0 0 votes
Article Rating

Ο Ερμής την Τρίτη 17/10 κάνει την είσοδο του στον Σκορπιό όπου στις 18/10 θα συναντήσει τον Δία στην 1η μοίρα του ζωδίου. Μία τυχερή και άκρως αισιόδοξη συνάντηση!

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο του αποκρυφισμού, των δανείων και των οφειλών μας προς τρίτους, του πλούτου γενικότερα, της λίμπιντο και της σεξουαλικής δραστηριότητας, του αναγκαίου τέλους που σηματοδοτεί την αρχή ενός ολοκαίνουργιου κύκλου και εκπροσωπεί οτιδήποτε μυστικό και καλά κρυμμένο.

Η μετακίνηση του Ερμή εκεί θα κάνει την επικοινωνία βαθιά και ουσιαστική με μία τάση να εκφράσουμε τις ανάγκες της ψυχής και τα απωθημένα μας, θα αυξήσει την διαισθητική μας ικανότητα,  αλλά ταυτόχρονα θα μας κάνει αρκετά κτητικούς και καχύποπτους.

Ωστόσο η σύνοδος αυτή θα μπορούσε να φέρει καλά νέα για επερχόμενες επενδύσεις, ευνοϊκές ρυθμίσεις τραπεζικών οφειλών και δανείων, υπόγειο πλούτο και για οτιδήποτε αφορά την εξέλιξη της μεταφυσικής και των ψυχικών επιστημών.

Έντονες και οι συζητήσεις που αφορούν την σεξουαλικότητα και την ψήφιση σχετικών νομοσχεδίων, το είδαμε ήδη, θέματα που έτσι κι αλλιώς θα μας απασχολήσουν κατά την διάρκεια της παραμονής του Δία στον Σκορπιό. Καλή περίοδος να ξεκινήσουμε ψυχανάλυση.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες γεννημένοι τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας (21-22) και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στην 1η και 2η μοίρα αυτών των ζωδίων μπορείτε να κάνετε σημαντικές συμφωνίες και συζητήσεις με θετικά αποτελέσματα, ίσως λάβετε μηνύματα που θα σας χαροποιήσουν ή ακόμα να πραγματοποιήσετε ένα ταξιδάκι που θα σας ωφελήσει.

Την Πέμπτη 19/10 έχουμε την Νέα Σελήνη του μήνα καθώς ο Ήλιος θα συναντήσει την Σελήνη στην 26.35’ μοίρα του Ζυγού σχηματίζοντας αντίθεση ακριβείας με τον ανάδρομο Ουρανό στην 26η μοίρα του Κριού.

Κι ενώ αυτή η νέα Σελήνη μιλάει για καινούργια ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, προσωπικές, επαγγελματικές, μεταξύ κρατών και ηγετών, η αντίθεση μας επισημαίνει πως το απρόοπτο πάντα καραδοκεί και οι πολύ λεπτές ισορροπίες μπορεί ανά πάσα στιγμή ξαφνικά να διαταραχτούν.

Η απολυτότητα του Ουρανού δεν αφήνει περιθώρια για υποχωρήσεις αφού όλοι προσπαθούν να ξεχωρίσουν και να επιβληθούν. Αν η τάση αυτή περιοριστεί θα μπορούσε πραγματικά αυτή η σελήνη να σηματοδοτήσει την έναρξη πρωτοπόρων ενώσεων, ιδεών και σχεδίων με καινοτόμα, ριζοσπαστικά αποτελέσματα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι από 14 ως 18 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 24η ως την 28η μοίρα αυτών των ζωδίων, αυτό εσάς κυρίως αφορά. Καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να φέρουν μια μεγάλη ανανέωση στην ζωή σας, αρκεί να περιορίσετε την τάση σας για επαναστατικότητα, ίσως και αδικαιολόγητη κάποιες φορές, εγωιστική συμπεριφορά και νευρικά ξεσπάσματα και αντιδράσεις.

Χειριστείτε τις καταστάσεις ψύχραιμα και με ώριμη σκέψη και μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις για να αποφύγετε ρήγματα με ανθρώπους του προσωπικού και επαγγελματικού σας περιβάλλοντος που μπορεί εύκολα να σας έρθουν από κει που δεν το περιμένετε! Με αυτόν τον τρόπο οτιδήποτε καινούργιο εμφανιστεί θα μπορούσε να σας αλλάξει πολλά και σημαντικά!

Η είσοδος βέβαια και του Άρη στις 22/10 στο ζώδιο του Ζυγού, η αλήθεια είναι πως δεν υπόσχεται ηρεμία και γαλήνη σε όλες τις σχέσεις. Ο πλανήτης της ‘φασαρίας’ και του ανταγωνισμού θα διαταράξει τις ήδη λεπτές ισορροπίες δημιουργώντας ένα επιθετικό και εκρηκτικό κλίμα.

Αυτό σημαίνει πως θα δούμε κινήσεις έντονης  διεκδίκησης και προσπάθειας ελέγχου και επιβολής. Ωστόσο ο Άρης εκεί ,που δεν είναι στα καλύτερα του,  θα μπορούσε να λειτουργήσει με εξαιρετικά διπλωματικό και ‘ευγενικό’ τρόπο και στρατηγική χωρίς πολλές κραυγές και ενδεχομένως λίγο “ύπουλα” παίρνοντας αυτό που θέλει χωρίς κανείς να το καταλάβει!

Θα αρχίσει λοιπόν σιγά-σιγά να επηρεάζει όλο το παρορμητικό σταυρό (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) αρχής γενομένης των πρώτων ημερών και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες αυτών των ζωδίων .Χαμηλώστε τόνους και ταχύτητες, αποφύγετε αντιπαραθέσεις και βιασύνες και διαφυλάξτε την υγεία σας.

Οργανώστε το πρόγραμμα σας καθώς οι υποχρεώσεις σας θα είναι αρκετές και ίσως σας κουράσουν και εκμεταλλευτείτε την αυξημένη σας ενέργεια κάνοντας οτιδήποτε δημιουργικό σας αρέσει! Μην ξεχνάμε πως ο Άρης ανεβάζει την λίμπιντο και την αδρεναλίνη. Οπότε γυμναστική και… έρωτα! Καλύτερα!

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments