5 1 vote
Article Rating

Χάρτες σε ερωτική συναστρία (μέρος 2ο). Συμβατότητα είναι η ικανότητα να ζεις ή να συμπεριφέρεσαι με τρόπο αρμονικό, ευχάριστο ή ταιριαστό με τον χαρακτήρα κάποιου άλλου.
(Αmerican Heritage Dictionary, 1975)

Παράδειγμα συναστρίας (1): Oυίνστον και Κλημεντίνη Τσώρτσιλ

Θέσεις αστεροειδών 

Κλημεντίνη

 • Eros 9;50′ Διδύμων
 • Psyche 6;24′ Κριού
 • Amor 2;33′ Κριού
 • Cupido 13;00′ Ζυγού Rx
 • Sappho 22; 10′ Τοξότη
 • Aphrodite 07;09′ Ζυγού
 • Adonis 27;44′ Παρθένου Rx

Ουίνστον

 • Eros 02;44′ Σκορπιού
 • Psyche 10;35′ Υδροχόου
 • Amor 00;32′ Κριού
 • Cupido 09;29′ Ζυγού
 • Sappho 07; 51′ Τοξότη
 • Aphrodite 19;45′ Παρθένου
 • Adonis 17;41′ Ζυγού

Σύμφωνα με τον Λόρδο Ismay «Πιθανότατα πρόκειται για το ιδανικότερο γάμο που υπήρξε ποτέ» Συμφωνεί και η συναστρία; 

Ο Ουίνστον Τσώρτσιλ ήταν ένας άνθρωπος με ειδικό βάρος για να μπορέσει να ζήσει κάποιος μαζί του. Η τρομερή του προσήλωση στις παγκόσμιες υποθέσεις του άφηνε ελάχιστο χρόνο για να εκθρέψει τις συναισθηματικές ανάγκες ενός γάμου και η εκρηκτική του φύση τον έκανε απρόβλεπτο και θυελλώδη. Επινε! Κάπνιζε! Ζούσε μια πιεστική ζωή και ο γάμος του ήταν μία μόνο όψη της. Όμως η συμβατότητά του με την Κλημεντίνη είναι αναμφισβήτητη.

Για την Κλημεντίνη ο γάμος ήταν το φυσικό της ταλέντο. Ευφυής και καλής μόρφωσης, στήριξε και επηρέασε το σύζυγό της στην διάρκεια του μακρόχρονου δημόσιου βίου του, βάζοντας την σχέση πάνω από τους προσωπικούς της στόχους, φιλοδοξίες και παιδιά. Παρά τις σύντομες δραπετεύσεις και των δύο πλευρών, η ένωσή τους δεν καταστράφηκε.

Ο χάρτης του Ούϊνστον έχει έμφαση στο στοιχείο της Φωτιάς που δίνει θάρρος, πληθωρικότητα και νεωτεριστική ενέργεια (ενέργεια/διάθεση που επιφέρει αλλαγές, μεταρρυθμίσεις). Η Σελήνη του στο Λέοντα σε σύνοδο με τον Regulus προσθέτει αριστοκρατική συμπεριφορά και μια τάση για εκπλήρωση του σκοπού υπό το φως της δημοσιότητας. Αν και ο Αρης του βρίσκεται στην πτώση του, η θέση του στον πρώτο οίκο τροφοδοτεί με καύσιμα τη φωτιά καθώς κάνει σύνοδο με τον Δία. Ο Ωροσκόπος στην Παρθένο φέρνει διάκριση, ο κυβερνήτης του χάρτη στον Σκορπιό υπονοεί πονηριά.

Οι φίλοι έλεγαν ότι ο γάμος του με την Κλημεντίνη δεν θα διαρκούσε πάνω από 6 μήνες. Ο Ουίνστον απλώς, δεν ήταν ο κατάλληλος τύπος για γάμο. Αντίθετα, κράτησε 56 χρόνια, γεμίζοντας συρτάρια και κουτιά με τρυφερές ερωτικές επιστολές, σημειώματα και μηνύματα που αντάλλασσαν ακατάπαυστα.

Χωρίς ακριβή ώρα γέννησης, ο χάρτης της Κλημεντίνης καταστρώθηκε με τον Ωροσκόπο στη 0ο του Κριού. Η Κλημεντίνη είχε επίσης στη φύση της κυριαρχία του στοιχείου της Φωτιάς με τον Ηλιο, τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Αρη στον Κριό. Αυτό σημαίνει πολύ κέφι, ειδικά για μια γυναίκα που γεννήθηκε στα τέλη του 1800. Ενας φυσικός τρόπος για να εξωτερικεύσεις τόση ενέργεια είναι μέσω ενός ισχυρού άνδρα και η ίδια βρήκε τον ισχυρότερο του κόσμου.

Τα επτά απλά βήματα μας δίνουν μια πλησιέστερη ματιά σ’ αυτή την αξιόλογη σχέση.

Βήμα 1o: Πώς υποστηρίζει ο ένας τον άλλο συναισθηματικά; 
Η Σελήνη του Ουίνστον ήταν στις 29 μοίρες του Λέοντα, στο δεκανό του Κριού και στο dwad του Καρκίνου. Αυτό προσθέτει θάρρος και ατομικισμό στην αξιοπρεπή και κοινωνική Σελήνη του Λέοντα μαζί με ένα βαθμό συμπάθειας και ευγένειας. Θα χρειαζόταν ενέργεια, συντροφικότητα και την αίσθηση ότι είναι μοναδικός για να αισθανθεί ότι στηρίζεται συναισθηματικά.
Η Σελήνη της Κλημεντίνης στο τέλος του Ζυγού ή στην αρχή του Σκορπιού δείχνει κοινωνικό προσανατολισμό αντίστοιχο με του Ουίνστον. Θα είχε ανάγκη από μια σχέση που θα της πρόσφερε συναισθηματική στήριξη. Είναι μια πιθανότητα που απορρέει από τα εξάγωνα που σχηματίζουν οι Σελήνες τους, δημιουργώντας ένα κανάλι που αφυπνίζει ταυτόχρονα τον εσωτερικό τους κόσμο και την επιθυμία τους για αλληλοστήριξη.

Βήμα 2o: Εναρμονίζονται οι επαγγελματικοί τους στόχοι και τα επίπεδα δημιουργικής ενέργειας;
Τα στοιχεία των ηλιακών τους ζωδίων σχηματίζουν τρίγωνο που υποδηλώνει ένα ομόλογο υψηλό ενεργειακό επίπεδο και την αμοιβαία ανάγκη να τροφοδοτήσουν ο ένας τον άλλο με δόσεις ενθουσιασμού, τόλμης και εξερεύνησης. Με τον Ηλιο του στον πρώτο δεκανό του Τοξότη, υπάρχει η πρόσθετη επιρροή του Δία στον λόγο. Το dwad στον Υδροχόο φέρνει μια ευρύτερη κοινωνική αντίληψη και επιμονή. Ο Ηλιος της Κλημεντίνης βρίσκεται στον 2ο δεκανό του Κριού και το dwad στον Λέοντα, προσθέτοντας μόνιμη ηλιακή ενέργεια στις ενίοτε απρόβλεπτες εξάρσεις του Κριού. Το ζευγάρι ταίριαζε στην ζωτικότητα και το όραμα.

Βήμα 3o: Υπάρχει συμβατότητα ανάμεσα στο μορφωτικό τους επίπεδο και την επικοινωνιακή προσέγγιση; 
Kαι οι δύο είχαν εξαιρετικη μόρφωση, αν και η Κλημεντίνη έτυχε καλύτερης ακαδημαϊκής παιδείας από τον Ουίνστον. Πράγματι, ήταν ένας παθιασμένος συγγραφέας και ομιλητής και οι λόγοι του ξεσήκωναν τα πλήθη. Ο 2ος δεκανός στο Σκορπιό προσθέτει στην συλλογικότητα την ευαισθησία του Ποσειδώνα και το dwad στον σταθερό Ταύρο τον έκανε άτομο ικανό στο να δημιουργεί φιλονικίες.

Ο 3ος δεκανός του Ερμή (Κριός) της Κλημεντίνης φέρει την φιλοσοφική κλίση του Δία και το dwad στους Ιχθείς είναι επίσης ο σύνδεσμος με την κοινότητα. Και οι δύο κυβερνώνται από τον Ερμή στον Κριό, συνεπώς εμφανίζονται συγκροτημένοι σε μια διανοητική αντιπαράθεση. Οι όψεις του Ερμή τους, ελάσσονες όψεις quadrinovile των 160 μοιρών (3πλό εννεάγωνο, διαίρεση του 9) σχετίζονται με ό,τι παράγεται μακροπρόθεσμα και είναι πιθανή ένδειξη σεξουαλικής έλξης και γάμου. Οι ερωτικές επιστολές του Ουίνστον και της Κλημεντίνης μαρτυρούν την, μεταξύ τους, αδιάκοπη ροή των σκέψεων.

Βήμα 4ο: Πως προσεγγίζει το ζευγάρι τα οικονομικά ζητήματα; 
Οι Αφροδίτες και των δύο πέφτουν σε ζώδια της Φωτιάς και συνδέονται με μια ήσσονος χρήσης biseptile όψη (2πλό επτάγωνο) 102:51 μοίρες που σχετίζεται με τις ποιότητες της ποίησης, της έμπνευσης και της δημιουργίας. Αν και αριστοκρατικής καταγωγής η οικογένεια της Κλημεντίνης αντιμετώπιζε πρόβλημα φτώχειας, ενώ του Ουϊνστον ήταν από τις πλέον λαμπρές και πλούσιες. Μετά από 11 χρόνια γάμου του έγραψε: «Με πήρες από το μικρό στενό μονοπάτι που βάδιζα και με έφερες μαζί σου, στη ζωή και στο χρώμα και στην πολύβουη λεωφόρο..» Αυτό «στη ζωή και στο χρώμα και στην πολύβουη λεωφόρο» θα μπορούσε να εκτιμηθεί πολύ καλά από μια Αφροδίτη στον Τοξότη ή τον Κριό!

Βήμα 5ο: Ποια είναι η ισορροπία δυνάμεων στη σχέση;
Η Κλημεντίνη είχε το πιο δυναμικό Αρη σε ζώδιο και επηρέαζε τον Ουίνστον σε όλη τη διάρκεια της ένωσής τους. Ένα άρθρο της Washington Times ανέφερε: «Για δεκαετίες η σύζυγός του πολέμησε στο πλευρό το, διασκέδασε στο τραπέζι του, πρόσφερε την κριτική της στον ίδιο, τους συνεργάτες του και τους εχθρούς του. Τον αναπλήρωνε στην απουσία του αλλά και όταν ήταν παρών. Εγινε μια διεθνής προσωπικότητα. Είχε δύναμη και την χρησιμοποίησε. Είχε πάντα αυτόνομη σκέψη».

Σε μια εποχή που οι ανδρικοί και γυναικείοι ρόλοι υπαγορεύονταν από τα παραδοσιακά ήθη, η Κλημεντίνη εξέφρασε από το παρασκήνιο τον Αρη της στον Κριό (επίσης στον δεκανό και το dwad). Ο Ουϊνστον εξέφρασε τη σύνοδο του Αρη/Δία του 1ου οίκου του μπροστά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα

Βήμα 6o: Εχουν παρόμοιες οικογενειακές καταβολές και πεποιθήσεις που κληρονόμησαν; 
Ο Ουϊνστον και η Κλημεντίνη προέρχονταν από την αριστοκρατία και κινούνταν στην υψηλή κοινωνία. Οι κοινωνικοί τους κύκλοι συνδέονται όπως δείχνουν και τα εξάγωνα του Δία. Ο Δίας της στον Λέοντα υποδηλώνει αναγνώριση και μια παρόρμηση για κοινωνική δύναμη.

Ο δεκανός στον Κριό προσθέτει (περισσότερη) αντοχή και κουράγιο και το dwad στους Διδύμους δηλώνει χιούμορ, γοητεία και επικοινωνιακή άνεση. Ο Δίας του Ουϊνστον στον Ζυγό δείχνει παιδεία και ιδεαλισμό. Το dwad στον Καρκίνο δίνει διαισθητική ευαισθησία και ισχυρό ένστικτο σε μια πνευματική προσέγγιση. Και οι δύο αγαπούσαν τα ταξίδια, τις εξερευνήσεις και την περιπέτεια είτε μαζί, είτε ο καθένας ατομικά.

Βήμα 7o: Ποια είναι η φύση της σεξουαλικής έλξης;
Εδώ οι Κρόνοι τους σχηματίζουν τρίγωνο, μια επαφή γενικά που ευνοεί ακόμα και τις σκληρότερες όψεις. Επίσης, θα έπρεπε να είχαν αφυπνίσει τις πιο ευάλωτες πλευρές τους, και θα δυσκολεύονταν να συζητήσουν τις απόκρυφες φοβίες τους και ανασφάλειες. (Η Κλημεντίνη καμιά φορά έγραφε στον Ουίνστον στα γαλλικά, λέγοντας πως της ήταν ευκολότερο να εκφράσει το πάθος της με αυτό τον τρόπο). Η Κλημεντίνη είχε την Αφροδίτη/1221 Amor σε σύνοδο με το Vertex/Descendant/1221Amor του Ουίνστον και ίσως τον θεωρούσε ως «αποκάλυψη» και μια καμπή μέγιστης σημασίας. Η σύνοδος του Ουρανού της με τον Ωροσκόπο του την διευκόλυνε να συγκλονίσει τον άνδρα που δεν ήταν ο κατάλληλος τύπος για γάμο.

Τα συμπλέγματα της Αφροδίτης του και το μεσοδιάστημα των αστεροειδών Psyche/Eros που είναι σε αντίθεση με τον Κρόνο της και η αντίθεση του Ηλιου του με τον Χείρωνά της θα μπορουσαν να προσμετρήσουν στην αρχική της «ψυχρότητα». Σαφώς ο αστεροειδής της Sappho σε σύνοδο με την Αφροδίτη του και η δική της σύνοδος Αφροδίτη/Αρη με το μεσοδιάστημα Αφροδίτης/Αρη στον Descendant (δύον ζώδιο) ταλάνισε το ζεύγος στη διάρκεια της μακρόχρονης σχέσης τους. Η Ηρα του Ουίνστον είναι σε σύνοδο με το δικό της μεσοδιάστημα Psyche/Eros και διεγείρει την διατήρηση (διάρκεια) του έρωτα. Όπως είπε ο ίδιος ο Ουίνστον, παντρεύτηκε το 1908 και έκτοτε έζησε ευτυχισμένα.

Ο άξονας των Σεληνιακών Δεσμών και στους 2 χάρτες ενεργοποιείται στην συναστρία από τη σύνοδο του Ερμή της Κλημεντίνης με τον Β.Δεσμό του και τη σύνοδο του Ωροσκόπου του Ουίνστον με τον Β.Δεσμό της. Και τα δύο είναι σε αντίθετα ζώδια που υποδηλώνουν την ικανότητά τους να προχωρούν μπροστά και να βελτιώνονται καθώς επίσης και να αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους απόσυρσης.

Είχε διάρκεια η έλξη; Tο 1962, μετά από 54 χρόνια γάμου, ο Ουίνστον έγραψε, «… Το βρίσκω εξαιρετικά μοναχικό (με σένα απούσα) και θα είμαι ευτυχής να μας δω πάλι ενωμένους μαζί (αύριο) χαρούμενους και αγαπημένους. Ο εαυτός μου είναι στη διάθεσή σου…» 

Παράδειγμα Συναστρίας (2): Ρουθ και Χάρολντ

Θέσεις αστεροειδών 

Χάρολντ

Εros 5;34′ Κριού
Psyche 10;33′ Σκορπιού
Amor 21;11′ Καρκίνου
Cupido 27;20′ Λέοντα
Anteros 23;16′ Ταύρου
Aphrodite 14;26′ Λέοντα
Pan 03;41′ Διδύμων
Adonis 06;30′ Σκορπιού

Ρουθ

Eros 13;44′ Αιγόκερω
Psyche 26;35′ Υδροχόου
Amor 11;30′ Ιχθύων
Cupido 04;51′ Αιγόκερω
Anteros 08;25′ Υδροχόου
Aphrodite 26;38′ Σκορπιού
Pan 17;19′ Υδροχόου
Adonis 08;31′ Σκορπιού

Το συνοπτικό παράδειγμα που ακολουθεί είναι διαμετρικά αντίθετο με τη ζωντανή σχέση των Τσώρτσιλ. H Ρουθ είναι μια δραστήρια γυναίκα αυθόρμητη και ανήσυχη. Μπορεί να είναι ταυτόχρονα πραγματίστρια και μυστικοπαθής, αγέλαστη και χιουμορίστας. Πάντα είναι κτητική και καχύποπτη με τις σχέσεις της, ιδιαίτερα με τον Χάρολντ. Ο Χάρολντ είναι ευφυής, παραδομένος στις αλλαγές της διάθεσής του, με έλλειψη συγκέντρωσης, ενορατική διαίσθηση και περιστασιακά διστακτικός στην ομιλία.Εχοντας ανέμελη νεανική εμφάνιση δεν χάνει στιγμή. Απρόβλεπτος και νάρκισσος, αλλά συνάμα ευαίσθητος και λαμπερός, είναι επίσης κτητικός με το γάμο του. Τι θα αποκαλύψουν τα 7 απλά βήματα;

Bήμα 1: Πώς υποστηρίζει ο ένας τον άλλο συναισθηματικά;
H Σελήνη της Ρουθ στον Τοξότη της δίνει μια επίμονη διαίσθηση και άμεση ανταπόκριση σε ό,τι πέφτει στην αντίληψή της. Οι συναισθηματικές της ανάγκες είναι δραματικές. Η Σελήνη του Χάρολντ έχει την ίδια πολικότητα (θετική) και συλλογικό προσανατολισμό (ποιότητες). Επίσης ο δεκανός και το dwad στον Υδροχόο του προσδίδει μια ελαφριά αποστασιοποίηση. Αυτός έχει ανάγκη από απομόνωση για να παράγει πρωτότυπες σκέψεις ενώ Εκείνη έχει ανάγκη από ελευθερία και περιπέτεια. Αυτός βυθίζεται στην εργασία του για να αποφύγει την κριτική της, όταν Εκείνη κάνει υπερπόντια ταξίδια για να δραπετεύσει από αυτόν..

Βήμα 2: Εναρμονίζονται οι επαγγελματικοί τους στόχοι και τα επίπεδα της δημιουργικής τους ενέργειας;
Οι Ήλιοι τους σχηματίζουν όψη χιαστί, την όψη των 150ο μοιρών που δηλώνει νευρική ένταση και αντιπαλότητα. Η Ρουθ έχει φιλόδοξους οικονομικούς στόχους. Ο Χάρολντ, αν και δεν αντιτίθεται στην αύξηση της οικονομικής του άνεσης, έχει εντονότερες δημιουργικές ιδέες στο μυαλό του. Όπως και ο Διευθυντής του, η Ρουθ τον πιέζει και τον παρακινεί ώστε να ταιριάξει στα σχέδιά της. Αυτός αντιστέκεται με υπονομευτικό τρόπο στα μεγαλεπήβολα σχέδιά της. Ο Ηλιος της Ρουθ στον Αιγόκερω είναι αποφασιστικός, αγωνιστής και αδιάλλακτος. Ο Ηλιος του Χάρολντ στον Λέοντα επιδιώκει την προσωπική δόξα για τα επιτεύγματά του, εστιάζοντας σε έναν πρωτότυπο χαρακτήρα που διακρίνεται. Τα διαχωριστικά πλέγματα ανάμεσά τους και όλα αυτά που βρίσκονται εντός τους, διαλαλούν την απόσταση.

Βήμα 3: Ποιο είναι το μορφωτικό τους επίπεδο και ποια είναι η επικοινωνιακή προσέγγιση;
Προικισμένοι και οι δύο με φιλοσοφική σκέψη και οι δύο, ο Χάρολντ είχε περισσότερη μόρφωση από τη Ρουθ η οποία αντικατέστησε το έλλειμα ακαδημαϊκής γνώσης με το πνεύμα της.
Ο Ερμής της ανήκει σε ένα στέλλιουμ στον Τοξότη, που επεκτείνει τη νόηση και μεγεθύνει την εικόνα. Ο Ερμής του Χάρολντ στην Παρθένο είναι ακριβής, αναλυτικός και εστιάζει στις λεπτοφυείς λεπτομέρειες. Οι σκέψεις του τείνουν να είναι λογικές, αν και καμία φορά τον επηρεάζει η θέση του Ποσειδώνα στη φαντασία.

Βήμα 4: Πως προσεγγίζει το ζευγάρι τα χρηματικά θέματα;
Ο Χάρολντ κάνει οικονομίες όσον αφορά τους χρηματικούς πόρους. Μετρά και το παραμικρό ποσό και εξετάζει κάθε δαπάνη. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι έξυπνη στα λογιστικά. Η Ρουθ αντιθέτως είναι μυστικοπαθής με τα οικονομικά της. Κρύβει κάθε συναλλαγή που θα προκαλούσε την αντίρρησή του. Αν και τα ζώδια της Αφροδίτης τους σχηματίζουν τρίγωνο, κάνουν όψη 135 μοιρών που είναι γνωστή για την αστάθεια και την διάσπαση.

Βήμα 5: Ποια είναι η ισορροπία δυνάμεων και η σεξουαλική ενέργεια στη σχέση; 
Η όψη του Άρη σχηματίζει άλλη μια πιεστική όψη 135 μοιρών ενάμισυ τετραγώνου (sesquiquadrate). Η Ρουθ έχει το πάνω χέρι με τον Αρη σε ζώδιο της φωτιάς, σε σύνοδο με τον επεκτατικό Δία ( δεκανός στον Κριό και dwad στον Καρκίνο). Η παρορμητική φύση σε συνδυασμό με τον απότομο Τοξότη δημιουργούν ένα δυναμικό πεδίου που πρέπει να ληφθεί υπόψη. Ο Αρης του Χάρολντ είναι σε αδυναμία στον Ταύρο (δεκανός στον Ταύρο/dwad στον Καρκίνο). Διαρκώς κάνει απόπειρες να εξευμενίσει τα θεατρικά ξεσπάσματα της Ρουθ, αν και μπορεί και αυτός να κάνει ακριβώς τα ίδια. Προφανώς το σεξ, όπου μπορούν να ανεχθούν ο ένας τον άλλο, είναι φανταστικό. ( σημ. ο Pan της είναι πάνω στον Ωροσκόπο του).

Βήμα 6: Εχουν παρόμοιες οικογενειακές καταβολές και πεποιθήσεις που κληρονόμησαν;
Mάλιστα! Εδώ βρίσκουμε επιτέλους, ένα ανοιχτό εξάγωνο ανάμεσα στον δυνατό Δια της Ρουθ στο Τοξότη και του Χάρολντ στον Ζυγό. Εχουν και οι δύο εγκαταλείψει τις Ιουδαιο-χριστιανικές καταβολές τους για να μοιραστούν τα πιστεύω του Βουδισμού. Όταν βρίσκουν χρόνο να ψάλλουν μαζί, προς στιγμήν, εξαφανίζεται το μεγαλύτερο μέρος της αντιπαλότητάς τους.

Βήμα 7: Ποια είναι η φύση της σεξουαλικής έλξης; 
Aναμφισβήτητα, ανάμεσά τους υπάρχει ένα κράμα έλξης και απώθησης. Εδώ η μόνη όψη που σχηματίζουν οι Κρόνοι τους είναι παραλληλία σε απόκλιση (parallel declination) και όχι σε ζώδιο ή μοίρα. Είναι επίσης αναμφισβήτητο ότι ο ένας προκαλεί τους σκοτεινούς προβληματισμούς του άλλου. Ένα αίσθημα πεπρωμένου πλανιέται, με τη Σελήνη του Χάρολντ σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο και τo μεσοδιάστημα των αστεροειδών Psyche/Eros της Ρουθ και τη σύνοδο του Ηλιου/Ουρανού του πάνω στον Descendant της. Ο Ηλιος της Ρουθ ενεργοποιεί επίσης το μεσοδιάστημα του δικού του Psyche/Eros! Ο Κρόνος του πέφτει πάνω στο δικό της anti-vertex, το μεσοδιάστημά της Hλιου/Σελήνης είναι πάνω στο anti-vertex του, όλοι ισχυροί, δυναμικοί και γεμάτοι ζωτικότητα σχηματισμοί. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Αnteros του (έρωτας χωρίς ανταπόκριση ή ερωτική εκδίκηση) κάνει αντίθεση με την Αφροδίτη της σε σταθερά ζώδια, όπως επίσης και η σύνοδος των αστεροειδών τους Adonis (σεξουαλικός μαγνητισμός). Οπωσδήποτε υπάρχει χημεία, όμως η συμβατότητά τους έχει χαμηλή λειτουργικότητα. Αυτό καταδεικνύει ένα ζευγάρι που είναι μαζί για λόγους άλλους από την συμβατότητα.

Κάντε το τεστ συμβατότητας

Τσεκάρετε την απάντηση που ταιριάζει με μεγαλύτερη ακρίβεια στην τωρινή σας σχέση. Εξετάστε μια σημαντική σχέση από το παρελθόν σας, αν είστε αδέσμευτοι. Κάντε το τεστ για διασκέδαση ή γνώση, τα αποτελέσματα ωστόσο δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση οριστική αξιολόγηση.

1. Αισθάνεστε φυσική έλξη για τον σύντροφό σας, απολαμβάνετε την σωματική επαφή μεταξύ σας, στις ιδιαίτερες στιγμές σας και στα ερωτικά παιγνίδια; 
Α) Πάντα
Β) Συχνά
Γ) μερικές φορές
Δ) Ποτέ

2. Συζητάτε μεταξύ σας τα βαθιά συναισθήματά σας και τα σημαντικά θέματα όταν προκύπτουν; 
Α) Πάντα
Β) Συχνά
Γ) μερικές φορές
Δ) Ποτέ

3. Εχετε τις ίδιες προτιμήσεις στη μουσική, τον κινηματογράφο και το φαγητό με τον σύντροφό σας; 
Α) Πάντα
Β) Συχνά
Γ) μερικές φορές
Δ) Ποτέ

4. Μοιράζεστε τις ίδιες πολιτικές, θρησκευτικές και πνευματικές αντιλήψεις; 
Α) Πάντα
Β) Συχνά
Γ) μερικές φορές
Δ) Ποτέ

5. Είστε ικανοί να εκφράσετε τον θυμό σας χωρίς να προκαλείτε μεταξύ σας αισθήματα φόβου, διάστασης ή δυσαρέσκειας;
Α) Πάντα
Β) Συχνά
Γ) μερικές φορές
Δ) Ποτέ

6. Mπορείτε να συζητήσετε με πάθος χωρίς να καταφύγετε σε εχθρικά ή κακόβουλα επιχειρήματα; 
Α) Πάντα
Β) Συχνά
Γ) μερικές φορές
Δ) Ποτέ

7. Με τον σύντροφό σας έχετε παρόμοιους ή παράλληλους μελλοντικούς στόχους;
Α) Πάντα
Β) Συχνά
Γ) μερικές φορές
Δ) Ποτέ

8. Εχετε όμοια επίπεδα σεξουαλικής ενέργειας; 
Α) Πάντα
Β) Συχνά
Γ) μερικές φορές
Δ) Ποτέ

9. Σας κάνουν τα ίδια πράγματα να νιώθετε ασφάλεια και προστασία ; 
Α) Πάντα
Β) Συχνά
Γ) μερικές φορές
Δ) Ποτέ

10. Έχετε και οι δύο την ίδια εκτίμηση για το φύλο σας;
Α) Εντελώς
Β) Σχεδον
Γ) Μετα βίας
Δ) Καθόλου

11. Εχετε και οι δύο το ίδιο μορφωτικό υπόβαθρο; 
Α) Εντελώς
Β) Σχεδον
Γ) Μετα βίας
Δ) Καθόλου

12. Έχετε και οι δύο το ίδιο οικονομικό υπόβαθρο; 
Α) Πάντα
Β) Συχνά
Γ) μερικές φορές
Δ) Ποτέ

13. Σέβεστε και οι δύο την αυτονομία, την ανεξαρτησία και τις αρχές του συντρόφου σας;
Α) Πάντα
Β) Συχνά
Γ) μερικές φορές
Δ) Ποτέ

14. Όταν προκύπτουν φυσικές, συναισθηματικές ή πνευματικές ανάγκες υπάρχει αμοιβαία και χωρίς όρους υποστήριξη μεταξύ σας; 
Α) Πάντα
Β) Συχνά
Γ) μερικές φορές
Δ) Ποτέ

Βαθμολογία:
Bαθμολογήστε κάθε απάντησή σας ως εξής : (Α) 3, (Β) 2, (Γ) 1, (Δ) 0

Αποτελέσματα
40-42 βαθμοί : Eξαιρετική– Πιθανόν να απουσιάζουν στοιχεία αντίθεσης.
35-39 βαθμοί : Υψηλή – Αμοιβαία ανανέωση της σχέσης σας
34-27 βαθμοί: Πολύ καλή – Οι διαφορές ίσως σας εξιτάρουν
26-19 βαθμοί: Μέτρια – Μετατρέπετε τις διαφορές σας σε πρόκληση
18-11 βαθμοί: Χαμηλή– Απουσία συναισθηματικής ωριμότητας. Εξασκείστε την!
10-03 βαθμοί: Αμελητέα – Αναρωτηθείτε για ποιο λόγο είστε μαζί!
02-0 βαθμοί : Aσυμβατότητα – είστε μαζί για λόγους ανεξάρτητους της αρμονίας.

 

Το άρθρο της Kim Falconer δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά
στο περιοδικό Dell Horoscope το Φεβρουάριο του 2004 (τεύχος 70, No.2)
Συγγραφέας: Kim Falconer
Πρωτότυπος τίτλος: Are you compatible? Seven simple steps to work with chart synastry
Πηγή: Compatible? Using Astrology to Understand Relationships

Μετάφραση – Απόδοση: Σωκράτης Παπαγεωργίου
(κατόπιν έγγραφης άδειας της Συγγραφέως)

 

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments