s
Ο χάρτης ορκωμοσίας της Νέας Κυβέρνησης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2
Like Tree23Likes
 • 16 Post By Κοραλλία Μόζορα
 • 7 Post By Κοραλλία Μόζορα

Ο χάρτης ορκωμοσίας της Νέας Κυβέρνησης

This is a discussion on Ο χάρτης ορκωμοσίας της Νέας Κυβέρνησης within the Αστρολογικά Δρώμενα forums, part of the Ωροσκόπιο - Προβλέψεις - Ζώδια category;

 1. #1
  Εγγραφή
  Dec 2008
  Μηνύματα
  2,897

  Ο χάρτης ορκωμοσίας της Νέας Κυβέρνησης

  Τα νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου ορκίστηκαν στις 21/6/2012, στις 7.38 μ.μ. στην Αθήνα. Μπορούμε να δούμε τον χάρτη αυτό συμπλρωματικά με τον χάρτη της ορκωμοσίας του κυρίου Σαμαρά για να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της νέας κυβέρνησης.


  Ο ωροσκόπος στον Τοξότη σε χάρτες κυβερνήσεων δείχνει συνήθως ότι τα μέλη της είναι καλά καταρτισμένα στον τομέα τους (αυτό δείχνει κι ο Δίας στους Διδύμους), δραστήρια, με ζήλο στο έργο τους και έντιμες προθέσεις. Όμως η επιθυμία τους για κοινωνικές παροχές (έννοια του Τοξότη και του Δία στην πολιτική αστρολογία) που θα ανακουφίζουν τον λαό θα συγκρούεται με την ανάγκη για συμμάζεμα των οικονομικών (Ήλιος στον Καρκίνο) που θα συνοδεύεται μερικές φορές και από σκληρά μέτρα (Ήλιος αντίθεση με Πλούτωνα στον 1ο). Ο ωροσκόπος στον Τοξότη ακόμα δείχνει μια κυβέρνηση που ο στόχος της είναι η ανάπτυξη, όπως ήταν οι προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Σαμαρά.

  Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου, ο Δίας, βρίσκεται στους Διδύμους σε θέση αδυναμίας, πράγμα που δείχνει δυσκολίες στο να ολοκληρώσουν το όραμά τους. Μερικές φορές, εφαρμόζοντας ορθολογιστικά μέτρα μπορεί να χάνουν την ευρύτερη εικόνα. Πάντως με τον Δία αυτό στους Διδύμους θα δώσουν έμφαση στην ανάκαμψη του εμπορίου και την κίνηση της αγοράς. Ο Δίας σε σύνοδο με την Αφροδίτη δείχνει επίσης μια αύξηση της ρευστότητας στην αγορά και μια μικρή ανάκαμψη του τραπεζικού συστήματος. Θα επιδιώξουν και προσέλκυση επενδύσεων μεγάλων κεφαλαίων από το εξωτερικό.

  Ο Δίας είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη του 10ου κι αυτό δείχνει μια θετική εικόνα, που ενισχύεται από τα εξάγωνα της Σελήνης από τον Λέοντα. Είναι μια κυβέρνηση που θα προβάλει το έργο της. Τα τετράγωνα όμως της Αφροδίτης και του Δία με τον Ποσειδώνα υποδηλώνουν ότι μερικές φορές θα είναι ευάλωτοι, μπορεί σε κάποια θέματα να κάνουν παραλείψεις ή λάθος εκτιμήσεις, να παραπαίουν σε κάποια ζητήματα και δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσουν και κάποιο σκάνδαλο. Μπορεί επίσης να υποσχεθούν περισσότερα απ’ όσα θα μπορέσουν να επιτελέσουν. Από την άλλη, η εικόνα και το έργο τους θα κινδυνεύουν να διαστρεβλωθούν ή να παραποιηθούν από τα μέσα ενημέρωσης (Ποσειδώνας στον 3ο).

  Στον χάρτη της ορκωμοσίας του κ. Σαμαρά, η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο ενώ τώρα βλέπουμε εκεί τον Ήλιο. Φαίνεται ότι πραγματικά θέλουν να εξυπηρετήσουν τα εθνικά συμφέροντα. Θα χρειαστεί όμως να δώσουν σκληρές μάχες με τους εταίρους μας και όχι πάντα νικηφόρες αφού ο Ήλιος σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον άξονα 1ου/7ου που κλείνει σε ταυ με τον Ουρανό στον 4ο. Οι μάχες δεν θα είναι μόνο με τους εταίρους αλλά και με την αντιπολίτευση, μια μάχη που μερικές φορές θα γίνεται ακραία. Ο συνδυασμός του ωροσκόπου στον Τοξότη και του Πλούτωνα στον 1ο οίκο σε ταυ με τον Ήλιο και τον Ουρανό, μπορεί να δείξει και κάποιο δογματισμό και απόλυτες πρακτικές.

  Η Σελήνη βρίσκεται στον 8ο οίκο και σχηματίζει εξάγωνα με τον Δία, κυβερνήτη του ωροσκόπου και την Αφροδίτη, κυβερνήτη του 10ου. Θα πάρουν κάποια οικονομικά μέτρα προς την σωστή κατεύθυνση, πράγμα που θα συμβάλει σε μια καλή εικόνα της κυβέρνησης. Όμως ο Ερμής στον 8ο σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον 10ο. Κάποιες οικονομικές αποφάσεις δεν θα είναι εύκολες και κάποια οικονομικά μέτρα δεν θα είναι ευχάριστα. Αυτό το τετράγωνο δείχνει ότι τα μέτρα λιτότητας συνεχίζονται.

  Στον χάρτη της ορκωμοσίας του κ. Σαμαρά (Ορκωμοσία Σαμαρά. Η νέα διακυβέρνηση) επίσης είδαμε τον Ήλιο, κυβερνήτη του 10ου, σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Τώρα στον χάρτη αυτό, ο Κρόνος βρίσκεται στον 10ο οίκο και στην έξαρσή του στον Ζυγό και η Αφροδίτη του 10ου σχηματίζει τρίγωνο με την ακμή του 10ου. Φαίνεται ότι η κυβέρνηση αυτή θα αποδώσει έργο παρόλο που τα αποτελέσματα του έργου της μπορεί να μην γίνουν άμεσα εμφανή αλλά αργότερα (ανάδρομος Κρόνος και ανάδρομη Αφροδίτη).

  Το Ταυ Σελήνης / Ουρανού / Πλούτωνα που είδαμε στον πρώτο χάρτη επαναλαμβάνεται εδώ αλλά την θέση της Σελήνης παίρνει τώρα ο Ήλιος. Σίγουρα οι καταστάσεις και τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει αυτή η κυβέρνηση είναι εξαιρετικά δύσκολα και οι λύσεις τους επίσης. Ο Ουρανός πάνω στον άξονα 4ου/10ου μπορεί να δείξει ξαφνικούς ανασχηματισμούς της κυβέρνησης ή και ξαφνική διάλυσή της.
  Attached Thumbnails Attached Thumbnails orkom.jpg  

 2. #2
  Εγγραφή
  Dec 2008
  Μηνύματα
  2,897

  Re: Ο χάρτης ορκωμοσίας της Νέας Κυβέρνησης

  Με συγχωρείτε, να κάνω μια διόρθωση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον Ερμή, σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σε εξάγωνο με τον Άρη. Ο τράνζιτ Ποσειδώνας τετραγωνίζει τον Ερμή μου αυτό τον καιρό και... δεν είναι εύκολο! Ευχαριστώ.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

1 χρήστες πλοηγούνται στο θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Διαφήμιση
Χορηγός