0 0 votes
Article Rating

Ο Ήλιος τελειώνοντας την πορεία του μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού στις 20/11 θα φτάσει στην 28η μοίρα του ζωδίου όπου και θα ενεργοποιήσει την Ηλιακή Έκλειψη της 21ης Αυγούστου που έγινε στην 28η μοίρα του Λέοντα. Είναι λοιπόν πιθανόν να δούμε να επανέρχονται θέματα και γεγονότα που είχε δημιουργήσει η έκλειψη αυτή, τόσο σε προσωπικό όσο και σε γενικότερο πλάνο.

Μην ξεχνάμε πως όταν μία έκλειψη ενεργοποιείται μπορεί να προκαλέσει γεγονότα που ακόμα και την περίοδο της έκλειψης ίσως να μην είχαν εκδηλωθεί, ανάλογα βέβαια με την φύση του πλανήτη που την ενεργοποιεί. Ο Ήλιος εκπροσωπεί τα πρόσωπα εξουσίας αλλά και τους στόχους και οι εκλείψεις την αλλαγή κάθε μορφής.

Σε προσωπικό επίπεδο αυτό μπορεί να το βιώσουν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που είναι γεννημένοι από 16 ως 20 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 26η ως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων. Εσάς μπορεί να σας απασχολήσουν ξανά κάποια θέματα που είχαν ξεκινήσει τότε ή να προκύψουν τώρα αλλαγές ανάλογες με το σημείο που σας άγγιξε η έκλειψη.

Αμέσως μετά στις 22/11 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη και δημιουργεί ένα κλίμα πιο εξωστρεφές και αισιόδοξο στρέφοντας το ενδιαφέρον μας σε ζητήματα που αφορούν την δικαιοσύνη, την θρησκεία, την ανώτερη παιδεία, τον αθλητισμό και την φιλοσοφία, ενώ μας δημιουργεί την ανάγκη να ταξιδέψουμε και να ανακαλύψουμε άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς διευρύνοντας τις γνώσεις μας.

Αυτό θα τονιστεί ακόμα περισσότερο όταν στις 25/11 ο Ερμής από την 25η μοίρα του ίδιου ζωδίου θα σχηματίσει ένα ‘συναρπαστικό’ τρίγωνο με τον Ουρανό στην 25η μοίρα του Κριού φέρνοντας παράλληλα καινούργιες καινοτόμες ιδέες, σχέδια και ξεκινήματα που αφορούν ενώσεις, συλλογικότητα, επιστημονικές ανακαλύψεις, εφευρέσεις και τεχνολογία. Η επικοινωνία γίνεται αυθόρμητη, γρήγορη και έξυπνη.

Ξαφνικές καλές ειδήσεις και μετακινήσεις, πολύ πιθανόν με αεροπλάνο, θα έχουν με αυτή την όψη Κριοί, Δίδυμοι, Λιοντάρια, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι γεννημένοι από 13 ως 17 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 23η ως την 27η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Παράλληλα με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη ο Ποσειδώνας  γυρίζει σε ορθή πορεία στην 11η μοίρα των Ιχθύων κάνοντας επανεκκίνηση  και ευνοώντας την τέχνη, τον διαλογισμό, την μεταφυσική και οτιδήποτε έχει σχέση με τη θάλασσα και το υγρό στοιχείο, ενώ τονίζει την ανάγκη μας για βοήθεια και προσφορά όπως και την επαφή μας με το ‘Θείο’ μέσω της προσευχής.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι (με προσοχή), Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες (με προσοχή) γεννημένοι από 1η ως 3 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 10η ως την 13η μοίρα αυτών των ζωδίων, κάποια σχέδια σας που μπορεί να καθυστερούσαν τώρα ίσως ολοκληρωθούν με καλές προδιαγραφές εκπληρώνοντας υψηλούς στόχους σας.

Ευνοϊκός και ο ρόλος της Αφροδίτης αφού στις 21/11 από την 17η μοίρα του Σκορπιού σχηματίζει όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα που την φιλοξενεί στο ‘σπίτι’ του και βρίσκεται στην 17η μοίρα του Αιγόκερω φέρνοντας θετικές εξελίξεις σε οικονομικά και πολιτικά ζητήματα αλλά και στις προσωπικές σχέσεις που γίνονται ουσιαστικές και αποκτούν άλλη διάσταση.

Αυτή η όψη θα δημιουργήσει ευκαιρίες και καλές προϋποθέσεις σε οικονομικά, συνεργασίες, προσωπικά και ερωτικά θέματα σε Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες που είναι γεννημένοι από 5 ως 9 του ζωδίου τους και σε όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 15η ως την 19η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Το κλίμα θα γίνει κάπως πιο δύσκολο και ανατρεπτικό  την επόμενη εβδομάδα, οπότε ας εκμεταλλευτούμε  την ‘καλή διάθεση’ των ημερών ώστε να φτάσουμε κοντά στους στόχους μας και να πραγματοποιήσουμε τις ιδέες και τις επιθυμίες μας!

 

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments