0 0 votes
Article Rating

Καλό μήνα σε όλους!!! Τον Μάιο οι πλανήτες ζήλεψαν την γιορτή της φύσης και τις περισσότερες ημέρες του μήνα βοηθούν τον άνθρωπο να αναζητά την ευχαρίστηση ακόμα και στα πιο απλά πράγματα, να χρειάζεται την επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους και να πασχίζει για σταθερότητα και ασφάλεια στην ζωή του. Αν κάποιοι τα καταφέρνουν καλύτερα από τους υπόλοιπους, δεν υπάρχει λόγος να τους ζηλεύουμε, μάλλον δεν προσπαθήσαμε όσο εκείνοι.

Στις 26 Απριλίου 2017 και ώρα 2:16:03 μμ. έγινε η Νέα Σελήνη, στην 6ο27’ μοίρα του Ταύρου, επηρεάζει τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων (κυρίως τους Ταύρους, αλλά και τους Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 26η Απριλίου, Οκτωβρίου, Ιουλίου και Ιανουαρίου. Και εκείνους οι οποίοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 6η μοίρα των σταθερών ζωδίων. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ.

Την 10η Μαΐου 2017 και ώρα 11:42:24΄ μμ. γίνεται η Πανσέληνος, στην 20ο24’ μοίρα του Σκορπιού, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των σταθερών ζωδίων (κυρίως Σκορπιούς – Ταύρους, αλλά και Λέοντες – Υδροχόους, οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 10η Νοεμβρίου, Μαΐου, Αυγούστου και Φεβρουαρίου. Και εκείνους οι οποίοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των σταθερών ζωδίων. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ.

 

Ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 3 Μαΐου στην 24ο15΄ μοίρα του Κριού. Άρα τα θέματα του θα αρχίσουν να κινούνται στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Ο Ερμής στον Κριό γίνεται εγωκεντρικός και υποκειμενικός στον τρόπο που λειτουργεί. Η ανυπομονησία, η ισχυρογνωμοσύνη, ο ενθουσιασμός και ο υποκειμενισμός του Κριού κάνουν τον Ερμή νευρικό, βιαστικό, σπασμωδικό και κάποιες φορές απρόσεκτο και ευέξαπτο. Ο Ερμής στον Κριό αυτή την περίοδο κάνει τους ανθρώπους να σκέφτονται υποκειμενικά, να κρίνουν τους άλλους και τον εαυτό τους και να βλέπουν τα πράγματα όπως θέλουν να τα βλέπουν, ανάλογα με την διάθεση τους.

Έτσι μπορεί να αντιδράσουν λανθασμένα. Είναι απότομοι στον τρόπο επικοινωνίας, απρόσεκτοι στις κρίσεις και στις λέξεις τις οποίες χρησιμοποιούν αλλά και επιπόλαιοι στον τρόπο που λένε την αλήθεια χωρίς να νοιάζονται για το αποτέλεσμα που θα φέρει αυτή η αλήθεια.

Ο Ερμής θα μπει στον Ταύρο στις 16 Μαΐου, στον Ταύρο ο Ερμής γίνεται περισσότερο πρακτικός και προσεκτικός. Αρκετά εγωιστής, νωχελικός και πεισματάρης. Ξέρει να περιμένει τον κατάλληλο χρόνο για να δράσει και να πείσει τους άλλους, έτσι ώστε να έχει το αποτέλεσμα που επιθυμεί. Κάνει τον άνθρωπο να θέλει να νοιώθει ασφαλής και να περνάει καλά. Πεισμώνει, αμύνεται ή επιτίθεται όταν απειλούνται τα συμφέροντα του τα οποία του εξασφαλίζουν τον τρόπο να συνδυάζει το ευχάριστο με το ωφέλιμο.

Η Αφροδίτη ο<ηηηηηηρθόδρομη πια, έχει μπει στον Κριό από τις 28 Απριλίου. Η Αφροδίτη στον Κριό είναι σε αδυναμία, αυτό την αναγκάζει σε μια διαρκή αναζήτηση της χαράς, της αρμονίας στις σχέσεις, της ηρεμίας και της αγάπης, κάτι που γίνεται ανησυχία και επηρεάζει αρνητικά την συναισθηματική ισορροπία του ανθρώπου. Δηλαδή υπάρχουν συνεχείς εναλλαγές της διάθεσης, από τον ενθουσιασμό στην απογοήτευση. Ενθουσιάζεται π.χ. με κάτι, έμψυχο ή άψυχο, δίνει τα πάντα, αλλά γρήγορα κουράζεται και εύκολα απογοητεύεται.

Ο Άρης κινείται στους Διδύμους από τις 21 Απριλίου. Ο Άρης στους Διδύμους κάνει τους ανθρώπους πιο κοινωνικούς πιο ομιλητικούς, πιο ενεργητικούς. Στην ζωή τους χρησιμοποιούν την κοινή λογική. Αν και μπορεί να αλλάζει διαρκώς ενδιαφέροντα και να σπαταλά μεγάλο μέρος της ενέργειας του σε πολλές και διαφορετικές ασχολίες όμως μπορεί και εκφράζεται άνετα με την κίνηση και το λόγο.

Την 1η Μαΐου γίνεται ακριβείας το τετράγωνο Κρόνου – Χείρωνα. Ο Κρόνος στον Τοξότη δείχνει ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται στα ανώτερα κλιμάκια στην δικαιοσύνη, στην εκκλησία, στην ανώτερη παιδεία, εκείνους οι οποίοι νομοθετούν και αρχηγούς χωρών του εξωτερικού. Ο Χείρωνας δείχνει τις τραυματικές εμπειρίες που βιώνουν οι άνθρωποι από τις διαβρωμένες αρχές του Κρόνου και οι οποίες τραυματικές εμπειρίες μεταφράζονται σε φόβο, αδικία, ανασφάλεια, απογοήτευση, απαισιοδοξία, ρατσισμό κλπ.

Όλα αυτά τα συναισθήματα μπορεί να οδηγήσουν τους πιο δυνατούς και ¨καθαρούς¨ ανθρώπους να ριχτούν με την ψυχή τους στον αγώνα για να δώσουν την βοήθεια τους σε εκείνους που χρειάζονται βοήθεια. Αλλά μπορεί να οδηγήσουν τους πιο  αδύναμους ανθρώπους σε σύγχυση και την φυγή από την σκληρή γι αυτούς πραγματικότητα με διάφορους τρόπους.

 

Μάιος 2017 – και εκτιμήσεις για τα 12 ζώδια. Πατήστε εδώ

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments