0 0 votes
Article Rating

Ο συγχρονισμός είναι το παν, λένε. Υπάρχει ένας παλιός και ξεπερασμένος μύθος που λέει ότι αν έχετε περάσει τα 40 και οδεύετε προς τα 50, δεν είστε σε θέση να βρείτε μία καλή σχέση. Μπούρδες!

Απλώς, η κατάλληλη αστρολογική επιρροή δεν έχει συμβεί ακόμα στον αστρολογικό σας χάρτη! Αν έχουν περάσει μήνες, ή ακόμα και χρόνια χωρίς να έχετε κάποια σχέση, και πλέον νιώθετε ότι μία τρυφερή σχέση απλώς δεν είναι γραφτό στο πεπρωμένο σας, καλά θα κάνετε να το ξανασκεφτείτε. Υπάρχουν συγκεκριμένες στιγμές στη ζωή, στις οποίες ο πλανήτης της αγάπης και του ρομαντισμού ενεργοποιείται και αυτές είναι οι στιγμές που το σύμπαν πρόκειται να σας φέρει μία τρυφερή σχέση αγάπης, εφόσον είστε ανοικτοί σε αυτήν και δεν έχετε δημιουργήσει μία πεποίθηση η οποία θα εμποδίσει μία τέτοια σχέση αγάπης να υπάρξει στη ζωή σας.

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυβερνά την αγάπη, τις σχέσεις και εκείνα τα πράγματα της ζωής που αγαπάμε. Όταν θέλουμε να δούμε πότε η αγάπη θα μπει στη ζωή μας, πρέπει να κοιτάξουμε πότε οι πλανήτες θα σχηματίσουν κάποια όψη με την γενέθλια Αφροδίτη μας. Κάθε πλανήτης που σχηματίζει κάποια όψη με την Αφροδίτη, θα έχει μία διαφορετική ποιότητα όπως επίσης και διαφορετικό τύπο ευκαιριών για την ανάπτυξη του εαυτού μας και τις σχέσεις.

Όταν ο Δίας περνάει από την Αφροδίτη σας, αυτή είναι η στιγμή κατά την οποία θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για ερωτικά ραντεβουδάκια και για να γνωρίσετε κάποιον. Μπορεί να νιώθετε περισσότερο χαρούμενοι και καλύτερα με τον εαυτό σας. Αυτή είναι η στιγμή που το σύμπαν σας ψιθυρίζει «Ει, για κοίταξε και εκεί!», μιας και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη, και σίγουρα αν κοιτάξετε ολόγυρα κάποιος θα είναι ο κατάλληλος για εσάς.

Οι διελεύσεις του Κρόνου από την Αφροδίτη σας μπορεί να είναι σκληρές. Είναι η στιγμή κατά την οποία το σύμπαν σας λέει την αλήθεια κατάμουτρα όπως ακριβώς είναι στην πραγματικότητα. Σας λέει τι είναι αυτό που έχετε και αυτό που δεν έχετε σε ότι έχει να κάνει με πράγματα που εκτιμάτε. Ο Κρόνος πρόκειται να σας κάνει «λογαριασμό» για όλες τις λεπτομέρειες της Αφροδίτης. Οπότε, ας πούμε πως ισχυρίζεστε ότι επιθυμείτε μία σχέση. Αλήθεια;;; ρωτάει ο Κρόνος: Πότε ήταν η τελευταία φορά που ξεκουνηθήκατε και κάνατε κάτι για αυτό; Ο Κρόνος σίγουρα σας δίνει μία κλωτσιά στον πισινό.

Ο Κρόνος απαιτεί να αναλάβετε τις ευθύνες σας και το δικό σας μερίδιο για το ότι δεν έχετε μία σχέση αυτή την στιγμή. Μήπως υπάρχουν προηγούμενα θέματα τα οποία δεν έχετε επιλύσει ακόμη; Τότε ξεκινήστε την θεραπεία τους! Μήπως είστε υπέρβαροι και δεν νιώθετε ελκυστικοί; Τότε, χάστε βάρος και βρείτε την χαμένη σας φόρμα ώστε να νιώσετε ξανά ελκυστικοί! Είστε κάποιος με τον οποίο εσείς οι ίδιοι θα θέλατε να είχατε σχέση μαζί του; Να είστε περισσότερο δοτικοί και τρυφεροί. Να γίνετε εκείνο το πρόσωπο με το οποίο θα θέλατε να ήσασταν ερωτευμένοι.

Ο Κρόνος σας πιέζει να γίνετε υπόλογοι του εαυτού σας, της ζωής σας. Η αλήθεια μπορεί να είναι ότι μόνο ένα μέρος σας θέλει να έχει μία σχέση και συνεχώς ερωτεύεστε μη διαθέσιμα άτομα, διότι εξ ορισμού το να έχετε μία σχέση με κάποιον που δεν είναι διαθέσιμος, σας επιτρέπει να κρατήσετε μεγάλο μέρος της ελευθερίας σας. Ο Κρόνος σας λέει «Για σοβαρέψου λίγο!». Μόλις αυτό συμβεί, τότε μία σχέση έρχεται στη ζωή σας, και ένα νέο ταξίδι ξεκινάει.

Όταν ο Ουρανός βολτάρει γύρω από την Αφροδίτη σας, έχει έρθει η στιγμή να επιστρέψετε στο παιχνίδι της αγάπης και των σχέσεων. Μπορεί, κάποιος από το παρελθόν σας να εμφανιστεί στη ζωή σας εντελώς ξαφνικά. Η ενέργεια αυτή ανοίγει την καρδιά, αλλά η σχέση σας μπορεί να φαίνεται παρορμητική στους άλλους. Πολλές φορές, πραγματοποιείται ένας γρήγορος γάμος, με την ενέργεια του Ουρανού και της Αφροδίτης. Αν παντρευτείτε στην αρχή της διέλευσης αυτής (η διάρκεια αυτής της ενέργειας μπορεί να είναι μέχρι και δύο χρόνια), θα έχετε μπροστά σας μία διετία μεγάλων προσαρμογών. Αν έχετε μείνει για αρκετό καιρό εκτός «παιχνιδιού», η ενέργεια αυτή πρόκειται να φέρει αρκετό ενθουσιασμό όπως επίσης και μία σχέση εκεί που δεν το περιμένατε.

Αν επιθυμείτε μία σχέση και η Αφροδίτη σας δέχεται την επιρροή του Ποσειδώνα, τότε το πιο πιθανό είναι η σχέση που θα βρείτε να είναι γεμάτη με ρομαντισμό και φαντασία. Το «αναρωτιέμαι…» θα είναι μέρος των διαλόγων σας: Αναρωτιέμαι αν με αγαπάει. Αναρωτιέμαι πότε θα ξανασυναντηθούμε. Αναρωτιέμαι αν θα χωρίσει με την γυναίκα του. Αναρωτιέμαι για το πού πάει αυτή η σχέση. Ο Ποσειδώνας έχει την τάση να κάνει αυτή την σχέση ιδιαίτερα αμφίβολη. Καλό θα ήταν να μην έχετε προσδοκίες με τον Ποσειδώνα. Απογοητεύσεις, εξαπατήσεις και ψευδαισθήσεις οργιάζουν στην σκιά του πλανήτη αυτού. Πολλές σχέσεις που ξεκινούν υπό αυτή την επιρροή, σας μαθαίνουν τις ποιότητες της άνευ όρων αγάπης και αποδοχής και μπορεί να διαπιστώσετε ότι μία τέτοια σχέση μπορεί να είναι μία πολύ καλή άσκηση πνευματικής δημιουργίας και ανάπτυξης.

Όταν ο Πλούτωνας αποτελεί μέρος του αστρολογικού σκηνικού στην ζωή της Αφροδίτης σας, τότε μία πολύ δυνατή, παθιασμένη και έντονη σχέση πρόκειται να μπει στη ζωή σας. Η σχέση αυτή μπορεί μια και καλή να αλλάξει την ζωή σας όπως την ξέρατε μέχρι τώρα. Πολλές φορές, το ποιος ήσασταν προτού γνωρίσετε το συγκεκριμένο άτομο μεταμορφώνεται σε ένα γηραιότερο και σοφότερο άνθρωπο. Ο Πλούτωνας μπορεί να σας πάει στα άπατα βάθη των αισθήσεων και των συναισθημάτων. Αν έχετε άλυτα θέματα από την παιδική σας ηλικία, τότε η σχέση αυτή μπορεί να μοιάζει ότι τα ξεσκεπάζει και τα τραβάει έξω από τα κρυμμένα σπήλαια στα οποία τα είχατε κλειδώσει όλα αυτά τα χρόνια.

Οι σχέσεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης αγάπης που ολοκληρώνει την ζωή μας. Την εποχή που είστε ελεύθεροι και δεν έχετε κάποιον σημαντικό σύντροφο στην ζωή σας, μπορεί τότε το σύμπαν να σας δίνει την ευκαιρία να προσηλωθείτε σε άλλους τομείς της ζωής σας. Οι αστρολογικές εποχές της Αφροδίτης είναι εκείνες οι εποχές που η συντροφικότητα και η αγάπη μπαίνουν στη ζωή σας.

Όπως έχετε ήδη μάθει, η αστρολογία έχει πολλά χρήσιμα εργαλεία που μπορείτε να εφαρμόσετε τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την αγάπη και τους κύκλους των σχέσεων στην προσωπική σας ζωή. Ωστόσο, η γνώση αυτή δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί χωρίς πρώτα να γνωρίζετε τις αστρολογικές επιρροές. Υπερασπιστείτε τον εαυτό σας με τις αστρολογικές γνώσεις και μείνετε συντονισμένοι στο διαρκώς εναλλασσόμενο ουρανό και μάθετε να είστε ο προπονητής του ίδιου σας του εαυτού στη ζωή, με την αστρολογία.

Η Αστρολογία είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο το οποίο σας βοηθάει να πλοηγηθείτε στην ζωή. Ωστόσο, χωρίς τα εργαλεία και τους πόρους με τους οποίους μπορείτε να γνωρίζετε τι πρόκειται να συμβεί και πώς να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα την αστρολογική ενέργεια, χάνετε την ουσία.

 

Συγγραφέας: Donna Page
Πρωτότυπος τίτλος: Astrology Of Love and Relationships:
Finding Your Soulmate At The Right Time
Πηγή: Finding Your SoulMate at the Right Time using Astrology

To κείμενο παραχωρήθηκε ειδικά για το myHoroscope από την συγγραφέα και αστρολόγο, Donna Page

 

Μετάφραση: Μαρία Ευαγγελίδου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments