0 0 votes
Article Rating

Στον απόηχο της δυναμικής της Πανσελήνου ξεκινάει η καινούργια εβδομάδα καθώς την πρώτη της μέρα κορυφώνεται η αντίθεση του Ήλιου από την 18η μοίρα του Καρκίνου με τον Πλούτωνα στην 18η μοίρα του Αιγόκερω.

Μια όψη που συνεχίζει τα παιχνίδια των εξουσιών και τα διλλήματα ανάμεσα στην αξία των οικογενειακών και προσωπικών σχέσεων και στην ανάγκη για καταξίωση και ικανοποίηση των φιλοδοξιών. Οι αναπόφευκτες και ριζικές αλλαγές εξακολουθούν να δηλώνουν την αναγκαιότητα τους.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι από 6 έως 10 του ζωδίου σας αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 16η έως την 20η μοίρα αυτών των ζωδίων είστε ήδη έτσι κι αλλιώς στο επίκεντρο των εξελίξεων, οπότε ο βρεγμένος την βροχή δεν τη φοβάται!

Εξακολουθήστε για λίγο ακόμα να κρατάτε χαμηλούς τόνους και να διαχειρίζεστε συμπεριφορές απέναντι σε σύντροφο και συνεργάτες όπως και απωθημένα που μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογική και σωματική σας κατάσταση με υπομονή, ψυχραιμία και ωριμότητα.

Η Σελήνη στον Υδροχόο τις πρώτες μέρες της εβδομάδας με τις καλές όψεις που σχηματίζει μπορεί να είναι αρωγός σ’ αυτό για όλους μας καθώς μετατρέπει το βαρύ κλίμα σε λίγο πιο… αέρινο και ανάλαφρο!

Το ίδιο ακριβώς προσπαθεί να κάνει και ο Ερμής που στις 4/7 φτάνει στην 14η μοίρα του Λέοντα σχηματίζοντας όψη εξαγώνου με τον Δία στην 14η μοίρα του Ζυγού. Ο πλανήτης στο εξωστρεφές και χαρούμενο ζώδιο του Λιονταριού και ειδικά με την βοήθεια του Δία μέσα στο ζώδιο των σχέσεων κάνει την σκέψη μας αισιόδοξη, εξομαλύνει και αποκαθιστά την επικοινωνία μεταξύ μας που γίνεται πιο καλοπροαίρετη και τονίζει την ανάγκη για χαρά, διασκέδαση και… έρωτα κάτι που επιτέλους ταιριάζει στο κλίμα του καλοκαιριού.

Κάποιες θετικές ειδήσεις που θα μας …ανεβάσουν μπορεί να αλλάξουν την ψυχολογία μας, ενώ τα ταξιδάκια αναψυχής θα μας βοηθήσουν να ξεκουραστούμε και να χαλαρώσουμε!

Τις  ίδιες μέρες η Σελήνη στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα θα προσθέσει την απαραίτητη πινελιά της ευαισθησίας, του ρομαντισμού και της καλλιτεχνικής έκφρασης! Πείτε αυτό που νοιώθετε με ένα τραγούδι!

Κριοί, Δίδυμοι, Λιοντάρια, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι γεννημένοι από 1η έως 6 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 16η μοίρα αυτών των ζωδίων είναι η ώρα να περάσετε ωραία, να ταξιδέψετε με τους αγαπημένους σας και γιατί όχι… να ερωτευτείτε!

Ας διατηρήσουμε την ίδια διάθεση και για το Σαββατοκύριακο παρόλο που κάποιοι προβληματισμοί μπορεί να κάνουν την επανεμφάνισή τους γιατί θα είναι για λίγο!
Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου που οι πλανήτες θα αρχίσουν να μπαίνουν στο Λιοντάρι υπόσχεται ένα τελείως διαφορετικό, καλοκαιρινό τοπίο! Μέχρι τότε,λίγο ακόμα… χαλαρά!

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments