0 0 votes
Article Rating

Μια εβδομάδα που ενώ ξεκινά σε πιο ήρεμους τόνους, όσο πλησιάζει προς το τέλος της γίνεται πιο έντονη κι αλλάζει πρόσωπο. Την Πέμπτη 25/5 έχουμε την Νέα Σελήνη του μήνα στην 4,47′ μοίρα των Διδύμων. Καινούργια λοιπόν ξεκινήματα σε ότι έχει να κάνει με ζητήματα εργασιακά, επικοινωνίας και καθημερινότητας. Θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έναρξη καινούργιων τρόπων να μιλάμε μεταξύ μας και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.

Την Παρασκευή 26/5 η Αφροδίτη φτάνει στην 19η μοίρα του Κριού και σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στην 19η μοίρα του Αιγόκερω. Η Αφροδίτη στον Κριό είναι έτσι κι αλλιώς διεκδικητική και “καλπάζουσα” τώρα όμως η συνάντηση της με τον Πλούτωνα μπορεί να μας οδηγήσει σε ακραία συναισθήματα και συμπεριφορές.

Οι σχέσεις γίνονται έντονες και παθιασμένες ενώ όποια σχέση ξεκινήσει κάτω απ’ αυτήν την όψη θα είναι πολύ ερωτική και σημαντική. Αυτό που λέμε “σχέση ζωής” που θα μπορούσε ν’ αφήσει χαραγμένα έντονα τα σημάδια της μέσα μας. Εκείνο που χρειάζεται να ελέγξουμε είναι το συναίσθημα της ζήλιας, της κτητικότητας και της καχυποψίας καθώς θα θέλουμε να νοιώθουμε πως το αντικείμενο του πόθου μας είναι δικό μας ολοκληρωτικά και απόλυτα.

Τις ίδιες τάσεις θα έχουμε και στην διαχείριση των χρημάτων μας γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγουμε να καταφύγουμε σε “μη νόμιμους τρόπους” πάνω στην παρορμητική επιθυμία μας για την απόκτηση πλούτου. Σε ένα γενικότερο κλίμα η όψη μιλάει για δίψα χρήματος και εξουσίας.

Η Κυριακή 28/5 είναι μια κάπως παράξενη μέρα! Η αντίθεση του Άρη από την 25η μοίρα των Διδύμων με τον Κρόνο στην 25η μοίρα του Τοξότη είναι μια σκληρή και δύσκολη όψη. Το γκάζι και το φρένο μαζί! Ο Άρης στους Διδύμους θέλει να τρέξει και να επικοινωνήσει αφού είναι και κάπως πολυλογάς, ο Κρόνος όμως σταματά την όρεξη του για δράση και του βάζει “τρικλοποδιά”.

Έτσι λοιπόν εμείς πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στον τρόπο που μιλάμε, για να μην πούμε σκληρές κουβέντες, σε όλες μας τις μετακινήσεις ιδιαίτερα αν οδηγούμε ή αν θέλουμε να ταξιδέψουμε και στην διαχείριση των σχέσεων μας με τα συγγενικά μας πρόσωπα. Σπουδαστές και μαθητές αν γράφουν αυτήν την εποχή πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και οι αθλητές να αποφύγουν τα ατυχήματα.

Και η υγεία μας γενικότερα χρειάζεται προστασία αφού τα επίπεδα της ενέργειας μας θα είναι μειωμένα. Θέματα που αφορούν παιδεία, δικαιοσύνη, θρησκεία, θέσπιση νόμων και εξωτερικό θα συναντήσουν εμπόδια και ίσως δούμε κάποιες διαμάχες.

Την ίδια όμως μέρα σχηματίζεται το εξάγωνο του Ερμή από την 14η μοίρα του Ταύρου με τον Ποσειδώνα στην 14η μοίρα των Ιχθύων που μιλάει για συζητήσεις που αποσκοπούν στην βοήθεια και την προσφορά με ανιδιοτέλεια σε οικονομικά αλλά και συναισθηματικά θέματα. Ίσως παρθούν και κάποιες ευνοϊκές αποφάσεις που θα αφορούν το μεταναστευτικό.

Όψη που κάνει τις κουβέντες μας, τις σκέψεις μας και τις επαφές μας να έχουν έναν έντονα ανθρωπιστικό κι ελαφρώς… ρομαντικό χαρακτήρα!

Ας ελπίσουμε ότι θα λειάνει τις σκληρές γωνίες που θα προκαλέσουν ο Άρης με τον Κρόνο και θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε τα θέματα μας πιο… γλυκά!

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Ιδιαίτερα επικοινωνιακοί θα είστε αυτήν την εβδομάδα αφού θα θελήσετε να κάνετε πολλές καινούργιες συζητήσεις για τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Ίσως αποφασίσετε και μια μετακίνηση για κάποιο σκοπό ή για να συναντήσετε αγαπημένα συγγενικά σας πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να αγοράσετε ένα καινούργιο μέσο μεταφοράς ή να ανανεώσετε το παλιό. Χρειάζεται όμως να είστε πολύ προσεχτικοί κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σας, κοντινών και μακρινών, όπως και σε οποιαδήποτε συζήτηση κάνετε για κάποιο νομικό θέμα που μπορεί να σας δυσκολέψει. Αν είστε σπουδαστές να είστε συγκεντρωμένοι κι αν είστε αθλητές προσοχή στα ατυχήματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συζητήσεις σας για οικονομικά θέματα και μπορεί να δεχτείτε μια βοήθεια που όμως θα θέλετε να την κρατήσετε μυστική. Μια προσοχή χρειάζεται να δείξετε και στον επαγγελματικό σας χώρο, ειδικά αν προκύψει ένα οικονομικό θέμα με κάποιον προϊστάμενο σας, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε ρήξη. Πιθανόν να σας περιμένουν και πολύ έντονες, παθιασμένες ερωτικές στιγμές με κάποιο πρόσωπο μέσα από την δουλειά σας! Σαββατοκύριακο μια εκδρομούλα μπορεί να είναι στο πρόγραμμα, θα ασχοληθείτε όμως και με το χώρο του σπιτιού.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή είναι μια εβδομάδα που θα σας απασχολήσουν κυρίως οικονομικά θέματα. Υπάρχει περίπτωση να προκύψει μια καινούργια πηγή εισοδημάτων, πρέπει όμως να προσέξετε πως θα τα διαχειριστείτε και κυρίως να φανείτε συνεπής απέναντι στις οικονομικές σας οφειλές προς τρίτους για να αποφύγετε προβλήματα και παρεξηγήσεις. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε ένα δάνειο. Αποφύγετε να κινηθείτε παρασκηνιακά στα προσωπικά σας θέματα ή αν χρειαστεί να διαχειριστείτε χρήματα που προέρχονται από εξωτερικό. Δώστε προσοχή και σε νομικά ζητήματα που μπορεί να σας απασχολήσουν. Οι φίλοι είναι εκείνοι που θα σας βοηθήσουν και θα σας στηρίξουν μέσα από ευνοϊκές συζητήσεις, αλλά ακόμα και μια κουβέντα για ένα σας καινούργιο στόχο μπορεί να πάρει μια καλή τροπή. Σαββατοκύριακο σε πρώτο πλάνο η αναζήτηση της οικονομικής και συναισθηματικής σας ασφάλειας, ίσως όμως καταφέρετε να βγείτε και λίγο πιο έξω και να πάτε μια εκδρομούλα που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι πολλά αυτά που θέλετε να αρχίσετε να κάνετε σε διάφορους τομείς και η εβδομάδα αυτή προσφέρεται να θέσετε τις ιδέες σας σε εφαρμογή, αλλά όσον αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια είναι καλύτερα να μην ανακοινώσετε ακόμα κάποιες συζητήσεις με άτομα κύρους και προϊσταμένους που θα σας ωφελήσουν. Αν θέλετε να αποφύγετε τις διενέξεις και τις συγκρούσεις με τον σύντροφο ή κάποιον συνεργάτη σας φροντίστε να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις γιατί αλλιώς τα πράγματα μπορεί να φτάσουν σε οριακό σημείο. Δώστε προσοχή και στην υγεία σας όπως και σε μικροατυχήματα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να αναμείξετε φίλους με οικονομικά θέματα για να μην θέσετε τις σχέσεις σας σε δοκιμασία. Μην δανείσετε και μην δανειστείτε. Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας θέματα αλλά δεν θα λείψουν και οι συζητήσεις περί οικονομικών!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διάθεση σας γενικότερα αυτήν την εβδομάδα θα είναι μάλλον να απομονωθείτε, να ψάξετε τον εαυτό σας και να σκεφτείτε τι είναι εκείνο που θα θέλατε να αλλάξετε στην ζωή σας και την καθημερινότητα σας, ειδικά όσον αφορά την εργασιακή σας πορεία. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα θέλετε να κοινοποιήσετε τις σκέψεις σας. Ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή τους προϊσταμένους σας αφού μπορεί να προκύψουν ακόμα και οικονομικές διαφορές. Αυτό μπορεί να σας δημιουργήσει ένα άγχος και μία νευρικότητα, όμως προσπαθήστε να μην το αφήσετε να επηρεάσει την υγεία σας. Αν πάντως θέλετε να κάνετε μια συζήτηση με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας που να αφορά ένα νομικό θέμα ή κάτι που σχετίζεται με εξωτερικό τα αποτελέσματα θα είναι πολύ θετικά για εσάς. Σαββατοκύριακο  μπορεί να κάνετε τους απολογισμούς σας και να θελήσετε να εστιάσετε στα προσωπικά σας θέματα.

ΛΕΩΝ
Καινούργια δημιουργικά σχέδια στριφογυρίζουν μες το μυαλό σας αυτήν την εβδομάδα που θέλετε να τα βάλετε σε εφαρμογή. Μπορεί κάποια από αυτά να συναντήσουν εμπόδια και να μην εξελιχθούν έτσι ακριβώς όπως θα θέλατε, αντιμετωπίστε το όμως με σύνεση και ψυχραιμία. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με κάποιο σας παιδί. Αν η δουλειά σας σχετίζεται με το εξωτερικό δώστε προσοχή στους χειρισμούς σας, ειδικά σε οικονομικά θέματα, για να μην σας προκύψουν προβλήματα. Κι αν σας απασχολεί ένα νομικό θέμα διαχειριστείτε το σωστά. Οποιαδήποτε συζήτηση κάνετε με κάποιο πρόσωπο μέσα από την δουλειά σας για οικονομικά θα έχει την εξέλιξη που θέλετε και δεν αποκλείεται να σας προκύψει και μια αύξηση. Σαββατοκύριακο αρχικά θα είστε κοινωνικοί, θα δείτε φίλους, στην συνέχεια όμως θα θελήσετε να απομονωθείτε για να ξεκουραστείτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το ενδιαφέρον σας αυτήν την εβδομάδα θα στραφεί κυρίως σε κάποιο καινούργιο ξεκίνημα που θα σας ωφελήσει στην επαγγελματική και κοινωνική σας εξέλιξη. Ίσως συναντήσετε κάποια εμπόδια σ’ αυτό που να προέρχονται από πρόσωπα της οικογένειας σας και κάποιο δίλλημα ανάμεσα σ’ αυτά τα δύο να σας προβληματίσει. Ενδεχομένως να υπάρξουν πολλές απαιτήσεις εκατέρωθεν κι εσείς να μην ξέρετε πως να μοιράσετε την προσοχή και τον χρόνο σας. Κάποιους προβληματισμούς για θέματα οικονομικά με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με κάποιο σας παιδί, καλό θα ήταν να τους διαχειριστείτε συνετά ώστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Ίσως βέβαια σας προκύψουν και κάποιες πολύ ερωτικές και παθιασμένες συναντήσεις! Αν σκέφτεστε να συζητήσετε για το ξεκίνημα μιας συνεργασίας που αφορά εξωτερικό, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε κι ένα ταξίδι με τον σύντροφο σας που το θέλετε πολύ! Σαββατοκύριακο θα το μοιράσετε ανάμεσα σε δουλειά και φίλους!

ΖΥΓΟΣ
Ίσως κάτι καινούργιο θελήσετε να ξεκινήσετε μέσα στην εβδομάδα που να αφορά εξωτερικό ή να χρειαστεί να ταξιδέψετε. Προσπαθήστε να είστε πολύ προσεχτικοί και κατάλληλα προετοιμασμένοι κατά τις μετακινήσεις σας γιατί μπορεί να συναντήσετε εμπόδια. Αν σας απασχολήσει ένα νομικό ζήτημα που μπορεί να αφορά κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, αντιμετωπίστε το με ψυχραιμία. Γενικότερα κρατήστε χαμηλούς τόνους στις σχέσεις σας με τον σύντροφο σας και με πρόσωπα της οικογένειας σας καθώς στον χώρο του σπιτιού μπορεί να προκύψουν κάποια ζητήματα που να σας οδηγήσουν σε ρήξη. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα στον χώρο της δουλειάς αφού όποια συζήτηση κάνετε για ένα οικονομικό θέμα θα έχει θετικά αποτελέσματα. Τώρα ίσως μπορέσετε να κάνετε κάποιες ευνοϊκές ρυθμίσεις στις οικονομικές σας υποχρεώσεις που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σας. Σαββατοκύριακο μπορεί να σχεδιάζετε ένα ταξίδι, αλλά θα χρειαστεί να αφιερώσετε και κάποιο χρόνο στην δουλειά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή είναι μια εβδομάδα που θα προσπαθήσετε να βρείτε καινούργιους τρόπους για να βάλετε σε τάξη όλες σας τις οικονομικές εκκρεμότητες. Ενδεχομένως αυτό να μην είναι πολύ εύκολο και κάποια εμπόδια να σας προβληματίσουν και να σας δημιουργήσουν άγχος. Προσπαθήστε να κάνετε σωστούς χειρισμούς. Καλύτερα θα ήταν να αποφύγετε τώρα τις σημαντικές συζητήσεις με συγγενικά σας πρόσωπα, ιδιαίτερα για οικονομικά, όπως και για ζητήματα δουλειάς καθώς μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες που να οδηγήσουν σε προστριβές. Δώστε προσοχή και στην υγεία σας. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι μία συζήτηση με τον σύντροφο σας ή με κάποιο σας παιδί, αν κάτι σας απασχολεί, όπως και για μια συνεργασία που θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια. Αν είστε καλλιτέχνες διανύετε μια εβδομάδα γεμάτη έμπνευση! Σαββατοκύριακο το μυαλό σας δεν θα ξεφύγει από τις οικονομικές σας υποχρεώσεις και ίσως σας απασχολήσει κι ένα νομικό θέμα. Αν πάντως βρείτε την ευκαιρία, κάντε κι αυτό το ταξίδι που θέλετε!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σχέσεις και συνεργασίες θα είναι σε πρώτο πλάνο αυτήν την εβδομάδα για εσάς αφού κάτι καινούργιο μπορεί να ξεκινήσει. Ότι όμως κι αν  προκύψει προσπαθήστε να μην έρθετε σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σας και διαφυλάξτε την σχέση σας με τον σύντροφο σας γιατί οι τόνοι θα είναι αρκετά ανεβασμένοι ώστε να σας οδηγήσουν πολύ εύκολα σε συγκρούσεις. Αποφύγετε να αναμίξετε αγαπημένα πρόσωπα με οικονομικά θέματα γιατί δεν είναι η στιγμή που θα βρείτε λύσεις και ίσως “σπάσουν” κάποιες σχέσεις πράγμα που θα σας πικράνει. Μπορείτε όμως να κάνετε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση για ένα θέμα γύρω από την δουλειά σας ή με πρόσωπα της οικογένειας σας που θα διευκολύνει την καθημερινότητα σας. Σαββατοκύριακο ίσως χρειαστεί να κάνετε μια συζήτηση και με τον σύντροφο σας για ένα οικονομικό θέμα. Καλύτερα προτιμήστε να περάσετε πολύ… προσωπικές στιγμές μαζί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία εβδομάδα που θα ασχοληθείτε κυρίως με τον χώρο της δουλειάς αφού κάτι καινούργιο μπορεί να ξεκινήσει ή να προκύψει μια αλλαγή στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας που θα σας ανανεώσει. Παρόλα αυτά είναι ανάγκη να βρείτε τρόπους να ξεκουράζεστε σωματικά και ψυχολογικά καθώς τον τελευταίο καιρό έχετε πέσει με τα μούτρα στην δουλειά κι αυτό σε συνδυασμό με μια έντονη καθημερινότητα μπορεί να σας εξαντλήσει. Διαφυλάξτε λοιπόν την υγεία σας και αποφύγετε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους που μπορεί να σας φορτίσουν. Αν σας προκύψει ένα ζήτημα στον χώρο του σπιτιού, ίσως και οικονομικής φύσεως, που μπορεί να σας δυσκολέψει διαχειριστείτε το ψύχραιμα και συνετά γιατί μάλλον θα σας προκύψουν κάποια έξοδα που ίσως σας φέρουν αντιμέτωπους με πρόσωπα της οικογένειας σας. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για οποιαδήποτε συζήτηση θέλετε να κάνετε με τον ερωτικό σας σύντροφο, με τα παιδιά σας ή για κάποιο δημιουργικό σας σχέδιο. Και μια εκδρομούλα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καλό θα σας έκανε. Σαββατοκύριακο το μυαλό σας θα είναι πάλι  στην δουλειά και ίσως συζητήσετε για μια συνεργασία. Βρείτε όμως το χρόνο να περάσετε στιγμές με τον σύντροφο σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ένας καινούργιος έρωτας ή κάποια καινούργια δεδομένα στη σχέση σας μπορεί να σας ανανεώσουν! Αυτό βέβαια μπορεί να αφορά κι ένα καινούργιο δημιουργικό στόχο. Επειδή όμως μπορεί να προκύψουν κάποια εμπόδια, μην απογοητευτείτε! Προσπαθήστε να κρατήσετε σε μια ισορροπία τις σχέσεις σας με φιλικά κι αγαπημένα πρόσωπα όπως και με τον ερωτικό σας σύντροφο και τα παιδιά σας γιατί θα είναι πολύ εύκολο να προκύψει μια ένταση που δεν θα οδηγήσει σε καλό αποτέλεσμα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο, ειδικά αν υπάρχουν οικονομικές διαφορές κι αυτό να σας φορτίσει πολύ ψυχολογικά. Αν χρειαστεί να κάνετε μια τέτοια συζήτηση αποφύγετε να την κοινοποιήσετε. Δώστε μια προσοχή και στις μετακινήσεις σας. Υπάρχει περίπτωση κάποιο πρόσωπο μέσα από την οικογένεια σας να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις υποχρεώσεις σας γι’ αυτό οτιδήποτε θέλετε να συζητήσετε σχετικά με τον χώρο του σπιτιού, κάντε το τώρα αφού φαίνεται πως θα βρείτε λύσεις. Σαββατοκύριακο θα θέλετε να χαρείτε, να διασκεδάσετε, κάποια στιγμή όμως θα χρειαστεί να ασχοληθείτε και με τον χώρο της δουλειάς!

ΙΧΘΕΙΣ
Το ενδιαφέρον σας αυτήν την εβδομάδα θα είναι στραμμένο στον χώρο του σπιτιού αφού κάτι καινούργιο μπορεί να προκύψει που θα χρειαστεί την προσοχή σας. Ίσως είναι μια αλλαγή στέγης ή μια ανακαίνιση. Επειδή όμως θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και στην καριέρα σας που είναι αρκετά απαιτητική, αυτό μπορεί να σας κουράσει και να σας φέρει σε ένα αδιέξοδο. Προσπαθήστε λοιπόν να κρατήσετε τις ισορροπίες και μην εκνευρίζεστε με τους ανθρώπους της οικογένεια σας. Το ίδιο χρειάζεται να κάνετε και με τα φιλικά σας πρόσωπα αν προκύψουν οικονομικές διαφορές. Αποφύγετε καλύτερα να αναμίξετε τους φίλους με λεφτά για να μην κινδυνέψουν οι σχέσεις σας. Μια καλή βοήθεια μπορεί να σας έρθει από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο μέσα από μία ευνοϊκή συζήτηση που θα κάνετε μαζί του που θα σας ηρεμήσει. Και μια χαλαρή εκδρομούλα θα σας έκανε πολύ καλό! Σαββατοκύριακο θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού, θα έχετε όμως και την διάθεση να διασκεδάσετε και να ζήσετε στιγμές… ερωτικές!

 

Σοφία Πονήρη

Την Σοφία μπορείτε να την ακούτε και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του myHoroscope, τον S Radio (www.sradio.gr), κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ με ενδιαφέροντα αστρολογικά θέματα!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments