0 0 votes
Article Rating

Ζόρικες οι συνθήκες με την πρώτη Έκλειψη του 2016 ενόψει. Οι συνθήκες πολύ στριμωγμένες, όπως δείχνει η συγκυρία της συνόδου του Πλούτωνα με τον Ωροσκόπο του χάρτη, για τις συντεταγμένες της Ελλάδας, ενώ η ίδια η Έκλειψη γίνεται για άλλη μία φορά στον άξονα των Οικονομικών και κρίνει ζητήματα για τη χώρα.

Για τα οικονομικά βέβαια υπάρχουν αντιτιθέμενες απόψεις. Από τη μία ο Δίας απέναντι από την Έκλειψη δείχνει ότι προσπαθήσει να βοηθήσει με τη μορφή οικονομικής τεχνογνωσίας και ρυθμίσεων, αλλά και μικρής, ελέω έλλειψης δυνάμεων του Δία στην Παρθένο οικονομικής βοήθειας, από την άλλη ο Κρόνος στον Τοξότη δυναμιτίζει την αντίθεση, μετατρέποντας την σε ΤΑΥ και από τον 11ο οίκο βάζει φωτιά στο κοινοβουλευτικό και κομματικό τοπίο. Τα αποτελέσματα βέβαια θα τα δούμε μακροπρόθεσμα καθώς ο Κρόνος θα επανέλθει σε αυτές τις θέσεις μες το 2016 και τον Σεπτέμβριο θα έχουμε από κει και το πέρασμα του ’ρη.

 

Ο Ουρανός στον 4ο οίκο ταιριάζει γάντι με την αναστάτωση στην επαρχία της χώρας, τους καταυλισμούς, τους πρόσφυγες και το γενικό συναγερμό. Σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, δείχνει ποιοι τον υποστηρίζουν και ποιοι τον πολεμάνε.

Σε κάθε περίπτωση ο Πλούτωνας στον Ωροσκόπο μπορεί συμβολικά να συνδέεται και με το εξής απλό ζήτημα του κλεισίματος των συνόρων, μπορεί όμως να σημαίνει και την αλλαγή της γνώμης για την Ελλάδα από το εξωτερικό και τους ως τώρα φίλους και συμμάχους.

Σημαντικό το γεγονός ότι ο Ωροσκόπος είναι κοντά στη θέση του Ήλιου στο χάρτη της Ελλάδας του 1822 και ενεργοποιεί το τετράγωνο του Ήλιου αυτού με τη σύνοδο Δία-Κρόνου. Η Έκλειψη βάζει φωτιά στις διεθνείς σχέσεις της χώρας δίνοντας μία πρόγευση του τι θα γίνει όταν ο Ουρανός φτάσει το καλοκαίρι κι αυτός στις ίδιες θέσεις.

Τα αποτελέσματα αυτής της έκλειψης θα τα δούμε πιθανόν το Σεπτέμβριο που θα ακολουθήσει Έκλειψη στον ίδιο άξονα με αντίστροφα ζώδια. Ως τότε Ιχθείς και Παρθένος ιδρώνουν να τακτοποιήσουν τα ασυμμάζευτα στον κόσμο, σε οικονομικά, μετανάστευση, διεθνείς σχέσεις.

Ας δούμε τώρα τις λέξεις κλειδιά για τα ζώδια

Κριός
Απαρχές νέων κινήσεων για σας, οι οποίες όμως σύντομα θα ανασταλούν λόγω αναδρομής του κυβερνήτη σας. Ήδη απεργάζεστε πάντως μελλοντικά σχέδια ή ταξίδια

Ταύρος
Δεν υπάρχουν αλλαγές προς το παρόν στα δρομολογημένα. Ζειτε περίοδο ελευθερίας, που ίσως μερικές φορές όμως να εμπεριέχει και μοναξιά. Εκμεταλλευτείτε τους κενούς σας χρόνους για να φιλοσοφήσετε.

Δίδυμοι
Αρκετά μπλεγμένοι στη μετάφραση, παρασύρεστε από μη αντικειμενικές θεάσεις των γεγονότων, πιστεύετε όμως στο αίσιο τελικό αποτέλεσμα. Ας ελπίσουμε ο Ποσειδώνας να σας δικαιώσει

Καρκίνος
Ταλαιπωρήστε στη δουλειά, οι φίλοι σας εγκαταλείπουν, αλλά οικονομικά ευνοείστε ακόμα και ερωτικά διευρύνεστε. Να θυμάστε ότι και στις μεγάλες δυσκολίες, κάπου υπάρχει πάντα μία αποζημίωση.

Λέων
Οικονομικές εύνοιες που θα ξοδευτούν όμως σύντομα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων. Είστε πάντως σίγουρα πιο ευνοημένοι από άλλους

Παρθένος
Ο έρωτας πιθανόν να χτυπήσει την πόρτα σας αυτές τις μέρες. Το ίδιο όμως και η παρεξήγηση. Προσπαθήστε να αποφύγετε το ένα και να κρατήσετε το άλλο. Και μην κρατήσετε αυτό που συνήθως είστε επιρρεπείς. Δηλαδή το δεύτερο.

Ζυγός
Ενδιαφέρον διάστημα εξερεύνησης ευκαιριών στα ερωτικά σας. Πιθανές γνωριμίες και φλερτ που θα σας ανανεώσουν και θα σας τονώσουν. Κρατήστε την εμπειρία χωρίς να κολλήσετε και προχωρήστε.

Σκορπιός
Εξωστρέφεια, ναι, αλλά προς το παρόν προσοχή στα προσωπικά σας, γιατί πολλές κόντρες βλέπω ενόψει και τα νεύρα σας να μην κρατώνται. Κάποιος θα πάει σπίτι του ως αεριωθούμενο και συντόμως

Τοξότης
Λίγο εξαφανισμένοι, μπλεγμένοι σε οικονομικές εκκρεμότητες και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, δεν περνάτε και άσχημα, αλλά ίσως λίγο πληκτικά για τα γούστα σας. Παρόλα αυτά, αναγνωρίζεται ότι είναι ένα απαραίτητο στάδιο για την επαγγελματική σας ανέλιξη

Αιγόκερως
Με μικρές ανοχές στη βλακεία πλέον, φαίνεται ότι δεν έχετε αντοχές και υπομονή σε όσους αδυνατούν να κατανοήσουν τα αυτονόητα. Αλλάξτε σπίτι, επισκεφτείτε το χωριό, πάντως σίγουρα μη μένετε στην πόλη και στα συνηθισμένα που πλέον σας πνίγουν.

Υδροχόος
Ανατροπές στα περιουσιακά σας και βοήθειες από φίλους με γνώση με την έκλειψη που μας έρχεται, ωστόσο οι αλλαγές που θα θέλατε να κάνετε θα έχουν εμπόδια και ίσως το περιβάλλον σας αποτρέψει. Πάρτε αποφάσεις ήρεμα, και μη βιάζεστε προς τη μία ή προς την άλλη κατεύθυνση.

Ιχθείς
Δύσκολα τα οικονομικά θέματα, αλλά ευτυχώς ο σύντροφος στηρίζει. Βέβαια αντιμετωπίζει πλέον κι αυτός αυτό το διάστημα τα δικά του θέματα, γι’ αυτό μην επιβαρύνετε την κατάσταση. Προσπαθήστε να τον ανακουφίσετε όσο γίνεται, για να συνεχίσει να σας στηρίζει.

Βασίλης Παπαδολιάς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments