4 1 vote
Article Rating

Το ανατέλλον ζώδιο ή ωροσκόπος (ο εξωτερικός εαυτός μας) είναι το δεύτερο σε σημασία μετά το Ηλιακό ζώδιο (ο εσώτερος εαυτός μας).

Για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν τόσο από κοντά, μπορεί να αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα σε σχέση με το πως σας βλέπουν, σας προσδιορίζουν και σας γνωρίζουν. Επηρεάζει επίσης το πώς εσείς βλέπετε, ενεργείτε και αντιδράτε στους άλλους και στο περιβάλλον.

Ενώ το Ηλιακό σας ζώδιο καθορίζεται από την ημερομηνία της γέννησής σας, το ανατέλλον ζώδιο (ωροσκόπος) πρέπει να υπολογίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τον τόπο γέννησης. Θεωρητικά, το ανατέλλον ζώδιο προχωρά μια μοίρα (από τις 360 μοίρες ενός πλήρη κύκλου – μιας 24-ωρης ημέρας) κάθε τέσσερα λεπτά, που σημαίνει ότι κάθε ζώδιο 30 μοιρών, χρειάζεται περίπου δύο ώρες για να μετακινηθεί προς τα πάνω – λόγω της αριστερόστροφης περιστροφής της γης γύρω από τον άξονά της – διασχίζοντας όλο το μήκος του σημείου του ωροσκόπου: τον ανατολικό ορίζοντα.

Ορισμός: Δεκανός (δεκαήμερο) – μια απόσταση δέκα μοιρών (τμήμα ή κομμάτι) ενός ζωδίου. Κάθε ζώδιο έχει τρεις δεκανούς, οι οποίοι συνολικά ισοδυναμούν με τριάντα μοίρες. Ο πρώτος Δεκανός (κάθε ζωδίου) είναι από τις 00.00.00 έως 9.59.59 μοίρες – ο δεύτερος Δεκανός είναι από τις 10.00.00 έως 19.59.59 μοίρες – ο τρίτος Δεκανός είναι από τις 20.00.00 έως 29.59.59 μοίρες.

[Εμπειρική μέθοδος υπολογισμού: Αν έχετε γεννηθεί περίπου κατά τη διάρκεια των πρώτων 40 λεπτών από την ώρα έναρξης οποιουδήποτε ανατέλλοντος ζωδίου, τότε πιθανόν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον πρώτο Δεκανό από 0 έως 10 μοίρες. Εάν γεννηθήκατε από 41 έως 80 λεπτά (1 ώρα και 20 λεπτά) μετά την ώρα έναρξης του ζωδίου, τότε πιθανόν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον δεύτερο Δεκανό. Εάν γεννηθήκατε από 81 λεπτά (1 ώρα και 21 λεπτά) μέχρι και 2 ώρες μετά, τότε ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον τρίτο Δεκανό. Ένα υπολογισμένο με ακρίβεια ωροσκόπιο είναι αναγκαίο για να προσδιορίσετε με βεβαιότητα τον Δεκανό του ωροσκόπου σας.]

Το ανατέλλον ζώδιο (και οι Δεκανοί του) έχουν μεγάλη σημασία για τον καθορισμό της προσωπικότητας σας, τις ιδιομορφίες, τον χαρακτήρα, τη νοοτροπία, τα συναισθήματα, τις αδυναμίες, τα πρότυπα της ζωής και της υγείας σας, καθώς επίσης και τα χαρακτηριστικά για να καλλιεργήσετε, ή να διορθώσετε. Αν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε έχει ωροσκόπο Κριό, καλό θα ήταν να μελετήσετε πρώτα την “Γενική επισκόπηση” του ωροσκόπου και στη συνέχεια τις πληροφορίες του Δεκανού.

[Υπόδειξη Αριθμός Ένα: Οι παρακάτω πληροφορίες μπορούν να εφαρμοστούν επίσης και στο Ηλιακό σας ζώδιο (ο εσώτερος εαυτός σας). Συσχετίστε την “Γενική επισκόπηση” με τον γενέθλιο Ήλιο στον Λέοντα. Διαβάστε επίσης τον “Πρώτο Δεκανό” αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες 10 ημέρες αυτού του ζωδίου – ο Ήλιος βρίσκεται από 0 έως 10 μοίρες, το “Δεύτερο Δεκανό” αν γεννηθήκατε στις ημέρες από 10 έως 20 – ο Ήλιος βρίσκεται στις 10,01 έως 20 μοίρες, και τον “Τρίτο Δεκανό” εάν γεννηθήκατε στις ημέρες από 21 έως 30 – ο Ήλιος βρίσκεται στις 20,01 έως 30 μοίρες].

[Υπόδειξη Αριθμός Δύο: Οι παρακάτω περιγραφές μπορούν επίσης να εφαρμοστούν και στο Σεληνιακό σας ζώδιο (ο συναισθηματικός εαυτός σας). Συσχετίστε την “Γενική Επισκόπηση” με τη γενέθλια Σελήνη στον Λέοντα. Διαβάστε επίσης τον “Πρώτο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι στις πρώτες 10 μοίρες αυτού του ζωδίου, το “Δεύτερο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι από τις 10,01 έως τις 20 μοίρες αυτού του ζωδίου, και τον “Τρίτο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι από τις 20,01 έως τις 30 μοίρες αυτού του ζωδίου.]

 

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Ο «άνω κάτω», ασυνήθιστος, απροσδόκητος, δύσκολος, διαισθητικός, που αγαπά την ελευθερία, πρωτότυπος, απότομος, ρομαντικά τολμηρός, φιλοσοφικός, και χαοτικός Ουρανός – ο πλανήτης του οποίου οι ενέργειες αφυπνίζουν το άτομο σε νέες, συχνά ξαφνικές ευκαιρίες – κυβερνά τις πτυχές και το εξωτερικό εγώ όλων των ατόμων που γεννηθήκαν με αυτόν τον ωροσκόπο. Η προσωπικότητά σας θα μπορούσε να επισημανθεί από άλλα άτομα που σας γνωρίζουν καλά, ως μοναδική και ξεχωριστή, ή αν δεν είναι φίλοι σας, ως παράξενη, ασυνήθιστη, ιδιόμορφη, και πολύ αλλόκοτη. Και οι δύο οι επισημάνσεις θα μπορούσαν να είναι περισσότερο ή λιγότερο ακριβείς, ανάλογα με το αν ανταποκρίνεστε θετικά ή αρνητικά στις επιρροές του Υδροχόου / Ουρανού στην προσωπικότητά σας.

Οι ξένοι που παρατηρούν τις προσωπικές σας ενέργειες για ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να αναρωτιούνται τι θα κάνετε στη συνέχεια, ή προς ποια κατεύθυνση μπορεί να πάτε αύριο. Μπορεί να έχουν δυσκολία να δουν, αν υπάρχει λίγη ή και καθόλου μέθοδος στην «τρέλα» σας. Ωστόσο, αν θα παρατηρήσουν τις ενέργειές σας για μια περίοδο μηνών ή ετών, θα πρέπει να συμφωνούν πως υπάρχει περισσότερη οργάνωση και μια υποκείμενη αιτία και λογική από ό, τι μπορεί αρχικά να φαίνεται. Η σταθερή (σταθεροποιητική) επιρροή του Υδροχόου σας δίνει την επιμονή και την θέληση για να καταφέρετε πολύ περισσότερα από όσα μπορεί να περιμένουν από εσάς ορισμένα άτομα.

Το ύψος κυμαίνεται και κατά κανόνα εμπίπτει σε δύο τύπους: ο ένας, αρκετά ψηλός, λεπτός και με ξανθό χρώμα στα μαλλιά. Ο άλλος, πιο κοντός, πιο βαρύς και με πιο σκούρα μαλλιά και χρώμα σε γενικές γραμμές. Και στους δύο τύπους, ο κορμός του σώματος μπορεί να είναι μεγαλύτερος από το κανονικό και αρκετά ευέλικτος. Η δομή των οστών τείνει να είναι πιο βαριά. Το κεφάλι μπορεί να είναι μάλλον όπως ένας στρογγυλός πύργος, με το πίσω μέρος διευρυμένο και τονισμένο.

Τα μαλλιά μπορεί να έχουν πολύ ανθεκτική υφή, κυματιστά, και γυαλιστερά. Ένα μάλλον πλήρες μέτωπο μπορεί να είναι τονισμένο από καλλίγραμμα και ελαφρώς καμπυλωτά φρύδια. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι όμορφα χαραγμένα και τείνουν να τριγωνίζουν προς το πηγούνι. Το στόμα είναι κλειστό συνήθως σφιχτά, αλλά τα χείλη μπορεί να δείχνουν ένα μειδίαμα την περισσότερη ώρα. Τα δόντια μπορεί να είναι όμορφα διαμορφωμένα και πολύ λευκά. Η φωνή είναι αρκετά σαφής, και ο τρόπος ομιλίας μάλλον απίστευτα γρήγορος.

Μερικές σωματικές κινήσεις εμφανίζονται γρήγορα, απρόβλεπτα, ακόμη και κάπως αποσπασματικά κατά καιρούς. Ορισμένες εκκεντρικότητες ή ιδιομορφίες είναι συχνά παρούσες: για παράδειγμα, μπορεί να υπάρχει μια έντονη απέχθεια όταν πάνε να σας αγγίξουν, εκτός από τα άτομα με τα οποία συνδέεστε στενά. Τα άτομα με ωροσκόπο Υδροχόο είναι οι πραγματικοί «ατομικιστές» του ζωδιακού κύκλου. Σκέφτεστε και δράτε με διαφορετικό τρόπο και έχετε μια φυσική κλίση για να μετατρέπετε κάτι το θαμπό σε κάτι νέο και συναρπαστικό. Υπάρχει οργανωτική ικανότητα, ενθουσιασμός, δύναμη της θέλησης, ψυχική δημιουργικότητα και έμπνευση. Είστε βαθιά στοχαστικοί.

Ακόμα κι αν μπορεί να υπάρχει μια αρκετά καλή αίσθηση του χιούμορ, σπάνια θα γελάσετε δυνατά ή ανοιχτά. Τα συναισθήματα σας καθορίζονται από τη νοημοσύνη και τη διάκριση. Γενικά, υπάρχει μια ευαίσθητη αντί μιας αισθησιακής συναισθηματικής τάσης.

Στον έρωτα, οι κανόνες μπορεί συχνά να απορρίπτονται εντελώς. Οι έμφυτες αδυναμίες συχνά μπορεί να περιλαμβάνουν το να είστε συνήθως ανοιχτά αντίθετοι, να κρατάτε κακία με το να απομακρύνεστε απότομα και φωναχτά, όταν τα πράγματα ζορίζουν και με το να είστε πλήρως απρόβλεπτοι. Μια ισχυρή τάση να λέτε ακριβώς αυτό που σκέφτεστε χωρίς να συνειδητοποιείτε πώς μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τους άλλους, μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική απώλεια φίλων.

Δεδομένου ότι υπάρχει γενικά μια ισχυρή σωματική δομή και μια μάλλον μεγάλη διάρκεια ζωής, σπάνια υπάρχει μια πολύ σοβαρή ασθένεια για να αντιμετωπίσετε. Το νευρικό σας σύστημα, ενώ συνήθως είναι καλά ελεγχόμενο, είναι πολύ ευάλωτο, όταν βρίσκετε υπό σοβαρή πίεση ή εξαναγκασμό. Πρέπει να δώσετε προσοχή στις αρτηρίες του κυκλοφορικού συστήματος, στις φλέβες, στις κνήμες και στους αστραγάλους. Το μοντέλο της ζωής είναι γενικά επεισοδιακό και λιγότερο ή περισσότερο «θεαματικό». Οι ευκαιρίες και τα εμπόδια μπορεί να συμβούν εκεί που δεν το περιμένετε. Οι εναλλαγές τεσσάρων και δεκαετών περιόδων φαίνεται να είναι το γενικό πρότυπο της εμπειρίας σας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά μιας επιθυμητής φύσης και καλά για την καλλιέργεια υποδεικνύονται από λέξεις και όρους όπως τα ακόλουθα: ηγεσία, ειλικρίνεια, επιστημονικά ενδιαφέροντα, ειλικρίνεια, σοβαρότητα, συνεργατικότητα, κοινωνικότητα, προσφορά υπηρεσιών, υπομονή, επιμονή, εφευρετικότητα και διαίσθηση. Μερικές συγκεκριμένες λέξεις και όροι που περιγράφουν τα χαρακτηριστικά και τα πιθανά ελαττώματα για διόρθωση είναι: μια ριζοσπαστική φύση, αποδιοργάνωση, υπερβολικός σκεπτικισμός, πάρα πολύ άγχος, συναισθηματισμός, ευπιστία, περιστασιακά παράλογες πράξεις, και μια συνολικά απρόβλεπτη συμπεριφορά.

Όλες αυτές οι λιγότερο επιθυμητές κλίσεις και χαρακτηριστικά, που είτε έχουν ήδη, ή μπορεί εν καιρώ, να βελτιωθούν, να διορθωθούν σημαντικά και να ξεπεραστούν εντελώς, από τη σοβαρότητα και την καλή ψυχική εφαρμογή των εξαιρετικών θετικών σας ιδιοτήτων, και το έντονο σας ενδιαφέρον στο να είστε ικανοί να βοηθήσετε τον εαυτό σας και την ανθρωπότητα γενικότερα.

ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Υδροχόου (00,00 με 10,00 μοίρες)

Αυτός ο Δεκανός Υδροχόου / Ουρανού είναι, φυσικά, ο πιο χαρακτηριστικός. Πάρα πολλά από όσα ειπώθηκαν παραπάνω ισχύουν πλήρως, αλλά υπάρχουν και άλλα. Ο Υδροχόος προσθέτει μια σταθερότητα στον σκοπό, έτσι ώστε οτιδήποτε επιχειρείτε πολλές φορές επιτυγχάνεται, ασχέτως με το πόσο πολύ χρόνο και ενέργεια μπορεί να απαιτηθεί. Επιπλέον, η δυναμική φύση αυτού του Δεκανού ενισχύει τον εφοδιασμό της ενέργειας με επιμονή. Η δευτερεύουσα επιρροή του Ουρανού προσθέτει την μοναδικότητα, την πρωτοτυπία, και μια ξεχωριστή ποιότητα στην προσωπικότητα και στην εμφάνισή σας.

Αν και ουσιαστικά δεν υπάρχει πραγματικά τρόπος για να περιγράψει κανείς τους πολλούς δρόμους με τους οποίους οι συλλογικές σας προσωπικότητες μπορεί να είναι διαφορετικές, αρκεί μονάχα να πούμε ότι δεν υπάρχουν δύο από εσάς με ακριβώς την ίδια επιρροή. Ούτε και μοιάζετε εσείς σε μεγάλο βαθμό με οποιοσδήποτε άλλο άτομο που ανήκει σε οποιαδήποτε Δεκανό από οποιοδήποτε άλλο ωροσκόπο. Θα μπορούσε να ειπωθεί πως το «καλούπι» έσπασε αμέσως μετά τη δημιουργία σας και ότι δεν θα υπάρξει ποτέ ένα άλλο πρόσωπο που να είναι ακριβώς όπως εσείς.

Από τη θετική πλευρά, άλλοι βρίσκουν ελκυστική, ενδιαφέρουσα και διεγερτική τη μοναδικότητά σας. Από την αρνητική πλευρά όμως, μπορεί να σας θεωρούν ως ένα παράξενο και εκκεντρικό άτομο που θα πρέπει να είναι μόνο του. Αν και είναι σπάνιο πως ο καθένας θα καταφέρει να εκφράσει είτε όλες τις θετικές ή όλες τις αρνητικές πτυχές αυτής της επιρροής του Ουρανού, ευχόμαστε να προσπαθήσετε να εκφράσετε τις θετικές πτυχές τις περισσότερες φορές. Διαφορετικά, δεν θα καταφέρετε να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για να ζείτε.

Ως προς την εμφάνιση, η λέξη που θα μπορούσε να σας περιγράψει καλύτερα είναι «εντυπωσιακός». Ενώ μπορεί να μην είναι πολύ εύκολο σε κάθε περίπτωση για να περιγράψουμε ποιο είναι το φυσικό σας χαρακτηριστικό γνώρισμα που το προκαλεί, φαίνεται ότι σχεδόν ο καθένας που σας βλέπει για πρώτη φορά κάνει ένα διπλό κοίταγμα – δηλαδή, πρέπει να σας κοιτάξει περισσότερο από μια φορά για να σιγουρευτεί ότι είδε αυτό που νόμιζε πως είδε. Πολλοί από εσάς, λόγω αυτού, παραπονιούνται ότι οι άλλοι συχνά σας κοιτάζουν επίμονα. Συνειδητοποιήστε ότι οι περισσότεροι από αυτούς δεν σημαίνει ότι πραγματικά σας «καρφώνουν». Απλά δεν μπορούν να σταματήσουν από το να σας κοιτούν.

Μια τέτοια εντυπωσιακή εμφάνιση μπορεί, φυσικά, να είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα, εάν φιλοδοξείτε να είστε στο χώρο του θεάματος ή σε άλλα επαγγέλματα, όπου η υψηλή θέαση και το να τραβάτε την προσοχή είναι επιθυμητά. Ωστόσο, μην σκεφτείτε να εμπλακείτε σε παράνομες δραστηριότητες, αφού πιθανώς να σας καταλάβουν και να σας οδηγήσουν υπό κράτηση σχεδόν αμέσως.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Υδροχόου (10,00 με 20,00 μοίρες)

Οι δευτερεύουσες επιρροές αυτού του Διδύμου / Ερμή Δεκανού μπορεί να προκαλέσουν πολυάριθμες και μάλλον ενδιαφέρουσες διαφορές και ποικιλίες στα άτομα με αυτόν τον Δεκανό. Ο Δίδυμος μπορεί να προσθέσει επικοινωνιακές δεξιότητες, τον δυϊσμό, την ευελιξία και να συμβάλλει κάπως στη βασική σωματική και διανοητική δραστηριότητα, και να ενισχύσει την ανησυχία σας.

Ενώ παραμένετε πρωτοποριακοί στη βασική σας φύση, μπορεί να είστε περισσότερο διατεθειμένοι να κοινοποιήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας – προφορικά, σε γραπτή μορφή, ή και με άλλο τρόπο – στους άλλους τόσο κοντά όσο και μακριά. Είναι απολύτως πιθανό ότι θα δημιουργήσετε κάποια προβλήματα για τον εαυτό σας, καθώς επίσης και το να χάσετε πολύτιμους φίλους, αν το παρακάνετε με αυτή σας τη διάθεση να «επικοινωνείτε». Άλλοι ίσως να μην μπορούν να βρουν ό, τι εκφράζετε ως ενδιαφέρον για αυτούς, άσχετα αν αυτό είναι σημαντικό για εσάς.

Ο Δίδυμος και ο Ερμής μπορεί να σας βοηθήσουν στην διατήρηση της νεανικότητας σας, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής σας. Μπορεί να είστε κάπως κοντοί στο μέγεθος και στο ύψος / βάρος από τα άτομα του πρώτου Δεκανού του ωροσκόπου Υδροχόου. Τα μαλλιά σας μπορεί να είναι αρκετά λεπτά και με μια σχετικά ανοιχτή απόχρωση. Συχνά, τα μάτια σας είναι ανοιχτού χρώματος, κάποιες φορές πράσινα ή μπλε. Τα χέρια σας μπορεί να είναι μικρά με λεπτά και μυτερά δάχτυλα. Το υπερβολικό βάρος σπάνια αποτελεί πρόβλημα, επειδή καίτε τόσο πολλή ενέργεια με τη σωματική σας δραστηριότητα. Σας είναι εξαιρετικά δύσκολο να είστε ακίνητοι για πολύ ώρα. Είναι δυνατόν να είστε αριστερόχειρες ή τουλάχιστον αμφιδέξιοι. Συνήθως αποδεικνύετε κανονικά την ικανότητά σας να μιλάτε σωστά και να εκφράζετε όλες τις λέξεις με σαφήνεια.

Είστε τυχεροί που έχετε τη σταθερή φύση του Υδροχόου, δεδομένου ότι εξουδετερώνει την «επιπόλαιη» φύση του Διδύμου, όπως συνηθίζεται σαν ζώδιο. Είστε σε καλύτερη θέση να παραμείνετε σε έργα μέχρι την ολοκλήρωση τους αντί να σκορπάτε την ενέργειά σας από τη μία δραστηριότητα στην άλλη σποραδικά. Με την επιρροή του Ερμή / τρίτου οίκου, είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποια ικανότητα συγγραφής. Θα πρέπει να δοκιμάσετε την τύχη σας στο γράψιμο άρθρων για περιοδικά ή εφημερίδες. Επίσης, μπορεί να τα πάτε καλά με το γράψιμο μικρών ιστοριών, κυρίως επιστημονικής φαντασίας ή για άλλους «φουτουριστικούς» τόπους. Με αυτόν τον τρόπο, οι «παράξενες» σας σκέψεις δεν θα προσβάλουν κανέναν.

ΤΡΙΤΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Υδροχόου (20,00 με 30,00 μοίρες)

Η δευτερεύουσα επιρροή αυτού του Ζυγού / Αφροδίτης Δεκανού μπορεί να προκαλέσει κάποια αρκετά συναρπαστικά και ενδιαφέροντα εξωτερικά χαρακτηριστικά για τα άτομα με αυτόν τον Δεκανό. Ο Ζυγός – φυσικός κυβερνήτης του έβδομου οίκου, των εταιρικών σχέσεων, του γάμου, των στενών συνεργασιών, των συμβάσεων και των συμφωνιών – σας κάνει ακόμα πιο φιλικούς και προσανατολισμένους στα άλλα άτομα, από ότι η επιρροή του Υδροχόου αν την εξετάσουμε αποσπασματικά. Είναι βασικά μια αυταπόδεικτη αλήθεια ότι έχετε την τάση να ζείτε τη ζωή σας, κυρίως μέσω των σχέσεων σας με τους άλλους.

Εφόσον ο Υδροχόος είναι συχνά περισσότερο ή λιγότερο ένας «αναμορφωτής», μπορείτε να αφοσιωθείτε στο καθήκον της βελτίωσης της ζωής των άλλων μέσα από την ήρεμη ώθηση κατά μήκος της διαδρομής για την βελτίωση του εαυτού τους. Μπορείτε να τους βοηθήσετε να «αναμορφώνουν» τον αρνητικό τους τρόπο σκέψης και τις μη παραγωγικές συνήθειες και πρακτικές σε άλλες περισσότερο θετικές και παραγωγικές.

Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην επιτρέπετε την κυριαρχική (πιεστική) φύση του Ζυγού να σας ωθεί πάρα πολύ σκληρά. Αλλιώς, τα άτομα που προσπαθείτε να βοηθήσετε μπορεί να σας κατηγορήσουν πως αναμιγνύεστε στη ζωή τους και πως προσπαθείτε να επιβάλλετε τις πεποιθήσεις και τις θεωρίες σας σε αυτούς. Μπορείτε να χειριστείτε τέτοιου είδους θέματα καλά, εάν επιτρέψετε την μεταβλητή ενέργεια του εν λόγω τρίτου Δεκανού να σας προειδοποιεί, όταν έρθει η ώρα να τροποποιήσετε, να αλλάξετε ή να αποτραβηχτείτε, εάν έχετε αρνητικά αποτελέσματα παρά τις καλές προθέσεις στις προσπάθειές σας.

Ως προς την εμφάνιση, μπορεί να έχετε τα πιο ελκυστικά φυσικά χαρακτηριστικά όλων των ατόμων με ωροσκόπο Υδροχόο. Ο Ζυγός (ισορροπία, μορφή, τάξη, χρώμα, συμμετρία) και η Αφροδίτη (θεά της σωματικής ομορφιάς) συμβάλουν περισσότερο θετικά στην όψη σας. Μια καλή δομή των οστών, υγιής και λαμπερή επιδερμίδα και ένα παχύ κεφάλι με πολλά μαλλιά είναι συχνά ο κανόνας και όχι η εξαίρεση. Η καλή κατανομή του κεφαλιού, του κορμού, και των άκρων είναι κάτι το συνηθισμένο.

Είναι πολύ πιθανό να σκέφτεστε το γάμο σε όλες τις φάσεις της ενήλικης ζωής σας, αφού μπορεί να θεωρείτε τη μοναχικότητα κάπως ανεπιθύμητη. Εάν θα αποφύγετε πιθανώς ένα δυσάρεστο διαζύγιο (και έξτρα γάμους), θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του/ της συντρόφου.

 

από τoν Elbert Wade, PMAFA – πιστοποιημένoς επαγγελματικά σύμβουλος αστρολόγος.
Copyright © 2011 Περιοδικό Dell, παρουσιασμένο αρχικά στο Dell Ωροσκόπιο
Κατοχυρωμένα ανά τον κόσμο πνευματικά δικαιώματα. 
Συγγραφέας: Elbert Wade
Πρωτότυπος τίτλος: Keys to Your External Self: AQUARIUS Rising and Decans
Πηγή: Keys to Your External Self: AQUARIUS Rising and Decans
Το κείμενο παραχωρήθηκε ειδικά για το Μyhoroscope, από τον συγγραφέα και αστρολόγο Elbert Wade
 
4 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments