2 1 vote
Article Rating

Καλό μήνα σε όλους!!! Ο Ιούλιος ξεκινά με μια έντονη επιθυμία για ρομαντικές βόλτες στην θάλασσα, μια δυνατή ερωτική διάθεση αλλά και μια έντονη νευρικότητα και αυτόματη αντίδραση σε κάθε είδους πρόκληση. Δηλαδή και πόλεμος (Άρης – Πλούτωνας, Ερμής – Ουρανός) και έρωτας (Αφροδίτη – Πλούτωνας).

Μετά τις 9 και μέχρι τις 23 Ιουλίου δυσκολεύουν λίγο παραπάνω τα πράγματα. Ψυχραιμία, ηρεμία και υποχωρητικότητα θα είναι τα όπλα μας για να περάσουν αυτές οι δύσκολες ημέρες.

Με το καινούργιο φεγγάρι στις 23/7 αλλάζει εντελώς το σκηνικό και μας δίνει αισιοδοξία, χαρούμενη διάθεση και την αίσθηση ότι έχουμε την δυνατότητα να ζήσουμε όμορφα αλλά και το θάρρος για να διεκδικήσουμε τα όνειρα μας. Όμως οι υπερβολικές ερωτικές ή οικονομικές προσδοκίες φέρνουν απογοητεύσεις.

 

Στις 24 Ιουνίου 2017 και ώρα 4:30:37 πμ. έγινε η Νέα Σελήνη, στην 2ο47’ μοίρα του Καρκίνου, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των παρορμητικών ζωδίων (κυρίως τους Καρκίνους, αλλά και τους Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 4η Ιουνίου, Δεκεμβρίου, Μαρτίου και Σεπτεμβρίου. Και αυτούς που έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 2η μοίρα των παρορμητικών.

Η Νέα Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και στον Καρκίνο αυξάνει το συναίσθημα, την ευαισθησία, την διαίσθηση, την ρομαντική διάθεση και δίνει άνεση στην έκφραση των συναισθημάτων. Τα θαλασσινά ταξίδια ή η διαμονή κοντά σε θάλασσα, και τα ταξίδια με τον νου στο παρελθόν, είναι αυτό που χρειαζόμαστε αυτό το διάστημα.  Χαρίζει έλξη προς την οικογενειακή ζωή και το σπίτι. Δείχνει μεγάλη επιρροή από το οικογενειακό περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη σε σύνοδο με Ερμή και Άρη δείχνει μια αλλαγή σπιτιού, μετακόμιση σε άλλο σπίτι, αγορά ακίνητης περιουσίας, συμβόλαια για σπίτι ή το ξεκίνημα μιας οικογενειακής επιχείρησης. Χρειάζεται όμως προσοχή γιατί μπορεί να αντιδράσουμε πολύ έντονα σε κάποιες δύσκολες στιγμές μας και να πληγώσουμε τους γονείς, τους δικούς μας ανθρώπους ή τον ίδιο τον εαυτό μας. Καλό διάστημα μέχρι την πανσέληνο, για τα οικονομικά και ερωτικά ζητήματα και επίσης για δραστηριότητες που έχουν σχέση με θάλασσα και καλλιτεχνικά. Προσοχή χρειάζεται στις 30/6 και  2και5/7, για να αποφύγουμε τυχόν ατυχήματα, να ασκήσουμε ή να δεχτούμε βία, λεκτική ή σωματική αλλά και μεγάλη προσοχή και καλά μελετημένα βήματα σε κάθε νέα αρχή για να μην αντιμετωπίσουμε μελλοντικά προβλήματα.

 

Στις 9 Ιουλίου 2017 και ώρα 6:06:30 πμ. γίνεται η Πανσέληνος, στην 17ο09’ μοίρα του Αιγόκερω, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των παρορμητικών ζωδίων (κυρίως Αιγόκερους – Καρκίνους, αλλά και τους Κριούς και Ζυγούς) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 9η Ιανουαρίου, Ιουλίου, Απριλίου και Οκτωβρίου. Και αυτούς που έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες στην 9η μοίρα των παρορμητικών.

Στην Πανσέληνο ολοκληρώνεται ότι ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα με την Νέα Σελήνη. Εδώ μάλλον υπάρχει πρόβλημα γιατί ίσως, κάποιοι από εμάς, φορτωθήκαμε στις πλάτες μας περισσότερα βάρη από αυτά που μπορούμε να σηκώσουμε. Οι αντοχές μας, ψυχικές και σωματικές δεν είναι επαρκείς για να καταφέρουμε τα ακατόρθωτα. Αυτό είναι αρκετό για να αντιδράσουμε σε κάθε είδους κηδεμονία ή επιβολή εξουσίας, να ξεσπάσουμε και να φτάσουμε, σε ακραίες περιπτώσεις, σε βία.

Εδώ είναι που χρειάζεται ψυχραιμία και νηφαλιότητα διότι η άμεση και κατά πρόσωπο, εναντίωση στον ισχυρότερο μπορεί να μας κοστίσει πολλά περισσότερα. Ούτε βέβαια η αδυναμία και η ηττοπάθεια  βοηθούν. Είναι αρκετά δύσκολη αυτή η Πανσέληνος γι αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαθεί η αυτοκυριαρχία από κανέναν. Η υποχωρητικότητα σε κάθε είδους πρόκληση και ο αργός, προσεκτικός βηματισμός σε κάθε μας κίνηση είναι τα καλύτερα εργαλεία αυτών των ημερών. Άλλωστε στις 23 Ιουλίου αλλάζει η κατάσταση. Μέχρι τότε, χαμηλή ταχύτητα και προσεκτική οδήγηση, προστατεύουμε τις σημαντικές σχέσεις ζωής από την οργή της στιγμής και αποφεύγουμε ότι θα μπορούσε να μας εκθέσει σε κίνδυνο.

 

Στις 23 Ιουλίου 2017 και ώρα 11:45:30΄ πμ. θα γίνει η Νέα Σελήνη, στην 0ο44’ μοίρα του Λέοντα, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων (κυρίως τους Λέοντες, αλλά και τους Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς) οι οποίοι έχουν γεννηθεί την πρώτη ημέρα των σταθερών ζωδίων, περίπου στην 23η Ιουλίου, Ιανουαρίου, Απριλίου και Οκτωβρίου. Και αυτούς που έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 0η – 1η μοίρα των σταθερών ζωδίων.

Η νέα Σελήνη γίνεται στον 10o οίκο του χάρτη, σε σύνοδο με τον Άρη, μας επιτρέπει να εκδηλώσουμε με άνεση τα συναισθήματα μας. Το καινούργιο αυτό φεγγάρι δίνει αισιοδοξία, χαρούμενη διάθεση και την αίσθηση ότι έχουμε την δυνατότητα να ζήσουμε όμορφα αλλά και το θάρρος για να διεκδικήσουμε τα όνειρα μας. Μας κάνει αυθόρμητους, μαχητικούς, ανιδιοτελείς, γενναιόδωρους και έτοιμους να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό σ’ αυτούς που αγαπάμε. Την εποχή αυτή θα έχουμε την επιθυμία για φλερτ, έρωτα και μια πιο στενή επαφή με τον/την σύντροφο μας.

Η διάθεση μας να περάσουμε πολύ όμορφα θα είναι έντονη. Θα υπάρχει επίσης μια έντονη επιθυμία και διάθεση για γάμο και για παιδιά ή θα αφιερώσουμε τον χρόνο μας παρέα με τα παιδιά μας. Και με τον Ερμή στον Λιοντάρι αυτή την περίοδο δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να εκφράσουμε και με λόγια αυτό που έχουμε στην ψυχή μας. Μπορεί να θέλουμε να επιβάλλουμε στους άλλους τις απόψεις μας όμως τα κίνητρα μας γι αυτό, θα είναι αγνά. Θα πιστεύουμε ότι προσφέρουμε το καλύτερο σε εκείνους που μας ενδιαφέρουν και ότι θα τους κάνουμε ευτυχισμένους.

Το μόνο αρνητικό αυτού του νέου φεγγαριού είναι η αντίθεση που κάνει η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, με τον Κρόνο. Αυτό θέλει να μας δείξει ότι θα πρέπει να είμαστε πιο συγκρατημένοι στο πως ξοδεύουμε τα χρήματα μας. Το ρίσκο και η υπερβολική γενναιοδωρία μπορεί να μας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Οι υπερβολικές προσδοκίες από τις νέες ερωτικές σχέσεις που θα προκύψουν αυτό το διάστημα μπορεί να φέρουν απογοήτευση.

 

Η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο των Διδύμων στις 5/7. Η Αφροδίτη στους Διδύμους είναι μια γλυκιά, ευγενική, κοινωνική και με ευχάριστους τρόπους Αφροδίτη. Κάνει τους ανθρώπους να πλησιάζουν ο ένας τον άλλο πιο άνετα και πάντα να βρίσκουν ένα τρόπο να επικοινωνήσουν ευχάριστα και να συνεννοηθούν. Καλή περίοδος για την έκφραση συναισθημάτων, την αρμονική συνεννόηση με τους άλλους, αλλά δεν υπόσχεται σταθερότητα και αποκλειστικότητα στον έρωτα.

Ο Ερμής στον Λέοντα μπαίνει στις 6/7. Ο Ερμής στον Λέοντα δεν υστερεί καθόλου σε εξυπνάδα, αντίθετα είναι γεμάτος φωτιά και ενθουσιασμό όμως η σταθερότητα του ζωδίου τον κάνουν άκαμπτο γι αυτό περιορίζεται στην καταγραφή δεδομένων. Δεν εμποδίζεται να εκφραστεί αλλά δυσκολεύεται να ακούσει και να δεχτεί αντικειμενικά τις αντιδράσεις των άλλων. Αν και ο Ερμής στον Λέοντα κάνει τον άνθρωπο να προβάλει τον εαυτό του και να επιβάλλει τις απόψεις του στους άλλους όμως θα έκανε τα πάντα για να τους προσφέρει αυτό που ο ίδιος νομίζει ότι θα τους έκανε καλύτερους ανθρώπους ή περισσότερο ευτυχισμένους.

Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα στις 20/7, επιτέλους ο Άρης βγαίνει από το καβούκι του (στον Καρκίνο) και μπαίνει σε ένα ζώδιο φωτιάς όπως αυτό του Λέοντα, έτσι μπορεί να λειτουργήσει άνετα και να εξωτερικεύσει την δύναμη του. Γίνεται αυθόρμητος, επιβλητικός, μαχητικός αλλά και πεισματάρης. Μάχεται για να φαίνεται και να χαίρεται την ζωή. Δοκιμάζει την δύναμη του ρισκάροντας και φυσικά για να νικήσει. Το αν θα τα καταφέρει παίζουν ρόλο και οι όψεις που κάνει. Είναι γενναίος και έχει το θάρρος της γνώμης του, είναι ανιδιοτελής και γενναιόδωρος.

Ο Ήλιος στον Λέοντα θα μπει στις 22/7, περίοδος που τα προβλήματα και οι υποχρεώσεις μένουν πίσω για λίγο και οι άνθρωποι αισθάνονται πιο ευδιάθετοι και ανέμελοι. Καιρός που άνετα εξωτερικεύονται οι επιθυμίες και παράλληλα υπάρχει το αίτημα για διασκέδαση, φλερτ και έρωτα.

Ο Ερμής τρέχει και αλλάζει πάλι ζώδιο και μπαίνει στην Παρθένο στις 26/7, εδώ ο Ερμής δεν περιορίζεται από τίποτα, είναι τακτικός, πρακτικός, ευέλικτος και εντοπίζει αμέσως αυτό που του χρειάζεται για να λειτουργήσει. Μπορεί να παρατηρεί, να επιλέγει και να κρίνει τι είναι χρήσιμο σε κάθε περίπτωση.

Και η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο μέσα στον ίδιο μήνα και μπαίνει στον Καρκίνο στις 31/7. Η Αφροδίτη στο ζώδιο της Σελήνης κάνει τον άνθρωπο να αισθάνεται βαθιά αγάπη για την οικογένεια και τον τόπο και τον χώρο που ζει. Η αγάπη της στο ζώδιο αυτό μεταφράζεται σε μητρότητα. Στις σχέσεις αναζητά τρυφερότητα, αγάπη, ζεστασιά αλλά κυρίως υποστήριξη. Χρειάζεται ένα δυνατό ώμο όπου στα δύσκολα θα μπορέσει να ακουμπήσει για να πάρει δύναμη και να συνεχίσει.

 

Ιούλιος 2017 – και εκτιμήσεις για τα 12 ζώδια. Πατήστε εδώ

Άννα Σχοινοπλοκάκη

2 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments