0 0 votes
Article Rating

Ο Ήλιος και ο Άρης βαδίζουν μαζί σχεδόν όλη την εβδομάδα στο πρώτο δεκαήμερο του δημιουργικού και περήφανου ζωδίου του Λιονταριού. Ο Ήλιος εκεί στα καλύτερα του, μπορεί να “διαπρέψει” αυξάνοντας  την θετική μας ενέργεια και με την βοήθεια του Άρη, με τον οποίο έτσι κι αλλιώς έχουν μια φιλική σχέση, να την μετατρέψουν σε μία λαμπερή και έντονη δράση.

Αυτό σημαίνει χαρά, έρωτας, καλλιτεχνικά γεγονότα, διεκδικήσεις, διασκέδαση, τάση για ρίσκο, και όλα βέβαια με την ανάλογη glamour διάθεση του Βασιλιά του Ζωδιακού! Αυτό βέβαια συμπεριλαμβάνει και τον εγωισμό,το πείσμα και το “ύφος” του Βασιλιά που πιστεύει πως είναι ο καλύτερος σε όλα!

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι γεννημένοι από 21 έως 30 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 1η έως την 10η μοίρα αυτών των ζωδίων, είναι η στιγμή να ενεργοποιηθείτε και να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε!

Ευνοημένοι θα είναι και όσοι έχουν γεννηθεί στις τελευταίες μοίρες δηλαδή από 16 έως 20 αυτών των ζωδίων όπως και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 26η έως την 29η μοίρα τους καθώς η εβδομάδα ξεκινάει με το τρίγωνο του Ερμή που φτάνει στην 28η μοίρα του Λέοντα με τον Ουρανό στην 28η μοίρα του Κριού.

Ευχάριστες ειδήσεις, χαρούμενα ταξιδάκια και συζητήσεις για αισιόδοξα νέα ξεκινήματα σας περιμένουν! Η Σελήνη εκεί θα δώσει την τελική ώθηση για όλα αυτά!

Σε οτιδήποτε αφορά τέχνη, παιδεία, τουρισμό και ψυχαγωγία φαίνεται πως θα υπάρξουν καινοτόμες, πρωτοποριακές ιδέες και προτάσεις με θετικά αποτελέσματα.

Μοναδική παραφωνία η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης από την 21η μοίρα των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στην 21η μοίρα του Τοξότη ανάδρομος, η οποία κορυφώνεται την πρώτη μέρα της εβδομάδας και μας εγκαλεί στην τάξη, θυμίζοντάς μας πως όσο κι αν το θέλουμε δεν έχουμε τα περιθώρια να ξεφύγουμε από τον προϋπολογισμό μας αφού η γενικότερη δύσκολη κατάσταση δεν μας αφήνει.

Άρα απολαμβάνουμε τις στιγμές αλλά με σύνεση στην διαχείριση της τσέπης μας για να μην …ξεμείνουμε! Σύνεση χρειάζεται και στους χειρισμούς των προσωπικών μας σχέσεων καθώς μπορεί για λίγο να υπάρξει ένα κλίμα ψυχρότητας και απομάκρυνσης που θα χρειαστεί προσπάθεια και ψυχραιμία για να αποφευχθεί και να ανατραπεί. Αλλιώς οι σχέσεις….σπάνε και δύσκολα …ξανακολάνε!

Ότι είναι σαθρό και δεν στηρίζεται σε γερές βάσεις δύσκολα θα αντέξει το crash test του Κρόνου! Τα υπόλοιπα δεν κινδυνεύουν! Καλό είναι κι αυτό κάποιες φορές για να ξεκαθαρίζει το τοπίο!

Εν μέσω καλοκαιριού θα μας απασχολήσουν πάλι θέματα οικονομικά και κάποια δύσκολα νομοσχέδια που ασφαλώς θα επηρεάζουν την καθημερινότητά μας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς γεννημένοι από 9 έως 13 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 19η έως την 23η μοίρα αυτών των ζωδίων προσοχή στο πορτοφόλι και στην καρδιά σας!
Η Αφροδιτούλα για λίγο θα είναι μελαγχολική αφού πολύ γρήγορα αλλάζει διάθεση και κλείνει την εβδομάδα με …παιχνίδι και καλά ξαφνικά! Την Κυριακή 30/7 φτάνει στην 28η μοίρα των Διδύμων και  σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό στην 28η μοίρα του Κριού. Ετοιμαζόμαστε για κεραυνοβόλους έρωτες, ξαφνικές οικονομικές ευκαιρίες και μια διάθεση για ανανέωση και καινούργια πράγματα που θα μας βγάλουν απ’την ρουτίνα μας!

Η Αφροδίτη στους Διδύμους βέβαια δεν φημίζεται για την διάρκεια και την σταθερότητα της αφού λατρεύει το φλερτ σε …πολλά επίπεδα, πόσο μάλλον όταν συναντιέται με τον επίσης άστατο και απροσδόκητο Ουρανό! Οπότε παίξτε αλλά μην επενδύσετε …πολλά! Ότι έρθει ξαφνικά, το ίδιο ξαφνικά μπορεί και να φύγει όσον αφορά χρήματα και συναισθήματα!
Η όψη αφορά κυρίως Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους γεννημένους από 16 έως 20 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 26η έως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Η συνάντηση αυτή γενικά μπορεί να μην εγγυάται πολλά για το μέλλον αλλά σίγουρα  υπόσχεται ένα ανέμελο και συναρπαστικό Σαββατοκύριακο! Εμείς αποφασίζουμε για τα …περεταίρω!

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments