0 0 votes
Article Rating

Η Αφροδίτη είναι στο Ωροσκόπιό σας ο πλανήτης που σας δίνει την ικανότητα να προσελκύσετε άλλα άτομα.

Η ικανότητα να αγαπάει κανείς και να τον αγαπούν είναι ίσως το μεγαλύτερο δώρο της Αφροδίτης. Όσον αφορά αυτό, δίνει στον καθένα ορισμένες τάσεις που προορίζονται να γοητεύσουν τους άλλους. Η γνώση ακριβώς ποια χαρακτηριστικά σας έχει δώσει η Αφροδίτη μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο να τα χρησιμοποιήσετε, αλλά επίσης να τα καλλιεργήσετε. Πολύ συχνά οι άνθρωποι βλέπουν άλλα άτομα να αποκτούν φίλους και αγαπημένους και προσπαθούν να τους αντιγράψουν.

Αυτό βεβαίως είναι λάθος. Θα πρέπει να ανακαλύψετε τα δικά σας Αφροδίσια χαρίσματα και να προσελκύετε τους άλλους με τον δικό σας τρόπο. Τα χαρακτηριστικά της Αφροδίτης που στρέφουν τους άλλους σε εσάς είναι πολλά και ποικίλουν. Η σωματική ομορφιά, το μουσικό ταλέντο, μια εσωτερική εκτίμηση της τέχνης και η θαυμάσια ικανότητα να αγαπάτε την ζωή είναι τα τυπικά δώρα της Αφροδίτης.

Όταν είναι σε ευνοϊκή θέση στο Ωροσκόπιό σας, η Αφροδίτη δίνει στην προσωπικότητά σας φυσική ζεστασιά και μαγνητισμό. Κάτω από την ευνοϊκή επιρροή της, οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι γενναιόδωρες, στοργικές, και με βαθιά κατανόηση. Αυτή η εμπάθεια για τους άλλους, συνδυασμένη με μια πρώτης τάξεως γοητεία, κάνουν κάποιο άτομο υπερβολικά δημοφιλές.

Οι δυσαρμονικές όψεις με την Αφροδίτη μπορεί να φέρουν δυσκολίες και να δημιουργήσουν άγχος στις ερωτικές υποθέσεις και τις φιλίες. Τα άτομα με ψυχρή, χωρίς αισθήματα φύση και αυτά που φαίνονται ανίκανα να κάνουν ή να κρατήσουν φίλους συχνά έχουν πρόβλημα από μια δυσαρμονική Αφροδίτη. Η επίγνωση των επιδράσεων της Αφροδίτης στο Ωροσκόπιό σας θα σας διευκολύνουν να αυξήσετε την καλή θέση του ζωδίου σας και να μετριάσετε μια λιγότερο ευνοϊκή.

Η Αφροδίτη είναι, πάνω απ’ όλα, κάτι ωφέλιμο που μπορεί να σας βοηθήσει να κερδίσετε την αγάπη και τον θαυμασμό των άλλων. Τα ακόλουθα θα σας πληροφορήσουν, σύμφωνα με το ζώδιο που καταλαμβάνει η Αφροδίτη στον χάρτη σας, τι χαρακτηριστικά σας έχει δώσει η Αφροδίτη.

 

Αφροδίτη στον Κριό
Εάν η Αφροδίτη σας είναι στον Κριό, έχετε μια στοργική, επιδεικτική, και πολύ γοητευτική προσωπικότητα. Έχετε πολύ μικρή δυσκολία στο να αποκτάτε νέους φίλους και να κρατήσετε τους παλιούς. Όταν βρεθείτε σε μια οργάνωση, πρόκειται να αποκτήσετε φίλους τόσο γρήγορα ώστε γρήγορα θα εκλεγείτε αρχηγός της ομάδας. Αυτή η θέση της Αφροδίτης σας δίνει βαθιά αγάπη για την τέχνη.

Το ταλέντο στην μουσική, την ζωγραφική και το θεατρικό ταλέντο βρίσκεται συχνά σε λανθάνουσα κατάσταση αλλά μπορεί να καλλιεργηθούν με σχετική ευκολία. Η καλή εμφάνιση είναι συνήθως ενδεικτική.

Ερωτεύεστε εύκολα και είσαστε γεμάτοι πάθος. Ένας πρόωρος ή βιαστικός γάμος προτείνεται. Εκ φύσεως υποθέτετε ότι το άτομο που αγαπάτε θα σας ανταποδώσει την στοργή σας και το επιδιώκετε πιεστικά. Γενικά έχετε δίκιο. Όμως, υπάρχει ο κίνδυνος μόλις παντρευτείτε ο φλογερός ενθουσιασμός σας μπορεί να είναι μεγαλύτερος οπόσο χρειάζεται.

Η Αφροδίτη στον Κριό βρίσκεται σε εξορία και ούτε μπορεί να ελαττώσει τις ευνοϊκές επιρροές, ιδιαίτερα όταν αντιδράτε παρορμητικά στα ερωτικά ζητήματα. Να θυμάστε ότι οι ίδιες υπέροχες τάσεις που σας κάνουν να αποκτάτε τόσους πολλούς φίλους μπορούν να γίνουν ανυπόφορες όταν περιοριστούν μόνο σε ένα ερωτικό αντικείμενο.

 

Αφροδίτη στον Ταύρο
Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Ταύρο, τα άτομα του αντίθετου φύλλου έλκονται ισχυρά από την πολύ στοργική και πιστή σας φύση. Ενστικτωδώς καταλαβαίνουν ότι μπορούν να εμπιστεύονται και να βασίζονται σε εσάς για μια σχέση διαρκείας. Υπερβολικά πιστοί και σταθεροί, είσαστε πραγματικοί φίλοι.

Η προθυμία σας να επιδιώξετε την αρμονία και η ικανότητά σας να το καταφέρετε με μια μεγάλη ευκολία είναι εμφανή και αρέσουν σε όλους. Κάτω από την επιρροή αυτής της θέσης της Αφροδίτης θα αρχίσετε να αναζητάτε ερωτικό σύντροφο νωρίς. Έχετε ξεκάθαρη επίγνωση τις πολύ ισχυρής ανάγκης σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε.

Για να ικανοποιήσετε αυτή την ανάγκη σας, κάνετε μια αργή και μεθοδική έρευνα για μια αδελφή ψυχή που μοιράζετε το ένστικτό σας για μία υπερβολικά στενή και αρμονική ερωτική σχέση. Αν και η αναζήτησή σας για ένα σύντροφο είναι αργή και σταθερή, ένας πρόωρος γάμος γενικά ενδείκνυται. Μόλις παντρευτείτε, στρέφετε την προσοχή σας στην δημιουργία ενός υπέροχου σπιτιού.

Είσαστε άτομα γεμάτα χάρες και πολύ δημοφιλείς σαν οικοδεσπότες. Σαν μέλος μία νέας ομάδας, αποκτάτε πολλούς φίλους πολύ γρήγορα. Η Αφροδίτη στον Ταύρο είναι σε θέση αυξημένης επιρροής και έτσι είναι σε καλή θέση. Αυτή η ισχυρή θέση τονίζει όλα τα Αφροδίσια χαρακτηριστικά σας.

 

Αφροδίτη στους Διδύμους
Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στους Διδύμους έχετε μια εσωτερική γοητεία που οι άλλοι βρίσκουν να τους αιχμαλωτίζει εντελώς. Φιλικοί και κοινωνικοί, ξεχωρίζετε μέσο στο πλήθος. Το καλόκαρδο γέλιο σας και η υπέροχη αίσθηση του χιούμορ κάνουν τους άλλους να θέλουν να σας γνωρίσουν. Η μεταδοτική σας καλή διάθεση έχει μία τάση να κάνει χαρούμενο τον καθένα που βρίσκεται στο περιβάλλον σας.

Έχετε ένα ασυνήθιστα καλό μυαλό που είναι κάτι που εκπλήσσει αυτούς που δεν σας γνωρίζουν καλά. Η συμπεριφορά του σχολιαρόπαιδου είναι μα απίθανη εικόνα για κάποιο άτομο που έχει μοναδικές ιδέες και μεγάλη επινοητική ικανότητα. Εάν η Αφροδίτη στον χάρτη σας έχει καλές όψεις, πιθανά να έχετε ταλέντο σε περισσότερες από μια μορφή τέχνης.

Το ενδιαφέρον και η ικανότητα σε τέτοιου είδους τομείς όπως το γράψιμο, η μουσική, η ζωγραφική, και η ηθοποιία δίνουν στην προσωπικότητά σας ακόμα άλλη μια όψη που αρέσει παρά πολύ στους άλλους. Με αυτή την θέση της Αφροδίτης, υπάρχει μια τάση να έχετε τόσους πολλούς φίλους που μπορεί να μην είσαστε τόσο συνεπείς στο να ανταποδώσετε το ενδιαφέρον τους.

Σας αρέσει το φλερτ, και είναι πιθανόν να έχετε δύο ερωτικές σχέσεις συγχρόνως. Τα άτομα του αντίθετου φύλλου σας βρίσκουν ακαταμάχητους και συχνά παντρεύεστε πάνω από μια φορά.

 

Αφροδίτη στον Καρκίνο
Eάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Καρκίνο, έχετε μια ερωτική φύση που ανταποκρίνεται γρήγορα στις ανάγκες των άλλων. Οι καλόκαρδοι και συμπαθητικοί τρόποι σας είναι πολύ ανακουφιστικοί και παρακινούν τους άλλους να σας πουν τα προβλήματά τους.

Συνεπώς, πιο συχνά βλέπετε τους φίλους σας όταν έχουν προβλήματα απ’ ότι όταν περνούν καλά. Οι άνθρωποι έχουν την τάση να σας βλέπουν σαν κάποιο άτομο που αγαπάει το σπίτι παρά σαν ένα τύπο που του αρέσουν οι διασκεδάσεις. Εάν θέλετε να βγαίνετε έξω συχνότερα δεν έχετε παρά να το πείτε. Αλλιώς, οι φίλοι σας αισθάνονται ότι σας κάνουν χάρη αφήνοντάς σας σπίτι όπου μπορείτε να ασχοληθείτε με τα λουλούδια σας και τα έπιπλά σας.

Δίνετε την εικόνα ενός ατόμου που αγαπάει αποκλειστικά την σπιτική ζωή και οι άλλοι το θαυμάζουν αυτό καθώς και την πραγματική σας ικανότητα να δημιουργείτε ένα τέτοιο γοητευτικό σπιτικό περιβάλλον. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σημαίνει, όμως, ότι είσαστε περισσότερο «ελεύθεροι» απ’ ότι νομίζει ο περισσότερος κόσμος.

Οι ερωτικές σχέσεις και οι κρυφές έλξεις ανάμεσα στα άτομα του αντίθετου φύλλου είναι φανερές. Οι γονείς, τα χρήματα, ή οι ασχολίες σας μπορεί να φέρουν δυσκολίες στον γάμο σας. Η Αφροδίτη σας δίνει μια αγάπη για όλα όσα είναι μυστικά, και πρόκειται να είσαστε πολύ δημοφιλείς ανάμεσα σε αυτούς που μελετούν τον αποκρυφισμό.

 

Αφροδίτη στο Λέοντα
Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Λέοντα, η ερωτική σας φύση χαρακτηρίζεσαι από μια σχεδόν παιδική ορμητικότητα που αιχμαλωτίζει την καρδιά των άλλων. Χαρούμενοι και αισιόδοξοι, φωτίζετε την ζωή των άλλων και στην κυριολεξία τους κάνετε να αισθάνονται καλά.

Είσαστε όλο χαμόγελα, και οι άλλοι βασίζονται στην παρουσία σας σαν αντίδοτο για τις σκοτεινές ημέρες. Αυτή η θέση της Αφροδίτης σας κάνει ικανούς για βαθιά αγάπη, και συνήθως δεν είναι δύσκολο γα εσάς να βρείτε ένα ερωτικό σύντροφο. Αφού ερωτευτείτε, μπορείτε να είσαστε απαιτητικοί με τον δικό σας τρόπο.

Είσαστε αρκετά έτοιμοι να κάνετε θυσίες για το αγαπημένο σας πρόσωπο αλλά θέλετε ίση αντιμετώπιση Έχετε εκ φύσεως την τάση να είσαστε πιστοί και γενναιόδωροι αλλά θα παραμείνετε έτσι μόνο όσο ο ερωτικός σας σύντροφος είναι εξ ίσου πιστός. Αν ο εραστής σας προσβάλλει τον εγωισμό σας ή πληγώσει την υπερηφάνειά σας, σύντομα θα ψάχνετε για νέο σύντροφο.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα συνήθως δηλώνει μια αγάπη για το θέατρο και ένα ταλέντο στην ηθοποιία. Η μουσική και άλλη καλλιτεχνική ικανότητα φαίνονται επίσης. Η σωματική ομορφιά είναι ένα άλλο δώρο της Αφροδίτης που έχει δοθεί γενναιόδωρα στα άτομα με αυτή την θέση. Η Αφροδίτη στον Λέοντα είναι πιθανά μια από τις καλύτερες θέσεις για δημοτικότητα, ιδιαίτερα αν δέχεται άλλες καλές όψεις στον χάρτη σας.

 

Αφροδίτη στην Παρθένο
Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στην Παρθένο, η ερωτική φύση σας είναι ήρεμη και χωρίς επίδειξη. Είσαστε αρεστοί σε άτομα που έχουν προσωπικότητες όμοιες με την δική σας, ίσως επειδή υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση ανάμεσά σας. Συντηρητικοί και λογικοί, έχετε την τάση να στρέφετε την ερωτική σας ζωή σε ένα περισσότερο πνευματικό παρά σωματικό επίπεδο.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο βρίσκεται σε πτώση, και γι’ αυτό υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστούν αρνητικά χαρακτηριστικά ανάλογα του ζωδίου. Το εκ φύσεως επίμονο πάθος σας για την τελειότητα συχνά εκδηλώνεται με ένα κύμα κριτικής προς τα άτομα που επιθυμείτε να προσελκύσετε.

Αν και προσπαθείτε να βοηθήσετε επισημαίνοντας αυτά που για εσάς είναι φανερά λάθη πολλά άτομα δεν καταλαβαίνουν τα κίνητρα σας. Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε με λόγια και με σύστημα να κάνετε λίστα των λαθών ενός ατόμου το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προσβάλει.

Αυτή η θέση της Αφροδίτης σας δίνει ένα ιδιαίτερα κοφτερό μυαλό και αναλυτικές δυνάμεις. Χρησιμοποιήστε αυτά τα χαρίσματα για να σκεφτείτε πιο ήπια μέσα για να πετύχετε την τελειότητα που επιθυμείτε. Θυμηθείτε ότι η αρμονία είναι μια μορφή τελειότητας και η κριτική εύκολα καταστρέφει τον ήσυχο τρόπο ζωής.

Έχετε βαθιά συμπάθεια για την ανθρωπότητα. Δυστυχώς, αυτές οι τάσεις δεν είναι εύκολα εμφανείς στους άλλους, έτσι σπάνια δέχεστε τον έπαινο που σας αξίζει. Ήσυχα και με μετριοφροσύνη προσφέρετε αξιόλογες υπηρεσίες που λίγα άτομα τις μαθαίνουν. Ευτυχώς, αν άλλες όψεις στον χάρτη σας το επιτρέπουν, μπορείτε με μοναδικό τρόπο να κερδίσετε χρήματα μέσω τέτοιου είδους υπηρεσιών.

 

Αφροδίτη στον Ζυγό
Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Ζυγό, είσαστε γοητευτικοί, γεμάτοι χάρη και έχετε αξιαγάπητη φύση. Η φυσική ωραία εμφάνιση είναι ενδεικτική. Οι άνδρες είναι ωραίοι και ευγενικοί, οι γυναίκες είναι ωραίες και εκλεπτυσμένες. Και οι δυο είναι ικανοί να δημιουργήσουν μια πολύ ευχάριστη σπιτική ατμόσφαιρα. Δέχεστε τους άλλους με ένα στυλ που δείχνει νότια φιλοξενία.

Με παρόμοια ευκολία, έχετε καλό κοινωνικό υπόβαθρο, και η παρουσία σας συζητιέται αρκετή ώρα αφού φύγετε. Μπορεί να είστε αρκετά εκλεκτικοί και να απορρίψετε φίλους που είναι χυδαίοι.

Η Αφροδίτη στο Ζυγό σας δίνει αγάπη για τις καλές τέχνες και όλα τα αισθητικά ωραία πράγματα. Πολλοί συγγραφείς, ηθοποιοί, μουσικοί και καλλιτέχνες έχουν αυτή τη θέση της Αφροδίτης.

Εάν η Αφροδίτη δέχεται άλλες ευνοϊκές όψεις στο χάρτη σας, είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα μέσω ενός καλλιτεχνικού ταλέντου. Ο γάμος και άλλες σχέσεις συνεργασίας θα είναι επίσης επιτυχημένοι και θα δίνουν οικονομική ασφάλεια. Η Αφροδίτη στο Ζυγό βρίσκεται στο ζώδιό της, και έτσι είναι σε θέση αυξημένη επιρροής και σε καλή θέση.

Αυτό δίνει δύναμη σε όλες τις Αφροδίσιες τάσεις σας καθώς και στο ότι τονίζει οποιαδήποτε ευνοϊκή όψη που η Αφροδίτη δέχεται στο χάρτη σας. Ευτυχώς, μειώνει οποιαδήποτε αντίθετη όψη.

 

Αφροδίτη στον Σκορπιό
Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Σκορπιό, έχετε μια ασυνήθιστα ισχυρή έλξη για το άτομα του αντίθετου φύλλου. Και επί πλέον, σας βρίσκουν εξ ίσου ελκυστικούς. Γρήγορα αποκτάτε υπόσταση «συμβόλου του σεξ» σε οποιαδήποτε νέα ομάδα ατόμων και αν μπαίνετε. Εσείς, όμως γενικά βάζετε στόχο σας μια αποκλειστική ερωτική σχέση με ένα άτομο.

Όσο το μοναδικό αυτό άτομο σας δίνει με την καρδιά του την αγάπη και αφοσίωση που απαιτείτε, παραμένετε πιστοί. Τουλάχιστον είσαστε πιστοί με το τρόπο του Σκορπιού, που διαφέρει από τον παραδοσιακό.

Παρ’ όλα αυτά λίγα άτομα θα μπορούσαν να ζητήσουν περισσότερες υπέροχες ερωτικές εμπειρίες απ’ όσες είσαστε ικανοί να δώσετε. Παθιασμένοι και συναισθηματικοί μέχρι υπερβολής, συνήθως έχετε πρόβλημα στο να βρείτε κάποιον να ταιριάζει στην φλογερή και επιδεικτική ερωτική σας φύση.

Αγαπάτε την πολυτέλεια, τον αισθησιασμό, και την ικανοποίηση που βρίσκεται πέρα από την αντίληψη των πολλών. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό βρίσκεται σε εξορία και μπορεί να σας κάνει παράλογα ζηλιάρηδες και κτητικούς για τον ερωτικό σας σύντροφο. Μπορείτε να γίνετε τόσο υπερβολικά προσκολλημένοι στον ερωτικό σας σύντροφο ώστε αποκτάτε ένα τρομερό φόβο ότι θα τον χάσετε.

Μια ανεξέλεγκτη υποψία μπορεί να ξεπεράσει την λογική σας και να σας οδηγήσει σε σαρκαστικές παρατηρήσεις. Αυτά βέβαια είναι ικανά να οδηγήσουν μακριά το άτομο που αγαπάτε. Μεγάλη εξυπνάδα συνήθως παρατηρείται όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στο Σκορπιό, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε αυτή την Αφροδίσια τάση για να ξεπεράσετε αυτό το κύμα ζήλιας που εμποδίζει μια κατά τα άλλα τέλεια ερωτική προσωπικότητα.

 

Αφροδίτη στον Τοξότη
Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Τοξότη είσαστε γενναιόδωροι, πιστοί, και εκλεπτυσμένοι. Όταν είσαστε ερωτευμένοι είσαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και γεμίζετε την ζωή του συντρόφου σος με χαρά. Στοργικοί και πολυγαμικοί είναι πιθανό να ερωτευτείτε δυο άτομα συγχρόνως. Και επί πλέον έχετε αρκετή ενεργητικότητα, ενθουσιασμό, και αγάπη για να τα βγάλετε πέρα με δυο συγχρόνως.

Μια και μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα πρόκειται να αντιμετωπίσουν αυστηρά σε τέτοιες σκανδαλώδεις διπλές σχέσεις, δεν παραδέχεστε ότι έχετε περισσότερες από μια. Όμως, εάν ένας από τους εραστές σας ρωτήσει, η εσωτερική σας τιμιότητα και ειλικρινής φύση έχουν την τάση να τα πουν όλα.

Αυτή η θέση της Αφροδίτης σας κάνει μια από τις πιο φιλελεύθερες ψυχές του ζωδιακού. Αν και σας αρέσουν οι ερωτικές σχέσεις ο γάμος και οι απαγορεύσεις που αντιπροσωπεύει δεν είναι για σας. Οι εργένηδες συχνά έχουν την Αφροδίτη τους στον Τοξότη. Θα έχετε πολλούς φίλους. Λίγοι μπορούν να αντισταθούν στην μεταδοτική σας καλή διάθεση είσαστε ήρεμοι και ίσοι στο σπίτι με άτομα από κάθε κοινωνική τάξη. Δεν σας ενδιαφέρει η θέση ενός ατόμου στην ζωή αλλά, με ειρωνικό τρόπο καταλήγετε με φίλους που έχουν πολύ καλό κοινωνικό υπόβαθρο είτε πολιτικά, οικονομικά η κοινωνικά. Έχετε προσωπικότητα με βάθος και τέτοια τρυφερή ποικιλία ενδιαφερόντων που τα καταφέρνετε εύκολα με τους άλλους.

 

Αφροδίτη στον Αιγόκερω
Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Αιγόκερω, αποκτάτε την εμπιστοσύνη των άλλων: Υπάρχει μια προθυμία να δεχτείτε την ευθύνη που προσελκύει αυτούς που χρειάζονται κάποιον για να βασιστούν επάνω του. Αυτή η θέση βοηθάει στο να σας βάλει σε θέσεις εξουσίας που θα διευρύνουν την προσωπικότητά σας.

Η ερωτική σας ζωή έχει την τάση να σχετίζεται με τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Γενικά, παντρεύεστε αργότερα από τους περισσότερους και κάποιο άτομο που είναι ωφέλιμο στην καριέρα σας.

Έχετε να την τάση να παντρευτείτε ένα άτομο που είναι μεγαλύτερο από εσάς, πλουσιότερο, ή που έχει υψηλότερη κοινωνική θέση. Οι άντρες με αυτή τη θέση, συχνά συνειδητά ή υποσυνείδητα ζητούν την τέλεια οικονομική σύζυγο. Δυστυχώς, έχετε την τάση να καλύπτεται την ανάγκη σας να σας αγαπούν. Μια και η δική σας είναι μια ιδιαίτερα ισχυρή επιθυμία, θα πρέπει να την εκφράσετε, μπορεί να είναι δύσκολο για τον σύντροφό σας να το δει πίσω από την ντροπαλή ακόμα και απόμακρη όψη σας.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει περιόδους υπερβολικής κατάθλιψης που είναι δύσκολο να τις χειριστεί ο σύντροφό σας. Αυτές οι καταθλίψεις συχνά προέρχονται από κάποια αντίθετη επαγγελματική υπόθεση που είναι δύσκολη να τη χειριστεί η φιλόδοξη φύση σας. Όμως, μια και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για επιτυχία και στα επαγγελματικά και στη φιλία, η κατάθλιψή σας ξεπερνιέται.

Μια ρεαλιστική αντιμετώπιση της προηγούμενης προόδου σας μπορεί να σας αποδείξει ότι έχετε λόγους για να είσαστε ευτυχισμένοι και όχι στεναχωρημένοι. Μικρής σημασίας εμπόδια συμβαίνουν σε οποιαδήποτε προσωπική ή επαγγελματική σχέση.

 

Αφροδίτη στον Υδροχόο
Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στον Υδροχόο, είσαστε ένας τέλειος φίλος, υπερβολικά πιστός, ασυνήθιστα βοηθητικός. Όμως, έχετε ένα τρόπο εντελώς δικό σας και δεν θέλετε να σας εμποδίζει κανείς. Εάν κάποιος προσπαθήσει να έρθει πολύ κοντά σε εσάς συναισθηματικά, συνήθως το βάζετε στα πόδια.

Είσαστε καλοί σύντροφοι στο γάμο για κάποιο άτομο που έχει την ίδια θέση της Αφροδίτης. Μπορείτε να ικανοποιείτε τις ανάγκες σας για πνευματική και διανοητική συντροφικότητα χωρίς να εμποδίζετε την ανάγκη σας για περιπλάνηση που είναι χαρακτηριστικό της φύσης σας.

Εκτός και εάν βρείτε κάποιο άτομο που θα μπορεί να σας δώσει την ελευθερία που ζητάτε, γενικά περιμένετε να παντρευτείτε πιο αργά. Δεν είσαστε επιδεικτικοί με εξωστρεφή τρόπο και μπορεί να φαίνεστε απόμακροι και αποσπασμένοι συναισθηματικά. Πέρα απ’ αυτό, έχετε ένα φανταστικό αριθμό φίλων και τους αρέσετε πάρα πολύ. Η καλή αλτρουιστική φύση σας είναι πολύ σπάνια και αποδεκτή. Είσαστε αυτό που οι άλλοι μόνο παριστάνουν ότι είναι, και όλοι το γνωρίζουν. Οι άλλοι μαθαίνουν να σας αγαπούν και να σας δέχονται όπως είστε.

 

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς
Εάν η Αφροδίτη σας βρίσκεται στους Ιχθείς, είναι σε έξαρση και έτσι, τονίζει την πολύ συναισθηματική ερωτική φύση σας. Έχετε μια σχεδόν καταπιεστική επιθυμία να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Οι άλλοι έλκονται πάρα πολύ από τους καλούς τρόπους σας και την συμπονετική σας διάθεση.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σας δίνει μια ονειρική, πολύ ρομαντική ερωτική φύση. Ευαίσθητοι και καλλιτεχνικοί τύποι, επηρεάζεστε εύκολα από ένα ερωτικό σύντροφο. Συχνά αυτή η θέση δίνει μια παθιασμένη και ανάμικτη στάση που βρίσκεται σε απ’ ευθείας σύγκρουση με τις φυσικές σας πνευματικές τάσεις. Η αγάπη γενικά θριαμβεύει μια και αυτή η θέση της Αφροδίτης σας δίνει μικρή ικανότητα αντίστασης.

Με την Αφροδίτη σας στους Ιχθείς, σπάνια βρίσκεστε χωρίς εραστή. Οι σχέσεις σας μπορεί να είναι κατακλυσμικές και πάντα υπερβολικά συναισθηματικές. Όταν διακόπτετε σχέσεις με ένα άτομο, σας πιάνει κατάθλιψη αλλά βγαίνετε γρήγορα από αυτή την κατάσταση μόλις βρείτε αντικαταστάτη. Αυτή η σχέση σημαίνει πολλές ερωτικές σχέσεις και πάνω από ένα γάμους. Γενικά έχετε μια χαρούμενη καλόκαρδη, και υπερβολικά κοινωνική φύση που σας δίνει πολλούς φίλους.

 

Συγγραφέας: NORMA R. HAGAN

Σύμβουλος αστρολογίας με ειδικές μελέτες στην Εσωτερική και την Ωριαία. Ευχαριστούμε για την ευγενική παραχώρηση προς τους αναγνώστες του MyHoroscope

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments