0 0 votes
Article Rating

Αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως ύλη και πνεύμα είναι το ίδιο πράγμα, που όμως εκπέμπει σε διαφορετικές συχνότητες και εντάσεις. Η ύλη είναι το ίδιο με το πνεύμα, μόνο που εκφράζει το Θείο στην πιο συμπυκνωμένη μορφή του. Εξωτερικεύεται μέσα από την πλέον ταχύτατη και ανεπαίσθητη μορφή ύπαρξης. ΓιΆ αυτό, η συμπαγής και εύπλαστη εικόνα του υλικού κόσμου γύρω μας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ψευδαίσθηση. Το πνεύμα και η ύλη είναι ένα και το αυτό. (Α. O.)

Αυτή την περίοδο, υπάρχουν πάρα πολλές εικόνες της (αργής) κίνησης του Κρόνου. Η πλέον σημαντική είναι η εικόνα του Πατέρα Χρόνου να κουτσαίνει κρατώντας ένα δρεπάνι στο χέρι και να αντικαθίσταται ταχύτατα από ένα βρέφος.

Η ίδια αυτή εικόνα, φέρνει στο μυαλό τη μάχη μεταξύ του Χάρου (Θάνατος) και της υπόσχεσης για επαναφορά στη Ζωή. Καθώς όλοι μας είμαστε θνητοί, έχοντας μια και μοναδική ενσάρκωση στη Γη -άρα και περιορισμένο χρόνο ζωής στον πλανήτη μας- είναι φυσικό ο Κρόνος να έχει κερδίσει μια πολύ άσχημη και τρομακτική φήμη.

Ο Κρόνος είναι παρεξηγημένος και τον κακίζουν και για αρκετούς άλλους λόγους. Αποκαλείται «ο Κύριος του Κάρμα», ο πλανήτης του οποίου η αγαπημένη φράση είναι: «Σε τσάκωσα!». Οι διάσημοι δακτύλιοι του συμβολίζουν κάποια από τα χαρακτηριστικά του: περιορισμός, εδραίωση, περιστολή, σύνορα και όρια. Ο Κρόνος είναι ακόμα ο κοσμικός «αποδέκτης ενοχών», βάζοντας μας διαρκώς κάτω από την πίεση να γίνουμε καλύτεροι από όσο είμαστε και να μετανοήσουμε ξανά και ξανά και ξανά για αμαρτίες για τις οποίες μπορεί να έχουμε ευθύνη, μπορεί και όχι. Είναι να απορεί, λοιπόν, κάποιος που το κυρίαρχο του μέταλλο είναι ο μόλυβδος και το ανάλογο χρώμα του το γκρι; Η επιρροή αυτού του πλανήτη μπορεί πράγματι να είναι αρκετά βαριά.

Όταν υπάρχει έντονη η κρόνια ενέργεια στη ζωή μας, είναι μια πρόκληση για το μυαλό και τη θέληση μας να βρεθούν σε εγρήγορση, αφαιρώντας επιλεκτικά αυτές τις δραστηριότητες και τρόπους σκέψης που δεν έχουν να μας προσφέρουν κάτι και να τα αντικαταστήσουμε με άλλες πιο αποδοτικές συμπεριφορές. Κανένας από μας δεν θέλει να του χτυπούν και να του θυμίζουν τα λάθη και τις αδυναμίες του. Καλά θα κάνουμε να εκμεταλλευτούμε την «δύσκολη» διέλευση του Κρόνου, να ξυπνήσουμε και να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας!

Αυτή είναι όλη η θεωρία μου. Ο Κρόνος μπορεί να είναι ο πλέον χρήσιμος πλανήτης αρκεί να ξέρουμε πώς να αποδεχθούμε σοφά τις επιρροές του και να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τα δώρα που μας φέρνει. Το δεύτερο μέρος αυτού του άρθρου είναι αφιερωμένο στην περιγραφή των διελεύσεων του Κρόνου και πως μπορούμε να ωφεληθούμε τα μέγιστα από αυτές. Πριν ξεκινήσουμε με αυτές τις περιγραφές, ας εξετάσουμε βαθύτερα πώς η επικεντρωμένη στην Ψυχή Αστρολογία αντιλαμβάνεται τον Κρόνο, τον πλανήτη που οι Έλληνες Αστρολόγοι αποκαλούσαν «Χρόνο».

Ο Κρόνος αντιπροσωπεύει το Δίκαιο της Οικονομίας. Δεν του αρέσουν οι σπατάλες κανενός είδους και δεν αρέσκεται επίσης στις απάτες, τις μαλαγανιές, τις πλάγιες συμπεριφορές ή τις προσπάθειες να αποφύγουμε τις ευθύνες μας απέναντι στους άλλους και τον εαυτό μας. Ο Κρόνος δεν είναι τόσο τιμωρός όσο πρόκληση να δοκιμάσουμε να τεστάρουμε την ωριμότητα και την ικανότητα μας να είμαστε υπεύθυνοι στη ζωή μας.

Πράγματι ο Κρόνος είναι ο Κύριος του Κάρμα, αλλά το Κάρμα μπορεί να είναι και καλό. Παίρνουμε πίσω από τη ζωή μας, αυτά που δώσαμε και αν όσα επενδύσαμε είναι σωστά και εκμεταλλευτήκαμε σοφά τα εφόδια μας, τότε ο Κρόνος θα είναι περισσότερο αυτάρεσκος παρά θλιβερός.

Ο Κρόνος στέκεται στην Απαρχή της Μύησης, έτοιμος να δοκιμάσει οποιονδήποτε θέλει να εξελιχθεί ως προς την συνειδητότητα του. Ένας Άγιος Πέτρος που λειτουργεί ως Φύλακας στις Πύλες του Παραδείσου, σύμφωνα με την Χριστιανική συμβολική. Καθώς κάποιος πλησιάζει στον Παράδεισο, όλες οι πράξεις –καλές και κακές- μπαίνουν στη Ζυγαριά της Ύψιστης Δικαιοσύνης. Αυτός ο παράγοντας συμβολίζεται στην αστρολογία από τον Κρόνο στον Ζυγό, το ζώδιο στο οποίο ο Χρόνος βρίσκεται σε έξαρση.

Ο Κρόνος είναι ο πιο απομακρυσμένος από τη Γη πλανήτης που είναι ορατός διά γυμνού οφθαλμού. Αντιπροσωπεύει το σύνορο των κοντινών και μακρινών προς τον Ήλιο και πέρα πλανητών, από την αντικειμενική συνειδητότητα των πλανητικών δυνάμεων. Με άλλα λόγια, ένα άτομο δεν μπορεί να ελπίζει ότι θα ενσωματώσει σε οποιοδήποτε επίπεδο τις ενέργειες των μεγαλύτερων οκτάβων του Ουρανού, του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα, χωρίς πρώτα να έχει εκπληρώσει τα πρώιμα στάδια της εξέλιξης της προσωπικότητας και του εγώ του. Θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι ικανός να ανταπεξέλθει στις καθημερινές προκλήσεις, πριν του επιτραπεί να λειτουργήσει σε πιο πνευματικά επίπεδα και σύμφωνα με τις μεγαλύτερες ευθύνες που αυτά τα επίπεδα φέρνουν.

Ένας άλλος όρος που χρησιμοποιείται στην Εσωτερική Αστρολογία για τον «Φύλακα των Πυλών» είναι «Κάτοικος του Κατωφλιού». Ο Κάτοικος αναφέρεται σε κάποια πολύ σημαντική λειτουργία που αντιπροσωπεύει ο Κρόνος, καθώς ξετυλίγεται μπροστά μας ο δρόμος προς το Μονοπάτι του Πνεύματος. Ο Κρόνος στέκεται εκεί για να μην περάσει κάποιος το Κατώφλι της μύησης, χωρίς πρώτα να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις και ευθύνες του, να ξεπληρώσει τα καρμικά του χρέη και να απελευθερωθεί προκειμένου να υπηρετήσει την ανθρωπότητα σε έναν πιο συνειδητό και φιλάνθρωπο ρόλο.

Ο Κρόνος, λοιπόν, μας προσφέρει την ευκαιρία να απελευθερώσουμε τον εαυτό μας από τα σύνορα, τους περιορισμούς και τις καταπιέσεις που μας επιβάλει το βιολογικό μας κάρμα, ένα κάρμα που πηγάζει από τους γεννήτορες μας και από όλες τις κατώτατες πλευρές της ύπαρξης μας.

Με τον καιρό, μέσα από ευκαιρίες εξέλιξης και ωρίμανσης που μας δίνει ο Κρόνος, ισορροπούμε σε ένα μεγάλο μέρος τις προκλήσεις του παρελθόντος κάρμα και φτάνουμε σε ένα σημείο που η συνειδητή επιλογή που αφορά το μέλλον μας γίνεται πλέον εφικτή. Έτσι, ο Κρόνος μας έχει κάνει να ανοίξουμε τα μάτια μας στην εσώτερη πραγματικότητα και να γίνει απτή η επανάσταση της εξέλιξης μας. Πολλές φορές, είναι αλήθεια, το τίμημα γιΆ αυτή την ευκαιρία είναι πολύ υψηλό και οδυνηρό.

Αν δηλώσουμε συνειδητά ότι είμαστε πρόθυμοι να υπηρετήσουμε ουσιαστικά τους συνανθρώπους μας και όχι να εγκλωβίσουμε την πανανθρώπινη υπηρεσία στα όρια της δικής μας ζωής, τότε θα έχει έρθει η ώρα να δοκιμαστεί η ετοιμότητα μας. Όσο γιΆ αυτό, δεν υπάρχει αμφιβολία.

Η θέση του Κρόνου στο γενέθλιο χάρτη αποκαλύπτει σε ποιον τομέα θα πρέπει να περιμένουμε τέτοιες δοκιμασίες στα όρια και τον αυτοέλεγχο μας. Μόλις περάσουμε τα απαραίτητα τεστ και διασχίσουμε το Κατώφλι προς το βασίλειο των πλανητών των ανώτερων οκτάβων, τότε όπως λένε «ο Κρόνος δεν μπορεί να μας ακολουθήσει». Μέχρι τότε όμως, ας καλοδεχτούμε τον Κρόνο στη ζωή μας (άλλωστε, ας το παραδεχτούμε –δεν μπορούμε να τον ξεφορτωθούμε!) και ας είμαστε ανοιχτοί στις ευκαιρίες προκειμένου να αποβάλλουμε το ανώριμο κάρμα και να μεγαλώσουμε.

Τώρα ας δούμε το θετικό πρόσωπο του Κρόνου, εξετάζοντας διάφορες διελεύσεις του από πλανήτες στο γενέθλιο χάρτη σας, ώστε να ανακαλύψουμε τα δώρα που έχει να σας προσφέρει.

Κρόνος και Ήλιος

Όψεις μεταξύ αυτών των δύο ουρανίων σωμάτων έχουν να κάνουν με τη ζωτικότητα. Ο Κρόνος σας σπρώχνει να είστε πιο επιλεκτικοί σχετικά με τον τρόπο που σπαταλάτε την ενέργεια σας. Έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε εκείνα τα δημιουργικά σχέδια που θα αναδείξουν τόσο την εικόνα σας όσο και τις γνώσεις σας στον κόσμο. Ανεξαρτήτως φύλου, παίρνετε έναν πιο πατρικό ρόλο: συμβουλεύετε, υποστηρίζετε και συντηρείτε. Είστε σε θέση να περιορίσετε τις δαπάνες σας, αλλά και να θέσετε προτεραιότητες, όντως επιλεκτικοί σε αυτά που κάνετε αλλά και στον τρόπο που τα κάνετε.

Ο Κρόνος και ο Ήλιος ανταμοίβουν εκείνους που δεν σπαταλούν την δύναμη της ζωής και σέβονται τις δημιουργικές δυνατότητες. Μπορεί ακόμα, να σας ζητηθεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με μεγαλύτερα άτομα ή με ανωτέρους σας. Φερθείτε με σεβασμό και ευγένεια σε όσους το αξίζουν, ενώ παράλληλα εξουδετερώστε εκείνους που χρησιμοποιούν με άσχημο τρόπο την δύναμη τους πάνω στη ζωή σας.

 

Κρόνος και Σελήνη

Έχετε την ευκαιρία να εξακριβώσετε τα συναισθήματα σας, το πώς νιώθετε αλλά και τον τρόπο που ενστικτωδώς λειτουργείτε στη ζωή σας. Μπορείτε, επίσης, να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας προσπαθώντας να είστε πιο συνειδητοί σε όλα όσα εξελίσσονται γύρω σας. Ας τα βλέπετε όλα γύρω σας με υποκειμενικό πρίσμα, απλά μην είστε εσείς οι πρωταγωνιστές. Ο Κρόνος σας δίνει τις δυνατότητες να σκεφτείτε και να προσγειώσετε την συναισθηματική φύση σας, δίνοντας μορφή στο άυλο και δύναμη στα συναισθήματα, όταν νιώθετε αδύναμοι.

Ανεξαρτήτως φύλου, παίρνετε έναν μητρικό ρόλο: φροντίζετε, ολοκληρώνετε και είστε μια συμπαγής δύναμη στη ζωή των άλλων. Μπορεί να λύσετε κάποια σημαντικά θέματα αναφορικά με τις σχέσεις σας με την μητέρα σας, ακόμα και αν δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Πάρτε βαθιές αναπνοές, χαλαρώστε και αφήστε τους φόβους μήπως σας απορρίψουν και σας εγκαταλείψουν. Ο Κρόνος σας προσφέρει το δώρο της αντικειμενικότητας – αποδεχτείτε το.

 

Κρόνος και Ερμής

Ποιες είναι οι μορφές σκέψης και οι πνευματικές κατασκευές που πλέον δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν; Ο Κρόνος σας χαμογελά και σας δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα εσωτερικά σας ζητήματα, απελευθερώνοντας σας από εμμονές και σχέδια που δεν έχουν κανένα όφελος πια.

Τώρα έχετε την ευκαιρία να πάρετε δύναμη όντας σιωπηλοί και πιο παρατηρητικοί. Αν τα κάνετε όλα σωστά, μπορεί να γλυτώσετε από την θλίψη με το να είστε πιο επιφυλακτικοί σχετικά με τον τρόπο που επικοινωνείτε και να αφιερώνετε τον χρόνο και την ενέργεια σας εκεί που πρέπει. Ο Πατέρας Κρόνος φέρνει μαζί του την σοφία της πείρας. Είναι μια καλή περίοδος να αναλογιστείτε με ποιες μορφές διανοητικής έκφρασης και ενδιαφέροντος είχατε ασχοληθεί στο παρελθόν και να ωφεληθείτε από αυτή την αποτίμηση.

 

Κρόνος και Αφροδίτη

Τι έχει σημασία στη ζωή σας; Ποιες σχέσεις και ποια είδη σχέσεων είναι πραγματικά σε θέση να σας δώσουν δύναμη; Εξετάστε το παρελθόν σας προσεκτικά και παρατηρείστε ποια μοτίβα διαπροσωπικών σχέσεων έχετε και αν αυτά σας προσφέρουν κάτι ή όχι. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Τώρα είναι καιρός να ανταμοιφθείτε με το δώρο της αληθινής αγάπης, μιας αγάπης που ξεπέρασε όλα τα εμπόδια στο πέρασμα του χρόνου. Πείτε και κάντε ευγενικές πράξεις για παλιούς και έμπιστους φίλους.

Κρατήστε επαφές με όλους αυτούς που αγαπάτε, αλλά δεν καταφέρατε πιθανώς να επισκεφτείτε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αναρωτηθείτε τι εκτιμάτε πραγματικά στον εαυτό σας και απολαύστε τη δύναμη και την ομορφιά των θετικών χαρακτηριστικών της ζωή σας. Να είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας, τα κατορθώματα σας και για τις σχέσεις που πραγματικά σας ωφελούν –τα κερδίσατε επάξια.

 

Κρόνος και Άρης

Όλοι μας πρέπει να παλεύουμε για τα πράγματα που θεωρούμε σημαντικά. Τώρα η αυτοσυγκέντρωση και η προσοχή μας σε αυτούς τους αγώνες ταυτίζονται. Υπάρχουν πολλές μάχες στη ζωή – δεν χρειάζεται όμως να τις δώσουμε όλες και δεν αξίζουν άλλωστε όλες. Ο Κρόνος και ο Άρης σας προσφέρουν την ευκαιρία να μάθετε να τις ξεχωρίζετε και να βάζετε προτεραιότητες.

Μπορείτε να ορθώσετε το ανάστημα σας για τη δικαιοσύνη και αυτά που θεωρείτε σωστά. Αν κάποια δύναμη σας αντιστέκεται και γνωρίζετε ότι είναι ισχυρότερη από τις δικές σας δυνατότητες, είναι μάλλον καλύτερο να αποτραβηχτείτε προκειμένου να ανασυνταχτείτε και να επιστρέψετε αργότερα δριμύτεροι. Προετοιμαστείτε, προκειμένου να είστε μαχητές με μεγαλύτερες δυνατότητες, αλλά πρώτα βεβαιωθείτε ότι αξίζει να δώσετε αυτή τη μάχη. Μια σοφή υποχώρηση δεν είναι ήττα!

 

Κρόνος και Δίας

Ένα ακορντεόν μπορεί να είναι κάτι πολύ όμορφο, αν παιχτεί σωστά. Αν όχι, είναι ένα από τα πιο παράφωνα μουσικά όργανα. Αυτό που κάνει ένα ακορντεόν ζωντανό και ευχάριστο στο αυτί και στην καρδιά είναι η σωστή ισορροπία του αέρα και της πίεσης. Ο Κρόνος και ο Δίας είναι εναρμονισμένοι κάθε φορά που είστε ικανοί να προσαρμόσετε την σωστή ισορροπία μεταξύ ελευθερίας και διεύρυνσης με την περίσκεψη και τα όρια.

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να έχετε μια αλληλεπίδραση μεταξύ δύο αντίθετων δυνάμεων στα οικονομικά σας, τη φιλοσοφική σας σκέψη και στις επαγγελματικές πλευρές της ζωής σας. Τα δώρα του Κρόνου είναι, λοιπόν, άφθονα αυτή την περίοδο αν είστε προσεκτικοί με τον προϋπολογισμό σας, ρεαλιστές με τα ιδανικά σας και λογικοί όσον αφορά τους μελλοντικούς σας στόχους.

 

Κρόνος και Κρόνος

Ο Κρόνος σας προσφέρει έναν μεγάλο αριθμό ευκαιριών τώρα, προκειμένου να διαμορφώσετε τη ζωή σας με κάποια μοτίβα και με πειθαρχία. Δεν είναι δυνατόν να επιτύχετε όλα όσα θέλετε στη ζωή σας χωρίς πειθαρχία. Είναι καιρός, λοιπόν, να μάθετε πολλά δίπλα σε έναν δάσκαλο. Αλλά αν αυτό τον καιρό είστε δίπλα σε κάποιον που θεωρείται ειδικευμένος στον τομέα του και ανακαλύπτετε ότι αυτό το άτομο έχει λιγότερες γνώσεις από εσάς, είναι καιρός να απομακρυνθείτε από την επιρροή του.

Μπορείτε να προετοιμάσετε το έδαφος για εσάς, καλλιεργώντας μια υπεύθυνη στάση ζωής και εγκαταλείποντας κάθε ανόητη και άχρηστη δραστηριότητα σας. Η λέξη κλειδί εδώ είναι «δίαιτα». Αυτό υπονοεί να μειωθεί στο αναγκαίο το σωματικό, το ψυχοσυναισθηματικό βάρος σας αλλά και όλα τα άχρηστα πνευματικά βάρη.

 

Κρόνος και Ουρανός

Μην αντισταθείτε στην ανάγκη να επαναλάβετε σχέδια και πλάνα που σας πρόσφεραν πολλά στο παρελθόν. Η εικόνα που έχετε για τον κόσμο μπορεί να μην σας βοηθά πλέον να εμβαθύνετε σε κάποιες ευκαιρίες που διαφαίνονται στον ορίζοντα. Να είστε ανοιχτοί στα δώρα των γνώσεων άλλων ανθρώπων, ακόμα και αν είναι αρκετά μεγαλύτεροι σας ή αρκετά μικρότεροι σας. Θα πρέπει να ξεπεράσετε τα όρια όλων αυτών που έχετε μάθει ως μέρος της γενιάς των συνομηλίκων σας.

Μηνύματα, συμβουλές και προσκλήσεις έρχονται από εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους. Αφήστε τον εαυτό σας ανοιχτό, έτσι ώστε πρώτα να τα ακούσετε και μετά να αποφασίσετε αν θα τα απορρίψετε. Μόλις μάθετε να εξετάζετε προσεκτικά τέτοιες προσφορές –απαλλαγμένοι από προκαταλήψεις- τότε θα μπορείτε να αποφασίσετε αν θα συμμετέχετε ή όχι.

 

Κρόνος και Ποσειδώνας

Τώρα έχετε την ευκαιρία να θέσετε σε εφαρμογή τα ιδανικά και τις εμπνεύσεις σας με προσεκτική και πρακτική εκτίμηση των δυνατοτήτων σας. Ξεπεράστε τον εαυτό σας και τις παρούσες καταστάσεις και να είστε ευγνώμονες που μπορείτε να γνωρίζετε ποια είναι τα όρια σας. Αν δεν είστε σίγουροι, τότε είναι καλύτερα να μην δεσμευθείτε προς το παρόν.

Μπορείτε να εντοπίσετε την έξοδο κινδύνου από μια μπλεγμένη κατάσταση; Αν όχι, ο Κρόνος σας προσφέρει έναν τρόπο να σταματήσετε –μην προχωρήσετε παραπέρα και μην βουτήξετε σε μια θάλασσα που δεν ξέρετε πόσο βαθιά είναι. Αν έχετε ήδη βρεθεί σε αυτή τη θέση, συμβουλευτείτε κάποιον εμπειρότερο σε αυτό το θέμα από εσάς.

Αν είναι θέμα οικονομικού χρέους, βρείτε έναν σύμβουλο που θα σας βοηθήσει με τις πηγές εσόδων σας. Αν είναι θέμα συναισθηματικού χρέους, ίσως χρειάζεται να πλησιάσετε έναν ψυχολόγο που θα ξέρει πώς η ανθρώπινη καρδιά και το μυαλό μπορούν να βοηθηθούν επί του παρόντος.

 

Κρόνος και Πλούτωνας

Η καταστροφή των αρνητικών συνηθειών και μαθημάτων που αφορούν την ορθή χρήση της δύναμης της θέλησης είναι κάποια από τα οφέλη που μπορεί να προκύψουν από την θετική επαφή Κρόνου-Πλούτωνα στον γενέθλιο χάρτη. Ένα τετράγωνο των γενέθλιων Κρόνου-Πλούτωνα για παράδειγμα μπορεί να εμποδίζει την θέληση ενός ατόμου με το να το εγκλωβίζει σε μια ρουτίνα συμπεριφοράς, στην οποία κάθε μορφή αυθορμητισμού είναι βάναυσα καταπιεσμένη. Καθώς η ζωή εξελίσσεται, αυτά τα μοτίβα γίνονται όλο και πιο παγιωμένα.

Από την άλλη, ένα τρίγωνο Κρόνου-Πλούτωνα διατηρεί σε εγρήγορση την πηγή της θέλησης και φέρνει ένα άτομο σε ακόμα μεγαλύτερη επαφή με τις δημιουργικές δυνάμεις του. Με το πέρασμα του χρόνου είναι αυτονόητο, ότι αυτή η δυνατότητα διαρκώς μεγαλώνει.

Από τον Ιούλιο του 2005 και μετά, άτομα με γενέθλιο Πλούτωνα στον Λέοντα βιώνουν την διέλευση του Κρόνου πάνω από τον γενέθλιο Πλούτωνα τους. Δύο από τα σημαντικότερα αποτελέσματα αυτής της επαφής είναι: 1. Η διακρίβωση του ότι η πηγή της δημιουργικότητας μας εμποδίζεται από μη ανανεωμένες συνήθειες. 2. Πόσο καλά ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα να χρησιμοποιήσουμε την αντίληψη μας για την προσωπική μας εξουσία, συχνά υπερβαίνοντας κάποιο εμπόδιο/παρελθόντα τρόπο συμπεριφοράς και προχωρώντας στη ζωή.

Συγγραφέας: Alan Oken
Πηγή: Περιοδικό Dell Horoscope – Κατόπιν άδειας του συγγραφέα.

Μετάφραση: Αγγελική Κ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments