0 0 votes
Article Rating

Η προσέγγιση αρσενικού προς θηλυκό και το ανάποδο βέβαια, μιας και διανύουμε εποχή ισότητας είναι πάντα ένα εξαιρετικά γοητευτικό παιχνίδι. Κάθε ερωτευμένη καρδιά προσμένει και μια κίνηση αγάπης, ένα ερωτικό κάλεσμα, ένα ερωτικό βλέμμα.

Η τέχνη της αποπλάνησης πάλι είναι κάτι πιο δύσκολο μιας και στοχεύει στην απευθείας επικοινωνία μέσω του ερωτικού πάθους. Τι πιο φυσιολογικό όμως υπάρχει μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας αν δεν είναι η γεννετήσια φυσική έλξη; Αποπλανήστε τους λοιπόν, βοηθούμενοι από τον παρακάτω οδηγό για να είστε σίγουροι πως δεν θα ξεφύγουν με τίποτα!

ΚΡΙΟΣ
Προτιμά να είναι ο κυνηγός παρά το θήραμα, γι’ αυτό απλά δώστε άμεσα το ερωτικό σας κάλεσμα με το βλέμμα και αφήστε τον να σας κυνηγήσει χωρίς να δείξετε έκπληξη από την ορμητικότητα και το πάθος του. Δεν υπάρχει μέρος που να μην είναι κατάλληλο για να τον πλησιάσετε ερωτικά, αρκεί να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη να ξεπεράσει κάθε όριο και φραγμό! Χαϊδέψτε τους απαλά στο πρόσωπο και στο κεφάλι και ψιθυρίστε στην άκρη του αυτιού τους γλυκά υπονοούμενα για τη φλόγα που νιώθετε να σιγοκαίει μεταξύ σας και θα έχετε την έναρξη της σχέσης σας με τρόπο άκρως επεισοδιακό και ακαριαίο!

Από κει και πέρα φυλαχτείτε από την ενεργητική και θερμόαιμη φύση του που χωρίς χρονοτριβές θα χυμήξει για να σας κατακτήσει. Προσέξτε μην κάνετε το λάθος να τον προκαλέσετε και μετά αρνηθείτε να προχωρήσετε μαζί του γιατί θα ενοχληθεί αφάνταστα. Είναι ο άνθρωπος του «εδώ και τώρα» και των δυνατών συγκινήσεων της στγμής. Αγνοεί το «μετά», το «δούμε» και «αύριο βλέπουμε» γενικότερα και δε νιώθει ποτέ κούραση, εξάντληση και βαριεστημάρα. Αν κάτι από τα παραπάνω ενταχθεί στο λεξιλόγιό του, να ξέρετε ότι μάλλον του έχετε τελειώσει.

Σημείο κλειδί η ανυπομονησία του και ο εύθικτος εγωισμός του!

 

ΤΑΥΡΟΣ
Δίνουν την εντύπωση ότι πρόκειται μάλλον για συντηρητικούς, ήρεμους τύπους που στην πραγματικότητα όμως βρίσκονται σε μια μόνιμη αναζήτηση ερωτικών ερεθισμάτων από το περιβάλλον τους. Πλησιάστε τον μαλακά, ήρεμα και φροντίστε η φωνή σας να είναι χαμηλή και καθαρή όταν θα προτείνετε με σέξυ τρόπο να σας επιτρέψει να του κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ στο σβέρκο και στην περιοχή του λαιμού (που είναι το ευαίσθητο σημείο του). Ότι κάνετε από εκεί και πέρα πρέπει να γίνεται αργά και απαλά γιατί οι Ταύροι δεν βιάζονται και δίνουν μεγάλη σημασία στην αισθησιακή, ρομαντική συμπεριφορά που σταδιακά τους οδηγεί στην κορύφωση του πάθους τους. Αγαπούν την άνεση και δεν ενδιαφέρονται για ασυνήθιστους και άβολους τρόπους ερωτικής προσέγγισης!

Είναι προσγειωμένοι, φιλήδονοι και η τελετουργική διαδικασία, -χαμηλά φώτα, απαλή μουσική- τους είναι οπωσδήποτε απαραίτητη. Θέλουν δε, να νιώθουν πως τα συναισθήματά τους θα βρουν ανταπόκριση και θα εκτιμηθούν ανάλογα γιατί δεν συνηθίζουν να ενδίδουν εύκολα σε περιπετειούλες της μιας βραδιάς. Απαιτούν πίστη και αφοσίωση και γίνονται έξαλλοι αν διαπιστώσουν πως δεν έχουν αποκλειστικότητα στην καρδιά σας.

Λέξεις κλειδί: φιληδονία, άνεση, πίστη και εμπιστοσύνη στον άνθρωπό τους.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ενδιαφέρονται για το ερωτικό παιχνίδι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο μπορεί να τους προσφέρει ηδονή και χαρά.
Παίξτε μαζί τους με έξυπνα ευφυολογήματα και μυστηριώδεις ατάκες που να υπονοούν τις ενδιαφέρουσες εμπειρίες σας. Συγκλονίζονται απ’ αυτούς που τους αφήνουν να υποψιαστούν ότι κάτι κρύβουν βαθιά μέσα τους και μπαίνουν στην διαδικασία να το εξιχνιάσουν. Η φαντασία τους οργιάζει και τους οδηγεί σε αναζητήσεις για περίεργες μορφές ερωτικής ικανοποιήσης, γι’ αυτό και συνήθως αρέσκονται στο να δοκιμάζουν τουλάχιστον μια φορά από όλα!!

Γοητεύονται από την αβεβαιότητα γι’αυτό κλείστε τους ραντεβού-έκπληξη όπου δεν θα ξέρουν που θα πάτε και τι θα κάνετε, μέχρι να διαπιστώσουν μόνοι τους το σχέδιο σας για την αποπλάνηση τους.

Τα ερωτόλογα είναι ισχυρό αφροδισιακό για τους εγκεφαλικούς διδύμους, όπως και τα μακρόσυρτα προκαταρκτικά παιχνίδια που παίζουν με την σεξουαλική τους διέγερση μέχρις εσχάτων, καθότι αυτό που τους φτιάχνει τελικά δεν είναι η ιδέα παρά η ίδια η πράξη! Στην τελική, αφήστε τους να πάρουν και εκείνοι πρωτοβουλία και μην περιορίσετε την ελευθερία των κινήσεών τους, όπως επίσης να θυμάστε να μην κάνετε τίποτα το ίδιο για δεύτερη φορά.

Κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς, η συνεχής πληροφορία ήχου και εικόνας που να εξιτάρει την οργιώδη φαντασία τους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευαίσθητοι και συναισθηματικοί τύποι οι εκπρόσωποι της σελήνης, είναι πολύ ντροπαλοί και συνεσταλμένοι απέναντι σε όποιον δεν γνωρίζουν καλά. Δώστε τους απευθείας ή μέσω κοινών γνωριμιών στοιχεία του χαρακτήρα σας που να τονίζουν την σταθερότητα και την υπομονή που διαθέτετε. Διαλέξτε λοιπόν ένα φεγγαρόλουστο βράδυ για να τους προσκαλέσετε σε ρομαντικό δείπνο πλάι στο κύμα ακούγωντας απαλή μελωδική μουσική και ξεδιπλώστε πρώτα εσείς την συναισθηματική σας κατάσταση έτσι ώστε να τους ενθαρρύνετε να ξεπεράσουν τυχόν δικές τους αναστολές.

Προσπαθήστε να μην κάνετε τίποτα βιαστικό ή παρορμητικό όσο πολύ κι αν το επιθυμείτε, μέχρι να απαλλαγούν από κάθε είδος δισταγμού, κι όταν νιώσετε πως έχουν χαλαρώσει αρκετά δοκιμάστε ένα αργό αναγνωριστικό φιλί, που σταδιακά θα το επεκτείνετε στο ύψος των ώμων ή ακόμα και του στήθους!Αποφύγετε οποιαδήποτε ωμότητα ή χυδαιότητα και δώστε απλόχερα τα χάδια σας και την αγκαλιά σας. Έχουν ανάγκη από στοργή, θέλουν να νιώθουν αλλά και να παρέχουν προστασία στους ανθρώπους τους. Με έναν Καρκίνο φανταστείτε τον εαυτό σας, σαν έναν ήρωα μιας ταινίας γυρισμένης στη διάρκεια του μεσαίωνα όπου όλα είχαν να κάνουν με την αβρότητα και τον ρομαντισμό.

 

ΛΕΩΝ
Δείξτε ανοιχτά και ελεύθερα τον θαυμασμό και την εκτίμηση σας σ’ έναν λέοντα και επιβεβαιώστε τους για την μοναδικότητα τους σ’ αυτόν τον γήινο κόσμο!Είναι άνθρωποι τολμηροί , δυνατοί και απίστευτα θαρραλέοι και επειδή το γνωρίζουν αυτό τους ενδιαφέρει να εξασφαλίσουν τον θαυμασμό σας.Προκαλέστε το ερωτικό τους ενδιαφέρον με όμορφα προκλητικά ρούχα και εσώρουχα και προχωρήστε σε κίνηση ευγενικής υποταγής φιλώντας τους τα χέρια ή τα δάχτυλα κοιτάζοντας απευθείας στα μάτια, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας με ειλικρίνεια και αμεσότητα.

Προτιμά να είναι εκείνος που αναλαμβάνει δράση και συνήθως το κάνει με ακατανίκητη ορμή, απίστευτο ζήλο που συχνά θα νιώθετε ότι το ειδύλιο μαζί του θα μοιάζει με φανταιζί πυροτέχνημα.Αντιδρά ερωτικά στα χάδια και τις απαλές (και όχι μόνο) γραντζουνιές στη πλάτη και κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και βέβαια περιμένει από εσάς έμπρακτα να νιώθει την λατρεία και την ικανοποιήση στο πρόσωπό του.Είναι τρομερά ευαίσθητοι στην κριτική ακόμα και όταν γίνεται για το καλό τους, ακόμα και όταν οι ίδιοι τη ζητούν, γι’ αυτό προσέξτε τον τρόπο και τον τόνο που την ξεστομίζετε.

Κλειδί για να ανοίξετε την καρδιά τους, η αριστοκρατική συμπεριφορά, οι γκλάμουρ προσκλήσεις και φυσικά ο απεριόριστος θαυμασμός στο πρόσωπό τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρχικά θα πρέπει να καταλάβετε ότι η εντύπωση που δίνουν δεν έχει να κάνει μ’αυτό που είναι στην πραγματικότητα σαν άνθρωποι. Δεν επιτρέπουν εύκολα να τους πλησιάσει ο οποιοσδήποτε αλλά δίνονται ολοκληρωτικά σ’ αυτούς που θα κερδίσουν την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους. Διακριτικοί και σοβαροί άνθρωποι πρέπει πρώτα να τους ξεκλειδώστε δημιουργώντας ένα κλίμα άνεσης και ευφορίας μεταξύ σας χωρίς ποτέ να προβείτε σε δημόσιες εκδηλώσεις πάθους με αγκαλιές φιλιά κι άλλα τέτοια.

Καλέστε τους σπίτι σας, όπου θα έχετε φροντίσει να είναι όλα συγυρισμένα και πεντακάθαρα και καθίστε κοντά τους αθώα κάνοντας μια συζήτηση γενικών ενδιαφερόντων που όμως εντέχνως θα την οδηγήσετε στις ερωτικές σχέσεις των ανθρώπων!Θαυμάζουν την εξυπνάδα και επιθυμούν να τους δώσετε την δυνατότητα να προσφέρουν και αυτοί κάτι στο ερωτικό σας παιχνίδι. Ένα καυτό μπάνιο για δύο, συνοδευόμενο από παγωμένη σαμπάνια κι ένα αναζωγονητικό μασάζ με αιθέρια έλαια είναι ότι καλύτερο για να σας ακολουθήσουν μαγεμένοι στο επόμενο δωμάτιο του σπιτιόυ σας!

Κλειδί για να ανοίξετε την καρδιά τους η ευγενική συμπεριφορά, η ειλικρίνεια και η πρωτοτυπία.

 

ΖΥΓΟΣ
Βεβαιωθείτε ότι τι περιβάλλον είνα προσεγμένο, ήσυχο και διακριτικό πριν ξεκινήσετε να φτιάξετε ατμόσφαιρα! Οι Ζυγοί αγαπούν ιδιαίτερα την πολυτέλεια και ξέρουν να ξεχωρίζουν την φίνα ποιότητα σε όλα τα πράγματα. Τα κρυστάλλινα ποτήρια, οι καλές πορσελάνες και το λεπτό άρωμα των λουλουδιών τους ξετρελαίνενει αν ξεκινήσετε με δείπνο. Το ίδιο και η γαλλική σαμπάνια! Δώστε τους να καταλάβουν ότι η βραδιά είνα αφιερωμένη σ’ αυτούς, και ότι έχετε έχετε προσπαθήσει να ανακαλύψετε τα γούστα τους, για να τους προσφέρετε απόλαυση. Θέλουν τον θαυμασμό και την πλήρη αποδοχή σας γι’αυτό δώστε αφειδώς τα κοπλιμέντα σας όχι μόνο για την εμφάνιση αλλά και για την εξυπνάδα τους ή το καλό τους γούστο.

Ευαίσθητο σημείο τους οι γλουτοί και η μέση τους που πραγματικά όμως είναι και το δυνατό τους κομμάτι…Τους αρέσουν οι λεπτές κινήσεις. που εμπεριέχουν αισθησιασμό και ανταποκρίνονται φλογερά στα επινοητικά προκαταρκτικά παιχνίδια που δεν γίνονται με προχειρότητα. Προσέξτε το ντυσιμό σας εκτός από κομψό να δίνει την εντύπωση πως είναι κάθε φορά έτοιμο να απαλλαγείτε από αυτό με ευκολία. Να είστε σίγουροι πως θα το έχει συνέχεια στο μυαλό του! Επίσης να θυμάστε ότι είναι ευάλωτοι στην υπερβολική κριτική και στην αδιακρισία ενώ είναι επιτείδιοι στην τέχνη του φλέρτ και της αποπλάνησης από την φύση τους.

Σημείο κλειδί της ερωτικής τους αποπλάνησης η αδυναμία τους στα ωραία λόγια και στα τρυφερά υπονοούμενα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η μυστηριώδης γοητεία των Σκορπιών ταράζει και τους πιο συγκρατημένους και τους πιο σεμνότυφους τύπους ανθρώπων, γι’αυτό να είστε κυριολεκτικά “έτοιμοι για όλα” από τη στιγμή που θα θελήσετε να προσεγγίσετε ερωτικά ένα σκορπιό. Είναι παθιασμένοι ερωτύλοι που καθοδηγούνται από μια συναρπαστική φαντασία σε πειραματισμούς που σκοπό έχουν την απόλυτη σεξουαλική ικανοποιήση. Δώστε το ραντεβού σας κάπου απομονωμένα, μακριά από τα τυχόν αδιάκριτα βλέμματα και αφού τον επιβεβαιώσετε για την μοναδικότητα του(είναι τρομερά κτητικοί) και χαλαρώσει, παρασύρετε τον σ’έναν αργό και αισθησιακό χορό όπου θα έχετε την ευκαιρία να είστε σε πλήρη επαφή με το σώμα του και έμμεσα με τα γεννητικά όργανα που είναι και το ευαίσθητο σημείο τους!!!

Από κει και πέρα ο σκορπιός σας είναι ένα ηφαίστιο έτοιμο να εκραγεί και θα έχετε μαζί του οτιδήποτε μπορεί να σας κάνει αυτή την εμπειρία αξέχαστη. Είναι άκρως θερμόαιμοι, συναισθηματικοί και δεν θα σας συγχωρήσουν με τίποτα αν διανοηθείτε να τον κάνετε να ζηλέψει. Αποφύγετε διαπληκτισμούς και μην δίνετε αφορμές για καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε καυγάδες γιατί η κατά μέτωπον αντιμετώπισή του μπορεί να αποδειχθεί καταστρεπτική… για εσάς βέβαια.

Ξεκλειδώστε τον με παθιασμένη αφοσίωση και έχοντας πάντα ετοιμοπόλεμη διάθεση για αχαλίνωτο σεξ.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι ενθουσιώδεις, εύθυμοι και τρομερά ενδιαφέροντες συνομιλητές γι’ αυτό φροντίστε να τους πλησιάσετε άνετα και με διάθεση χαλαρή κι εύθυμη. Προσκαλέστε τους για μια βόλτα στη θάλασσα ή στο βουνό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αρκεί να έχετε ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερο για τη διαδρομή! Εντυπωσιάστε τους από ένα ξαφνικό πικ-νικ στη μέση του δρόμου που θα εμπεριέχει απαραίτητα ένα καλό ποτήρι κρασί, ή από μια ξαφνική (όχι ακριβώς) παρόρμηση σας να τους κόψετε τα λουλουδάκια που φυτρώνουν στην άκρη του δρόμου και θα αντικρίσετε στα μάτια τους την παιχνιδιάρικη φλόγα της εντύπωσης που τους προκαλέσατε.

Μην διστάσετε να τους χαιδέψετε τα μαλλιά, να παίξετε μαζί τους με γαργαλητά, γέλια και αστειάκια ενώ θα γίνεστε όλο και πιο τολμηροί μια και δν στέκονται ιδιαίτερα σε προκαταρκτικά σχέδια. Είναι αυθόρμητοι άνθρωποι και δεν θα κολλήσουν να ενδώσουν στις ερωτικές σας προτάσεις ακόμα και μέσα στον αγρό, ή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου ή ακόμα και πάνω στην οροφή του.

Να θυμάστε πως κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς είναι η περιπετειώδη ιδιοσυγκρασία τους οι διαρκής αλλαγές στην καθημερινότητα τους, μιας και δεν αντέχουν να βλέπουν το ίδιο έργο κάθε μέρα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ζωή τους είναι άψογα οργανωμένη και δύσκολα ξεφεύγουν από το πρόγραμμα που συνηθίζουν να καθιερώνουν αλλά να είστε σίγουροι πως κάτω από την επιφανειακή ηρεμία του σιγοκαίει μια φλόγα που χρειάζεται μόνο την κατάλληλη στιγμή για να αποκαλυφθεί και να μετατραπεί σε πυρκαγιά! Δοκιμάστε να σπάσετε τον πάγο κάνοντας του ένα αργό ερεθιστικό μασάζ ξεκινώντας από το κάτω μέρος των ποδιών, δίνοντας έμφαση στις γάμπες και το κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης. Είναι πραγματικά φιλήδονοι και αυτό που πραγματικά θέλουν είναι να τους θέλετε ολοκληρωτικά!

Προειδοποιήση: έχουν τεράστια αντοχή και είναι πρόθυμοι για όλα, κυρίως για σκληρά παιχνίδια όπου θα δείξουν την απόλυτη κυριαρχία τους στο ερωτικό παιχνίδι! Δεν τους αρέσουν τα πρόστυχα πειράγματα και απεχθάνονται τις φωνές, τους καυγάδες και κάθε μορφής κοροιδία στο πρόσωπο τους. Επίσης να θυμάστε πως είναι σοβαροί άνθρωποι και δεν είναι στη φύση τους η αλλαγή ερωτικών συντρόφων παρά μόνο αν νιώσουν ότι δεν τους εκτιμούν όσο πρέπει ή δεν είναι οι αποκλειστικοί κατακτητές της καρδιάς σας.

Κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς είναι προγραμματισμένες κινήσεις που τους εξασφαλίζουν άνεση και σιγουριά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους σαν οντότητες, σαν προσωπικότητες γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε γνωριστεί καλά πριν ξεκινήσετε να τους προσεγγίσετε σε ερωτικό επίπεδο! Είναι άνθρωποι που αγαπούν την πρωτοτυπία στις σχέσεις, δεν μπορούν να ζουν σύμφωνα με τυποποιημένους κανόνες και είναι τρομερά έξυπνοι και επινοητικοί! Γοητεύστε τους με πνευματώδης συζητήσεις για πολιτιστικά ή ανθρωπιστικά ιδεώδη και προσπαθήστε να είστε όσο μπορείτε πιο άμεσοι και ειλικρινείς εκφράζοντας καθαρά ότι συναίσθημα τρέφεται γι; αυτούς.

Αν τους πλησιάσετε σε εγκεφαλικό επίπεδο και έχετε μεταξύ σας πνευματική επαφή θα διαπιστώσετε ότι θα αναλάβουν οι ίδιοι πρωτοβουλία να σας πλησιάσουν καθότι ελεύθεροι άνθρωποι δεν έχουν ταμπού και προκαταλήψεις ενώ ενδιαφέρονται για νέους τρόπους απόλαυσης!

Ευαίσθητο σημείο τους οι αστράγαλοι και οι γάμπες όπου θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή, χαιδεύοντας, φιλώντας ή ακόμα και γλείφοντας τους! Η προθέρμανση είναι πολύ βασική για τους Υδροχόους γιατί είναι δεδομένη η περιέργειά τους στην ανακάλυψη όλο και πιο διεργετικών σεξουαλικών κόλπων στην ερωτική τους ζωή!

Κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς η ελεύθερη έκφραση του λόγου και των πράξεων τους και η εγκεφαλική δίεγερση του συντρόφου τους.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Είναι άνθρωποι ευαίσθητοι και ρομαντικοί που μαγεύονται από τα μυστήρια της ζωής, από τα όνειρα, από οτιδήποτε τους βγάζει έξω από την σκληρή καθημερινή πραγματικότητα.
Προσκαλέστε τους ένα όμορφο βράδυ στι πιο ψηλό σημείο της πόλης νάγναντέψετε μαζί τον κόσμο από ψηλά, να νιώσουν ότι ξεφεύγουν απ΄τη γήινη υπόστασή τους. Χορέψτε τους νυχτερινό απαλό μπλούζ κάτω απ’το φως του φεγγαριού και θα νιώσετε ότι είστε εσείς που αποπλανείστε από το ερωτικό αυτό πλάσμα που κρατάτε στην αγκαλιά σας, παρά αυτό.

Οι εκδηλώσεις αγάπης τους είναι αισθησιακές, στοργικές και συνηθίζουν να μην αρνούνται τίποτα που να προσφέρει ευχαρίστηση και ηδονή. Ιδιαίτερα ευαίσθητο σημείο επάνω τους είναι τα άκρα! Φιλήστε τους τα χέρια με το παλιό κλασσικό ρομαντικό στυλ, κάντε τους μασάζ στα ακροδάχτυλα των ποδιών και θα ακούσετε το γουργουρητό της ικανοποιήσης τους. Να θυμάστε ότι είναι υπερευαίσθητοι και πρέπει πάντα να τους μιλάτε με καλό και τρυφερό τρόπο ακόμα κιαν κάνουν λάθη!Ενθαρρύνετε τους, έχουν ανάγκη από τα καλά σας λόγια και την υποστήριξή σας για να νιωθουν ασφαλείς και επιβεβαιωμένοι.

Κλειδί της ερωτικής τους συμπεριφοράς η δραματική ατμόσφαιρα, το μυστήριο και ο αισθησιασμός.

 

Βασιλική Κόντη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments