλλά μην περιμένετε να σας αγαπήσουν με την έννοια που το κατανοείτε εσείς. Για αυτούς η ισότητα οι ίσες ευκαιρίες η ευρύτερη κατανόηση των οριζόντων μας καθώς και το κυριότερο που δεν είναι άλλο από τη γνωστή πρότασή τους « Πάνω από όλα φίλοι.»

Ο τρόπος που θα εκφράσουν αλλά και θα ήθελαν να δεχτούν την αγάπη είναι εντελώς ανορθόδοξος, οι κοινές φόρμες δεν είναι για αυτούς αποδεχτές και πάνω από όλα έχουν υψηλά στάνταρ που δεν τους επιτρέπουν με κανένα τρόπο να δεχτούν κάτι λιγότερο. Αυτά τα στάνταρ από άτομο σε άτομο είναι πολύ διαφορετικά γιατί και είναι ανάλογα με την προσωπικότητα του καθενός. Πάνω από όλα όμως όπως είπαμε παραπάνω αυτά τα άτομα θα απαιτήσουν από εσάς και από τον εαυτό τους να είναι πολύ καλοί φίλοι και αυτό το φίλοι το εννοούν στην πιο ακραία ιδεαλιστική του έκφραση. Μετά από εκεί και στο εξής το κατά πόσο είσαστε επαναστατικοί και κατά πόσο όλο αυτό (η σχέση) προσφέρει κάτι στο κοινωνικό η κοντινό του σύνολο ανθρώπων καθώς και αν μέσα από αυτή τη διαδικασία θα αλλάξει κάτι είναι θα μπορούσαμε να πούμε τα θέλω αυτής της επαναστατικής και αέρινης Αφροδίτης. Το καλό με αυτή την θέση γιατί μην ξεχνάμε είναι το τελευταίο στάδιο της εξέλιξης της Αφροδίτης είναι ότι δεν θα κάνει με τίποτα κάτι που να έχει μόνο προσωπικό κέρδος και δεν θα βάλει τον εαυτό της μπροστά για να απαιτήσει κάτι που θα ευχαριστήσει μόνο αυτή.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς

Εδώ η Αφροδίτη πολύ απλά ζητάει μόνο ένα πράγμα: να θυσιαστεί για κάποιον, μπορεί να είναι ένα άτομο μπορεί όμως να είναι και μια ιδέα ή ένα σύνολο ανθρώπων, το σίγουρο είναι ότι απαιτούν από τους άλλους να γίνουν αυτοί τα άτομα που θα θυσιαστούν για πάρτι τους. Εάν τώρα εσείς θυσιάσετε κάτι ακόμη και κάτι ασήμαντο τότε μόνο θα εκτιμήσουν και θα σας αγαπήσουν πέρα από κάθε φαντασία.

Εάν η Αγάπη του Σκορπιού είναι μεγάλη σε βάθος και του Τοξότη σε πλάτος του Ιχθύ είναι η αγάπη που επεκτείνεται σε όλες τις διαστάσεις αλλά με ένα τρόπο που το Εγώ να διαλύεται και να χάνετε. Είναι τα άτομα που θα αγαπήσουν για να σας κάνουν να είσθε ευτυχισμένοι. Αν εσείς κάνετε αυτό το πράγμα δεν θα το ξεχάσουν ποτέ μπορεί απλά να μην πάτε στον αγώνα ποδοσφαίρου που δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνετε στο παρελθόν μόνο για πάρτη τους η μπορεί οι γυναίκες να μην πείτε ότι θα πάτε να ψωνίσετε και να πάτε για καφέ με την κολλητή σας επειδή θέλετε να είσθε μαζί του αυτά τα πολύ απλά πράγματα μέχρι και τα πιο δύσκολα και πολύπλοκα είναι αυτά που ζητάει αυτή η τόσο ευαίσθητη και γλυκιά Αφροδίτη που αγαπάει ίσως χωρίς λόγο για αυτό και είναι πολύ δύσκολο να την «κάνετε» να σας αγαπήσει, ίσως εάν έχετε κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα και χρειαστείτε κάποιο άτομο να σας υποστηρίξει εκείνη ακριβώς τη στιγμή θα έρθουν σαν τους σωτήρες. Η πραγματικότητα είναι ότι όσο σε πιο δύσκολη θέση βρίσκεστε τόσο καλύτερα για να τους κερδίσετε. Γιατί πολύ απλό εάν δεν υπάρχει λόγος να γίνουν οι σωτήρες η τα θύματα δεν υπάρχει λόγος να σας αγαπήσουν.

Οπωσδήποτε η αγάπη και ο έρωτας είναι κάτι πολύπλοκο και δεν επιλύετε με μία απλή θέση της Αφροδίτης αλλά μέσα από το παραπάνω κείμενο μπορούμε να καταλάβουμε μερικά δεδομένα για τον σύντροφό μας και να δούμε ότι τελικά είμαστε πολύ διαφορετικοί για να ζητάμε ακριβώς αυτά που θα θέλαμε. Για ακόμη καλύτερη κατανόηση του τρόπου που αγαπάει κάποιο άτομο αλλά και το τι θα ήθελε από εσάς βάλτε υπόψιν και την οικοθεσία της Αφροδίτης. Για παράδειγμα μία Αφροδίτη στον Ταύρο θα δείτε πώς εκφράζετε από την άλλη αν είναι στον 12ο οίκο θα εκφραστεί σε συνδυασμό όπως η Αφροδίτη στον Ιχθύ οπότε πια δεν έχουμε ένα τόσο ματεριαλιστικό άτομο συναισθηματικά ως προς της αισθήσεις του και θα εκτιμήσει και άλλα πράγματα (ο 12ος οίκος έχει χροιά του Ιχθύ γιατί αυτό είναι το 12ο ζώδιο με τον ίδιο τρόπο ο Κριός είναι ο αντίστοιχος του 1ου οίκου ο Ταύρους του 2ου και ούτω καθεξής).

Χρήστος Άρχος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments