0 0 votes
Article Rating

Καθώς ο Ήλιος συνεχίζει την πορεία του στο πρώτο δεκαήμερο του Κριού, την Τρίτη 28/3 τον συναντά εκεί η Σελήνη κι έτσι έχουμε την Νέα Σελήνη του μήνα στην 7η μοίρα του Κριού. Αυτό μπορεί να σημαίνει καινούργια, δυναμικά ξεκινήματα όμως να μην ξεχνάμε πως πολύ κοντά βρίσκεται η ανάδρομη Αφροδίτη που μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει φτάσει στην μηδενική μοίρα του Κριού και στην συνέχεια επιστρέφει στους Ιχθείς. Άρα πάλι τα γνωστά! Δεν βιαζόμαστε να πάρουμε αποφάσεις, ξανασκεφτόμαστε και αναθεωρούμε θέματα ερωτικά και οικονομικά και βέβαια οι επιστροφές απ’ το παρελθόν συνεχίζονται.

Το Σαββατοκύριακο ο Ήλιος πια μπαίνει στο δεύτερο δεκαήμερο του Κριού. Η καλή είδηση της εβδομάδας είναι πως ο Ερμής την Πέμπτη 29/3 φτάνει κι αυτός στην 27η μοίρα του Κριού και τριγωνίζει τον Κρόνο. Έτσι οι συζητήσεις γίνονται πιο σοβαρές, μεθοδικές, οργανωμένες, βρίσκουμε λύσεις που βοηθούν την καθημερινότητα μας και ίσως έχουμε και κάποια θετική είδηση από τους έξω!

Κάτι καλό μπορεί να ακούσουμε για ένα πρόσωπο κύρους, όπως και για θέματα που έχουν σχέση με νόμους, δικαιοσύνη αλλά και μια επιτυχία στον αθλητισμό. Το Σάββατο 1/4 ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου κι αλλάζει την μορφή της επικοινωνίας μας. Την κάνει πιο αργή, πιο σταθερή και λιγότερο παρορμητική. Καθυστερούμε να πάρουμε την πληροφορία και να δώσουμε μια απάντηση, αλλά ότι μαθαίνουμε, το μαθαίνουμε καλά και για πάντα!

Γινόμαστε βέβαια και λίγο πεισματάρηδες κι… αγύριστα κεφάλια! Και οι συζητήσεις για οικονομικά θέματα θα είναι πολλές. Ο Άρης εξακολουθεί να κινείται κι αυτός στον Ταύρο και να προχωράει στο δεύτερο δεκαήμερο του.

Ιδιαίτερη σημασία έχει πως όλη την εβδομάδα ο Δίας από την 19η μοίρα του Ζυγού θα κάνει τετράγωνο ακριβείας με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Έτσι μεγεθύνονται και τονίζονται θέματα οικονομικά, συνεργασιών, τραπεζών, πολιτικά και σχέσεων προσωπικών αλλά και μεταξύ των κρατών.

Η όψη βέβαια λειτουργεί εδώ και καιρό αλλά η ακρίβεια της μπορεί να επαναφέρει ότι έχει να κάνει με ηφαίστεια, έδαφος, τρομοκρατία και θέματα που έχουν σχέση με την μάζα. Ας μην ξεχνάμε όμως πως ο Πλούτωνας είναι και ο πλανήτης της αναγέννησης. Οτιδήποτε σαθρό πρέπει να τελειώσει για να αναγεννηθεί με μια άλλη καλύτερη μορφή. Αυτό όπως καταλαβαίνουμε δεν μπορεί να γίνει με εύκολο τρόπο, είναι όμως αναγκαίο.

Την Τρίτη 28/3 και την Τετάρτη 29/3 η Σελήνη στον Κριό “δένει” την όψη και συναντά βέβαια και τον Ουρανό οπότε δεν ξέρουμε ποια θα είναι πάλι αυτά τα απρόβλεπτα και μάλλον βίαια γεγονότα που θα συμβούν.

Άρα όλα ψύχραιμα, προσεχτικά και με υπομονή και ειδικά τα παρορμητικά του δεύτερου και του τρίτου δεκαημέρου. Το Σαββατοκύριακο πιο ανάλαφρο με την Σελήνη στους Διδύμους να μας κάνει λίγο πιο επικοινωνιακούς αλλά και πιο… παιχνιδιάρηδες!

Αναλυτικά οι προβλέψεις τις εβδομάδας για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Στο δικό σας ζώδιο γίνεται η Νέα Σελήνη του μήνα άρα σας αφορά. Η παρουσία βέβαια της ανάδρομης Αφροδίτης με κάποιο τρόπο καθυστερεί τα καινούργια σας ξεκινήματα και συνεχίζει να σας βάζει στην διαδικασία των αναθεωρήσεων σε προσωπικά και οικονομικά. Και οι επιστροφές συνεχίζονται! Μέχρι την Παρασκευή θα έχετε  μια μεγάλη βοήθεια και μια πολύ καλή εξέλιξη σε ένα νομικό θέμα ή σε κάτι που σχετίζεται με εξωτερικό κι αν είστε αθλητές ή σπουδαστές οι επιδόσεις σας θα είναι υψηλές. Όμως δώστε μεγάλη προσοχή σε οτιδήποτε έχει να κάνει με μία συνεργασία, με τον επαγγελματικό σας χώρο και το κοινωνικό σας προφίλ,όπως και στην σχέση σας με τον σύντροφο σας γιατί ίσως υπάρξουν εμπόδια και συγκρούσεις. Μέσα στο Σαββατοκύριακο ίσως κάνετε μια συζήτηση για οικονομικά θέματα που έτσι κι αλλιώς έχουν αρχίσει να σας απασχολούν,θα έχετε όμως και την ευκαιρία για μια μικρή απόδραση με ένα αγαπημένο πρόσωπο.Αυτό μάλλον είναι καλύτερο!

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι σίγουρο πως κάτι προετοιμάζεται για εσάς που ακόμα μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά και τις συζητήσεις που θα κάνετε τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, θα τις κρατήσετε κρυφές. Αν πάντως αυτές αφορούν κάποια οικονομική συμφωνία θα έχετε ένα πολύ καλό μάλλον αναπάντεχο αποτέλεσμα. Διεκδικήσεις μπορείτε να κάνετε γενικότερα αλλά μην γίνεστε επιθετικοί, ελέγξτε την υψηλή σας ενέργεια για να αποφύγετε απροσεξίες και μικροατυχήματα και φροντίστε την σωματική και ψυχολογική σας υγεία. Αν η δουλειά σας έχει σχέση με εξωτερικό καλύτερα αυτήν την εβδομάδα μην επιχειρήσετε κάτι σημαντικό γιατί θα συναντήσετε εμπόδια. Προσοχή χρειάζονται και οι νομικές σας υποθέσεις. Μέσα στο Σαββατοκύριακο κάτι μπορεί να μάθετε που μέχρι τώρα ήταν παρασκηνιακό, να ξέρετε όμως πως τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο. Το μυαλό σας πάντως θα βρίσκεται σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα και μάλιστα ίσως προκύψει και μία θετική εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καινούργιους στόχους βάζετε που πιθανόν να αφορούν μια συνεργασία.Όποια συζήτηση κάνετε μέχρι την Παρασκευή γι’ αυτό, αλλά ακόμα και με τον σύντροφο σας τα αποτελέσματα θα είναι πολύ θετικά. Φαίνεται όμως πως ακόμα δεν θα πάρετε οριστικές αποφάσεις. Φιλικά πρόσωπα θα εμφανιστούν από το παρελθόν και γενικότερα θα έχετε στήριξη από το περιβάλλον σας. Καλύτερα μην αναμίξετε αγαπημένα πρόσωπα με οικονομικά ζητήματα αν δεν θέλετε να έρθετε σε σύγκρουση μαζί τους. Τώρα ξεκινούν κάποιες κρυφές συζητήσεις και ενέργειες είτε από εσάς, είτε από τους άλλους. Επειδή η ψυχολογία σας μάλλον δεν θα είναι στα καλύτερα της και το άγχος σας θα είναι έντονο όλη την εβδομάδα, μην το αφήσετε να επηρεάσει την υγεία σας. Εξάλλου το Σαββατοκύριακο θα είναι ερωτικό και δημιουργικό, θα ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα και θα έχετε την ευκαιρία να αφήσετε για λίγο τις υποχρεώσεις σας και να διασκεδάσετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτι καινούργιο προσπαθείτε να ξεκινήσετε στον επαγγελματικό σας χώρο που όμως φαίνεται πως για λίγο ακόμα καθυστερεί. Ότι πάντως και να συζητήσετε μέχρι την Παρασκευή να ξέρετε πως θα έχετε μεγάλη υποστήριξη από πρόσωπα κύρους που θα αναγνωρίσουν τις προσπάθειες σας. Παλεύετε πολύ για την πραγματοποίηση των στόχων σας και φαίνεται πως θα τα καταφέρετε. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με φιλικά πρόσωπα ή με κάποιον συνεργάτη σας και δώστε μεγάλη προσοχή στην σχέση σας με πρόσωπα της οικογένεια σας αλλά και με τον σύντροφο σας.Ίσως ένα θέμα που θα προκύψει μέσα στον χώρο του σπιτιού σας φέρει σε αντιπαράθεση μαζί τους. Το Σαββατοκύριακο αν και θα έχετε την διάθεση μάλλον να μείνετε μόνοι και να ασχοληθείτε με το σπίτι, όλο και κάποιος φίλος μπορεί να εμφανιστεί που θα έχει όρεξη για… συζήτηση!

ΛΕΩΝ

Αν προετοιμάζετε κάτι που έχει σχέση με το εξωτερικό και θέλετε να το συζητήσετε, αν είστε αθλητές ή σπουδαστές, αν σας απασχολεί ένα νομικό θέμα ή ακόμα κι αν κάποιο σας παιδί είναι μακριά και σπουδάζει αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για εσάς. Κάτι καινούργιο στριφογυρίζει στο μυαλό σας σχετικά με αυτά τα θέματα αλλά ίσως ακόμα να μην πάρει την τελική του πορεία. Θα πραγματοποιηθεί αλλά λίγο πιο μετά. Οτιδήποτε αφορά την καριέρα και την επαγγελματική σας εξέλιξη θα αρχίσετε να το συζητάτε ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας, να ξέρετε όμως πως πολλά πράγματα θα αναθεωρηθούν αργότερα. Γι’ αυτό καλύτερα αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με ανωτέρους και προϊστάμενους αφού κάποια ένταση θα υπάρχει. Οι συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα μπορεί να μην οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που θα θέλατε γι’ αυτό καλύτερα να τις αφήσετε για αργότερα. Προσέξτε λίγο και την υγεία σας γιατί θα είναι κάπως εύθραυστη. Το Σαββατοκύριακο δείτε φίλους, πηγαίνετε και κάπου όλοι μαζί. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εβδομάδα οικονομικών συζητήσεων αυτή για εσάς με πρόσωπα της οικογένειας σας που φαίνεται πως θα σας στηρίξουν. Ίσως να κάνετε μια θετική κουβέντα για ένα ακίνητο ή ακόμα να βρείτε τρόπους να ρυθμίσετε τις οφειλές σας. Αν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα που τώρα δεν μπορείτε ακόμα να τακτοποιήσετε, αυτό θα γίνει λίγο αργότερα. Ευνοημένοι θα είστε και σε οτιδήποτε θέλετε να κάνετε που αφορά εξωτερικό αφού κι εκεί οι συζητήσεις και οι συναλλαγές θα σας πάνε καλά. Επειδή όμως αργότερα μπορεί να υπάρξουν κάποιες αναθεωρήσεις, καλύτερα μην ξεκινήσετε κάτι τώρα και μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Μέσα στο Σαββατοκύριακο εσείς μάλλον θα εξακολουθήσετε να δουλεύετε και μάλιστα μπορεί να σας έρθουν και λεφτά! Το νου σας μόνο σε μια συνεργασία γιατί μπορεί να μην είναι έτσι όπως φαίνεται!

ΖΥΓΟΣ

Οτιδήποτε αφορά σχέσεις και συνεργασίες θα το βάλετε στο μικροσκόπιο αυτήν την εβδομάδα. Αν θέλετε λοιπόν να συζητήσετε κάτι σημαντικό με τον σύντροφο σας, κάποιον συνεργάτη σας, ακόμα και ένα συγγενικό πρόσωπο για μια καινούργια αρχή ή ένα οικονομικό θέμα, κάντε το τώρα ακόμα κι αν οι αποφάσεις δεν παρθούν άμεσα. Εκεί που πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας είναι ο χώρος του σπιτιού  γιατί ίσως υπάρξουν κάποιες δυσκολίες. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις αντιπαραθέσεις με άτομα της οικογένειας σας για να μην δημιουργηθούν ρήγματα και μην ασχοληθείτε με οτιδήποτε αφορά κάποιο ακίνητο. Το Σαββατοκύριακο ίσως αρχίσετε να σκέφτεστε πως θα ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις ή ίσως ασχοληθείτε με μία νομική εκκρεμότητα. Κι ένα ταξίδι δεν αποκλείεται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ δουλειά σας περιμένει αυτήν την εβδομάδα και ίσως υπάρξει και μια καινούργια επαγγελματική πρόταση με καλές οικονομικές προεκτάσεις για την οποία θα κάνετε μια εξαιρετική συζήτηση. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι η σχέση σας με τον σύντροφο σας, με κάποιον συνεργάτη σας ή με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο γιατί μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις. Προφυλαχθείτε κι από κρυολογήματα και μικροατυχήματα και προστατεύστε την υγεία σας  γιατί μπορεί να κουραστείτε. Πάντως το Σαββατοκύριακο κάποιες συζητήσεις προμηνύονται με τους γύρω σας που όμως θα κάνουν πολύ καλό στην ψυχολογία σας αφού θα σας… ανεβάσουν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άλλη μια ερωτική εβδομάδα ξεκινάει για εσάς με όλες τις πιθανότητες ανοιχτές. Οι επιστροφές από το παρελθόν συνεχίζουν να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, αλλά και μια καινούργια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία μπορεί να προκύψει. Κι ένα καινούργιο δημιουργικό σχέδιο ίσως έχετε στο μυαλό σας που θα το συζητήσετε με πολύ θετικά αποτελέσματα. Μία συζήτηση με κάποιο σας παιδί θα πάει πολύ καλά. Αυτό όμως δεν ισχύει για συζητήσεις που ίσως κάνετε με κάποιο φιλικό πρόσωπο για ένα οικονομικό θέμα, οπότε δώστε την προσοχή σας σ’ αυτό. Δυναμικές διεκδικήσεις θα κάνετε στον χώρο της δουλειάς, μόνο μην έρθετε σε αντιπαράθεση με τους συναδέλφους σας. Και επαγγελματικές συζητήσεις ξεκινάτε μέσα στο Σαββατοκύριακο που ίσως αφορούν μια συνεργασία με κάποιο φιλικό πρόσωπο. Τα σχέδιά σας ακόμα δεν θα πάρουν την οριστική τους μορφή είναι όμως βέβαιο πως οι εξελίξεις θα είναι εξαιρετικές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμα κι αν υπάρξουν κάποιοι οικογενειακοί προβληματισμοί μέσα στην εβδομάδα, οι συζητήσεις που θα κάνετε θα σας δώσουν την λύση. Δεν αποκλείεται και μια μετακόμιση ή η αγορά ενός ακινήτου. Ίσως υπάρξουν κάποια οικονομικά θέματα μέσα στον χώρο του σπιτιού που επανέρχονται και επανεξετάζονται. Εκεί που χρειάζεται υπομονή είναι ο χώρος της δουλειάς και της καριέρας αφού μπορεί να συναντήσετε δυσκολίες στην εξέλιξη τους. Μετρήστε προσεχτικά όλα σας τα βήματα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο όμως μπορεί να έχετε κάτι ευχάριστο στα επαγγελματικά σας. Επειδή όμως κι ο έρωτας θα σας κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του, συζητήστε με τον ερωτικό σας σύντροφο ότι θέλετε να… ξαναδείτε! Μιλήστε και με τα παιδιά σας. Μάλλον κάτι έχουν να σας πουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί και να κάνετε εκείνο το ταξιδάκι που θέλετε από καιρό αν κάποιο οικονομικό θέμα δεν σας αναγκάσει πάλι να το αναβάλετε. Και μία πολύ θετική συζήτηση μπορεί να προκύψει με ένα συγγενικό πρόσωπο ή με κάποιο πρόσωπο κύρους που θα σας βοηθήσει. Μια προσοχή χρειάζεται στα νομικά σας θέματα ή σε κάτι που σχετίζεται με εξωτερικό αφού μια αρνητική εξέλιξη μπορεί να επιβαρύνει την ψυχολογία σας. Αν και δεν θα λείψει η ένταση μέσα στον χώρο του σπιτιού, όπως και κάποιες δύσκολες συζητήσεις με πρόσωπα της οικογένειας σας, το Σαββατοκύριακο θα έχετε την διάθεση να χαρείτε,να διασκεδάσετε και να…..ερωτευτείτε! Αδράξτε αυτήν την ευκαιρία για να αποφορτιστείτε από την πίεση που νοιώθετε τελευταία!

ΙΧΘΕΙΣ

Έναν καινούργιο τρόπο ίσως ανακαλύψετε αυτήν την εβδομάδα για να αυξήσετε το εισόδημα σας αφού όποια συζήτηση κι αν κάνετε στον χώρο της εργασίας, εκεί θα σας οδηγήσει. Όχι βέβαια εύκολα αλλά με αρκετό κόπο και πολύ δουλειά. Και κάποια χρήματα που σας οφείλουν από καιρό μπορεί να λάβετε ή ένα οικονομικό θέμα να επανέλθει. Καλύτερα όμως αφήστε έξω τα φιλικά σας πρόσωπα από τις οικονομικές σας υποθέσεις και αποφύγετε να τους δανείσετε ή να δανειστείτε χρήματα γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε αντιπαραθέσεις. Προσπαθήστε να είστε συνεπής και στις υποχρεώσεις σας απέναντι σε ταμεία. Σαββατοκύριακο μάλλον θα θέλετε να ασχοληθείτε με το σπίτι, αλλά θα ήταν καλύτερα να κάνετε μια μικρή εξόρμηση για να ξεφύγει λίγο το μυαλό σας από τις υποχρεώσεις. Αν όμως οδηγήσετε να είστε προσεχτικοί και όχι αφηρημένοι, αφού μια αφηρημάδα τελευταία… την έχετε! Προσέξτε και τι λέτε γιατί τα λόγια σας μπορεί να πετάνε…φλόγες!

 

Σοφία Πονήρη

Την Σοφία μπορείτε να την ακούτε και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του myHoroscope, τον S Radio (www.sradio.gr), κάθε Δευτέρα στις 9 το βράδυ με ενδιαφέροντα αστρολογικά θέματα.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments