Page not found - αστρολογία myhoroscope
Tuesday, May 21, 2024

Πλανητικές ώρες

(Η ώρα ζώνης που χρησιμοποιείται = 2 ώρες από GMT)

Πλανήτης Ώρα Πλανήτης Ώρα
Αρης05:09:20Κρόνος19:34:47
Ήλιος06:21:27Δίας20:22:39
Αφροδίτη07:33:34Αρης21:10:32
Ερμής08:45:41Ήλιος21:58:25
Σελήνη09:57:49Αφροδίτη22:46:18
Κρόνος11:09:56Ερμής23:34:10
Δίας12:22:03Σελήνη00:22:03
Αρης13:34:10Κρόνος01:09:56
Ήλιος14:46:18Δίας01:57:49
Αφροδίτη15:58:25Αρης02:45:41
Ερμής17:10:32Ήλιος03:33:34
Σελήνη18:22:39Αφροδίτη04:21:27


Ανάλυση των πλανητικών όψεων


Η παρακάτω ανάλυση των διελεύσεων χρησιμοποιεί ανοχή 2 μοιρών στις όψεις. Αν στην σελίδα δεν εμφανιστεί κείμενο, αυτό σημαίνει ότι οι όψεις της στιγμής είναι εκτός ανοχής.

******

Transit Ήλιος Εξάγωνο Ποσειδώνας - Ήλιος στο ζώδιο Δίδύμων 01° 06' 30"
Η σημερινή μέρα θα σας επιβραβεύσει, αν βρείτε τον χρόνο να εκφραστείτε μέσα από την βοήθεια σας προς τον συνάνθρωπο. Φιλανθρωπία και συμπόνια πολύ πιθανό να χαρακτηρίζει τις πράξεις σας σήμερα με έναν ιδιαίτερα δημιουργικό τρόπο. Προσπαθήστε να νιώσετε κομμάτι του Όλου, να γίνετε ένα με το Σύμπαν. Ο δημιουργικός οραματισμός μπορεί να είναι ένα σημαντικό μέσο, με το οποίο θα συνειδητοποιείσετε τους στόχους σας. Ο ιδεαλισμός και οι εξιδανικεύσεις, θα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα σήμερα.

Βρείτε κάτι το καλλιτεχνικό, μέσα από το οποίο θα μπορέσετε να διοχετεύσετε την δημιουργικότητα σας, και την ψυχική σας ενέργεια. Η τέχνη και η μουσική, ευνοούνται σήμερα ως πνευματικές επιδιώξεις.

Θα νιώσετε μία εσωτερική ανάγκη για "ψυχική" συνεργασία, με τον σύντροφο ή με κάποιο πολύ φιλικό σας πρόσωπο.

Transit Ήλιος Τρίγωνο Πλούτωνας - Ήλιος στο ζώδιο Δίδύμων 01° 06' 30"
Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στον εαυτό σας, και στην ζωή σας σήμερα. Η πίεση που ασκεί η έντονη θέλησή σας, αλλά και η αντίληψη να καταλαβαίνετε τι χρειάζεται αλλαγή, δημιουργούν έναν συνδυασμό, που σας δίνει την ικανότητα να κάνετε ότι είναι απαραίτητο. Η αναγέννηση είναι πιθανή σε κάθε τομέα της ζωή σας. Μια εσωτερική ματιά στην ψυχολογία σας ή και στους "μηχανισμούς" σας θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμη σήμερα. Μία ανάγκη για "βαθιές" και "διεισδυτικές" δραστηριότητες θα σας βοηθήσει στο να προσεγγίσετε μία άλλη πραγματικότητα έστω και προσωρινά. Αλλάξτε τις κακές σας συνήθειες, περιορίστε ότι είναι αχρείαστο ή ξεπερασμένο. Έχετε την δύναμη με το μέρος σας σήμερα.

Άτομα σε θέσεις εξουσίας είναι τώρα ευαισθητοποιημένα σε κάθε είδους αλλαγή. Προωθείστε με την βοήθεια τους, όποια νέα ιδέα σας θα θέλατε. Μια καλή ημέρα για να ξεκαθαρίσετε ορισμένες υποθέσεις που εκκρεμούν και απαιτούν ριζοσπαστική λύση. Οι δραστηριότητες σας θα είναι πιο εύστοχες σήμερα σκοπεύοντας κατευθείαν στην "καρδιά" των καταστάσεων.

Αυξημένη επιθυμία για να ασχοληθείτε με κάτι εντυπωσιακό (τουλάχιστον για τους άλλους). Οι ομαδικές δραστηριότητες μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιβραβευτικές επίσης, καθώς μπορείτε να βοηθήσετε τη ομάδα να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Transit Σελήνη Αντίθεση Ερμής - Σελήνη στο ζώδιο Σκορπιού 09° 13' 48"
Εναλλαγές ή κάποια αστάθεια στον τρόπο σκέψης ή εύκολη αλλαγή απόψεων πολύ πιθανό να σας οδηγήσει σε κάποια μορφή παρεξηγήσεων με τους άλλους. Ισως είναι πιο φρόνιμο να μην λέτε ανοιχτά την γνώμη σας ή να αποφεύγετε να πείσετε τους άλλους για την ορθότητα των απόψεών σας τώρα. Οι συμφωνίες, οι συναλλαγές και η υπογραφή συμβολαίων θα ήταν προτιμότερο να μην γίνονται τώρα.

Η επιθυμία σας για συζήτηση ή ανταλλαγή ιδεών επάνω σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημά σας δεν θα βρίσκει εύκολα ανταπόκριση από τους άλλους (Συχνές διαφορές απόψεων με τους ανθρώπους από το άμεσο περιβάλλον. "Κουτσομπολιό" ή κάποιες κακές κριτικές. Ευαισθησία με τον νευρικό σύστημα. Πιθανά προβλήματα με το στομάχι).

Transit Αρης Σύνοδος Β. Δεσμός - Αρης στο ζώδιο Κριού 16° 06' 11"
Μια αναπόφευκτη συνάντηση αυτές τις ημέρες μπορεί να σας δημιουργήσει προσωρινή ένταση,οι σχέσεις σας με τους άλλους θα παρουσιάσουν μια ιδιαιτερότητα. Εκνευρισμός στην δουλειά εξαιτίας κάποιου φόρτου εργασίας είναι πολύ πιθανός. Επιθυμία για ομαδική δραστηριότητα.

Transit Δίας Εξάγωνο Ποσειδώνας - Δίας στο ζώδιο Ταύρου 28° 59' 36"
Σήμερα ενδεχομένως να έχετε θρησκευτική, πνευματική και δημιουργική έμπνευση. Ίσως αισθανθείτε ότι έχετε μια μυστική συμφωνία με το θείο και το Σύμπαν που σας δίνουν την τάση να επεκτείνετε τη συνείδησή σας, να δείχνετε μεγαλύτερη κατανόηση, γενναιοδωρία και συμπόνια απέναντι στους άλλους. Ίσως ακόμα να ψάξετε να μοιραστείτε την καλή σας τύχη με εκείνους που δεν είναι και τόσο τυχεροί. Σύμφωνα με την καρμική αστρολογία, μπορεί να λάβετε χρήματα ως ανταπόδοση παλαιών καλών σας πράξεων. Ενδεχομένως να καταφέρετε να εκμαιεύσετε από το υποσυνείδητό σας πολύτιμη γνώση και έμπνευση. Σε πιο πρακτικά ζητήματα τώρα, οι σχέσεις και ομαδικές δραστηριότητες δεν αποκλείεται να παρουσιάσουν κάποια ιδιαιτερότητα, ενώ πολλές από αυτές θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με τον επαγγελματικό σας τομέα. Ακόμα, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει έντονη επιθυμία για να δημιουργήσετε ή να συμμετέχετε σε μία κοινωνική εκδήλωση στενά συνδεδεμένη με την παροχή υπηρεσιών.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για τις μηνιαίες προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις σας>