0 0 votes
Article Rating

15 Απριλίου του 1938, μια φλογερή Ιταλίδα γεννιέται στην Τυνησία, και το όνομα αυτής… Κλόντ! Ναι, αυτό το σέξι θηλυκό, ξεκίνησε την ζωή του με αντρικό όνομα, όπως η ίδια εξομολογείται στην αυτοβιογραφία της. Και να σκεφτεί κανείς, ότι το όνομα Κλαούντια Καρντινάλε, πέρασε στο πάνθεον της καταγεγραμμένης γοητείας του μεσογειακού ταπεραμέντου.

Ένας ωροσκόπος στον Ταύρο με μια Αφροδίτη (κυβερνήτης ωροσκόπου), σε θέση κυριαρχίας, και έναν μαγνητικό Ουρανό να κάνουν την σύνοδο της επιτυχίας και της εξωτερικής ομορφιάς. Από κοντά και ο Άρης, να πυροδοτεί και να απογειώνει το περίσσευμα της γήινης θηλυκότητας. Η Κλαούντια Καρντινάλε, την εποχή που μεσουρανούσε, δεν ήταν η πιο όμορφη της σειράς της, αλλά η διαφορά της ομορφιά της ήταν όμοια με εκείνη των διακοσμητικών φρούτων με εκείνα που τρώγονται.

Ένα ελαφρύ ξεσκόνισμα στην χρυσόσκονη της αστραφτερής επιφάνειας και το θερμό Κριάρι μας αποκαλύπτει μία μελαγχολική πλευρά που κανείς δεν θα φανταζόταν με μια πρώτη ματιά….

…Κι όμως, ο Κριός βυθίζεται, αύτανδρος, στην φοβισμένη απόκρυψη του υδάτινου Ποσειδώνα. Εμπεριεχόμενος στον 12ο καταδικάζει το ηλιακό ζώδιο σε κάποιου είδους δυστυχία, γεγονός που ενισχύεται από τις δυσμενείς όψεις του Ήλιου, με τον Πλούτωνα και την Σελήνη. Ένα εξάγωνο με τον Δία θα μπορούσε να σώσει την κατάσταση; Για μα δούμε…

Ο κυβερνήτης του Κριού (Άρης) Βρίσκεται στον Ταύρο, στον φυσικό του 1ο οίκο, αλλά σε αρκετά στενή σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό και σε τετράγωνο με τον Δία, που εδώ είναι κυβερνήτης του 8ου και βρίσκεται στον Υδροχόο. Όλα αυτά δεν θα ήταν τόσο σοβαρά, αν δεν υπήρχαν κάποια ισχυρά δεδομένα.

Οι δεσμοί της σελήνης βρίσκονται στον άξονα Σκορπιού\Ταύρου φυσικά ζώδια του άξονα 2ου\8ου. Ο Δίας που εδώ κυβερνά 8ο, έρχεται να τονίσει ξανά την σπουδαιότητα κάποιου μηνύματος. Το τετράγωνό του με τον Άρη που με τη σειρά του είναι σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό στον 1ο (οίκο του Κριού), δηλαδή ένα τετράγωνο ανάμεσα στον κυβερνήτη του 8ου (Δία από χάρτη) και στον παραδοσιακό κυβερνήτη του Σκορπιού (Άρη), πριν την ανακάλυψη του Πλούτωνα. Η Σελήνη, βρίσκεται και αυτή στον Σκορπιό.

Ο 8ος \ Σκορπιός και όλες οι γνωστές σημασίες σου σεξ\θάνατος\βάθος\έλεγχος, κάνει την παρουσία του αισθητή με όσους τρόπους θα ήταν δυνατό να την κάνει. Το ίδιο και ο Άρης. Το αρσενικό στοιχείο στη ζωή της και η σεξουαλική ορμή, θα έπαιζαν κάποιο καθοριστικό ρόλο. Καθόλου περίεργο για το χάρτη μιας γυναίκας που κυοφόρησε τον καρπό ενός βιασμού (αγόρι).

Το παιδί αυτό ήρθε στον κόσμο και παρουσιάστηκε ως ο μικρός αδελφός της διάσημης ηθοποιού, καθώς το συμβόλαιο της κινηματογραφικής εταιρίας που υποστήριζε την καριέρα της, δεν την ήθελε με παιδιά. Ο Δίας είναι κυβερνήτης του 8ου αλλά και φυσικός κυβερνήτης του 9ου\νόμος\νομικές υποθέσεις και βρίσκεται στον Υδροχόο\11ο που είναι τα παιδιά νομικής υπόστασης.

Κυβερνήτης του 5ου της (τα παιδιά) είναι ο Ήλιος, που βρίσκεται θαμμένος στον εμπεριεχόμενο Κριό στον 12ο των κρυφών\μυστικών και σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα\Σκορπιός\8ο\σεξ αλλά και αντίθεση με την Σελήνη που κυβερνά τις εγκυμοσύνες.

Ναι αλλά η Κλαούντια Καρντινάλε έζησε και ζει μια ζωή που λίγοι είχαν και θα έχουν την ευλογία να ζήσουν. Μία ζωή γεμάτη μοναδικές εμπειρίες και δόξα. Είναι να απορεί κανείς πως μετά από όλα όσα πέρασε, μπόρεσε να σταθεί στα πόδια της και να κάνει καριέρα… Ζωή… Οικογένεια… Είναι! Αν αξιολογήσει κανείς σωστά την όψη εξαγώνου μεταξύ Πλούτωνα και Άρη, είναι ήδη αρκετό να καταλάβει από ποιο πηγάδι τραβάει το νερό της ζωής η Κλαούντια Καρντινάλε.

Οι δύο αυτοί πλανήτες, είναι ο παραδοσιακός και ο μεταγενέστερος κυβερνήτης του Σκορπιού και η ενέργεια τους είναι παρόμοια, ως και συμπληρωματική. Ο Άρης, είναι ταυτόχρονα και κυβερνήτης του ζωδίου της και στην φυσική γωνιακή του θέση, ενώ ο Πλούτωνας βρίσκεται επίσης στον γωνιακό 4ο, κάνοντας την όψη ακόμα πιο δυνατή.

..Και ενώ το ζώδιο που κυβερνά ο Άρης (Κριός) , βρίσκεται θαμμένο στον 12ο, ο κυβερνήτης του 12ου (Ποσειδώνας) τοποθετείται σαν θείο δώρο στον 5ο του θεάματος και των παιδιών, κάνοντας ένα θεαματικό τρίγωνο με τον υπό την ομηρία του κυβερνήτη, Άρη. Με αυτόν τον τρόπο η θλίψη μπορεί να μετατραπεί σε καλλιτεχνική έκφραση και η εμπειρία σε έμπνευση.

Στις σελίδες τις αυτοβιογραφίας της, λένε πως συναντά κανείς μεγάλα ξεσπάσματα λυρισμού και πόνου. Δεν με εκπλήσσει καθόλου με τόσο 8ο\Σκορπιό… Τόσο 12ο\Ιχθύ… Με ένα τόσο ενδιαφέρον καρμικό μονοπάτι… Άλλωστε, η ίδια δηλώνει ότι σέβεται και πιστεύει στο πεπρωμένο που στην χώρα που γεννήθηκε το αποκαλούν «μαγκτούμπ». Χρόνια σου πολλά Κλαούντια… Εσύ ξέρεις περισσότερο από τον καθένα ότι… «μαγκτούμπ», φυγείν αδύνατον!

 

Κάτια Κ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments