s
Οι εκλείψεις του 2015
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2
Like Tree12Likes
 • 12 Post By Mariana Batzeri

Οι εκλείψεις του 2015

This is a discussion on Οι εκλείψεις του 2015 within the Αστρολογικά Δρώμενα forums, part of the Ωροσκόπιο - Προβλέψεις - Ζώδια category;

 1. #1
  Εγγραφή
  Feb 2010
  Όνομα:
  Μαριάνα
  Περιοχή
  Αθήνα
  Μηνύματα
  6

  Οι εκλείψεις του 2015

  Οι εκλείψεις, αποτελούν ένα σημαντικό κεφάλαιο στην επιστήμη (ή την τέχνη) της Αστρολογίας, τόσο για τον κλάδο που ονομάζουμε κοσμική Αστρολογία όσο και για το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός μας, μιας είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του αστρολόγου ή του μελετητή της Αστρολογίας ώστε να μπορέσει να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τα μελλοντικά γεγονότα τα οποία εξετάζει.

  Αστρονομικά γνωρίζουμε πως μια Έκλειψη συμβαίνει κατά την στιγμή όπου η Γη, ο Ήλιος και η Σελήνη ευθυγραμμίζονται με τους Δεσμούς της Σελήνης . Ειδικά η συμμετοχή των δεσμών είναι εντελώς απαραίτητη μιας και χωρίς αυτούς θα είχαμε απλά άλλη μια Νέα Σελήνη ή μια Πανσέληνο.

  Το 2015 θα γίνουν τέσσερις εκλείψεις. Δύο ηλιακές και δύο Σεληνιακές εκ των οποίων οι τρεις θα είναι Ολικές και η μία (Ηλιακή) Μερική. Το σημαντικό όμως γεγονός για τις φετινές εκλείψεις είναι η μετακίνηση τους στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων, άξονας ο οποίος σχετίζεται με την υγεία, την εργασία, την προσφορά και την υπηρεσία. Ας τις δούμε πιο Αναλυτικά για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν.
  1) Ολική Ηλιακή Έκλειψη στους Ιχθύς – Το τέλος κι Αρχή


  Η πρώτη Έκλειψη της Χρονιάς είναι Ολική Ηλιακή και γίνετε στο ζώδιο των Ιχθύων στις 20 Μαρτίου 2015, 9:45 το πρωί, ώρα Ελλάδος με συντεταγμένες Αθήνας και είναι αυτή η οποία εγκαινιάζει την μετατόπιση των εκλείψεων στον άξονα Παρθένου/Ιχθύων,οι οποίες θα ολοκληρωθούν τον Φεβρουάριο του 2017.

  Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της Έκλειψης, παρόλο που δεν κάνει ιδιαίτερες όψεις, είναι το ότι γίνετε στην 29η μοίρα των μεταβλητών, η οποία είναι αναιρετική. Αυτό σημαίνει πως κάτι τελειώνει για να αρχίσει κάτι καινούριο και αν λάβουμε υπόψη μας πως η έκλειψη γίνετε στον 10ο οίκο του χάρτη τότε μάλλον αυτό που τελειώνει, αυτό που μεταβάλλεται θα είναι σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο μιας και ο 10ος οίκος στην κοσμική αστρολογία συμβολίζει τόσο τον πρωθυπουργό όσο και την κυβέρνηση. Άρα την περίοδο αυτή, αυτό που μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε να γίνετε στην πολιτική σκηνή τελειώνει οριστικά δίνοντας το βήμα σε μια κυβέρνηση υπηρεσίας.

  Αξιοσημείωτο επίσης είναι το τετράγωνο Ουρανού (10ος οίκος) /Πλούτωνα(7ος οίκος), που αν και μας ταλαιπωρεί πολλά χρόνια τώρα ,την ημέρα της έκλειψης είναι σε μηδενική σχεδόν ανοχή μεταξύ τους ,σε γωνιακούς οίκους του χάρτη της έκλειψης, και αφού είπαμε για τον 10ο οίκο τι δείχνει, 7ος οίκος έχει να κάνει με τις εξωτερικές υποθέσεις της χώρας, τις σχέσεις με τις άλλες δυνάμεις αλλά και τους εχθρούς του δημοσίου συμφέροντος. Όλα αυτά θα έχουν ως αποτέλεσμα το κλίμα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο και αγχωτικό για την περεταίρω πορεία των πραγμάτων.

  Σίγουρο και αδιαμφισβήτητο είναι το γεγονός όμως πως κάτι αλλάζει ριζικά και βεβαία όχι μόνο σε πολιτικοκοινωνικό επίπεδο αλλά και για τον καθένα μας χωριστά. Οι σχέσεις μας θα κλονιστούν ως αναγκαίο κακό για να περάσουν και αυτές και εμείς σε ένα άλλο επίπεδο το οποίο θα είναι πιο κοντά στους στόχους και τις προσδοκίες μας.

  Ο Ποσειδώνας, κυβερνήτης της έκλειψης από τον 9ο οίκο και σε τρίγωνο με τον Ωροσκόπο δίνει όραμα άλλα και την απαραίτητη έμπνευση για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα σημεία των καιρών, ενώ το εξάγωνο του Πλούτωνα με το Μεσουράνημα δίνει τα απαραίτητα στηρίγματα ώστε ξεπερνώντας τους φόβους μας και με την βοήθεια ανθρώπων που μας αγαπάνε, και έχουν την δύναμη και τις δυνατότητες να μας βοηθήσουν, να κάνουμε το μεγάλο άλμα.

  Ένα άλμα που είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον. Ένας κύκλος φτάνει στο τέλος του λοιπόν για να ανοίξει ένας άλλος πράγμα που περιγράφετε πολύ γλαφυρά από την σύνοδο Ερμή/Ποσειδώνα, με τον Ποσειδώνα όπως είπαμε κυβερνήτη της έκλειψης και τον Ερμή κυβερνήτη του 4ου και 12ου οίκου.  2) Ολική Σεληνιακή Έκλειψη – Προσοχή στις αναταράξεις


  Η Δεύτερη έκλειψη της χρονιάς είναι Ολική Σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 04 Απριλίου 2014, και ώρα 12:00 το μεσημέρι για την Αθήνα στον άξονα Κριού/Ζυγού.
  Τα πάνω κάτω προβλέπεται να φέρει η έκλειψη αυτή, η οποία γίνετε στην 14η μοίρα του Κριού, σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θυμίζοντας ανάλογα γεγονότα με εκείνα του Οκτωβρίου του 2014 τα οποία όμως θα εκδηλωθούν με πολύ μεγαλύτερη ένταση παρασύροντας ότι έχει απομείνει όρθιο μέχρι στιγμής. Γενόμενη στον άξονα 3ου /9ου, ο οποίος είναι κατεξοχήν άξονας επικοινωνίας, οι δηλώσεις και οι εξαγγελίες θα έχουν την τιμητική τους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα μας τιμούν κιόλας. Το κλίμα είναι πολύ τεταμένο και μία κουβέντα αρκεί για να γκρεμιστεί το σύμπαν.

  Ο Κυβερνήτης της έκλειψης, ο Άρης, από τον 9ο οίκο, αν και βρίσκεται στον Ταύρο όπου θεωρείται μια αδύναμη θέση γι’ αυτόν, βρίσκεται επίσης στην απόλυτη έξαρση της Σελήνης η οποία κυβερνάει τον 12ο οίκο, πράγμα που σημαίνει πως σε πολιτικό-κοινωνικό τουλάχιστον επίπεδο το Μ.Μ.Ε θα προσπαθήσουν να κρύψουν ή να παραποιήσουν γεγονότα τα οποία συμβαίνουν αυτό το διάστημα και έχουν βαρύνουσα σημασία. Το ηλεκτρισμένο τοπίο επιβεβαιώνει και η σύνοδος του Ηλίου, ως κυβερνήτης του ωροσκόπου, με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα παρ΄ όλα αυτά όμως η παρουσία του Δία (ο οποίος ετοιμάζεται να γυρίσει ορθόδομος ) πάνω στον ωροσκόπο της έκλειψης και σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό, είναι πολύ ενθαρρυντική και υποβοηθητική της όλης κατάστασης, αν και η όλη εικόνα δείχνει πως όλα αυτά που παίζονται είναι ένα παιχνίδι εντυπώσεων, για άλλη μια φορά.

  Ίσως όμως αυτή τη φορά να μην έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Η παρουσία της Αφροδίτης (κυβερνήτης 3ου οίκου) στον 10ο οίκο δείχνει τον καθοριστικό ρόλο που θα παίξει η σωστή επικοινωνία σε όλα αυτά που διαδραματίζονται αυτό το διάστημα και πόσο μεγάλης σημασίας είναι αυτή έτσι ώστε να υπάρξουν χειροπιαστά αποτελέσματα γιατί αυτά θα είναι που στον τέλος θα μας κάνουν να αναφωνήσουμε , ναι … άξιζε! Προσοχή μεγάλη επίσης θα χρειαστεί και στις μετακινήσεις το διάστημα αυτό και σε κάθε είδους διαπραγμάτευση και υπογραφές συμβολαίων.
  3) Μερική Ηλιακή Έκλειψη – Όλοι μαζί για ένα κοινό μέλλον


  Η Τρίτη έκλειψη για την φετινή χρονιά θα είναι Ηλιακή και θα πραγματοποιηθεί στις 13 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα Αθήνας , 6:54 το πρωί στην 20η μοίρα της Παρθένου και θα είναι Μερική (partial).
  Χωρίς ιδιαίτερες όψεις να την ταλαιπωρούν και να μας ταλαιπωρούν γίνετε αυτή η έκλειψη. Λαμβάνοντας όμως χώρα στον 11ο οίκο, θα βγάλει στην επιφάνεια θέματα συλλογικών προσπαθειών και σε συνδυασμό με το ζώδιο της Παρθένου αυτές οι συλλογικές προσπάθειες το πιθανότερο είναι να έχουν να κάνουν με τον τομέα της υγείας ή της εργατικής τάξης. Ίσως δούμε αρκετούς οργανισμού και συνδικάτα αυτές τις μέρες να προσπαθούν να συνασπιστούν και να προβάλουν το έργο τους προς τα έξω έτσι ώστε να γίνει γνωστό στο ευρύ κοινό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο πολύ θα νιώσουν την ανάγκη να ενταχθούν σε ομάδες.

  Ο Ερμής, κυβερνήτης της έκλειψης όμως βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, στον 12ο οίκο σχηματίζοντας ταυ τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα πράγμα που μας προϊδεάζει για κρυφές συμφωνίες οικονομικής φύσεως , ή για δραστηριότητες που έχουν ως σκοπό το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, σε πολιτικό τουλάχιστον επίπεδο. Η Αφροδίτη από την άλλη, κυβερνήτης του ωροσκόπου στέκεται ψηλά στο Μεσουράνημα, στο ζώδιο του Λέοντα και σα να θέλει να μας πει πως η έκλειψη αυτή θέλει να κρυφτεί αλλά η χαρά δε την αφήνει. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό όμως είναι άκρως θετικό ώστε όλα τα παραπάνω έχουν ως τελικό απολογισμό κάτι χρήσιμο και δημιουργικό.

  Ένα άλλο χαρακτηριστικό της έκλειψης αυτής είναι η στενή αντίθεση Δία/Ποσειδώνα στον άξονα 5ου/11ου τονίζοντας ακόμα περισσότερο τα θέματα που αναπτύξαμε παραπάνω δίνοντας επιπλέον το στοιχείο του ιδεαλισμού στις συλλογικές δραστηριότητες αλλά και την ροπή προς την κερδοσκοπία μέσω αυτών προειδοποιώντας ακόμα ακόμα και για πολιτικές συγκρούσεις. Μιας και υπάρχει τάση προς εξαπάτηση καλό θα ήταν σε προσωπικό επίπεδο τουλάχιστον να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις κινήσεις μας ειδικά εάν αυτές έχουν να κάνουν ή συνδέονται με εταιρείες, συλλόγους και πάσης φύσεως ομάδες. Τέλος ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε θέματα υγεία μια και το ζώδιο της Παρθένου όπου γίνεται η έκλειψη αλλά και ο κυβερνήτης της στον 12ο οίκο μπορεί να φέρουν επιδημικές καταστάσεις.


  4) Ολική Σεληνιακή Έκλειψη – Επαναπροσδιορίζοντας τις σχέσεις


  Η τέταρτη και τελευταία έκλειψη είναι Ολική Σεληνιακή, γίνετε στις 28 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα Ελλάδος, 2:46 το πρωί στην 4η μοίρα του άξονα Κριού/Ζυγού και στον άξονα 1ου / 7ου φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα σχέσεων, γάμου, και συνεταιρισμών γενικότερα. Σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή κυβερνήτη του ωροσκόπου της έκλειψης πολλές σχέσεις και συνεργασίες θα μπουν στο μικροσκόπιο για να ξανάεπεξεργαστούν, να αναθεωρηθούν και έτσι να μπορέσουν είτε να προχωρήσουν παρακάτω είτε να τελειώσουν.

  Βέβαια σε έκλειψη με ανάδρομο Ερμή οποιαδήποτε απόφαση παρθεί δεν πρόκειται να έχει άμεση εφαρμογή ή αντίκρισμα. Προσοχή χρειάζεται επίσης αυτό το διάστημα για κάθε είδους διαπραγμάτευση, συμφωνία και υπογραφή συμβολαίων συμπεριλαμβανομένων και των γάμων που θα γίνουν αυτό το διάστημα μιας και το τετράγωνο που κάνει ο Ερμής με τον Πλούτωνα καθόλου δεν αστειεύεται φέρνοντας προβλήματα και τινάζοντας το νευρικό σύστημα στον αέρα. Η Αφροδίτη κυβερνήτης της έκλειψης αυτής στον 12ο οίκο και στο ζώδιο του Λέοντα μιλά για κρυφές σχέσεις, παρασκηνιακές συμφωνίες και δοσοληψίες ενώ ιδιαίτερης προσοχής χρίζει το τετράγωνο Άρη/Κρόνου σε θέματα μετακίνησης, επικοινωνίας, έκφρασης αλλά και υγείας και οικονομικών. Η ενέργειες πάσης φύσεως αυτό το διάστημα δείχνουν να είναι μπλοκαρισμένες και κάθε μας προσπάθεια να υπερπηδήξουμε τις δυσκολίες μοιάζει με άθλο.

  Στα θετικά συμπεριλαμβάνεται το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο το οποίο βοηθά στον έλεγχο των συναισθημάτων και την αυτοκυριαρχία γενικότερα, πράγμα εντελώς απαραίτητο ως προς την διαχείριση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουμε. Άλλες θετικές όψεις είναι το τρίγωνο Δία/Πλούτωνα και Πλούτωνα/Ωροσκόπου το οποίο δίνει καλή τύχη, πνευματικές και διανοητικές ικανότητες για την επίτευξη των σκοπών και δύναμη θέλησης ενώ το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού παρ όλα τα ευτράπελα αναστατώνει ευχάριστα. Τέλος, ο Δίας σε σύνοδο με τον ωροσκόπο βοηθά ώστε οτιδήποτε τελειώσει τώρα να γίνει για καλό και με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλεις.
  Attached Thumbnails Attached Thumbnails att_il.jpg  
  Εάν λοιπόν θέλετε να θερίσετε δεξιά να σπείρετε αριστερά ..

 2. #2
  Εγγραφή
  Feb 2008
  Όνομα:
  Δεσποινα
  Περιοχή
  πειραιας
  Μηνύματα
  2,573

  Re: Οι εκλείψεις του 2015

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
  Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
  Δ.Κ

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

1 χρήστες πλοηγούνται στο θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Διαφήμιση
Χορηγός