5 1 vote
Article Rating

Ο γάμος είναι η αλλαγή τρόπου ζωής ενός ζευγαριού που αποφάσισε να συμπορευτεί σε κοινή ζωή. Το νυφικό, οι μπομπονιέρες, τα λουλούδια, τα στέφανα, μέρος της τελετής, διαλέγονται ξεχωριστά και με πολύ προσοχή ώστε να είναι τα ομορφότερα καθώς συνθέτουν την όλη διαδικασία.

Με τον ίδιο τρόπο και με ιδιαίτερη φροντίδα θα έπρεπε να διαλέγεται και η ημερομηνία γάμου από αστρολογικής πλευράς. Πόσο σημασία μπορεί να έχει αυτή η σημαντική ημερομηνία της ζωής σας; Κι όμως ακόμα και ποια μέρα θα πατήσετε τα σκαλιά της εκκλησίας, του δημαρχείου ή κι αν είστε από εκείνους που θα κάνουν ένα συμβόλαιο συμβίωσης, έχει μεγάλη σημασία.

Η Επιλεκτική Αστρολογία είναι εκείνη που θα μπορούσε να βοηθήσει. Έτσι διαλέγουμε τη μέρα, την ώρα και τον τόπο που θα θέλαμε να διαδραματιστεί το ευτυχές γεγονός και «παίζουμε» μ’ αυτό το καινούριο ωροσκόπιο το οποίο δημιουργούμε. Είναι ένα καινούριο γενέθλιο ωροσκόπιο το οποίο προκαθορίζει την μετέπειτα πορεία του γάμου. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι τάσεις των γενέθλιων ωροσκοπίων των ζευγαριών είναι εκείνα που έχουν τον πρώτο λόγο (αν ταιριάζετε, αν αγαπιέστε, αν θα αποκτήσετε παιδιά, ποιες περιόδους ο γάμος θα περάσει κρίση, με λίγα λόγια ποια θα είναι η εξέλιξη και η πορεία της σχέσης), γιατί ακόμα και από μόνο του μπορεί να αποδειχθεί μυωπικό, όμως μπορεί να δώσει πολλές πληροφορίες που δεν φαίνονται πολλές φορές στα ωροσκόπια του ζευγαριού.

Ένα σημαντικό στοιχείο του συγκεκριμένου ωροσκοπίου είναι ο Ωροσκόπος και το ζώδιο που βρίσκεται γιατί καθορίζει την αρχή και το τέλος των πραγμάτων. Επίσης οι πλανήτες που είναι μαζεμένοι στον 1ο οίκο, ο κυβερνήτης του ωροσκόπου, ο 7ος οίκος, η Σελήνη, η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Άρης είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να ερευνηθούν. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι η Σελήνη και η Αφροδίτη εκπροσωπεί τη γυναίκα, το σπίτι και τα θέματα αγάπης και ο Ήλιος μαζί με τον Άρη, τον άντρα. Έτσι αν ο Ωροσκόπος, ο Ήλιος, η Σελήνη, η Αφροδίτη, ο Άρης του ωροσκοπίου επιλογής βρίσκονται στα παρακάτω ζώδια έχουμε τα εξής αποτελέσματα.

Στον Κριό ο ωροσκόπος υποδηλώνει ένα γάμο παρορμητικό, ενθουσιώδη ή θορυβώδη. Η κατακτητική διάθεση του Κριού μεταφέρεται μέσω μιας απόφασης να υποτάξει το ταίρι του με αυτού του είδους τη δέσμευση. Ενδεχομένως ο ένας από τους συντρόφους να είναι ο γαλήνιος της παρέας, αν όμως δεν είναι η κατανόηση πάει περίπατο.

Γάμος στο μήνα του Κριού σημαίνει ότι το αρσενικό της παρέας θα είναι ταχύτατο στις αποφάσεις του, αρκετά δυναμικό, με ανεξάντλητη αισιοδοξία, καθόλου μεθοδικό, ίσως και λίγο εγωκεντρικό. Η έλλειψη υπομονής «εδώ και τώρα τα θέλω όλα», μπορεί να φέρει αναστάτωση στη σχέση.

Η Σελήνη στο ίδιο ζώδιο δείχνει εριστικά συναισθήματα, όμως δείχνει και μια γυναίκα αρκετά δυναμική και θαρραλέα, που μέσα από τις προσωπικές της επιθυμίες αναβλύζουν φλόγα, ένταση και πάθος. Προτιμά να ικανοποιήσει τις προσωπικές της ανάγκες δίνοντας και τις ανάλογες μάχες.

Η Αφροδίτη στον Κριό είναι η γυναίκα με τις αστραπιαίες αποφάσεις, η αποφασιστική και η περιπετειώδης που δε λαμβάνει υπόψη της το άλλο της μισό και ίσως μερικές φορές αδυνατεί να διατηρήσει σταθερούς δεσμούς κι όσον αφορά τα θέματα αγάπης γίνεται απόλυτα απαιτητική.

Ο Άρης στον Κριό έχουμε έναν θερμόαιμο εραστή, ένα περιπετειώδες αρσενικό, έναν ανταγωνιστικό σύζυγο. Η αυξημένη φυσική και ψυχική ενέργεια που διαθέτει θα προσθέτουν ζωντάνια στη σχέση και η γυναίκα θα καμαρώνει για τον «παίδαρο» που έχει δίπλα της. Η επικινδυνότητα αυτού του Άρη βρίσκεται στην εριστική ή εγωιστική του συμπεριφορά, που κάποιες φορές θα περιπλέκει τα πράγματα μεταξύ του ζευγαριού, γιατί ένας τέτοιος τύπος αδυνατεί ν’ ακούσει και δρα συνήθως μόνος του και κατακτητικά.

 

Στον Ταύρο ο ωροσκόπος έχουμε ένα γάμο που στηρίζεται σε πιο σταθερά και ρεαλιστικά θεμέλια. Η πίστη, η συναισθηματική σταθερότητα αλλά και η οικονομική ασφάλεια χρωματίζουν αυτή τη δέσμευση και οι δυο σύντροφοι απολαμβάνουν αυτήν τους την απόφαση και πάνω απ’ όλα θέλουν να τη διατηρήσουν. Τα αρνητικό στοιχείο που μπορεί να εκδηλωθεί είναι η κτητικότητα ή ακόμα και η απληστία.

Στο μήνα του Ταύρου ένας γάμος, έχει πολλές πιθανότητες να προσφέρει σε μια γυναίκα αρκετή ασφάλεια, αξιοπιστία εκ μέρους του συντρόφου της, πίστη συζυγική αλλά και πολλές ζήλιες.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου ιδιαίτερα καλή μέρα για γάμο, γιατί τοποθετεί γερά και σταθερά θεμέλια. Το θηλυκό της παρέας εξ άλλου είναι αισθησιακό, σεξουαλικό, ναζιάρικο. Επίσης μπορεί να γίνει μια καλόψυχη παραδοσιακή μητέρα με αστείρευτη υπομονή. Μια σπιτόγατα που πάντα θα είναι κοντά στο σύντροφό της.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο ξέρει να αγαπά με όλη την καρδιά της και να εκφράζει τα συναισθήματά της. Επιδιώκει μέσα από τη σχέση γάμου κι όχι μόνο, να δίνει έμφαση στην ερωτική επαφή, να δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι, να ασχολείται με τα υλικά αγαθά αλλά και να τα διατηρεί με τέτοιο πείσμα που καμιά άλλη γυναίκα δεν της μοιάζει. Μερικές φορές όμως η εμμονή της για ασφάλεια την κάνει κτητική και ζηλιάρα.

Ο Άρης στον Ταύρο είναι ο άντρας εκείνος που διαθέτει αντοχή, υπομονή και προσφέρει πάνω απ’ όλα υλική ασφάλεια πρώτα στον εαυτό του και μετά αν θελήσει και στο άλλο του μισό. Γι’ αυτό δύσκολα μοιράζεται και ίσως πολλές φορές να τσιγκουνεύεται. Όμως είναι αρκετά προστατευτικός όταν χρειαστεί να υπερασπίσει τα κεκτημένα του, πόσο μάλλον τη σχέση του, καθώς και ευγενικός ως εραστής. Αν τύχει και βρεθεί από την πλευρά του απατημένου συζύγου, είναι σίγουρο ότι δε θα συγχωρήσει το άλλο του μισό, καθότι απαιτεί απόλυτη αφοσίωση από τη σύντροφό του.

Ο Ωροσκόπος στους Διδύμους δείχνει ένα γάμο στον οποίο θα κυριαρχήσουν ο διάλογος, η προθυμία για ήρεμη κουβέντα και η κοινωνικότητα, που βάση της θα έχει την περιέργεια για τις όποιες πληροφορίες προσθέτουν γνώση και εξιτάρουν νοητικά το ζευγάρι. Γάμος στο μήνα των Διδύμων σημαίνει μοιράζομαι με το σύντροφο κοινές δραστηριότητες, αλλάζω εύκολα ιδέες, προσαρμόζομαι και κυρίως συζητώ τα πάντα. Αν η συμμετοχή δεν είναι ενεργή, τότε ο γαμπρός θ’ αποζητήσει άλλη αγκαλιά.

Η Σελήνη στους Διδύμους θα γεμίσει το σπίτι σας με βιβλία, τηλέφωνα, κόσμο, γείτονες. Αφορά μια γυναίκα που λίγο πολύ αυτό που την ενδιαφέρει είναι η κοινωνικότητα, η καθημερινή επαφή, λίγο διανοούμενη αλλά και αρκετά περίεργη. Υπάρχει βέβαια και μια προδιάθεση μοιχείας. Άλλο ένα στοιχείο είναι ότι επειδή αντιπαθεί τις αντιπαραθέσεις δύσκολα θα μπει σε καβγά παρότι μπορεί να γίνει αρκετά νευρική αν και εφόσον εμπλακεί. Όσον αφορά το σπίτι, το ιδανικότερο θα ήταν το «διπλοκάτοικο» ή ακόμα κι ένα με τροχούς.

Από την Αφροδίτη στους Διδύμους δε λείπει η γοητεία την οποία μπορεί να εκφράσει είτε προφορικά, είτε γραπτά, προσελκύοντας τον άλλο. Δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή στα θέματα αγάπης αλλά είναι αρκετά ειλικρινής. Ένας γάμος για εκείνη προσθέτει ευθύνες τις οποίες πολλές φορές δυσκολεύεται ν’ αναλάβει. Αν όμως συμβεί κι αυτό, θα πρέπει ο σύντροφος να την φλερτάρει πάντα, αλλιώς θα αναζητήσει έξω από το γάμο αυτή τη χαρά που την κρατά νέα και ζωντανή νοητικά.

Ο ανήσυχος Άρης στους Διδύμους είναι ο άντρας που αγαπά τον πειραματισμό. Παρότι δεν είναι αυθόρμητος η ευγλωττία του πείθει. Αν μιλήσουμε για πίστη και αφοσίωση ούτε καν βρίσκονται στο νου του πόσο μάλλον στις πράξεις του. Το να κρατήσεις αυτόν τον άντρα δίπλα σου θα πρέπει να τον ερεθίζεις πνευματικά ακόμα και στο κρεβάτι.

Ο Ωροσκόπος Καρκίνος στο ξεκίνημα της καινούριας σας ζωής είναι συμβόλαιο ασφάλειας και σταθερότητας με σκοπό τη δημιουργία οικογένειας. Η προθυμία να δεθεί το ζευγάρι συναισθηματικά ακόμα και με τις οικογένειες αμφότερων των μελών είναι μέσα στα σχέδιά του, γιατί έτσι θα νιώσει ισορροπημένο.

Γάμος το μήνα του Καρκίνου σημαίνει ότι η οικογένεια είναι η συνέχεια όσων έχει διδαχθεί αυτός ο άντρας από την ίδια τη μητέρα του. Τα συναισθήματα ρέουν απλόχερα, η μεγάλη ανάγκη του για ασφάλεια τον μετατρέπει πιστό σύντροφο, δημιουργώντας ένα βασίλειο ισχυρό που ονομάζεται οικογένεια. Μερικές φορές μπορεί να προβληματίσει η εσωστρέφειά του και οι εναλλαγές της διάθεσης, όμως παραμένει ένα ιδιαίτερα ρομαντικό και ευαίσθητο αρσενικό.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, η γυναίκα-μαμά όχι μόνο για τα παιδιά που ενδεχομένως να έρθουν αλλά και για τον ίδιο το σύντροφο καθώς και όλο του το σόι. Μια τρυφερή συναισθηματική και ρομαντική ύπαρξη που προσφέρει απλόχερα αγάπη και ασφαλείς συνθήκες για όλους όσους βρίσκονται στην οικογενειακή φωλιά που δημιουργεί με μεγάλη φροντίδα.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ρομαντική κι ονειροπόλα κατάλληλη για γάμο. Η γυναίκα που σκοπό έχει να δώσει χαρά στο ταίρι της, να ενωθεί ψυχικά μαζί του, να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Εξ άλλου αυτός είναι και ο στόχος της, να φτιάξει μια μεγάλη οικογένεια. Ακόμα και με κείνους που αισθάνεται οικεία, τους αγκαλιάζει ως τα «υιοθετημένα» παιδιά της.

Ο Άρης στον Καρκίνο το ντροπαλό, συνεσταλμένο και υπερευαίσθητο αρσενικό. Η συναισθηματική του αφοσίωση εκδηλώνεται μόνο σε οικείο περιβάλλον αλλά και πάλι δυσκολεύεται να εκφράσει ότι νιώθει, οπότε χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης και κατάλληλων συνθηκών γιατί τυχαίνει να τον κατακλύζει απόλυτη εσωστρέφεια. Είναι όμως αρκετά δημιουργικός και δουλευταράς.

Ο Ωροσκόπος στον Λέοντα προσφέρει μια υπερβολική σιγουριά για το φαίνεσθαι αλλά και μια πολυτέλεια για τα μέλη της γαμήλιας τελετής.

Γάμος στο μήνα του Λέοντα γεμάτος λάμψη και κύρος. Εδώ έχουμε έναν άντρα με πολύ έντονη προσωπικότητα, δημιουργικό, έξυπνο, μια κυρίαρχη πατρική φιγούρα, ικανός να κεντρίζει το ενδιαφέρον και να εισπράττει το «χειροκρότημα» που τόσο λατρεύει.

Με την Σελήνη στον Λέοντα προγραμματίζουμε μια ημερομηνία γάμου. Η νύφη σίγουρα θα έχει στυλ και φινέτσα. Μια γυναίκα χαρούμενη και αισιόδοξη ίσως και λίγο ηγετική αλλά πολύ γενναιόδωρη με τα παιδιά.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα εκτός του ότι είναι γοητευτική όχι μόνο από συμπεριφορά αλλά κι από εμφάνιση, ξέρει να δίνει και να παίρνει αγάπη. Αυτό σημαίνει ότι κάνει ένα γάμο επειδή είναι βαθιά ερωτευμένη με το ταίρι της και το κυριότερο έχει την ικανότητα να κρατήσει αυτή τη δέσμευση μια ζωή.

Ο Άρης στον Λέοντα μια τυχερή θέση στο ζωδιακό, γιατί ο άντρας μοιάζει με νικητή γεμάτος αυτοπεποίθηση και έντονη σεξουαλικότητα. Ένας ευγενής από κούνια.

Ο Ωροσκόπος στην Παρθένο δεν είναι ότι καλύτερο για το ξεκίνημα ενός γάμου. Βέβαια η πρώτη εντύπωση θα είναι η απόλυτη τάξη και η χρησιμότητα που θα κυριαρχήσει από τις μπομπονιέρες έως και κάθε αντικειμένου που περιλαμβάνεται στην τελετή.

Ο Γάμος στο ζώδιο της Παρθένου σημαίνει ότι ο γαμπρός θα είναι αρκετά προσγειωμένος, επιμελής και πρακτικός άνθρωπος. Ίσως λίγο συντηρητικός κι αυτό μπορεί να προξενήσει διάφορα προβλήματα με το άλλο φύλο.

Η Σελήνη στην Παρθένο δεν μοιάζει να είναι η καταλληλότερη για το ξεκίνημα μιας κοινής ζωής γιατί το συμφέρον κυριαρχεί, η ρουτίνα μπορεί να καταπνίξει κάθε χαρά και ρομαντισμό του έγγαμου βίου. Η γυναίκα έχει πολλές απαιτήσεις και δημιουργεί ένα αποστειρωμένο οικογενειακό περιβάλλον.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο είναι μια πιστή σύντροφος αλλά η τελειοθηρία στα συναισθήματά της μπορεί να αποβεί μοιραία στο γάμο γιατί χωρίς να το θέλει πληγώνει το άλλο φύλο με την ψυχρή λογική και την επιφυλακτικότητα της στο να εκφράζει αυτά που νιώθει.

Ο Άρης στην Παρθένο λάμπει από καθαριότητα και πάντα μεθοδεύει τις κινήσεις του και τη συμπεριφορά του. Ένας εργασιομανής τύπος με ελεγχόμενο πάθος για τη ζωή και τον έρωτα.

Ο Ωροσκόπος στο ζώδιο του Ζυγού είναι η θεϊκή εικόνα μιας αρμονικής σχέσης που απαρτίζεται από ένα όμορφο κοινωνικό ζευγάρι που χωρίς να κάνει καμιά προσπάθεια σχολιάζεται θετικά.

Γάμος στο ζώδιο του Ζυγού έχει να κάνει με αγάπη που οδηγείται σε αιώνιους γαμήλιους όρκους. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο άντρας ισορροπεί όταν έχει τη μόνιμη σύντροφο του. Είναι και λίγο ανατολίτης και λίγο ζηλιάρης αλλά και ιδιαίτερα κοινωνικός, μεταδίδοντας χαρά σε εκείνη που τον διάλεξε.

Η Σελήνη στο Ζυγό αρκετά καλή για γάμο γιατί ακόμα και οι διαφωνίες μπορούν να αντικατασταθούν με κλάδο ελαίας πριν πάρουν άσχημη τροπή. Πρόκειται για μια γυναίκα πραγματική σύντροφο, χωρίς να χάνει από τη θηλυκότητά της ή την γοητεία της, πράγμα που αποτυπώνεται μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Η αρμονία είναι το σύνθημά της και στα υλικά αλλά και στα ψυχικά αγαθά που έχει να προσφέρει.

Για την Αφροδίτη στο Ζυγό ο γάμος φαίνεται να είναι μια από τις σοβαρότερες υποθέσεις της ζωής της γι’ αυτό είναι και πηγή χαράς σε αυτόν που την έχει δίπλα του. Ξέρει να μοιράζεται γιατί αγαπά την οικογένεια και κυρίως δίνεται ολόψυχα στο σύντροφό της.

Ο Άρης στο Ζυγό χαριτωμένος και ντελικάτος από κάθε άποψη, ένας άντρας που αγαπά τη συντροφιά σε σημείο πολλές φορές να μπλέκεται και με ακατάλληλους ανθρώπους.

Ο Ωροσκόπος στον Σκορπιό δίνει την εικόνα ενός ζευγαριού που μόνο ο θάνατος μπορεί να τους χωρίσει.

Ο γάμος στο ζώδιο του Σκορπιού είναι μια υπόθεση πολύ μπερδεμένη. Ένας μυστηριώδης, εσωστρεφής και κυριαρχικός τύπος μπορεί να σας συνοδέψει ν’ ανέβετε τα σκαλιά της εκκλησίας που θα είναι απόλυτα σίγουρος ότι σας έχει κατακτήσει ολοκληρωτικά.

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό το μέλημα της θηλυκής ύπαρξης είναι το πάθος, η χαρά, η ζήλεια, η αγάπη, η απιστία και η πλήρη εξάρτηση όλων όσων βρίσκονται υπό την εποπτεία της. Μαγεύει και μαγνητίζει με τέτοιο τρόπο που δημιουργεί εξαρτώμενους.

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό ο έρωτας και τα συναισθήματα είναι τόσο έντονα και φλογερά που αποπλανάει το ταίρι της. Δίνει τα πάντα μέσα στη σχέση και δυσκολεύει αφάνταστα το άλλο της μισό αν αντιληφθεί ότι μπορεί να την απορρίψει. Δύσκολα ξεμπερδεύεις μαζί της.

Ο Άρης στον Σκορπιό ο παθιασμένος, θεληματικός εραστής και σύζυγος που δύσκολα του αντιστέκεται μια γυναίκα. Η επιμονή του είναι απαράμιλλη καθώς μπορεί να υλοποιήσει πάντα τους στόχους του έστω και καθυστερημένα.

Με τον Ωροσκόπο στον Τοξότη πληθωρικό, εξωστρεφές, κοσμοπολίτικο το ζευγάρι που παντρεύεται.

Ένας γάμος στο ζώδιο του Τοξότη είναι ενθουσιώδης, γεμάτος ταξιδιωτικές εμπειρίες. Ο άντρας δεν αποκλείεται να είναι είτε μορφωμένος, είτε πνευματώδης, αρκετά συνεργάσιμος με το ταίρι του και με πολύ χιούμορ.

Η Σελήνη στον Τοξότη μια γυναίκα ανεξάρτητη, πρόσχαρη που ξέρει πώς να διεγείρει πνευματικά. Τα ταξίδια δεν αποκλείεται να είναι μέσα στα σχέδια των μελλόνυμφων, ακόμα και ένα σπίτι στο εξωτερικό.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη έχει πιο κατασταλαγμένη άποψη για το γάμο, τον οποίο ναι μεν πραγματοποιεί, αλλά αν δεν την ικανοποιήσει πολύ εύκολα μπορεί να μεταπηδήσει σ’ έναν επόμενο. Είναι των διεθνών σχέσεων και δε στενοχωριέται καθόλου γι’ αυτό, αφού δυσκολεύεται αφάνταστα να μαζευτεί στην οικογενειακή εστία, αφού το σπίτι της είναι ο κόσμος όλος.

Ο Άρης στον Τοξότη, ο άντρας ταξιδευτής, ο καλλιεργημένος, ο υπερβολικά αισιόδοξος ακόμα και στις μαύρες του, ο παροτρυντικός της σχέσης.

Με τον Ωροσκόπο στον Αιγόκερω μοιάζει σα να υπογράφεις ισόβιο συμβόλαιο με όρους αδιατάραχτους, απαιτήσεις νόμιμες και λογικές καθώς και ηθικές υποχρεώσεις που δεν θα μπορέσουν να φθείρουν τη σχέση έστω κι αν δεν υπάρχει ίχνος συναισθήματος.

Γάμος στο ζώδιο του Αιγόκερου σημαίνει ότι η φιγούρα του συντρόφου έχει προδιαγραφές αξιοπιστίας και υπέρμετρης σοβαρότητας. Έτσι έχουμε έναν άντρα κλασικό, προγραμματισμένο, παραδοσιακό, ιδιαίτερα συντηρητικό, ίσως και λίγο μεγάλο σε ηλικία.

Μπορεί η Σελήνη στον Αιγόκερω να μην είναι καλή μέρα για γάμο, όμως δίνει διάρκεια. Μια σύζυγος απλή μεν, αυστηρή δε ακόμα και στα παιδιά που πρόκειται να έρθουν. Ξέρει να υποστηρίζει την οικογένεια και να παραμερίζει τις προσωπικές της επιθυμίες προκειμένου να δημιουργήσει ασφαλές οικογενειακό άντρο.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μια πιστή σύντροφος, υπεύθυνη, που ακολουθεί τα βήματα των γονιών, αφοσιωμένη, ίσως λίγο ψυχρή, μια γυναίκα που μπορεί ν’ αντέξει σ’ ένα γάμο ακόμα και χωρίς αγάπη για να μη διαρραγούν τα συμφέροντά της.

Ο Άρης στον Αιγόκερω ο υπεύθυνος κι αξιόπιστος σύζυγος. Μελετημένη οποιαδήποτε κίνηση του, ακόμα και η σεξουαλικότητά του.

Ο Ωροσκόπος στον Υδροχόο είναι το ξεκίνημα ενός συναρπαστικού έγγαμου βίου που πραγματικά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει που και πως θα καταλήξει.

Ένας γάμος στο μήνα του Υδροχόου έχει να κάνει με έναν άνθρωπο που ποτέ δε θα μπορέσει να δεσμευτεί κατά τον παραδοσιακό τρόπο γιατί δυσκολεύεται ν’ αναπνεύσει μέσα στη σχέση όταν εκείνη ρουτινιάζει ή τείνει να πάρει την κλασική μορφή.

Η Σελήνη στον Υδροχόο λίγο ψυχρή στα αισθήματά της, πολύ ελεύθερη, η γυναίκα που μπορεί ν’ ανοίξει την πόρτα και να εγκαταλείψει οικογένεια και παιδιά οποιαδήποτε στιγμή αν νιώσει ότι είναι φυλακισμένη. Παρόλα αυτά δημιουργεί ένα μοντέρνο σπίτι με όλα τα καλά της νέας τεχνολογίας.

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, η μοντέρνα σύζυγος, η ανεξάρτητη, η εκκεντρική. Εκείνη που μπορεί να συμβιώσει με τον άλλον εκφράζοντας περισσότερο ανθρωπιστικά συναισθήματα παρά έντονη τρυφερότητα και αγάπη.

Ο Άρης στον Υδροχόο, ο ανεξάρτητος σύντροφος, ίσως λίγο ατομιστής, ο αδιάφορος για τις κρατούσες αντιλήψεις πάνω στο σεξ, ο άντρας που μπορεί να σας τρελάνει με την πρωτοτυπία του.

Ο Ωροσκόπος στους Ιχθύες οδηγεί τον έγγαμο βίο πάνω σε παραμυθένια άμαξα φτιαγμένη από ροζ σύννεφα.

Ο γάμος στο ζώδιο των Ιχθύων εμφανίζει ένα σύζυγο πρόθυμο να θυσιαστεί, γοητευτικό ψυχικά ίσως και σωματικά, ευάλωτο συναισθηματικά και με πλούσια φαντασία.

Με τη Σελήνη στους Ιχθύες η μέρα του γάμου σας, μάλλον σύγχυση μπορεί να φέρει ή κάτι απροσδιόριστο. Τρομερά ευαίσθητη γυναίκα, ονειροπόλα, θύμα πολλές φορές των καταστάσεων. Η απιστία ή οι τάσεις φυγής είναι μέσα στα «σχέδιά της» όταν χάσει τον έλεγχο της πραγματικότητας.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες, η γυναίκα με τον έντονο ρομαντισμό και την αυτοθυσία στο πετσί της. Η γυναίκα χωρίς όρια γιατί προσφέρει τον εαυτό της ανιδιοτελώς, σε σημείο να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Ο Άρης στους Ιχθύες ο ευαίσθητος, ο ποιητικός, ο ήρωας που αγκαλιάζει με μεγάλη ευκολία πολλούς δραματικούς ρόλους.

Πόπη Βασσάλου

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments