0 0 votes
Article Rating

Το τρίγωνο του Ουρανού από την 26η μοίρα του Κριού με τον Κρόνο στην 26η μοίρα του Τοξότη ξεκινάει να γίνεται ακριβείας μέσα σ’ αυτήν την εβδομάδα στις 12/5. Η ακρίβεια της όψης θα διαρκέσει μέχρι τις 24/5 και θα επαναληφθεί από 5 εώς 14/11/2017 στην 25η μοίρα των ζωδίων.

Όψη που τονίζει την ανάγκη επάνω στις παλιές και ήδη υπάρχουσες αξίες και αρχές να ξεκινήσουμε και να χτίσουμε κάτι εντελώς καινούργιο και διαφορετικό που μπορεί να αφορά πολιτικά συστήματα και ζητήματα διαχείρισης της εξουσίας αλλά και ζητήματα δικαιοσύνης και θρησκείας. Αυτό μπορεί να συμβεί αρκεί να το προσπαθήσουμε σωστά και να κινηθούμε σε νόμιμα και ηθικά πλαίσια.

Ο Ερμής σε ορθόδρομη πορεία αυτή την φορά θα αγγίξει τον Ουρανό στις 8/5. Έτσι η επικοινωνία μας γίνεται βιαστική, ενθουσιώδης και ίσως λίγο “αγενής” ενώ μπορεί να ειπωθούν λόγια παρορμητικά που αργότερα θα τα μετανοιώσουμε. Προσοχή χρειάζεται στις μετακινήσεις μας, ειδικά αν οδηγούμε και αν σκεφτόμαστε να ταξιδέψουμε.

Ως αντιστάθμισμα βέβαια όλων αυτών θα λειτουργήσει ο Κρόνος που θα κρατάει τις ισορροπίες και δεν θα μας αφήσει να παραδοθούμε εντελώς στον ενθουσιασμό. Η όψη θα μας επηρεάζει όλη την εβδομάδα.

Το τρίγωνο του Ήλιου από την 19η μοίρα του Ταύρου με τον Πλούτωνα στην 19η μοίρα του Αιγόκερω στις 9/5 είναι εξαιρετικά βοηθητικό για καινούργια, σημαντικά, κυρίως επαγγελματικά ξεκινήματα. Κάποια πρόσωπα εξουσίας ίσως κινηθούν προς μία βοηθητική και μεταμορφωτική κατεύθυνση σε θέματα πολιτικά και οικονομικά.

Ό Άρης θα παίξει ένα παράξενο παιχνίδι αφού στις 10 και 11/5 από την 13η μοίρα των Διδύμων θα τετραγωνίσει τον Ποσειδώνα στην 13η μοίρα των Ιχθύων και αμέσως μετά στις 12/5 θα φτάσει στην 14η μοίρα του ζωδίου και θα τριγωνίσει τον Δία που κινείται ανάδρομος στην 14η μοίρα του Ζυγού.

Από την μία λοιπόν πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή στη δράση μας καθώς υπάρχει κίνδυνος να γίνουν πολλά λάθη αλλά και την υγεία μας για να κρατηθούμε ακμαίοι κι από την άλλη καλούμαστε για καινούργια επιχειρηματικά ξεκινήματα που μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον θα τονώσουν την ελπίδα και την αισιοδοξία μας. Σχέσεις και επικοινωνίες ακόμη και μεταξύ κρατών και ηγετών μπορεί να τις δούμε να εξομαλύνονται και να οδηγούν προς την εύρεση λύσεων.

Το μεταναστευτικό ίσως μας απασχολήσει πάλι μέσα από σκληρά και βίαια γεγονότα ενώ προσοχή χρειάζεται και οτιδήποτε αφορά εξαρτήσεις, θάλασσα και γενικότερα την επαφή μας με το υγρό στοιχείο. Φαίνεται όμως πως κάτι θα λειτουργήσει βοηθητικά.

Η Πανσέληνος του μήνα γίνεται στις 10/5 στην 20η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού και για άλλη μια φορά τονίζει την ανάγκη να αλλάξουμε στάση στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις αξίες μας και όσα θεωρούμε κεκτημένα, να κάνουμε το “ξεσκαρτάρισμα” και να διεισδύσουμε στις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες μας. Χρειάζεται να επαναπροσδιορίσουμε τι ακριβώς έχει πραγματική σημασία έτσι ώστε να μπορέσουμε να απομακρύνουμε τις φοβίες μας και να αισθανθούμε ασφαλείς! Ότι ξεκινήσει μ’ αυτή την Πανσέληνο θα έχει διάρκεια!

 

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ
Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο δικό σας ζώδιο και να σας κάνει ερωτικούς και γοητευτικούς, ενώ πιθανόν να αυξήσει και τα έσοδα σας. Παράλληλα θα έχετε την τάση να ξοδέψετε χρήματα για την εμφάνιση και την… καλοπέραση σας! Οικονομικές ευκαιρίες όμως θα έχετε πολλές μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον αλλά και μια εξέλιξη στον χώρο της καριέρας μπορεί να είναι σημαντική. Είναι πολύ πιθανόν να συζητήσετε για την έναρξη μιας καινούργιας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας, φροντίστε όμως να εξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες με μεγάλη προσοχή γιατί ίσως υπάρχει κάτι που δεν φαίνεται με την πρώτη ματιά! Φανείτε προσεχτικοί στις μετακινήσεις σας, ειδικά αν οδηγείτε, και στον τρόπο που χειρίζεστε το λόγο για να μην έρθετε σε ρήξη ιδιαίτερα με συγγενικά σας πρόσωπα. Γενικότερα αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις και ενέργειες. Αν σας απασχολεί ένα νομικό θέμα ή αν ασχολείστε με εξωτερικό κάτι φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο και να έχει και διάρκεια. Η πανσέληνος του μήνα ίσως δημιουργήσει μια καινούργια πηγή εισοδημάτων ενώ Σαββατοκύριακο μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους!

ΤΑΥΡΟΣ
Εξακολουθεί να υπάρχει ένα παρασκήνιο σε κάποιο προσωπικό ή οικονομικό θέμα που σας απασχολεί. Ίσως προετοιμάζεται ή μάθετε κάποια πράγματα μέσα στον επόμενο μήνα. Μια πολύ θετική εξέλιξη θα υπάρξει αν σας απασχολούν νομικά θέματα ή αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Γενικότερα τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ευνοούνται με τις ανάλογες οικονομικές προεκτάσεις, προσέξτε όμως όλες τις λεπτομέρειες ειδικά αν εμπλέκονται φιλικά πρόσωπα, αποφύγετε να δανείσετε χρήματα και φροντίστε οι στόχοι σας να είναι ρεαλιστικοί. Περιορίστε τις σπατάλες γιατί τα έξοδα σας θα τρέχουν και φανείτε προσεχτικοί σε όλες σας τις οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές. Δεν υπάρχει όμως λόγος να έχετε τόσο άγχος αφού πολλά θέματα ειδικά στις οικονομικές σας υποχρεώσεις θα τα δείτε να σταθεροποιούνται κι αυτό θα το καταλάβετε ήδη μέσα στο Σαββατοκύριακο. Και ένα ταξιδάκι είναι πιθανό! Η Πανσέληνος του μήνα σας αφορά και μιλάει για καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες που θα έχουν σταθερότητα και διάρκεια! Μπορεί να σημάνει και την έναρξη μιας καινούργιας σημαντικής προσωπικής ή επαγγελματικής γνωριμίας!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Συζητήσεις για καινούργιους στόχους και συνεργασίες θα κάνετε μέσα στην εβδομάδα που φαίνεται πως θα πάνε καλά ενώ μπορεί να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους που σας βοηθούν. Η ενέργεια σας θα είναι ιδιαίτερα έντονη έως και παθιασμένη και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει κάτι στο ερωτικό σκηνικό ή να οδηγηθείτε στην πραγματοποίηση ενός δημιουργικού σας στόχου. Ωστόσο πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε όλες σας τις επαγγελματικές συναλλαγές, ιδιαίτερα σε συμφωνίες και σχέσεις με προϊσταμένους γιατί υπάρχει κίνδυνος να κάνετε λάθη αφού θα υπάρχει μια τάση εξαπάτησης και ένα παρασκήνιο αρκετά έντονο. Αν σας απασχολήσει κάτι που έχει σχέση με μια διευθέτηση στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και οφειλές ή αν δεχτείτε μια οικονομική υποστήριξη από τον σύντροφο σας, ειδικά μέσα στο Σαββατοκύριακο, είναι καλύτερα να το κρατήσετε για τον εαυτό σας. Δώστε προσοχή στην σωματική και ψυχολογική σας υγεία καθώς η Πανσέληνος μπορεί να σας φορτίσει και αποφύγετε βιαστικές και επιθετικές κινήσεις και ενέργειες. Εκτονωθείτε… δημιουργικά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θέματα εργασίας και καριέρας εξακολουθούν να σας απασχολούν καθώς είναι πιθανόν να γίνουν κάποιες αρκετά έντονες συζητήσεις κυρίως με τους προϊσταμένους σας ενδεχομένως και για οικονομικά θέματα. Αν αποφύγετε να λειτουργήσετε παρορμητικά και να πείτε πράγματα που μπορεί μετά να τα μετανοιώσετε, έχετε πολλές πιθανότητες να σας έρθει μια ανταμοιβή που θα οφείλετε στην σκληρή και υπεύθυνη δουλειά σας. Αυτό μπορεί βέβαια να σημαίνει αύξηση κόπου και ευθυνών αλλά θα σας οδηγήσει στην επαγγελματική σας άνοδο. Απλώς προσέξτε τους χειρισμούς σας. Ακόμη και μια πετυχημένη συνεργασία, ίσως και με ένα φιλικό πρόσωπο, μπορεί να προκύψει και να σας ευνοήσει. Γενικά ένας στόχος σας σε σχέση με τον σύντροφο σας και με τους  ανθρώπους που συναναστρέφεστε μπορεί να εκπληρωθεί. Και η πανσέληνος του μήνα για εσάς γι’ αυτό μιλάει αφού είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, δημιουργική και super ερωτική! Δεν αποκλείεται κι ένας καινούργιος έρωτας να σας χτυπήσει την πόρτα! Μια θετική εξέλιξη μπορεί να έχετε και στον χώρο του σπιτιού μέσα στην εβδομάδα αλλά αποφύγετε να κοινοποιήσετε τις ενέργειες σας και τα νέα σας ξεκινήματα. Αποφύγετε επίσης να αφήσετε το έντονο άγχος να επηρεάσει την σωματική και ψυχολογική σας υγεία και δώστε μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σας σε θέματα νομικά, σπουδών ή σε οτιδήποτε σχετίζεται με εξωτερικό γιατί υπάρχει κίνδυνος να γίνουν λάθη ή κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες που θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν. Σαββατοκύριακο ενδεχομένως να κάνετε μια συζήτηση με κάποιον συνεργάτη σας για θέματα δουλειάς ή με τον σύντροφο σας για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα σας!

ΛΕΩΝ
Αν θέλετε να συζητήσετε για ένα ενδεχόμενο ταξίδι ίσως και μακρινό που θα σας βοηθήσει να εκπληρώσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο με τις ανάλογες βέβαια οικονομικές προεκτάσεις, αυτή είναι η κατάλληλη εβδομάδα! Ανοιχτό και το ενδεχόμενο να συναντήσετε έναν σημαντικό έρωτα κάπου μακριά! Εύνοια θα υπάρχει ακόμα και στις νομικές σας υποθέσεις ή αν έχετε κάποιο παιδί που σπουδάζει στο εξωτερικό μια επιτυχία του μπορεί να σας δώσει χαρά. Οι επαγγελματικές σας εξελίξεις θα τραβήξουν την προσοχή σας αφού μπορεί να έχετε μια καλή ευκαιρία μέσα από μια καινούργια πρόταση να αναρριχηθείτε στον τομέα της καριέρας σας. Υπάρχει όμως πιθανότητα οποιαδήποτε επερχόμενη αλλαγή να σας δημιουργήσει κάποια θέματα ή ακόμα κι ένα δίλλημα σε σχέση με την οικογένεια σας και να μην ξέρετε τι να κάνετε προκειμένου να κρατήσετε τις ισορροπίες αφού η Πανσέληνος κάπου εκεί θα σας οδηγήσει. Προσπαθήστε να το διαχειριστείτε! Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια γι’ αυτό αλλά ενδεχομένως και την στήριξη των φιλικών και συγγενικών σας προσώπων. Μην αναμείξετε όμως φίλους με οικονομικά, αποφύγετε να τους δανείσετε χρήματα ή να εμπλακείτε σε οικονομικές” εξυπηρετήσεις” γιατί μπορεί να έχετε προβλήματα. Σαββατοκύριακο θα το περάσετε με αγαπημένα πρόσωπα αλλά θα αφιερώσετε ένα κομμάτι του και στη δουλειά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις και οφειλές που αφορούν τον χώρο του σπιτιού θα σας απασχολήσουν αυτήν την εβδομάδα αφού τέτοιου είδους συζητήσεις θα κάνετε και ενδεχομένως να υπογράψετε καινούργιους μάλλον ευνοϊκούς διακανονισμούς. Δεν αποκλείεται βέβαια να σας έρθει και μία οικονομική στήριξη από κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σας που θα είναι σημαντική. Χρήματα μπορεί να σας έρθουν και μέσα από τον χώρο της δουλειάς αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεχτικοί στις σχέσεις σας με συνεργάτες και προϊσταμένους γιατί ίσως κάποιες ενέργειες τους να μην έχουν τον σκοπό που εσείς νομίζετε και να σας απογοητεύσουν. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο και διαφυλάξτε την σχέση σας και με τον σύντροφο σας, όπως και την υγεία σας. Δεν θα λείψουν οι ερωτικές στιγμές και συναντήσεις ενώ κάτι καινούργιο μπορεί να προκύψει επάνω σε μια μετακίνηση. Η Πανσέληνος εξάλλου ίσως σας ωθήσει να ταξιδέψετε! Νομικές υποθέσεις ευνοούνται αλλά ίσως να προκύψει και μια επιτυχία κάποιου σας παιδιού σε θέματα σπουδών. Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με το σπίτι και μπορεί να υποδεχτείτε αγαπημένα πρόσωπα!

ΖΥΓΟΣ
Σχέσεις και συνεργασίες σας απασχολούν και αυτήν την εβδομάδα αφού φαίνεται πως οι συζητήσεις σας θα είναι πολλές ενδεχομένως και οικονομικού περιεχομένου που μπορεί να τις κάνετε και με τον σύντροφο σας. Αν οδηγήσετε την κουβέντα σωστά και δεν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και κάποια νευρικότητα που θα σας διακατέχει, όχι μόνο θα αποφύγετε ξαφνικές ανατροπές αλλά μπορεί να έχετε κι ένα καλό και σταθεροποιητικό αποτέλεσμα. Μια καλή εξέλιξη μπορεί να έχετε και στα οικονομικά σας έστω και μέσα από κάποιες αλλαγές αφού η Πανσέληνος αυτό το κομμάτι θα τονίσει. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψει μια νέα πηγή εισοδήματος ή ακόμα και μια σημαντική οικονομική στήριξη από την οικογένεια σας ή κάποιο ακίνητο. Γενικά πολλά καινούργια πράγματα σας περιμένουν αφού εκεί θα κατευθύνετε την δράση σας που θα τα δείτε να εξελίσσονται πιο εύκολα λίγο παρακάτω. Και νομικές υποθέσεις ή ζητήματα εξωτερικού μπορεί να πάνε καλά. Αν όμως η δουλειά σας σχετίζεται με εξωτερικό ή αν χρειαστεί να ταξιδέψετε και να διευθετήσετε νομικά ζητήματα για επαγγελματικούς λόγους, προσέξτε όλες τις λεπτομέρειες για να μην κάνετε λάθη. Διαφυλάξτε και την υγεία σας και ειδικά αν βρίσκεστε σε περίοδο αγωγής ή θεραπειών βεβαιωθείτε πως γίνονται σωστά. Σαββατοκύριακο ίσως επισκεφθείτε το πατρικό σας σπίτι έξω από την πόλη και συναντήσετε συγγενικά σας πρόσωπα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Συζητήσεις για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα θα κάνετε αυτήν την εβδομάδα που μπορεί να έχουν ένα καλό αποτέλεσμα αφού ίσως να δείτε τα έσοδα σας να αυξάνονται. Ίσως προκύψει και μια καινούργια επαγγελματική πρόταση και συνεργασία που θα είναι σημαντική. Αν θέλετε να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφο σας τώρα μπορείτε. Φροντίστε όμως σε όλα αυτά να είστε επιλεκτικοί για να μπορείτε να διακρίνετε τους ανθρώπους που είναι αληθινοί μαζί σας καθώς η Πανσέληνος θα φωτίσει κάθε είδους σχέση. Φαίνεται πως θα χρειαστεί να κάνετε τις επιλογές σας που μπορεί να οδηγήσουν σε αλλαγές! Αν έχετε μία θετική εξέλιξη στις οικονομικές σας υποχρεώσεις που φαίνεται πως θα βρεθούν λύσεις, δεν χρειάζεται να την δημοσιοποιήσετε. Αποφύγετε να μπερδέψετε αγαπημένα πρόσωπα, ερωτικό σύντροφο και παιδιά με οικονομικά ζητήματα γιατί μπορεί να υπάρξουν μπερδέματα που θα σας στεναχωρήσουν. Σαββατοκύριακο πάλι συζητήσεις για οικονομικά προβλέπονται, ενώ ίσως και μια εκδρομούλα σας ανανεώσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια ερωτική σχέση φαίνεται πως μπαίνει σε μια καλή βάση αφού οι συζητήσεις που θα κάνετε με το ταίρι σας εκεί θα οδηγήσουν. Θα είστε αρκετά δημιουργικοί και ερωτικοί ενώ θέματα καλλιτεχνικά ή θέματα που αφορούν κάποιο σας παιδί ευνοούνται. Καλά τα νέα και για τα οικονομικά σας αφού είναι πολύ πιθανόν να εισπράξετε χρήματα μέσα από την δουλειά σας που θα σας βοηθήσουν. Φίλοι και συνεργάτες θα είναι υποστηριχτικοί απέναντι σας. Εκεί που πρέπει να δώσετε προσοχή είναι στη σχέση σας με τον σύντροφο σας και τα πρόσωπα της οικογένειας σας και γενικότερα στον χώρο του σπιτιού. Μπορεί κάποια πράγματα να διαπιστώσετε πως δεν είναι έτσι ακριβώς όπως νομίζετε κι αυτό να σας πικράνει. Επειδή λοιπόν η Πανσέληνος αυτή μιλάει και για μια εσωτερική αναταραχή και κάπως βαριά ψυχολογία, απομονωθείτε λίγο αν θέλετε αλλά αποφύγετε τις εντάσεις και διαφυλάξτε την υγεία σας. Σαββατοκύριακο μπορείτε να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες και να ρυθμίσετε ένα οικονομικό θέμα. Έχετε ανάγκη να νοιώσετε ασφαλείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάποια θέματα και κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα της οικογένειας σας που μπορεί να έχουν και οικονομικό περιεχόμενο ίσως να σας προβληματίσουν και να σας κουράσουν αφού φαίνεται πως στον χώρο του σπιτιού θα υπάρξουν έξοδα. Μην αφήσετε την κουβέντα να παρεκτραπεί και δείξτε ψυχραιμία αφού υπάρχει πιθανότητα να βρεθούν λύσεις εξαιρετικά βοηθητικές που όμως είναι καλύτερα να μην τις κοινοποιήσετε. Μια καινούργια ευκαιρία ή επαγγελματική πρόταση ίσως προκύψει με πολύ καλές προοπτικές για την εξέλιξη της καριέρας σας, φροντίστε όμως να εξετάσετε προσεχτικά όλες τις λεπτομέρειες, ειδικά αν χρειαστεί να υπογράψετε, γιατί μπορεί τα “ψιλά γράμματα” να κρύβουν παγίδες! Δώστε προσοχή και στην υγεία σας και φροντίστε να ξεκουράζεστε. Τα καλά νέα είναι πως πρόκειται για μια πολύ ερωτική και δημιουργική εβδομάδα! Καλλιτεχνικά θέματα, ζητήματα παιδιών και καινούργιοι στόχοι θα προχωρήσουν και θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση! Ένας καινούργιος σημαντικός έρωτας μπορεί να προκύψει και μάλιστα πολύ πιθανόν μέσα από το κοινωνικό ή φιλικό σας περιβάλλον αφού η Πανσέληνος αυτόν τον τομέα θα φωτίσει! Σαββατοκύριακο αρχικά μπορεί να θέλετε να μείνετε λίγο μόνοι, γρήγορα όμως γίνεστε πάλι δραστήριοι και ασχολείστε με τις προσωπικές σας ανάγκες και υποθέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Βοηθητικές θα είναι οι συζητήσεις για εσάς αυτήν την εβδομάδα ιδιαίτερα αν τις κάνετε με φιλικά ή συγγενικά πρόσωπα που μπορεί να σας στηρίξουν και να οδηγήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Ο χώρος του σπιτιού θα σας απασχολήσει έντονα και με διάφορους τρόπους αφού από τη μία μπορεί κάτι πολύ καλό να προκύψει που θα σας ξεκουράσει ψυχολογικά έστω κι αν δεν θέλετε να το δημοσιοποιήσετε κι από την άλλη κάποιες αλλαγές μπορεί να σας κουράσουν. Ίσως σκέφτεστε να αλλάξετε κατοικία. Η Πανσέληνος μιλάει για ενδεχόμενα διλλήματα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια κι εσείς θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες. Ευτυχώς θα είστε οπλισμένοι με την κατάλληλη δύναμη και ενέργεια που παράλληλα θα σας βοηθήσει να κινηθείτε προς τους στόχους σας και θα σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς και ερωτικούς! Αποφύγετε όμως να εμπλέξετε οικονομικές υποθέσεις με αγαπημένα πρόσωπα γιατί μπορεί να πάρουν μια τροπή που δεν την περιμένατε και που θα σας απογοητεύσει. Σαββατοκύριακο θα δείτε φιλικά πρόσωπα και θα περάσετε καλά, κάποια στιγμή όμως θα αναζητήσετε την απομόνωση και την ηρεμία σας!

ΙΧΘΕΙΣ
Οικονομικής φύσεως θα είναι τα θέματα σας και οι συζητήσεις σας αυτήν την εβδομάδα που αν τις διαχειριστείτε με τον κατάλληλο τρόπο θα δείτε τα έσοδα σας ιδιαίτερα μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο να αυξάνονται. Γενικά πρόκειται για μια καλή εβδομάδα αφού θα μιλήσετε για καινούργια σχέδια στα οποία θα σας στηρίξουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Μια οικονομική διευκόλυνση μπορεί να έχετε σε κάποιο ζήτημα ακίνητης περιουσίας ή μια βοήθεια από κάποιο πρόσωπο της οικογένειας σας, αλλά αν χρειαστεί να υπογράψετε για δάνειο ή διακανονισμό ελέγξτε πολύ προσεχτικά τους όρους και βεβαιωθείτε πως δεν κρύβονται παγίδες. Η Πανσέληνος σας κοιτάει ευνοϊκά και μιλάει για μετακινήσεις, θετικές εξελίξεις αν ασχολείστε με εξωτερικό ή αν σας απασχολεί ένα νομικό θέμα αλλά και για καινούργια πεδία γνώσης. Σαββατοκύριακο ίσως ασχοληθείτε με την πορεία και την εξέλιξη της καριέρας σας αλλά θα βρείτε και το χρόνο να δείτε φίλους και να διασκεδάσετε!

 

Σοφία Πονήρη

Την Σοφία μπορείτε να την ακούτε και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του myHoroscope, τον S Radio (www.sradio.gr), κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ με ενδιαφέροντα αστρολογικά θέματα!

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments