0 0 votes
Article Rating

Η εβδομάδα ξεκινά με τον Ήλιο την Τρίτη να κάνει ένα βοηθητικό εξάγωνο από την 25η μοίρα του Υδροχόου με τον Κρόνο που βρίσκεται στην 25η μοίρα του Τοξότη. Μια όψη που διευκολύνει στην πραγματοποίηση των στόχων μας, αρκεί να προσπαθήσουμε με πειθαρχία και υπομονή.

Ένα εξίσου βοηθητικό εξάγωνο για καινούργια, καινοτόμα ξεκινήματα θα κάνει κι ο Ερμής μέσα στην εβδομάδα από την 14η μοίρα του Υδροχόου με τον Άρη που θα βρίσκεται στην 14η μοίρα του Κριού. Θέματα τεχνολογίας μπορεί να συζητηθούν.

Μαζί με τον Άρη εξακολουθεί να συμπορεύεται και η Αφροδίτη στον Κριό και να δημιουργούν μια έντονα ερωτική διάθεση και μια ισχυρή τάση για διεκδικήσεις.

Προσοχή μόνο στον παρορμητισμό γιατί η διάθεση για να ρισκάρουμε χρήματα και συναισθήματα θα είναι ανεβασμένη. Εβδομάδα εξαγώνων αυτή που ακολουθία που σημαίνει πως κάποιες ευκαιρίες θα δοθούν που θα αποδώσουν αν προσπαθήσουμε. Η είσοδος του Ηλίου στους Ιχθείς θα κάνει το Σαββατοκύριακο πιο γλυκό και πιο ρομαντικό.

 

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη και ο Άρης στο δικό σας ζώδιο σας προκαλούν να ζήσετε έντονες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και να γίνετε πιο ενεργητικοί στις διεκδικήσεις σας. Θα ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας αλλά και με τα οικονομικά σας θέματα που θα πρέπει να τα κρατήσετε σε κάποια ισορροπία. Ευνοούνται οι συζητήσεις με φίλους που θα σας στηρίξουν. Μην δημιουργείτε εντάσεις και προσέξτε κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα εργασίας και καριέρας εξακολουθούν να σας απασχολούν και να είναι ευνοϊκά για εσάς. Αυτό βέβαια σας βοηθά να ταχτοποιήσετε και τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Μυστικές συζητήσεις και συναντήσεις θα κάνετε με θετικά αποτελέσματα. Προετοιμάζετε πράγματα που ακόμα δεν θέλετε να κοινοποιήσετε. Οι φίλοι θα σας στηρίξουν. Μην αφήνετε το υπερβολικό άγχος να επηρεάζει την ψυχολογία σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εβδομάδα που ευνοούνται οι συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα όπως και οτιδήποτε έχει σχέση με νομικά θέματα και επαφές από μακριά. Αρκεί να είστε ψύχραιμοι και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Θα νοιώσετε πως οι προσπάθειες σας ανταμείβονται αφού θα δείτε μια σχέση η μια συνεργασία να σταθεροποιείται. Μια διάθεση να διασκεδάσετε θα υπάρχει αλλά από το Σαββατοκύριακο η προσοχή σας θα αρχίσει να στρέφεται στα επαγγελματικά σας. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καινούργια ενδιαφέροντα προκύπτουν στον χωρο της δουλειάς που βέβαια θα βοηθήσουν και στην αύξηση των οικονομικών σας απολαβών. Και έξοδα όμως θα έχετε γι’ αυτό αποφύγετε τις σπατάλες. Διοχετεύστε την έντονη ενέργειά σας στην εργασία και αποφύγετε τον ανταγωνισμό ιδιαίτερα με προϊστάμενους. Μην παραμελείτε την υγεία σας. Μια ερωτική γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα στον χώρο της δουλειάς.

ΛΕΩΝ

Ξεκινά μια ευχάριστη εβδομάδα που θα σας απασχολήσουν οι προσωπικές σας σχέσεις όπως και η σταθεροποίηση μιας συνεργασίας. Ένα ταξίδι είναι πιθανό είτε για να περάσετε ωραία με τον σύντροφό σας είτε ακόμα για επαγγελματικούς η οικονομικούς λόγους. Νομικά ζητήματα ευνοούνται. Δεν αποκλείεται να σκέπτεστε και την επισημοποίηση μιας σχέσης. Φανείτε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξεκινάτε η συνεχίζετε κάποιες συζητήσεις που αφορούν επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη αρκεί να κάνετε καλούς υπολογισμούς γιατί οι υποχρεώσεις σας δεν είναι λίγες. Θετική η εξέλιξη αν σας απασχολεί ένα θέμα υγείας. Έντονη όμως προβλέπεται και η ερωτική σας ζωή που θα σας βοηθήσει να εκτονωθείτε ψυχολογικά αφού οι αυξημένες οικογενειακές σας υποχρεώσεις μπορεί να σας έχουν κουράσει.

ΖΥΓΟΣ

Εβδομάδα που θα θελήσετε  να διασκεδάσετε αφού η ερωτική και η δημιουργικοί σας διάθεση θα είναι έντονη. Πιθανή και η επιτυχία ενός παιδιού σας. Διανύετε βεβαια μια λίγο τεταμένη περίοδο και στον επαγγελματικό αλλά και στον οικογενειακό σας χώρο. Αν δεχτείτε μια εριστική συμπεριφορά από τον σύντροφο η κάποιο συνεργάτη σας χειριστείτε το με ψυχραιμία και μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Φροντίστε και την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν σας απασχολεί ένα οικονομικό θέμα που αφορά το σπίτι και την οικογένειά σας αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσετε να το λύσετε. Θα αφιερώσετε όμως και πολύ χρόνο στην εργασία σας και ίσως σας απασχολεί ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα με ότι βέβαια αυτό συνεπάγεται σε ότι αφορά τις οικονομικές σας απολαβές. Μην υπερβαίνετε τα όριά σας γιατί η κούραση μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας και μην έρθετε σε αντιπαράθεση με συναδέλφους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άλλη μια εβδομάδα που θα σας απασχολήσει η ερωτική σας ζωή. Συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, διάθεση για διασκέδαση και έντονη δημιουργικότητα θα υπάρχει. Ίσως προκαλέσετε κάποιες σοβαρές συζητήσεις στον προσωπικό η στον επαγγελματικό σας χώρο από τις όποιες θα βγείτε ευνοημένοι. Έντονος αισθησιασμός θα υπάρχει και από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, απλώς αν λίγο οξυνθούν τα πνεύματα εκτονώστε την ένταση με ερωτικό τρόπο και μην τσακωθείτε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εβδομάδα που θα ασχοληθείτε με πολλά θέματα. Οικονομικά, επαγγελματικά, οικογενειακά, όλα είναι στο πρόγραμμα αφού θα θελήσετε να τα συζητήσετε. Ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιες διαφωνίες τα αποτελέσματα θα είναι θετικά αρκει να διατηρήσετε την ηρεμία σας. Ίσως νοιώσετε την ανάγκη να μείνετε σπίτι να χαλαρώσετε η να ασχοληθείτε με την διακόσμησή του. Μετριάστε το άγχος σας και τον υπερβολικό ενθουσιασμό. Οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν ακόμα κι αν σας πάρει λίγο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα όπως και ένα ταξίδι ακόμα και μακρινό ίσως για επαγγελματικούς λόγους, ολ’ αυτά προβλέπονται μέσα στην εβδομάδα. Συζητήσεις για οικονομικά θέματα ευνοούνται ιδιαίτερα με συγγενικά πρόσωπα αρκεί να προσέχετε πως χειρίζεστε το λόγο. Ένα καινούργιο ξεκίνημα  διαφορετικό με την μέχρι τώρα πορεία σας είναι στο μυαλό σας. Φίλοι σας βοηθούν. Μην είστε βιαστικοί στις κινήσεις σας και προσέχετε όταν οδηγείτε.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα οικονομικά εξακολουθούν να σας απασχολούν. Ίσως έχετε αύξηση των εσόδων σας αλλά και μια διάθεση για έξοδα που θα αφορούν την καλοπέραση και την εμφάνισή σας. Κατάλληλη εβδομάδα για μυστικές επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες αλλά κρατήστε χαμηλούς τόνους στις συζητήσεις σας. Φαίνετε πως ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι και να ανασυνταχτείτε. Εκμεταλλευτείτε ξαφνικές ευκαιρίες γιατί ο χώρος της δουλειάς θα παίξει σημαντικό ρόλο στην κοινωνική σας εικόνα.

 

 

Σοφία Πονήρη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments