Page not found - αστρολογία myhoroscope
Friday, March 1, 2024

Πλανητικές ώρες

(Η ώρα ζώνης που χρησιμοποιείται = 2 ώρες από GMT)

Πλανήτης Ώρα Πλανήτης Ώρα
Αφροδίτη06:54:55Αρης18:19:55
Ερμής07:52:00Ήλιος19:22:50
Σελήνη08:49:05Αφροδίτη20:25:45
Κρόνος09:46:10Ερμής21:28:40
Δίας10:43:15Σελήνη22:31:35
Αρης11:40:20Κρόνος23:34:30
Ήλιος12:37:25Δίας00:37:25
Αφροδίτη13:34:30Αρης01:40:20
Ερμής14:31:35Ήλιος02:43:15
Σελήνη15:28:40Αφροδίτη03:46:10
Κρόνος16:25:45Ερμής04:49:05
Δίας17:22:50Σελήνη05:52:00


Ανάλυση των πλανητικών όψεων


Η παρακάτω ανάλυση των διελεύσεων χρησιμοποιεί ανοχή 2 μοιρών στις όψεις. Αν στην σελίδα δεν εμφανιστεί κείμενο, αυτό σημαίνει ότι οι όψεις της στιγμής είναι εκτός ανοχής.

******

Transit Ήλιος Σύνοδος Ερμής - Ήλιος στο ζώδιο Ιχθύων 11° 12' 22"
Ίσως νιώθετε έντονη την ανάγκη σήμερα να εκφράσετε τις σκέψεις σας και έτσι θα επιδιώξετε την επικοινωνία. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να μιλάει λίγο περισσότερο από ότι συνήθως, εκθέτοντας καινούργιες ιδέες για κάτι ή να αισθάνεστε μία ικανοποίηση χαμένη μέσα σε κάποια συζήτηση ή και ενασχόληση. Νιώθετε την ανάγκη να εισακουστείτε, και ότι έχετε κάτι σημαντικό να πείτε. Πείτε αυτά που θέλετε, αλλά παραχωρείστε ισότιμο χρόνο και στους άλλους για να πουν αυτά που θέλουν, και δώστε προσοχή σ' αυτά που θα σας πουν. Μπορεί να μάθετε κάτι καινούργιο. Το μυαλό σας σήμερα είναι κοφτερό, και η σκέψη σας εστιασμένη και σε εγρήγορση.

Επιθυμία για επικοινωνία ή και για ένα σύντομο ταξίδι.

Transit Ήλιος Εξάγωνο Δίας - Ήλιος στο ζώδιο Ιχθύων 11° 12' 22"
Σήμερα λογικά πρέπει να είναι μια πολύ τυχερή μέρα για σας. Η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας είναι σε πολύ αυξημένα επίπεδα. Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για την ενεργοποίηση σχεδίων, και για συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες. Ένα προσωρινό αίσθημα αυξημένου ιδεαλισμού θα σας βοηθήσει να φέρετε σε καλό αποτέλεσμα κάποια υπόθεσή σας. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας και διαλέξτε κάτι καινούργιο για να μάθετε. Καλή περίοδος για ανάπτυξη, για γενναιοδωρία και προσφορά φροντίδας, για να βγείτε έξω και να κάνετε τους άλλους χαρούμενους.

Αρκετά καλή ημέρα, επίσης, για να κλείσετε κάποια συμφωνία και ειδικά επαγγελματικού περιεχομένου. Ίσως τώρα είναι η στιγμή για να ζητήσετε μια αύξηση. Οι ανώτεροί σας στον εργασιακό χώρο, θα είναι πιο δεκτικοί σε αιτήματά σας.

Transit Ήλιος Σύνοδος Κρόνος - Ήλιος στο ζώδιο Ιχθύων 11° 12' 22"
Αυτή η όψη ρίχνει την προσοχή σας στο να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας και στο να κάνετε το καθήκον σας. Σήμερα μπορεί να νιώσετε ότι περιορίζεστε και εξαναγκάζεστε, αλλά μην αφήσετε αυτό το αίσθημα να σας αποτρέψει από το να φανείτε αντάξιοι των υποχρεώσεών σας. Δώστε προτεραιότητα στις δουλειές. Μετά θα είστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνετε ότι σας αρέσει. Ίσως τα επίπεδα ενέργειας σας είναι πεσμένα, αλλά μην το χρησιμοποιήσετε αυτό σαν δικαιολογία, για να αποφύγετε αυτά που πρέπει να γίνουν. Μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά, εάν μείνετε εστιασμένος/-η στους στόχους σας .

Προσπαθήστε να μην βάζετε περιορισμούς και φορτία στους άλλους. Υπάρχει η επιθυμία για να μείνετε μόνοι σας έστω και προσωρινά. Προφυλαχθείτε από πιθανή κατάθλιψη. Καθόλου απίθανο να χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε με κάποιο πρόβλημα που είχατε και το οποίο σας απασχολούσε εδώ και
αρκετό καιρό.

Transit Σελήνη Τρίγωνο Ερμής - Σελήνη στο ζώδιο Σκορπιού 14° 19' 31"
Αναμνήσεις, σκέψεις και συζητήσεις γύρω από το παρελθόν και γύρω από προσωπικά σας ζητήματα, προβλέπονται γι'αυτήν την περίοδο. Είναι κατάλληλη εποχή να προσεγγίσετε τα μέλη της οικογενείας σας και να διατηρήσετε ένα καλό κανάλι επικοινωνίας μαζί τους. Οι θέσεις και απόψεις σας για κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημά σας φαίνεται πως θα βρουν εύκολα υποστήριξη από αυτούς (Ανταλλαγή απόψεων με το γυναικείο φύλο. Η αρχή μιας καλής φιλίας ή σχέσης).

Transit Σελήνη Τετράγωνο Αρης - Σελήνη στο ζώδιο Σκορπιού 14° 19' 31"
Οι ανταγωνιστικές, επιθετικές και σεξουαλικές ορμές σας διεγείρονται ενώ η ψυχραιμία δεν είναι χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Δεν φαίνεται να είστε υπομονετικοί, ιδιαίτερα με τα μέλη της οικογενείας σας. Αποφύγετε τις γρήγορες αντιδράσεις όταν βλέπετε ότι οι άλλοι δεν είναι με το μέρος σας ή ότι δεν μπορούν να καταλάβουν σε βάθος το πρόβλημά σας.

Transit Ερμής Εξάγωνο Δίας - Ερμής στο ζώδιο Ιχθύων 12° 55' 19"
Η κρίση σας είναι άριστη σήμερα. Τα σχέδια που κάνετε θα είναι πολύ καλά επεξεργασμένα, με ευρύτητα και εστιασμένα στις λεπτομέρειες αλλά και στη γενικότερη εικόνα. Σκεφτείτε για το μέλλον σας τώρα. Τα ταξίδια, διανοητικά και πραγματικά θα είναι ικανοποιητικά. Φροντίστε όλες τις νομικές υποθέσεις σας και τα συμβόλαια, καθώς όλες οι δυνάμεις είναι μαζί σας σήμερα. Μακροχρόνια σχέδια ευνοούνται. Αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρετε αυτές τις ημέρες ίσως να αποκτήσουν ιδιαίτερη σπουδαιότητα στο μέλλον για σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο όσο μπορείτε προς όφελός σας, αποφεύγοντας να δώσετε λογαριασμό στους άλλους για το τι κάνετε.

Transit Αφροδίτη Εξάγωνο Χείρων - Αφροδίτη στο ζώδιο Υδροχόου 16° 53' 00"
Θα σας δοθεί η ευκαιρία να διευθετήσετε προβλήματα στις στενές σας σχέσεις και να κάνετε αλλαγές όπου είναι απαραίτητο. Αυτή η περίοδος σας κάνει να νιώθετε μια ακατανίκητη επιθυμία να φτάσετε σε νέα επίπεδα κατανόησης και συναισθηματικής γνώσης όσον αφορά τις ατομικές σας ανάγκες για αγάπη και στοργή. Ένας σύντροφος, ένας συνέταιρος ή κάποιος που έχει αποδειχθεί σοφός όσον αφορά μερικές ιδιαίτερες περιστάσεις της ζωής σας μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμος με έξυπνες προσφορές καθοδήγησης και αποδοχής. Θα βγείτε από αυτή την περίοδο με νέες προοπτικές, συνήθειες και αξίες όσον αφορά την αγάπη και την οικειότητα.

Transit Αφροδίτη Εξάγωνο Β. Δεσμός - Αφροδίτη στο ζώδιο Υδροχόου 16° 53' 00"
Ευχάριστη επίσκεψη στο σπίτι σας είναι πολύ πιθανή σήμερα. Συγγενείς οι φίλοι θα συμβάλλουν στο να περάσετε μία ευχάριστη ημέρα.

Transit Αρης Τετράγωνο Δίας - Αρης στο ζώδιο Υδροχόου 13° 09' 41"
Μάλλον δεν θα έχετε μια καλή μέρα σήμερα... Εκρήξεις έντονων συναισθημάτων ή και διαφωνίες με άτομα από τον περίγυρό σας είναι πολύ πιθανό να σας χαλάσουν τη μέρα και να σας φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι οι δυνάμεις σας είναι αρκετά μεγάλες και εξαιτίας αυτής σας της υπεραισιοδοξίας να υπερβάλλετε αναφορικά με τις δυνατότητές σας και να υποσχεθείτε πράγματα που δεν θα μπορέσετε να τηρήσετε. Αν όντως νιώθετε «ηλεκτρισμένη» την ατμόσφαιρα, ή ακόμα και αν εσείς οι ίδιοι με τη στάση σας συμβάλλετε ώστε να «ηλεκτριστεί», προσπαθήστε να προσγειωθείτε, μην υπερβαίνετε τα όριά σας και αν τα νεύρα σας εξακολουθούν να είναι τεντωμένα, αντί να «πάτε γυρεύοντας» δοκιμάστε να διοχετεύσετε αυτή την έντονη ενεργητικότητά σας σε αθλητικές δραστηριότητες, για να την εκτονώσετε.

Για καλό και για κακό, αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων όσο διαρκεί αυτή η όψη, είτε σε επαγγελματικά είτε σε άλλα θέματα. Επιπλέον, έχετε το νου σας, καθώς τα μικροατυχήματα μέσα στο σπίτι είναι πολύ πιθανά. Χαλαρώστε και αφήστε το χρόνο να περάσει.

Transit Δίας Εξάγωνο Κρόνος - Δίας στο ζώδιο Ταύρου 11° 22' 05"
Μια πιο συντηρητική συμπεριφορά σε σχέση με τις ανάγκες σας θα παρατηρηθεί τώρα. Πολλά σχέδιά σας ίσως χρειαστεί να τα καθυστερήσετε ή να τα αλλάξετε κατά κάποιο τρόπο. Κάποια από αυτά θα είναι συνδεδεμένα με μια συνεργασία ή και τον σύντροφο της ζωής σας. Θα επιδείξετε όμως μεγάλη σοβαρότητα και υπεύθυνη συμπεριφορά απέναντι στην καριέρα σας και στην γενικότερη κατεύθυνση της ζωής σας. Με οργάνωση και σχεδιασμό, λοιπόν, θα μπορέσετε να επεκταθείτε σε καινούργιες «περιοχές» όπου και θα μπορέσετε να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας. Όπως καταλαβαίνετε, οι προοπτικές που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα είναι ευνοϊκές και δεν αποκλείεται να συνοδευτούν με την ανάληψη κάποιων καινούργιων δραστηριοτήτων και ειδικά όσων αφορούν το νόμο, την πολιτική, την εκπαίδευση, τη θρησκεία και τα ταξίδια.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για τις μηνιαίες προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις σας>