0 0 votes
Article Rating

Οι αστεροειδείς είναι πετρώδη σώματα, πολύ μικρά για να καταταγούν στους πλανήτες ενώ έχουν και διαφορετικές τροχιές από αυτούς μιας και κινούνται σε πολύ ελλειπτικές τροχιές, κυρίως ανάμεσα στον Άρη και το Δία.

Ο αστεροειδής Ήρα, ένας από τους μεγαλύτερους της κύριας ζώνης αστεροειδών, ανακαλύφθηκε από το Γερμανό αστρονόμο Karl Harding το 1804. Έχει μέση απόσταση από τον Ήλιο 2,67 αστρονομικές μονάδες, κλίση τροχιάς ως προς την εκλειπτική 13,0° , εκκεντρότητα 0,256 και φαινόμενο μέγεθος στη μέση αντίθεση 8,7 και σε απόσταση μίας αστρονομικής μονάδας από τη Γη και από τον Ήλιο 5,33.

Η διάμετρός του είναι 272 χλμ. και η σύνθεσή του είναι κατά βάση πυριτική. Περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του σε 7 ώρες και 12,8 λεπτά και ολοκληρώνει μία περιφορά γύρω από τον Ήλιο σε 1.594 ημέρες. Διεθνώς ονομάζεται Juno 3, προς τιμήν της Juno, συζύγου του ρωμαϊκού θεού Jupiter ο οποίος αντιστοιχεί στον ελληνικό Δία (και η Juno στην Ήρα).

 

Μυθολογικά στοιχεία
Ήρα: η Βασίλισσα των Θεών

Στην ελληνική μυθολογία, η Ήρα ήταν αδερφή και σύζυγος του Δία, κόρη του Κρόνου και της Ρέας. Ήταν η θεά του γάμου και προστάτιδα των γυναικών. Η Ήρα αποστρεφόταν και τιμωρούσε τη συζυγική απιστία και με αυτή την έννοια ερμηνεύεται η ζηλοτυπία της για τον άπιστο Δία και οι καταδιώξεις των ερωμένων του, για τις οποίες είχαν δημιουργηθεί πολλοί μύθοι κατά την αρχαιότητα. Συχνά η Ήρα περιγραφόταν ή απεικονιζόταν κρατώντας κάποιο σκήπτρο, ως σύμβολο κυριαρχίας ή έχοντας στα χέρια της ρόδι, ως σύμβολο γονιμότητας. Άλλα γνωστά σύμβολα της Ήρας ήταν ο κούκος που συμβόλιζε τον ερχομό της άνοιξης, το παγόνι, και διάφορα λουλούδια και φυτά που συμβόλιζαν την ευλογία της φύσης.

Κατά το μύθο, ο Κρόνος την κατάπιε, προσπαθώντας να πολεμήσει τη μοίρα του, καθώς η Γαία και ο Ουρανός του είχαν προφητεύσει πως ένας απόγονός του θα διεκδικούσε την εξουσία. Μόνο όταν η Ρέα κατόρθωσε, με τέχνασμα, να ξεγελάσει τον Κρόνο, τότε η Ήρα μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια της, ξαναείδε το φως. Μετά την εκθρόνιση του Κρόνου, ο Δίας τη ζήτησε σε γάμο όμως εκείνη αρνήθηκε. Τρελός από έρωτα για την αδερφή του, ο Δίας δεν παραιτήθηκε από τους σκοπούς του.

Μια βροχερή, χειμωνιάτικη μέρα, καθώς η θεά περπατούσε στο δάσος, ο Δίας μεταμορφώθηκε σε κούκο και έπεσε στα πόδια της ανυποψίαστης Ήρας. Η θεά λυπήθηκε το μισοπαγωμένο πλασματάκι. Έσκυψε, το πήρε στην αγκαλιά της, το χάιδεψε και το ζέστανε στους παρθενικούς της κόρφους. Τότε ο βασιλιάς των θεών πήρε την πραγματική του μορφή. Επιβλητικός και πανίσχυρος εξουδετέρωσε και τις τελευταίες αντιστάσεις της θεάς. Η Ήρα νικήθηκε, υποτάχθηκε, έγινε για πάντα δική του, αφού πρώτα εξασφάλισε «υπόσχεση γάμου». Από το γάμο της Ήρας και του Δία γεννήθηκαν ο Άρης, η Ήβη και η Ειλείθυια. Σύμφωνα με τον Όμηρο, γεννήθηκε και ο Ήφαιστος, ενώ κατά τον Ησίοδο η Ήρα γέννησε μόνη της τον Ήφαιστο, χωρίς τη συμμετοχή του Δία.

Οι θεϊκές ιδιότητες της Ήρας ποικίλλουν ανάλογα με τον τόπο: σε κάποιες περιοχές λατρευόταν ως θεά του νυχτερινού φωτός, το οποίο πηγάζει από τη Σελήνη ή ακόμα και ως θεά των καταιγίδων ή της γονιμότητας` συνήθως όμως την τιμούσαν ως βασίλισσα των ουρανών. Στη ρωμαϊκή μυθολογία, η Ήρα ταυτίζεται με τη ρωμαϊκή θεότητα Juno (Γιούνο), σύζυγο του ύπατου των θεών Jupiter (Ζευς). Η Γιούνο των Ρωμαίων συγκέντρωνε περίπου τις ίδιες ιδιότητες που αποδίδονταν στην ελληνική Ήρα. Ως προστάτιδα του γάμου έφερε την επωνυμία Pronuba (γαμηλία) και ως προστάτιδα των τοκετών Lucina (από τη λατινική λέξη lux = φως).

 

Αστρολογικά στοιχεία

Σε αστρολογικό επίπεδο, η Ήρα φαίνεται να σχετίζεται με το ζώδιο του Ζυγού και του Σκορπιού και συνδέεται με ζητήματα κοινωνικών σχέσεων, με το γάμο, την οικογενειακή εκπλήρωση μέσω της δέσμευσης και της οικειότητας, καθώς και με τον αγώνα για ισότητα μέσα σε μία σχέση. Μετά από μελέτες, αρκετοί αστρολόγοι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι ιδιότητες της είναι παρόμοιες με εκείνες της Αφροδίτης μόνο που η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την αρχική ερωτική έλξη, ενώ η Ήρα σχετίζεται περισσότερο με την δέσμευση που ίσως έχει σαν επακόλουθο αυτή η σχέση.

Της αποδίδονται οι τάσεις για τις διαμάχες ως προς την εξουσία σχετικά με τον έλεγχο του συντρόφου, ενώ επίσης αντιπροσωπεύει και τις σχέσεις εκείνες που έγιναν λόγω κάποιας αίσθησης καθήκοντος, ενοχής ή ακόμα και για κοινωνικούς λόγους. Εκφράζει την έννοια του γάμου στα πλαίσια όμως της ιερής εμπιστοσύνης, με τρόπο που οδηγεί στην πνευματική ολοκλήρωση μέσα από τη συμφιλίωση των αντιθέτων, σε μία κατάσταση ένωσης.

Συμβολίζει τη μεταβατική κατάσταση μεταξύ παλιών και νέων τρόπων ύπαρξης και περιγράφει την ανάγκη για ένα είδος πνευματικής ανανέωσης που απαιτείται, προκειμένου να δούμε τον εαυτό μας μέσα από στιγμές απόλυτης αποσύνθεσης. Σε ένα ωροσκόπιο δείχνει επίσης τον τρόπο με τον οποίο έχουμε ανάγκη να δεσμευτούμε, να ανανεωθούμε και υποδεικνύει επίσης τον τομέα εκείνο που θα δοκιμαστεί περισσότερο η ικανότητά προσαρμογής που διαθέτουμε στις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Δεδομένου πως λέγεται ότι οι δοκιμασίες του γάμου βρίσκονται στη δικαιοδοσία της Ήρας, στο ωροσκόπιο δείχνει επίσης τον αγώνα για εξουσία αλλά και τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε και προσπαθούμε να εξισορροπήσουμε τις αντικρουόμενες επιθυμίες της οικειότητας και της ελευθερίας καθώς και τη ζήλια και την ανασφάλεια που συχνά συνοδεύουν αυτή την πράξη εξισορρόπησης. Έτσι λοιπόν η Ήρα δεν υποδεικνύει μόνο την ποιότητα του συντρόφου μας ή τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το ταίρι μας αλλά αναφέρεται επίσης και στη δική μας συμπεριφορά στα πλαίσια μιας δέσμευσης.

Σύμφωνα με την αστρολόγο Ariel Guttman και τη μελέτη που διεξήγαγε το 1986 σχετικά με τη σημασία της Ήρας σε μακροχρόνιους γάμους, οι όψεις της με τον άξονα 1ου / 7ου, εμφανίζονταν πολύ συχνά στις συναστρίες παντρεμένων ζευγαριών. Σε μια αρνητική έκφραση της Ήρας, εάν βάλλεται από το Δία, τον Κρόνο, τον Πλούτωνα ή ακόμα και τον Ήλιο ή τον Άρη, θα μπορούσε να δείχνει ορισμένες τάσεις θυματοποίησης στα χέρια ενός υπερβολικά ισχυρού συντρόφου. Οι διελεύσεις της Ήρας υποδεικνύουν πότε μπορεί να ξεκινήσει μια σχέση, όπως επίσης και τις περιόδους κάποιας ενδεχόμενης κρίσης, χωρισμού αλλά και επανασύνδεσης.

Λέξεις κλειδιά που δηλώνουν την επιρροή της Ήρας
ερωτική έλξη, εραστής, ατμόσφαιρα, συζυγική κακοποίηση, διαζύγιο, φόβος της εγκατάλειψης, απιστία, ζήλια, κτητικότητα, δεκτικότητα, συνεργασίες, συμβόλαια, δύναμη ισορροπίας στις σχέσεις, ανάγκη για στενές φιλικές σχέσεις, δέσμευση, συμβατότητα, αφοσίωση, εμπιστοσύνη, αποχωρισμός.

 

Η Ήρα στα Ζώδια

Κριός

Ο σύντροφός σας θέλετε να είναι φιλόδοξος και ιδιαίτερα ενεργητικός. Έχετε την τάση να προσελκύετε συντρόφους που ακολουθούν επιθετική πολιτική στη σχέση τους ή κατέχουν κάποια θέση ισχύος. Η Ήρα στον Κριό χρειάζεται αρκετή ελευθερία και ανεξαρτησία. Οι σχέσεις σας έχουν έναν βαθμό δυσκολίας με αυτή την τοποθέτηση, καθώς μπορεί να υπάρχουν τάσεις ανταγωνισμού. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενεργητικότητα και τη μαχητικότητά σας σε κάποιου είδους σωματική άσκηση ώστε να διατηρήσετε τη δυναμικότητα της σχέσης σας σε υγιή επίπεδα και να απαλύνετε, όσο είναι δυνατόν, τις εντάσεις. Υπό συνθήκες στρες, οι λογομαχίες μπορεί να προκύπτουν πολύ εύκολα και οι προκλήσεις θα είναι ένα διαρκές θέμα στη σχέση σας. Πρέπει να αναπτύξετε ορισμένες ισορροπίες ώστε να μπορείτε να ικανοποιείτε και οι δύο τις ανάγκες σας.

Ταύρος

Με αυτή τη θέση, αναζητάτε την αγάπη και την ασφάλεια στη σταθερότητα ενός ελκυστικού συντρόφου. Η Ήρα στον Ταύρο ευνοεί τις σταθερές σχέσεις και ιδιαίτερα εάν έχει καλές όψεις, δεν αποκλείεται η ευημερία και η υλική σας αποκατάσταση να επιτευχθεί μέσα από το γάμο σας. Σάς είναι πιο εύκολο να κατανείμετε τις ευθύνες του συζυγικού βίου και τρέφετε και οι δύο ιδιαίτερη εκτίμηση για τις χαρές και τις απολαύσεις της ζωής. Θέλετε μια αρμονική σχέση στο σπίτι που θα έχει διάρκεια στο χρόνο. Απολαμβάνετε με όλη σας την ψυχή μια αισθησιακή σχέση και πραγματικά θέλετε να μοιραστείτε τους στόχους σας με τον σύντροφό σας. Μπορείτε να είστε αφιερωμένοι και πιστοί και προσδοκάτε το ίδιο από το σύντροφό σας. Τείνετε να είστε κτητικοί και θέλετε να έχετε τον έλεγχο, όμως δεν αποκλείεται να προσελκύσετε και έναν σύντροφο με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Δίδυμοι

Δεν μπορείτε να δεσμευτείτε απλώς με ένα σιωπηλό και ήρεμο άτομο. Ο τύπος συντρόφου που σας ελκύει είναι ένας ομιλητικός, δραστήριος, έξυπνος και λογικός άνθρωπος. Η θέση της Ήρας στο ζώδιο των Διδύμων, μπορεί υπό συνθήκες να υποδεικνύει μια σοβαρή δέσμευση σε μικρή ηλικία ή ακόμα και ένα δεύτερο γάμο. Η σχέση Αφροδίτης/Ήρας είναι αρκετά σημαντική σε αυτή την περίπτωση. Απολαμβάνετε να συζητάτε τα μελλοντικά σας σχέδια, να οργανώνετε μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητά σας και γενικότερα να μοιράζεστε αρκετές δραστηριότητες με τον σύντροφό σας. Αυτή η τοποθέτηση της Ήρας, όταν ενεργοποιείται σε κάποιου είδους συνεργασία, μπορεί να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα γεμάτη διανοητική διέγερση με έναν πολύ εποικοδομητικό τρόπο. Φροντίστε όμως να ακολουθείτε μια μεθοδολογία στα σχέδιά σας και να μην σκορπίζεστε υπερβολικά.

Καρκίνος

Η Ήρα στον Καρκίνο έχει ανάγκη για συναισθηματική οικειότητα και ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον. Αναζητάτε ένα σύντροφο που να έχει τις ίδιες παραδοσιακές αξίες με εσάς, σχετικά με θέματα σπιτιού και οικογένειας και δεν αποκλείεται ένας τέτοιος σύντροφος να έρθει νωρίς στη ζωή σας. Απολαμβάνετε να φροντίζετε την οικογένειά σας και αισθάνεστε έντονη την ανάγκη να δεσμευτείτε σε μια σχέση με όλη σας την ψυχή. Θέλετε να έχετε την προσοχή του αγαπημένου σας και εάν δεν ικανοποιείται αυτή σας η ανάγκη, ίσως αισθάνεστε κενοί και ανικανοποίητοι. Σε καταστάσεις που νιώθετε πως δεν παίρνετε την προσοχή που αξίζετε, μπορεί να γίνετε αρκετά κυκλοθυμικοί και να προσκολληθείτε περισσότερο στον αγαπημένο σας, χρησιμοποιώντας συγχρόνως κάποιου είδους συναισθηματικό εκβιασμό για να πάρετε αυτό που θέλετε.

Λέων

Ο σύντροφός σας μπορεί να είναι επιδεικτικός, δημιουργικός και χαρούμενος και κατά πάσα πιθανότητα θα ενεργεί ως «πρωταγωνιστής». Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι ένα άτομο αυταρχικό και ανώριμο, με ισχυρό «εγώ». Η επίδραση της Ήρας στο Λέοντα υποδεικνύει γενικά ένα σύντροφο που είναι ενεργητικός, κοινωνικός, γεμάτος ζωή και διάθεση για φλερτ. Θέλετε ο σύντροφός σας να σας εμπνέει θαυμασμό ή ακόμα και να πρόκειται για κάποιον που ενισχύει το δημόσιο προφίλ σας. Αυτή η τοποθέτηση δείχνει ένα σύντροφο υπερήφανο, αρκετά ρομαντικό ή ακόμα και κατά κάποιο τρόπο δραματικό στις κοινές σας αλληλεπιδράσεις. Εάν υπάρχουν δύσκολες όψεις, αυτή η θέση της Ήρας μπορεί να οδηγήσει σε αισθήματα απόρριψης ή να θεωρηθείτε δεδομένοι από τον σύντροφό σας. Σε αυτή την περίπτωση, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσετε ακατάλληλα μέσα για να τραβήξετε την προσοχή.

Παρθένος

Με την Ήρα στην Παρθένο, έχετε μεγάλες προσδοκίες από τον σύντροφό σας, όπως συνηθίζετε άλλωστε και σε όλες τις καταστάσεις της ζωής σας. Θέλετε να οργανώνετε τις σχέσεις σας με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτύχετε την απόλυτη τάξη και γιατί όχι την τελειότητα. Εάν όμως ο σύντροφός σας δεν ασπάζεται αυτές σας τις αντιλήψεις, μπορεί να γίνετε υπερβολικά κριτικοί και σκληροί απέναντί του. Σας ελκύουν σύντροφοι που είναι αποτελεσματικοί, μεθοδικοί και προσανατολισμένοι στα καθήκοντα τους. Έχετε τη δική σας αίσθηση δικαιοσύνης και εκτιμάτε όσους είναι εξαιρετικά καθαροί αλλά και συγκρατημένοι στις δημόσιες επαφές σας. Καθώς η καλή υγεία και η ευεξία είναι πολύ σημαντική για εσάς, αναζητάτε έναν σύντροφο ο οποίος θα ενδιαφέρεται να εντάξει στο πρόγραμμά του υγιείς συνήθειες. Αποζητάτε τη σταθερότητα και την τάξη και αν βρείτε κάποιον που να ικανοποιεί αυτές σας τις επιθυμίες, μπορείτε να μείνετε πιστός ως το τέλος.

Ζυγός

Με την Ήρα στο Ζυγό, αναζητάτε την ισορροπία στις σχέσεις σας. Θέλετε κάποιον που θα μοιράζεστε τις ιδέες σας και να τον συμβουλεύεστε πριν από τη λήψη κάποιας σημαντικής απόφασης. Σας ελκύουν οι άνθρωποι που διαθέτουν καλούς τρόπους αλλά και ελκυστική εμφάνιση ενώ δεν αποκλείεται επίσης να κατέχουν κάποια σημαντική κοινωνική δύναμη. Απολαμβάνετε να μοιράζεστε με τον σύντροφό σας, τα ενδιαφέροντά σας σε διάφορες κοινωνικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Επιδιώκετε την ισότητα στις σχέσεις και διαθέτετε ισχυρή αίσθηση κοινωνικής δέσμευσης. Όσον αφορά την κοινή σας δράση, θα πρέπει να προηγείται μια συζήτηση ώστε η απόφαση που θα πάρετε να εξυπηρετεί τόσο τις ανάγκες όσο και τις επιθυμίες και των δύο. Όταν βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο, υπάρχει το ενδεχόμενο να προκαλέσει σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις στη ζωή σας.

Σκορπιός

Με την τοποθέτηση της Ήρας στο ζώδιο του Σκορπιού, αναζητάτε μια έντονη σχέση με πολύ βαθύ συναισθηματικό δέσιμο μεταξύ σας. Η σεξουαλική συμβατότητα με τον σύντροφό σας, έχει πρωταρχικό ρόλο στη σχέση σας. Είναι πολύ πιθανό να ακολουθείτε τακτικές χειραγώγησης χρησιμοποιώντας ακόμα και το σεξ ως τρόπο για τον έλεγχο του συντρόφου σας ενώ δεν αποκλείεται να προσελκύσετε ένα σύντροφο με αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά. Στη σχέση σας αποζητάτε πάθος, πίστη και δύναμη και ίσως είστε αρκετά κτητικοί και καχύποπτοι. Σας αρέσει το μυστήριο και η εξουσία αλλά καλό θα ήταν να μάθετε να εμπιστεύεστε τον σύντροφό σας, με την πάροδο του χρόνου. Χρειάζεστε μια ισχυρή αίσθηση οικειότητας και ψυχική σύνδεση με τον σύντροφό σας. Φροντίστε όμως να χαλιναγωγήσετε την έντονη κτητικότητα και τις τάσεις ζηλοτυπίας που έχετε διότι θα μπορούσατε να μετατρέψετε τη σχέση σας σε μία «κόλαση».

Τοξότης

Με την τοποθέτηση της Ήρας στο ζώδιο του Τοξότη, επιθυμείτε την πνευματική διέγερση σε μια σχέση όπως επίσης και να μπορείτε να μοιράζεστε το σύστημα πεποιθήσεών σας. Ο τύπος συντρόφου που σας ελκύει είναι ένας φιλελεύθερος και ειλικρινής άνθρωπος. Ωστόσο, σας αρέσει η ανεξαρτησία και η προσωπική σας ελευθερία, έτσι λοιπόν δε θα μπορούσατε να λειτουργήσετε με κάποιον που θέλει να είναι προσκολλημένος επάνω σας. Έχει μεγάλη σημασία για εσάς να υποστηρίξετε τόσο τη δική σας ελευθερία όσο και του άλλου ώστε να ενισχύσετε τη δέσμευσή σας. Δεν αποκλείεται ο σύντροφός σας να έχει ένα εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σας ή ακόμα και να προέρχεται από κάποια ξένη χώρα. Απολαμβάνετε να μοιράζεστε τις περιπέτειές σας, να βρίσκετε νέα πεδία εξερεύνησης και φροντίζετε να μην υποτιμάτε τη σημασία της προσωπικής σας ανάπτυξης.

Αιγόκερως

Η Ήρα στον Αιγόκερω λειτουργεί με αρκετή αφοσίωση και κινείται σε παραδοσιακά πρότυπα. Μπορεί να βασίζετε τη σχέση σας περισσότερο στις κοινωνικές σας προσδοκίες παρά στις συναισθηματικές σας αξίες. Στον σύντροφό σας, εκτιμάτε τις αρετές της πρακτικότητας και της καλής οργάνωσης ενώ επίσης προτιμάτε να μην είστε ιδιαίτερα διαχυτικοί σχετικά με τα συναισθήματά σας. Τείνετε να είστε αρκετά συντηρητικοί και υπεύθυνοι και αναμένετε το ίδιο και από τον σύντροφό σας. Έχετε ανάγκη να βρείτε έναν άνθρωπο που να μπορείτε να τον εμπιστευτείτε και είστε διατεθειμένοι να παραμείνετε πιστοί από τη στιγμή που θα δεσμευτείτε. Διαθέτετε ένα σαγηνευτικό αλλά -παρόλα αυτά- γήινο τρόπο για να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας. Ωστόσο ο γάμος μπορεί να έρθει λίγο αργότερα στη ζωή σας. Επίσης η Ήρα σε αυτή τη θέση ευνοεί την οικονομική και επιχειρηματική επιτυχία.

Υδροχόος

Ο τύπος συντρόφου που σας ελκύει, φαίνεται να είναι περισσότερο λογικός απ’ ότι συναισθηματικός ενώ δεν αποκλείεται να πρόκειται για κάποιον παλιό σας φίλο ή ακόμα και να έχετε γνωριστεί σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. Εκτιμάτε την εκκεντρικότητα στον σύντροφό σας και απολαμβάνετε τις αυθόρμητες και παρορμητικές σας δραστηριότητες. Στη σχέση σας, απολαμβάνετε να πειραματίζεστε με ασυνήθιστες ή μη παραδοσιακές επιλογές και επιδιώκετε έναν ανεξάρτητο ρόλο στην κοινωνική σας ζωή. Μπορεί να χαρακτηρίζεστε ως ένα αρκετά αντισυμβατικό ζευγάρι και δεν αποκλείεται επίσης να προτιμήσετε κάποιες εναλλακτικές λύσεις δέσμευσης. Ωστόσο μπορεί να έχετε μια πολυάσχολη κοινωνική ζωή και κάποιες στιγμές στη σχέση σας, να εκφραστούν παράπονα για έλλειψη προσοχής, από εσάς ή τον σύντροφό σας.

Ιχθείς

Με την τοποθέτηση της Ήρας στο ζώδιο των Ιχθύων, επιθυμείτε έναν ιδιαίτερο πνευματικό δεσμό. Θέλετε να μοιράζεστε τα ιδανικά και τα όνειρά σας με το σύντροφό σας. Σας ελκύουν οι άνθρωποι που είναι διαισθητικοί και έχουν αυξημένες ευαισθησίες. Απολαμβάνετε τη συντροφιά του συντρόφου σας και την κοινή σας ενασχόληση με τη μουσική, την πνευματικότητα και την ποίηση. Όταν βρίσκεστε υπό πίεση ή αισθάνεστε απογοητευμένοι, έχετε την τάση να αποσύρεστε ή επιδιώκετε να αποδράσετε σε έναν φανταστικό κόσμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λεπτή γοητεία σας για να χειραγωγήσετε τον τρόπο σκέψης του συντρόφου σας ή ακόμα και να παίξετε το ρόλο του θύματος σε ορισμένες περιπτώσεις, ώστε να στρέψετε κάποια κατάσταση υπέρ σας. Δεν αποκλείεται επίσης να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας για να δημιουργήσετε τον ιδανικό παρτενέρ. Είστε πολύ συναισθηματικοί και δυσκολεύεστε να ασχολείστε συνεχώς με τη σκληρή πραγματικότητα του κόσμου.

 

Χρύσα Παπανικολάου

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments