s
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2
Like Tree8Likes
 • 8 Post By Fani Zanna

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο

This is a discussion on Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο within the Αστρολογικά Δρώμενα forums, part of the Ωροσκόπιο - Προβλέψεις - Ζώδια category;

 1. #1
  Εγγραφή
  May 2010
  Μηνύματα
  14

  Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο

  Στις 3 Ιανουαρίου η Αφροδίτη εισήλθε στο Κρύο προς Υγρό ζώδιο του Υδροχόου κι έτσι ο τρόπος που σχετιζόμαστε, ερωτευόμαστε, που αξιολογούμε και θέλουμε αλλάζει κάπως ενεργειακά μιας και οΥδροχόος έχει μία αποστασιοποιημένη ματιά ή αλλιώς όχι αποκλειστικά προσωποποιημένη για τα διάφορα ζητήματα.

  Συνηθίζουμε να συγχέουμε αυτήν την απαγκίστρωση από τα πάθη που πρεσβεύει οΥδροχόος με την απάθεια ή την έλλειψη συναισθημάτων και ζέσης ενώ από την άλλη συνδέουμε την Αφροδίτη με τη ζεστασιά που βλέπει τα πράγματα κι έτσι θεωρούμε πως η θέση της αυτή δεν της ταιριάζει.

  Στον Υδροχόο βέβαια ο Ήλιος ( το Εγώ ) είναι σε αδυναμία , το ζώδιο αυτό κυβερνάται από τον Κρόνο και είναι και η χαρά του Κρόνου αλλά αυτό δεν αποκλείει την ξαφνική ερωτική έλξη που η Αφροδίτη μπορεί να προκαλέσει από αυτή τη θέση ούτε και τη μακρά διάρκεια μίας ερωτικής σχέσης αν αρχίσει ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται σ'αυτή τη θέση καθώς ο Υδροχόος είναι ένα σταθερό ζώδιο.


  Ο Υδροχόος μας μιλάει για οτδήποτε νέο, εφευρετικό, "προχωρημένο", εκκεντρικό, προοδευτικό αλλά πάντα μέσα από μία κοινωνικοκεντρική ή ανθρωπιστική ματιά , στόχο ή αιτία που δεν σχετίζεται με τα πάθη του Έρωτα και τις δυσκολίες του.
  Αντιθέτως, μας παροτρύνει να δούμε τα πράγματα αποστασιοποιημένοι κάτι όμως που μπορεί να βοηθήσει αρκετά όσους διανύουν μία περίοδο λύπης, συναισθηματικής απογοήτευσης, απόρριψης και ίσως να απαλύνει κάποιες πληγές.

  Ακόμα και για όσους είναι σε σχέση χωρίς να δοκιμάζονται από ένα χωρισμό ή τη μη ευόδωση αισθηματικών προσδοκιών και προτιμήσεων ίσως να είναι ως και απαραίτητο ένα διάστημα που παίρνουν μία θέση λίγο πιο έξω, λίγο πιο αντικειμενική ώστε να αξιολογήσουν τη σχέση και τον /τη σύντροφο.

  Είναι κάποιες φορές που όλοι χειαζόμαστε να μετρήσουμε το πόσο σημαντικός είναι ο Άλλος αλλά και το πόσο σημαντικοί είμαστε Εμείς γι'αυτόν βλέποντας με μεγάλη συμπάθεια και ανοχή τα δικά μας ελατώματα.
  Αρκετές φορές η υπερβολή στα θέλω και η μεγάλη εξάρτηση από κάποιον άλλον και μία σχέση χρειάζονται ένα κρύο ντουζ που θα φέρει μία άλλη πιο δίκαιη ισορροπία ανάμεσα στους δύο.

  Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο έχει το κλασικό σκεπτικό "σε όποιον αρέσουμε" αλλά το πιο σπουδαίο, δεν το κρατάει σε λεκτικό επίπεδο, το νιώθει και μπορεί να το κάνει βιωματικό.
  Βέβαια τίποτα δεν είναι μονοσήμαντο και το να περάσουμε στο άλλο άκρο όπου θα υπερτερήσει με υπερβολή κάποιο από τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου είναι ένας κίνδυνος που ελοχεύει.

  Άλλο η πιο αντικειμενική θέαση, άλλο η αποξένωση, άλλο η δύναμη να διεκδικούμε σχέσεις και συντρόφους που μπορούν να σεβαστούν την προσωπικότητά μας με όλες τις αδυναμίες της και άλλο να καταλήξουμε μοναχικοί με τη μη διεκδίκηση του να αγαπηθούμε και να αγαπήσουμε γιατί κάπως έτσι αρχίζει να μας περιβάλλει μία θωράκιση που τελικά δεν προστατεύει αλλά που εμποδίζει τους άλλους να μας αγγίξουν.

  Η διέλευση της Αφροδίτης από το ωροσκόπιό μας δίνει ένα ειδικό βάρος στα όσα αυτό αφορά γιατί για λίγο ή περισσότερο εκεί θα αφιερώσουμε ένα μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντός μας η θα δώσουμε πολύ μεγάλη αξία έστω και για λίγο.
  Επομένως ας δούμε τι αφορά ο Υδροχόος στο προσωπικό μας ωροσκόπιο για να βγάλουμε ένα πρώτο γενικό συμπέρασμα για το τι θα μας απορροφήσει ως και τις 27 Ιανουαρίου όταν η Αφροδίτη θα αλλάξει ζώδιο και πάλι.
  Αυτή τη φορά η διέλευσή της από αυτό το ζώδιο θα είναι πιο ανεμπόδιστη καθώς ο Κρόνος (κυβερνήτης του Υδροχόου) βρίσκεται ήδη στον Τοξότη.

  Τις προηγούμενες χρονιές κι ενώ ο Κρόνος ήταν στο Σκορπιό, σε αρκετές περιπτώσεις η διέλευση της Αφροδίτης από Αιγόκερω και Υδροχόο να μην έδινε πολύ θετικότητα καθώς αυτή δεν είχε υποστήριξη μιας και στο Σκορπιό είναι σε αδυναμία.

  Μάλιστα, η πρώτη της όψη κατά την είσοδό της θα είναι εξάγωνο με τον Κρόνο που θα διαρκέσει ως τις 4 Ιανουαρίου.
  Ό,τι και αν αρχίσει αυτές τις 2 ημέρες ( 3 και 4 Ιανουαρίου) γιατί θα αποκτήσει υπόσταση και θα ενταχθεί στην πραγματικότητά μας άμεσα.

  Στις 13 Ιανουαρίου η Αφροδίτη πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό ( 12η μοίρα)
  Στις 19 Ιανουαρίου θα κάνει αντίθεση με το Δία (ο οποίος είναι ανάδρομος στην 19η μοίρα του Λέοντα)
  Η σύνοδός της με τον Ερμή δεν θα είναι ακριβείας.
  Υπενθυμίζω πως ο Άρης θα βρίσκεται κι αυτός στον Υδροχόο ως και τις 12 Ιανουαρίου.

  Αυτή η ενισχυμένη "Υδροχοϊκή" ενέργεια ίσως να είναι μία καλή βοήθεια όταν ενεργοποιηθεί και πάλι ο Μεγάλος Σταυρός στα Παρορμητικά με την Πανσέληνο στις 5 Ιανουαρίου.

  Εξίσου σημαντικό είναι να θυμηθούμε πως η Αφροδίτη αυτή τη χρονική στιγμή κυβερνά τον Βόρειο Δεσμό και ο Άρης το Νότιο και ο συμβολισμός της απελευθέρωσης ( από το Νότιο) και του προσανατολισμού ( από το Βόρειο) αποκτά μία ιδιαιτερότητα.

  Κάποτε είχα βρει πολύ σκληρό κάτι που μου είπε κάποιος φίλος μου, οτι με ζηλεύει επειδή είμαι από τους λίγους ανθρώπους που ξέρουν καλά πόσο μόνοι είμαστε και το βρήκα σκληρό επειδή θεωρώ τη μοναχικότητα των ανθρώπων σκληρή αλλά αυτό είναι ο Υδροχόος ,η συνειδητοποίηση πως είμαστε μονάδες σε ένα σύνολο αλλά στην πραγματικότητα μόνοι ενώ μοιραζόμαστε πολλά κοινά ,περισσότερα από όσα νομίζουμε.

  Ο πόνος, το πάθος, τα δάκρυα, ο πόθος.. Όταν μας διακατέχουν νομίζουμε πως είμαστε οι μοναδικοί που τα βιώνουμε , αλλά δεν είναι έτσι. Δεκάδες άλλοι γύρω μας την ίδια στιγμή ενδέχεται να βιώνουν κάτι παρόμοιο και να υποφέρουν από μία συναισθηματική πάλη. Ακόμα και αν το μάθουμε όμως τίποτα δεν μπορεί να μας παρηγορήσει ή να ελαφρύνει τη δική μας φόρτιση. Η συνειδητοποίηση πως τίποτα από όσα ζήσαμε ή ζούμε δεν είναι αποκλειστικότητά μας είναι κάτι που μας δίνει ο Υδροχόος και αυτό μπορεί να μας δώσει μία αίσθηση σύνδεσης με τους άλλους, την αίσθηση πως μπορεί μεν να είμαστε μόνοι αλλά έχουμε πολλά κοινά με τους υπόλοιπους και η αίσθηση αυτή δεν νοιάζεται για το αν συνειδητοποιώντας την πάψουμε να νιώθουμε τόσο μοναδικοί (όπως επιδρά το αντίθετο από τον Υδροχόο ζώδιο, αυτό του Λέοντα).

  Προσθέστε στα παραπάνω τις δικές σας σκέψεις και παρατηρήσεις διαμορφώστε ένα πλαίσιο για να αφήσετε το σκεπτικό σας να κινηθεί τις επόμενες ημέρες που τα πράγματα θα γίνουν κάπως ..καυτά με την Πανσέληνο την ενεργοποίηση του παρορμητικού τετραγώνου και την ανάμιξη στις επιδράσεις τω Δεσμών της Σελήνης ώστε να περάσει το δυνατόν ευκολότερα το διάστημα απαγκίστρωσης/απελευθέρωσης από ό,τι και αν πρέπει "δουλεύοντας" με το Νότιο Δεσμό και την απαλλαγή μας από ένα θέμα του.


  Φανή Ζάννα  Η Φανή Ζάννα κάθε Κυριακή στις 9 το βράδυ μας ενημερώνει αστρολογικά gia ta dr;vmena kai ;oxi m;ono και από το ραδιόφωνο του e-Star.gr Radio internet radio station στην εκπομπή της Αστρολογικό Μαγκαζίνο
  Attached Thumbnails Attached Thumbnails att_ven.jpg  

 2. #2

  Re: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο

  Καταπληκτικό άρθρο για την τόσο "παρεξηγημένη " Αφρόδιτη στον υδροχοο

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

1 χρήστες πλοηγούνται στο θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Διαφήμιση
Χορηγός