5 1 vote
Article Rating

Το ανατέλλον ζώδιο ή ωροσκόπος (ο εξωτερικός εαυτός μας) είναι το δεύτερο σε σημασία μετά το Ηλιακό ζώδιο (ο εσώτερος εαυτός μας).

Για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν τόσο από κοντά, μπορεί να αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα σε σχέση με το πως σας βλέπουν, σας προσδιορίζουν και σας γνωρίζουν. Επηρεάζει επίσης το πώς εσείς βλέπετε, ενεργείτε και αντιδράτε στους άλλους και στο περιβάλλον.

Ενώ το Ηλιακό σας ζώδιο καθορίζεται από την ημερομηνία της γέννησής σας, το ανατέλλον ζώδιο (ωροσκόπος) πρέπει να υπολογίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τον τόπο γέννησης. Θεωρητικά, το ανατέλλον ζώδιο προχωρά μια μοίρα (από τις 360 μοίρες ενός πλήρη κύκλου – μιας 24-ωρης ημέρας) κάθε τέσσερα λεπτά, που σημαίνει ότι κάθε ζώδιο 30 μοιρών, χρειάζεται περίπου δύο ώρες για να μετακινηθεί προς τα πάνω – λόγω της αριστερόστροφης περιστροφής της γης γύρω από τον άξονά της – διασχίζοντας όλο το μήκος του σημείου του ωροσκόπου: τον ανατολικό ορίζοντα.

Ορισμός: Δεκανός (δεκαήμερο) – μια απόσταση δέκα μοιρών (τμήμα ή κομμάτι) ενός ζωδίου. Κάθε ζώδιο έχει τρεις δεκανούς, οι οποίοι συνολικά ισοδυναμούν με τριάντα μοίρες. Ο πρώτος Δεκανός (κάθε ζωδίου) είναι από τις 00.00.00 έως 9.59.59 μοίρες – ο δεύτερος Δεκανός είναι από τις 10.00.00 έως 19.59.59 μοίρες – ο τρίτος Δεκανός είναι από τις 20.00.00 έως 29.59.59 μοίρες.

[Εμπειρική μέθοδος υπολογισμού: Αν έχετε γεννηθεί περίπου κατά τη διάρκεια των πρώτων 40 λεπτών από την ώρα έναρξης οποιουδήποτε ανατέλλοντος ζωδίου, τότε πιθανόν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον πρώτο Δεκανό από 0 έως 10 μοίρες. Εάν γεννηθήκατε από 41 έως 80 λεπτά (1 ώρα και 20 λεπτά) μετά την ώρα έναρξης του ζωδίου, τότε πιθανόν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον δεύτερο Δεκανό. Εάν γεννηθήκατε από 81 λεπτά (1 ώρα και 21 λεπτά) μέχρι και 2 ώρες μετά, τότε ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον τρίτο Δεκανό. Ένα υπολογισμένο με ακρίβεια ωροσκόπιο είναι αναγκαίο για να προσδιορίσετε με βεβαιότητα τον Δεκανό του ωροσκόπου σας.]

Το ανατέλλον ζώδιο (και οι Δεκανοί του) έχουν μεγάλη σημασία για τον καθορισμό της προσωπικότητας σας, τις ιδιομορφίες, τον χαρακτήρα, τη νοοτροπία, τα συναισθήματα, τις αδυναμίες, τα πρότυπα της ζωής και της υγείας σας, καθώς επίσης και τα χαρακτηριστικά για να καλλιεργήσετε, ή να διορθώσετε. Αν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε έχει ωροσκόπο Κριό, καλό θα ήταν να μελετήσετε πρώτα την “Γενική επισκόπηση” του ωροσκόπου και στη συνέχεια τις πληροφορίες του Δεκανού.

[Υπόδειξη Αριθμός Ένα: Οι παρακάτω πληροφορίες μπορούν να εφαρμοστούν επίσης και στο Ηλιακό σας ζώδιο (ο εσώτερος εαυτός σας). Συσχετίστε την “Γενική επισκόπηση” με τον γενέθλιο Ήλιο στον Λέοντα. Διαβάστε επίσης τον “Πρώτο Δεκανό” αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες 10 ημέρες αυτού του ζωδίου – ο Ήλιος βρίσκεται από 0 έως 10 μοίρες, το “Δεύτερο Δεκανό” αν γεννηθήκατε στις ημέρες από 10 έως 20 – ο Ήλιος βρίσκεται στις 10,01 έως 20 μοίρες, και τον “Τρίτο Δεκανό” εάν γεννηθήκατε στις ημέρες από 21 έως 30 – ο Ήλιος βρίσκεται στις 20,01 έως 30 μοίρες].

[Υπόδειξη Αριθμός Δύο: Οι παρακάτω περιγραφές μπορούν επίσης να εφαρμοστούν και στο Σεληνιακό σας ζώδιο (ο συναισθηματικός εαυτός σας). Συσχετίστε την “Γενική Επισκόπηση” με τη γενέθλια Σελήνη στον Λέοντα. Διαβάστε επίσης τον “Πρώτο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι στις πρώτες 10 μοίρες αυτού του ζωδίου, το “Δεύτερο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι από τις 10,01 έως τις 20 μοίρες αυτού του ζωδίου, και τον “Τρίτο Δεκανό” αν η Σελήνη σας είναι από τις 20,01 έως τις 30 μοίρες αυτού του ζωδίου.]

 

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Ο επεκτατικός, πρόσχαρος, αισιόδοξος, ευγενής, καλόκαρδος, φιλοσοφικός, υπερβολικός, υπέρμετρος, «Τυχερός» Δίας, ο μεγαλύτερος ευεργέτης, κυβερνά την εικόνα και το εξωτερικό «εγώ» όλων όσων έχουν γεννηθεί με ωροσκόπο Τοξότη. Στις καθημερινές δραστηριότητες έχετε την τάση να είστε εξωστρεφείς, ανοιχτοί, θετικοί και πληθωρικοί. Η αίσθηση του χιούμορ σας είναι πιθανώς ένα από τα πολυτιμότερα περιουσιακά στοιχεία σας και είναι σχετικά εύκολο να δείτε με χιούμορ ακόμα και τις πιο αρνητικές καταστάσεις.

Μπορεί να είστε γνωστοί για το γρήγορο πνεύμα σας και την παράξενη ικανότητά σας να «χτυπήσετε διάνα» με αυτό που λέτε, ακόμα και σε στιγμές που θα ήταν ίσως καλύτερα αν δεν το κάνατε. Έχετε την τάση να είστε κατάφωρα ειλικρινείς και έντιμοι ` και το βρίσκετε αδύνατο να καταφεύγετε σε «διακριτικές» υπεκφυγές. Η διπλωματία και η διακριτικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να καλλιεργήσετε ώστε να μη δημιουργήσετε περιττά προβλήματα στον εαυτό σας και να μην αποξενωθείτε από τους άλλους. Σας αρέσει να ταξιδεύετε και ίσως κάνετε περισσότερα ταξίδια απ’ όσους δεν έχουν ωροσκόπο Τοξότη. Για εσάς είναι αρκετά πιθανά σενάρια τα ταξίδια ή ακόμα και μετεγκατάσταση (προσωρινά ή μόνιμα) σε χώρες εκτός της πατρίδας σας.

Ο ωροσκόπος Τοξότης έχει συχνά κλίση και στη φυσική επέκταση. Συνήθως, το ύψος είναι άνω του μέσου όρου (μερικές φορές πολύ παραπάνω). Το σώμα μπορεί να διαθέτει μεγάλα οστά και μακριά άκρα που τείνουν να κρέμονται χαλαρά. Το κεφάλι ίσως είναι μακρύ με ανοιχτό, τοξωτό μέτωπο. Τα μαλλιά μπορεί να είναι λεπτά στην υφή, πλούσια και ίσως να γκριζάρουν νωρίς. Τα φρύδια σχηματίζονται ως μια λεπτή γραμμή και συχνά κυρτή. Το δέρμα δείχνει συνήθως πολύ υγιές αλλά μπορεί να έχει μεγάλους πόρους που απαιτούν πρόσθετη προσοχή. Τα δόντια είναι αρκετά μεγάλα, ειδικά τα δύο μεσαία στην πάνω οδοντοστοιχία. Η χροιά της φωνής έχει έντονο τόνο, ο τρόπος ομιλίας είναι συνήθως λίγο αργός, μελετημένος και στοχαστικός.

Οι εκφράσεις του προσώπου «ξεπερνούν κάθε προσδοκία» και είναι ειλικρινείς και χιουμοριστικές. Σε γενικές γραμμές, όλες οι κινήσεις είναι ελεύθερες, ανοιχτές, πληθωρικές και ενεργητικές. Αρκετές από τις ιδιομορφίες σας έχουν κοινά χαρακτηριστικά με αυτά του αλόγου. Το κεφάλι σας μπορεί να πετιέται ή να μετακινείται από τη μία πλευρά στην άλλη όταν εκπλήσσεστε, τρομάζετε ή ενοχλήστε. Κάνετε ανήσυχες κινήσεις με τα πόδια σας όταν βαριέστε (και αυτό μπορεί να συμβαίνει συχνά) ή όταν θυμώνετε. Υπάρχει η τάση να ξύνετε κάπως τα παπούτσια σας όταν περπατάτε.

Ο ωροσκόπος Τοξότης συνήθως δίνει ένα πολύ ευχάριστο και «δροσερό» τύπο προσωπικότητας. Είστε ιδεαλιστές, ειλικρινείς και μπορεί να διαθέτετε αυξημένη επιθυμία για πλήρη ελευθερία και συνεχόμενη εξέλιξη, σε συνδυασμό με μια ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αίσθηση και επιθυμία για δικαιοσύνη.

Υπάρχει μια περιπετειώδης και φιλόδοξη πτυχή στο χαρακτήρα σας μαζί με μια γενναιόδωρη δόση παρορμητικότητας, ευελιξίας και οργανωτικότητας. Διανοητικά, είστε εμπνευσμένοι και ταυτόχρονα πολύ έξυπνοι. Αυτός ο ωροσκόπος δίνει έντονη διορατικότητα. Συνολικά, η αισιοδοξία και το ένστικτο τόσο να σκέφτεστε όσο και να ενεργείτε πληθωρικά, είναι εγγενή χαρακτηριστικά. Μπορεί να υπάρχει μια φυσική κλίση προς τη θρησκεία και γενικότερα φιλοσοφικά θέματα.

Τα συναισθήματά σας συνήθως είναι επιφανειακά αλλά συχνά πληθωρικά και ο Τοξότης σας κάνει να λέτε και να λειτουργείτε ακριβώς με τον τρόπο που σκέφτεστε. Συναισθηματικά, φαίνεται σαν να πηγαίνετε εναλλάξ «από το ζεστό στο κρύο», ακόμα και στις στενές ερωτικές σας επαφές. Το πάθος σας δεν είναι συνήθως σταθερό και δε διαρκεί για μεγάλες χρονικές περιόδους.

Οι αδυναμίες θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν την υπερβολή, την ανυπομονησία, την αμφιθυμία, την έλλειψη συγκέντρωσης -όχι μόνο πνευματικά αλλά και στις συνήθειες και τη συμπεριφορά γενικότερα. Συνήθως υπάρχει η ψυχολογία του παίκτη. Τις περισσότερες φορές, ο Τοξότης θα ρίξει τα βέλη του προς τον επιθυμητό στόχο. Ως ιδιοσυγκρασία, μπορεί να υπάρχει σύγκρουση μεταξύ του σεβασμού στο συμβιβασμό και της αγάπης για ελευθερία. Αυτό σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να σας κάνει να είστε παράλογοι ή ακόμα και υπερβολικά αυστηροί. Εύκολα θα μπορούσε να σας χαρακτηρίζει ένα είδος σνομπισμού, κατά καιρούς.

Επειδή ο τύπος σας έχει ρωμαλέα χαρακτηριστικά, η καλή υγεία είναι συνήθως ο κανόνας. Ωστόσο, το νευρικό σας σύστημα είναι έντονα φορτισμένο, αυτό μπορεί να σας κάνει να είστε κάπως επιρρεπείς σε ατυχήματα. Ειδική μέριμνα πρέπει να ληφθεί σε σχέση με το συκώτι, τα ισχία (προσέχετε τις πτώσεις, σε μεγάλη ηλικία), τους μηρούς και γενικά το αναπνευστικό σύστημα. Το πρότυπο ζωής σας τις περισσότερες φορές δείχνει ότι ζείτε τολμηρά και συχνά «πολύχρωμα». Το πεντηκοστό έτος της ζωής σας μπορεί να είναι ένα κομβικό σημείο για σας.

Τα κύρια επιθυμητά χαρακτηριστικά που μπορείτε να καλλιεργήσετε, εκφράζονται με λέξεις όπως: ειλικρίνεια, τιμιότητα, ευθύτητα, δικαιοσύνη, γενναιοδωρία, διορατικότητα, επιμονή, αξιοπιστία, ζωηρότητα, λογική, φιλανθρωπία. Λέξεις που δηλώνουν τα χαρακτηριστικά εκείνα που χρειάζονται διόρθωση είναι: υπερβολική αυτοπεποίθηση, βιασύνη, επιθετικότητα, περιφρόνηση, άρνηση για συμβιβασμό και υπερβολική ένταση. Όλα αυτά μπορούν να διορθωθούν με τη σωστή χρήση των προεξεχόντων καλών ψυχικών αρετών σας.

 

ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Τοξότη (00,00 με 10,00 μοίρες)

Η επιρροή του Τοξότη / Δία σε αυτό το δεκανό, είναι φυσικά το κύριο χαρακτηριστικό. Πολύ μεγάλο μέρος από τα χαρακτηριστικά που αναγράφονται παραπάνω, ισχύουν πλήρως αλλά υπάρχουν και περισσότερα. Η μεταβλητή (ευέλικτη) φύση του Τοξότη δίνει ένα θαυμάσιο επίπεδο προσαρμογής που σας επιτρέπει να «πάτε με το ρεύμα» όταν είναι απαραίτητο. Σπάνια αντιμετωπίζετε κάποιον ή κάτι χωρίς να μπορείτε να αντεπεξέλθετε, αν είναι πράγματι σημαντικό για εσάς.

Με το Δία ως κυβερνήτη του «καθημερινού εαυτού» σας, μπορείτε να έχετε ένα μεγαλύτερο μερίδιο από αυτό που οι άλλοι θεωρούν ως καθαρή καλή τύχη. Συχνά απλά φαίνεται να είστε στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. Αλλά όπως ξέρετε (ή θα μάθετε) δεν μπορείτε να βασιστείτε απόλυτα στην τύχη για όλα τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Ενώ είναι αλήθεια ότι μπορεί να είστε πιο τυχεροί από άλλους, σε σχέση με τα τυχερά παιχνίδια, είναι επίσης αλήθεια ότι πρέπει να κρατάτε σε έλεγχο την τάση σας να τζογάρετε ή γενικότερα να προκαλείτε την τύχη σας.

Η κύρια υπο-επιρροή αυτού του πρώτου δεκανού μπορεί να σας δίνει πρόσθετη ενέργεια και το απαραίτητο κίνητρο για να ολοκληρώνετε πολλά. Γενικά η αισιοδοξία σας και η αίσθηση του χιούμορ σας είναι εξαιρετικά ακονισμένες. Η δυνατότητά σας να ενθαρρύνετε τους άλλους και το πλατύ σας χαμόγελο που ακτινοβολεί, είναι μερικά από τα ευπρόσδεκτα χαρακτηριστικά σας, όπου κι αν πάτε και σχεδόν με όλους όσους γνωρίζετε.

Όσον αφορά τα φυσικά χαρακτηριστικά, μπορεί να είστε μεγαλύτεροι (ψηλότεροι και / ή βαρύτεροι) από εκείνους που ανήκουν στους άλλους δύο δεκανούς του Τοξότη. Να θυμάστε ωστόσο, ότι ενώ ο πρόσχαρος Δίας μπορεί να επεκτείνει την προσωπικότητα, μπορεί εξίσου εύκολα να επεκτείνει την περιφέρεια της μέσης σας, επομένως πρέπει να τρέφεστε σωστά, ειδικά μετά τη μέση ηλικία.

Είστε σε θέση να προσαρμόζεστε αρκετά εύκολα στις αλλαγές της ζωής σας, θα μπορούσατε να επιλέξετε μια εργασία που θα απαιτούσε πολλά ταξίδια, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε με μια βαλίτσα στο χέρι. Θα πρέπει να φροντίζετε έτσι ώστε να μην παγιδευτείτε απελπιστικά σε οποιαδήποτε θέση, πρόσωπο ή περίσταση, δεδομένου ότι η βασική σας φύση εκτιμά -ή ακόμη και απαιτεί- ένα ορισμένο επίπεδο ελευθερίας. Είναι πιθανό να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ζωή σας μακριά από τον τόπο γέννησής σας.

 

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Τοξότη (10,00 με 20,00 μοίρες)

 

Η σημαντική υπο-επιρροή αυτού του δεκανού με χαρακτηριστικά Κριού / Άρη, μπορεί να προκαλέσει πολλές και μάλλον ενδιαφέρουσες διαφορές για εκείνους που έχουν αυτή την επιρροή στο γενέθλιο ωροσκόπιο. Ο Κριός τείνει να προσθέτει αρκετή αμεσότητα και σθεναρότητα στον τρόπο με τον οποίο λειτουργείτε στις καθημερινές υποθέσεις της ζωής σας. Μπορείτε να ανταποκρίνεστε αρκετά καλά σε μια πρόκληση αλλά πρέπει να φροντίζετε ώστε να μην το παρακάνετε με σκοπό να αποδείξετε ότι έχετε τα «κότσια». Θα πρέπει να υπάρχει ένας λογικός σκοπός ή αλλιώς να μην αποδέχεστε την πρόκληση.

Η διακριτικότητα και η διπλωματία θα πρέπει απαραίτητα να σας απασχολούν, διαφορετικά μπορεί να χρησιμοποιείτε έναν απότομο τρόπο ομιλίας που ίσως βλάπτει εύκολα και βαθιά τους άλλους, όταν τα σχόλιά σας «ξύνουν πληγές». Μερικές φορές, το πικρό ή ακόμη και καυστικό σας χιούμορ δεν μπορεί να εκτιμηθεί από όλους, γι’ αυτό μάθετε να ελέγχετε τον τρόπο που μιλάτε.

Όσον αφορά την εμφάνιση, μπορεί να είστε λεπτότεροι από εκείνους που ανήκουν στον πρώτο δεκανό του Τοξότη. Επιπλέον, το κεφάλι και το σώμα σας μπορεί να τείνουν να έχουν περισσότερες γωνίες. Σκούρα κόκκινα ή «αμμώδη» μαλλιά μπορεί να είναι ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό. Είναι πιθανό να έχετε την τάση να κοκκινίζετε πιο εύκολα απ’ ότι άλλοι. Μαζί με αυτή την τάση να κοκκινίζετε, έρχεται και μια έντονη πιθανότητα να έχετε έναν αρκετά εκρηκτικό χαρακτήρα που καλά θα κάνετε να μάθετε να τον ελέγχετε, διαφορετικά θα σας προκαλεί περισσότερο πόνο και δυσκολία απ’ ότι χρειάζεστε. Ευτυχώς όμως -για εσάς και τους άλλους- όταν θυμώνετε, συνήθως δεν διαρκεί πολύ.

Η επιρροή του Κριού στον πρώτο οίκο, προσθέτει σε σημαντικό βαθμό το «Εγώ είμαι» στην προσωπικότητά σας. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, αυτό μπορεί κατά καιρούς να ξεφύγει από τον έλεγχό σας και ίσως να προκαλεί τους φίλους να σας κατηγορούν ότι είστε υπερβολικά εγωκεντρικοί και αδιάφοροι για τους άλλους. Θα προτιμούσατε να οδηγείτε παρά να ακολουθείτε. Σε γενικές γραμμές, είστε άτομα που τους αρέσει να είναι επικεφαλής και θα έπρεπε να είστε αφεντικά του εαυτού σας, -αν είναι δυνατό. Πιθανώς λειτουργείτε, κινείστε και μιλάτε με επιταχυνόμενο ρυθμό. Είναι γεγονός πως δεν είστε πολύ ευχαριστημένοι αν δεν συμμετέχετε σε κάποιο είδος προκλητικής δραστηριότητας.

 

ΤΡΙΤΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου Τοξότη (20,00 με 30,00 μοίρες)

 

Η υπο-επιρροή αυτού του δεκανού με χαρακτηριστικά Λέοντα / Ήλιου μπορεί να προκαλέσει μερικά αρκετά «φωτεινά», συναρπαστικά και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για τα άτομα με ωροσκόπο σε αυτές τις δέκα μοίρες του Τοξότη. Ο Λέων -φυσικός κυβερνήτης του πέμπτου οίκου της νεότητας, της ευχαρίστησης και της δημιουργικής δραστηριότητας- μπορεί να σας παρακινήσει προς ένα υψηλό επίπεδο προσωπικής δημιουργικότητας. Σε φυσιολογικά πλαίσια, δείχνετε πιο νέοι από την πραγματική σας ηλικία.

Η δημιουργικότητα είναι εγγενής στη βασική σας φύση και θα πρέπει να αναζητήσετε κάποιο τρόπο να την εκφράσετε στους άλλους. Αν και ίσως να είστε ένας εξαιρετικός ηθοποιός που λειτουργεί πραγματικά στη σκηνή ή / και πίσω από την κάμερα, είναι πιο πιθανό ότι οι περισσότεροι από εσάς απολαμβάνετε να «κάνετε το κομμάτι» σας ενώ χρησιμοποιείτε τον κόσμο ως «σκηνή». Είστε εκ φύσεως πωλητής και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας να πουλάτε, αρκετά αποτελεσματικά ώστε να κερδίσετε μια καλή διαβίωση και περαιτέρω πρόοδο σε όλους τους τομείς.

Εμφανισιακά, το ύψος σας μπορεί να τείνει προς το κανονικό ή έστω ελαφρώς περισσότερο, τα χαρακτηριστικά του προσώπου και του σώματός σας έχουν μια τάση «τετραγωνικότητας». Φαίνεστε σταθεροί και ισχυροί. Τα μαλλιά σας τείνουν να έχουν ελαφρύτερες σκιές με φωτεινές ανταύγειες και συνήθως είναι μακριά, κάτω από το λαιμό. Προχωράτε στητοί και αποπνέετε μεγάλη υπερηφάνεια και αυτοπεποίθηση. Η φωνή σας είναι ισχυρή και προκαλεί τους άλλους να προσέξουν αυτό που λέτε.

Είστε φιλικοί, κοινωνικοί και εξωστρεφείς, σπάνια βρίσκεις κάποιον που παραμένει άγνωστος για πολύ καιρό. Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να συστηθείτε στους άλλους. Η χειραψία σας είναι χαρακτηριστικά ζεστή και σταθερή, που αρμόζει επίσης σε κάποιον με μεγάλα χέρια.

Έχετε την ικανότητα να επευφημείτε και να επαινείτε τους άλλους, σε σημείο να αισθάνονται υπέροχα και να πιστεύουν πως είστε ο πιο θαυμάσιος άνθρωπος. Ελάχιστοι έχουν την υποψία ότι ο σκοπός σας δεν είναι εντελώς ανιδιοτελής, επειδή κυριαρχείτε στην κεντρική σκηνή και στα φώτα της δημοσιότητας, ενώ συγχρόνως «φουσκώνετε το εγώ» τους. Στη συνέχεια, μπορείτε να αφεθείτε στη ζεστασιά της υπερηφάνειας, όταν οι άλλοι επιστρέφουν τις φιλοφρονήσεις σας. Αυτή η επιρροή του Λέοντα σας δίνει ένα υψηλό επίπεδο αντοχής, το οποίο σας επιτρέπει να διατηρείτε την ενέργειά σας για αρκετό καιρό για να επιτυγχάνετε αρκετά από αυτά που είχατε θέσει ως στόχο. Σπάνια εγκαταλείπετε εύκολα οτιδήποτε θέλετε να πετύχετε.

από τoν Elbert Wade, PMAFA – πιστοποιημένoς επαγγελματικά σύμβουλος αστρολόγος.
Copyright © 2011 Περιοδικό Dell, παρουσιασμένο αρχικά στο Dell Ωροσκόπιο
Κατοχυρωμένα ανά τον κόσμο πνευματικά δικαιώματα.
Συγγραφέας: Elbert Wade
Πρωτότυπος τίτλος: Keys to Your External Self: SAGITTARIUS Rising and Decans
Πηγή:Keys to Your External Self: SAGITTARIUS Rising and Decans
Το κείμενο παραχωρήθηκε ειδικά για το Μyhoroscope, από τον συγγραφέα και αστρολόγο Elbert Wade
 
5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments