0 0 votes
Article Rating

Γιατί όλοι οι Κριοί δεν έχουν τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που αναφέρονται στον Κριό; Και οι Ταύροι, οι Αιγόκεροι, όλα τα ζώδια έχουν σημαντικές διαφορές που πολλές φορές προκαλούν αμφισβήτηση για την αξία της αστρολογίας. Για μας τους αστρολόγους που μελετάμε το κάθε τι κάποια πράγματα είναι δεδομένα και απλά.

Για τον κόσμο που δεν γνωρίζει τίποτα άλλο πέρα από τα ζώδια προκαλούν απορία ακόμα και τα πιο απλά πράγματα. Έτσι ξαφνιάστηκα κι εγώ όταν μια κοπέλα με ρώτησε με απορία «Τελικά εγώ είμαι Ταύρος ή Αιγόκερως; Γιατί άκουσα στην τηλεόραση ότι το τρίτο δεκαήμερο του Ταύρου το κυβερνά ο Κρόνος και έχει χαρακτηριστικά του Αιγόκερω. Και τελικά τι είναι αυτά τα δεκαήμερα;» Αυτή η ερώτηση ήταν για μένα μια καλή αφορμή να γράψω αυτό το άρθρο για τους δεκανούς των ζωδίων, ώστε να μπορέσουν να καταλάβουν όλοι τι είναι αυτά τα περίφημα δεκαήμερα των ζωδίων.

Όπως όλοι ξέρουμε υπάρχουν τέσσερα στοιχεία που αντιστοιχούν στα ζώδια. Ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης ανήκουν στο στοιχείο της Φωτιάς. Οι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως ανήκουν στο στοιχείο της Γης, οι Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος στο στοιχείο του Αέρα και οι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς στο στοιχείο του νερού. Αυτό είναι κατανοητό.

Από κει και πέρα κάθε ζώδιο χωρίζεται σε τρεις δεκανούς ή δεκαήμερα. Οι πρώτες δέκα μοίρες κάθε ζωδίου έχουν χαρακτηριστικά του ίδιου του ζωδίου. Οι δεύτερες δέκα μοίρες έχουν χαρακτηριστικά του επόμενου ζωδίου που ανήκει στο ίδιο στοιχείο, και οι τρίτες δέκα μοίρες έχουν χαρακτηριστικά του τρίτου ζωδίου που ανήκει στο ίδιο στοιχείο.

Για παράδειγμα ένας Κριός γεννημένος στο τρίτο δεκαήμερο (ή δεκανό) έχει για κυβερνήτες τον Άρη – που είναι ο κυβερνήτης του Κριού και τον Δία που είναι ο κυβερνήτης του Τοξότη. Αυτοί οι υπο-κυβερνήτες διαφοροποιούν σημαντικά τα γενικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται στο ζώδιο και προσδίδουν χαρακτηριστικά που αναφέρονται στο ζώδιο του Τοξότη αλλά και του κυβερνήτη του Δία.

Παρακάτω παραθέτω τα χαρακτηριστικά του κάθε δεκανού. Λάβετε υπόψη σας ότι σημαντικό ρόλο παίζει και ο δεκανός που ανήκει στον ωροσκόπο και σε κάποιες περιπτώσεις αν έχουμε αμφιβολίες για την ώρα της γέννησής μας, μας βοηθάει να την προσδιορίσουμε.

Σε γενικές γραμμές ο πρώτος δεκανός κάθε ζωδίου έχει τα πιο έντονα χαρακτηριστικά του ζωδίου. Ο δεύτερος είναι λιγότερο ακραίος, πιο υποτονικός, και γενικά πιο ισορροπημένος. Ο τρίτος πιο ήπιος, μοναδικός και απρόβλεπτος.

 

Χαρακτηριστικά των δεκανών

Κριός

1ος δεκανός (Γεννημένοι 21 – 31 Μαρτίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Άρης – Άρης

Η διπλή επιρροή του Άρη σάς κάνει αρκετά μαχητικούς και οξύθυμους καθώς έχετε πλεόνασμα ενέργειας. Έτσι είστε αρκετά δραστήριοι αλλά και ανυπόμονοι. Αυθόρμητοι και κάποιες φορές ξεροκέφαλοι, θα πρέπει να εξασκήσετε την υπομονή και την ανοχή. Ιδιαίτερα εξωστρεφείς και ομιλητικοί πολλές φορές μονοπωλείτε τον διάλογο ή διακόπτετε συνέχεια τους άλλους όταν μιλούν. Συμμετέχετε εύκολα σε καυγάδες και φιλονικίες.

2ος δεκανός (γεννημένοι 1 – 10 Απριλίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Άρης – Ήλιος

Ο Ήλιος μετριάζει την παρορμητικότητα του Άρη και σας κάνει λιγότερο εγω-κεντρικούς. Είστε περισσότερο φιλόδοξοι αλλά και υπομονετικοί, καλόκαρδοι και ιδεαλιστές. Γεννημένοι αρχηγοί, η επιρροή του Ήλιου σας βοηθά να εξουδετερώσετε πολλές επικίνδυνες τάσεις του Άρη.

3ος δεκανός (γεννημένοι 11 – 20 Απριλίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Άρης – Δίας

Ο Δίας –ο μεγάλος ευεργέτης– σας κάνει διαισθητικούς, γενναιόδωρους και ευγενικούς. Στρέφει το ενδιαφέρον σας στα ταξίδια, στη γνώση και τα σπορ. Μπορεί ακόμα να έχετε δυνατό ενδιαφέρον για την θρησκεία και την φιλοσοφία. Ωστόσο θεωρείται ο πιο ανυπόμονος δεκανός.

 

Ταύρος

1ος δεκανός (γεννημένοι 21 Απριλίου – 1 Μαΐου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Αφροδίτη – Αφροδίτη

Η διπλή επιρροή της Αφροδίτης σάς κάνει αρκετά επίμονους, καλλιτεχνικούς και δημιουργικούς. Τα συναισθήματά σας είναι έντονα τόσο στην αγάπη όσο και στο μίσος. Είστε πολύ γενναιόδωροι και μοιράζεστε τα πάντα με αυτούς που αγαπάτε. Συνήθως είστε πεισματάρηδες και επιμένετε να γίνονται όλα όπως νομίζετε εσείς ότι πρέπει να γίνουν. Είστε επίσης πολύ αισθησιακοί.

2ος δεκανός (γεννημένοι 2 – 11 Μαΐου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Αφροδίτη – Ερμής

Η επιρροή του Ερμή σάς κάνει να λειτουργείτε περισσότερο με την λογική. Είστε περισσότερο συντηρητικοί από αυτούς που ανήκουν στον πρώτο δεκανό, καλλιεργημένοι και εφευρετικοί. Μπορεί να έχετε πολλά ταλέντα, από καλλιτεχνικά μέχρι πνευματικά. Είστε ιδιαίτερα εύστροφοι και κοινωνικοί.

3ος δεκανός (γεννημένοι 12 – 21 Μαΐου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Αφροδίτη – Κρόνος

Η επιρροή του Κρόνου σάς κάνει περισσότερο προσεκτικούς και επίμονους. Σας προσδίδει περισσότερα υλιστικά στοιχεία και γι’ αυτό υπάρχουν αρκετοί «τσιγκούνηδες» που ανήκουν σ’ αυτόν τον δεκανό. Προχωράτε με σταθερά βήματα για να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά είστε αρκετά επιφυλακτικοί σε νέες ή πρωτοποριακές ιδέες.

 

Δίδυμοι

1ος δεκανός (γεννημένοι 22 – 31 Μαΐου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Ερμής – Ερμής

Με την διπλή επιρροή του Ερμή είστε έξυπνοι, φιλομαθείς και πάντα σε ετοιμότητα. Κοινωνικοί, αξιόπιστοι με ταλέντο στις γραφικές τέχνες ή και τη συγγραφή. Πιθανότατα διατηρείτε στενούς δεσμούς με την οικογένεια και το συγγενικό περιβάλλον.

2ος δεκανός (γεννημένοι 1 – 11 Ιουνίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Ερμής – Αφροδίτη

Η επιρροή της Αφροδίτης σας χαρίζει αντίληψη, προνοητικότητα και καλλιτεχνική ικανότητα. Είστε περισσότερο αντικειμενικοί και συνδυάζετε άψογα το συναίσθημα με την λογική. Σας αρέσει να κάνετε τους άλλους ευτυχισμένους, είτε πολύ αγαπητοί και αντιπαθείτε την ρουτίνα.

3ος δεκανός (γεννημένοι 12 – 21 Ιουνίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Ερμής – Ουρανός

Ο συνδυασμός του Ερμή με τον Ουρανό σας δίνει την ικανότητα να συναναστρέφεστε με το κοινό με μεγάλη επιτυχία. Έχετε ένα λαμπρό μυαλό και ιδιαίτερα προχωρημένες ιδέες. Μπορείτε να αντιστέκεστε σε κάθε επίθεση που δέχεστε.

 

Καρκίνος

1ος δεκανός (γεννημένοι 22 Ιουνίου – 1 Ιουλίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Σελήνη – Σελήνη

Η διπλή επιρροή της Σελήνης τονίζει όλα τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου θετικά και αρνητικά. Είστε κάπως δύσπιστοι και επιφυλακτικοί με τους άλλους και συνήθως λειτουργείτε υποσυνείδητα. Ίσως πρέπει να μάθετε να μην λειτουργείτε τόσο συναισθηματικά σε κάθε κατάσταση.

2ος δεκανός (γεννημένοι 2 – 11 Ιουλίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Σελήνη – Άρης

Η επιρροή της Σελήνης σάς κάνει περισσότερο αποφασιστικούς και φιλόδοξους. Αφυπνίζει τις ψυχικές και μυστικιστικές τάσεις και σας χαρίζει ενέργεια και ζωτικότητα. Ωστόσο θα πρέπει να ξεπεράσετε την μνησικακία και την ζήλια και να μην υιοθετείτε την δικτατορική στάση.

3ος δεκανός (γεννημένοι 12 – 21 Ιουλίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Σελήνη – Ποσειδώνας

Ο Ποσειδώνας σάς κάνει πολύ φιλόξενους και συμπαθητικούς. Είστε πολύ μελετηροί και διαισθητικοί και σας αρέσει να αποκτάτε γνώση. Μπορεί να αποκτήσετε φήμη και να κερδίσετε χρήματα μέσα από ταξίδια ή ασχολίες με το υγρό στοιχείο. Είστε πολύ συναισθηματικοί και ταυτίζεστε με τα τρέχοντα γεγονότα.

 

Λέων

1ος δεκανός (γεννημένοι 22 Ιουλίου – 1 Αυγούστου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Ήλιος – Ήλιος

Η διπλή επιρροή του Ήλιου σάς κάνει ζηλότυπους, ειλικρινείς, γενναιόδωρους και φιλόδοξους. Είστε καλοί φίλοι και σπάνια δημιουργείτε εχθρότητες. Ωστόσο δεν ανέχεστε να σας προσβάλλουν και να σας γελοιοποιούν. Είστε προορισμένοι να πετύχετε και να αποκτήσετε φήμη.

2ος δεκανός (γεννημένοι 2 – 11 Αυγούστου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Ήλιος – Δίας

Η επιρροή του Δία σάς χαρίζει οργανωτική ικανότητα, αγάπη για τα ταξίδια, κοινωνική θέση και κύρος. Σας αρέσει κάθε τι όμορφο στην ζωή, αγαπάτε την ελευθερία, είστε φιλικοί και κοινωνικοί. Πιθανότατα σας ενδιαφέρει και η φιλοσοφία.

3ος δεκανός (γεννημένοι 12 – 22 Αυγούστου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Ήλιος – Άρης

Ο Άρης σε συνδυασμό με τον Ήλιο σάς χαρίζει αυτοπεποίθηση και σας βοηθάει να δραστηριοποιηθείτε. Έχετε μεγάλο κουράγιο και είστε πολύ ανεξάρτητοι. Ωστόσο θα πρέπει να αποφεύγετε τις παράτολμες ενέργειες και τις υπερβολές. Συνήθως δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε.

 

Παρθένος

1ος δεκανός (γεννημένοι 23 – 31 Αυγούστου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Ερμής – Ερμής

Η διπλή επιρροή του Ερμή σάς δίνει απεριόριστες δυνατότητες. Η επιμονή και η συγκέντρωση είναι η μεγαλύτερη δύναμή σας. Είστε περισσότερο φιλικοί και κοινωνικοί από τους άλλους δεκανούς, αλλά σε πολλές περιπτώσεις σας λείπει η αυτοπεποίθηση και χρειάζεστε την βοήθεια των άλλων για να κυνηγήσετε τους στόχους σας.

2ος δεκανός (γεννημένοι 1 – 11 Σεπτεμβρίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Ερμής – Κρόνος

Η επιρροή του Κρόνου σας κάνει οργανωτικούς και πρακτικούς σε όλες τις επαγγελματικές ασχολίες. Ο κοινωνικός σας κύκλος δεν είναι πολύ μεγάλος και δεν σας αρέσει να εξωτερικεύετε την σκέψη σας, ούτε να δείχνετε τα συναισθήματά σας στους άλλους. Δύσκολα ζητάτε βοήθεια.

3ος δεκανός (γεννημένοι 12 – 22 Σεπτεμβρίου)
Κυβερνήτες : Ερμής – Αφροδίτη

Η επιρροή της Αφροδίτης κάνει τυχερό αυτό τον δεκανό. Είστε πιο εύστροφοι και λιγότερο εγωκεντρικοί από τους άλλους δεκανούς. Έχετε καλλιτεχνικά αλλά και λογοτεχνικά ταλέντα, τα οποία μπορούν να προσελκύσουν πολλούς θαυμαστές.

 

Ζυγός

1ος δεκανός (γεννημένοι 23 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Αφροδίτη – Αφροδίτη

Η διπλή επιρροή της Αφροδίτης σάς κάνει ευγενικούς και στοργικούς. Συνδυάζετε υπέροχα την καλλιτεχνική ικανότητα και την λογική σκέψη. Μπορείτε να πετύχετε αν το βάλετε σκοπό. Σας αρέσει να σας επαινούν και αυτό σας δίνει το κίνητρο να συνεχίσετε τις προσπάθειες. Είστε πάντα περιποιημένοι και προσελκύετε τους άλλους χωρίς καμία προσπάθεια.

2ος δεκανός (γεννημένοι 3 – 12 Οκτωβρίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Αφροδίτη – Ουρανός

Είστε πολύ διαισθητικοί, και απολαμβάνετε τις κοινωνικές επαφές. Επηρεάζεστε ιδιαίτερα από τους φίλους, αλλά θα πρέπει να βρείτε χρόνο να αφιερώσετε και στον εαυτό σας γιατί σας αρέσει η μοναξιά. Είστε απρόβλεπτοι και μαγνητικοί και έχετε έντονη επιθυμία να πετύχετε.

3ος δεκανός (γεννημένοι 13 – 22 Οκτωβρίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Αφροδίτη – Ερμής

Ο Ερμής κυβερνά την γνώση και την αλήθεια και σας κάνει εύθυμους και αυταρχικούς. Έχετε έφεση στο γράψιμο. Είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και μπορείτε να πετύχετε σε δουλειές που έχουν σχέση με το κοινό. Μπορείτε να γίνετε μεγάλοι φιλόσοφοι.

 

Σκορπιός

1ος δεκανός (γεννημένοι 23 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Πλούτωνας – Πλούτωνας

Σας έλκει ιδιαίτερα το μυστήριο ακόμα και αν δεν το δείχνετε. Έχετε μια φωτεινή πλευρά που σας κάνει να ακτινοβολείτε και μια γοητεία που μπορεί να τραβήξει τον καθένα. Είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί και ικανοί να περιμένετε χρόνια μέχρι να πετύχετε τον στόχο σας. Ωστόσο όταν νιώθετε ότι σας αδικούν θα εκδικηθείτε με κάθε τρόπο.

2ος δεκανός (γεννημένοι 2 – 11 Νοεμβρίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Πλούτωνας – Ποσειδώνας

Ο Ποσειδώνας σάς δίνει μια δυαδικότητα και έναν μεταβλητό χαρακτήρα. Είστε ιδιαίτερα ρομαντικοί και καλλιτεχνικοί και έχετε μεγάλα πάθη. Σε πολλές περιπτώσεις τα βάζετε με τον εαυτό σας και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ελέγξετε.

3ος δεκανός (γεννημένοι 12 – 21 Νοεμβρίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Πλούτωνας – Σελήνη

Η επιρροή της Σελήνης ξυπνά την ευαισθησία σας και μειώνει τον έμφυτο εγωισμό του Σκορπιού. Αυξάνει επίσης την ζηλοτυπία σας αν και είστε λιγότερο καχύποπτοι από τους άλλους δεκανούς. Έχετε μεγάλο μαγνητισμό και η δικαιοσύνη είναι σημαντική για σας.

 

Τοξότης

1ος δεκανός (γεννημένοι 22 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Δίας – Δίας

Η διπλή επιρροή του Δία σάς κάνει ενθουσιώδεις, αυθόρμητους και γενναιόδωρους. Αγαπάτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ και μπορείτε να αποκτήσετε πολλά χρήματα, αλλά το ίδιο εύκολα μπορεί να τα ξοδέψετε. Δεν χάνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε εμπειρίες.

2ος δεκανός (γεννημένοι 2 – 11 Δεκεμβρίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Δίας – Άρης

Ο Άρης σας κάνει θαρραλέους και γενναιόδωρους. Παράλληλα έχετε εξαιρετικό ένστικτο που σας βοηθάει να πετύχετε στους στόχους. Αναζητάτε συνέχεια νέα πεδία να κατακτήσετε. Ακόμα και αν κάποιες φορές αποθαρρύνεστε, δεν το βάζετε εύκολα κάτω.

3ος δεκανός (γεννημένοι 12 – 21 Δεκεμβρίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Δίας – Ήλιος

Θεωρείται ο δεκανός της επιτυχίας και της δημοσιότητας. Η επιρροή του Ήλιου σας κάνει περισσότερο φιλόδοξους, έντιμους και πιστούς. Σας αρέσουν οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις και τηρείτε τις συμφωνίες σας. Σας αρέσουν τα ταξίδια και θέλετε να διευρύνετε τις εμπειρίες σας.

 

Αιγόκερως

1ος δεκανός (γεννημένοι 22 – 31 Δεκεμβρίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Κρόνος – Κρόνος

Η διπλή επιρροή του Κρόνου σάς κάνει ειλικρινείς, πιστούς και σας χαρίζει αντοχή και εμμονή. Σας ταιριάζει οτιδήποτε έχει σχέση με οικονομικά αλλά και επενδύσεις που έχουν κυρίως σχέση με γη και ακίνητα. Είστε ίσως οι πιο υπεύθυνοι όλου του ζωδιακού. Η επιτυχία σας εξαρτάται μόνο από σας καθώς δεν εμπιστεύεστε εύκολα τους άλλους.

2ος δεκανός (γεννημένοι 1 – 9 Ιανουαρίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Κρόνος – Αφροδίτη

Η Αφροδίτη σας κάνει πιστούς, σταθερούς έξυπνους και επιμελείς με καλλιτεχνικές και μουσικές ικανότητες. Μπορείτε να συνδυάσετε την ευχαρίστηση με το κέρδος. Είστε πιο αισιόδοξοι και κοινωνικοί από τους άλλους δεκανούς. Δεδομένου ότι ο Κρόνος είναι περιοριστικός πλανήτης είστε σταθεροί και στις σχέσεις σας.

3ος δεκανός (γεννημένοι 10 -19 Ιανουαρίου)
Κυβερνήτες-Πλανήτες: Κρόνος – Ερμής

Ο Ερμής προσθέτει αυθορμητισμό στον Κρόνο κι έτσι μπορεί να μην δουλεύετε τόσο σκληρά όσο οι υπόλοιποι δεκανοί. Ωστόσο αν πάρετε μια καλή εκπαίδευση, είναι σίγουρο ότι θα πετύχετε στην κοινωνία. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις γνωριμίες σας προς όφελός σας, καθώς αποδέχεστε διαφορετικούς ανθρώπους και καταστάσεις.

 

Υδροχόος

1ος δεκανός (γεννημένοι 20 – 29 Ιανουαρίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Ουρανός – Ουρανός

Ο Ουρανός σάς κάνει ανεξάρτητους, με προοδευτική σκέψη και πρωτοτυπία. Πολλές φορές όμως κάνετε κάτι χωρίς να εξετάσετε τις συνέπειες καθώς δεν εμπιστεύεστε την διαίσθησή σας. Είστε νεανικοί και δεν βαριέστε ποτέ. Οι φίλοι παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας.

2ος δεκανός (γεννημένοι 30 Ιανουαρίου – 8 Φεβρουαρίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Ουρανός – Ερμής

Ο συνδυασμός του Ερμή με τον Ουρανό ίσως σας κάνει κάπως βιαστικούς και νευρικούς. Απολαμβάνετε την γνώση και πάντα θέλετε να μάθετε περισσότερα. Δεν σας αρέσουν τα προβλήματα και κάνετε τα πάντα για να τα αποφύγετε. Είστε πολύ ικανοί σε οποιοδήποτε επάγγελμα που απαιτεί διανοητική προσπάθεια.

3ος δεκανός (γεννημένοι 9 – 18 Φεβρουαρίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Ουρανός – Αφροδίτη

Αυτός ο δεκανός στρέφει το ενδιαφέρον σας στον μυστικισμό και στο απόκρυφο. Είστε ρομαντικοί και προσελκύετε το αντίθετο φύλο. Η κρίση σας είναι ακριβής και ηθική. Τα ταξίδια και οι νέες περιπέτειες σας έλκουν πάντα. Είστε αισιόδοξοι και πιστεύετε ότι «αύριο είναι μια άλλη μέρα».

 

Ιχθείς

1ος δεκανός (γεννημένοι 19 – 29 Φεβρουαρίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Ποσειδώνας – Ποσειδώνας

Η διπλή επιρροή του Ποσειδώνα τονίζει την δημιουργικότητα και την φαντασία σας. Η ζωή σας είναι περιπετειώδης και μπορεί να έχει ξαφνικές ανατροπές. Ίσως χρειαστεί να κάνετε πολλές παρακάμψεις μέχρι να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας. Σπάνια αφήνετε να καταλάβουν οι άλλοι τα συναισθήματά σας. Θεωρείται δεκανός της πνευματικότητας, της ξαφνικής δύναμης και του κέρδους.

2ος δεκανός (γεννημένοι 1 – 10 Μαρτίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Ποσειδώνας – Σελήνη

Η επιρροή της Σελήνης σάς κάνει μεταβλητούς και κυκλοθυμικούς. Συναισθηματικά είστε ο πιο ισορροπημένος δεκανός και με το πιο έξυπνο χιούμορ. Οι κοινωνικές περιπτώσεις σας επιτρέπουν να δείξετε την γοητεία σας και η πνευματώδης ομιλία είναι το δυνατό σας σημείο. Είστε οι μεγαλοφυΐες του ζωδιακού. Ένα καλό σπίτι είναι σημαντικό για σας. Αποφύγετε τα ναρκωτικά.

3ος δεκανός (γεννημένοι 11 – 20 Μαρτίου)
Κυβερνήτες Πλανήτες: Ποσειδώνας – Πλούτωνας

Ο Πλούτωνας εντείνει τις εγωιστικές και ζηλότυπες τάσεις του ζωδίου, αλλά παράλληλα σας βοηθάει να νικήσετε τις αδυναμίες του Ποσειδώνα και να ολοκληρώσετε τις φιλοδοξίες σας. Είναι ο πιο ισχυρός από τους άλλους δεκανούς. Σας ενδιαφέρουν τα χρήματα και κάνετε τα πάντα για να τα αποκτήσετε.

Ρένα Μεντάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments