5 1 vote
Article Rating

Οι Αιγόκεροι χαρακτηρίζονται για το πείσμα τους και την επιμονή τους για να πετύχουν τους στόχους τους. Σκεφτείτε το πολύ καλά πριν ξεκινήσετε μια σχέση μαζί τους, γιατί δεν εγκαταλείπουν εύκολα τον αγώνα τους.

Είναι από τους ανθρώπους που τα πρέπει μετράνε πολύ στην ζωή τους, και επιδεικνύουν μια αξεπέραστη υπευθυνότητα στην δουλειά τους και όχι μόνο. Αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας τους. Ο δυναμισμός τους στην καθημερινή τους ζωή είναι ανυπέρβλητος, και ενδεχόμενα γίνονται ιδιαίτερα απαιτητικοί απέναντι στους άλλους. Απαιτούν αυτά που κι αυτοί θα δίνανε στην ίδια περίπτωση, και δεν σηκώνουν δικαιολογίες. Ξέρουν να περιμένουν και να επιμένουν. Όμως είναι άτομα που μπορείτε να βασιστείτε πάνω τους. Είναι αξιόπιστοι και πρακτικοί στις δουλειές τους. Ο ορθολογισμός χαρακτηρίζει τις σκέψεις και την φιλοσοφία τους, και ποτέ δεν πετούν στα σύννεφα.

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ο άνδρας Αιγόκερως διαθέτει έναν αξεπέραστο δυναμισμό, αλλά και μια σοβαρότητα , που αργά ή γρήγορα τον φέρνει κοντά στην επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Αιγόκεροι είναι στατιστικά οι πιο πλούσιοι στον πλανήτη. Ο Αιγόκερως βασικά, ενδιαφέρεται για το κοινωνικό του στάτους και την δύναμη που μπορεί να αποκτήσει. Το χρήμα είναι ένα μέσον για να το πετύχει, και ξέρει καλά πως να το αποκτήσει. Οι περισσότερες γυναίκες τους παντρεύονται γιατί αισθάνονται ασφάλεια πλάι τους. Ο Αιγόκερως σίγουρα δα παρέχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις στην σύντροφό του. Και ερωτικά είναι πληθωρικοί. Το σεξ γι’αυτούς αποτελεί επίσης ένα στόχο που τού αρέσει να απολαμβάνει, όπως και τόσα άλλα πράγματα στην ζωή του. Όμως στερείται τρυφερότητας και ρομαντισμού, καθώς ενδιαφέρεται περισσότερο για πιο πρακτικά πράγματα στην ζωή του. Ένας αξιόπιστος σύζυγος, που σπάνια θα τον βλέπετε.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η γυναίκα Αιγόκερως ξεχωρίζει για τον δυναμισμό της, και της αρέσει να εμπλέκεται σε δουλειές και δραστηριότητες που θεωρούνται κατεξοχήν αντρικές. Θέλει πάσει θυσία να αποκτήσει κοινωνικό κύρος και να εκπληρώσει τους στόχους της. Αν δεν το πετύχει αυτό στην αισθηματική της ζωή, θα ασχοληθεί με πάθος στο να προωθήσει την επαγγελματική της καριέρα. Είναι πολύ προσγειωμένη και γήινη από την φύση της, και σέβεται τα λόγια και τις υποσχέσεις της. Ο σύντροφός της μπορεί να της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, εφόσον είναι εντάξει απέναντί της. Αλλά σε περίπτωση αντιπαράθεσης, γίνεται ο πιο σκληρός ανταγωνιστής. Στον έρωτα έχει πάθος και δύναμη, και η ερωτική της ζωή δεν είναι μια απλή υπόθεση. Την παίρνει πολύ σοβαρά, όπως και οτιδήποτε σ’αυτήν την ζωή. Είναι πολύ προσεκτική στις επιλογές των συντρόφων της, γιατί δεν της αρέσει να αποτυγχάνει, ούτε να απορρίπτεται. Στο ερωτικό παιγνίδι είναι πολύ πρακτική και παίζει χωρίς περιστροφές. Είναι πολύ ευθύς στις συμπεριφορές της και το δείχνει ανεπιφύλακτα.

ΟΙ ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ

Τα ευαίσθητα σημεία των Αιγόκερων, είναι βασικά η επιδερμίδα τους, και ιδιαίτερα στην περιοχή κοντά στα γόνατα. Επίσης ερωτικά μασάζ κατά μήκος της σπονδυλικής τους στήλης, τους είναι ιδιαίτερα αρεστά. Η αδυναμία τού άντρα Αιγόκερω είναι να αισθάνεται το χάδι από τις θηλές της γυναίκας κατά μήκος τού σώματός του.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ

Οι Αιγόκεροι είναι εργασιομανείς, και τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις δουλειές τους και τις καθημερινές τους ασχολίες. Πλησιάστε τους με μια συζήτηση γύρω από την επαγγελματική τους ζωή. Σίγουρα θα κερδίσετε το ενδιαφέρον τους με την πρώτη. Δείξτε και σεις το απαραίτητο ενδιαφέρον, και αποδείξτε τους ότι είστε το ίδιο σοβαροί και συνεπείς στην επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε να είστε απόλυτα ειλικρινείς, και κάντε τους μια φιλοφρόνηση που είναι όμως πραγματική. Τους αρέσουν τα σοβαρά και αξιόπιστα άτομα. Ένα πράγμα που δεν συγχωρούν είναι η αργοπορία στα ραντεβού. Μην το κάνετε. Ασχοληθείτε με χρήσιμες δραστηριότητες, και αποδείξτε τους ότι και εσείς είστε άτομα που ενδιαφέρονται για πρακτικά αποτελέσματα, και αφήστε κατά μέρος τις αμπελοφιλοσοφίες.

ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

ΜΕ ΚΡΙΟ
Και οι δυο τους είναι επιθετικοί στον έρωτα και δυνατές προσωπικότητες. Αν και είναι πιθανόν να έχουν μια πλούσια ερωτική ζωή, στην πορεία θα υπάρξουν έντονες διαφορές και αντιπαραθέσεις. μια ευχάριστη σύντομη σχέση, αλλά ένας αποτυχημένος γάμος,.

ΜΕ ΤΑΥΡΟ
Και οι δυο τους εκτιμούν το χρήμα, και μπορεί να έχουν κοινούς στόχους. Ερωτικά μπορεί να επιτύχουν υψηλά στάνταρτ, και στην πορεία μπορεί να τα πάνε περίφημα. μια άριστη σχέση.

ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ
Δυο τελείως διαφορετικά άτομα στην ιδιοσυγκρασία τους. Ο Δίδυμος τού αρέσει να παίρνει την ζωή πιο ελαφρά, κάτι που εξοργίζει τον Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως είναι αργός και ο Δίδυμος πολύ γρήγορος. Καμιά τύχη μεταξύ τους.

ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ
Στην αρχή μπορεί να ξεκινήσουν μια υπέροχη σχέση, που μπορεί να δείχνει ιδανική και να κρατήσει αρκετά. Αν όμως στην μακρόχρονη πορεία ο Αιγόκερως δείξει πιο απόμακρος, θα κάνει τον Καρκίνο δυστυχισμένο

ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ
Δυο δυναμικά ζώδια, που όμως αντιμετωπίζουν τον έρωτα από διαφορετική οπτική γωνία. Ο Αιγόκερως δεν μπορεί να προσφέρει τις προοπτικές που ονειρεύεται το Λιοντάρι, και η σχέση τους γρήγορα γίνεται αδιάφορη.

ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ
Και οι δυο τος εμφανίζουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά, και η σχέση τους δείχνει να έχει αρκετά θεμέλια. Ερωτικά μπορεί να είναι κάτι ξεχωριστό , αλλά κανένα τους δεν νοιάζει. Σιγάρα μια επιτυχημένη ένωση.

ΜΕ ΖΥΓΟ
Έρωτας με την πρώτη ματιά μπορεί να τους προκύψει, καθώς ο Αιγόκερως έλκεται από χαρακτηριστικά τού Ζυγού που λείπουν από τον ίδιο. Όμως στην πορεία γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει καλό πεδίο συνεννόησης.

ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ
Η ερωτική τους ένωση μπορεί ν α είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική, και σε πρακτικά θέματα μπορεί να συνεννοηθούν θαυμάσια. Ο ένας βοηθάει τον άλλον και μπορούν να χτίσουν μια θαυμάσια σχέση.

ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ
Διαφορετικές ταχύτητες και κακός συντονισμός δεν δίνει εύκολα πιθανότητες επιτυχίας αυτού του ζευγαριού. Ο Αιγόκερως κυριολεκτικά χάνει τους ρυθμούς του με έναν Τοξότη. Καμία τύχη μεταξύ τους.

ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
μια καλή σχέση υπό προϋποθέσεις. Μπορεί να έχουν κοινούς στόχους, αλλά πρέπει να έχουν ξεχωρίσει αυστηρά τους ρόλους τους στην οικογένεια, και προ πάντων να μην αναζητούν την σπιρτάδα και τον ρομαντισμό στον έρωτα που λείπει εντελώς.

ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ
Ο Αιγόκερως είναι πολύ πιστός στις παραδόσεις, ενώ ο Υδροχόος αρέσκεται στους νεωτερισμούς. Δύσκολα να επιτύχουν ικανοποιητική συνεννόηση, και να διατηρήσουν την σχέση τους, που μοιραία θα φθίνει.

ΜΕ ΙΧΘΥ
Ο Ιχθύς μπορεί να προσφέρει την ευαισθησία και τοι συναίσθημα, που λείπουν από τον Αιγόκερω, αρκεί να μην είναι πολύ ονειροπόλος και ευφάνταστος. Ο Αιγόκερως θα αγαπήσει αυτήν την σχέση, αν ο Ιχθύς δείξει περισσότερη πρακτικότητα στην ζωή του.

Μπαφαλούκος Μελέτης

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments