Νίκο, στο θέμα για τον Άρη προέκυψε η προσωπική σου εμπειρία και φτάσαμε στο θέμα της αναφοράς σου σε αστρική προβολή. Έτσι θεώρησα καλό να ανοίξω αυτό το θέμα στις συζητήσεις περί μεταφυσικής και να συνεχίσουμε εδώ, αν το θέλεις κι εσύ.Εδω ξεκινουσαν λοιπον οι αποριες μου που ειχαν να κανουν κυριως με τους απλους κανονες φυσικης, οταν τυχαια ενας γνωστος μου, που ασχολειται με μεταφυσικα φαινομενα μου ειπε τα εξης:
<<Το ατυχημα αυτο ηταν πολυ σοβαρο και θανατηφορο. Οποιος εβρισκοταν εκει επρεπε να ειχε αποβιωσει. Ο γνωστος μου αυτος, με αστρικη προβολη οπως μου ειπε, ηταν παρων στο συμβαν και ειδε μια ''οντοτητα''. Μια Αρεια οντοτητα με πολεμικα ρουχα, που σταματησε τον χρονο, με επιασε και με πεταξε στην αλλη πλευρα του σαλονιου για να γλυτωσω απο τα υλικα που εξφεντονιζοταν.>>
Γνωρίζοντας την μόρφωσή σου και την υπεύθυνη θέση σου , καταλαβαίνω ότι αυτό που μοιράστηκες μαζί μας είναι η αλήθεια σου και δεν έχω λόγους να την αμφισβητώ.
Οι απορίες που προκύπτουν σε εμένα είναι μάλλον εύλογες.
Αναρωτιέμαι πως ο γνωστός σου αυτός, βρέθηκε παρόν στο συμβάν αυτό. Θέλω να πω, από τι ορμώμενος;
Επίσης, είμαστε σίγουροι ότι έχουμε αποκλείσει την φυσική εξήγηση πριν πάμε στην μεταφυσική;
Όταν συμβαίνει ένα τόσο αιφνίδιο –Ουράνιο γεγονός, χάνουμε την επαφή με τον χρόνο και η καταστάσεις παίρνουν την μορφή συγκεχυμένων στιγμιότυπων. Η ώση της έκρηξης δεν σε απωθεί μόνο προς τα πίσω, αλλά και προς τα πάνω. Μπορεί να σε κάνει πραγματικά να «πετάξεις» και να προσγειωθείς περνώντας πάνω από όλα τα εμπόδια που αναφέρεις.
Η αλήθεια είναι πως για τα αστρικά ταξίδια, τις αστρικές μεταφορές και προβολές, έχω διαβάσει λίγα πράγματα. Ωστόσο κάποια βασικά πράγματα τα γνωρίζω, χωρίς να παίρνω κάποια θέση. Νομίζω ότι για να έχει κάνεις την παραμικρή γνώμη για αυτά, θα πρέπει να έχει ασχοληθεί πάρα πολύ και πολύ σοβαρά. Εγώ δεν ανήκω σε αυτή την μερίδα, αλλά είμαι πάντα πρόθυμη να ακούσω τα πάντα!

38Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Παράθεση

) 

Συνδεθείτε μαζί μας