0 0 votes
Article Rating

Εύχομαι ολόψυχα ο εορταστικός Δεκέμβρης, να φέρει τις αλλαγές που μας υπόσχεται αλλά με ήρεμο τρόπο, χωρίς διασπάσεις, φανατισμούς, βία, καταστροφές, συγκρούσεις και πολεμική διάθεση. Να μας αφήσουν τα άστρα να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε για έναν καλύτερο πιο δίκαιο κόσμο με ειρήνη και ευημερία. Ας μην μας “παγώσει το όνειρο” και ας μην επιτείνει κι άλλο την βία, την φτώχεια, την ανασφάλεια και τον φόβο.

Στις 26 Νοεμβρίου και ώρα 0:44:12 πμ. έγινε η Πανσέληνος, στην 3ο:20’ μοίρα των Διδύμων, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 26η Νοεμβρίου, Μαΐου, Φεβρουαρίου και Αυγούστου. Η πανσέληνος στους Διδύμους ωθεί τον άνθρωπο να κινείται συνεχώς, να συναλλάσσεται και να επικοινωνεί με άλλους ανθρώπους και να ταξιδεύει. Δεν μπορεί να περιοριστεί μέσα στα στενά όρια του σπιτιού του ή να απομονωθεί για να εργαστεί μόνος του. Θέλει μεγάλη προσοχή αυτό το διάστημα που κυριαρχεί ένα συγκεχυμένο κλίμα στις συναλλαγές μας με τους άλλους ανθρώπους. Υπάρχει αδυναμία να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα μας ρεαλιστικά και πρακτικά, έτσι μπορεί να μπλέξουμε σε ένα κυκεώνα προβλημάτων. Για χάρη της επικοινωνίας με τους άλλους, γινόμαστε, άλλοι φανατικοί στις απόψεις μας και άλλοι περισσότερο υποχωρητικοί και θα είναι δύσκολο να διακρίνουμε τους έντιμους από τους ανέντιμους ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να μας παρασύρουν να κάνουμε λάθη. Χρειάζεται πολύ προσοχή γιατί εύκολα, θα μπορούσαμε έρθουμε αντιμέτωποι με τις ηθικές μας αρχές ή με τον νόμο, από επιπολαιότητα, αφηρημάδα ή από λάθος. Επίσης οι συζητήσεις μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις, οι συμφωνίες μπορεί να αποδειχθούν απάτη και τα όνειρα ουτοπικά. Μια ιδιαίτερη φροντίδα στην υγεία μας θα ήταν απαραίτητο αυτή την περίοδο. Οι ιώσεις είναι σε έξαρση τώρα. Οποιαδήποτε ενόχληση δεν θα πρέπει να την παραβλέψουμε αλλά να μην αρκεστούμε σε μία και μόνο διάγνωση. Με λίγα λόγια αυτή η πανσέληνος μας λέει ότι η πραγματικότητα έρχεται να “παγώσει” το όνειρο ή να μας φέρει αντιμέτωπους με τα λάθη μας. Αυξάνει τον φανατισμό, την αδικία, την φτώχεια, την ανασφάλεια, την απογοήτευση και τις ασθένειες.

Στις 11 Δεκεμβρίου και ώρα 12:29:21 μμ. γίνεται η Νέα Σελήνη, στην 19ο:02’ μοίρα του Τοξότη, θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων (Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθείς) οι οποίοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 11η Δεκεμβρίου, Ιουνίου, Μαρτίου και Σεπτεμβρίου. Μια Νέα Σελήνη που ωθεί τον άνθρωπο να γίνει πιο αισιόδοξος, πιο χαρούμενος, πιο εξωστρεφής. Έτσι κι αλλιώς λόγω της εορταστικής ατμόσφαιρας των Χριστουγέννων, χρειαζόμαστε να αφήσουμε για λίγο πίσω τα προβλήματα για να περάσουμε όμορφα αυτές τις ημέρες. Αυτή τη δύσκολη εποχή, γίνεται επιτακτική η ανάγκη, όσο ποτέ άλλοτε, να έρθουμε πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να ανταλλάξουμε ευχές και να περάσουμε χρόνο μαζί τους. Η φτώχια και η αδικία μας ευαισθητοποιεί και η τάση να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο είναι πιο έντονη τώρα (ASC στους Ιχθείς, Ποσειδώνας στον 12ο Νέα Σελήνη τρίγωνο με Χείρωνα στους Ιχθείς). Ο ωροσκόπος του χάρτη και ο κυβερνήτης του δείχνουν, ανησυχία, φόβο και απογοήτευση από την γενική κατάσταση γύρω μας. Επίσης χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση διότι οι δύσκολες όψεις, φέρνουν εκρήξεις θυμού με απρόβλεπτες αντιδράσεις και ενέργειες όπου θα έχουν σαν αποτέλεσμα διάλυση συνεργασιών, ρήξη σχέσεων, διασπάσεις ομάδων και ατυχήματα. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα αλλά και η αντίθεση του Άρη από τον Ζυγό με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, πολύ σκληρές όψεις, οι οποίες μας προϊδεάζουν για πολύ δύσκολες και απρόβλεπτες καταστάσεις που θα αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι, παγκοσμίως αλλά και στην χώρα μας. Είναι σαν να λέμε “μια σπίθα μπορεί να είναι η αιτία που θα κάψει τα πάντα”. Απρόβλεπτες είναι οι καταστάσεις οι οποίες θα προκύψουν και στην πολιτική ζωή της χώρας.

Η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο του Σκορπιού στις 5 Δεκεμβρίου. Απέναντι από ζώδιο της τον Ταύρο, η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι σε αδυναμία. Άρα δυσκολεύεται λίγο στις σχέσεις της με τους άλλους ανθρώπους. Πληγώνεται εύκολα και μπορεί να εκφράζει συναισθήματα ζήλιας όταν νοιώθει ότι την παραμελούν τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ζητά συχνά την επιβεβαίωση της αγάπης των δικών της ανθρώπων κάτι που την κάνει κουραστική, γιατί φοβάται την εγκατάλειψη και την προδοσία.

Στις 10 Δεκεμβρίου ο Ερμής θα μπει στον Αιγόκερω. Ο Ερμής στον Τοξότη οι άνθρωποι ενδιαφέρονται πιο πολύ να μιλούν παρά να πληροφορούνται. Μας αρέσει να διδάσκουμε τους άλλους παρά να διδασκόμαστε. Μας βοηθά όμως να είμαστε ευχάριστοι και με χιούμορ. Μετά τις 10/12 μπαίνει στον Αιγόκερω και σοβαρεύεται, γίνεται αντικειμενικός, πρακτικός και οργανωτικός και έτσι προστατεύει τον άνθρωπο από υπερβολές και άστοχες κινήσεις και σκέψεις. Δίνει στον άνθρωπο ευελιξία, καλή κρίση και φρόνηση στη σκέψη και στις συναλλαγές του.

Η Αφροδίτη κινείται γρήγορα και στις 30 Δεκεμβρίου θα μπει στον Τοξότη. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη είναι ενθουσιώδης και ζεστή και ψάχνει την αρμονία και την ομορφιά στην πρόοδο και την ελευθερία. Οι περιορισμοί και οι αποκλειστικότητες την εξουθενώνουν, θέλει να μάθει και να χαρεί τα πάντα. Γίνεται εύθικτη όταν της στερούν το δικαίωμα της επιλογής. Είναι κοινωνική και ευχάριστη. Αγαπά όλο τον κόσμο.

 

Ο Ουρανός γυρίζει σε ορθή φορά στις 26 Δεκεμβρίου, η αλλαγές, οι αιφνιδιασμοί, οι εκπλήξεις και οι μεταρρυθμίσεις θα προχωρήσουν απρόσκοπτα, χωρίς αναβολές, πισωγυρίσματα και καθυστερήσεις. Ο Ουρανός στον Κριό και ορθόδρομος πυροδοτεί εξελίξεις και δίνει την ώθηση στον άνθρωπο να κάνει γρήγορα αυτά που στο παρελθόν ανέβαλλε.

 

Τι θα φέρει ο Δεκέμβριος στα ζώδια

 

Κριός

Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται αυτή την περίοδο σε ένα από τα αδέλφια ή τα εξαδέλφια σας ή κάποιο κοντινό σας πρόσωπο. Με τα πρόσωπα του περιβάλλοντος σας προσπαθήστε να παραμείνετε όσο πιο ειλικρινείς και έντιμοι γίνεται, διότι μπορεί να δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Η ευαισθησία σας είναι αυξημένη και θα κάνετε ότι περνάει από χέρι σας για να απαλύνετε το πόνο όποιου γνωρίζετε ότι υποφέρει. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και όταν αισθάνεστε κουρασμένοι αυξήστε τις ώρες ύπνου ή μείνετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι για να χαλαρώνετε. Μετά τις 11 Δεκεμβρίου σκέφτεστε να κάνετε μια νέα αρχή που έχει σχέση με την μελέτη ή τις σπουδές. Χρειάζεστε να ασχοληθείτε με κάτι ενδιαφέρον ή περιπετειώδες που εξάπτει την φαντασία και το πνεύμα, μακριά από τα ίδια και τετριμμένα. Είναι ένα δύσκολο διάστημα αυτό, γι’ αυτό θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην θυμώνετε με το παραμικρό αλλά ούτε να απαντάτε σε προκλήσεις διότι ένας διαπληκτισμός μπορεί να καταλήξει σε ρήξη στη σχέση μας με τον/την σύντροφο ή τον συνεταίρο σας.

Ταύρος

Το ενδιαφέρον σας αυτό τον μήνα στρέφεται στα οικονομικά σας ζητήματα. Ίσως σας ταλαιπωρεί ένα παλιό χρέος και ψάχνετε λύση. Ενδεχομένως όμως να υπάρξει μια απώλεια ή μια μείωση στο εισόδημα σας ή στο εισόδημα του/της συντρόφου. Αυτό που πραγματικά επιθυμείτε αυτό τον καιρό, είναι να υπάρξει σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σας. Προστατέψτε ότι θεωρείτε εσείς πολύτιμο διότι από κακό χειρισμό, αφέλεια ή αδιαφορία μπορεί να χάσετε κάτι σημαντικό. Στην εργασία σας, είστε συμπαθείς αλλά δύσκολα μπορεί αυτό να βοηθήσει. Μετά τις 11 Δεκεμβρίου τα εργασιακά θέματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Οι αναπάντεχες εξελίξεις δεν έχουν σχέση με το πόσο επαρκείς είστε στη δουλειά σας αλλά με την γενική κατάσταση στην αγορά εργασίας. Πολύ πιθανόν αυτό το διάστημα να υπάρξει μια καλύτερη εξέλιξη στα οικονομικά του/της συζύγου και έτσι θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε παλιές οφειλές σας. Οι ιώσεις είναι σε έξαρση αυτή την περίοδο γι αυτό προστατευτείτε.

Δίδυμοι

Με τη Πανσέληνο στο ζώδιο σας μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να εστιάσετε την προσοχή σας στον εαυτό σας αλλά μην αμελήσετε να σκεφτείτε και πως οι ανάγκες σας μπορούν να δέσουν αρμονικά με τις ανάγκες των άλλων και ιδιαίτερα με αυτές του/της συντρόφου σας. Επιπόλαιες ενέργειες και λάθη μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση σας. Προσπαθήσετε να παραμείνετε όσο πιο αντικειμενικοί και έντιμοι γίνεται για να μην διαλύσετε μια σχέση άδικα. Είναι η περίοδος κατά την διάρκεια της οποίας θα κληθείτε να ολοκληρώσετε τυχόν εκκρεμότητες από το παρελθόν. Αποφύγετε επαφές με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε πολύ καλά ή που η ηθική τους δεν είναι και τόσο άμεμπτη διότι μπορεί εύκολα να παρασυρθείτε σε λάθη. Μετά τις 11 Δεκεμβρίου θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε πολλούς ανθρώπους και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες. Όσοι από σας βρίσκεστε ήδη σε μια ερωτική σχέση, αυτός ο μήνας θέλει πολύ προσοχή και ψυχραιμία γιατί φέρνει αναστατώσεις και ρήξεις στους δεσμούς.

Καρκίνος

Ιδανική περίοδος αυτή για να αποσυρθείτε από την κοινωνική ζωή, να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Η καθημερινότητα είναι τόσο δύσκολη και κουραστική και αποζητάτε όσο τίποτα άλλο, ηρεμία και γαλήνη. Δώστε περισσότερη προσοχή στην υγεία σας, αποφύγετε τα μέρη όπου υπάρχει συνωστισμός διότι οι ιώσεις είναι σε έξαρση αυτό τον καιρό. Οποιαδήποτε ενόχληση στην υγεία σας θα πρέπει να την ερευνήσετε. Υποφέρετε από την αδικία που υπάρχει γύρω σας. Νοιώθετε την ανάγκη να προσφέρετε συναισθηματικά και υλικά σ’ αυτούς που υποφέρουν. Μετά τις 11 Δεκεμβρίου αρχίζει πάλι η ρουτίνα σας. Αρχίζετε κανονικά εργασία και συγχρόνως τις αγγαρείες της καθημερινότητας. Επιβάλλεται αυτό το διάστημα να παραμείνετε ψύχραιμοι διότι μπορεί εντελώς ξαφνικά να προκύψουν οικογενειακά προβλήματα, εντάσεις και διαφωνίες που σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να φτάσουν σε ακραίες καταστάσεις. Μπορεί να μην καταλαβαίνετε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά όμως θα πρέπει να κάνετε μεγάλες υποχωρήσεις μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Λέων

Αυτό τον μήνα μπορεί να μην πιέζεται αρνητικά από τα άστρα το ζώδιο σας, όμως κάποιοι τομείς της ζωής σας θα επηρεαστούν από την γενική κατάσταση. Το πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβρη, μπορεί να φέρει αποτυχία στην ολοκλήρωση ενός έργου με το οποίο είχατε ξεκινήσει να εργάζεστε με ένα φιλικό πρόσωπο ή μπορεί να φέρει απογοήτευση από κάποιο φιλικό πρόσωπο. Ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με την διάψευση των προσδοκιών σας, τα σχέδια σας να αποδειχτούν ουτοπικά και μια επιπολαιότητα στην επιλογή φιλικών δεσμών. Μετά τις 11 Δεκεμβρίου το ενδιαφέρον στρέφεται στα παιδιά σας. Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο μαζί τους και απολαμβάνετε μαζί τους, όμορφες στιγμές. Όσοι από σας είστε αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε ή να ερωτευτείτε. Όμως πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι για κάθε αναπάντεχη ανατροπή του προγράμματος σας και να συγκρατείτε το θυμό σας όταν σας προκαλούν. Ο εκνευρισμός μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα στις σχέσεις σας αλλά μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα ή ζημιές.

Παρθένος

Έρχεστε αντιμέτωποι με τα λάθη, τις παραλήψεις ή την αφηρημάδα σας, στην επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή. Έρχεστε αντιμέτωποι με την αλήθεια, μυστικά και ψέματα φανερώνονται. Άνθρωποι δικοί σας, τους οποίους εμπιστευόσαστε μπορεί να αποδειχτούν ότι πρόδιδαν την εμπιστοσύνη σας ή υπήρχαν μυστικά μεταξύ σας. Μετά απ’ αυτή την αποκάλυψη τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Η εμπιστοσύνη θα χαθεί και οι σχέσεις θα κλονιστούν. Αυτό το διάστημα αποφύγετε να κάνετε συνεταιρισμούς ή να εμπλακείτε με τα δικαστήρια διότι δεν θα έχει καλή έκβαση η υπόθεση σας. Μετά τις 11 Δεκεμβρίου το σπίτι και η οικογένεια θα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Παράλληλα θα αυξηθεί η επιθυμία σας να μείνετε περισσότερο χρόνο μέσα στο σπίτι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα ενδιαφερθείτε επίσης για εκκρεμότητες ή εργασίες που χρειάζεται το σπίτι. Ηρεμία χρειάζεστε, γιατί το άγχος και οι ανασφάλειες σας, αναστατώνουν τη ζωή σας και δεν απολαμβάνετε τις απλές καθημερινές χαρές της ζωής. Αναπάντεχα, έκτακτα έξοδα σας αποδιοργανώνουν.

Ζυγός

Υπάρχει έντονο άγχος και κούραση αυτή την περίοδο, διανύετε κοντινές και μακρινές αποστάσεις αρκετά συχνά. Κάποιοι από σας, αποτυγχάνετε να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας και αυτό είναι κάτι που σας αγχώνει. Κάποιοι άλλοι, λαχταράτε να σπάσετε τον ασφυκτικό κλοιό μέσα στον οποίο αισθάνεστε ότι είστε εγκλωβισμένοι, να ξεφύγετε από την κουραστική καθημερινότητα σας και τις δυσκολίες και να ταξιδέψετε μακριά, πολύ μακριά. Εκεί όπου θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να διώξετε το στρες. Αυτή την εποχή δεν θα πρέπει να αμελείτε την υγεία σας. Αποφύγετε τον πολύ κόσμο διότι οι ιώσεις είναι σε έξαρση. Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται μετά τις 11 Δεκεμβρίου, έχετε πολλά να κάνετε, δουλειές ρουτίνας, ταξιδάκια, συναντήσεις και προσκλήσεις γνωστών και φίλων βρίσκονται σε αναμονή. Εσείς θα επιλέξετε που και πως θα περάσετε καλύτερα. Διατηρήστε όμως την ηρεμία και την ψυχραιμία σας, διότι με τον Άρη στο ζώδιο σας υπάρχει έντονος εκνευρισμός και κρατάτε πολύ θυμό μέσα σας έτοιμο εκραγεί. Αν αφήσετε αυτό τον θυμό ελεύθερο οι επιπτώσεις θα είναι διαμάχες, συγκρούσεις και ρήξη στις σχέσεις.

Σκορπιός

Αυξημένο θα είναι το ενδιαφέρον σας, αυτή την περίοδο, σε θέματα οικονομικά που σχετίζονται με χρέη, φόρους και κοινά χρήματα με τρίτους. Μπορεί αυτή την δύσκολη εποχή να είναι το ζητούμενο σας η σταθερότητα και η ασφάλεια όμως δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για τίποτα. Γι αυτό θα πρέπει να μην αφήνετε οικονομικές εκκρεμότητες και να είστε προσεκτικοί με την διαχείριση των εισοδημάτων σας. Αυτό τον καιρό μαθαίνετε ότι οι εξιδανικεύσεις αφήνουν μια αίσθηση απογοήτευσης όταν έρχεται η πραγματικότητα να φανερώσει την πραγματική εικόνα του γεγονότος ή του προσώπου που θεοποιήθηκε. Μετά την 11 Δεκεμβρίου γίνεστε δραστήριοι και πιο εξωστρεφείς και θα έχετε ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημα σας. Όμως αισθήματα ανησυχίας, φόβου, άγχους και έντονου εκνευρισμού σας καταλαμβάνουν και δημιουργούν ένα δύσκολο κλίμα και εχθρότητες στις επαφές σας με τους άλλους ανθρώπους αλλά και τους συναδέλφους σας στην δουλειά.

Τοξότης

Μήνας των γενεθλίων σας ο Δεκέμβριος, σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη, δημιουργική χρονιά, γεμάτη χαρούμενες στιγμές. Αυτή την περίοδο επαναξιολογείτε την σχέση με τον/την σύντροφο σας για να διαπιστώσετε αν λειτουργεί σωστά και που έγιναν λάθη. Η πραγματικότητα έρχεται να αποδείξει αν τα όνειρα σας βγήκαν αληθινά ή υπήρξε εξιδανίκευση στη σχέση σας. Αν όλα είναι καλά θα σκεφτείτε να νομιμοποιήσετε τον δεσμό σας. Μετά τις 11 Δεκεμβρίου θα αισθάνεστε την ανάγκη να κάνετε κάποιες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή αλλά και στον εαυτό σας και στο πως παρουσιάζεστε στους άλλους. Κατ’ αρχήν αλλάζουν οι συνήθειες σας, γίνεστε ακόμα πιο ενεργητικοί και ενθουσιώδεις. Καινούργιοι άνθρωποι, καινούργια ενδιαφέροντα, καινούργιες εμπειρίες έρχονται να δώσουν μια άλλη διάσταση στη ζωή σας. Την περίοδο αυτή αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με οποιονδήποτε από τον κοινωνικό σας κύκλο γιατί η συζήτηση μπορεί να εκτραπεί και να καταλήξει σε άγριο καυγά.

Αιγόκερος

Θέλει μεγάλη προσοχή αυτό το διάστημα που κυριαρχεί ένα συγκεχυμένο κλίμα στις συναλλαγές σας με τους συναδέλφους στη δουλειά. Στο χώρο της εργασίας σας αποφύγετε τις πολλές επαφές και τις προσωπικές συζητήσεις διότι υπάρχει μια αδυναμία να εντοπίσετε τα αρνητικά άτομα, έτσι μπορεί να μπλέξετε σε ένα κυκεώνα προβλημάτων. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε στις δοσοληψίες σας με τους άλλους ανθρώπους να είστε ακέραιοι και ειλικρινής. Δώστε προσοχή στην υγεία σας για να αποφύγετε τις ιώσεις της εποχής οι οποίες είναι σε έξαρση τώρα. Μετά τις 11 Δεκεμβρίου είναι ιδανική περίοδος για να αποσυρθείτε από την κοινωνική ζωή, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Αποζητάτε όσο τίποτα άλλο ηρεμία και γαλήνη. Χρειάζεστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας να σκεφτείτε και να ηρεμείτε από τις εντάσεις. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να προκαλέσετε τον θυμό των προϊσταμένων ή των συνεργατών σας. Μπορεί να σας θεωρήσουν απειλή για την δική τους θέση ή εξέλιξη και θα είστε εσείς οι χαμένοι.

Υδροχόος

Δεν αντέχετε καθόλου την μοναξιά ετούτο το διάστημα, θέλετε να κινείστε συνεχώς να συναλλάσσεστε, να επικοινωνείτε με άλλους ανθρώπους και να ταξιδεύετε. Αισθάνεστε την ανάγκη να απελευθερώσετε το παιδί που κρύβεται μέσα σας και να ζήσετε στιγμές ξέγνοιαστες. Η φιλία, ο έρωτας, η αγάπη, τα παιδιά, η διασκέδαση και ότι σας δίνει χαρά, είναι θέματα στα οποία εστιάζετε το ενδιαφέρον σας. Όμως αυτό το διάστημα είναι δύσκολο να διακρίνετε τους έντιμους και ειλικρινείς ανθρώπους από αυτούς που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν για το δικό τους όφελος. Μην εμπιστεύεστε ανθρώπους τους οποίους δεν γνωρίζετε πολύ καλά από το παρελθόν διότι μπορεί να αποδειχτούν επιζήμιοι. Καινούργιοι έρωτες και τυχερά παιχνίδια δεν ευνοούνται. Μετά τις 11 Δεκεμβρίου το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στο τομέα της φιλίας. Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται υπερβολικά και επιθυμείτε έντονα την συντροφιά καλών, αγαπημένων φίλων και μια καινούργια φιλία γεννιέται τώρα. Κάποια λόγια που μπορεί να ειπωθούν μεταξύ φίλων μπορεί να πληγώσουν. Να είστε προσεκτικοί όταν ταξιδεύετε, όταν οδηγείτε και όταν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα.

Ιχθείς

Οι κοινωνικές και επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι αρκετά απαιτητικές και νοιώθετε ότι δεν έχετε αρκετή δύναμη για να αντεπεξέλθετε. Προτιμάτε την ηρεμία του σπιτιού σας. Τώρα είναι μια καλή περίοδος να κάνετε ένα διάλειμμα και να αποσυρθείτε για λίγο στον χώρο του σπιτιού σας, να ξεκουραστείτε και να τα βρείτε λίγο με τον εαυτό σας. Σας καταλαμβάνει μια νοσταλγία για πρόσωπα και καταστάσεις από τα παλιά. Πρέπει να παραμείνετε απολύτως ειλικρινείς και έντιμοι στις συναλλαγές σας με τους άλλους ανθρώπους διότι η εποχή αυτή είναι περίεργη και μπορεί να δημιουργηθεί λάθος εντύπωση για το πρόσωπο σας. Μετά τις 11 Δεκεμβρίου θα είναι μια καλή στιγμή για να επινοήσετε καινούργια επαγγελματικά σχέδια τα οποία θα σας βοηθήσουν να θέσετε καινούργιους επαγγελματικούς στόχους. Έχετε την ευκαιρία να επιδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας που θα σας προβάλλουν σαν επαγγελματίες. Οικονομικά ή κληρονομικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν εντελώς ξαφνικά.

Άννα Σχοινοπλοκάκη

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments