0 0 votes
Article Rating

Ο 5ος οίκος σχετίζεται με την διασκέδαση, την αγάπη, τα παιδιά και τις δραστηριότητες που μας ευχαριστούν. Μέσα από τον 5ο οίκο μπορούμε να δούμε πώς εκδηλώνουμε τα συναισθήματά μας και την αγάπη μας, το ενδιαφέρον μας για τα παιδιά, την προδιάθεσή μας για τυχερά παιγνίδια και τα κέρδη μέσα από αυτά.

Ποιο ζώδιο βρίσκεται στον 5ο οίκο σας; Βρείτε το σύμφωνα με το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, εάν τον ξέρετε. Ανακαλύψτε με ποιον τρόπο ο έρωτας, η διασκέδαση με ενδιαφέροντα πρόσωπα, η τύχη και τα κέρδη θα έλθουν στην ζωή σας.

 

Με Ήλιο ή Ωροσκόπο στον Κριό
Ο 5ος σας οίκος είναι στον Λέοντα

Η επιρροή του Λέοντα προσδίδει έναν μεγαλόπρεπο τρόπο σε ό,τι κάνετε. Δίνετε την περισσότερη ενέργειά σας στα αισθηματικά, στην αυτοέκφραση και στα παιδιά σας.

Αφοσιώνεστε σε οποιαδήποτε δημιουργική δραστηριότητα κρατάει το ενδιαφέρον σας και θέλετε διαρκώς επιδοκιμασία για να διατηρήσετε τον ενθουσιασμό σας. Είστε πολύ έμπιστοι, έχετε ευρύ κοινωνικό κύκλο και, συνήθως, είστε η «ψυχή» των πάρτι.

Φανατικοί της εξιδανικευμένης αγάπης, δεν φλερτάρετε εύκολα. Το πάθος σας και η πίστη σας είναι βαθιά και αληθινά. Η υπερηφάνειά σας, η μεγαλοπρεπής παρουσία σας και η πίστη σας, ελκύουν το αντίθετο φύλο. Φαίνεστε ανεκτικοί και παιχνιδιάρηδες, αλλά ξέρετε να αντιμετωπίζετε και τις αντιξοότητες με μεγάλο θάρρος. Επειδή σας αρέσει να αποσπάτε την προσοχή, αποδέχεστε με ενθουσιασμό το φλερτ και αυτό ενίοτε δημιουργεί προβλήματα στα συναισθηματικά σας. Θέλετε το καλύτερο σε όλα και υπερηφανεύεστε για τα δημιουργικά ταλέντα σας, για τον σύντροφό σας και για τα παιδιά σας.

Αναλαμβάνετε ευχαρίστως την ευθύνη να οργανώνετε τις διασκεδάσεις και χαίρεστε ιδιαίτερα να κάνετε εκπλήξεις προσφέροντας απολαύσεις, όπως ένα καλό δείπνο με σαμπάνια, ή μια καλλιτεχνική παράσταση. Αγαπάτε πολύ τα παιδιά, ταυτίζεστε έντονα με τα δικά σας και είστε πολύ υπερήφανοι για τα κατορθώματά τους. Είστε γεννημένοι τζογαδόροι και έχετε μεγάλη τύχη. Θα μπορούσατε να έχετε όφελος από επενδύσεις στον χρυσό, ή σε άλλα πολύτιμα μέταλλα.

 

Με Ήλιο ή Ωροσκόπο στον Ταύρο
ο 5ος οίκος σας είναι στην Παρθένο

Είστε εξαιρετικά δημιουργικοί, αλλά είναι απαραίτητο για εσάς να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία και στον προγραμματισμό προτού ξεκινήσετε οτιδήποτε.

Ακόμη και όταν πρόκειται να βγείτε για να διασκεδάσετε, πρέπει να είστε σίγουροι για όλες τις λεπτομέρειες της εξόδου σας. Είστε αρκετά αναλυτικοί και η γνώμη σας έχει μεγάλη αξία σ’ εκείνους που εκτιμούν το καλό γούστο. Δεν σας αρέσουν οι αλλαγές που αναστατώνουν τη ρουτίνα σας.

Στα αισθηματικά ζητήματα είστε κάπως επιφυλακτικοί και δεν ενδίδετε εύκολα στις προκλήσεις, αφού έχετε την τάση να κριτικάρετε και να αναλύετε τα λάθη του συντρόφου σας. Μπορεί να απολαμβάνετε την αγάπη, αλλά σας είναι δύσκολο να δεσμευθείτε ολοκληρωτικά. Περισσότερο από οτιδήποτε, χρειάζεστε πνευματική παρέα, κάποιον να μπορείτε να συζητάτε τα υπέρ και τα κατά της επικαιρότητας. Διαθέτετε πάθος, αλλά θα πρέπει πρώτα να εκτιμήσετε το μυαλό κάποιου για να μπορέσετε να δεσμευθείτε.

Είναι πολύ πιθανόν η τύχη να σας φέρει κοντά με αυτό το ξεχωριστό άτομο μέσα από το κοινό ενδιαφέρον σας για ζωάκια, ή μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας μπορεί να είναι τεταμένες, επειδή σας λείπει η υπομονή για την κατάλληλη πειθαρχία τους και για την κατανόηση των αναγκών τους. Προτιμάτε να επενδύετε από το να ρισκάρετε, και οι επενδύσεις σε τομείς που αφορούν στην διατροφή σίγουρα θα αποβούν ωφέλιμες.

 

Με Ήλιο ή Ωροσκόπο στους Διδύμους
ο 5ος οίκος σας είναι στον Ζυγό

Έχετε μεγάλο καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο και υψηλή αισθητική αντίληψη. Η επικοινωνία είναι το δυνατό σημείο σας.

Είστε πολύ κοινωνικοί και συνήθως περιβάλλεστε από πολλούς φίλους. Θέλετε με όλες τις σχέσεις σας – αισθηματικές, φιλικές, επαγγελματικές – να αναπτύσσετε αληθινά συναισθήματα. Επειδή είστε αρκετά δημοφιλείς, καταφέρνετε να είστε η «ψυχή» της παρέας αλλά και να ασκείτε μεγάλη έλξη στο άλλο φύλο. Η φιλία αλλά και ο έρωτας αποτελούν τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Σας αρέσουν οι ευγενικοί τρόποι, το αρμονικό περιβάλλον και το ήρεμο κλίμα.

Είστε τυχεροί στην αγάπη και θέλετε πάντοτε να βιώνετε τη συντροφική σχέση. Παρ’ όλα αυτά, οι Δίδυμοι παραμένουν αδέσμευτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και αποφασίζουν να παντρευτούν σε μεγάλη ηλικία. Ο γάμος είναι η φυσική κατάληξη μιας αγάπης, αλλά πολλές φορές έρχεται και μετά τη γέννηση ενός παιδιού. Αγαπάτε τα παιδιά, αλλά τα απολαμβάνετε περισσότερο όταν μεγαλώσουν, τότε που μπορείτε μαζί να ασχοληθείτε με παιχνίδια πνευματικής άσκησης.

Περιστασιακά, παίζετε τυχερά παιγνίδια και η τύχη σας ευνοεί. Επενδύσεις σε αντικείμενα πολυτελείας, όπως γούνες ή κοσμήματα, θα μπορούσαν να σας αποφέρουν οφέλη, αλλά και η ενασχόληση με τον τομέα της ψυχαγωγίας, θα ήταν επικερδής για σας.

 

Με Ήλιο ή Ωροσκόπο στον Καρκίνο
ο 5ος οίκος σας είναι στον Σκορπιό

Απολαμβάνετε την κοινωνική ζωή και αντιμετωπίζετε τις σχέσεις πολύ σοβαρά. Σας αρέσει να έρχεστε σε επαφή με δυναμικούς και χαρισματικούς ανθρώπους.

Ερωτεύεστε άτομα που αρχικά σας ελκύουν, αλλά στην πορεία προσπαθείτε να αλλάξετε το χαρακτήρα τους, επειδή – συνήθως – αποδεικνύονται ακατάλληλα για εσάς. Είστε πολύ αισθησιακοί και η αισθηματική ζωή σας περιβάλλεται από μυστήριο. Η επιρροή του Πλούτωνα σας κάνει να διατηρείτε κάποιες μυστικές ή ασυνήθιστες σχέσεις. Έχετε μεγάλο ενδιαφέρον για το σεξ, τα αισθήματά σας είναι έντονα και βαθιά. Η τάση σας να είστε κτητικοί και ζηλιάρηδες μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ένταση σε μια σχέση. Κρύβετε τόσο βαθιά τα συναισθήματά σας και τις σκέψεις σας, που μερικές φορές οι άλλοι πρέπει να μαντέψουν τι νιώθετε και τι εννοείτε.

Όταν τελικά μοιραστείτε τα εσωτερικά συναισθήματά σας και τις επιθυμίες σας, νιώθετε ότι έχετε κάνει ένα μεγάλο δώρο στον αποδέκτη, αλλά συχνά πληγώνεστε και νιώθετε προδομένοι όταν επαναλαμβάνουν τα μυστικά σας. Η επιθυμία σας για οικογένεια και παιδιά γίνεται ισχυρή όταν βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο, και ο γάμος σάς ωφελεί. Ανησυχείτε υπερβολικά για τα παιδιά σας και δύσκολα αποδέχεστε το γεγονός ότι μεγαλώνουν και αυτονομούνται. Η ένταση των αισθημάτων σας είναι ένα καλό προσόν εάν σχεδιάζετε να ασχοληθείτε με την υποκριτική τέχνη. Η κλίση σας στο μελόδραμα μπορεί να αξιοποιηθεί και για την καλή διαχείριση των θεατρικών παραγωγών.

 

Με Ήλιο ή Ωροσκόπο στον Λέοντα
ο 5ος οίκος σας είναι στον Τοξότη

Με την ανέμελη συμπεριφορά σας γίνεστε δημοφιλείς στο φιλικό και στο οικογενειακό περιβάλλον, και απολαμβάνετε τους προβολείς στα πάρτι και στις κοινωνικές συγκεντρώσεις.

Έχετε διαρκώς την ανάγκη να προβάλλεστε και απολαμβάνετε τη συγκίνηση της κάθε περιπέτειας. Κατανοείτε τους νέους ανθρώπους και τα πηγαίνετε καλά μαζί τους, επειδή σέβεστε την προσωπικότητά τους.

Είστε πολύ αισιόδοξοι και έχετε υψηλές προσδοκίες. Ακόμη και όταν υπάρχουν εμπόδια που παρακωλύουν την πρόοδό σας, εσείς δεν πτοείστε. Η επιρροή του Δία μπορεί να σας φέρει σημαντικές σχέσεις στην ζωή σας με άτομα που ζουν στο εξωτερικό ή σε κάποια άλλη πόλη, τονίζει όμως και την ανεξάρτητη φύση σας που δεν σας αφήνει να απαρνηθείτε εύκολα την ελευθερία σας. Είστε υπερβολικά αισιόδοξοι στα αισθηματικά ζητήματα και η λαμπερή προσωπικότητά σας μαγνητίζει πολλά άτομα, γεγονός το οποίο σας ικανοποιεί. Η γενναιοδωρία και η καλοσύνη σας αναπληρώνουν την όποια έλλειψη τιμιότητας και δέσμευσης.

Τα πιστεύω σας και η φιλοσοφία σας είναι σημαντικά για εσάς και έχετε ολοκληρωμένη άποψη για τη ζωή, όμως είναι εύκολο να επηρεαστείτε από τις απόψεις των άλλων. Τα παιδιά αποτελούν ένα ιδιαίτερο κομμάτι της ζωής σας. Είναι σημαντικό για εσάς να τους εξασφαλίσετε τα καλύτερα, ακόμη και κακομαθαίνοντάς τα. Είστε από τη φύση σας τζογαδόροι και στοιχηματίζετε σχεδόν για τα πάντα. Είστε ικανοί συνεχώς να αγοράζετε λαχεία ή να παίζετε λόττο και ιππόδρομο. Γενικά είστε τυχεροί και, εάν δεν πάρετε μεγάλα ρίσκα, μπορείτε να κερδίσετε σημαντικά ποσά.

 

Με Ήλιο ή Ωροσκόπο στην Παρθένο
ο 5ος οίκος σας είναι στον Αιγόκερω

Είστε πιστοί και αληθινοί φίλοι σ’ εκείνους που βρίσκονται στον κοινωνικό κύκλο σας.

Η επιρροή του Κρόνου στον 5ο οίκο σας, σάς κάνει πρακτικούς και προσγειωμένους. Η αξιοπιστία και η πρακτική σας άποψη σάς διασφαλίζει σταθερές σχέσεις με συντρόφους και παρέες. Οι αισθηματικές περιπέτειες είναι ελάχιστες και συχνά ελκύεστε από ανθρώπους αρκετά μεγαλύτερους. Είστε σεμνότυφοι και μπορείτε να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, επειδή φοβάστε την απόρριψη. Όσοι σας γνωρίσουν καλά θα ανακαλύψουν ένα άτομο με βαθιά συναισθήματα.

Το στοιχείο του χρόνου παίζει σημαντικό ρόλο, γι’ αυτό πολλοί από εσάς δημιουργείτε σχέση με άτομα που γνωρίζετε πολύ καιρό προτού αναπτυχθεί η ερωτική σχέση. Η επιθυμία σας για παιδιά είναι δυνατή και θα νιώθετε υπερήφανοι για τα δικά σας. Είστε πολύ επιφυλακτικοί και σπανίως ρισκάρετε. Αντιθέτως, καταναλώνετε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας στη δουλειά σας. Η επιθυμία σας να αποκτήσετε πλούτο γνώσεων ίσως σας παρακινήσει να ξοδέψετε πολύ χρόνο στο διάβασμα και στη μελέτη. Θα μπορούσατε να επιτύχετε στην πολιτική, ή επενδύοντας σε ακίνητη περιουσία.

 

Με Ήλιο ή Ωροσκόπο στον Ζυγό
ο 5ος οίκος σας είναι στον Υδροχόο

Νιώθετε ευτυχισμένοι διασκεδάζοντας με μεγάλες παρέες και οι δραστηριότητες που μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους σας γεμίζουν χαρά.

Με την επιρροή του Υδροχόου στον 5ο οίκο σας, είστε πρωτότυποι, ασυνήθιστοι και αρκετοί από εσάς έχετε επιστημονική κατάρτιση. Έχετε ευρύ κύκλο γνωριμιών, πολλούς φίλους και, γενικώς, είστε πολύ κοινωνικοί. Η γνώμη του κόσμου σπάνια σας ενδιαφέρει, δεδομένου ότι προτεραιότητα έχει η δική σας άποψη για τη ζωή. Έχετε μεγάλη κλίση σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ιδιαίτερα στη μουσική – πολλοί από εσάς λατρεύετε το πιάνο.

Η αισθηματική σας ζωή δεν «υπακούει» σε συνηθισμένους κανόνες και απέχει από τη ρουτίνα. Είστε πολύ εξερευνητικοί στην αγάπη και δεν θεωρείτε τίποτα παράδοξο, γι’ αυτό επιδίδεστε με άνεση σε πειραματισμούς. Ελκύετε ανθρώπους ασυνήθιστους, αλλά ενδιαφέροντες, τους οποίους ερωτεύεστε κεραυνοβόλα και, συνήθως, τοποθετείτε την αισθηματική σχέση σε φιλική βάση. Η κυριαρχία του Ουρανού όμως στον τομέα αυτό του ωροσκοπίου σας φέρνει και ξαφνικούς χωρισμούς.

Μερικές φορές σας αρέσει να σοκάρετε και να πρωτοτυπείτε. Έχετε ένα γενικό ενδιαφέρον για τα παιδιά και βασικό μέλημά σας είναι να βελτιώσετε την πνευματική ανάπτυξή τους. Επειδή τα παιδιά σας θα έχουν έντονη την επαναστατική τάση, προσπαθήστε να τα διδάξετε από μικρά την πειθαρχία.

 

Με Ήλιο η Ωροσκόπο στον Σκορπιό
ο 5ος οίκος σας είναι στους Ιχθείς

Σας αρέσει να ασχολείστε με καλλιτεχνικές δημιουργίες και έχετε την ικανότητα να γράφετε ερωτικά ποιήματα και τραγούδια.

Με τον Ποσειδώνα κυβερνήτη του 5ου οίκου σας, ονειρεύεστε να δημιουργήσετε κάτι σημαντικό και να αφήσετε το στίγμα σας στον κόσμο. Έχετε έμφυτα καλλιτεχνικά ταλέντα τα οποία πρέπει να καλλιεργήσετε. Το σινεμά και η τηλεόραση είναι καλοί τομείς για να αναγνωριστούν οι ικανότητές σας, είτε παίζοντας είτε γράφοντας.

Ο αισθηματικός τομέας είναι ιδιαίτερα δύσκολος και συχνά βασανίζεστε από τις σχέσεις σας. Εξιδανικεύετε υπερβολικά τους συντρόφους σας, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε όταν συνειδητοποιείτε ότι η εικόνα που φτιάξατε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είστε πολύ ρομαντικοί, ερωτεύεστε εύκολα και όταν ερωτευθείτε δεν μπορείτε να ενεργήσετε με λογική. Μπορείτε όμως να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, η οποία φτάνει σε μεγάλο βάθος.

Θέλετε να αποκτήσετε σχέσεις εμπιστοσύνης αλλά μερικές φορές γίνεστε το «θύμα» στην προσωπική σας ζωή. Η ανατροφή των παιδιών είναι μια δύσκολη και μπερδεμένη υπόθεση. Ίσως θα πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες για τα παιδιά, ή να απαρνηθείτε κάποια πράγματα. Οι επενδύσεις στην τέχνη θα σας ωφελήσουν εάν είστε προσεκτικοί στον σχεδιασμό τους.

 

Με Ήλιο ή Ωροσκόπο στον Τοξότη
ο 5ος οίκος σας είναι στον Κριό

Η πληθωρικότητα που σας χαρίζει ο Δίας και η παρορμητικότητα του Άρη σας κάνουν να τρέχετε όπου αισθάνεστε ότι υπάρχει ερωτική περιπέτεια, διασκέδαση και χαρά.

Η επιρροή του Δία (κυβερνήτη του Ήλιου σας) σε συνδυασμό με τον Άρη (κυβερνήτη του 5ου οίκου σας), σας κάνει ιδιαίτερα επιρρεπείς στις απολαύσεις της ζωής. Το γεροδεμένο παρουσιαστικό σας και η έντονη γοητεία σας ελκύουν πολλούς ανθρώπους κοντά σας, που ζητούν την αγάπη σας και τη φιλία σας. Όμως, και το δικό σας ενδιαφέρον για το αντίθετο φύλο είναι εξίσου δυνατό.

Ενθουσιάζεστε πολύ εύκολα και δημιουργείτε παθιασμένες σχέσεις, αλλά όταν η αγάπη δεν αποτελεί πρόκληση, βαριέστε. Έτσι, προτιμάτε άτομα δυναμικά, που κάνουν το παιγνίδι της αγάπης δύσκολο. Από την άλλη όμως, δεν ανέχεστε και οποιασδήποτε μορφής εξουσία, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Η αθλητική δραστηριότητα είναι απαραίτητη για εσάς, για την καλή φυσική σας κατάσταση. Σας αρέσουν τα παιδιά, αλλά είστε κάπως ανυπόμονοι μαζί τους. Τα απολαμβάνετε περισσότερο όταν μεγαλώσουν αρκετά, που μπορείτε να είστε «φιλαράκια». Τα παιδιά σας θα είναι δραστήρια και έξυπνα.
Σας «τραβάει» το ρίσκο και ο τζόγος και θα ωφεληθείτε εάν επενδύσετε σε εργασίες που έχουν σχέση με σίδερο, ατσάλι, ή οικοδομικές επιχειρήσεις.

 

Με Ήλιο ή ωροσκόπο στον Αιγόκερω
ο 5ος οίκος σας είναι στον Ταύρο

Σας αρέσει η ομορφιά και η αρμονία στη σχέση και είστε πολύ ρομαντικοί.

Ο συνδυασμός του Κρόνου και της Αφροδίτης σας κάνει σταθερούς και αξιόπιστους. Η αγάπη δεν είναι ένα παροδικό γεγονός για εσάς, αλλά κάτι που θα κρατήσει μια ζωή. Ωστόσο, απολαμβάνετε και το φλερτ, το οποίο θα παρουσιάζεται στη ζωή σας, ακόμη και κατά την διάρκεια του γάμου σας. Σας αρέσουν ιδιαίτερα οι αισθησιακές απολαύσεις. Έχετε αναπτυγμένη την αίσθηση της αφής, και σας αρέσει να αγγίζετε τα πράγματα, για να τα απολαύσετε πλήρως. Έχετε καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα που σας βοηθούν να ξεφύγετε από τα προβλήματά σας.

Η αισιοδοξία και η καλοσύνη είναι στοιχεία που σας κάνουν δημοφιλή σε κάθε κοινωνική περίσταση. Σημαντικά ελαττώματά σας είναι η έντονη ζήλια και η κτητικότητα. Θέλετε να ξέρετε ότι το έτερον ήμισυ είναι αποκλειστικά δικό σας και πολλές φορές το καταπιέζετε. Λατρεύετε τα παιδιά σας, «ξεμωραίνεστε» μαζί τους και πολλές φορές τα κακομαθαίνετε, αφού δεν μπορείτε να τους χαλάσετε χατίρι. Τα παιδιά σας θα είναι ταλαντούχα και θα έχουν κοινωνική εύνοια. Γενικά έχετε εύνοια στα τυχερά παιγνίδια και θα ωφεληθείτε από επενδύσεις σε πρακτικά, γήινα σχέδια.

 

Με Ήλιο ή Ωροσκόπο στον Υδροχόο
ο 5ος οίκος σας είναι στους Διδύμους

Σας αρέσει να φλερτάρετε κάθε στιγμή και η ποικιλία είναι το «μπαχαρικό» της ζωής σας.

Προτού αποφασίσετε να κάνετε οικογένεια, θα έχετε ζήσει πολλές ερωτικές εμπειρίες. Σας αρέσει να προκαλείτε και μπορεί να ετοιμάζεστε ώρες όταν πρόκειται να βγείτε έξω. Προσεγγίζετε τα αισθηματικά ζητήματα διανοητικά. Σας ελκύουν οι αγάπες που σας προκαλούν περισσότερο πνευματική διέγερση παρά πάθος. Έτσι το μυαλό σας είναι πάντοτε ξεκάθαρο και, όσο δυνατά αισθήματα και να νιώθετε, υπερτερεί η λογική.

Η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο στην εδραίωση των δεσμών σας. Ο σύντροφός σας θα πρέπει να σας διεγείρει διανοητικά και να μπορεί να συμμετέχει στις συζητήσεις σας. Θα πρέπει να έχετε καθημερινή επαφή μαζί του, αλλιώς θα βρείτε κάποιον άλλον. Αγαπάτε τα παιδιά σας, τα οποία διαθέτουν και αυτά την αντίληψη και τη νοημοσύνη των Διδύμων, και η θέση αυτή αυξάνει την πιθανότητα να αποκτήσετε και δίδυμα. Με τον Ερμή κυβερνήτη του 5ου οίκου, διοχετεύετε την ενεργητικότητά σας σε δημιουργικές ασχολίες και έχετε συγγραφική ικανότητα. Δεν σας αρέσει να ρισκάρετε να επενδύσεις, αλλά μπορείτε να επιτύχετε στο εμπόριο, καθώς επίσης στους τομείς του Τύπου και της Πληροφορικής.

 

Με Ήλιο ή Ωροσκόπο στους Ιχθύς
ο 5ος οίκος σας είναι στον Καρκίνο

Είστε ρομαντικοί και συναισθηματικοί, αλλά συγχρόνως λίγο άστατοι. Όταν όμως βρείτε ένα αληθινό ενδιαφέρον αφοσιώνεστε πραγματικά.

Είστε πολύ ευαίσθητοι και χρειάζεστε άμεση αναγνώριση και επιδοκιμασία σε κάθε δημιουργική σας προσπάθεια. Η δημιουργικότητά σας διοχετεύεται στα καλλιτεχνικά και ειδικότερα στο θέατρο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε πιο εύκολα με το γραπτό παρά με τον προφορικό λόγο.

Η ζωή σας έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και θα νιώθετε ασφαλείς και προστατευμένοι όταν βρείτε κάποιον σύντροφο που θα μπορεί να σας φροντίζει και να συμμερίζεται τις ευαισθησίες σας. Όταν όμως βρείτε ένα αληθινό ενδιαφέρον αφοσιώνεστε πραγματικά. Στα αισθηματικά, είστε κάπως παλαιών αρχών και συντηρητικοί. Στη ζωή σας θα έλθετε αντιμέτωποι με κάποιες επώδυνες συναισθηματικές εμπειρίες από τις οποίες όμως θα μάθετε να χειρίζεστε τα συναισθήματά σας θετικά. Σας αρέσει η νύχτα και αποδίδετε καλύτερα όταν δουλεύετε κατά την διάρκειά της. Λατρεύετε να συλλέγετε γραμματόσημα, φωτογραφίες, ή έργα τέχνης.

Είστε πολύ προστατευτικοί με τα παιδιά σας. Το ενδιαφέρον για την οικογένειά σας είναι το επίκεντρο της ζωής σας, και σας αρέσει να ξοδεύετε χρόνο στο σπίτι σας για να το κάνετε άνετο και χαρούμενο. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας σε θέματα κερδοσκοπίας. Αν και δεν έχετε την τάση να ρισκάρετε, εντούτοις επενδύσεις σε κτηματική περιουσία θα ήταν ιδιαίτερα επικερδείς. Η εργασία σε τομείς που αφορούν στη θάλασσα και γενικά στο υγρό στοιχείο μπορούν να αποφέρουν ευημερία.

 

Ρένα Μεντάκη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments