0 0 votes
Article Rating

Δεκέμβριος κι όλα τώρα είναι πιο φωτεινά, πιο χαρούμενα, γιορτινά! Δεκέμβριος, άλλος ένας χρόνος φεύγει για να δώσει την θέση του στον καινούργιο. Νέα όνειρα και νέες ελπίδες γεννιούνται μαζί με τον Χριστό.

Εύχομαι ολόψυχα να μην μας απογοητεύσουν τ’ άστρα, να μας αφήσουν να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε έναν καλύτερο, πιο δίκαιο κόσμο, με ειρήνη και ευημερία. Στις 21 Δεκεμβρίου έχουμε το χειμερινό ηλιοστάσιο, την μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου. Μια νύχτα γεμάτη φως και γιορτινή διάθεση.

Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη, Ευτυχία και Ειρήνη για όλο τον κόσμο!!!

 

Το Πλανητικό σκηνικό του Δεκεμβρίου 2017. Πατήστε εδώ

Τι θα φέρει ο Δεκέμβριος στα ζώδια

(Η αναφορά μου στα δεκαήμερα των ζωδίων μπορεί να μην έχει καμία αξία διότι κάποιοι προσωπικοί πλανήτες κάποιου μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικό δεκαήμερο από τον Ήλιο (ζώδιο) και να φέρει το γεγονός που περιγράφεται σε άλλο δεκαήμερο. Γι’ αυτό διαβάστε ολόκληρο το κείμενο που αφορά το ζώδιο σας αλλά και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αν τον ξέρετε).

 

Κριός 21/3 – 20/4

Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα για τους Κριούς γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, αισθάνεστε δραστήριοι στο νου και στο σώμα. Έχετε μια έντονη διάθεση για διάβασμα, γράψιμο, ταξίδια και συχνή επικοινωνία με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος. Με κάθε ευκαιρία βγαίνετε έξω, έρχεστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους, αναπτύσσετε νέα ενδιαφέροντα, ανταλλάσσετε ιδέες, μελετάτε, πληροφορήστε, μεταδίδετε πληροφορίες. Στις επαφές, στις συναλλαγές και στις διαπραγματεύσεις σας με τους άλλους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, κάποιες φορές αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε αδιέξοδο. Αυτό το διάστημα αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά, άλλα λέτε εσείς και άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι και το αντίθετο. Δεν μπορείτε να καταλάβετε που βρίσκεται το ψέμα και που αλήθεια.

Παραμείνετε ψύχραιμοι ειλικρινείς και έντιμοι στις συναλλαγές σας με τους άλλους και μην εμπιστεύεστε εύκολα τις φήμες ούτε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Περιμένετε να περάσει αυτό το διάστημα της ασάφειας και σύντομα θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

Μετά τις 18/12 ιδιαίτερα για τους Κριούς του 3ου δεκαημέρου, αισθάνεστε ότι μπορείτε να προσαρμοστείτε σε οποιαδήποτε κατάσταση και ιδιαίτερα όταν, η όποια κατάσταση, σας προσφέρει ελευθερία, αισιοδοξία και ίσως ένα μακρινό ταξίδι που ονειρεύεστε καιρό και τόσο επιθυμείτε.

Ότι κι αν συμβαίνει αυτό το διάστημα εσείς δεν χάνετε με τίποτα το χιούμορ και τον ενθουσιασμό σας. Προσαρμόζεστε εύκολα στις αλλαγές, έχετε την ικανότητα ελιγμών στις δυσκολίες και αντιμετωπίζετε τις σοβαρές καταστάσεις με σύνεση. Επιτυχία και θετικά αποτελέσματα θα έχετε από τις σπουδές σας ή ένα νομικό ζήτημα. Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την ζωή σας ή την καριέρα σας όσο ο Ερμής κινείται ανάδρομος.

 

Ταύρος 20/4 – 20/5

Αν και λατρεύετε την σταθερότητα και στην ζωή σας και στην οικονομική σας κατάσταση ετοιμαστείτε για μεταβολές στο εισόδημα σας. Αυτή την περίοδο είναι εξαιρετικά δύσκολο να προβλεφθεί τι μπορεί ακριβώς να συμβεί στα οικονομικά σας ή σε ότι έχει μεγαλύτερη αξία για εσάς, ιδιαίτερα για τους Ταύρους γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Αυτό που μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε είναι να προσέχετε ότι σας ανήκει, είτε αυτό είναι χρήματα, τιμαλφή, αυτοκίνητο είτε είναι το σπίτι ή η υγεία των δικών σας ανθρώπων.

Μην εφησυχάζετε γιατί κυκλοφορούν πολλοί εκεί έξω έτοιμοι να εκμεταλλευτούν την αφηρημάδα ή την απροσεξία σας για να σας στερήσουν κάτι δικό σας. Αποφύγετε τώρα, να επενδύσετε χρήματα σε οποιαδήποτε επιχείρηση και μην εμπλέξετε την φιλία με οικονομικά ζητήματα. Αν στο παρελθόν δημιουργήσατε χρέη ετοιμαστείτε να πληρώσετε το τίμημα. Αίτημα της περιόδου είναι να είμαστε έντιμοι στις συναλλαγές μας με τους ανθρώπους, να μην αδικήσουμε, ούτε να προδώσουμε την εμπιστοσύνη κανενός και να προσέχουμε ποιους εμπιστευόμαστε.

Μετά τις 18/12 ιδιαίτερα εσείς οι Ταύροι του 3ου δεκαημέρου, θα είστε πολύ ευνοημένοι στα θέματα που έχουν σχέση με την περιουσία σας, κυρίως αν υπάρχει συνιδιοκτησία ή την σύνταξη σας ή το εισόδημα του/της συντρόφου, τις τράπεζες, την εφορία κλπ. Πολύ πιθανών να έχετε επιστροφή χρημάτων είτε από δανεικά είτε από κρατική υπηρεσία.

Λόγω της εορταστικής ατμόσφαιρας των Χριστουγέννων μπορεί να υπερβάλετε λίγο στα έξοδα και στα δώρα, όμως όπως πάντα, έχετε πλήρη συναίσθηση των πράξεων σας και αντιμετωπίζετε τα οικονομικά σας θέματα με σύνεση. Όσο o Ερμής είναι ανάδρομος μην επενδύσετε χρήματα σε καινούργιες επιχειρήσεις, περιμένετε να το κάνετε μετά τις 23/12 για να έχετε την επιτυχία που στοχεύετε.

 

Δίδυμοι 21/5 – 21/6

Σε πείσμα των καιρών, εσείς παραμένετε αισιόδοξοι και χαρούμενοι (ιδιαίτερα οι Δίδυμοι γεννημένοι αρχές του 2ου δεκαημέρου) και πολύ καλά κάνετε. Και λόγω των ημερών, η κοινωνικότητα σας αυξάνεται αρκετά και θα είναι όλα πολύ όμορφα. Μην αμελήσετε να συμπεριλάβετε σας σχέδια σας και το ταίρι σας, σκεφτείτε πως οι ανάγκες σας μπορούν να δέσουν αρμονικά με τις ανάγκες των άλλων και ιδιαίτερα με αυτές του/της συντρόφου σας. Επιπόλαιες ενέργειες και λάθη μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας.

Είναι η περίοδος κατά την διάρκεια της οποίας θα κληθείτε να ολοκληρώσετε τυχόν εκκρεμότητες από το παρελθόν. Παραμείνετε έντιμοι και δίκαιοι με τους άλλους, αλλά μην εμπιστεύεστε άκριτα τους πάντες. Αποφύγετε επαφές με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε πολύ καλά ή που η ηθική τους δεν είναι και τόσο άμεμπτη διότι μπορεί να θιγεί η τιμή και η υπόληψη σας. Απογοητευτική η κατάσταση στην καριέρα σας αυτό το διάστημα. Ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση, ειλικρίνεια και εντιμότητα στις συναλλαγές σας και όλα θα πάνε καλά. Είστε ευάλωτοι αυτή την περίοδο στις αλλεργίες και στις ιώσεις γι αυτό φροντίστε να προστατευτείτε.

Μετά τις 18/12 εσείς οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου, διανεύετε την καλύτερη σας περίοδο, αισθάνεστε γεμάτοι ενέργεια, χαρά και αισιοδοξία. Μπορείτε να προσαρμοστείτε σε όλες τις καταστάσεις και σε όλες τις παρέες. Θα έχετε την ικανότητα να κάνετε τους ελιγμούς εκείνους που σας χρειάζονται για να αποφύγετε τις όποιες δυσκολίες.

Μπορείτε να πλησιάσετε ακόμα και τους πιο δύσπιστους ή δύσκολους ανθρώπους και να τους κάνετε να σας εμπιστευτούν και να σας αγαπήσουν. Μέχρι τις 23 του μήνα που Ερμής κινείται ανάδρομος, αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στην επαγγελματική και στην προσωπική σας ζωή.

 

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Αρχικά να προσέχετε τις αλλεργίες και επίσης αποφύγετε αυτό το διάστημα τον συγχρωτισμό με πολύ κόσμο γιατί είστε επιρρεπείς σε λοιμώξεις, ιώσεις και κρυολογήματα ιδιαίτερα εσείς οι Καρκίνοι γεννημένοι κοντά στις 3/7. Τον μήνα αυτό, περνάτε θαυμάσια και μόνοι σας, μακριά από την φασαρία, τις κοινωνικές υποχρεώσεις και τις κουραστικές απασχολήσεις. Λίγος ύπνος παραπάνω, περισσότερος χρόνος για χουζούρι, είναι απαραίτητα κάποιες στιγμές. Είναι μια περίοδος κατά διάρκεια της οποίας επανεξετάζετε τα πεπραγμένα, απελευθερώνεστε από βάρη και πιέσεις και επαναφορτίζετε τις “μπαταρίες” σας σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Κάποιου είδους ενδοσκόπηση βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη και μια επιθυμία για να βρείτε ψυχική ηρεμία, σας ωθεί να αποσυρθείτε από την κοινωνική ζωή.

Μεγάλη τύχη αυτή το διάστημα στην ζωή σας και επίσης θα μάθετε πολλές αλήθειες και θα ξεκαθαρίσουν πολλά περίεργα τα οποία δεν μπορούσατε να εξηγήσετε όλα αυτά τα χρόνια.

Μετά τις 18/12 ιδιαίτερα εσείς οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου, απαλλάσσεστε κατά κάποιον τρόπο από τα απαιτητικά σας καθήκοντα και βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας. Η καθημερινότητα σας γίνεται πιο συναρπαστική, γεμάτη με ευχάριστες στιγμές και συναντήσεις με ανθρώπους που μεταξύ σας υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια και φιλία και με τους οποίους βρίσκετε χρόνο να συζητάτε και να φιλοσοφείτε για τις παλιές καλές συνήθειες και τις νέες που έχουν μπει στη ζωή μας.

Οι φίλοι είναι πολύτιμοι για σας. Αισθάνεστε έντονα την αγάπη τους και ιδιαίτερα αυτό το διάστημα θα σας αποδείξουν και έμπρακτα την αφοσίωση τους. Υποστηρίζουν τις επιλογές σας και σας βοηθούν να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες σας.

 

Λέων 23/7 – 22/8

Δυνατή είναι η ανάγκη σας αυτή την περίοδο για κοινωνικές επαφές με ανθρώπους με τους οποίους έχετε μια οικειότητα (για τους Λέοντες γεννημένους κοντά στις 3/8). Ευκαιρίες πολλές για να βγείτε έξω, να έρθετε σε επαφή με φίλους, να αναπτύξετε νέα ενδιαφέροντα, να ανταλλάξετε ιδέες, να πληροφορηθείτε, να μεταδώσετε πληροφορίες και γενικά να επικοινωνήσετε με άλλα άτομα ή να αποχωρήσετε από μια ομαδική δραστηριότητα. Αν και αυτός ο μήνας είναι πολύ ευνοϊκός για εσάς, στις επαφές, στις συναλλαγές και στις διαπραγματεύσεις σας με τους ανθρώπους, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν είστε σίγουροι σε τι ακριβώς στοχεύετε, αμφιταλαντεύεστε και δυσκολεύεστε να αποφασίσετε πια θα ήταν η ενδεδειγμένη λύση για να ξεπεράσετε τα εμπόδια στα θέματα τα οποία σας απασχολούν.

Νιώθετε ότι ακόμα κι αν παραμείνετε απόλυτα συνεργάσιμοι, διαλλακτικοί, ευγενείς και ειλικρινείς, αμφιβάλλετε αν θα καταφέρετε να φτάσετε τους στόχους σας στον κοινωνικό σας χώρο, γιατί στον επαγγελματικό πάνε θαυμάσια τα πράγματα και θα πάνε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Επειδή το πρώτο μέρος του μήνα κρύβει αρκετή ασάφεια και πλάνη, να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους που δεν είστε σίγουροι για την ειλικρίνεια και την εντιμότητα τους.

Μετά τις 18/12 θα είναι ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα για τους Λέοντες του 3ου δεκαημέρου. Αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία πιο αισιόδοξη, πιο ελπιδοφόρα, πιο χαρούμενη. Νιώθετε ότι η πραγματική ουσία της ζωής είναι πολύ πιο απλή από ότι πιστεύατε μέχρι τώρα. Έρχεστε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφιερώνετε χρόνο μαζί τους και χαίρεστε την κάθε στιγμή και με κάθε ευκαιρία. Θα έχετε την ευχέρεια να λειτουργείτε με τους παλιούς γνώριμους ρυθμούς, όμως συγχρόνως παρακολουθείτε και ενδιαφέρεστε για ό,τι νεωτεριστικό το οποίο μπορεί να σας διευκολύνει και να κάνει πιο άνετη την ζωή και την εργασία σας.

 

Παρθένος 23/8 – 22/9

Αυτό το διάστημα έρχεστε αντιμέτωποι με τα λάθη, τις παραλήψεις, την αφηρημάδα ή την υπερβολική εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλατε κάποια άτομα που δεν την άξιζαν, στην προσωπική ή στην επαγγελματική σας ζωή. Τώρα έρχεστε αντιμέτωποι με την αλήθεια, διπροσωπίες, μυστικά και ψέματα φανερώνονται. Άνθρωποι πολύ δικοί σας, τους οποίους εμπιστευόσαστε απόλυτα μπορεί να αποδειχτούν ότι πρόδιδαν την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας. Μετά απ’ αυτή την αποκάλυψη, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Η εμπιστοσύνη θα χαθεί και η καχυποψία θα είναι διάχυτη στις σχέσεις.

Αυτό το διάστημα τείνουμε να υπερεκτιμούμε τους άλλους ή τις δικές μας δυνατότητες αλλά και να περιμένουμε από τους άλλους, περισσότερα απ’ αυτά που μπορούν. Αίτημα της περιόδου είναι να παραμείνετε εσείς, ειλικρινείς στις συναλλαγές σας με τους ανθρώπους, μην αδικήσετε, ούτε να προδώσετε την εμπιστοσύνη κανενός αλλά και να μην εμπιστεύεστε άκριτα τον καθένα. Επίσης να αποφύγετε με κάθε τρόπο καινούργιες σχέσεις ή συνεταιρισμούς γιατί τώρα, δεν μπορείτε να διακρίνετε τους έντιμους από τους πονηρούς και ακόμα μην εμπλακείτε με δικηγόρους και δικαστήρια διότι δεν θα έχει καλή έκβαση η υπόθεση σας. Με τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 23/12 ετοιμαστείτε να φιλοξενήσετε στο σπίτι σας ένα αγαπημένο πρόσωπο από μακριά.

Μετά τις 18/12 ιδιαίτερα για τους Παρθένους του 3ου δεκαημέρου, το σπίτι και η οικογένεια θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Θα έχετε την χαρά να διακοσμήσετε το σπίτι σας όπως αρέσει εσάς, να δεχτείτε επισκέψεις, να φιλοξενήσετε αγαπημένα πρόσωπα ακόμα και να μετακομίσετε σε άλλο, πιο άνετο σπίτι ή να δεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

Η καρδιά σας ξεχειλίζει από χαρά, το σπίτι σας στολισμένο Χριστουγεννιάτικα και γεμάτο από φως, χρώματα, μυρουδιές και αγαπημένα, ευτυχισμένα πρόσωπα. Το διάστημα αυτό, καλό είναι να προστατευτείτε από τυχόν εποχιακές ιώσεις ή αλλεργίες.

 

Ζυγός 23/9 – 23/10

Θα αισθανθείτε έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινή ρουτίνα και το βαρετό πρόγραμμα το οποίο ακολουθείτε τόσο καιρό (ιδιαίτερα για τους Ζυγούς γεννημένους κοντά στην 3/10). Έχετε μια διάθεση για διάβασμα, γράψιμο, ταξίδια που διευρύνουν τους ορίζοντες σας και εξάπτουν την φαντασία σας και επικοινωνία με άλλους ανθρώπους. Χρειάζεστε κάτι διαφορετικό, που σας φέρνει σε επαφή με πολύ κόσμο. Θα έχετε μια καλή ευκαιρία, να κάνετε ένα ταξίδι-επίσκεψη σε αγαπημένα πρόσωπα τα οποία έχετε πολύ καιρό να συναντήσετε ή να κάνετε αυτό το μακρινό ταξίδι με τον/την σύντροφό σας που σχεδιάζετε καιρό. Αποφασίζετε τώρα να ζήσετε αυτό που ονειρεύεστε από καιρό, μέσα στα πλαίσια βέβαια των δυνατοτήτων σας.

Όλα καλά μέχρι εδώ, όμως μην παραμελήσετε τα καθήκοντα σας αν είστε εργαζόμενοι διότι οι εργοδότες σας περιμένουν στην ¨γωνία¨ πότε θα σας βρουν μη επαρκείς. Επίσης αποφύγετε κάθε είδους σχόλιο ή κουτσομπολιά με ή για συναδέλφους και εργοδότες γιατί θα παραποιηθούν και θα βρεθείτε άσχημα μπλεγμένοι.

Μετά τις 18/12 ιδιαίτερα οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου, η κοινωνικότητα σας αυξάνεται ακόμα περισσότερο. Δεν θέλετε να διαθέσετε καθόλου χρόνο για να ξεκουραστείτε. Νιώθετε μεγάλη ευχαρίστηση να έρχεστε σε επαφή με αισιόδοξους ανθρώπους, με ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος, αδέλφια, εξαδέλφια, οικογένεια, γείτονες, που γνωρίζετε και εκτιμάτε, να κάνετε διάφορες συζητήσεις μαζί τους ή να ταξιδεύετε.

Δεν έχει σημασία για σας που θα πάτε, σημασία έχει η βόλτα και να περάσετε καλά. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά σας και στο πως και που ξοδεύετε τα χρήματα σας γιατί τώρα, είναι πολύ εύκολο να ξεφύγετε από το προϋπολογισμό σας και μείνετε χωρίς χρήματα.

 

Σκορπιός 24/10 – 22/11

Κάτι σας μπερδεύει αυτή την περίοδο, ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς γεννημένους στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, η σκέψη σας στρέφεται στα οικονομικά ή περιουσιακά, κληρονομικά θέματα. Υπάρχουν αρκετές οικονομικές εκκρεμότητες οι οποίες πρέπει να τακτοποιηθούν και αναρωτιέστε αν θα καταφέρετε να τις οργανώσετε με τέτοιο τρόπο, ώστε όλα να μπουν στη σωστή τους σειρά χωρίς να παραλείψετε, χωρίς να ξεχαστεί κάτι ή χωρίς να έχετε απώλειες. Να είστε πολύ προσεκτικοί στις οικονομικές σας υποχρεώσεις γιατί θα κάνετε λάθη στην διαχείριση της περιουσίας σας και θα αφήσετε να φύγει από τα χέρια σας κάτι δικό σας και που αργότερα θα μετανιώσετε γι αυτό.

Προσοχή και όταν πρόκειται να δώσετε ή να πάρετε δάνειο. Καλύτερα να το αποφύγετε, γιατί η εποχή αυτή, είναι γεμάτη από λάθη, μπερδεμένες καταστάσεις και απώλειες. Μην ρισκάρετε λοιπόν χρήματα σε επισφαλείς επιχειρήσεις. Δεν είναι ευνοϊκό το κλίμα, αυτό το μήνα για οικονομικούς πειραματισμούς. Στον ερωτικό τομέα αν μέχρι τώρα ζούσατε πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι είναι πολύ εύκολο τώρα να προσγειωθείτε ανώμαλα στην πραγματικότητα.

Μετά τις 18/12, Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου, θα εξομαλυνθεί πλήρως η οικονομική σας κατάσταση και θα αισθανθείτε αισιόδοξοι και χαρούμενοι. Μια αναπάντεχη βελτίωση στο εισόδημα σας θα σας δώσει την δυνατότητα να βάλετε μία τάξη τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Αν μπορείτε, κλείστε οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει και ξεκινήστε να κάνετε καινούργια σχέδια για το μέλλον. Αν τα καταφέρετε, να είστε σίγουροι ότι δεν θα ενοχληθείτε ποτέ ξανά γι αυτά τα θέματα.

Από τις 3/12 και μέχρι τις 23/12 όπου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος, αποφύγετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια, δηλαδή οποιαδήποτε οικονομική συνδιαλλαγή ή αγορά, γιατί θα αργότερα θα αλλάξετε γνώμη.

 

Τοξότης 23/11 – 21/12

Δεκέμβριος μήνας των γενέθλιων για τους περισσότερους Τοξότες. Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα σε όλους και να περάσετε μια χρονιά παραμυθένια!!! Το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε μια συνεργασία ή στον άνθρωπο με τον οποίο μοιράζεστε την ζωή σας, ιδιαίτερα για τους Τοξότες γεννημένους κοντά στις 3/12. Αν εργαστείτε με συντροφικότητα, αλληλοσεβασμό, εντιμότητα και ειλικρίνεια τότε θα καταφέρετε να πετύχετε πολλά μαζί. Τελευταία αισθάνεστε ότι υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα στην ζωή σας, τίποτα δεν είναι σταθερό και σίγουρο και όλα είναι ρευστά. Πολλές φορές πιάνετε τον εαυτό σας να είστε αφηρημένοι, απρόσεκτοι, μπερδεμένοι και ξεχνάτε εύκολα πράγματα και καταστάσεις της καθημερινότητας σας. Υπερεκτιμάτε την καλή σας τύχη και αφήνετε πολλά πράγματα στην τύχη τους με αποτέλεσμα να ζημιώνετε και οικονομικά.

Γι αυτό εμπιστευτείτε μόνο και ακούστε τι σας λένε οι άνθρωποι οι οποίοι είναι δίπλα σας πολλά χρόνια και αποδεδειγμένα ενδιαφέρονται για το καλό σας. Μην εμπιστεύεστε άκριτα τους πάντες, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης ή απάτης. Προστατέψτε και ασφαλίστε την περιουσία σας, κινητή και ακίνητη για να αποτρέψετε τους κλέφτες από επίθεση εναντίον σας.

Μετά τις 18/12, πολύ ευχάριστα θα είναι τα γεγονότα στη ζωή σας ιδιαίτερα για τους Τοξότες του 3ου δεκαημέρου. Η αισιοδοξία, η χαρά και όλα τα όμορφα συναισθήματα τα οποία σας κατακλύζουν, ομορφαίνουν την ζωή σας και την ζωή των ανθρώπων γύρω σας. Η αισιοδοξία, η γενναιοδωρία, το χιούμορ και η χαρούμενη διάθεση σας έλκουν κοντά σας καλοπροαίρετους ανθρώπους και εύκολα γίνεστε η ψυχή της παρέας.

Για όσο διάστημα ο Ερμής είναι ανάδρομος, αποφύγετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο στην ζωή σας, μπορείτε όμως να προετοιμάσετε το έδαφος για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας μετά τις 23/12. Ο Ερμής ανάδρομος φέρνει πίσω ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή κάποιον που είχατε καιρό να συναντήσετε.

 

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Αυτό το διάστημα ενδιαφέρεστε για την εργασία, την υγεία σας και την καλή φυσική σας κατάσταση, ιδιαίτερα εσείς οι Αιγόκεροι γεννημένοι κοντά στην 2/1. Είστε αεικίνητοι αυτή την περίοδο, το πρόγραμμα σας είναι πλήρες και δεν αφήνετε στιγμή ανεκμετάλλευτη. Θέλετε να τα κάνετε όλα μαζί, μονομιάς. Στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά και στις καθημερινές σας ασχολίες είστε αρκετά αποδοτικοί και στο χώρο δουλειάς συμπαθείς. Όμως θα πρέπει να βρείτε τρόπους να μειώσετε το άγχος, να δίνετε μεγαλύτερη προσοχή σ’ αυτά που σας αναθέτουν και να αποφύγετε με κάθε τρόπο, σχόλια ή κουτσομπολιά που μπορεί να σας εμπλέξουν σε δύσκολες καταστάσεις. Αν δεν το πετύχετε αυτό θα εξαντληθείτε σωματικά και ψυχικά και θα επηρεαστεί η παραγωγικότητα σας. Επιβάλλεται για την δική σας ψυχική και σωματική υγεία, να δουλεύετε με ηρεμία και να ολοκληρώνετε το έργο με το οποίο έχετε καταπιαστεί, πριν ασχοληθείτε με το επόμενο.

Επίσης ένας προληπτικός ιατρικός έλεγχος θα ήταν το καλύτερο γι αυτή την περίοδο. Μην εμπιστεύεστε τον κάθε ένα που συναντάτε είτε στο δρόμο είτε στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μπορεί να εποφθαλμιά να σας αρπάξει κάτι που σας ανήκει.

Μετά τις 18/12 η κοινωνικότητα σας θα είναι αρκετά μειωμένη (ιδιαίτερα για τους Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου). Η χαρά σας είναι μεγάλη όταν καταφέρνετε να βρίσκεστε μόνοι σας με τον εαυτό σας στον δικό σας χώρο. Οι καθημερινές ασχολίες σας και οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας έχουν κουράσει αρκετά έτσι, αισθάνεστε υπέροχα όταν βρίσκετε τον χρόνο να απομονώνεστε για να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε.

Νιώθετε την ανάγκη να επαναφορτίσετε τις “μπαταρίες” σας για να μπορέσετε να επανέλθετε στα καθήκοντα σας. Είναι ιδανική περίοδος αυτή για να το πετύχετε.

 

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Αυτό τον μήνα επιθυμείτε να ξεχάσετε τα όποια προβλήματα σας και ότι έχει σχέση με καθήκοντα και υποχρεώσεις. Έχετε ανάγκη από ψυχαγωγία και θα κάνετε ότι είναι δυνατόν για να διασκεδάσετε. Επιλέγετε παρέες ή χόμπι τα οποία σας κάνουν χαρούμενους. Την περίοδο αυτή είστε δραστήριοι όχι μόνο στο νου αλλά και στο σώμα, αφήνετε ελεύθερο το παιδί που κρύβεται μέσα σας. Ιδιαίτερα οι Υδροχόοι του γεννημένοι κοντά στην 3/2 έχετε μια έντονη διάθεση για διάβασμα, γράψιμο, ταξίδια και συχνή επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους. Τίποτα δεν σας κρατά μέσα στο σπίτι, έξω είναι πολύ πιο όμορφα γιατί μπορείτε να έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο, να αναπτύξετε καινούργια ενδιαφέροντα, να ανταλλάξετε ιδέες, να πληροφορηθείτε, να μεταδώσετε πληροφορίες, να φλερτάρετε αλλά και να ερωτευτείτε.

Όλα τέλεια μέχρι εδώ, όμως σε κάθε σας βήμα να έχετε στο νου σας ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που εποφθαλμιούν να αρπάξουν πράγματα τα οποία σας ανήκουν, είτε αυτό είναι το πορτοφόλι σας, είτε το κινητό σας, είτε το αυτοκίνητο σας είτε να εισβάλουν στο σπίτι σας αν δεν το έχετε ασφαλίσει σωστά. Επίσης μπορεί να έχετε απώλειες ενός εισοδήματος σας από καταστάσεις οι οποίες δεν είναι δική σας ευθύνη.

Μετά τις 18/12 πολλά όμορφα όνειρα και σχέδια για το μέλλον σας είναι σε εξέλιξη και οι προσδοκίες σας για την επιτυχία τους είναι μεγάλες (ιδιαίτερα για τους Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου). Η φιλία επίσης είναι πολύ σημαντική για σας και τους καλούς σας φίλους, τους αισθάνεστε σαν οικογένεια σας.

Τούτη την εποχή θα βελτιωθούν ακόμα πιο πολύ οι σχέσεις σας με κάποιους απ’ αυτούς και θα περνάτε αρκετό χρόνο μαζί τους απολαμβάνοντας την συντροφιά τους. Τώρα είστε ακόμα περισσότερο κοινωνικοί και φιλικοί και υπάρχει η τάση να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας ή να ενταχθείτε σε μια ομάδα ή σύλλογο για έναν κοινό σκοπό. Ένα φιλικό πρόσωπο από τα παλιά επιστρέφει στην ζωή σας.

 

Ιχθείς 19/2 – 20/3

Τον μήνα αυτό έχετε μια έντονη διάθεση να μείνετε στο σπίτι σας περισσότερο χρόνο απ’ αυτό που συνηθίζετε (ιδιαίτερα για σας τους Ιχθείς γεννημένοι κοντά στην 3/3), ή ξεκινάτε μια εργασία στο σπίτι, μια ανακαίνιση, μια επέκταση ή μια αλλαγή διακόσμησης. Έχετε μια έντονη διάθεση αυτή την περίοδο, για διάβασμα, γράψιμο και ατέλειωτες συζητήσεις με τους ανθρώπους της οικογένειας σας. Αισθάνεστε την ανάγκη να προσκαλέσετε κόσμο μόνο και μόνο για να έρθετε σε επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάτε, να ανταλλάξετε ιδέες, να μελετήσετε, να πληροφορηθείτε και να διασκεδάσετε μαζί τους.

Θα πρέπει να παραμείνετε ειλικρινείς και ξεκάθαροι με τους ανθρώπους της οικογένειας σας διότι μπορεί να παρεξηγηθούν ή να παραποιηθούν οι προθέσεις σας και να χαλάσει η όμορφη οικογενειακή ατμόσφαιρα χωρίς ουσιαστικό λόγο. Μην εφησυχάζετε καθόλου, να είστε πάντα σε επιφυλακή, να ασφαλίζετε πολύ καλά το σπίτι σας και να προστατεύετε ότι σας ανήκει, γιατί οι μέρες αυτές είναι ύποπτες και οι ευκαιρίες πολλές για τους επίδοξους διαρρήκτες και κλέφτες.

Μετά τις 18/12, είναι πολύ ευνοϊκές οι εξελίξεις στην καριέρα σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες οι οποίες θα σας δοθούν για να προωθήσετε τους στόχους σας, να αποκτήσετε φήμη, υπόληψη και κοινωνική καθιέρωση (ιδιαίτερα για τους Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου). Είναι καλό να προβάλλετε τα προσόντα, τα ταλέντα και τα επιτεύγματα σας.

Αυτή η περίοδος, αν δεν κάνετε λάθη και αν συμπεριφερθείτε με ειλικρίνεια, είναι πολύ καλή για να πετύχετε μια προαγωγή ή μια επιτυχημένη πορεία στην σταδιοδρομία σας. Παραμείνετε εστιασμένοι στο στόχο σας και μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο για όσο διάστημα ο Ερμής κινείται ανάδρομος.

 

Άννα Σχοινοπλοκάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments