0 0 votes
Article Rating

Καλό μήνα σε όλους! Ένας περίεργος μήνας που μας καλεί να αντιμετωπίσουμε τον εαυτό μας, τα τραύματά μας, τις ελλείψεις μας και να δούμε την πραγματικότητα γύρω μας έτσι όπως είναι, μόλις άρχισε. Σημαντικές συνειδητοποιήσεις για όλους και δραματικές εξελίξεις για κάποιους.
Ενημερωθείτε για τις τάσεις του Οκτωβρίου στην εκπομπή ”Αρρυθμίες με τον Athan” ζωντανά στο ραδιόφωνο του soc.gr την Δευτέρα 5/10 στις 21:00. Την ηχογράφηση της εκπομπής θα μπορέσετε να την ακούσετε στο mixcloud.com/athanzervas

Mind the Gap

Kατά την διάρκεια του μήνα θα χρειαστεί να προσέξουμε κάποιες μέρες οι οποίες είναι ενεργειακά φορτισμένες έντονα και κρύβουν εντάσεις, παρανοήσεις και διενέξεις. Αυτές οι μέρες είναι για τον Οκτώβριο την πρώτη του μήνα, στις 4, 11, 12,13, 14, 15, 16, 19, στις 22 πολύ έντονα και στις 26.

Be an Achiever

Ημέρες που μπορούμε παρά τις εντάσεις και το άγχος να πετύχουμε το στόχο μας και να έχουμε αποτελεσματική δράση είναι από 3 έως 13 του μήνα και πάλι από 21 έως 31.

Be a Lover

Ημέρες του μήνα κατά τις οποίες η ενέργεια κινείται πιο συγκεκριμένα γύρω από τα ερωτικά μας θέματα είναι για αυτόν τον μήνα στις 2, 3, 6, 11, 12, 15, 20, 21, 24, 29 και 30 του μήνα.

Προσοχή στις ερωτικές μέρες (
be a lover) που ταυτίζονται με τις φορτισμένες μέρες (mind the gap) γιατί υπάρχει κίνδυνος έντονων συγκρούσεων.


Για να δείτε πώς σας επηρεάζει προσωπικά η ενέργεια του Οκτωβρίου αρκεί να βρείτε τον ακρογωνιαίο λίθο της ημερομηνίας της γέννησής σας. Την πέτρα της ημερομηνίας σας την βρίσκετε αφού προσθέσετε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας και ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτετε 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγετε 3+4=7. Αυτός είναι ο θεμέλιος λίθος της γέννησής σας και αυτόν τον αριθμό θα διαβάσετε στο άρθρο για να δείτε πώς σας επηρεάζει ο μήνας.

 

Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σας και το συνδυασμό της με τον ονομαστικό σας αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σας και την τετραμηνία που διανύετε.

Θεμέλιος λίθος 1
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα είναι αρκετά δυνατό, ενεργό και με ευκαιρίες για δράση και εξελίξεις. Γενικότερα αυτός ο μήνας είναι δραστήριος, ζωντανός και ερωτικός για σένα, με θετικά αποτελέσματα, αρκεί να προσέξεις όμως τάσεις εγωισμού και το να παρασυρθείς από την ιδέα μιας ομάδας στην οποια ανήκεις ή την οποια υποστηρίζεις.

Θεμέλιος λίθος 2
Κατα την διάρκεια του μήνα θα περάσεις από πολλούς εσωτερικούς μαιάνδρους και θα έχεις πολλά ψυχολογικά τερτίπια. Είναι περίοδος που έρχεσαι πιο κοντά στην εσωτερική σου φύση και οι ανάγκες σου, οι αληθινές σου ανάγκες θα αρχίσουν να γίνονται πιο συνειδητές. Στα μέσα του μήνα θα βρεις τρόπους να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα μέσα από ένα λογικό πρίσμα ενώ οι τελευταίες μέρες του μήνα σε κάνουν να τρέχεις επαγγελματικά.

Θεμέλιος λίθος 3
Μια πολύ καλη και ζωντανή περίοδος αρχίζει για σένα και κατά την διάρκεια των επόμενων εβδομάδων θα μπορέσεις να εκφραστείς, να επικοινωνήσεις, να ανοιχτείς περισσότερο και να βελτιώσεις αισθητα την ερωτική σου ζωή. Παίρνεις δύναμη και χαρά από την αισθηματική σου ζωή, δύνμαη όμως που θα διοχετεύσεις και θα χρησιμοποιήσεις για να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου.

Θεμέλιος λίθος 4
Ο μήνας είναι σχετικά δύσκολος και πιεστικός για σένα αλλά θα μπορέσεις να πετύχεις, έστω και με ιδρώτα, κάτι σημαντικό από όλους αυτούς τους στόχους που έχεις. Το πρώτο δεκαπενθήμερο προβλέπεται πιο δυναμικό σε σχέση με το δεύτερο και θα σου δοθούν οι ευκαιρίες που περίμενες για να ξεκαθαρίσεις οικογενειακής φύσης θέματα, αλλά και να βάλεις τάξη στα αισθηματικά σου.

Θεμέλιος λίθος 5
Μήνας που σε ανανεώνει σε πολλαπλά επίπεδα μέσα από τις εξελίξεις που θα έχεις αλλά ταυτόχρονα και μέσα από τις αποφάσεις που εσύ παίρνεις. Ειναι μια περίοδος που αλλάζουν πολλά, ετοιμάσου για εκπλήξεις και μην προσχεδιάζεις πολύ σημαντικά πράγματα γιατι ο κίνδυνος της ανατροπής υπάρχει. Σκέψου, κινήσου και δράσε λογικά και ψύχραιμα από τα μέσα του μήνα και μέχρι τις 25.

Θεμέλιος λίθος 6
Ο μήνας χρειάζεται προσεκτικούς και ψύχραιμους χειρισμούς. Θα σε απασχολήσουν οικονομικής φύσης θέματα αλλά και θέματα γενικότερης αρμονιας, ισορροπίας και αγάπης στην σχέση σου. Είναι περίοδος που μπορεί να προκύψουν εντάσεις και διενέξεις στην σχέση σου, ακόμη και να φτάσεις κοντά σε έναν χωρισμό.

Θεμέλιος λίθος 7
Περίοδος εσωτερικής διερεύνησης και διαδικασίας ανακάλυψης κρυμμένων πραγμάτων. Πραγμάτων που κρύβεις από τον εαυτό σου, πραγμάτων που κρύβεις από τους άλλους, πραγμάτων που κρύβουν οι άλλοι από εσενα. Μπορείς να ταξιδέψεις, να απομονωθείς ή να σκεφτείς πιο εύκολα αυτόν τον μήνα. Δεν μπορείς να αποφύγεις την πραγματικότητα.

Θεμέλιος λίθος 8
Αν και οι πρώτες μέρες του μήνα θα σου δείξουν ένα πρόσωπο αγχωτικό και η ζωή σου θα είναι ένα ατελείωτο τρέξιμο, στην πορεία θα δεις οτι ο μήνας έχει για σένα πολλές εκπλήξεις καθώς θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη θέματα που σε απασχολούν, να επηρεάσεις άτομα και να κατευθύνεις καταστάσεις και να δεις ακόμη και το πορτοφόλι σου να γεμίζει.

Θεμέλιος λίθος 9
Δύσκολος ο μήνας για σένα και σε ψυχολογικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο γεγονότων. Ούτως ή άλλως αλληλένδετα είναι και τα δύο. Είναι περίοδος με πολλές εσωτερικές συγκρούσεις που τονίζονται και σε κάνουν να θέλεις να τα τινάξεις όλα στον αέρα και να δώσεις ένα τέλος σε ό,τι σε δυσκολεύει, σε περιορίζει ή δεν είναι δίκαιο. Μίλα και εξωτερίκευσε τους φόβους σου και τις αληθινές σου σκέψεις, αν παραδεχτείς αυτό που σου συμβαίνει δε θα πέσεις από κανενα θρόνο καμίας τελειότητας.

 



Καλό μήνα σε όλους
Love & Magic
Athan

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments