0 0 votes
Article Rating

Ο Ήλιος την Δευτέρα 20/3 βρίσκεται στην μηδενική μοίρα του Κριού πράγμα που σηματοδοτεί την Εαρινή Ισημερία, την αρχή δηλαδή της Άνοιξης! Πολύ κοντά του κινείται η Αφροδίτη και αυτήν την εβδομάδα θα διανύσουν τις πρώτες μοίρες του ζωδίου. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει κάποια καλά και τυχερά ξεκινήματα σε ερωτικά και οικονομικά.

Η αναδρομή όμως της Αφροδίτης δείχνει πως ακόμα δεν θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν και δεν πρέπει ακόμα να πάρουμε οριστικές αποφάσεις. Οι παρελθοντικές καταστάσεις ακόμα στο προσκήνιο, μπορούμε να περάσουμε καλά και το πάθος θα είναι έντονο, αλλά πάντα με επιφύλαξη γιατί πολλά μπορεί ν’ αλλάξουν.

Το σκληρό παιχνίδι όμως θα το παίξει ο Ερμής που θα μπει στο ευαίσθητο έδαφος του Ταυ τετραγώνου, αφού ξεκινά στις 23/3 με το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, συνεχίζει στις 24/3 με την αντίθεση του με τον Δία στον Ζυγό και ολοκληρώνει με την σύνοδο του με τον Ουρανό στις 26/3 κινούμενος αυτό το διάστημα από την 18η έως την 23η μοίρα του Κριού.

Καταλαβαίνουμε πως όλες αυτές τις μέρες πρέπει να είμαστε εξαιρετικά ψύχραιμοι στις κουβέντες που θα κάνουμε γιατί μπορεί να ειπωθούν λόγια που ναι μεν θα εμπεριέχουν μεγάλες δόσεις αλήθειας, αλλά μπορεί ν’ ανοίξουν μεγάλες πληγές! Η συζήτηση μπορεί ν’ ανάψει ξαφνικά και ν’ αφήσει πίσω της συντρίμμια αφού πολλά απωθημένα θα βγουν στην επιφάνεια.

Χρειάζεται προσοχή αν θέλουμε να ταξιδέψουμε, αν ασχολούμαστε με το εμπόριο, όταν οδηγούμε, ακόμα κι όταν περπατάμε. Θα μας απασχολήσουν θέματα παιδείας (την προσοχή μας και στα παιδιά), καθημερινότητας, εργασιακά, Μ.Μ.Ε και Μ.Μ.Μ και ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες απεργίες που θα μας ταλαιπωρήσουν. Άρα υπομονή και χαμηλούς τόνους!

Η βοήθεια της εβδομάδας θα είναι το εξάγωνο του Άρη από τον Ταύρο (στην 11η μοίρα) με τον Ποσειδώνα που θα γλυκάνει τις αντιδράσεις μας και δεν θα μας αφήσει να φτάσουμε στα άκρα. Θα βοηθήσουμε και θα βοηθηθούμε, θα κινηθούμε προς την υλοποίηση υψηλών στόχων πνευματικών και οικονομικών και θα υπάρξει ακόμα και μια φιλανθρωπική δράση.

Στο πνεύμα της αλληλεγγύης ίσως δούμε κάτι θετικό να γίνεται σε σχέση με το μεταναστευτικό. Καλλιτεχνικοί στόχοι και ξεκινήματα ευνοούνται. Και οι ερωτικές συναντήσεις με έντονο το στοιχείο του ρομαντισμού και του συναισθηματισμού.

Το Σαββατοκύριακο συναντά και η Σελήνη τον Ποσειδώνα, θα τονίσει την όψη, που τότε θα είναι και ακριβείας, άρα εμείς θα διαλέξουμε τι απ’ όλα θα κάνουμε! Αντί να συγκρουστούμε καλύτερα να… αγαπηθούμε, να εμπνευστούμε, να περάσουμε καλά αλλά και να χορέψουμε αφού η όψη αυτή θα μας δίνει και τον….ρυθμό!

Αναλυτικά οι προβλέψεις τις εβδομάδας για τα ζώδια

 

ΚΡΙΟΣ
Όλες οι επιστροφές εσάς σας αφορούν αλλά κρατήστε μικρό καλάθι γιατί δεν ξέρετε τι θα γίνει αργότερα! Παλιοί συνεργάτες και αγαπημένοι θα σας ζητήσουν μια δεύτερη ευκαιρία αλλά μπορεί να σας επιστραφούν και χρήματα που έχετε δανείσει πριν καιρό. Τα οικονομικά σας θα τα παλέψετε πολύ δυνατά και είναι στο χέρι σας πως θα τα χειριστείτε. Δεν χρειάζεται όμως τώρα να κάνετε όλες τις σημαντικές συζητήσεις γιατί θα κινείστε λίγο οριακά αφού το νευρικό σας σύστημα θα είναι στο… κόκκινο! Προσέξτε και τις μετακινήσεις σας. Το Σαββατοκύριακο ο κυβερνήτης σας ο Άρης ευτυχώς σας βοηθά να κινηθείτε δυναμικά αλλά όχι επιθετικά και κάτι καλό θα καταφέρετε που θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλής οικονομικά και συναισθηματικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιο θέμα ερωτικό, οικονομικό ή εργασιακό  δεν θέλετε να το φανερώσετε ή ίσως δεν το έχετε αντιληφθεί! Ο δυναμισμός και η ενέργειά σας θα είναι στο φουλ, μόνο αποφύγετε τις συγκρούσεις και φροντίστε να ξεκουράζεστε για να προφυλάξετε την σωματική και ψυχική σας υγεία. Οι φίλοι θα είναι εξαιρετικά υποστηριχτικοί απέναντί σας. Αποφύγετε αυτές τις μέρες να ασχοληθείτε με ένα νομικό θέμα ή με συναλλαγές που αφορούν το εξωτερικό. Μέσα στο Σαββατοκύριακο μια ξαφνική συζήτηση ίσως σας προκύψει που προς το παρόν θα είναι παρασκηνιακή και θα αφορά τα μακροπρόθεσμα επαγγελματικά σας σχέδια. Ελέγξτε το άγχος και τις ψυχολογικές σας διακυμάνσεις και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ένας στόχος, μια φιλοδοξία που μπορεί να έχει μείνει ανεκπλήρωτη στριφογυρίζει στην σκέψη σας. Το άγχος σας θα είναι έντονο αλλά θα σας έλεγα να αποφύγετε τις σημαντικές συζητήσεις αυτήν την εβδομάδα για ένα οικονομικό θέμα με φίλους, με συνεργάτες ή με αγαπημένα πρόσωπα γιατί θα προκαλέσουν ταραχή! Αυτό ισχύει και για τις δοσοληψίες σας με δημόσια ταμεία και τράπεζες. Το μυαλό σας θα κατεβάζει ιδέες πολύ πρωτοποριακές που αν τις εκφράσετε σίγουρα θα προκαλέσετε την προσοχή. Το Σαββατοκύριακο εκτονώστε τα εσώψυχα σας κάνοντας κάτι που σας ευχαριστεί ή που αφορά την κοινωνική σας προβολή κι αν δεν θέλετε να το κοινοποιήσετε δεν πειράζει! Κρατήστε το για τον εαυτό σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το μυαλό σας αυτήν την εβδομάδα θα είναι στο πως θα καταφέρετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αρπάξτε οποιαδήποτε ευκαιρία σας δοθεί γιατί ακόμα κι αν σας φορτώσει ευθύνες μακροπρόθεσμα θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Θα ξανασυζητήσετε ένα οικονομικό θέμα με έναν προϊστάμενο σας αλλά καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες ξαφνικές ανατροπές στις κουβέντες που θα κάνετε με οικογένεια, σύντροφο και συνεργάτες γι’ αυτό διαχειριστείτε τα όλα με ψυχραιμία γιατί τα πράγματα δεν θα είναι πολύ εύκολα. Το Σαββατοκύριακο αναζητήστε την παρέα των φίλων σας και πηγαίνετε κάποιο ταξιδάκι! Καλό θα σας κάνει!

ΛΕΩΝ
Ίσως υπάρξει κάποιος ανταγωνισμός ή μια διαφωνία με κάποιον ανώτερο σας στον επαγγελματικό σας χώρο. Απλά ξεπεράστε το με διπλωματία και μην το αφήσετε να επηρεάσει την υγεία σας. Νομικά θέματα θα έχετε να επιλύσετε που κατά κάποιο τρόπο ευνοούνται και κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να καταφθάσει από μακριά. Αναβάλετε καλύτερα ένα επαγγελματικό ταξίδι αυτές τις μέρες που μπορεί να προκύψει ξαφνικά και αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις με κοντινά πρόσωπα. Το Σαββατοκύριακο για ποιο λόγο να ασχοληθείτε με καριέρα και οικονομικά. Κάντε κάτι δημιουργικό και βγείτε και λίγο έξω γιατί πολύ έχετε κλειστεί μέσα τελευταία!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποιες οικονομικές οφειλές ή νομικά θέματα που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα μάλλον επιστρέφουν και θα πρέπει να ασχοληθείτε μαζί τους. Αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με κάποιο σας παιδί γιατί μπορεί να πάρουν απρόοπτη τροπή. Εσείς πάντως θα είστε οπλισμένοι με δύναμη να τα αντιμετωπίσετε. Αν είστε αθλητές ή σπουδαστές οι επιδόσεις σας θα αυξηθούν. Φανείτε όμως προσεχτικοί σε ατυχήματα και φροντίστε την ψυχολογία σας που δεν θα είναι στα καλύτερα της λόγω αυξημένων υποχρεώσεων. Μπορεί κάποια βοήθεια πάντως να έχετε μέσα από την οικογένειά σας που θα σας δώσει μια ανάσα. Προς το τέλος της εβδομάδας επιδιώξτε το ξεκίνημα μιας συνεργασίας γιατί μάλλον θα την καταφέρετε!

ΖΥΓΟΣ
Κάτι σας έρχεται απ’ τα παλιά που μπορεί να έχει πολλές μορφές! Και ερωτικό και μια συνεργασία, μια σχέση, αλλά και ένα  οικονομικό θέμα. Όπως και να’χει θα μπείτε στην διαδικασία να ξανασκεφτείτε πολλά πράγματα. Το μυαλό σας θα βρίσκεται και σε οικονομικές διεκδικήσεις και οφειλές που μπορεί να αφορούν τον σύντροφό σας. Επειδή όμως οι σχέσεις σας αυτές τις μέρες θα βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί προσέξτε οποιαδήποτε συζήτηση κι αν κάνετε γιατί πολλά μπορεί να συμβούν ξαφνικά! Μην τα αφήσετε να χαλάσουν την διάθεσή σας! Προς το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να διεκδικήσετε μια αύξηση ή κάποια λεφτά μέσα από την δουλειά σας που θα σας δώσουν μία σημαντική βοήθεια μέσα στην καθημερινότητά σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολύ δουλειά σας περιμένει! Τώρα θα ξεκινήσετε να δουλεύετε εντατικά και θα ψάξετε να βρείτε τι είναι αυτό που θέλετε να αλλάξετε. Η καθημερινότητά σας θα είναι αρκετά φορτωμένη γι’ αυτό μην γίνετε νευρικοί και ξεσπάσετε επάνω στον σύντροφο ή σε κάποιον συνεργάτη σας. Αν σας χρωστάνε λεφτά εδώ και καιρό τώρα μπορεί να σας τα δώσουν. Δεν είναι η ώρα τώρα να συζητήσετε τις επαγγελματικές σας ανησυχίες γιατί όχι μόνο δεν θα βρείτε λύσεις αλλά μπορεί να έχετε και μια ξαφνική απώλεια. Καλύτερα μην ταξιδέψετε αυτήν την εβδομάδα και μην χαλάσετε το Σαββατοκύριακο σας με διαφωνίες και εντάσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι οικονομικές σας συζητήσεις μάλλον δεν θα εξελιχθούν όπως ακριβώς θέλετε. Μην τις κάνετε ούτε με το ταίρι σας, ούτε με τα παιδιά σας αν δεν θέλετε να δημιουργηθεί ένα ρήγμα. Θα έχετε μια ανάλαφρη διάθεση για να διασκεδάσετε, να χαρείτε, να δημιουργήσετε και να ερωτευτείτε, κάποιες υποχρεώσεις όμως μπορεί να μην σας το επιτρέψουν. Μπορεί κι ένα πρόσωπο να σας θυμηθεί και να επιστρέψει! Οι ευθύνες δεν σας εγκαταλείπουν αφού ακόμα και το Σαββατοκύριακο μπορεί να δουλεύετε, αλλά παράλληλα σας κάνουν να νοιώθετε δημιουργικοί. Όχι πως αποκλείεται να το ρίξετε λίγο έξω και να περάσετε καλά με φίλους! Κι ο έρωτας θα σας απασχολήσει άμεσα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ερωτικό και δημιουργικό το κλίμα! Ότι έχει να κάνει με καλλιτεχνικά σχέδια και με ερωτικές υποθέσεις θα το έχετε αυτήν την εβδομάδα. Δεν θα λείψουν όμως οι οικογενειακοί προβληματισμοί που φαίνεται πως επανέρχονται. Αποφύγετε λοιπόν οποιαδήποτε συζήτηση με πρόσωπα της οικογένειάς σας γιατί κάποιος μπορεί να πληγωθεί από τα σκληρά λόγια και να πάρουν ξαφνικές δυσάρεστες διαστάσεις. Πολλές οι αλλαγές που δεν τις βιώνετε πολύ εύκολα αλλά θα υπάρξουν σημαντικές θετικές εξελίξεις στην πορεία. Το κλίμα θα είναι αρκετά τεταμένο οπότε περιμένετε να έρθει το Σαββατοκύριακο που η διάθεσή σας θα ανέβει και θα έχετε όλη την ενέργεια να δράσετε και να κάνετε ότι σας ευχαριστεί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιες εντάσεις στον χώρο του σπιτιού θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν και αυτήν την εβδομάδα κυρίως για οικονομικά θέματα, αλλά μην τις αφήσετε να επηρεάσουν την υγεία και την ψυχολογία σας. Δώστε μεγάλη προσοχή στο τι λέτε ιδιαίτερα σε συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα γιατί μπορεί να βγάλετε στην επιφάνεια απωθημένα που θ’ ανοίξουν πληγές. Ο εσωτερικός σας κόσμος θα είναι κάπως αναστατωμένος και κάποια πράγματα που θέλετε να τα κρατήσετε κρυφά θα σας δημιουργήσουν άγχος. Στήριξη πάντως θα έχετε, μπορεί κι από κάποιο ισχυρό πρόσωπο με το οποίο ίσως προκύψει μια ξαφνική συζήτηση που θα αφορά την εκπλήρωση των στόχων σας. Και ένα ξαφνικό ταξιδάκι μπορεί να προκύψει αλλά και βοήθεια και στήριξη από τα πρόσωπα της οικογένειας σας!

ΙΧΘΕΙΣ
Οικονομικές οι υποθέσεις που θα σας απασχολήσουν κυρίως αυτήν την εβδομάδα
Μια παλιά οικονομική πρόταση που επανέρχεται, ακόμη και επιστροφή χρημάτων που σας οφείλουν. Καλύτερα μην αναμίξετε φίλους σε συζητήσεις για οικονομικά θέματα γιατί μπορεί να έχουν απρόοπτη εξέλιξη. Αν χρειαστείτε χρήματα προκειμένου να κυνηγήσετε έναν στόχο σας μπορεί να μην προχωρήσει αυτό, γιατί ίσως να μην τα έχετε. Διαχειριστείτε σωστά τον τρόπο που μιλάτε, αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις και μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Μια ξαφνική συζήτηση ή ευκαιρία που θα αφορά την καριέρα σας, για την οποία παλεύετε σκληρά, θα σας δώσει την ώθηση να αντιμετωπίσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις στην πορεία. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως έχετε μια βοήθεια από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή ίσως κάνετε μια μικρή απόδραση που θα σας ξεκουράσει!

 

 

Σοφία Πονήρη

Την Σοφία μπορείτε να την ακούτε και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του myHoroscope, τον S Radio (www.soc.gr), κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ με ενδιαφέροντα αστρολογικά θέματα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments