s
Πανσέληνος στον Κριό στις 30 Σεπτεμβρίου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7
Like Tree67Likes
 • 41 Post By Τίνα Ζαχαριάδου
 • 4 Post By Victory
 • 7 Post By katiakiss
 • 6 Post By Τίνα Ζαχαριάδου
 • 5 Post By lindaf
 • 4 Post By taurine

Πανσέληνος στον Κριό στις 30 Σεπτεμβρίου

This is a discussion on Πανσέληνος στον Κριό στις 30 Σεπτεμβρίου within the Αστρολογικά Δρώμενα forums, part of the Ωροσκόπιο - Προβλέψεις - Ζώδια category;

 1. #1
  Εγγραφή
  May 2008
  Όνομα:
  Τίνα
  Περιοχή
  Πειραιάς
  Μηνύματα
  2,098

  Πανσέληνος στον Κριό στις 30 Σεπτεμβρίου

  Στις 30 Σεπτεμβρίου και ώρα Ελλάδος 6.20 πμ. πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Κριού και στον άξονα προσωπικότητας και διαπροσωπικών σχέσεων. Μια Πανσέληνος ιδιαίτερα τονισμένη και ενδεικτική για την πορεία και ποιότητα των σχέσεων μας. Κάθε φορά που έχουμε Πανσέληνο ο Ήλιος βρίσκεται σε αντίθεση με τη Σελήνη. Εξαιτίας της αντίθετης πλευράς που βρίσκονται ο Ήλιος (αρσενικές αρχές ) με τη Σελήνη (θηλυκές αρχές), μια Πανσέληνος «μιλά» πάντα για αντίθετες/διαφορετικές τάσεις και διαθέσεις και πως αυτές μπορούν, όχι να ταυτιστούν αλλά να εξισορροπηθούν. Στην προκειμένη, η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα στα ζώδια που σχετίζονται με το Εγώ (Κριός) και το Εμείς (Ζυγός) ενώ εντελώς συμπτωματικά για -όσους βεβαίως πιστεύουν στις συμπτώσεις- από πλευράς οικοθεσίας τονίζονται οι αντίστοιχοι φυσικοί οίκοι των ίδιων ζωδίων 1ος , 7ος μιας και ο Ήλιος θα βρεθεί στον 1ο οίκο και η Σελήνη στον 7ο οίκο του χάρτη της Πανσελήνου.


  Ενδιαφέρον συνδυασμός αν αναλογιστούμε πως η μεγάλη πρωταγωνίστρια η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, το ζώδιο που εκφράζει τα πρωτόγονα ένστικτα, την τάση για νέα ξεκινήματα και ρίσκα, ανταγωνιστικότητα, δυναμισμό και κυρίως την διάθεση να ηγηθεί, να ξεχωρίσει και να πάρει πρωτοβουλίες. Ιδιότητες δηλαδή που χαρακτηρίζουν κυρίως τις αρσενικές αρχές και που δεν αρμόζουν στη φύση της.

  Κάτι παρεμφερές συμβαίνει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο θηλυκό ζώδιο του Ζυγού, το ζώδιο που αποφεύγει συστηματικά όλα τα παραπάνω προκειμένου να βρεθεί σε δύσκολη θέση ο ίδιος και το περιβάλλον που κινείται, αρχές οι οποίες επίσης δεν αρμόζουν στη δυναμική κι αυτόνομη φύση του.


  Ακόμη πιο ενδιαφέρον γίνεται ο παραπάνω συνδυασμός διότι η Σελήνη θα πρέπει να διοχετεύσει δυναμικά όλες αυτές τις ιδιότητες στον οίκο που σχετίζεται με τους άλλους, στα θέματα του γάμου και τις σχέσεις γενικότερα, αντίθετα από τον Ήλιο που πρέπει να βρει τρόπο να εκφράσει την ενέργεια του στον οίκο που σχετίζεται με τις προσωπικές του επιδιώξεις και ανάγκες παρά την αντίθετη πτωτική φύση του ζωδίου που βρίσκεται.

  Η μια αντίφαση, η πιο σωστά, η μια διαφορετικότητα μετά την άλλη και σαν μην έφτανε όλο αυτό οι δύσκολες όψεις που θα σχηματίσει η Πανσέληνος με Ουρανό/Πλούτωνα δυσκολεύουν περισσότερο το έργο της Πανσελήνου. Αναλυτικότερα, εκείνο που πρέπει να επιτευχθεί μέσα από την Πανσέληνο είναι να βρει ο καθένας από εμάς την ταυτότητα του εκφράζοντας τις πραγματικές του ανάγκες, είτε είναι προσωπικές είτε σε συνδυασμό με τους άλλους. Τις περισσότερες φορές αρνούμαστε να δούμε την πραγματικότητα, καταπιέζουμε τους εαυτούς μας ή αφήνουμε τους άλλους να μας καταπιέσουν λες και γνωρίζουν τι είναι καλύτερο για εμάς και ταυτόχρονα παραβλέπουμε τα λάθη μας, αφού οι ευθύνες σχεδόν πάντα βαραίνουν τους άλλους .

  Να, λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία με τη Σελήνη στον Κριό και στον 7ο οίκο να ερευνήσουμε που έχουμε σφάλλει και παράλληλα να εκδηλώσουμε με ειλικρίνεια τα πραγματικά μας συναισθήματα και ποια είναι αυτά που επιθυμούμε να κάνουμε ώστε πρώτα και πάνω απ’ όλα να είμαστε εμείς ισορροπημένοι, ενθουσιασμένοι και συναισθηματικά καλυμμένοι προβάλλοντας συγχρόνως όλα αυτά στους άλλους. Ο Ήλιος στον Ζυγό και στον 1ο οίκο αποζητά ακριβώς τα ίδια πράγματα, ισορροπία, αρμονία και συντροφικότητα σε όλα τα επίπεδα αλλά με διαφορετικό τρόπο, προσπαθώντας να καλύψει τις δικές του προσωπικές ανάγκες μέσα όμως από την αποδοχή των άλλων.

  Σ’ αυτή τους την προσπάθεια γίνονται εύθικτοι, εγωιστές, εξουσιαστικοί και οι δυο με διαφορετικό και παρόμοιο τρόπο, με εναλλαγές στις διαθέσεις, θυμό αλλά και ηρεμία, δράση αλλά και αδράνεια, τάση για μοναξιά αλλά και εξάρτηση από τους άλλους, τάση για ανάληψη αλλά και μη ανάληψη πρωτοβουλιών και πάει λέγοντας. Το Ταυ Τετράγωνο με Ουρανό/Πλούτωνα εντείνει τις καταστάσεις κι αυτό γιατί δεν θα υπάρξουν μέτρα και σταθμά στις αντιδράσεις και συμπεριφορές μας επειδή τα προβλήματα δεν προέκυψαν την τελευταία χρονική περίοδο της ζωής μας αλλά προϋπήρχαν κι αυτό έχει πλέον κουράσει.

  Δύσκολα αλλάζουμε τις ζωές μας πολύ περισσότερο δε, όταν κανείς δεν μπορεί να δώσει υποσχέσεις που αφορούν το μέλλον μας. «Ο φόβος φυλά τα έρμα» ενώ η αβεβαιότητα αναστέλλει την δράση. Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός πως, είτε πάρουμε τον έλεγχο των καταστάσεων που μας αφορούν είτε όχι, οι αλλαγές μοιραία θα προκύψουν. Είναι δική μας ευθύνη αρχικά να συνειδητοποιήσουμε τα ως τώρα δρώμενα που μας έχουν οδηγήσει και κατόπιν να δρομολογήσουμε τις εξελίξεις ώστε να στραφούν προς όφελος μας ή τουλάχιστο να βγούμε απ’ όλο αυτό λιγότερο ζημιωμένοι.

  Δεν είμαι της άποψης πως τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να προβούμε σε δραστικές κινήσεις ή νέα ξεκινήματα, νομίζω πως πρέπει να ψάξουμε να βρούμε τι ακριβώς θέλουμε από τη ζωή μας και να αξιολογήσουμε τους ανθρώπους που έχουμε επιλέξει να ζουν μαζί μας χωρίς απαραίτητα να μιλώ αποκλειστικά για τους ερωτικούς μας συντρόφους. Είναι προτιμότερο δηλαδή να ζυγίσουμε αυτά που επιθυμούμε με αυτά που έχουμε ή θέλουμε να έχουμε γιατί τότε θα συνειδητοποιήσουμε ποιες σχέσεις είναι αυτές που μας γεμίζουν και αξίζουν πραγματικά να υπάρχουν στη ζωή μας. Εκείνες που μας επιτρέπουν να είμαστε ο εαυτός μας και μας δίνουν χώρο και χρόνο να τον εκφράσουμε είναι εκείνες που όσο κι αν έχουν δοκιμαστεί αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Εκείνες που μας έχουν απομυζήσει και έχουν στερήσει τον πραγματικό μας εαυτό από εμάς, συνήθως με την δική μας ανοχή, είναι εκείνες που θα πρέπει να οδηγηθούν στο μακρινό παλάτι του κάτω κόσμου και να δοθούν συνειδητά πλέον στη δικαιοδοσία του Πλούτωνα.

  Η Αφροδίτη στον Λέοντα και ο Άρης στον Σκορπιό, το άλλο δίδυμο του ζωδιακού που εκπροσωπεί τις αρσενικές και θηλυκές ενέργειες και που χορηγούν τη Σελήνη και τον Ήλιο αντίστοιχα, βρίσκονται σε όψη τετραγώνου. Η Αφροδίτη επιδιώκει να περάσει καλά μέσα από την δημιουργικότητα και τον έρωτα, ασκώντας όμως επιρροή όμοια με του βασιλέως ενώ ο Άρης διεκδικεί την εξουσία μέσα από το απόλυτο μοίρασμα ψυχής και σώματος βάζοντας σε ισχύ το σεξουαλικό του ταμπεραμέντο ύστερα από την προκλητική διάθεση της θερμόαιμης Αφροδίτης. Φυσική έλξη και συγκρουσιακές καταστάσεις είναι τα αποτελέσματα ενός μεταξύ τους τετραγώνου που δύσκολα βρίσκει διεξόδους.

  Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου στο ευμετάβλητο ζώδιο της Παρθένου βοηθά ώστε να μην χάσουμε τη λογική μας, να δώσουμε σημασία στις λεπτομέρειες και παίρνει τον άχαρο ρόλο του κριτή και επικριτή. Τονίζει τις εργασιακές σχέσεις, και μας προτρέπει να ασχοληθούμε με την υγεία μας ώστε ο τρόπος ζωής μας τις επόμενες ημέρες να γίνει περισσότερο υγιεινός, αποφεύγοντας ασθένειες κατά κύριο λόγο ψυχοσωματικές. Με κυβερνήτη ωροσκόπου τον Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο οίκο, ωθεί σε συζητήσεις που αφορούν τις σχέσεις και πως αυτές μπορούν να βελτιωθούν αλλά και όσα σχετίζονται με τα οικονομικά μας.

  Είναι προφανές πως οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων είναι προβληματικές ως ένα μεγάλο βαθμό κι αυτό που οφείλουμε να πράξουμε είναι να το συνειδητοποιήσουμε και να αλλάξουμε όχι τους εαυτούς μας αλλά τον τρόπο ζωής μας, βρίσκοντας αυτόν που μας ταιριάζει περισσότερο. Εκείνοι που επηρεάζονται έντονα από αυτήν την Πανσέληνο είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και όσοι έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα και πλανήτες στις 4 με 9 μοίρες αυτών των ζωδίων. Πριν βιαστείτε να αναφωνήσετε «πάλι αυτά τα ζώδια βάλλονται» αναρωτηθείτε μήπως το σύμπαν όλη αυτή την περίοδο δοκιμάζει αυτούς τους συγκεκριμένους ανθρώπους γιατί έχει βαλθεί να τους κινητοποιήσει με σκοπό να τους εξελίξει.

  Γενικότερα αυτή η Πανσέληνος μόνο τυχαία δεν μοιάζει τη δεδομένη στιγμή που γίνεται μιας και συμπίπτει με τη «φυγή» του Κρόνου από το ζώδιο του Ζυγού μόλις λίγες ημέρες μετά. Μοιάζει περισσότερο με την επιβεβαίωση που χρειάζεται ο Κρόνος πριν εγκαταλείψει το ζώδιο έξαρσής του, για να διαπιστώσει πόσο πειθαρχημένοι μαθητές ήμασταν στο δύσκολο μάθημα των σχέσεων, δίνοντας μας όμως ακόμη μια ευκαιρία τις επόμενες ημέρες να περάσουμε τις εξετάσεις επιτυχώς διαμέσου Πανσελήνου και όχι ευθέως αφού βρισκόμενος με το ένα πόδι στον Σκορπιό και σε αμοιβαία υποδοχή με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, παύει να είναι ευθύς.


  Καλή Πανσέληνο!
  Attached Thumbnails Attached Thumbnails t_t_f_1.jpg  

 2. #2
  Εγγραφή
  Oct 2009
  Μηνύματα
  257

  Re: Πανσέληνος στον Κριό στις 30 Σεπτεμβρίου

  Tίνα μου ευχαριστούμε για την ανάλυση ας ελπίσουμε να χρησ/με με τονκαλύτερο δυνατό τρόπο την συσσωρευμένη ενέργεια των ημερών...
  Μόλις τώρα είδα ότι η Πανσέληνος έγινε πάνω στον Δία του Πρωθυπουργου μας που βρίσκεται στον Κριο...που σημαίνει ότι η δυναμική της αυξάνεται κατακόρυφα μιας που ο Ουρανός του βρίσκεται στις 7ο του Καρκίνου...αλλά και από το τετράγωνο του Ποσειδώνα με τον Ηλιο του και τον Αρη στην 1η μοίρα των Διδύμων...Θα είχε ενδιαφέρον να γνωριζαμε και την οικοθεσία φυσικά του χάρτη του...
  Ο Θεός βοηθός ειδικά από την όψη του Ποσειδώνα σε ότι μας αφορά....αλλά και την σκληρότητα των αποφάσεων που σηματοδοτεί το Ταυ τετράγωνο των πανίσχυρων... δείχνοντας ότι θα παρθούν με.... οποιοδήποτε κόστος....
  Victory

 3. #3

  Re: Πανσέληνος στον Κριό στις 30 Σεπτεμβρίου

  αυτη η πανσεληνος κανει συνοδο ακριβειας με τη γενεθλία σελήνη μου ειναι πολυ ζορικα τα πραγματα ε?

 4. #4
  Εγγραφή
  Apr 2010
  Όνομα:
  Κάτια
  Περιοχή
  Αθήνα
  Μηνύματα
  1,469

  Re: Πανσέληνος στον Κριό στις 30 Σεπτεμβρίου

  Πέρα από όλα όσα πολύ σωστά και αναλυτικά γράφονται στο σχετικό άρθρο, έχω την γνώμη ότι μία Πανσέληνος, ως όψη αντίθεσης που είναι μία όψη κάποιας μορφής αποκάλυψης μιας αλήθειας μέσα από μία σύγκρουση με μεγάλη συναισθηματική επιρροή, στην ουσία σηματοδοτεί την στιγμή της πλήρους συναισθηματικής και διανοητικής διαπραγμάτευσης \αφομοίωσης του δύσκολου αυτού τετραγώνου Ουρανού \Πλούτωνα, ιδιαίτερα για όσους έχουν κάποιο προσωπικό πλανήτη, φώτα ή ωροσκόπο σε αυτές τις μοίρες.

  Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για ταραχή και ανησυχία. Μετά από τόσο καιρό που έχει μπει στη ζωή μας αυτό το έκρυθμο τετράγωνο, η πανσέληνος αυτή δεν μπορεί να είναι καινούργιο αλάτι στην πληγή , αλλά ένα βαθύ «Αχ!» από τους ήδη γνωστούς «πόνους». Κάτι σαν το διπλό αναστεναγμό του κουρασμένου ξαλαφρώματος, μετά από ένα πρόσφατο ξέσπασμα.

  Τοποθετούμε μόνο επειδή το γενέθλιο ωροσκόπιό μου έχει τεράστια εμπλοκή με αυτό το τετράγωνο και η πανσέληνος αυτή έγινε στον ωροσκόπο μου και ακριβείας αντίθεση με την Σελήνη μου. Όπως είναι κατανοητό, με έχει απασχολήσει και όλα αυτά τα έχω σκεφτεί πολύ καιρό τώρα.
  Την ημέρα της πανσελήνου , και συγκεκριμένα τα ξημερώματα που συνέβαινε, δούλευα με μία συνεργάτη και πιάσαμε μία βαθιά και σοβαρή κουβέντα. Είχα ξεχάσει την πανσέληνο και όλα όσα πίστευα από την αρχή ότι μπορούσε να φέρει. Άλλωστε δεν ένιωθα καθόλου άβολα με αυτό το ολόγιομο φεγγάρι . Κανένα άγχος δεν με είχε πιάσει. Στη ροή της κουβέντας και προσπαθώντας να μιλήσω στην συνεργάτη μου για όσα συμβαίνουν στη ζωή μου, μια και εκείνη δεν έχει ιδέα από αστρολογία ώστε να της πω ότι το εν λόγω τετράγωνο μου χτυπά τα πάντα όλα, αναγκάστηκα να βάλω σε μια σειρά όσα έχουν συμβεί στη ζωή μου τα τελευταία 2 χρόνια και κάτι. Αναγκάστηκα να αφηγηθώ όλες τις λεπτομέρειες και επειδή δεν μιλώ συχνά για τον βαθύτερο εαυτό μου σε τρίτους, είπα πράγματα που προηγουμένως ούτε καν είχα φανταστεί ότι έχουν επιδράσει μέσα μου τόσο καταλυτικά.

  Τελικά αυτό ήταν μία καλή ευκαιρία να βάλω την ψυχή και το μυαλό μου σε τάξη. Να κάνω ένα διάλυμα από την ένταση του Ουρανού στον ωροσκόπο μου, το τετράγωνο του Πλούτωνα στην Σελήνη μου και όλα όσα βάζουν το συναίσθημά μου στον «πάγο». Να επιτρέψω στο συναίσθημά μου να εκφραστεί. Μετά από αυτή την συναισθηματική ταλαιπωρία που υπόκειται ο κάθε εμπλεκόμενος με το εν λόγω τετράγωνο, το αποτέλεσμα είναι να αντιδρά αναπτύσσοντας τεράστιες άμυνες προκειμένου να ισορροπήσει μέσα σε αυτή την αργόσυρτη διαδικασία μεταμόρφωσης. Ο Πλούτωνας παγώνει το συναίσθημα και η απομάκρυνση από αυτό είναι μία λύση, ιδικά όταν η διαδικασία περιλαμβάνει κόψιμο ισχυρών δεσμών. Αν η πανσέληνος δεν δίνει την ευκαιρία της συναισθηματικής φόρτισης ώστε να χαλαρώσουν οι άμυνες και τελικά να αποφορτιστεί το συναίσθημα, τότε τι;
  Η γυναίκα αυτή υπήρξε για μένα η προσωπική μου Πανσέληνος .
  « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

 5. #5
  Εγγραφή
  May 2008
  Όνομα:
  Τίνα
  Περιοχή
  Πειραιάς
  Μηνύματα
  2,098

  Re: Πανσέληνος στον Κριό στις 30 Σεπτεμβρίου

  Η συγκεκριμένη πανσέληνος σχηματίζε ταυ τετράγωνο με τον Άρη μου από τον 6ο κυβερνήτη 10ου και με ανοχή έπιανε τον Ήλιο στις πρώτες μοίρες του Κριού. Για τους διελαύνοντες Ουρανό/Πλούτωνα τι να πω, πιάνουν τόσο πολύ καιρό τους γενέθλιους Ήλιο/Άρη που όταν απομακρυνθούν από κοντά τους, θα μου λείψουν.

  Γενικά είχα πολύ ενέργεια, κοινωνικότητα και πολλή καλή διάθεση διότι θα βγαίναμε να γιορτάσουμε το πτυχίο του ανηψιού μου. Νωρίτερα μου έγινε μια πρόταση συνεργασίας την οποία ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα δεχτώ, εκείνο όμως που μου έφερε κυρίως, ήταν διάφορες ψυχολογικές μεταπτώσεις.

  Από το πουθενά και χωρίς συγκεκριμένη αιτία (φυσικά πάντα υπάρχει, μόνο που αργούμε το αντιληφθούμε) με έπιασαν απίστευτες φοβίες. Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα διότι φοβόμουν πως κάτι θα συμβεί στην οικογένεια μου. Σκεφτόμουν όλα τα πιθανά σενάρια του τι μπορεί να τους συμβεί και έψαχνα να βρω με ποιους τρόπους θα μπορούσα να τους προστατέψω.

  Φυσικά και υπήρξε συναισθηματική φόρτιση ακόμη και στιγμές πανικού. Ευτυχώς ήρθε το πολυπόθητο ξημέρωμα όπου όλα μοιάζουν καλύτερα αφού μια νέα ημέρα ξημερώνει και ηρέμησα.

  Μια πανσέληνος όσο δύσκολη κι είναι, ακόμη κι ενεργοποιεί δύσκολα κομμάτια του ωροσκοπίου μας είναι φυσιολογικό να φέρει συναισθήματική φόρτιση σε σχέση με τους πλανήτες που πιάνει και τους οίκους που συμβαίνει χωρίς να φέρει κάποιο εξωτερικό γεγονός πολύ περισσότερο δε, όταν εμπλέκεται ο Πλούτωνας.

 6. #6
  Εγγραφή
  Sep 2011
  Όνομα:
  Λίντα
  Μηνύματα
  255

  Re: Πανσέληνος στον Κριό στις 30 Σεπτεμβρίου

  Την ώρα της Πανσελήνου ήμουν μπροστά σε μια απίστευτη παρεξήγηση μεταξύ φίλων μου ενώ εγώ απλά παρακολουθούσα ανήμπορη να αντιδράσω. Ήμουν μακριά από το σπίτι μου ,συγκεκριμένα ειχαμε πάει για διασκεδαση, και όσο εξελισσόταν ο καυγάς εγώ μάθαινα πράγματα, κρυφά μέχρι τότε σε εμένα που με έκαναν να σοκαριστώ.Με επηρέασε πολύ και άργησα να συνέλθω

  Μου έκανε εντύπωση η ώρα, ( ήταν η ώρα που η Πανσέληνος ήταν ακριwείας) και έλεγξα το ωροσκόπιο μου, όμως δεν ενεργοποιεί κάποιον γενέθλιο πλανήτη με κάποια όψη.. μου κάνει εντύπωση, αλλα πάλι δεν ήμουν άμεσα εμπλεκόμενη με το γεγονος.
  Έγινε όμως στον 11ο (φιλοι)/5ο οίκο μου και σε ταυ με τον διελαύνοντα Πλούτωνα από τον 2ο μου οίκο. Με Ουρανό και Πλούτωνα να συμμετέχει στην Πανσέληνο αυτή, το γεγονός ήρθε ξαφνικά και έφερε αλλαγές.

 7. #7
  Εγγραφή
  Sep 2010
  Περιοχή
  Δίπλα σας...
  Μηνύματα
  880

  Re: Πανσέληνος στον Κριό στις 30 Σεπτεμβρίου

  Η πανσέληνος σε προσωπικό επίπεδο, πέρα από λιγη αυπνία και αρκετό τρέξιμο, τίποτε το ιδιαιτερο δεν έφερε, παρά το γεγονός ότι υπάρχει σύνοδος Αρη/Αφροδίτη στον Κριό στις εμπλεκόμενες μοίρες.

  Όπως όμως πολλοί συμπολίτες μας, είμαι κι εγω θεατής ενός απίστευτου πολιτικού παιχνιδιού που εκτυλίσσεται εμπρός στα μάτια μας, λες και βλέπουμε καμιά σαπουνόπερα τύπου Τόλμη και Γοητεία, με τα κλεμμένα "σχέδια" ανάμεσα στους 2 οίκους μόδας!

  Η Πανσέληνος έφερε μια αποκάλυψη, που δεν ήταν και τόσο ξαφνική, αφού αυτή η περιβόητη "λίστα" υπήρχε. Απλά υποβαθμίστηκε η όποια σημασία της.Βγήκε στη "φόρα" δειλά δειλά, πριν από 18 μήνες περίπου.

  Μικρή η σημασία που δόθηκε τότε, μιας και το ενδιαφέρον μας μονοπώλησε η τραγωδία με τις εκρήξεις στη Μεγαλόνησο, (που συνεχίζει να μετρά ύπουλα χτυπήματα).

  Για την ιστορία, ο Κος Βενιζέλος είναι Αιγόκερως α' δεκαημέρου, με Αρη στον Κριό, η Κα Λαγκάρντ επίσης Αιγόκερως και ο Κος Παπακωνσταντίνου (δεν έχω στοιχεία),είναι γεννημένος το 1961 με τον Κρόνο στον Αιγόκερω.

  Αναμένουμε στο "ακουστικό" μας κι άλλες κοσμικές αποκαλύψεις..
  Τα κορίτσια μου...
  Όλη η ζωή μου..!!!!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

1 χρήστες πλοηγούνται στο θέμα. (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tags for this Thread

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Διαφήμιση
Χορηγός