0 0 votes
Article Rating

Με μία εξαιρετικά τυχερή και αισιόδοξη σύνοδο ξεκινά η καινούργια εβδομάδα. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της  αγάπης και του χρήματος, συναντά τον Δία, τον πλανήτη της τύχης, των ευκαιριών και της επέκτασης στην 7η μοίρα του Σκορπιού, ζώδιο που συνδέεται με την λίμπιντο, το πάθος, την αναγέννηση και τα οικονομικά που σχετίζονται με τράπεζες, δανειακές υποχρεώσεις και δημόσιες οφειλές.

Έτσι οι δύο ευεργέτες του ζωδιακού θα κάνουν ότι μπορούν για να δημιουργήσουν καινούργιους παθιασμένους έρωτες, να ανανεώσουν τους παλιούς αλλά και να τονώσουν οικονομικά ζητήματα. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν καινούργια θετικά νομοσχέδια που θα ευνοούν τις οικονομικές οφειλές προς τρίτους όπως και να μας απασχολήσουν νομικά πλαίσια σχετικά με την σεξουαλικότητα και τις ερωτικές επιλογές.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες γεννημένοι από 25 ως 29 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 5η ως την 9η μοίρα αυτών των ζωδίων, κυνηγήστε ευκαιρίες ερωτικές και οικονομικές καθώς η τύχη θα είναι σύμμαχος σας! Ζυγοί η Αφροδίτη είναι και δικός σας κυβερνήτης, οπότε εκμεταλλευτείτε το!

Την ίδια μέρα βέβαια ο Ερμής από την 11η μοίρα του Τοξότη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στην 11η μοίρα των Ιχθύων δημιουργώντας σύγχυση στην σκέψη και την επικοινωνία μας. Ο Ερμής στον Τοξότη είναι από τη φύση του αισιόδοξος, αλλά και αρκετά επιπόλαιος.

Η επιρροή του Ποσειδώνα θα μπερδέψει την φαντασία με την πραγματικότητα και θα δώσει ψευδής εικόνες  ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με την δικαιοσύνη, το εξωτερικό, την ανώτερη παιδεία και το μεταναστευτικό. Είναι πολύ πιθανόν να μας απασχολήσουν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Μεταφοράς κάνοντας δύσκολη την καθημερινότητα μας,

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι από 1η ως 4 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 10η ως την 14η μοίρα αυτών των ζωδίων μην δώσετε υπερβολικές υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τις τηρήσετε και μην πιστεύετε εύκολα ότι σας τάζουν. Αποφύγετε τα ‘μεγάλα’ λόγια και φανείτε προσεχτικοί εξετάζοντας όλες τις λεπτομέρειες σε συμφωνίες και υπογραφές.

Η Αφροδίτη συνεχίζοντας την πορεία της στις 16/11 θα φτάσει στην 11η μοίρα του Σκορπιού όπου και θα σχηματίσει ένα ‘θεϊκό’  τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που αυτή τη φορά θα μας δείξει το καλό του πρόσωπο.

Οι σχέσεις γίνονται τρυφερές και ρομαντικές, η ερωτική ένωση γίνεται βαθιά και ουσιαστική με έντονα συναισθήματα, ο χώρος της τέχνης μπορεί να μεγαλουργήσει, ενώ τονίζεται η επιθυμία για βοήθεια και προσφορά συναισθηματική και οικονομική.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι (με προσοχή), Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες (με προσοχή) γεννημένοι από 1η ως 4 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 10η ως την 14η μοίρα αυτών των ζωδίων ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα ρομαντικό ειδύλλιο, όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να λάβετε και να προσφέρετε βοήθεια με έντονο το στοιχείο της ανιδιοτέλειας.

Αυτή είναι η στιγμή των ευχών και της προσευχής καθώς το ‘Θείο’ στοιχείο του Ποσειδώνα σε συνδυασμό με την Αφροδίτη μπορεί να γαληνέψει την ψυχή μας.

Κι ο Ερμής όμως βέβαια συνεχίζει την πορεία του και στις 17/11 φτάνει στην 16η μοίρα του Τοξότη όπου σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη στην 16η μοίρα του Ζυγού. Έτσι μιλάμε για συζητήσεις που αφορούν καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα και συνεργασίες, νομοσχέδια σχετικά με τον αθλητισμό όπου ίσως δούμε υψηλές επιδόσεις και βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των κρατών.

Η επικοινωνία θα χαρακτηρίζεται από θάρρος και ειλικρίνεια, αν και ο Άρης εκεί δεν φημίζεται για την ευθύτητα του, οπότε ίσως τα αποτελέσματα των συζητήσεων να προέλθουν μέσα από διπλωματικό τρόπο και διαχείριση.

Η όψη ευνοεί Κριούς(με προσοχή), Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς(με προσοχή), Τοξότες και Υδροχόους γεννημένους από 4 ως 8 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 14η ως την 18η μοίρα αυτών των ζωδίων. Ίσως τώρα κάποιες συζητήσεις σας βοηθήσουν να φτάσετε στα επιθυμητά αποτελέσματα στην διεκδίκηση των στόχων σας αρκεί να το χειριστείτε με εξυπνάδα και ευελιξία.

Οι δύο τελευταίες μέρες της εβδομάδας σηματοδοτούν την έναρξη μιας αρκετά δύσκολης περιόδου τόσο με την νέα σελήνη του Σαββάτου στην 26.19’ μοίρα του Σκορπιού, όσο και με το τετράγωνο του Άρη από την 17η μοίρα του Ζυγού με τον Πλούτωνα την Κυριακή.

Μια νέα σελήνη σημαίνει πάντα καινούργια ξεκινήματα, που τώρα αφορούν Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες γεννημένους από 14 ως 18 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 24η ως την 28η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Το ζώδιο του Σκορπιού όμως εκτός των άλλων εκπροσωπεί την βία και την τρομοκρατία κάτι που ενισχύει ο δύσκολος συνδυασμός του Άρη με τον Πλούτωνα που συνοδεύει αυτή τη νέα σελήνη. Έτσι είναι πιθανόν να δούμε έξαρση της εγκληματικότητας, ακόμη και των βιασμών ή των εγκλημάτων πάθους, εντάσεις με πολεμική χροιά μεταξύ των κρατών και των προσώπων εξουσίας αφού οι σχέσεις και οι συνεργασίες θα βάλλονται, επίδειξη δύναμης, γεωλογικά φαινόμενα και κρούσματα τρομοκρατίας που θα πλήξουν αρκετό πληθυσμό.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί πρέπει να είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι από 5 ως 9 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 15η ως την 19η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Προσπαθήστε να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας αποφεύγοντας τις συγκρούσεις, φροντίστε την υγεία σας(ψυχική και σωματική) και βάλτε φρένο στον παρορμητισμό και την βιασύνη που θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε ρίξεις και ατυχήματα.

Η περίοδος αυτή θα κρατήσει ως το τέλος Νοεμβρίου, ο καινούργιος μήνας όμως ξεκινάει πολλά υποσχόμενος και σίγουρα σε πιο ήρεμο κλίμα και μάλιστα με μια όψη που μιλά για ευκαιρίες και προσδοκίες που εκπληρώνονται. Όψη που κρατάει πολύ και μας αφορά όλους!

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments