0 0 votes
Article Rating

Η τελευταία εβδομάδα του Απριλίου χαρακτηρίζεται κυρίως από την Νέα Σελήνη που γίνεται την Τετάρτη 26/4 στην 6. 27’μοίρα του Ταύρου. Ευνοούνται λοιπόν τα νέα ξεκινήματα, κυρίως σε θέματα οικονομικά που φαίνεται πως θα έχουν και διάρκεια αφού η Νέα Σελήνη συμβαίνει μέσα σε ένα σταθερό ζώδιο.

Αν λοιπόν θέλουμε να κάνουμε μια οικονομική συμφωνία, αυτή είναι μια καλή στιγμή αλλά με προσοχή αφού  ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομος και να ξαναπερνάει από τις τελευταίες μοίρες του Κριού. Μπορούμε να το συζητήσουμε τώρα, καλύτερα όμως να περιμένουμε μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου για να το οριστικοποιήσουμε.

Ο Ερμής μέσα στον Κριό βέβαια γίνεται πάλι πιο γρήγορος, οξυδερκής αλλά και πιο επιθετικός κι ανυπόμονος και ξανασυναντά τον Ουρανό που μαζί κάνουν ένα τρίγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Τοξότη. Οποιαδήποτε λοιπόν συζήτηση για κάτι καινούργιο φαίνεται πως θα έχει καλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα απλώς ίσως αυτά ολοκληρωθούν λίγο αργότερα.

Ο Άρης έχει μετακινηθεί πλέον στους Διδύμους κι έτσι η επικοινωνία γίνεται πιο άμεση αλλά και πιο βιαστική και κάπως επιθετική. Ας προσέχουμε λίγο τα λόγια μας και τις μετακινήσεις μας!

Τα καλά νέα είναι πως η Αφροδίτη προς το τέλος της εβδομάδας απεγκλωβίζεται πλέον εντελώς από τον Κρόνο κι έτσι οι σχέσεις αναθερμαίνονται και οι οικονομικές υποθέσεις αρχίζουν πάλι σιγά-σιγά να τρέχουν. Η Αφροδίτη στον Κριό όπου και επιστρέφει γίνεται μία φλογερή αμαζόνα που της αρέσει το φλερτ και η έντονη διεκδίκηση.

Είναι όμως και λίγο παρορμητική και σπάταλη οπότε ας παίξουμε το παιχνίδι της αλλά με προσοχή στην τσέπη και στην… καρδιά μας! Μια εβδομάδα λίγο πιο ήρεμη αφού το καινούργιο φεγγάρι ίσως σηματοδοτήσει το κλείσιμο κάποιων δύσκολων και έντονων γεγονότων που έφερε αυτή η εκρηκτική πανσέληνος που προηγήθηκε.

 

 

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη προς το τέλος της εβδομάδας επιστρέφει στο ζώδιό σας στην ορθή της πορεία επιτέλους και σας κάνει πιο ερωτικούς αλλά σας δίνει και κάτι από την ομορφιά και την ανάγκη της να περνάει καλά! Παλιές ερωτικές και οικονομικές υποθέσεις ξεκαθαρίζουν αφού τώρα κι εσείς ξέρετε καλύτερα τι θέλετε! Λίγο προσοχή μόνο στα έξοδά σας χωρίς να αποκλείεται να εισπράξετε κι εσείς χρήματα. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και ανανεώστε την εμφάνιση σας! Συζητήσεις που θα κάνετε τώρα κυρίως για θέματα νομικά ή για οτιδήποτε αφορά το εξωτερικό θα έχουν θετική εξέλιξη και μια καλή συνέχεια, τα αποτελέσματα τους όμως θα τα δείτε λίγο αργότερα. Η Νέα Σελήνη μιλάει για ένα νέο ξεκίνημα στον οικονομικό τομέα και ενδεχομένως για μια καινούργια πηγή εσόδων! Φανείτε προσεχτικοί στον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο και στις μετακινήσεις σας ειδικά προς το Σαββατοκύριακο που όλο και κάπου θα θέλετε να πάτε,εκτός αν τελικά αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού!

ΤΑΥΡΟΣ
Στο δικό σας ζώδιο γίνεται η Νέα Σελήνη του μήνα και μιλάει για καινούργια ξεκινήματα και μάλιστα σε πολλαπλά επίπεδα! Αν πάντως τώρα κάνετε σημαντικές συζητήσεις κυρίως για θέματα οικονομικά είναι καλύτερα να μην τις κοινοποιήσετε ακόμα τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του επόμενου μήνα. Και μια προσοχή χρειάζεται στα έξοδα σας αφού θα έχετε την τάση να είστε πιο σπάταλοι απ’ ότι συνήθως. Κάποια παλιά ιστορία που ίσως είχε κάνει την επανεμφάνιση της και σας είχε βάλει σε σκέψεις, τώρα μάλλον ξεκαθαρίζει, εξακολουθείτε όμως να θέλετε να την κρατήσετε κρυφή! Γενικότερα τα θέματά σας, προσωπικά και οικονομικά, αρχίζουν να εξελίσσονται καλύτερα, μην βιαστείτε όμως να προβείτε σε ανακοινώσεις, για λίγο ακόμα, αφού κάποια πράγματα ίσως πάρουν μια διαφορετική μορφή λίγο αργότερα! Προς το παρόν κρατήστε τα για τον εαυτό σας! Σαββατοκύριακο ξεχάστε λίγο τα οικονομικά και πηγαίνετε κάποια εκδρομούλα!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρχίζετε να γίνεστε πιο ενεργητικοί και πιο δυναμικοί και να διεκδικείτε τις υποθέσεις σας πιο έντονα. Μόνο μην το παρακάνετε και επιβαρύνετε την υγεία σας και προσέξτε την βιασύνη σας και την τάση σας να γίνεστε επιθετικοί. Οτιδήποτε αφορά μια συνεργασία, κάποια συζήτηση με τον σύντροφο σας ή με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα πάει καλά, κάποια θέματα όμως θα τα επαναπροσδιορίσετε λίγο πιο μετά. Και τα επαγγελματικά σας αρχίζουν κάπως να ξεκαθαρίζουνε αν και πρέπει να προσπαθήσετε να σκέφτεστε πάντα ρεαλιστικά. Φαίνεται πως οτιδήποτε καινούργιο θέλετε να ξεκινήσετε προς το παρόν δεν έχετε σκοπό να το κοινοποιήσετε αφού πολλά πράγματα ακόμα τα επεξεργάζεστε! Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε συναντήσεις με αγαπημένους φίλους που θα σας δώσουν χαρά! Μην αρχίσετε να τους μιλάτε για τους οικονομικούς σας προβληματισμούς. Ασχοληθείτε καλύτερα με τα προσωπικά σας θέματα για να περάσετε καλά!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καινούργιοι στόχοι και ιδέες υπάρχουν μέσα στο μυαλό σας με μια πολύ καλή προοπτική να πραγματοποιηθούν! Οπότε διώξτε το υπερβολικό άγχος και μην το αφήνετε να επηρεάζει την ψυχολογία σας! Νομικά θέματα και οτιδήποτε σχετίζεται με εξωτερικό αρχίζουν να εξελίσσονται, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας τα ζητήματα της καριέρας και της προβολή σας αρχίζουν να σας απασχολούν ξανά. Αν κάτι είχε μείνει μισοτελειωμένο τώρα επανέρχεται για να πάρει την οριστική του μορφή. Ίσως παρατηρήσετε και μια αύξηση των εσόδων σας μέσα από τον χώρο της δουλειάς. Μην απογοητεύεστε αν κάποιες συζητήσεις ακόμα δεν τελειώνουν! Ότι συζητήσετε τώρα θα προχωρήσει και θα σας δικαιώσει λίγο παρακάτω κι αυτό θα οφείλετε στην δική σας προσπάθεια και συνέπεια! Κάποιοι θα σας το αναγνωρίσουνε! Λίγο υπομονή! Σαββατοκύριακο μην κλειστείτε μέσα κι ασχοληθείτε με τον εαυτό σας!

ΛΕΩΝ
Κάποιοι επαγγελματικοί νέοι και μάλλον φιλόδοξοι στόχοι θα σας απασχολήσουν. Φαίνεται πως κάτι καινούργιο ξεκινάει που θα σας βοηθήσει στην επαγγελματική σας προβολή. Και οι οικονομικές σας υποχρεώσεις που σας είχαν αγχώσει τώρα θα πάρουν τον δρόμο τους. Θα έχετε βέβαια και την απαιτούμενη ενέργεια να ανταπεξέλθετε σε όλα αυτά. Μόνο φροντίστε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Ακόμα και ένα ταξίδι, αν το προγραμματίζετε με το ταίρι σας ή κάτι θέλετε να συζητήσετε που έχει σχέση με εξωτερικό και λίγο καθυστερεί, να ξέρετε πως θα πραγματοποιηθεί με πολύ καλές προοπτικές λίγο αργότερα. Το ίδιο και τα δημιουργικά σας σχέδια! Η εβδομάδα θα τελειώσει πολύ ευχάριστα για εσάς παρέα με φίλους γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο βγείτε λίγο έξω, διασκεδάστε και μην απομονώνεστε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν ασχολείστε με το εξωτερικό, αν είστε σπουδαστές ή αθλητές ακόμη κι αν σας απασχολεί ένα νομικό θέμα, αυτή είναι μια εβδομάδα που θα γίνει ένα νέο ξεκίνημα με ευνοϊκές εξελίξεις και αποτελέσματα. Μια συζήτηση για τις οικονομικές σας οφειλές και υποχρεώσεις, που ίσως έχει ξεκινήσει από το παρελθόν, επανέρχεται. Ακόμη κι αν δεν τελειώσει τώρα, σε λίγο καιρό όλα θα διευθετηθούν ίσως με την βοήθεια κάποιων προσώπων του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Γενικά ότι νοιώθετε πως αυτή τη στιγμή δεν τρέχει, θα το δείτε να εξελίσσεται μέσα στον επόμενο μήνα. Εκεί που πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας είναι ο χώρος της καριέρας αφού ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με προϊσταμένους και πρόσωπα κύρους, φροντίστε την υγεία σας και προφυλαχθείτε από ενδεχόμενα μικροατυχήματα. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν σχέσεις και συνεργασίες, όπως και ο χώρος του σπιτιού. Σαββατοκύριακο φαίνεται πως θα το μοιράσετε ανάμεσα σε δουλειά και διασκέδαση με φίλους!

ΖΥΓΟΣ
Τώρα η πίεση που νοιώθατε όλο το τελευταίο διάστημα αρχίζει σιγά-σιγά να καταλαγιάζει. Εξακολουθεί βέβαια να σας απασχολεί ένα θέμα εργασίας ή υγείας που σας έχει δυσκολέψει, αλλά προς το τέλος της εβδομάδας το ενδιαφέρον σας στρέφετε σε μια συνεργασία και στην σχέση σας με τον σύντροφο σας. Μπορεί κάποιες συζητήσεις να μην τελειώνουν ακόμη αλλά σύντομα θα προχωρήσουν και θα δείτε τα οριστικά τους αποτελέσματα, ενώ πολλά πράγματα θα τα δείτε να παίρνουν μια άλλη μορφή. Καινούργιες λύσεις θα βρείτε και για την επίλυση των οικονομικών σας υποχρεώσεων. Εξάλλου θα είστε οπλισμένοι με δύναμη και ενέργεια που θα σας βοηθήσουν σε όλα αυτά. Ένα ταξίδι ίσως λίγο πιο μακριά είναι μέσα στο πρόγραμμα, ειδικά μέσα στο Σαββατοκύριακο, που μπορεί να χρειαστεί να το κάνετε ακόμη και για επαγγελματικούς λόγους!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια καινούργια σχέση ή συνεργασία ξεκινάει για εσάς μέσα στην εβδομάδα! Οι εντάσεις αρχίζουν να καταλαγιάζουν και τώρα θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, αφού δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι έκτακτο ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας. Οικονομικές συζητήσεις μέσα στο χώρο της δουλειάς ίσως ακόμη να μην αποδώσουν αλλά σύντομα θα ολοκληρωθούν και ίσως δείτε και τις απολαβές σας να αυξάνονται κυρίως λόγω της δικής σας προσπάθειας. Ερωτικό θα εξακολουθήσει να είναι το κλίμα μέχρι το Σαββατοκύριακο που απ’ ότι φαίνεται το μυαλό σας θα βρίσκεται και πάλι στη δουλειά και στη διευθέτηση των οφειλών σας. Ωστόσο και μια απόδραση είναι πιθανή όπως και η ενασχόληση σας με ένα νομικό θέμα που θα σας απασχολήσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάτι καινούργιο θέλετε να ξεκινήσετε στον χώρο της δουλειάς με σταθερές βάσεις. Καλό όμως θα ήταν να κρατήσετε χαμηλούς τόνους με τους συνεργάτες και τον σύντροφο σας και γενικότερα σε όλες σας τις σχέσεις αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν ρήγματα. Ασχοληθείτε με την υγεία και την ξεκούραση σας και φανείτε προσεχτικοί σε κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Οικογενειακά θέματα που σας είχαν προβληματίσει τώρα θ’ αρχίσουν σιγά-σιγά να επιλύονται, διατηρήστε όμως την προσοχή σας στον χώρο του σπιτιού γιατί ίσως συμβαίνουν πράγματα που σας αποσυντονίζουν. Τα καλά νέα είναι πως εξακολουθείτε να είστε ερωτικοί, ενώ κάποιες παλιές υποθέσεις που ήδη μπορεί να είχαν ξεκινήσει πριν λίγο καιρό σας απασχολούν πάλι. Αν μια τέτοια ιστορία ή ακόμα κι ένα δημιουργικό σας σχέδιο δεν προχωράει ακόμα όπως θέλετε, σε λίγο καιρό ξεκαθαρίζει και μάλιστα μπαίνει σε μια σταθερή βάση. Σαββατοκύριακο θα το περάσετε με τον σύντροφο σας και καλή παρέα, αλλά και μια έννοια για τις οικονομικές σας υποχρεώσεις θα την έχετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ένας καινούργιος έρωτας μπορεί να σας περιμένει ή ένα δημιουργικό σχέδιο που θα σας ανανεώσει! Ίσως και ένα επαγγελματικό ξεκίνημα αφού στον χώρο της δουλειάς θα έχετε μεγάλη ενέργεια αλλά και αρκετές υποχρεώσεις. Φροντίστε να μην το παρακάνετε και κουραστείτε και γενικά προστατέψτε την υγεία σας και τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Κάποιες συζητήσεις που μπορεί συναντούσαν εμπόδια και να σας είχαν κουράσει, κυρίως ψυχολογικά, θα αρχίσουν να εξελίσσονται καλύτερα κι έτσι θα νοιώθετε κι εσείς πιο ήρεμοι. Το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί πάλι στον χώρο του σπιτιού που ίσως θελήσετε να τον ανακαινίσετε και να τον κάνετε πιο όμορφο. Συζητήσεις που κάνετε τώρα με πρόσωπα της οικογένειας σας μπορεί να μην οδηγήσουν αυτή τη στιγμή σε τελικά συμπεράσματα, αλλά θα επανέλθουν λίγο αργότερα και θα επιλυθούν, κάτι που θα σας ανακουφίσει. Σαββατοκύριακο πάλι με την δουλειά θα ασχοληθείτε και ίσως με την πιθανότητα μιας συνεργασίας. Μπορείτε όμως έστω για λίγο να χαλαρώσετε παρέα με τον σύντροφο σας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το ενδιαφέρον σας θα εξακολουθήσει να εστιάζεται στην σχέση με την οικογένεια σας αλλά με πολύ λιγότερη ένταση. Ίσως και κάποια αλλαγή στέγης να σας απασχολήσει. Γενικά στο χώρο του σπιτιού κάποια πράγματα που μπορεί να ξεκινήσουν τώρα μπορεί να σας κουράσουν λίγο. Μην ανησυχείτε γιατί κατά τα άλλα και κάποια οικονομικά θέματα που είχαν μπλοκάρει και σας είχαν προβληματίσει γενικά θα τρέξουν, αλλά ξεκινάει και μια περίοδος πολύ ερωτική και δημιουργική για εσάς! Θα έχετε την διάθεση να χαρείτε και να διασκεδάσετε αφού θα είστε γεμάτοι ενέργεια! Μία συζήτηση με κάποιο πρόσωπο από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον που φαίνεται να σας στηρίζει ίσως να μην τελειώσει ακόμη, όμως θα την ξανακάνετε σε λίγο καιρό με πολύ καλά και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Απλώς προετοιμάστε τώρα το έδαφος! Σαββατοκύριακο θα το μοιράσετε ανάμεσα σε διασκέδαση, αγαπημένα πρόσωπα και δουλειά!

ΙΧΘΕΙΣ
Φαίνεται πως μια απόδραση είναι στο μυαλό σας ή κάποιο νέο ξεκίνημα που αφορά κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να σκεφτείτε να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσον και να αγοράσετε ένα καινούργιο. Γενικότερα τώρα θα αρχίσετε να νοιώθετε λίγο πιο ήρεμοι και ανάλαφροι αφού πολλά πράγματα που δεν προχωρούσαν κυρίως στο θέμα της καριέρας σας θα τρέξουν καλύτερα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως εσείς θα σταματήσετε την προσπάθεια. Και τα οικονομικά σας  μπορεί να σημειώσουν κάποια άνοδο, κρατήστε μόνο τις ισορροπίες ανάμεσα στα έσοδα και την διάθεση σας για σπατάλη. Εκεί που πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας είναι ο χώρος του σπιτιού καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τα πρόσωπα της οικογένειας σας, οπότε κρατήστε χαμηλούς τόνους ειδικά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Βέβαια δεν θα λείψουν και οι στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης με το ταίρι σας!

 

Σοφία Πονήρη

Την Σοφία μπορείτε να την ακούτε και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του myHoroscope, τον S Radio (www.sradio.gr), κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ με ενδιαφέροντα αστρολογικά θέματα!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments