5 1 vote
Article Rating

ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Συναστρίας

Γιατί η σχέση σας σας είναι μοναδική; Πώς την επηρεάζουν οι πλανήτες; Οι πλανητικές όψεις του συντρόφου σας σε σχέση με τις δικές σας αλλά και το αντίστροφο. Αμοιβαίες όψεις, θέσεις πλανητών στους οίκους του ενός συντρόφου προς τον άλλο. Επιπλέον κεφάλαιο ίδιων όψεων στους γενέθλιους χάρτες και ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΧΕΣΗΣ!

ΤΙΜΗ: Από 49  ΜΟΝΟ 16.00 EUR (η ανάλυση είναι ατομική).  Έρχεται στο e-mail σας μετά την εξόφληση

Διαθέσιμες γλώσσες: Ελληνικά 16EUR,                  Αγγλικά 10 EUR

Πατήστε εδώ για να προσθέσετε την ανάλυση στο καλάθι των αγορών σας.

  • ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ:
  • ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ:

*** Δείγμα ανάλυσης Συναστρίας ***

 

Η προσωπική σας ερωτική ανάλυση Συναστρίας

Αυτή η Ερωτική Σχέση μοιράζεται σε μια έκθεση διαφόρων κεφαλαίων. Αρχικά συγκρίνει τα βασικά σας χαρακτηριστικά, ενώ στα υπόλοιπα κεφάλαια περιγράφονται τα θέματα που προκύπτουν μέσα σε αυτή τη σχέση. Τα σημεία που θίγονται αρχικά, γίνονται ιδιαίτερα ισχυρά αν είστε παντρεμένοι ή ζείτε μαζί. Οι ιδιοσυγκρασίες ή ιδιορρυθμίες στην προσωπικότητα ενός άλλου ατόμου δεν μας ενοχλούν όσο η σχέση μας είναι μια σχέση τυχαία. Για παράδειγμα, αν ο ένας είναι απλός και τακτικός και ο άλλος είναι απρόσεχτος, αυτό θα αποτελέσει πρόβλημα μάλλον αν είστε παντρεμένοι παρά αν βλέπετε ο ένας τον άλλον περιστασιακά.

Προσέξτε τα θέματα που αναφέρονται στα κεφάλαια των όψεων επειδή έχουν μεγάλη σημασία μέσα στην σχέση σας. Για παράδειγμα, αν δίνεται έμφαση σε θέματα ειδυλλίου και στην σεξουαλική έλξη, τότε μπορείτε να υπολογίζετε ότι αυτή η σχέση θα έχει πάθος. Αν το ειδύλλιο και η σεξουαλικότητα δεν αναφέρονται συχνά, τότε η σχέση δεν θα έχει πάθος.

Αν μια δήλωση φαίνεται να αντιφάσκει σε μια άλλη δήλωση, τότε οι ρόλοι σας είναι πιθανόν να εναλλάσσονται. Για παράδειγμα, μια δήλωση ότι το ένα άτομο είναι περισσότερο επιθετικό από το άλλο, σημαίνει ότι εναλλάσσεστε ρόλους, έτσι που μερικές φορές ο ένας να είναι οδηγός και ο άλλος να ακολουθεί κι άλλες φορές ακριβώς το αντίθετο. Επίσης, μελετήστε προσεκτικά τις αναλύσεις των πλανητών στους οίκους, μιας κι ένα προσεκτικό διάβασμα θα αποκαλύψει διαφορετικά είδη επιθετικότητας ή περιοχές μέσα στις οποίες η επιθετικότητα μοιάζει να εκφράζεται από μόνη της.

Για να επωφεληθείτε περισσότερο από αυτήν την έκθεση, συνδυάστε αυτή την Αστρολογική ανάλυση με διάφορα άλλα πράγματα που γνωρίζετε ο ένας για τον άλλον. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι είστε δυο άτομα αντίθετου φύλου. Η φυσική έλξη, η ηλικία, η θρησκεία, η μόρφωση, η οικογένεια και η ανατροφή θα επηρεάζουν οπωσδήποτε την σχέση σας. Ίσως επίσης θα έπρεπε να έχετε μια γενέθλια ανάλυση ο καθένας σας. Η Γενέθλια ανάλυση περιγράφει τα ατομικά σας χαρακτηριστικά. Παρόλα αυτά έχουμε προσθέσει ένα ειδικό κεφάλαιο το οποίο θα βρείτε πολύ χρήσιμο για να κατανοήσετε περισσότερο ο ένας τον άλλο. Το κεφάλαιο αυτό έχει τίτλο Όμοιες όψεις στους γενέθλιους χάρτες.

Το υλικό αυτής της συναστριακής ανάλυσης περιγράφει τον μαγνητισμό ανάμεσά σας, αλλά δεν αναφέρεται στην ατομική φύση σας. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι σε αυτή την ανάλυση γίνεται πολύ μικρή αναφορά στο ειδύλλιο και στην σεξουαλικότητα, αλλά οι Γενέθλιες αναλύσεις για σας τους δύο δείχνουν ότι καθένας σας έχει ισχυρές ρομαντικές και σεξουαλικές επιθυμίες. Στην περίπτωση αυτή, ο γάμος μάλλον δεν θα έχει επιτυχία! Ωστόσο, αν το ειδύλλιο και η σεξουαλικότητα δεν είναι τόσο σημαντικά για σας τους δυο, τότε η έλλειψη πάθους μέσα στην σχέση σας δεν φαίνεται να συγκροτεί κάποιο εμπόδιο.

 

Κεφάλαιο 1:

Σύγκριση της ιδιοσυγκρασίας και του τρόπου της ζωής σας.

Οι δυνατότητές σας για να εναρμονιστείτε

Ήλιος του Πέτρου στην Παρθένο και Δήμητρας Ήλιος στον Σκορπιό

Υπάρχουν στιγμές που η Δήμητρα προχωρεί άφοβα μέσα σε μια προκλητική κατάσταση, και ο Πέτρος νιώθει πολύ περισσότερο επιφυλακτικός και προσεκτικός. H Δήμητρα μπορεί να βλέπει εκείνον σαν πολύ δειλό, και ο Πέτρος ίσως αισθάνεται ότι σ’εκείνη λείπει η σύνεση. Υπάρχουν επίσης πολλές καταστάσεις όπου η Δήμητρα είναι περισσότερο επίμονη από εκείνον. H Δήμητρα μπορεί να θεωρεί την έλλειψη δέσμευσης και αφοσίωσης εκείνου προς έναν σκοπό σαν ένα σημάδι αδυναμίας.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα ο Πέτρος να βλέπει εκείνη σαν κάπως ωμή, παθητική ή συναισθηματικά προσκολλημένη σε διάφορες καταστάσεις ή ιδέες. O Πέτρος έχει εξευγενισμένες ευαισθησίες και μερικές φορές δεν θέλει να έχει “λερωμένα χέρια”, ενώ η Δήμητρα είναι περισσότερο απλή, ωμή και απέριττη, Πρέπει κι οι δυο σας να προσπαθήσετε να εναρμονίσετε τις φύσεις σας και να μην τις αφήνετε να ανταγωνίζονται η μια την άλλη.

Σελήνη του Πέτρου στον Ζυγό και Δήμητρας Σελήνη στο Κριό

Εσείς οι δύο είστε αντίθετοι σε πολλά πράγματα και έλκεστε ο καθένας σας από τις ιδιότητες του συντρόφου σας που λείπουν σ’ εσάς τον ίδιον.

O Πέτρος δεν μπορεί να νιώσει πραγματικά ολοκληρωμένος χωρίς σύντροφο και ενστικτωδώς γνωρίζει πως να επικοινωνεί και να εναρμονίζεται με τους ανθρώπους, ενώ η Δήμητρα είναι περισσότερο αυτάρκης και σίγουρη και συχνά μάλλον αδιάφορη στις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Η Δήμητρα ενστικτωδώς υπολογίζει και τείνει να καθοδηγεί, ενώ ο Πέτρος είναι ο συμβιβαστικός παράγοντας μέσα στην σχέση σας.

O Πέτρος εξαρτάται πολύ από την επιδοκιμασία των άλλων, συχνά έχοντας έλλειψη από ένα ισχυρό αίσθημα προσωπικής κατεύθυνσης, και μπορεί απλώς να συνοδεύει εκείνη τον περισσότερο καιρό, αφού εκείνη έχει ισχυρότερες προτιμήσεις και λιγότερη προθυμία να συμβιβάζεται με τις επιθυμίες ενός συντρόφου. O Πέτρος επιθυμεί την συντροφικότητα, ενώ η Δήμητρα θέλει να προχωρεί μόνη και να είναι ένας ελεύθερος σκοπευτής μερικές φορές. Επίσης, η Δήμητρα είναι μάλλον παρομητική και ενθουσιώδης, και είναι επιρρεπής στις εκρήξεις οργής, ενώ ο Πέτρος είναι πιο λογικός και συχνά αποφεύγει τις ανεπιθύμητες συγκινήσεις, ιδιαίτερα τον θυμό. Συνεπώς, ο Πέτρος μπορεί να φαίνεται ότι είναι ο ευχάριστος “καλός σύντροφος” μέσα στην σχέση, ενώ η Δήμητρα έχει τον ρόλο του ταραχοποιού.

Όταν προκύπτουν προσωπικά προβλήματα, ο Πέτρος θέλει να τα συζητά μ’ έναν φίλο ή φίλη σύμβουλο, είναι ανοιχτός στις απόψεις και στις ιδέες των άλλων και προτιμά να διαπραγματεύεται μια δίκαιη και τίμια λύση. H Δήμητρα είναι λιγότερο πρόθυμη να ζητά εξωτερική βοήθεια κι έχει πολύ λίγη υπομονή για να συζητά για το πρόβλημα, εκτός αν κάποια ξεκάθαρη, συγκεκριμένη αλλαγή προκύπτει.

Έχετε κι οι δυο σας να κάνετε σημαντικές προσαρμογές για να μπορέσετε να ζήσετε μ’ αυτές τις διαφορές ανάμεσά σας, έστω κι αν άλλες αστρολογικές όψεις δείχνουν αρμονία και συμφωνία.

ΑΜΟΙΒΑΙΕΣ ΟΨΕΙΣ (ισχυρές)

Ωροσκόπος αμοιβαία όψη Ερμής

Οι συζητήσεις, οι επιχειρηματολογίες και η εργασία μαζί προς έναν σκοπό, φαίνονται να αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της σχέσης σας. Υπάρχει ένας συνεχής διάλογος που κυλάει μεταξύ σας και ο οποίος είναι πολύ ευχάριστος αν είστε ένας ομιλητικός τύπος, αλλά μπορεί να είναι σχεδόν εκνευριστικός για σας αν είστε ένας τύπος που προτιμά την σιωπή.

Από την θετική πλευρά, βοηθάτε ο ένας τον άλλον στην έκφραση των ιδεών και συναισθημάτων σας. Αρνητικά, ίσως διασκορπίζετε την ενέργειά σας σε ατέλειωτες, άγονες συζητήσεις.

ΚΟΙΝΕΣ ΟΨΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Ήλιος Δίας – conjunction/hard for Δήμητρα, soft for Πέτρος

Και οι δύο έχετε την τάση να σκέφτεστε μεγαλεπήβολα και να έχετε υψηλές φιλοδοξίες (είτε πνευματικής είτε υλικής φύσης). Αλλά ενώ o Πέτρος έχει έμφυτη την αίσθηση της ευημερίας και την πεποίθηση ότι όλα θα λειτουργήσουν προς το καλύτερο, η Δήμητρα τείνει να είναι υπερβολικά ανυπόμονη και μερικές φορές θα προσπαθήσει να φτάσει στην επιτυχία μέσω πιο σύντομων δρόμων. Από κάποια άποψη, ο Πέτρος έχει καταφέρει αυτό για το οποίο η Δήμητρα ακόμα παλεύει, την ικανότητα να παρεκκλίνει λίγο από το δρόμο, ώστε να αφήσει χώρο στη μαγεία να λειτουργήσει.

Ωστόσο, και οι δύο μοιράζεστε την αίσθηση των μεγάλων δυνατοτήτων και την επιθυμία να αναπτύσσεστε και να επεκτείνεστε.

Ποσειδώνας Πλούτωνας – both trine or sextile

Μοιράζεστε ένα κοινό ενδιαφέρον για παραφυσικές εμπειρίες, τον μυστικισμό και τα απώτερα άκρα και όρια της ανθρώπινης συνείδησης. Η από κοινού διερεύνηση των μυστηρίων αυτών θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα γόνιμη και για τους δύο.

Κεφάλαιο 2

Κύρια Θέματα στη σχέση σας: Τι σας έφερε μαζί και τι σας ένωσε

Πλανήτες του Πέτρου σε όψη με πλανήτες της Δήμητρας

Ήλιος εξάγωνο Ερμής

Η νοητική σχέση που μοιράζεστε δικαιολογεί την χαρά που νιώθετε μέσα στην συντροφιά σας και την φιλία σας. Η επικοινωνία είναι ανοιχτή και αρμονική. Εργάζεστε μαζί πολύ καλά πάνω σε πρακτικά ζητήματα, καθημερινές ασχολίες, στην επίλυση προβλημάτων και στις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Ήλιος εξάγωνο Δίας

Η σχέση σας έχει μια ισχυρή φιλική θετική χροιά που την κάνει ευχάριστη. Βοηθάτε ο ένας τον άλλον να γελά και να παίρνει την ζωή λιγότερο στα σοβαρά. Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο για σας τους δύο να διασκεδάζετε παίζοντας παιχνίδια ή ακόμα και μέσα στις καθημερινές δραστηριότητές σας όπως στα ψώνια, κλπ. Επιτρέπετε ο ένας στον άλλον σημαντική ελευθερία. Σέβεστε ο ένας την ανεξαρτησία του άλλου κι ενδιαφέρεστε περισσότερο να χαρείτε μερικές ώρες μαζί, παρά να εξουσιάζετε ή να καταπιέζετε ο ένας τον άλλον. Αυτή η αστρολογική επίδραση είναι θετική και σας βοηθά πάρα πολύ όταν οι πιο βαριές και δύσκολες επιδράσεις, που περιγράφονται σε άλλα σημεία μέσα σε αυτή την ανάλυση της συναστρίας σας, κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Ήλιος αντίθεση Κρόνος

Στα πρώτα στάδια τις σχέσης σας η Δήμητρα μοιάζει να ελκύεται από τις ώριμες, σταθερές, πειθαρχημένες και υπεύθυνες αρετές του, αλλά με τον καιρό αυτές οι ίδιες ιδιότητες μπορεί να αρχίσουν να γίνονται περιοριστικές ή και καταπιεστικές. O Πέτρος μπορεί να φτάσει στο σημείο να πάρει ή παίζει τον ρόλο του πατέρα, του δασκάλου ή ακόμα και του τύραννου σε εκείνη, κάνοντάς την να νιώθει περιορισμένή κι εμποδισμένή από την σοβαρότητα και την ακαμψία του. Αν η Δήμητρα μπορεί να ωφεληθεί από την υπεύθυνη στάση του και αυτός μπορεί να αποφεύγει να παίρνει τα προβλήματα τόσο σοβαρά, τότε η θετική αίσθηση της ωριμότητας, της υπευθυνότητας και της σταθερότητας της σχέσης μπορεί να υπερνικήσει τις αρνητικές τάσεις.

Ήλιος σύνοδος Ουρανός

Εμπνέετε ο ένας τον άλλον στο να δοκιμάζετε νέα πράγματα, να πειραματίζεστε και να ανακαλύπτετε εναλλακτικές επιλογές. Μπορεί να έχετε γνωριστεί για παράδειγμα στην διάρκεια μιας περιόδου που και οι δύο σας είχατε απελευθερωθεί από τις καθιερωμένες αντιλήψεις και εξερευνούσατε νέες δυνατότητες. Υπάρχει πολλή συγκίνηση και αυθορμητισμός στη σχέση σας.

Και οι δύο σας μπορεί να βρείτε δυσκολίες στο να υιοθετήσετε έναν ρυθμό σταθερότητας μέσα στη ζωή και θα υπάρχουν πάντα εκπλήξεις αλλά και απροσδόκητες μεταβολές στη σχέση σας. Θα αντιμετωπίζετε πολλές νέες ιδέες, ασυνήθιστους ανθρώπους, περιπέτειες και θα ζείτε έντονες στιγμές. Φαίνεται, πως και οι δυο σας κατέχετε αρκετή ελευθερία και ανεξαρτησία μέσα σε αυτή την σχέση, αλλά ίσως θα επιθυμούσατε να υπήρχε περισσότερη δέσμευση, αφοσίωση, ζεστασιά, σοβαρότητα.

Σελήνη αντίθεση Σελήνη

Παρόλο που πολλές από τις προσωπικές σας συνήθειες και προτιμήσεις είναι διαφορετικές, σπάνια συγκρούονται μεταξύ τους. Είστε ικανοί και οι δύο να αποδέχεστε τις προτιμήσεις και την ιδιοσυγκρασία του άλλου, χωρίς να νιώθετε ότι χρειάζεται ν’ αναγκάσει ο ένας τον άλλον να υιοθετήσει τις δικές του απόψεις. Έχετε μια ισχυρή αίσθηση δεκτικότητας και συμφωνίας.

Σελήνη εξάγωνο Ερμής

Μακρές φιλικές συζητήσεις είναι συχνές μέσα στις σχέσεις σας. Είστε ικανοί να ξανοίγεστε στα εσώτερα αισθήματά σας και πολύ συχνά ίσως νιώθετε ότι υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι ακόμη που σας καταλαβαίνουν και σας εκτιμούν τόσο. Αυτό είναι αλήθεια ακόμη και στα πρώτα στάδια της σχέσης σας. Το υψηλό επίπεδο της αμοιβαίας κατανόησης και εκτίμησης τείνει να κάνει την φιλία σας αρμονική και μακρόχρονη.

Σελήνη εξάγωνο Δίας

Υπάρχει μια ελαφρά, κεφάτη διάθεση στην σχέση σας. Αυτή η σχέση τείνει να σας κάνει να εξωτερικεύεστε. Σας αρέσει να βγαίνετε μαζί και να φιλοξενείτε φίλους στο σπίτι. Η φιλική, αρμονική διάθεση μέσα στον δεσμό σας είναι μεταδοτική και σαν ζευγάρι είναι πιθανό να έχετε πολλούς καλούς φίλους και μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή.

Αφροδίτη εξάγωνο Αρης

Υπάρχει μια ισχυρή ρομαντική έλξη ανάμεσά σας και γνωρίζετε ενστικτωδώς το πως να ευχαριστήσετε και να κάνετε τον άλλον ευτυχισμένο σεξουαλικά. Τρυφερότητα και πάθος συνυπάρχουν ανάμεσά σας, κι έτσι αυτή η σχέση μπορεί να φέρει μια άπειρη εκπλήρωση και στους δυο σας.

Αφροδίτη τετράγωνο Δίας

Χαίρεστε το γέλιο, τη διασκέδαση και την κοινωνικότητα μαζί. Είστε πολύ καλοί σύντροφοι, αλλά η σχέση μπορεί να μην είναι αρκετά σοβαρή για να εγγυηθεί μια μακρόχρονη δέσμευση και στους δυο σας. Συνεπώς δεν πρέπει να αποφασίσετε το γάμο, ακόμη κι αν νιώθετε έναν πολύ δυνατό έρωτα. Αν παντρευτείτε, θα επιτρέπετε στον άλλον μεγάλη ελευθερία, αλλά είναι πιθανό να διαφωνείτε στον χειρισμό των οικονομικών και των επενδύσεων. Ακόμη μερικές φορές θα παρατηρηθούν προβλήματα ηθικής συμπεριφοράς για έναν από τους δύο σας. Βασική αιτία για να έρχεστε σε σύγκρουση αρκετά συχνά.

Δίας εξάγωνο Κρόνος

Βοηθάτε ο ένας τον άλλον στην επίτευξη σημαντικών στόχων και παρόλο που η σχέση σας είναι βασικά ρομαντική ή προσωπική, έχετε κι οι δυο σας μια εξαιρετική ικανότητα στην εργασία μαζί ή σαν συνέταιροι σε επιχειρηματικές δραστηριότητες. O Πέτρος δίνει σ’ εκείνη πρακτική βοήθεια και συμβουλές, ενθαρρύνοντάς την να είναι σταθερή και υπομονετική για να επιτύχει στους στόχους και στις επιθυμίες της. H Δήμητρα, από την άλλη πλευρά, στηρίζει εκείνον σε στιγμές εξασθένισης και αντανακλά τον ενθουσιασμό για τις προκλήσεις της ζωής. Μπορείτε να έχετε μεγάλη επιτυχία μαζί και ειδικά σε θέματα οικονομικής ασφάλειας.

Δίας τρίγωνο Ουρανός

Αυτή είναι μια σχέση στην οποία και οι δυο σας μπορείτε και αισθάνεστε ελεύθεροι για αλλαγές, εξερευνήσεις, και προσπάθειες πάνω σε δημιουργικές ή ασυνήθιστες ιδέες, και στην έκφραση των ασυμβίβαστων τάσεων που έχετε. Έχετε και οι δύο μια πλατιά αίσθηση για το τι είναι δυνατό, και η εμπιστοσύνη και ο ενθουσιασμός που νιώθετε ο ένας για τον άλλον σας επιτρέπουν να “προχωρείτε μπροστά”. Βοηθάτε τον σύντροφό σας να εκφράζει τις πρωτότυπες και δημιουργικές του τάσεις.

Δίας εξάγωνο Ποσειδώνας

Κατανοείτε και ενθαρρύνετε ο ένας στον άλλον τους πνευματικούς πόθους και τις φιλοδοξίες του, και φανερώνετε επίσης μεταξύ σας τις μη-ρεαλιστικές, ονειροπόλες όψεις σας. Εξερευνήσεις μιας θρησκευτικής, μεταφυσικής, ή ασυνήθιστα δημιουργικής φύσης αναπτύσσονται όταν είστε μαζί.

Δίας τρίγωνο Πλούτωνας

Αν κάποιος από σας, ή και οι δυο σας, είστε φιλόδοξοι για θέσεις δύναμης και επιρροής, η σχέση σας θα βοηθήσει πολύ στην επίτευξη των στόχων σας. Οι πνευματικές αναζητήσεις, οι εξερευνήσεις και ανακαλύψεις είναι επίσης πολύ ευεργετικές μέσα στην σχέση σας. Επεκτάσεις και βελτιώσεις, τόσο από εσωτερική όσο και από εξωτερική, υλική άποψη, εμφανίζονται, μέσα από τον δεσμό σας. Υπάρχει μια αίσθηση μαγείας και χάρης, θαυμάσιων πραγμάτων που είναι δυνατόν να συμβούν, όταν είστε μαζί.


Ο Ωροσκόπος του Πέτρου σε όψη με πλανήτες της Δήμητρας

Ωροσκόπος σύνοδος Ερμής

Απολαμβάνετε τις μακρές συζητήσεις, που είναι ιδιαίτερα ευχάριστες επειδή μοιράζεστε πολλές παρόμοιες απόψεις και ιδέες. Καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ καλά και σας αρέσει η ανταλλαγή ιδεών.

Ωροσκόπος τρίγωνο Κρόνος

O Πέτρος είναι μια σταθεροποιητική δύναμη μέσα στην ζωή της και προσφέρει σιγουριά και υποστήριξη όταν ηΔήμητρα το έχει ανάγκη. O Πέτρος μπορεί να την βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός στερεού θεμελίου και μιας εξασφάλισης για την ζωή της. Είναι εύκολο για σας να δίνεστε ο ένας στον άλλον, τόσο σαν φίλοι όσο και σαν εραστές.

Ωροσκόπος εξάγωνο Ουρανός

O Πέτρος φαίνεται να μυεί την Δήμητρα με γνωριμίες, εμπειρίες και ιδέες νέες, διεγείροντας και ίσως προκαλώντας ή κλονίζοντας το αίσθημα της τάξης της. Κι οι δυο σας είστε περισσότερο ευσυγκίνητοι όταν βρίσκεστε μαζί.

Ωροσκόπος σύνοδος Ποσειδώνας

Εσείς οι δύο έχετε έναν πολύ ισχυρό ψυχικό ή τηλεπαθητικό δεσμό, και υπάρχει ανάμεσά σας πολλή ευαισθησία και κατανόηση. Ο ιδεαλισμός και η αφοσίωση είναι σημαντικά στοιχεία της σχέσης σας και μπορεί και οι δυο σας ευχάριστα να δίνετε ή να θυσιάζετε πολλά ο ένας για τον άλλον. O Πέτρος την ενθαρρύνει να είναι δεκτική και κάπως παθητική. H Δήμητρα επηρεάζεται εύκολα από τα συναισθήματα και τις διαθέσεις του, κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει κάποια σύγχυση, ιδιαίτερα αν η Δήμητρα δεν έχει μια σταθερή αυτοπεποίθηση.

O Πέτρος, από την άλλη πλευρά, την λατρεύει σαν είδωλο, και μπορεί νάχει, μια πολύ ανακριβή εικόνα για την αληθινή φύση των αναγκών της. Επίσης, κι οι δυο σας μπορεί να χρησιμοποιείτε πλάγια μέσα και τεχνάσματα στην επικοινωνία σας. Προσπαθήστε νάστε έντιμοι και σαφείς ο ένας με τον άλλον.

Πλανήτες της Δήμητρας σε όψη με πλανήτες του Πέτρου

Ήλιος σύνοδος Αφροδίτη

Η ζεστασιά, η εκτίμηση, ο θαυμασμός και η αγάπη ανάμεσά σας είναι δυνατά και απολαμβάνετε σε υψηλό βαθμό μια αρμονία και ταύτιση μέσα στην σχέση σας. Έχετε πολλά κοινά στο στιλ, στο γούστο και στα πράγματα που σας ευχαριστούν. Με πολλούς τρόπους η Δήμητρα εκφράζει όλα εκείνα που αυτός βρίσκει ελκυστικά και όμορφα και ο Πέτρος επίσης κάνει μια ιδιαίτερη προσπάθεια για να ευχαριστήσει εκείνη. H Δήμητρα ανταποκρίνεται με πολλή γενναιοδωρία, αγάπη και αφοσίωση. Ένα εξαιρετικό ζευγάρωμα που μπορεί να καταφέρει εάν θέλει μια θαυμάσια σχέση!

Ήλιος τετράγωνο Αρης

Αυτή είναι μία παράφορη σχέση, αλλά είναι ακόμη και μία σχέση επιθετική και εριστική πότε-πότε. Διεγείρετε ο ένας τον άλλον τόσο με σεξουαλικούς όσο και με μη-σεξουαλικούς τρόπους, αλλά υπάρχει επίσης η τάση να εκνευρίζετε ο ένας τον άλλον. Όσο δεν δίνετε ένα τέλος στην μάχη και στον συναγωνισμό ανάμεσά σας, μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα μαζί. Ωστόσο, η επιθετικότητα αυτής της σχέσης έχει την τάση να τρέφει τον θυμό και να πληγώνει τα συναισθήματα – γι’ αυτό να προσέχετε να μην υποδαυλίζετε την εχθρότητα ο ένας στον άλλον.

Ήλιος τρίγωνο Ουρανός

Μια τάση παιχνιδιού και κεφιού γεμίζει την σχέση σας. Πραγματικά ακτινοβολείτε από την φαντασία και την δημιουργικότητά σας. Αυτή η ιδιότητα είναι ιδιαίτερα καλόδεχτη μέσα σε μια μακρά σχέση, γιατί έτσι δεν πέφτετε μέσα στην καθημερινή ρουτίνα. Κεντρίζετε ο ένας τον άλλον στην εξερεύνηση και στο να αναλάβει νέες δημιουργικές υποθέσεις. Ενθαρρύνετε την ανεξαρτησία του άλλου. Ένας ηλεκτρικός αυθορμητισμός υπάρχει μεταξύ σας και η σεξουαλική σχέση σας είναι ζωντανή και διεγερτική.

Σελήνη τρίγωνο Αρης

Διεγείρετε και ξυπνάτε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες ο ένας στον άλλον. Η φυσική έλξη ανάμεσά σας είναι πολύ ισχυρή και είστε αρκετά εναρμονισμένοι και σύμφωνοι σεξουαλικά. Υπάρχει επίσης γονιμότητα στην σχέση σας (αν βέβαια δεν υπάρχουν οργανικά ή φυσικά προβλήματα).

H Δήμητρα στηρίζει πολύ καλά εκείνον, ενθαρρύνοντάς τον να αποκτήσει τιμιότητα και να εκφράζει τις προσωπικές του επιθυμίες και ανάγκες. H Δήμητρα “διεγείρει” επίσης πάρα πολύ εκείνον!. Πρόκειται για μια πολύ δημιουργική ένωση.

Σελήνη τετράγωνο Ουρανός

Παρόλο που υπάρχει μεγάλη γοητεία, περιέργεια και έλξη ανάμεσά σας, υπάρχει όμως και έλλειψη σταθερότητας και γαλήνης. Αντιδράτε μεταξύ σας πολύ παρορμητικά. Τα αισθήματα του ενός προς τον άλλον είναι πότε θερμά και πότε ψυχρά. Μοιάζει σαν να είστε τη μια φορά ερωτευμένοι και την άλλη να φιλονικείτε, πηδώντας από το ένα άκρο στο άλλο. Αυτή η σχέση θα μπορούσε εύκολα να στραφεί σε μία σχέση έρωτα/μίσους, όπου νιώθετε μια αμοιβαία έλξη ο ένας με τον άλλον, αλλά επίσης εκνευρίζεστε μεταξύ σας και κάνετε ο ένας τον άλλον να αισθάνεται άσχημα.

Για να καταστήσετε σωστή την σχέση αυτή θα πρέπει να έχετε ευκαμψία, υπομονή στα ελαττώματα του άλλου και μια προσαρμοστικότητα στις συνεχείς αλλαγές, καθώς επίσης και να χαίρεστε τις συγκινήσεις, τις καινοτομίες και τις εκπλήξεις. Σε αυτή την σχέση ποτέ δεν θα υπάρχουν στιγμές ανίας!

Σελήνη αντίθεση Ποσειδώνας

Χαίρεστε μοιραζόμενοι τις ελπίδες, τα ιδανικά σας, τις κοινωνικές και θρησκευτικές απόψεις, ψυχικές εμπειρίες, όνειρα και φαντασίες. Δουλεύετε καλά μαζί μέσα σε περιοχές που απαιτούν μεγάλη φαντασία, σαν την τέχνη και την μουσική. Ωστόσο, έχετε ροπή λίγο ονειροπόλα και μη ρεαλιστική μεταξύ σας και ίσως αγαπήσετε τα γοητευτικά και μάλλον επιφανειακά χαρακτηριστικά ο ένας στον άλλον (σαν την κοινωνική θέση, τα υλικά αγαθά, την εμφάνιση) και εξαπατηθείτε ο ένας από τον άλλον. Αναρωτηθείτε “είμαι ερωτευμένος μ’ ένα πρόσωπο ή απλά με την εικόνα αυτού του προσώπου”;

Ερμής εξάγωνο Δίας

Οι φιλικές, γεμάτες ενθουσιασμό συζητήσεις είναι συχνές. Σας αρέσει να αστειεύεστε ο ένας με τον άλλον και να εμπνέετε στον σύντροφό σας μια αισιόδοξη όψη της ζωής. Η επικοινωνία ανάμεσά σας είναι ελεύθερη και ευθεία. Η νοητική σχέση μεταξύ σας είναι πολύ ισχυρή και ενθαρρύνει έναν δεσμό γεμάτο αρμονία και εκπλήρωση.

Αφροδίτη τρίγωνο Ουρανός

Αυτή είναι μια ζωντανή, γεμάτη ενθουσιασμό και διέγερση σχέση. Αισθάνεστε πολύ άνετα μεταξύ σας και είστε ικανοί να εκφράζεστε ελεύθερα στον σύντροφό σας. Αν σας αρέσει ο χορός, η μουσική ή τα διάφορα σπορ, τότε έχετε βρει έναν εξαιρετικό σύντροφο σε αυτές τις δραστηριότητες! Η σεξουαλική συμφωνία ανάμεσά σας είναι επίσης υψηλή και βλέπετε τον παρτενέρ σας σαν έναν θαυμάσιο εραστή.

Αρης σύνοδος Κρόνος

Οι δυο σας είστε ικανοί να αναλαμβάνετε οποιοδήποτε έργο και να φθάνετε μαζί στην επιτυχή εκπλήρωσή του. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει πολλή επιφυλακτικότητα και περιορισμός όταν εμφανίζονται καλές ευκαιρίες. Είστε διστακτικοί στο να ριψοκινδυνεύετε μαζί. O Πέτρος έχει την τάση να αμφιβάλλει για την ικανότητά της να επιτυγχάνει σε κάθε είδος ριψοκίνδυνης προσπάθειας και συνεπώς συχνά προβάλλει μια συντηρητική άποψη στο θέμα της επίτευξης στόχων. Σε μερικές περιπτώσεις, αυτή η επιφυλακτικότητα είναι πολύ αναχαιτιστική για εκείνη, αλλά άλλες φορές ο Πέτρος παρέχει μια ρεαλιστική, καθαρή, συγκεντρωμένη προοπτική για τον τρόπο με τον οποίον ηΔήμητρα μπορεί να επιτύχει τους στόχους της.

Σε ένα επίπεδο, ο Πέτρος ίσως καταπνίγει τις φυσικές επιθυμίες και τις προσπάθειες της, πράγμα που μπορεί να αφήσει σε εκείνη ένα συναίσθημα εξάντλησης και μνησικακίας. Φυλαχθείτε από τον θυμό και τους ερεθισμούς μεταξύ σας, γιατί αυτό μπορεί αργά-αργά να δηλητηριάσει την σχέση σας.

Αρης εξάγωνο Ουρανός

Εμπνέετε δυναμικά συναισθήματα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης ο ένας στον άλλον, και σας αρέσει να ενεργείτε μαζί τολμηρά και αποφασιστικά και να επιμένετε στα σχέδια σας. Η σχέση σας είναι μια σχέση θετική και δυναμική που βοηθά και τους δυο σας να πετύχετε στους σκοπούς σας. Ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον να είναι επινοητικός, να δοκιμάζει νέους δρόμους κι αυτό αναζωογονεί και επαναφορτίζει την σεξουαλική σας σχέση όπως και την ζωή σας γενικά.

Ποσειδώνας τετράγωνο Πλούτωνας

Αν ένας από σας παρασύρεται σε μια πλάγια, ανέντιμη συμπεριφορά, θα έλθετε αντιμέτωποι με τις αδυναμίες σας μέσα σε αυτή τη σχέση. Διαφορές σε πνευματικές απόψεις ή ιδιαίτερα πιστεύω τονίζονται επίσης.

Ο Ωροσκόπος της Δήμητρας σε όψη με πλανήτες του Πέτρου

Ωροσκόπος σύνοδος Ερμής

Απολαμβάνετε τις μακρές συζητήσεις, που είναι ιδιαίτερα ευχάριστες επειδή μοιράζεστε πολλές παρόμοιες απόψεις και ιδέες. Καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ καλά και σας αρέσει η ανταλλαγή ιδεών.

Ωροσκόπος τετράγωνο Δίας

O Πέτρος κάνει εκείνη να αισθάνεται όμορφα, αλλά επίσης την ενθαρρύνει να είναι παράλογή ή ανεύθυνή μερικές φορές. O Πέτρος προκαλεί εκείνη να είναι περισσότερο ριψοκίνδυνή διανοητικά. Οι δυο σας διασκεδάζετε μαζί, ξεπερνώντας τα όρια μερικές φορές.

Κεφάλαιο 3

Πεπρωμένο και Τελικό Αποτέλεσμα της Σχέσης σας

Composite Ήλιος/Αρης εξάγωνο

Μαζί θα εμπνευστείτε να κάνετε πράγματα τα οποία ίσως να μην είχατε το θάρρος ή την αυτοπεποίθηση να κάνετε ως μεμονωμένα άτομα. Βοηθάτε ο ένας τον άλλο να «βγει στον κόσμο», να συμμετέχει πιο ολοκληρωμένα και με τόλμη. Ό,τι κάνετε μαζί σαν ομάδα είναι εμπνευσμένο με μια αίσθηση ενέργειας και ζωτικού σκοπού, και μπορείτε έτσι να κάνετε πολλά. Σωματικές δραστηριότητες, αθλήματα ή περιπέτειες στην ύπαιθρο για παράδειγμα, είναι σημεία κλειδιά για την υγεία της σχέσης σας.

Composite Ήλιος/Κρόνος τρίγωνο

Μακροζωία, σταθερότητα,  κοινή ευσυνειδησία και αφοσίωση είναι ουσιαστικές πλευρές της σχέσεις σας. Μπορείτε μαζί να χτίσετε κάτι πολύ σταθερό. Ο δεσμός σας είναι εμποτισμένος με μια εστίαση στο πρακτικό, την οικονομική ασφάλεια και την φροντίδα για τις υποχρεώσεις, τις δεσμεύσεις και τις ευθύνες. Ενισχύετε ο ένας στον άλλον τον συντηρητισμό και αναπτύσσετε μια σύμπνοια ειρηνική, σταθερή, που κλίνει πιο πολύ προς την ικανοποίηση παρά στην επιδεικτικότητα. Ο μόνος κρυφός κίνδυνος μέσα σε όλο αυτό είναι μια τάση για καθιερωμένα μοτίβα στην σχέση που τελικά γίνονται υπερβολικά προβλέψιμα και πολύ εύκολα να θεωρηθούν δεδομένα. Παρ’ όλα αυτά, προορίζεστε για μια μακρόχρονη σχέση.

Composite Ήλιος/Ουρανός εξάγωνο

Στη σχέση σας θα υπάρχει πάντα το στοιχείο της εκκεντρικότητας και του αυθορμητισμού και της ενθάρρυνσης προς τον άλλο να είναι ελεύθερος και ανεμπόδιστος. Ακόμα κι αν ένας από τους δυο σας ή και οι δύο είστε συντηρητικοί ή “κτητικοί”, μπορείτε να είστε (και θα είστε) λιγότερο όταν είστε μαζί. Προορισμός σας δεν είναι να είστε περιοριστικοί, κλειστοί και καταπιεστικοί ο ένας προς τον άλλον. Πρέπει να παραχωρείτε προσωπικό χώρο και ελευθερία. Μερικές φορές υπάρχει ένα συναίσθημα σχετικά απρόσωπο και απόμακρο – όχι απαραίτητα επειδή απομονώνεστε συναισθηματικά, αλλά επειδή σχετίζεστε με τον άλλον διανοητικά, ως αυτόνομα, σκεπτόμενα άτομα, παρά σαν ζευγάρι.

Composite Σελήνη/Ερμής τρίγωνο

Μακρές προσωπικές συζητήσεις, να μιλάτε και να ακούτε ο ένας τον άλλον, να μοιράζεστε εμπιστευτικές ή προσωπικές ιστορίες, να συζητάτε για τις συναισθηματικές σας ανησυχίες και οικογενειακά ζητήματα – όλα αυτά παίζουν ουσιαστικό ρόλο στη σχέση σας. Ίσως πείτε ο ένας στον άλλον άκρως προσωπικές λεπτομέρειες για τη ζωή σας, ακόμα και πριν γνωριστείτε καλά, και θα είναι πολύ εύκολο να τα αποκαλύψετε όλα αυτά ο ένας στον άλλον. Κάποιες φορές οι συζητήσεις σας μπορεί να γίνονται ασήμαντες και κουτσομπολίστικες κι όμως, παρ’ όλα αυτά, ευχάριστες.

Είστε καλοί ακροατές και συμβουλεύετε ο ένας τον άλλον, και μέσω της σχέσης σας αποκτάτε και οι δύο μια πιο σαφή κατανόηση και αντικειμενικότητα για όσα έχουν σημασία για σας. Κύριο επίκεντρο των συζητήσεών σας θα είναι η εσώτερη, η προσωπική άποψη της ζωής. Αν ζείτε μακριά ο ένας απ’ τον άλλον, η αλληλογραφία (ηλεκτρονική ή έγγραφη) ή το τηλέφωνο θα σας κρατήσουν κοντά. Μέρος του σκοπού της σχέσης σας είναι να έχει ο καθένας σας κάποιον που μπορεί να εμπιστευτεί και να συμβουλευτεί.

Composite Σελήνη/Αφροδίτη τρίγωνο

Αμοιβαία αφοσίωση, τρυφερότητα και στοργή θα είναι η ουσία της σχέσης σας, και το να ανοίξετε ένα σπίτι μαζί, να κάνετε οικογένεια και να φροντίζετε ο ένας τον άλλον είναι ένα σημαντικό μέρος του σκοπού για τον οποίο έχετε έρθει κοντά. Η αγάπη που μοιράζεστε θα σας στηρίξει και θα αμβλύνει κάθε πλήγμα, δυσκολία ή πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε. Μεταξύ σας γεννιέται ένα προστατευτικό συναίσθημα, σχεδόν μητρικό. Είναι μια σχέση που βασίζεται τόσο στη συμπόνια όσο και στο πάθος. Επίσης διακρίνεται καθαρά ένα υψηλό ποσοστό γονιμότητας.

Composite Σελήνη/Δίας τρίγωνο

Πολύ απλά, ένας από τους σκοπούς της σχέσης σας είναι να είστε ευτυχισμένοι. Τα πιο σημαντικά πράγματα είναι η διασκέδαση, το γέλιο, το χιούμορ και απλά το να νιώθετε υπέροχα όταν είστε μαζί. Φτιάχνετε ο ένας τη διάθεση του άλλου εύκολα. Δύσκολα θα νιώθετε λυπημένοι για πολλή ώρα όταν είστε μαζί. Στους άλλους θα φαίνεστε ασυνήθιστα ευλογημένοι και χαρισματικοί. Ασυνήθιστα καλή τύχη και «θαύματα» σας τυχαίνουν, και ως ζευγάρι θα είστε απλόχεροι και πρόθυμοι να μοιραστείτε όσα καλά σας συμβαίνουν.

Μια αίσθηση ειλικρίνειας, ανεκτικότητας και γενναιοδωρίας προς τον άλλον χαρακτηρίζουν τη σχέση σας.

Composite Σελήνη/Ποσειδώνας τρίγωνο

Η μουσική, οι τέχνες ή/και η πνευματική εξέλιξη θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη σχέση σας. Υπάρχει μεγάλη συναισθηματική ταύτιση, μια ψυχική σύνδεση. Συχνά θα νιώθετε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μεταξύ σας χωρίς λόγια. Ίσως να ονειρεύεστε ο ένας τον άλλον συχνά ή να έχετε ψυχικές εμπειρίες (όπως για παράδειγμα να γνωρίζετε που βρίσκεται ο άλλος, πώς νιώθει, τι του συμβαίνει – ακόμα κι αν είναι μακριά) ανά διαστήματα.

Ως ζευγάρι, μπορείτε να αναπτύξετε διαισθητικά και ψυχικά χαρίσματα σε μεγάλο βαθμό, ειδικά όταν «συντονίζεστε» ο ένας με τον άλλον. Σας ελκύουν οι μεγάλες εκτάσεις νερού όπως η θάλασσες και οι λίμνες και αν ζείτε μαζί, το σπίτι σας θα ήταν ιδανικό κοντά σε νερό.

Composite Σελήνη/Πλούτωνας εξάγωνο

Η δική σας σχέση δεν προορίζεται να παραμείνει ένας εύκολος, καθημερινός ή επιφανειακός δεσμός. Θα μάθετε ο ένας τον άλλον απόλυτα κατά τρόπο οικείο, αποκαλύπτοντας ο ένας στον άλλον πλευρές του εαυτού σας που λίγοι γνωρίζουν. Επίσης προκαλείτε βαθιά συναισθήματα ο ένας στον άλλον, τα οποία ίσως να μην ξέρατε ότι μπορείτε να νιώσετε. Ωθείτε ο ένας τον άλλον προς τα μέσα, στα πιο βαθιά σας συναισθήματα, επιθυμίες και φαντασιώσεις, και αυτό θα σας ανταμείψει ιδιαίτερα, αφού ο δεσμός που θα σφυρηλατήσετε με αυτόν τον τρόπο θα είναι ισχυρός.

Composite Ερμής/Ουρανός τετράγωνο

Υπάρχει μια ποιότητα διαλεκτική σχεδόν ηλεκτρική στην σχέση σας. Θα έχετε την τάση συνεχώς να προκαλείτε ή να αναστατώνετε την οπτική που βλέπει ο καθένας σας τον κόσμο, εξωθώντας ο ένας τον άλλο να ΣΚΕΦΤΕΙ και να παραμείνει σε πνευματική εγρήγορση, δραστήριος και αφυπνισμένος. Ένας από τους δύο σας θα είναι πιθανώς πολύ περισσότερο φιλελεύθερος, προοδευτικός, ριζοσπαστικός και να ενδιαφέρεται για αντισυμβατικές ή εναλλακτικές έννοιες και μεθόδους σε σχέση με τον άλλο, ο οποίος βρίσκει αυτά τα χαρακτηριστικά συναρπαστικά αλλά ταυτόχρονα και ανησυχητικά .

Όταν είστε μαζί συνήθως μιλάτε προτού να σκεφτείτε τι λέτε και η πνευματική συναλλαγή μεταξύ σας μπορεί να είναι εντυπωσιακή. Μπορεί να αισθάνεστε περισσότερο έξυπνοι και ετοιμόλογοι όταν είστε μαζί από ότι σε ατομικό επίπεδο. Όμως επίσης θα ανακαλύψετε ότι συχνά η συντροφιά αυτή μπορεί να διαλύει τα νεύρα σας και να μην σας επιτρέπει να χαλαρώσετε τον περισσότερο καιρό.

Είστε ιδανικοί ο ένας για τον άλλο σε επίπεδο ιδεών, να προκαλείτε την αυθεντική σκέψη και να εμπνέετε τον άλλο πνευματικά – και αυτά είναι μόνο κάποια από τα λιγότερο σημαντικά κομμάτια του πραγματικού σκοπού της σχέσης σας.

Composite Ερμής/Πλούτωνας εξάγωνο

Μέσα από την σχέση σας θα ξεκαθαρίσουν πολλά θέματα στις ζωές σας που ήταν μυστικά, απατηλά ή εντελώς ασυνείδητα. Πράγματα τα οποία ίσως συγκαλύπτατε ή αγνοούσατε θα γίνουν θέματα προς συζήτηση και οι δυο σας θα αναλύσετε, διερευνήσετε και ανακαλύψετε πολλά για τον καθένα σας.

Η σχέση σας διαθέτει πολύ διαλεκτικό βάθος και θα σας ωθήσει να μάθετε για τις κρυμμένες δυνάμεις που λειτουργούν μέσα στις ζωές σας. Το κοινό ενδιαφέρον σας στις εσωτερικές σπουδές, παραψυχολογία, το υπερφυσικό και την ανάπτυξη πνευματικών δυνάμεων και ψυχικής αντίληψης θα παίξουν ξεχωριστό ρόλο στην σχέση σας.

Composite Αφροδίτη/Πλούτωνας εξάγωνο

Η σχέση σας πρόκειται να σας γιατρέψει ή να σας μεταμορφώσει, να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τον έρωτα, και να σας μάθει μέχρι ποιο σημείο είστε ικανοί να φτάσετε. Υπάρχει μεγάλη ένταση στα συναισθήματά σας, κι έλξη και επιθυμία μεταξύ σας που δε θα μπορείτε να αντισταθείτε. Μπορείτε να έρθετε εξαιρετικά κοντά, τόσο πολύ που να αφήνετε τον υπόλοιπο κόσμο εντελώς απέξω. Εξαιτίας αυτής της αξιοσημείωτης επιρροής που θα έχετε ο ένας στη ζωή του άλλου, αυτή δεν είναι μια σχέση που μπορείτε να πάρετε ελαφριά.

Composite Αρης/Δίας εξάγωνο

Μαζί θα μπορέσετε να καταφέρετε πολλά περισσότερα από όσα θα μπορούσατε ποτέ να ελπίζετε σε ατομικό επίπεδο και οι επιτυχίες σας θα έρχονται σε εσάς χωρίς πολλές προσπάθειες ή ένταση. Με τρόπους που φαίνονται συμπτωματικοί οι δύο σας θα έχετε τις «τυχερές συγκυρίες» ώστε θα φτάσετε στο σημείο να προσδοκάτε και να θεωρείτε δεδομένη την καλή σας τύχη.

Σε διαγωνισμούς και ανταγωνιστικές καταστάσεις κάθε είδους θα αποτελείτε το ζεύγος των νικητών. Αν οι δυο σας συμμετάσχετε σε μια ομάδα ή ομαδική προσπάθεια οι ενέργειές σας θα φέρουν επιτυχημένα αποτελέσματα. Η απόλαυση μέσα από τον αθλητισμό ή τους διαγωνισμούς, θα αποτελεί σημαντικό θέμα σε αυτή την σχέση.

Composite Δίας/Πλούτωνας εξάγωνο

Οι δυο σας θα αναπτυχθείτε σημαντικά μέσα από τη μεταξύ σας σχέση. Ένα αποτέλεσμα που φέρνει η συνένωση των ενεργειών σας είναι η πνευματική ανανέωση ή γενικότερα αναγέννηση κάθε είδους. Η πίστη στον εαυτό σας ανανεώνεται και αυτό θα σας επιτρέψει να προβείτε σε ενέργειες και να αναλάβετε προσπάθειες και δοκιμασίες οι οποίες ενδεχομένως παλαιότερα, πριν βρεθείτε μαζί, να φάνταζαν άπιαστες ή ακαταμάχητες. Η πίστη που υπάρχει μεταξύ σας, όπως επίσης και οι θρησκευτικές και πνευματικές πεποιθήσεις σας, θα είναι μία τεράστια πηγής υποστήριξης για εσάς.

Επίσης, το κοινό σας ενδιαφέρον για τη θεραπεία, την υγεία και τόσο την πνευματική όσο και τη σωματική πληρότητα και ακεραιότητα, θα παίξει οπωσδήποτε ένα σημαντικό ρόλο στη σχέση αυτή.

Composite Κρόνος/Ουρανός εξάγωνο

Οι δύο σας μπορείτε να υπομείνετε ιδιαίτερη πίεση και να λειτουργήσετε μαζί για μεγάλες χρονικές περιόδους. Ο εξισορροπητικός παράγοντας εδώ είναι πως αφήνετε ο ένας τον άλλον να εκτονωθεί κάθε τόσο, και κατόπιν επιστρέφετε στη ρουτίνα σας. Αυτή η αρμονική ισορροπία ανάμεσα στην τάξη και την αλλαγή προμηνύει μακροζωία στη σχέση σας.

Composite Ποσειδώνας/Πλούτωνας εξάγωνο

Ο μυστικισμός, οι υπερφυσικές εμπειρίες, η ψυχική επικοινωνία, ή το ενδιαφέρον σας για την εσωτερική φύση πρόκειται να διαδραματίσουν πολύ σημαντικό ρόλο στην σχέση σας. Μπορεί να υπάρχει από κοινού ένα ασυνήθιστο ενδιαφέρον για μυστικά και απόκρυφα πράγματα, μυστήρια και γενικότερα για την αποκάλυψη και το ξετύλιγμα αυτών που είναι κρυμμένα. Το «ψυχικό σας ραντάρ» και η υπεραισθητική σας αντίληψη είναι επίσης εξαιρετικά τονισμένα, μέσω της σχέσης σας και των εξαιρετικά ασυνήθιστων πραγμάτων που καταδιώκετε μαζί.

Κεφάλαιο 4

Άλλα Θέματα μέσα στη Σχέση σας

 

Πλανήτες της Δήμητρας στους Οίκους του Πέτρου

Σελήνη στον 5ο οίκο

O Πέτρος εκτιμά πολύ τα δημιουργικά ενδιαφέροντα εκείνης και την ενθαρρύνει στην προσωπική δημιουργική της εργασία, είτε πρόκειται για κηπουρική, μαγειρική, διακόσμηση του σπιτιού, ή καλλιτεχνική δημιουργία.

Ερμής στον 1ο οίκο

O Πέτρος βρίσκει ότι μπορεί να μιλά σ’εκείνη μ’ έναν τρόπο πολύ ανοιχτό και ειλικρινή, και ότι η Δήμητρα εκτιμά τις απόψεις του. Αυτό, ωστόσο, μπορεί να οδηγήσει στα άκρα, και ίσως ο Πέτρος μερικές φορές προσπαθεί να πείσει εκείνη για να συμφωνήσει και να ακολουθήσει τις δικές του ιδέες με έναν τρόπο κάπως διπλωματικά επιτακτικό.

Αφροδίτη στον 11ο οίκο

Σας αρέσει να βγαίνετε μαζί και θα αναπτύξετε μια αγάπη για τους ίδιους φίλους και τις ίδιες κοινωνικές δραστηριότητες. Σαν ζευγάρι, είστε ανοιχτοί και φιλικοί, θα γνωρίσετε πολλούς νέους ανθρώπους και θα μοιραστείτε πολλές καινούργιες εμπειρίες μαζί.

Αρης στον 10ο οίκο

O Πέτρος επιθετικά ενθαρρύνει τους στόχους και τις φιλοδοξίες εκείνης, καθώς γίνεται από τους καλύτερους “λάτρεις” και υποστηρικτές της. O Πέτρος μπορεί ωστόσο να γίνει πολύ απαιτητικός και να κριτικάρει εκείνη. Ίσως να είναι ανυπόμονος μ’ εκείνη, και να κάνει στροφή 180 μοιρών, καταλήγοντας να κριτικάρει τα πάντα αντί να βοηθά.

Δίας στον 9ο οίκο

Υπάρχει αρκετή ποικιλία και διαχυτικότητα μέσα σ’ αυτή την σχέση, για να την κρατήσει ενδιαφέρουσα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Σίγουρα σας αρέσουν τα ταξίδια και οι κοινωνικές σχέσεις, ενώ η πλούσια ποικιλία των εμπειριών που μοιράζεστε εμπλουτίζει την προοπτική σας για την ζωή και αυξάνει την εκτίμησή σας για πολλά πράγματα που διαφορετικά τείνετε να τα παραμελείτε.

Κρόνος στον 4ο οίκο

Αν η σχέση σας είναι μακρόχρονη και ζείτε μαζί, μπορείτε να περιμένετε ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με δικές σας προσωπικές συνήθειες που θα πρέπει να βελτιωθούν, ή τουλάχιστον να προσαρμοστούν στις προτιμήσεις του συντρόφου σας. Ζητήματα σαν στην τάξη και την ευπρέπεια στο σπίτι, την χρήση άσχημης ή υβριστικής γλώσσας, την εκλογή της διατροφής, τα γούστα στην μουσική και στον διάκοσμο, τις ιδέες για την ανατροφή των παιδιών, κλπ. έρχονται στο προσκήνιο. Μερικές φορές φθάνετε σ’ ένα αδιέξοδο και νιώθετε ότι δεν θα κατορθώσετε να συμφωνήσετε πάνω σ’ αυτά τα θέματα.

H Δήμητρα, ιδιαίτερα, μπορεί να εμποδίζεται από κάποιες βαθιά ριζωμένες, προσωπικές συνήθειες εκείνου. Αν τα βασικά σας πιστεύω είναι πολύ διαφορετικά, αυτό το πρόβλημα μπορεί να είναι οξύ. Αν και οι δυο σας μπορείτε να είστε ανεκτικοί, να έχετε κατανόηση και να δέχεστε τα ελαττώματα του συντρόφου σας, κι επίσης πρόθυμοι να μάθετε νέες απόψεις, μπορείτε να μεταβάλλετε τις καταστάσεις – εμπόδια σε ευκαιρίες για συναισθηματική πρόοδο και ανάπτυξη.

Ουρανός στον 10ο οίκο

O Πέτρος έχει πολλές πρωτότυπες ιδέες για το πως η Δήμητρα θα μπορέσει να πετύχει καλύτερα τους στόχους της. O Πέτρος είναι πιθανό να ενθαρρύνει εκείνη να είναι περισσότερο ριψοκίνδυνη γιατί συχνά πιστεύει πως Δήμητρα7 μένει πίσω με το να είναι πολύ συντηρητικη ή και να επιζητά την ασφάλεια. Ωστόσο, όλες οι ιδέες εκείνου δεν είναι γερά θεμελιωμένες και η Δήμητρα πρέπει να έχει την ικανότητα να διαχωρίσει τις αληθινά χρήσιμες δημιουργικές ιδέες από εκείνες που θα έχουν σαν αποτέλεσμα μόνο το χάος και την σύγχυση.

Ποσειδώνας στον 12ο οίκο

Εσείς οι δύο είναι πιθανό να μοιράζεστε πολλά μυστικά μαζί. Υπάρχει πολλή φαντασία και ονειροπόληση σε σας και μπορεί και οι δυο σας να νιώθετε ότι δεν είναι σωστό να δείχνετε σε άλλους αυτή την εσωτερική σας πλευρά. Υπάρχει ένας ισχυρός πνευματικός ή ψυχικός δεσμός που σας έλκει, κι ακόμα ένα στοιχείο μυστηρίου στην σχέση σας. Ίσως μοιράζεστε κάποιες πολύ ασυνήθιστες, σχεδόν μυστικές, εμπειρίες μαζί!

Πλούτωνας στον 10ο οίκο

Αν αυτή είναι μια μακρόχρονη σχέση ο Πέτρος θα συνηθίζει να κριτικάρει τις φιλοδοξίες και την σταδιοδρομία εκείνης. Οι περιστάσεις επιτρέπουν σε εκείνον να παίζει έναν ρόλο-κλειδί βοηθώντας εκείνη να προχωρεί σε νέους τομείς και επίπεδα μεγαλύτερου ύψους και επιρροής. O Πέτρος μπορεί να βοηθά εκείνη να βρίσκει καινούργιες ευκαιρίες και τρόπους χρησιμοποίησης των ταλέντων της, αλλά η διαδικασία αυτή είναι περίπλοκη και δύσκολη και η τελική της έκβαση μπορεί να είναι επιτυχία ή αποτυχία, ανάλογα με τον χειρισμό και των δυο σας της κατάστασης.

Πλανήτες του Πέτρου στους Οίκους της Δήμητρας

Σελήνη στον 12ο οίκο

Σ’ εκείνη αρέσει να εμπιστεύεται εκείνον, αποκαλύπτοντάς του πολλά γεγονότα και περιστάσεις της παιδικής του ηλικίας που κανείς άλλος δεν έχει ακούσει.

Ερμής στον 12ο οίκο

Η συνομιλία, τα ενδιαφέροντα και οι απόψεις εκείνης μερικές φορές μπερδεύουν εκείνον. Η χωρίς λόγια επικοινωνία ίσως να είναι περισσότερο αποτελεσματική από το να προσπαθείτε να συζητήσετε ο ένας με τον άλλον.

Αφροδίτη στον 1ο οίκο

Άσχετα με το πως βλέπουν οι άλλοι εκείνη, ο Πέτρος την βρίσκει πολύ ελκυστική και όμορφη. Βρίσκει σ’ εκείνη γοητεία και γλυκύτητα και είναι πρόθυμος να κάνει πολλά για να την ευχαριστήσει.

Αρης στον 10ο οίκο

H Δήμητρα επιθετικά ενθαρρύνει τους στόχους και τις φιλοδοξίες εκείνου, καθώς γίνεται από τους καλύτερους “λάτρεις” και υποστηρικτές του. H Δήμητρα μπορεί ωστόσο να γίνει πολύ απαιτητικη και να κριτικάρει εκείνον. Ίσως να είναι ανυπόμονη μ’ εκείνον, και να κάνει στροφή 180 μοιρών, καταλήγοντας να κριτικάρει τα πάντα αντί να βοηθά.

Δίας στον 3ο οίκο

Σ’ εκείνη αρέσει να μιλά μ’ εκείνον και να φλυαρεί μαζί του. Η επικοινωνία είναι ανοιχτή και ανεμπόδιστη ανάμεσά σας και είστε ικανοί να συζητάτε για πολλά και διάφορα θέματα, ελεύθερα μεταξύ σας. Οι συνομιλίες σας τείνουν να προχωρούν προς πολλές κατευθύνσεις, και συχνά είναι δύσκολο και για τους δυο να παραμείνετε εστιασμένοι σ’ ένα μόνο θέμα.

Κρόνος στον 11ο οίκο

Η επαφή με συναδέλφους, κοινωνικές ομάδες και οργανώσεις είναι ένα πρωτεύον θέμα μέσα στην σχέση σας. H Δήμητρα, ιδιαίτερα, είναι πιθανόν να διερευνά και να κριτικάρει εκείνον για την συμμετοχή του ή τις επαφές του (ή για την έλλειψή τους) σε ποικίλες ομάδες, οργανώσεις, ή λέσχες.

Επίσης, μπορεί να συμμετέχετε μαζί σε κάποιες οργανώσεις και να μοιράζεστε έναν αμοιβαίο ενθουσιασμό, και να περάσετε και οι δύο μέσα από μια περίοδο απογοήτευσης και τελικά ηρεμίας όταν δείτε ότι η οργάνωση δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Ευτυχώς αυτές οι εμπειρίες δεν φαίνεται να επηρεάζουν υπερβολικά κανέναν σας, ενώ και οι δυο σας θα αισθανθείτε να ωριμάζετε μέσα από αυτές.

Ουρανός στον 9ο οίκο

Τα φιλοσοφικά, πολιτικά και θρησκευτικά πιστεύω εκείνου υφίστανται κάποιες μεγάλες αλλαγές σαν αποτέλεσμα αυτής της σχέσης, ιδιαίτερα αν η σχέση είναι μακρόχρονη και πολύ σοβαρή. Προσπαθώντας να προσαρμοστεί με τις απόψεις εκείνης, ο Πέτρος ανακαλύπτει την αξία νέων προοπτικών και ιδεών που πριν δεν υπολόγιζε.

Ποσειδώνας στον 12ο οίκο

Εσείς οι δύο είναι πιθανό να μοιράζεστε πολλά μυστικά μαζί. Υπάρχει πολλή φαντασία και ονειροπόληση σε σας και μπορεί και οι δυο σας να νιώθετε ότι δεν είναι σωστό να δείχνετε σε άλλους αυτή την εσωτερική σας πλευρά. Υπάρχει ένας ισχυρός πνευματικός ή ψυχικός δεσμός που σας έλκει, κι ακόμα ένα στοιχείο μυστηρίου στην σχέση σας. Ίσως μοιράζεστε κάποιες πολύ ασυνήθιστες, σχεδόν μυστικές, εμπειρίες μαζί!

Πλούτωνας στον 10ο οίκο

Αν αυτή είναι μια μακρόχρονη σχέση η Δήμητρα θα συνηθίζει να κριτικάρει τις φιλοδοξίες και την σταδιοδρομία εκείνου. Οι περιστάσεις επιτρέπουν σε εκείνη να παίζει έναν ρόλο-κλειδί βοηθώντας εκείνον να προχωρεί σε νέους τομείς και επίπεδα μεγαλύτερου ύψους και επιρροής. H Δήμητρα μπορεί να βοηθά εκείνον να βρίσκει καινούργιες ευκαιρίες και τρόπους χρησιμοποίησης των ταλέντων του, αλλά η διαδικασία αυτή είναι περίπλοκη και δύσκολη και η τελική της έκβαση μπορεί να είναι επιτυχία ή αποτυχία, ανάλογα με τον χειρισμό και των δυο σας της κατάστασης.

Ίδιοι πλανήτες στους ίδιους οίκους και για τους δυο

Αρης in each other’s 10ο οίκο

Ενθαρρύνετε επιθετικά ο καθένας σας τους στόχους και τις φιλοδοξίες του άλλου και τον κεντρίζετε για να πετύχει περισσότερα. Αυτή η ισχυρή έμφαση στην επίτευξη και στην πρόοδο μπορεί, ωστόσο, να κάνει και τους δυο σας πολύ απαιτητικούς και με κριτική διάθεση για τον άλλον. Ίσως περιμένετε πάρα πολλά ο ένας από τον άλλον και συνεπώς φθάνετε στην απογοήτευση μεταξύ σας. Η ανυπομονησία και οι παράλογες προσδοκίες μπορούν να σας κάνουν αντίπαλους αντί για συντρόφους και υποστηρικτές μεταξύ σας.

Ποσειδώνας in each other’s 12ο οίκο

Εσείς οι δύο είναι πιθανό να μοιράζεστε πολλά μυστικά μαζί. Υπάρχει πολλή φαντασία και ονειροπόληση σε σας και μπορεί κι οι δυο σας να νιώθετε ότι δεν είναι σωστό να δείχνετε σε άλλους αυτήν την εσωτερική σας πλευρά. Υπάρχει ένας ισχυρός πνευματικός ή ψυχικός δεσμός που σας έλκει, και ακόμα ένα στοιχείο μυστηρίου μέσα στην σχέση σας. Ίσως μοιράζεστε κάποιες πολύ ασυνήθιστες, σχεδόν μυστικές, εμπειρίες μαζί.

Πλούτωνας in each other’s 10ο οίκο

H σταδιοδρομία και οι εγκόσμιες φιλοδοξίες είναι σημαντικό θέμα μέσα σε αυτήν την σχέση. Κεντρίζετε ο ένας τον άλλον για να αναπτύξει έναν σχεδόν φανατικό ζήλο για την επίτευξη των στόχων του. Αναπτύσσετε ένα αίσθημα αποστολής και σκοπού μέσα στην ζωή μαζί και προσπαθείτε να αναμορφώσετε την ζωή σας, προχωρώντας έξω από τους περιορισμούς και τα εμπόδια της κάθε κατάστασης που προκύπτει.

Αυτή η καταδίωξη των κοινών οραμάτων και στόχων σας είναι μια πορεία δύσκολη αλλά σημαντική. Αν διαφωνείτε μεταξύ σας πάνω στους στόχους σας, ίσως προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε ο ένας στον άλλον και μπορεί να δοκιμάσετε με ματαιόδοξο τρόπο να αναγκάσετε τον άλλον να δεχτεί τις δικές σας απόψεις.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ

Συνολική Βαθμολόγηση Συμβατότητας = 62.61 (περιλαμβάνει 4 αμοιβαίες υποδοχές)

Το σκορ μιας κανονικής συμβατότητας είναι +10.

Αρνητικά σκορ (με κόκκινο χρώμα) δείχνουν δυσαρμονία στην σχέση μεταξύ δυο ανθρώπων.

Αμοιβαίες Υποδοχές Πλανητών

Πέτρος Δήμητρα
Αρης Ήλιος
Δίας Κρόνος
Ποσειδώνας Κρόνος
Πλούτωνας Ήλιος

 

 

Πώς η Δήμητρα επηρεάζει τον Πέτρο Πώς ο Πέτρος επηρεάζει τη Δήμητρα
Ήλιος 2.92 Ήλιος 14.11
Σελήνη 5.64 Σελήνη 3.80
Ερμής 2.21 Ερμής 7.51
Αφροδίτη 8.19 Αφροδίτη 6.99
Αρης -4.08 Αρης -2.57
Δίας 32.71 Δίας 13.81
Κρόνος -11.77 Κρόνος -23.12
Ουρανός 8.63 Ουρανός 7.46
Ποσειδώνας -2.91 Ποσειδώνας 6.60
Πλούτωνας 1.07 Πλούτωνας 8.01

 

 

Προσωπικές όψεις μεταξύ Πέτρου και Δήμητρας
Πέτρος Δήμητρα Σκορ
Ήλιος Σελήνη 1.91
Ήλιος Ερμής 4.90
Ήλιος Αφροδίτη 2.87
Ήλιος Δίας 4.31
Ήλιος Κρόνος -11.07
Σελήνη Ήλιος 1.61
Σελήνη Ερμής 2.33
Σελήνη Αφροδίτη 1.41
Σελήνη Δίας 8.18
Σελήνη Κρόνος -7.20
Σελήνη Ποσειδώνας -0.69
Ερμής Πλούτωνας 2.21
Αφροδίτη Ήλιος 8.63
Αφροδίτη Σελήνη 0.53
Αφροδίτη Αφροδίτη 0.16
Αφροδίτη Αρης 5.20
Αφροδίτη Δίας -0.52
Αφροδίτη Κρόνος -4.15
Αφροδίτη Ουρανός -1.67
Αρης Ήλιος -4.56
Αρης Σελήνη 6.65
Αρης Αρης 0.71
Αρης Δίας 0.95
Αρης Κρόνος -5.36
Αρης Ουρανός -2.47
Δίας Ερμής 3.19
Δίας Αφροδίτη -0.08
Δίας Αρης -2.08
Δίας Κρόνος 4.65
Δίας Ουρανός 11.61
Δίας Ποσειδώνας 7.29
Δίας Πλούτωνας 8.13
Κρόνος Αφροδίτη -1.33
Κρόνος Αρης -8.11
Κρόνος Πλούτωνας -2.33
Ουρανός Ήλιος 8.43
Ουρανός Σελήνη -6.35
Ουρανός Αφροδίτη 3.96
Ουρανός Αρης 1.71
Ουρανός Δίας 0.89
Ποσειδώνας Ερμής -2.91
Πλούτωνας Σελήνη 1.07
Προσωπικές όψεις μεταξύ Δήμητρας και Πέτρου
Δήμητρα Πέτρος Σκορ
Ήλιος Σελήνη 1.61
Ήλιος Αφροδίτη 8.63
Ήλιος Αρης -4.56
Ήλιος Ουρανός 8.43
Σελήνη Ήλιος 1.91
Σελήνη Αφροδίτη 0.53
Σελήνη Αρης 6.65
Σελήνη Ουρανός -6.35
Σελήνη Πλούτωνας 1.07
Ερμής Ήλιος 4.90
Ερμής Σελήνη 2.33
Ερμής Δίας 3.19
Ερμής Ποσειδώνας -2.91
Αφροδίτη Ήλιος 2.87
Αφροδίτη Σελήνη 1.41
Αφροδίτη Αφροδίτη 0.16
Αφροδίτη Δίας -0.08
Αφροδίτη Κρόνος -1.33
Αφροδίτη Ουρανός 3.96
Αρης Αφροδίτη 5.20
Αρης Αρης 0.71
Αρης Δίας -2.08
Αρης Κρόνος -8.11
Αρης Ουρανός 1.71
Δίας Ήλιος 4.31
Δίας Σελήνη 8.18
Δίας Αφροδίτη -0.52
Δίας Αρης 0.95
Δίας Ουρανός 0.89
Κρόνος Ήλιος -11.07
Κρόνος Σελήνη -7.20
Κρόνος Αφροδίτη -4.15
Κρόνος Αρης -5.36
Κρόνος Δίας 4.65
Ουρανός Αφροδίτη -1.67
Ουρανός Αρης -2.47
Ουρανός Δίας 11.61
Ποσειδώνας Σελήνη -0.69
Ποσειδώνας Δίας 7.29
Πλούτωνας Ερμής 2.21
Πλούτωνας Δίας 8.13
Πλούτωνας Κρόνος -2.33

 

 

[/vc_column_text]

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments