Page not found - αστρολογία myhoroscope
Sunday, July 14, 2024

Πλανητικές ώρες

(Η ώρα ζώνης που χρησιμοποιείται = 2 ώρες από GMT)

Πλανήτης Ώρα Πλανήτης Ώρα
Ήλιος05:14:55Δίας19:47:04
Αφροδίτη06:27:35Αρης20:34:23
Ερμής07:40:16Ήλιος21:21:42
Σελήνη08:52:57Αφροδίτη22:09:01
Κρόνος10:05:38Ερμής22:56:21
Δίας11:18:18Σελήνη23:43:40
Αρης12:30:59Κρόνος00:30:59
Ήλιος13:43:40Δίας01:18:18
Αφροδίτη14:56:21Αρης02:05:38
Ερμής16:09:01Ήλιος02:52:57
Σελήνη17:21:42Αφροδίτη03:40:16
Κρόνος18:34:23Ερμής04:27:35


Ανάλυση των πλανητικών όψεων


Η παρακάτω ανάλυση των διελεύσεων χρησιμοποιεί ανοχή 2 μοιρών στις όψεις. Αν στην σελίδα δεν εμφανιστεί κείμενο, αυτό σημαίνει ότι οι όψεις της στιγμής είναι εκτός ανοχής.

******

Transit Ήλιος Τετράγωνο Χείρων - Ήλιος στο ζώδιο Καρκίνου 22° 14' 20"
Η αυτοεκτίμησή και το “εγώ” σας μπορεί να συνταράσσεται, από την κατά μέτωπο επίθεση κάποιου προς τις απόψεις ή τις προθέσεις σας. Και η παραμικρή αντιπαράθεση, θα έχει την δύναμη να σας κάνει να κλείνεστε στον εαυτό σας και να μην εκφράζετε τα αληθινά σας αισθήματα, από φόβο μην σας πληγώσουν ή απορρίψουν. Θα επιτρέψετε ίσως σ' αυτούς από τους οποίους περιμένετε υποστήριξη και αποδοχή, να έχουν λόγο στην ζωή σας αυτόν τον καιρό. Είναι όμως σημαντικό να μην αφήσετε την προσωπικότητα και την ατομικότητά σας να υποφέρει, κάθε φορά που κάποιο άλλο πρόσωπο επιχειρεί να σας επιβάλλει την θέλησή του. Διατηρήστε την αυτοκυριαρχία και αξιοπρέπειά σας, τώρα που έρχονται αντιμέτωπες με ένα προσωπικό δίλημμα.

Transit Σελήνη Χιαστί Αρης - Σελήνη στο ζώδιο Ζυγού 24° 49' 33"
Αισθάνεστε ευερέθιστοι και φιλόνικοι, κάτι το οποίο μπορεί να σας κάνει να πείτε ή να πράξετε απερίσκεπτα και βιαστικά κάτι για το οποίο αργότερα θα μετανιώσετε. Προσπαθήστε να μην μπλεχτείτε σε καταστάσεις οι οποίες ξέρετε εκ πείρας πως δοκιμάζουν την υπομονή σας… θα είστε κάπως σπάνιοι τώρα. Απ? την άλλη, μπορεί να γίνεται στόχος για τον θυμό και την οργή κάποιων, δικαιολογημένα ή όχι, γι? αυτό προσπαθήστε να μην κάνετε το πρόβλημά τους δικό σας ανταποδίδοντας ή ανταπαντώντας... ένας πονοκέφαλος ή κάποιο ατύχημα είναι πράγματα πιθανά.

Transit Σελήνη Χιαστί Ουρανός - Σελήνη στο ζώδιο Ζυγού 24° 49' 33"
Θα διακατέχεστε από μια διάθεση ανεξαρτησίας ή προκλητικής αψηφισιάς, και εκνευρίζεστε με την ρουτίνα και τις τυπικότητες. Παρόλα αυτά, αν έχετε πολύ ελευθερία και ελαστικότητα στην ζωή σας αυτήν την περίοδο, θα είστε σε άγρια διάθεση και ίσως αποφασίζετε να αλλάζετε τα σχέδιά σας μέσα στην μέρα τελείως απρόβλεπτα και αυθόρμητα. Πιθανόν αυτό θα δυσαρεστήσει κάποιους οι οποίοι βασίζονται πάνω σας, περισσότερο απ? ότι θα ενοχλήσει εσάς…προς το παρόν.

Transit Ερμής Χιαστί Κρόνος - Ερμής στο ζώδιο Λέοντα 17° 42' 35"
Έχετε την τάση να σκέφτεστε απαισιόδοξα. Μπορεί επίσης να σας περιμένει πολύ δουλειά, εξαιτίας κάποιων λανθασμένων αποφάσεων και κρίσεων που έγιναν στο παρελθόν. Ίσως να αρχίσετε να βλέπετε πιο “νηφάλια” και ρεαλιστικά, κάποιον με τον οποίο ζήσατε ονειρικά το προηγούμενο διάστημα. Πληροφορίες που έρχονται στ' αυτιά σας, σας προβληματίζουν. Προσπαθήστε να κάνετε αυτό που πρέπει, χωρίς να ανησυχείτε υπερβολικά, ή να καταπονείτε τον εαυτό σας, φορτώνοντας τον με παραπάνω ευθύνες από αυτές που μπορεί να αντέξει. Ακόμα κι αν ένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί, μπορείτε να τα καταφέρετε χρησιμοποιώντας την λογική σας.

Transit Αφροδίτη Αντίθεση Πλούτωνας - Αφροδίτη στο ζώδιο Λέοντα 03° 04' 51"
Δυνατές επιθυμίες και πάθη μερικές φορές βγαίνουν στην επιφάνεια με αυτήν την διέλευση. Ίσως υπάρξει η επιθυμία να αλλάξετε σύντροφο ή να μετασχηματίσετε ολοκληρωτικά οποιαδήποτε ήδη υπάρχουσα σχέση. Η ζήλεια, η κτητικότητα, και η επιθυμία να ασκείτε έλεγχο στους άλλους κάνουν την σημερινή διέλευση πολύ δύσκολη. Δεν μπορείτε να αλλάξετε κανέναν ούτε να κουμαντάρετε την ζωή του, γι' αυτό σταματήστε όσο είναι νωρίς αλλιώς η μνησικακία των άλλων προς το άτομο σας, μπορεί να έχει καταστρεπτικές συνέπειες. Πάρτε την απόφαση να μην χειραγωγείτε τους άλλους. Απ’ την άλλη, μπορεί να βιώσετε εσείς σκηνές ζηλοτυπίας από τον σύντροφο, οι οποίες είναι πολύ πιθανόν να σας οδηγήσουν σε μία προσωρινή ένταση μαζί του.

Ίσως να μην εκτιμήσετε και πάρα πολύ αυτές τις ημέρες, τον τρόπο που οι άλλοι θα προσπαθήσουν να προσεγγίσουν τα προβλήματά σας. Γενικά προσπαθήστε να θέσετε σε έλεγχο, τα δικά σας αισθήματα τώρα.

Transit Αρης Σύνοδος Ουρανός - Αρης στο ζώδιο Ταύρου 25° 20' 33"
Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να γλυκάνετε την έκφραση σας. Κάτι που μάλλον θα σας φανεί αρκετά δύσκολο τελικά,καθώς το σώμα και τα νεύρα σας είναι σε υπερδιέγερση. Τα νεύρα σας είναι τεντωμένα και είναι πολύ εύκολο να χάσετε ξαφνικά την ψυχραιμία και τον αυτοέλεγχο σας εξαιτίας της εσωτερικής σας έντασης.

Από άποψη υγείας, αν υπάρχει ήδη κάποια ασθένεια σε εξέλιξη, πιθανό αυτό το διάστημα να χρειαστεί να προχωρήσετε σε κάποια χειρουργική επέμβαση. Επίσης η όψη σχετίζεται με την εκδήλωση ενδεχόμενων προβλημάτων της καρδιάς. Συναισθηματικά θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να ξεχωρίσετε και να ασχοληθείτε με νέα πράγματα.

Καινοτόμες ιδέες και ξαφνικά γεγονότα μπορεί να σας επηρεάσουν στον εργασιακό τομέα. Όμως η απερισκεψία, η ξεροκεφαλιά και οι ασυλλόγιστες ενέργειες θα έχουν πολύ δυσάρεστες συνέπειες και μπορεί να σας οδηγήσουν ακόμα και σε ατυχήματα. Θα πρέπει λοιπόν να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και να χαμηλώσετε τους ρυθμούς σας όσο μπορείτε. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε και στην οδήγηση στην οποία θα πρέπει να τηρείτε χαμηλές ταχύτητες.

Οι διαφόρων ειδών μηχανικές συσκευές μπορεί να αποβούν επικίνδυνες εάν δεν δείξετε εγρήγορση και προσοχή στον χειρισμό τους. Το κύριο μέλημα σας σήμερα θα είναι να αποφύγετε οπωσδήποτε την απροσεξία και την βιασύνη σε όλους τους τομείς της ζωής σας και στην έκφραση σας. Να περιμένετε το αναπάντεχο και να λαμβάνετε τα μέτρα σας για πάν ενδεχόμενο. Πιθανότατα θα ξυπνήσει και ο επαναστάτης που κρύβετε μέσα σας. Όμως μην βιαστείτε να κάψετε όλες τις γέφυρες πίσω σας. Κάποιες ίσως να χρειαστεί να τις χρησιμοποιήσετε ξανά. Επίσης να θυμάστε ότι και οι άλλοι μπορεί να χρειάζονται περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία σήμερα, όπως κι εσείς οι ίδιοι. Συγκρατήστε την τάση σας να γίνεστε εγωιστές και απαιτητικοί. Κυρίως μην ενοχλείστε από την αίσθηση που έχετε για κάποια υποτιθέμενη στέρηση της ελευθερίας σας. Άλλωστε η αληθινή αίσθηση της ελευθερίας έρχεται από μέσα μας και όχι από εξωτερικούς παράγοντες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για τις μηνιαίες προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις σας>