0 0 votes
Article Rating

Με την κορύφωση δύο αρκετά δύσκολων όψεων ξεκινά αυτή η εβδομάδα που όμως θα τελειώσει δυναμικά και θετικά.
Την Δευτέρα 25/9 ο Ερμής από την 22η μοίρα της Παρθένου τετραγωνίζει τον Κρόνο στην 22η μοίρα του Τοξότη, αλλά και ο Άρης από την 12η μοίρα της Παρθένου έρχεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στην 12η μοίρα των Ιχθύων. Τις όψεις “δένει” η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη όπου θα παραμείνει μέχρι την Τετάρτη, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη έμφαση.

Στο επίκεντρο λοιπόν η επικοινωνία αλλά και η δράση. Θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα στην οποία καλούμαστε να προσαρμοστούμε, μετακινήσεις, μέσα επικοινωνίας, υγεία, παιδεία, εμπόριο, εργασία, δικαιοσύνη, μεταναστευτικό και ότι έχει να κάνει με άσυλα, θάλασσα και με το υγρό στοιχείο (συμπεριλαμβανομένης και της “βροχούλας”) μας απασχολούν άλλη μια φορά παρουσιάζοντας εμπόδια και καθυστερήσεις, ενώ ο χειρισμός τους φαίνεται να είναι ασαφής, ανεδαφικός, θολός και αναποτελεσματικός.

Οι συζητήσεις μπορεί να αποδειχθούν δύσκολη υπόθεση αν δεν κάνουμε ένα βήμα πίσω και να οδηγήσουν σε αδιέξοδο και “παγωνιά”. Αλλά και οι ενέργειές μας, όπως και η ψυχολογία μας, θα έχουν μια έντονα συναισθηματική χροιά χωρίς όμως να υπόσχονται διάρκεια και εκπλήρωση.

Η τάση για ψευδαισθήσεις, εξαρτήσεις και φυγή από την δύσκολη πραγματικότητα με κάθε τρόπο θα κυριαρχεί.

Την πορεία του Άρη θα ακολουθήσει και η Αφροδίτη που στις 30/9 θα σχηματίσει κι αυτή την δική της αντίθεση με τον “ονειρικό” Ποσειδώνα κάνοντας το “story” πιο μελό και μπερδεμένο!

Προσοχή λοιπόν σε υποσχέσεις, παρασκήνιο αλλά και ζητήματα υγείας ιδιαίτερα για όσους βρίσκονται σε περίοδο θεραπειών. Σχέσεις που μπορεί να μοιάζουν ιδανικές ίσως στην πορεία αποδειχθούν “άνθρακας”, ιδιαίτερα αν ξεκινούν τώρα.

Μπορούμε αν θέλουμε να ζήσουμε μια ρομαντική και άκρως αισθαντική στιγμή, έχοντας όμως στο μυαλό μας πως τα παραμύθια δεν ξέρουμε ποτέ τι τέλος θα έχουν. Αλλά και οικονομικές συμφωνίες μπορεί να μην τηρηθούν αφού η εξαπάτηση θα καραδοκεί. Προσοχή και σε ατυχήματα και γλιστρήματα!

Κυρίως επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς γεννημένοι από 1η έως 14 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 11η έως την 24η μοίρα αυτών των ζωδίων. Επειδή πρόκειται για μία λίγο “περίεργη” περίοδο για εσάς καλύτερα να αφήσετε τα πολύ σημαντικά για μετά τα μέσα του Οκτωβρίου.

Στις 30/9 ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και περνά στον Ζυγό. Αυτό κάνει την επικοινωνία πιο γλυκιά και διπλωματική αφού θα έχουμε την τάση να είμαστε  διαλλακτικοί και υποχωρητικοί κρατώντας τις κατάλληλες ισορροπίες. Θέματα που σχετίζονται με δικαιοσύνη, σχέσεις και καινούργιες συνεργασίες θα αρχίσουν να μας απασχολούν, ενώ φαίνεται πως ξεκινά μια περίοδος που θα “φάμε πολλά κουφέτα” και θα φορέσουμε πολλές φορές τα “καλά”μας καθώς ο επόμενος μήνας υπόσχεται πολλές ενώσεις και κοινωνικά events!

Από την μετακίνηση αυτή, προς το παρόν, θα ωφεληθούν Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι γεννημένοι 21 και 22 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις δύο πρώτες μοίρες αυτών των ζωδίων.

Οι υπόλοιποι έπονται σύντομα! Ειδήσεις,μηνύματα,τηλεφωνήματα,συναντήσεις και ταξιδάκια είναι στο πρόγραμμα!
Μια ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στην Πέμπτη 28/9 καθώς πρόκειται για μία μέρα που συμβαίνουν δύο σημαντικά πράγματα στο πλανητικό σκηνικό που μας αφορούν όλους.

Ο Πλούτωνας ορθοδρομεί στην 16.51′ μοίρα του Αιγόκερω και κορυφώνεται για τελευταία φορά η αντίθεση του Δία από την 27η μοίρα του Ζυγού με τον Ουρανό στην 27η μοίρα του Κριού.

Και τα δύο αυτά συμβάντα θα μπορούσαν να συζητηθούν πολύ, ειδικά επειδή γίνονται την ίδια χρονική στιγμή και θα επηρεάσουν τις παγκόσμιες εξελίξεις. Αρωγός και η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω την ίδια μέρα.

Επιγραμματικά σε προσωπικό επίπεδο Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι από 15 έως 19 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 25η έως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων αδράξτε τις ευκαιρίες για καινούργια πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν θεαματικά αποτελέσματα, προσέχοντας πάντα την τάση που θα έχετε για υπερβολή και μεγάλα” ανοίγματα”.

Αν διαχειριστείτε τις καταστάσεις προσγειωμένα και με σύνεση  θα μπορούσατε να οδηγηθείτε σε ένα τελείως διαφορετικό “τοπίο” ζωής.
Δίδυμοι (με προσοχή), Λιοντάρια, Τοξότες (με προσοχή) και Υδροχόοι που βρίσκεστε στις ίδιες ημερομηνίες και μοίρες και για εσάς πολλές οι ευκαιρίες και οι αλλαγές που θα μπορούσατε να τις αξιοποιήσετε έξυπνα αν τις κυνηγήσετε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι από 5 έως 7 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 15η έως την 17η μοίρα αυτών των ζωδίων, ότι σημαντικό μέχρι τώρα προετοιμαζόταν μέσα από μεγάλες και βαθιές αλλαγές και ανατροπές (εσωτερικές και εξωτερικές) που πιθανόν να σας κούρασε ή να διαφοροποίησε εντελώς τα μέχρι τώρα δεδομένα σας, αρχίζει να μπαίνει σε εφαρμογή για να ολοκληρώσει τον κύκλο του και να σας μεταμορφώσει κυριολεκτικά.

Απλώς μην φοβηθείτε τις αλλαγές, μην αντιστέκεστε σε αυτές και αντιμετωπίστε τες με θάρρος και ωριμότητα γιατί σε λίγο καιρό θα καταλάβετε πόσο απαραίτητες ήταν και που ακριβώς σας οδήγησαν.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθείς που βρίσκεστε στις ίδιες ημερομηνίες και μοίρες κι εσείς πραγματικά οδηγείστε σε βαθιές και πολύ σημαντικές αλλαγές που ξεκινούν από μέσα σας και σας οπλίζουν με θάρρος, σοφία και μια εντελώς διαφορετική ματιά και αντιμετώπιση, κάτι το οποίο βέβαια εκδηλώνεται και στην εξωτερική σας δράση δρομολογώντας ανάλογα τα γεγονότα.

Αυτό θα τονιστεί ακόμη περισσότερο για όλους τους εκπροσώπους των ζωδίων που προαναφέρθηκαν αφού την Κυριακή 1/10, που η εβδομάδα τελειώνει αλλά ο καινούργιος μήνας μόλις ξεκινά, ο Άρης φτάνει στην 16η μοίρα της Παρθένου σχηματίζοντας όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα (που είπαμε πως μόλις έχει ορθοδρομήσει).

Μην χάσετε λοιπόν καμία ευκαιρία να δράσετε δυναμικά κάνοντας καινούργια σημαντικά ξεκινήματα προσωπικά και επαγγελματικά.
Φαίνεται πως ο Οκτώβριος ξεκινά με μια έντονη κινητικότητα σε ότι αφορά γνωστά θέματα που μας απασχολούν αλλά και σε ζητήματα πολιτικών, οικονομικών και τραπεζικών συστημάτων.

Σε κάθε περίπτωση οι ευκαιρίες θα δοθούν, οι αλλαγές είναι προ των πυλών και το τοπίο αναπόφευκτα διαμορφώνεται με καινούργια, ελπίζουμε καλύτερα δεδομένα. Δεν έχουμε τελειώσει με τα δύσκολα αλλά σίγουρα… προχωράμε παρακάτω!

Καλό Μήνα!

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments