0 0 votes
Article Rating

Ο Ήλιος διανύει το πρώτο δεκαήμερο των Ιχθύων κάνοντας την ατμόσφαιρα πιο γλυκιά και πιο ρομαντική και δημιουργώντας μας την τάση να ψάχνουμε τα πράγματα βαθύτερα ακόμη και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Ο Ερμής από τον Υδροχόο βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Δία από τον Ζυγό και ταυτόχρονα σε όψη εξαγώνου με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Κρόνο από τον Τοξότη. Έτσι διευκολύνει την επικοινωνία, κάνει την σκέψη μας πιο πρωτοποριακή και αισιόδοξη αλλά ταυτόχρονα και πιο ώριμη και προσεχτική. Ευνοούνται οι συζητήσεις που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες και ίσως ακούσουμε κάποιες ξαφνικές, καλές ειδήσεις.

Η περίοδος όμως που ξεκινάει από εδώ και πέρα και τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα είναι τουλάχιστον εκρηκτική. Ο Άρης ενώνεται με τον Ουρανό και  ενεργοποιεί, ως πυροδότης, πάλι το ΤΑΥ Ουρανού – Δία – Πλούτωνα. Αυτό είναι ένα δυνατό κοκτέιλ με αποτελέσματα όπως την δημιουργία μιας πολεμικής ατμόσφαιρας, την έξαρση της τρομοκρατίας, τα προβλήματα με το έδαφος, τα ηφαίστεια και τα αεροπλάνα όπως και τις εντάσεις σε θέματα νόμων, δικαιοσύνης και θρησκείας.

Θα δούμε ξαφνικές ανατροπές και ξεσπάσματα βίας ενάντια στην εξουσία αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Το κλίμα βέβαια βαραίνει ακόμα περισσότερο από την Ηλιακή Έκλειψη που χρειάζεται προσοχή γενικότερα και ειδικότερα από αυτούς που επηρεάζονται (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου).

Έτσι λοιπόν η εβδομάδα απαιτεί προσοχή, ψυχραιμία και όσο γίνεται διατήρηση των ισορροπιών που θα είναι εύθραυστες, χρησιμοποιώντας την βοήθεια του Ερμή, δηλαδή συζητώντας και επικοινωνώντας ουσιαστικά, καλοπροαίρετα και ειλικρινά.
Ας δούμε πιο αναλυτικά τις γενικές τάσεις των ζωδίων για την εβδομάδα. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Από τη μία ευνοείστε σε συζητήσεις με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας που μπορεί να αφορούν καινούργια σχέδια και αλλαγές που θέλετε να κάνετε, από την άλλη όμως εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες εντάσεις ειδικά στον χώρο της δουλειάς. Περιορίστε την νευρικότητα και τον παρορμητισμό σας, μην έρθετε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα κύρους, μην παραμελείτε την υγεία σας και προσέξτε τα μικροατυχήματα. Προστατεύεστε μυστικές κινήσεις και συζητήσεις γιατί μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Ίσως έχετε την διάθεση να δείτε αγαπημένα πρόσωπα, να διασκεδάσετε και να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας. Και κάποια έσοδα είναι πιθανά.

ΤΑΥΡΟΣ

Παρασκηνιακή η δράση για εσάς αφού προετοιμάζονται μυστικές καταστάσεις (από εσάς ή από άλλους) πίσω από κλειστές πόρτες που τα αποτελέσματά τους θα φανούν αργότερα. Συζητήσεις για θέματα επαγγελματικά και οικονομικά ίσως στην αρχή σας δυσκολέψουν αλλά θα καταλήξουν θετικά. Ίσως ένα νομικό θέμα σας απασχολήσει. Οι στόχοι σας είναι υψηλοί και φίλοι θα σας βοηθήσουν στην πραγματοποίησή τους, αρκεί να είναι ρεαλιστικοί και πραγματοποιήσιμοι. Περιορίστε όσο γίνεται το άγχος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα σας απασχολήσει μία αλλαγή που θέλετε να κάνετε στην σταδιοδρομία η το κοινωνικό σας προφίλ. Μην παρασύρεστε από υποσχέσεις και θέστε εφικτούς στόχους. Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με φίλους. Συζητήστε μαζί τους αφού μπορείτε να έχετε την βοήθειά τους. Ακόμη κι αν κάποια πράγματα καθυστερήσουν θα πραγματοποιηθούν αργότερα. Προς το παρόν αποφύγετε τα καινούργια ξεκινήματα και μην εμπλέκεστε σε σκάνδαλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε να είστε επιθετικοί με πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Ακόμα κι αν κάποιες αλλαγές δεν σας αρέσουν αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ψυχραιμία. Εύνοια θα έχετε στα οικονομικά σας αφού και εισπράξεις θα υπάρξουν αλλά και ευκαιρίες να βάλετε σε τάξη κάποιες οφειλές σας. Ίσως προγραμματίσετε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους κρατήστε όμως μικρό καλάθι γιατί ίσως δεν είναι όλα ακριβώς όπως φαίνονται. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου που ασχολούνται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα έχουν αυξημένη έμπνευση.

ΛΕΩΝ

Οι οικονομικές υποχρεώσεις που θα αρχίσουν να εμφανίζονται ίσως σας βαρύνουν ψυχολογικά. Φροντίστε να είστε συνεπείς και αποφύγετε οικονομικές συμφωνίες αν πρώτα δεν ελέγξετε προσεχτικά τι υπογράφετε. Ένα επαγγελματικό ταξίδι  είναι πιθανό με καλά αποτελέσματα ή ακόμα κι ένα νομικό θέμα. Συζητήσεις για δημιουργικά σχέδια και για μια συνεργασία ευνοούνται. Μην το παρακάνετε στη δουλειά γιατί μπορεί να εξαντληθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ξεκινάτε μία καινούργια συνεργασία μελετήστε την καλά γιατί δεν είναι σίγουρο πως θα εξελιχθεί όπως περιμένατε. Κάποιες οικονομικές ανησυχίες ίσως σας χαλάσουν τη διάθεση γι’ αυτό καλύτερα εκτονώστε την ψυχολογία σας μέσα από όμορφες ερωτικές στιγμές που θα ζήσετε με τον σύντροφό σας. Παρ’ ολ’ αυτά κάποιες συζητήσεις στον χώρο της δουλειάς σας μπορεί να αποδώσουν. Ίσως συζητήσετε και με πρόσωπα της οικογένειάς σας πράγμα που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας. Αν σας απασχολεί ένα θέμα υγείας θα βρεθούν λύσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ένας καινούργιος επαγγελματικός στόχος μπορεί να σας απασχολήσει ενώ κάποιο άτομο κύρους μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό. Να είστε όμως πολύ προσεχτικοί σ’ αυτά που υπογράφετε γιατί μπορεί να εμπεριέχουν παγίδες. Προσέξτε και τη σχέση σας με τον σύντροφό σας όπως και την υγεία σας. Δεν αποκλείεται να προκύψει μία ερωτική γνωριμία στην διάρκεια ενός ταξιδιού με καλές προϋποθέσεις. Όποιες ξαφνικές εντάσεις κι αν προκύψουν μην τραβάτε το σχοινί γιατί δεν θα σας ωφελήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε τη διάθεση να διασκεδάσετε, να δημιουργήσετε και να ερωτευθείτε. Αν όμως παρουσιαστεί ένας καινούργιος έρωτας με μία ρομαντική απόχρωση μην βιαστείτε ν’ ανεβείτε στα ουράνια για να μην προσγειωθείτε απότομα! Κρυφές συζητήσεις που θα κάνετε για ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό θέμα θα έχουν θετική εξέλιξη αν κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Οι ρυθμοί σας θα είναι έντονοι, γι’ αυτό προσέξτε την κούραση κι αν πρόκειται να ταξιδέψετε να είστε συγκεντρωμένοι. Έσοδα μπορεί να έχετε από την δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δώστε βάση στις λεπτομέρειες στη σχέση σας με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας ειδικά αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια συμφωνία ή συναλλαγή μαζί τους. Καλύτερα αποφύγετε αγορές ή ενοικιάσεις ακινήτων. Εύνοια θα έχετε στις ερωτικές σας υποθέσεις και στους δημιουργικούς σας στόχους αλλά μην αναμίξετε οικονομικά θέματα με αγαπημένα πρόσωπα. Θα είστε προσηλωμένοι στις υποθέσεις σας και θα τις διαχειριστείτε με ορμή αλλά και σοβαρότητα. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας μπορεί να εμφανιστεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν αποφασίσετε να ταξιδέψετε να είστε συγκεντρωμένοι αν οδηγείτε. Χρειάζεται προσεχτική μελέτη αν πρόκειται να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Τα πνεύματα με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας θα είναι αρκετά οξυμένα γι’ αυτό κρατήστε τις ισορροπίες κυρίως στον χρόνο ανάμεσα στην καριέρα και την οικογένεια. Συζητήσεις που θα κάνετε για την εξέλιξη της καριέρας σας με οικονομικές προεκτάσεις θα πάνε πολύ καλά. Μην αφήνετε το μυαλό σας να ταξιδεύει σε πράγματα που ίσως να είναι ουτοπικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποφύγετε να κάνετε ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα και οποιαδήποτε επένδυση γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της απώλειας. Μπορεί να υπάρξει μια αντιπαράθεση με κάποιο συγγενικό πρόσωπο που θα πληγωθεί γι’ αυτό μην εκτοξεύετε ανεξέλεγκτες κουβέντες. Θα έχετε πολύ μεγάλη ενέργεια αλλά επειδή μπορεί να υπάρξουν κάποιες ανατροπές κινηθείτε προσεχτικά. Αν πρόκειται να ταξιδέψετε φροντίστε τις λεπτομέρειες και μην επιβαρύνεται την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Αλλαγές προ των πυλών για εσάς! Μελετήστε πολύ προσεχτικά όλα τα καινούργια ξεκινήματα και μην παρασύρεστε από μεγάλα λόγια. Αν μπορείτε αφήστε τα για αργότερα. Οποιαδήποτε εμπλοκή φιλικών προσώπων με οικονομικές συναλλαγές μπορεί να οδηγήσει σε ρήξη. Μπορεί να έχετε και κάποια έσοδα αν όμως λειτουργήσετε παρορμητικά θα σημειώσετε απώλειες. Ευτυχώς φαίνετε πως θα υπάρξουν κάποια πρόσωπα μέσα από το περιβάλλον σας που θα σας δώσουν σωστές συμβουλές κι έτσι μπορεί να λειτουργήσετε με σύνεση και πειθαρχία.

 

Σοφία Πονήρη

 

Την Σοφία μπορείτε να την ακούτε και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του myHoroscope, τον S Radio (www.soc.gr), κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ με ενδιαφέροντα αστρολογικά θέματα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments