0 0 votes
Article Rating

Ξεκινάει μία κάπως δύσκολη, ανατρεπτική και αντιφατική εβδομάδα αφού οι όψεις της δεν θα έλεγε κανείς πως μας διευκολύνουν, παράλληλα όμως αποτελεί το ξεκίνημα μιας εξαιρετικά θετικής περιόδου με έναν πολύ ευοίωνο σχηματισμό.

Στις 28/11 ο Ερμής φτάνει στην 27η μοίρα του Τοξότη κι έτσι συναντά εκεί τον Κρόνο που πια ετοιμάζεται να αλλάξει ζώδιο μπαίνοντας στον Αιγόκερω στις 20/12.

Η σύνοδος αυτή μπορεί να προκαλέσει εμπόδια στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις όπως και σε ότι αφορά Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και Ενημέρωσης. Ίσως ειπωθούν ή ακουστούν δύσκολες ειδήσεις σχετικά με ζητήματα δικαιοσύνης, θρησκείας, εργασίας, υγείας, παιδείας, αθλητισμού και σε ότι σχετίζεται με εξωτερικό. Κάποια σκληρά νομοσχέδια που θα αφορούν αυτά τα θέματα μπορεί να προκύψουν.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι από 15 ως 20 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 25η ως την 29η μοίρα αυτών των ζωδίων δώστε προσοχή στις μετακινήσεις και στις συζητήσεις σας καθώς κάποια προβλήματα και καθυστερήσεις μπορεί να παρουσιαστούν αλλά και κάποιες πικρές κουβέντες να πείτε ή να ακούσετε που θα αποκαλύψουν σκληρές αλήθειες.

Καλό είναι να μην εκτεθείτε αλλά και να μην πληγώσετε άλλους ανθρώπους. Η σελήνη εκείνη την ημέρα με το πέρασμα της από το ζώδιο των Ιχθύων σπρώχνει προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακριβώς τα ίδια ζητήματα, εξάλλου θίγει και η πανσέληνος του Δεκεμβρίου που γίνεται στις 3/12 στην 11.40’ μοίρα του άξονα Διδύμων-Τοξότη. Το γεγονός πως τα φώτα σχηματίζουν τετράγωνο ακριβείας με τον Ποσειδώνα στην 11η μοίρα των Ιχθύων δημιουργώντας έτσι ένα Ταυ-Τετράγωνο μαζί του μας προϊδεάζει για απατηλές υποσχέσεις που στην πορεία διαψεύδονται και υψηλούς στόχους που δεν γίνεται να υλοποιηθούν προκαλώντας απογοήτευση. Το ξέσπασμα ενός σκανδάλου που θα προέρχεται από αυτούς τους χώρους είναι πιθανό.

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που είναι γεννημένοι από 1η ως 3 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 11η ως την 13η μοίρα αυτών των ζωδίων. Όποια αλλαγή θέλετε να κάνετε ή ενδεχομένως σας προκύψει εξετάστε προσεχτικά όλες τις λεπτομέρειες και μην παρασύρεστε από ιδανικές υποσχέσεις καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος της εξαπάτησης και της ‘ανώμαλης’ προσγείωσης.

Την κατάσταση μπερδεύει ακόμα περισσότερο ο Ερμής που την ίδια ακριβώς μέρα της πανσελήνου από την 29η μοίρα του Τοξότη ξεκινά την φαινόμενη ανάδρομη πορεία του δημιουργώντας καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και αναβολές. Καλό είναι να θυμόμαστε πως ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να προετοιμάζει κάτι καλώντας μας να το ξανασκεφτούμε μελετώντας το καλύτερα ώστε να πραγματοποιηθεί αργότερα με πιο θετικές προδιαγραφές.

Ο πλανήτης θα φτάσει ως την 13η μοίρα του Τοξότη όπου στις 23/12 θα επιστρέψει στην κανονική του πορεία ολοκληρώνοντας υποθέσεις και τακτοποιώντας εκκρεμότητες. Όλο αυτό το διάστημα προσέχουμε, κυρίως ο μεταβλητός σταυρός που επηρεάζεται άμεσα, να είμαστε σαφής σε ότι λέμε και καταλαβαίνουμε, να μην προβούμε σε σημαντικές αποφάσεις, να είμαστε επιφυλακτικοί στις επιστροφές από το παρελθόν, να οργανώνουμε καλά τις μετακινήσεις μας και να αποφεύγουμε αγορές κυρίως μεταφορικών μέσων και συσκευών επικοινωνίας.

Ο Άρης εν τω μεταξύ έχει ήδη δημιουργήσει μια έκρυθμη και πολεμική ατμόσφαιρα κατά την περίοδο 30/11 ως 2/12 αφού φτάνοντας στην 24η-25η μοίρα του Ζυγού έρχεται σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στην 24η -25η μοίρα του Κριού.

Ξαφνικές εντάσεις και ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, πιθανά ατυχήματα που μπορεί να προέρχονται από αεροπλάνα ή ηλεκτρισμό, βίαια γεγονότα και ξεσπάσματα ίσως παρουσιαστούν με αυτή την όψη που και πάλι θα ενισχύει η σελήνη αφού στις 30/11 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού ακουμπώντας τον Ουρανό διευκολύνοντας εμπόλεμες καταστάσεις.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι από 12 ως 17 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 22η ως την 27η μοίρα αυτών των ζωδίων κρατήστε χαμηλούς τόνους, διαφυλάξτε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, φυλαχτείτε από ατυχήματα αποφεύγοντας ριψοκίνδυνες καταστάσεις και προφυλάξτε την υγεία σας. Μια ξαφνική αλλαγή ή εξέλιξη μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση.

Μέσα σε όλο αυτό το θολό τοπίο ο καινούργιος μήνας ξεκινά με μία θαυμάσια όψη. Το τρίγωνο του Δία από την 11η μοίρα του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα στην 11η μοίρα των Ιχθύων κορυφώνεται για πρώτη φορά από την 1η ως τις 5/12, επαναλαμβάνεται από τις 20 ως τις 27/5 στην 16η μοίρα των ζωδίων κατά την ανάδρομη πορεία του Δία και ολοκληρώνεται από 13 ως τις 22/8 στην 15η μοίρα των ζωδίων αυτή τη φορά με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία.

Η όψη αυτή λοιπόν έχει μεγάλη διάρκεια, μας αφορά όλους και μιλάει για άνθηση της τέχνης, οικονομική ανάπτυξη, θετικές εξελίξεις στη ψυχολογία και την μεταφυσική, ανεπτυγμένη διαίσθηση και ανάγκη για βοήθεια και προσφορά .Ευνοεί τον έρωτα και τις ρομαντικές αλλά και παθιασμένες σχέσεις.

Οι άμεσα ευνοημένοι θα είναι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες γεννημένοι από 1η ως 6 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 11η ως την 16η μοίρα αυτών των ζωδίων. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά και εκμεταλλευτείτε κάθε μορφής ευκαιρία γιατί οι όψεις αυτές δεν επαναλαμβάνονται συχνά!

Ο Δίας βέβαια θα ευνοεί τα ζώδια του νερού και της γης για έναν ολόκληρο χρόνο, οπότε μην αφήσετε τίποτα να πάει χαμένο!

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments