0 0 votes
Article Rating

Μια εβδομάδα με έντονη κινητικότητα ξεκινάει αφού ο Ερμής μέσα στο ζώδιο των Διδύμων, που έτσι κι αλλιώς νοιώθει άνετα αφού είναι στην φυσική του κατοικία, μας ωθεί σε συζητήσεις και μετακινήσεις και παίζει διάφορα παιχνίδια με την… νοημοσύνη μας!

Την Τρίτη 13/6 και την Τετάρτη 14/6 από την 13η και 14η  μοίρα των Διδύμων τριγωνίζει τον Δία που βρίσκεται στην 13η μοίρα του Ζυγού, ορθόδρομος πλέον και ταυτόχρονα  τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα που είναι στην 14η μοίρα των Ιχθύων κι έχει πατήσει φρένο, αφού ετοιμάζεται αυτός τώρα να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 16/6. Λόγια ωραία, αισιόδοξα, συζητήσεις έξυπνες, αναζήτηση γνώσης και μεγαλόπνοες υποσχέσεις. Είναι όμως αληθινές;

Θα το θέλαμε πολύ αλλά τα περισσότερα απ’ αυτά που θα ακούσουμε και θα πούμε θα είναι πολύ ωραία χωρίς όμως τις προδιαγραφές να πραγματοποιηθούν. Οραματιζόμαστε αυτά που ελπίζουμε πως θα συμβούν αλλά αποδεικνύονται ουτοπικά.

Από τις όψεις αυτές ευνοούνται Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι που είναι γεννημένοι 1 εώς 5 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 15η μοίρα αυτών των ζωδίων.
Προσοχή πρέπει να δείξουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς γεννημένοι 2 έως 5 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 12η έως την 15η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Πότε αρχίζουμε και το καταλαβαίνουμε; Πολύ γρήγορα αφού ο Ήλιος ήδη από τις 15/6 φτάνει στην 24η μοίρα των Διδύμων και έρχεται αντιμέτωπος με τον Κρόνο που βρίσκεται στην 24η μοίρα του Τοξότη ανάδρομος. Εκεί ακριβώς  θα τον αντιμετωπίσει κι ο Ερμής στις 18/6.

Ερχόμαστε λοιπόν κι εμείς αντιμέτωποι με την αλήθεια, αναγκαζόμαστε να συνειδητοποιήσουμε την πραγματικότητα, να καταλάβουμε την δυσκολία στην επίτευξη των στόχων μας και να σκεφτούμε πάλι τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας που θα νοιώθουμε πως μας βαραίνουν. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς να κουραστούμε.

Ενδεχομένως κάποιες συζητήσεις να είναι σκληρές και να προκαλέσουν ψυχρότητα. Προσοχή και στις μετακινήσεις μας γιατί υπάρχει ο κίνδυνος ατυχημάτων. Σε οτιδήποτε αφορά μεταφορές, επικοινωνία, δικαιοσύνη, παιδεία (προσοχή και στα παιδιά) θα υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις ενώ ίσως δούμε φανατικές θρησκευτικές εκδηλώσεις  όπως και την ψήφιση σκληρών νομοσχεδίων.

Από την όψη επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς γεννημένοι 12 έως 16 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 22η έως την 26η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Ο Ήλιος βέβαια την ίδια στιγμή θα προσπαθήσει με το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό που βρίσκεται στην 27η μοίρα του Κριού, να μην αφήσει τελείως τις ελπίδες μας να χαθούν και να μας σπρώξει σε καινούργιους στόχους και νέα δυναμικά και ενθουσιώδη ξεκινήματα.

Αυτό που λέμε” σηκώστε πάλι το κεφάλι και ξανακοιτάξτε μπροστά”. Ο Άρης αδύναμος από τον Καρκίνο δεν βοηθάει πολύ σ’ αυτό, εντείνει την ανησυχία μας για την πατρίδα και στρέφει την προσοχή μας σε θέματα οικογένειας αφού καλούμαστε να επαναπροσδιορίσουμε και να διαχειριστούμε τις σχέσεις μας με τους οικείους μας.

Από την όψη επηρεάζονται Κριοί, Δίδυμοι (με προσοχή) Λέοντας, Ζυγοί, Τοξότες (με προσοχή) και Υδροχόοι γεννημένοι 15 έως 19 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 25η έως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Προσοχή σε εντάσεις, μικροατυχήματα και θέματα υγείας Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι 23 έως 30 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 3η έως την 10η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Η Αφροδίτη όμως από τον Ταύρο μας ανοίγει την όρεξη (κυριολεκτικά!) για καλοπέραση, για να ασχοληθούμε με την εμφάνιση και την ομορφιά μας και μας ωθεί να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να αισθανθούμε ασφαλής οικονομικά και συναισθηματικά. Ο έρωτας ζεστός και αισθησιακός  αποτελεί καταφύγιο και κάνει την ζωή μας πιο γλυκιά! Ας ασχοληθούμε καλύτερα μαζί του!

Περισσότερο ευνοημένοι οι: Ταύροι, Καρκίνοι (με προσοχή), Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι (με προσοχή) και Ιχθείς γεννημένοι 24 έως 3 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 4η έως την 13η μοίρα αυτών των ζωδίων.

 

Σημείωση: Αν Θέλετε να ρωτήσετε για οτιδήποτε αφορά το κείμενο ή έχετε κάποια απορία για το αστρολογικό τοπίο της εβδομάδας, παρακαλούμε αφήστε το σχολιό σας.

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments