5 1 vote
Article Rating

ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ Σύνθετου ωροσκοπίου

O σύνθετος χάρτης απεικονίζει τη σχέση ως έναν τρίτο παράγοντα. Δύο άνθρωποι δημιουργούν ένα τρίτο πράγμα μεταξύ τους. Είναι σαν ένα ενεργειακό πεδίο το οποίο επηρεάζει και τα δύο άτομα, αντλεί ορισμένα πράγματα από καθέναν ξεχωριστά και επιβάλλει τη δική του δυναμική και στους δύο. Ο σύνθετος χάρτης αντικατοπτρίζει αλλαγές μέσα στη σχέση.

ΤΙΜΗ: Από 33  ΜΟΝΟ 19.00 EUR (η ανάλυση είναι ατομική).  Έρχεται στο e-mail σας μετά την εξόφληση

Πατήστε εδώ για να προσθέσετε την ανάλυση στο καλάθι των αγορών σας.

 

*********ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΛΥΣΗΣ*********

Η ιδέα πίσω από το σύνθετο χάρτη είναι ότι απεικονίζει τη σχέση ως έναν τρίτο παράγοντα. Δύο άνθρωποι δημιουργούν ένα τρίτο πράγμα μεταξύ τους. Ο σύνθετος χάρτης είναι σαν ένα ενεργειακό πεδίο το οποίο επηρεάζει και τα δύο άτομα, αντλεί ορισμένα πράγματα από καθέναν ξεχωριστά και επιβάλλει τη δική του δυναμική και στους δύο.
Ο σύνθετος δεν περιγράφει τι νιώθει το ένα άτομο για το άλλο. Με τον τρόπο αυτό διαφέρει από τη συναστρία, η οποία περιγράφει τη χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων αναφορικά με το πώς επηρεάζουν ο ένας τον άλλον. Όταν μελετάμε τη συναστρία σε μια σχέση, λέμε: “Η Αφροδίτη σου είναι πάνω στον Αρη μου. Ενεργοποιείς τον Αρη μου και εισπράττεις μια απόκριση από αυτόν, κι εγώ ενεργοποιώ την Αφροδίτη σου και προκαλώ μια απόκριση τύπου Αφροδίτης σε σένα. Συνεπώς νιώθουμε κάπως ο ένας για τον άλλον”. Όταν εξετάζουμε ένα σύνθετο χάρτη, δεν μελετάμε τι ενεργοποιεί ο ένας άνθρωπος στον άλλον ή το τι νιώθει ο ένας για τον άλλον. Ερμηνεύουμε το ενεργειακό πεδίο που δημιουργείται ανάμεσά τους. Ο σύνθετος είναι σαν ένα παιδί, μια τρίτη οντότητα που κουβαλάει τα γενετικά αποτυπώματα και των δύο γονιών αλλά συνδυάζει τα αποτυπώματα αυτά με έναν εντελώς νέο τρόπο και υπάρχει ανεξάρτητα από αυτούς.

Επειδή ο σύνθετος έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός γενέθλιου χάρτη, η προσέγγισή μας στην ερμηνεία του γίνεται λίγο-πολύ με τον ίδιο τρόπο. Ο σύνθετος χάρτης έχει μια βασική ταυτότητα που δηλώνει το “σκοπό” (ο Ήλιος) και ένα χαρακτηριστικό σύστημα συναισθηματικών ανταποκρίσεων και αναγκών (η Σελήνη). Έχει έναν τρόπο επικοινωνίας (Ερμής) και ένα διακριτό σύστημα αξιών και ιδανικών (Αφροδίτη). Έχει έναν τρόπο να εκφράζει ενέργεια και θέληση (Άρης). Έχει το δικό της τρόπο που μεγαλώνει και επεκτείνεται (Δίας) και έμφυτους περιορισμούς και μηχανισμούς άμυνας (Κρόνος). Διαθέτει μια ιδιαίτερη τρωτότητα λόγω διαφόρων μοτίβων που προέχονται από το συλλογικό παρελθόν της σχέσης (Χείρων). Αντικατοπτρίζει ορισμένα συλλογικά ιδανικά τα οποία αγωνίζονται για αλλαγή και πρόοδο (Ουρανός). Διαθέτει μια έμφυτη λαχτάρα που αντικατοπτρίζει τη συλλογική φαντασίωση (Ποσειδώνας). Διαθέτει και το βασικό ένστικτο της επιβίωσης που υποστηρίζει τη συνέχιση της σχέσης αλλά που μπορεί όμως και να αποδειχθεί καταστρεπτικό σε περίπτωση που η σχέση απειληθεί (Πλούτων). Διαθέτει μια δημόσια εικόνα ή έχει ένα ρόλο να παίξει στα μάτια του κόσμου (Μεσουράνημα), και διαθέτει μια “προσωπικότητα” που θα εκφραστεί με ορισμένους χαρακτηριστικούς τρόπους στον έξω κόσμο (Ωροσκόπος). Τα ζώδια σε ένα σύνθετο χάρτη περιγράφουν το βασικό υλικό ή την “ιδιοσυγκρασία” από την οποία είναι φτιαγμένη η σχέση, οι πλανήτες περιγράφουν τις κινητήριες δυνάμεις, και οι οίκοι περιγράφουν τους τομείς της ζωής στους οποίους δραστηριοποιούνται οι πλανήτες της. Όλα αυτά είναι απλή αστρολογία, και ισχύουν τόσο στο σύνθετο όσο και στον ατομικό γενέθλιο χάρτη.

Ο σύνθετος χάρτης προοδεύει όπως ο γενέθλιος και αντικατοπτρίζει αλλαγές μέσα στη σχέση όπως ακριβώς και στο ίδιο το άτομο. Ο σύνθετος χάρτης όμως σαν οντότητα δεν διαθέτει τις ίδιες δυνατότητες με τον ατομικό για να αποφασίσουμε με τη θέλησή μας να αλλάξουμε ή να καταπολεμήσουμε κάτι. Δεν είναι ένα συνειδητό άτομο. Και οι δύο άνθρωποι πρέπει να προσπαθήσουν να γίνουν περισσότερο συνειδητοποιημένοι, και ο τρόπος με τον οποίο βιώνουν τη σχέση μπορεί να αλλάξει ανάλογα. Τα βασικά μοτίβα όμως της σχέσης ξεδιπλώνονται όπως ο σπόρος ενός φυτού, με το φυσικό αναπόφευκτο που μπορεί να φαντάζει ξένο στην εγωκεντρική μας συνειδητότητα.
Liz Greene

****************************** 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ για: 

Νίκος
Γέννηση Tuesday, April 08, 1975
11:16:00 (ώρα ζώνης = +2 )

23e43, 37n58 – Αθήνα (Αττική) , Greece

Ελένη
Γέννηση Wednesday, October 05, 1983
17:40:00 (ώρα ζώνης = +2 )

22e56, 40n38 – , Greece

****************************** 

Ο Ωροσκόπος του Σύνθετου

Ο Ωροσκόπος του Σύνθετου είναι ΤΑΥΡΟΣ

Όταν είστε μαζί θα ανακαλύψετε ότι τα επιτεύγματα σας καθυστερούν πολύ. Αυτό είναι ένα ατού επειδή δεν θα ξεχάσετε ποτέ τις λεπτομέρειες και τις κινήσεις που ολοκληρώνουν, αυτές που κάνουν τα σχέδια αριστουργήματα. Κάθε δραστηριότητα που αναλαμβάνετε είναι καλοσχεδιασμένη, οργανωμένη, ταξινομημένη, διασταυρωμένη και πάνω απ’ όλα μεθοδική. Το μοναδικό πρόβλημα για σας είναι κάθε απροσδόκητη τροπή των γεγονότων που διαταράσσει τελείως το νευρικό σας σύστημα και σας οδηγεί και τους δυο σε ένα ακόμα πακέτο τσιγάρων ή σας ανοίγει την όρεξη. Μπορείτε να δουλεύετε για ώρες σε σχέδια που άλλοι έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους, επειδή έτσι ακριβώς λειτουργείτε ως ζευγάρι !

Από τη στιγμή που έχετε τελειώσει ένα σχέδιο, προκαλώ τον καθένα να κάνει αλλαγές στην παρουσίαση σας ή στις ιδέες σας. Εδώ είναι που το πείσμα σας και η ισχυρή θεληματική φύση σας ερεθίζεται και λειτουργεί το σύμβολο του Ταύρου. ‘Οπως το περιστέρι που πετάει στη φωλιά του με τον ίδιο τρόπο κάθε ώρα, έτσι κάνετε κι εσείς το κάθε τι με τον ίδιο τρόπο, μέρα με τη μέρα, ακόμα κι αν μισείτε τη ρουτίνα ενώ την ίδια στιγμή παραπονιέστε.

Από τη στιγμή που σας αφήνουν μόνους σας να κάνετε ό,τι κάνετε, οι ιδιομορφίες σας επιστρέφουν σε ένα συνηθισμένο στάδιο, περιμένοντας για την επόμενη φτωχή ψυχή να προκαλέσει την θέση σας. Δεν πρέπει ποτέ ούτε να ανησυχείτε για να τρέχετε ή να πιέζεστε, ούτε θα το επιτρέπατε αυτό, εκτός εάν υπάρχει οικονομικό κίνητρο, τριαντάφυλλα, δείπνο με κεριά, κοσμήματα, ακίνητη περιουσία ή έρωτας. Τότε οι δυο σας γίνεστε έρμαιο στα χέρια του καθενός.

Θεωρείστε ότι είστε ένας βράχος, ξεροκέφαλοι, ισχυρογνώμονες, στέρεοι, αξιόπιστοι και εξαρτημένοι. Είστε ευαίσθητοι και πρακτικοί σε όλες τις υποθέσεις και η εμφάνισή σας είναι ψυχρή, ήρεμη και συγκεντρωμένη, και μη συναισθηματική τον περισσότερο καιρό, κάτι που κρύβει μια μεγάλη δύναμη που είναι κεφάλαιο για εσάς τις εποχές του αγώνα.

Η ασφάλεια στη δουλειά, τα επωφελή οικονομικά και ένα σπίτι που είναι σαν ένα κομμάτι βράχου, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για σας τους δυο. Αν σας προτείνει κάποιος μια μετακίνηση ή μια αλλαγή, είναι πιθανόν ότι θα κάνετε αγώνα που δεν θα ξεχάσει σύντομα ο κόσμος. Μπορεί να βρεθείτε να κάθεστε στην είσοδο του σπιτιού σας στο σπίτι σας, τη δουλειά ή το γάμο σας (δεν έχει σημασία πόσο άσχημα είναι) πολύ καιρό αφού κάθε τι έχει αλλάξει, οριστικοποιηθεί ή ξεχαστεί.

Και οι δυο σας έχετε ένα ενθουσιώδες πλησίασμα για όλα τα όμορφα πράγματα, είτε για την αγάπη είτε για μορφές τέχνης, και μπορεί να είστε εκ φύσεως ήσυχοι στο σπίτι σας. Η ελκυστικότητά σας έχει μια γήινη ποιότητα που κάνει τους ανθρώπους να νοιώθουν αμέσως σαν στο σπίτι τους. Αυτό είναι το κόλπο που τραβάτε τους άλλους στα δίχτυα σας. Δεν τα παρατάτε εύκολα, μάλλον δεν τα παρατάτε καθόλου. Κοιτάξτε σε ποιό οίκο βρίσκεται τοποθετημένη η Αφροδίτη για να δείτε που μπορούν να αποκτηθούν χρήματα ή που μοιράζεστε την καλή ζωή.

Ταύρο δεκανός 20-30 μοίρες

Κυβερνάται από τον Κρόνο, και αυτή η θέση είναι από τις πιο άπληστες. Είστε φιλόδοξοι και αυτή η αναζήτηση του χρήματος σας κάνει πολύ τσιγκούνηδες, κάτι το οποίο καλό θα ήταν να ελέγξετε κάπως ή τουλάχιστον να κατανοήσετε. Μαζί είστε ιδιαίτερα τυπικοί στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε τους γύρω σας και μπορείτε να αναπτύξετε με υπομονή, προσοχή και ευγένεια τις αντίθετες απόψεις σας. Ο κίνδυνος που κρύβει η θέση αυτή είναι ότι ενίοτε γίνεστε υπερβολικά επιφυλακτικοί και αντίθετοι με κάθε είδους αλλαγή και αυτό μπορεί να ανακόπτει την εσωτερική σας ανάπτυξη και εξέλιξη.

Το Μεσουράνημα. Πώς σας βλέπουν οι άλλοι

Το Μεσουράνημα του Σύνθετου είναι ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τη στιγμή που αυτό είναι το πιο “ορατό” τμήμα του σύνθετου χάρτη, αντιπροσωπεύει βασικά πώς σας βλέπουν οι άλλοι στον κόσμο. Αντιπροσωπεύει την πιο εξωτερική ή δημόσια εικόνα σας και που είναι πιθανόν να έχετε μαζί επιτυχία και φήμη στον κόσμο ως ζευγάρι. Οι αμοιβαίοι στόχοι σας θα καθορίζονται από ένα θετικό ταμπεραμέντο αν και θα προκύπτει κάποια αβεβαιότητα σε ζητήματα ξαφνικών ορμών. Θα είστε διαισθητικοί για την πάνω από το μέσο όρο νοημοσύνη και μπορείτε να οργανώσετε σχεδόν οτιδήποτε. Η διανοητικότητα είναι ψυχρή, ήρεμη και συγκεντρωμένη έτσι ώστε δεν αφήνει χώρο για συναισθήματα. Πνευματικά ζητήματα είναι πολύ περισσότερο σημαντικά από τα υλικά εκείνα για σας τους δυο. ‘Ενα πολύ επαναστατικό πνεύμα που αναζητά περιπέτεια περιγράφει πολύ καλά τις ζωές σας μαζί.

Κοιτάζετε πάντα μπροστά στο μέλλον και πώς θα προοδεύσει η ζωή. Αλλαγή, πρόοδος και καινοτόμες μέθοδοι στην ανθρώπινη ανάπτυξη σας κρατάνε καλά συντονισμένους με τις αιτίες της κοινωνικής βελτίωσης. Είστε ιδεαλιστές όταν πρόκειται για κάθε είδος κοινωνικής αδικίας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ομοιομορφίας.

Υπάρχουν εποχές στη ζωή σας που θα παραμερίσετε τις δικές σας ανάγκες για χάρη των άλλων. Οι πεποιθήσεις σας είναι αμετάβλητες από τη στιγμή που έχει διαμορφωθεί μια γνώμη και όμως είστε ενημερωμένοι για τις τελευταίες εξελίξεις. Θα απολαμβάνετε επίσης μαζί δραστήρια τη συμμετοχή σε ομάδες ή κοινωνικές υποθέσεις.

Είστε φιλικοί αλλά κρατάτε μια απρόσωπη απόσταση από τους άλλους. Οι γνωστοί σας πάρα πολλοί, αλλά οι πραγματικοί σας φίλοι μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Ως φίλοι είστε αμερόληπτοι και αντικειμενικοί. Λόγω των λογικών αντιδράσεων σας στο περιβάλλον σας, κρατάτε τα συναισθήματα για τον εαυτό σας και τα αποκαλύπτετε μόνο σε αυτούς που πραγματικά το αξίζουν. Η ανεξαρτησία σας κάνει να μην δέχεστε την κυριαρχία των άλλων και να μην εξουσιάζεστε. Οι δεσμοί σας στο γάμο, τις σχέσεις και με τα παιδιά σας απέχουν μακράν από τις συμβατικές και πιθανόν να σοκάρουν τους περισσότερους ανθρώπους.

Ο δέκατος οίκος είναι ο οίκος των κοσμικών εμπνεύσεων και επιτευγμάτων. Αυτός ο τομέας δείχνει πως παρουσιάζεστε δημόσια, και συμβολίζει αυτό που αφήνετε πίσω σας ως κληρονομιά, ή για ποιό πράγμα θα σας θυμούνται. Ο δέκατος συμβολίζει την αποστολή, τις δημόσιες υποθέσεις και τη φήμη σας. Η συνδυασμένη ενέργεια του Υδροχόου εδώ, δείχνει ότι οτιδήποτε επιλέξετε να κάνετε, θα είναι επινοητικό, μοναδικό και αυθεντικό. Το να δουλεύετε για τα ανθρώπινα δικαιώματα ή να είστε ένας συλλογικός παίχτης, είναι από τα πιο σημαντικά για εσάς. Ο Υδροχόος εδώ δείχνει ότι δουλεύετε στην πολιτική ή ενώπιον κοινού κατά κάποιο τρόπο. Κοιτάξτε σε ποιόν οίκο βρίσκεται τοποθετημένος ο Ουρανός για να δείτε τι είδος καριέρας θα μπορούσατε να επιλέξετε ή πώς θα σας θυμούνται οι άλλοι.
Οι πλανήτες στους οίκους του Σύνθετου ωροσκοπίου
Ήλιος στον 2ο οίκο

Ο Ήλιος στον 2ο οίκο είναι μια εξαιρετική θέση όσον αφορά τα υλικά αγαθά, τα χρήματα και την οικονομική ασφάλεια. Μαζί θα αρχίσετε να συγκεντρώνετε πράγματα, κυρίως υλικά, ακόμα κι αν είναι κάτι που δεν το κάνατε ποτέ πριν την σχέση σας. Το πρόβλημα που παρουσιάζεται εδώ είναι ότι οι αξίες του καθενός μπορεί να ποικίλουν επιφέροντας διαμάχες και διαπληκτισμούς ανάμεσά σας. Ακόμα και αν καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια, θα είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε σε αυτό το θέμα και να βρείτε μια μέση λύση.

Σελήνη στον 7ο οίκο

Η Σελήνη η οποία αντιπροσωπεύει τις συναισθηματικές μας ανάγκες, όταν βρίσκεται στον έβδομο οίκο δείχνει ότι με τον σύντροφό σας μοιράζεστε ιδιαίτερα συναισθήματα που είναι πολύ σημαντικά και για τους δύο. Αυτή η θέση της Σελήνης θεωρείται ιδιαίτερα φιλική και οικεία και υποδεικνύει ότι τα συναισθήματα πλέον εκφράζονται και δεν μένουν κρυφά, είτε πρόκειται για σχέση φιλική, ερωτική ή επαγγελματική. Δυστυχώς, η ίδια θέση μπορεί να αποτελέσει και δείκτη εχθρότητας του ενός προς τον άλλο, που όμως ακόμα και εδώ τα συναισθήματα θα είναι ολοφάνερα και ιδιαίτερα έντονα. Ο δεσμός σας θα διακατέχεται από δυνατά συναισθήματα και πολλές φορές μπορεί να νιώθετε ότι λειτουργείτε σαν ένα, νιώθοντας ανάμεσά σας μία δυνατή, ενστικτώδης ταύτιση. Φροντίστε να μην δώσετε τόσο μεγάλη έμφαση στο συναισθηματικό μέρος της σχέσης γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην μπορέσετε να δείτε ξεκάθαρα και αντικειμενικά τα προβλήματα. Αντίθετα, καλό θα ήταν να παραμείνετε κατά κάποιο τρόπο ανεπηρέαστοι και αμερόληπτοι, ειδικότερα σε δύσκολες περιόδους. Αυτό θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα συναισθήματά σας, ειδάλλως μπορεί να παρασυρθείτε από τον χείμαρρο των συναισθημάτων που θα σας κατακλύσουν.

Ερμής στον 2ο οίκο

Ο Ερμής, ο κατεξοχήν πλανήτης της επικοινωνίας, όταν βρίσκεται στον 2ο οίκο που αντιπροσωπεύει τα χρήματα, την περιουσία και τα υλικά αγαθά, τονίζει το στοιχείο της επικοινωνίας και του προγραμματισμού ως προς τον τρόπο αύξησης των οικονομικών και βελτίωσης της περιουσιακής κατάστασης. Μελανό σημείο στη θέση αυτή, είναι ότι κάποιες φορές εσείς ή ο σύντροφός σας σκέφτεστε τα χρήματα και μόνο αυτά, ξεχνώντας ίσως ότι υπάρχουν και άλλα πράγματα πολύ πιο σημαντικά. Αρέσκεστε στο να ξοδεύετε χρήματα στην αγορά βιβλίων, ηλεκτρονικού και οικιακού εξοπλισμού. Εάν πάλι ήδη κατέχετε αρκετά, είναι πιθανόν να καταναλώνετε χρόνο στην σωστή διαχείρισή τους. Σε κάθε περίπτωση ο Ερμής στον 2ο οίκο είναι μια ευνοϊκή θέση αφού προσδίδει εξυπνάδα στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας, με μοναδικό σημείο που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι απόψεις σας περί του θέματος να μην είναι αδιάλλακτες προκειμένου να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μέσα στη σχέση σας.

Αφροδίτη στον 2ο οίκο

Με την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ηρεμίας, της αγάπης, της στοργής και της ομορφιάς, στον 2ο οίκο των χρημάτων, της περιουσίας και των υλικών αγαθών, θα αισθάνεστε περιστοιχισμένοι από όλες αυτές τα υπέροχες αξίες. Εάν έχετε κοινή περιούσια ή οτιδήποτε έχει να κάνει με την τέχνη, θα αντανακλώνται μέσα από αυτά όλα τα όμορφα συναισθήματα σας. Το περιβάλλον που ζείτε ενδέχεται να είναι ζεστό και άνετο και μέσω της θέσης αυτής σας δίνεται η δυνατότητα να μπορείτε να πληρώσετε όλες αυτές τις ανέσεις η ακόμα και να αποταμιεύετε χρήματα από κοινού.

Αρης στον 7ο οίκο

Ο Αρης ο πλανήτης της ενέργειας, της επιθετικότητας και της δράσης στον 7ο οίκο των συνεργασιών ή ακόμα και της εχθρότητας, δημιουργεί μία σχέση με κοινούς στόχους η οποία όμως καταλήγει με τους δύο συντρόφους να βρίσκονται σε αντίπαλα στρατόπεδα και να θεωρεί ο ένας τον άλλο εχθρό παρά εραστή ή φίλο. Η επιρροή που ασκεί αν χρησιμοποιηθεί σωστά θα δείτε όλα τα σχέδια σας να ακμάζουν ειδάλλως θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ανοιχτές συγκρούσεις και σφοδρές αντιπαραθέσεις. Τα πάντα εξαρτώνται από τον τρόπο που θα χειριστείτε τις διάφορες εξάρσεις εγωισμού. Αν τα συναισθήματα αυτά αναμειχτούν θα έχετε δημιουργήσει μία σχέση αγάπης- μίσους, ζέστης και κρύου με ίδιο βαθμό έντασης και ίδια συχνότητα επαναλήψεων. Ο μόνος τρόπος για να αποφύγετε μια τέτοια κατάσταση , είναι να αντιμετωπίζετε τον σύντροφο σας ως ίσο προς ίσο χωρίς να τον εκμεταλλεύεστε ή να προσπαθείτε να του επιβληθείτε.

Δίας στον 9ο οίκο

Ο Δίας είναι στον οίκο του, στον 9ο, τον οίκο της πνευματικής διορατικότητας και διέγερσης, της φιλοσοφικής σκέψης, των μακρινών ταξιδιών και της θρησκείας. Είτε ο ένας ή και οι δυο σας μπορεί να αλλάξετε οπτική σε κάποιο από τα παραπάνω ζητήματα, ή αυτά να αποκτήσουν μεγαλύτερη βαρύτητα από τη στιγμή που θα γίνετε ζευγάρι. Σας ιντριγκάρουν τα κοινά ταξίδια, καθώς σας επιτρέπουν να μοιράζεστε πνευματικές, φιλοσοφικές ή θρησκευτικές εμπειρίες και γνώμες που θα σας οδηγήσουν σε μεγαλύτερη ωριμότητα. Μαζί θα υιοθετήσετε έναν τρόπο ζωής που θα περιλαμβάνει και τον δικό σας κανόνα ηθικής. Θα βρείτε τρόπο να διορθώσετε όσα θεωρείτε αφόρητα. Οι δυο σας θα συνδεθείτε τόσο πολύ απλά και μόνο με το να είστε μαζί και θα νιώσετε πλήρεις με την θέση αυτή του Δία. Δεν σας εγγυάται όμως μια μακροχρόνια σχέση, αλλά θα σας προσφέρει πλούσιες εμπειρίες.

Κρόνος στον 4ο οίκο

Η θέση αυτή του Κρόνου θεωρείται αρκετά δυσοίωνη καθώς επιφέρει προβλήματα τόσο στο σπίτι όσο και στην συμβίωση που δεν είναι βέβαια απροσπέλαστα εάν διαθέτετε την κατάλληλη υπομονή για να τα αντιμετωπίσετε. Ο Κρόνος δεν δημιουργεί ένα πολυτελές σπίτι με υπερβολική διακόσμηση, αλλά ένα σπίτι καθαρό όπου τα πάντα βρίσκονται σε τάξη. Η ατμόσφαιρα που θα επικρατεί θα είναι μάλλον σε ψυχρούς και συντηρητικούς τόνους κάτι που θα αντανακλάται από τα βαθύτερα συναισθήματά σας και για αυτό καλό θα ήταν να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον πρώτα για να μπορείτε να αισθάνεστε μεγαλύτερη άνεση. Είναι πιθανόν να υπάρξει κάποια απομάκρυνση που δεν θα είναι εύκολο να διορθωθεί και κατά συνέπεια θα οδηγήσει σε συναισθήματα ανασφάλειας και τελικά σε ρήξη της σχέσης.

Ουρανός στον 6ο οίκο

Ο Ουρανός ο πλανήτης της ελευθερίας, του αυθορμητισμού, της αστάθειας και των απροσδόκητων γεγονότων όταν παρουσιάζεται στον 6ο οίκο των υποχρεώσεων, των ευθυνών και του καθήκοντος, δεν δημιουργεί μια υγιή σχέση καθώς ο ένας θα έχει το ρόλο του δυνάστη και ο άλλος του επαναστάτη και θα υπάρχουν αρκετές δυσκολίες και αναταραχές. Από τη θετική του πλευρά θα σας κάνει να μοιραστείτε υποχρεώσεις και ευθύνες μέσα από ασυνήθιστες καταστάσεις, πιθανόν διαμέσου της τεχνολογίας ή των υπολογιστών. Θα χρειαστεί να οπλιστείτε με μεγάλη υπομονή προκειμένου να έχετε μια ήρεμη σχέση χωρίς να χάνετε την ψυχραιμία σας όταν ο καθένας από εσάς θα θέλει να περνάει το δικό του χρησιμοποιώντας ασυνήθιστους τρόπους. Σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν ο καθένας να έχει τον δικό του χώρο και χρόνο. Ο Ουρανός μπορεί να αποδειχτεί χείρα βοηθείας όταν έχετε να επιλύσετε θέματα που απαιτούν διαφορετική προσέγγιση.

Ποσειδώνας στον 7ο οίκο

Ο Ποσειδώνας, ο κυρίαρχος της φαντασίας, της ψευδαίσθησης, της παραπλάνησης, της αυταπάτης και του πνευματικού ιδεαλισμού, όταν βρίσκεται στον 7ο οίκο δεν σας επιτρέπει να δείτε ξεκάθαρα περί τίνος πρόκειται αυτή η σχέση. Φαίνεται ως η ιδανική σχέση αλλά στην πραγματικότητα διέπεται από απίστευτες ψευδαισθήσεις. Θα δημιουργούνται απορίες, όπως του ποιος είναι το θύμα και ποιος ο σωτήρας; Αναζητάτε να γλυτώσετε από κάποιες καταστάσεις ή να σώσετε κάποιον; Και εδώ ακριβώς είναι που μπερδεύεται η αγάπη και ο οίκτος.

Θεωρείτε τον εαυτό σας ως ο σωτήρας σύζυγος που θα αφήσει τα πάντα στην άκρα χωρίς δεύτερη σκέψη προκειμένου να γλυτώσει τον σύντροφο του από τον αλκοολισμό ενώ η δική σας ζωή πάει στράφι; ποιος από τους δύο είναι αυτός που δεν μπορεί να χειριστεί μια υγιής σχέση; Και δυστυχώς αν κανένας από τους δύο δεν ξυπνήσει από αυτή την παραίσθηση, αργότερα θα νιώσετε τεράστια απογοήτευση. Δεν θα πρέπει να μετατρέψετε τον άλλον σε είδωλο και να τον θεοποιήσετε αντί να τον δεχτείτε όπως είναι.

Δεδομένου όμως ότι τα νομίσματα έχουν δύο όψεις, έτσι και ο Ποσειδώνας μπορεί να είναι δείκτης ενός πολύ ισχυρού πνευματικού δεσμού και απόλυτης κατανόησης ο ένας για τον άλλον.

Πλούτωνας στον 6ο οίκο

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης, της αναδημιουργίας, των εμμονών, της φανατικής συμπεριφοράς, και της ανασκαφής κάτω από την επιφάνεια ώστε να διερευνηθεί και να ανακαλυφθεί τι κρύβεται εκεί. Ο Πλούτωνας όταν βρίσκεται στον έκτο οίκο, αυτόν της εργασίας, της υπηρεσίας, των υπευθυνοτήτων και των υποχρεώσεων, επηρεάζει τις σχέσεις με διάφορους τρόπους. Υπάρχει η φιλοδοξία να ολοκληρώνετε με επιτυχία τη δουλειά σας, να είστε διαρκώς απασχολημένοι και παραγωγικοί από κοινού. Η σχέση αυτή δε θα είναι ποτέ στάσιμη, μιας και διαρκώς την σπρώχνετε προς τα μπροστά, προσπαθώντας διαρκώς να την κρατήσετε ζωντανή, σχεδόν σαν αυτό να είναι η αποστολή σας στη ζωή! Από την άλλη μεριά, αυτή η εμμονή απέναντι στην σχέση σας μπορεί να αποδειχτεί πολύ βαρύ φορτίο για τον σύντροφό σας, καταπνίγοντας στην ουσία το μοναδικό πράγμα που προσπαθήσετε να σώσετε, την ίδια σας τη σχέση! Η ανάγκη αυτή δε πρόκειται να σας δημιουργήσει πρόβλημα αν είναι να την αξιοποιήσετε για να φροντίσετε και να ικανοποιήσετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου, ώστε τελικά μέσα από αυτό η σχέση να ανθίσει. Αυτή η τοποθέτηση από μόνη της, μπορεί να επιφέρει τεράστιες δυσκολίες και απογοητεύσεις, αλλά και τη μεγαλύτερη ανταμοιβή, λόγω της ανάπτυξης που θα επιτευχθεί μέσα από αυτή.

‘Αλλα θέματα στη σχέση σας

Σε Διδύμους η ακμή του 2ου οίκου

Η επιρροή των Διδύμων στο δεύτερο οίκο – αυτό των οικονομικών – τονίζει την μεγάλη σημασία του μυαλού στα υλικά ζητήματα και στο πως θα αυξήσετε τα έσοδά σας, ως ζευγάρι. Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης των Διδύμων, και των σκέψεων σας στα θέματα αυτά, φαίνεται ότι τα οικονομικά, η εύρεση νέων πηγών εσόδων και τα περιουσιακά σας στοιχεία είναι ψηλά στην λίστα των ενδιαφερόντων σας. Δεδομένου επίσης ότι οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο διπλής φύσης, μπορείτε να περιμένετε να εργάζεστε σε παραπάνω από μία δουλειές προκειμένου να υποστηρίξετε και να ικανοποιήσετε τις οικονομικές και υλικές σας ανάγκες. Οι πηγές των εσόδων σας θα προκύπτουν μέσω μάλλον της χρήσης και αξιοποίησης του μυαλού και όχι τόσο των χεριών. Αναζητήστε τον οίκο στον οποίο βρίσκεται ο Ερμής για να πάρετε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το πώς και πού θα επικεντρώσετε τις προσπάθειες αυτές.

Σε Καρκίνο η ακμή του 3ου οίκου

Έχοντας, ως ζευγάρι, την ακμή του τρίτου οίκου – αυτού της επικοινωνίας και της μάθησης – στον Καρκίνο, είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και συμπονετικοί με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, αλλά και μεταξύ σας. Γνωρίζετε ενστικτωδώς ποιες είναι οι ανάγκες των γύρω σας αλλά και ο ένας του άλλου. Η θέση αυτή της ακμής του τρίτου οίκου στον Καρκίνο, με κυβερνήτη τη Σελήνη σας κάνει να έχετε εξαιρετική μνήμη και να ανακαλείτε όλες τις λεπτομέρειες. Δε ξεχνάτε ακόμα και την παραμικρή ενόχληση ή στενοχώρια που κάποιος σας προκάλεσε, ούτε τα παλαιότερα πληγωμένα αισθήματά σας και σίγουρα ούτε και τις «εκρήξεις» που έχετε βιώσει κατά καιρούς. Ο διάλογος γίνεται σε συναισθηματικό επίπεδο παρά σε διανοητικό, και ίσως με συχνές εναλλαγές της διάθεσής σας. Μαζί, θα συζητάτε περισσότερο με/για τα αδέρφια σας με τα οποία έχετε πολύ στενές σχέσεις. Είναι επίσης πιθανό να βλέπει ο ένας τον άλλον σαν αδερφό, στον οποίο μπορεί να μιλήσει πραγματικά για τα πάντα. Οι φίλοι, τα μέλη της οικογενείας σας, και οι γείτονές σας αποτελούν μέρος του στενού κύκλου της επικοινωνίας. Αναζητήστε τον οίκο στον οποίο βρίσκεται η Σελήνη, για να δείτε ποιον τομέα αφορούν τα ενδιαφέροντά σας.

Σε Λέοντα η ακμή του 4ου οίκου

Έχοντας ως ζευγάρι την ακμή του τέταρτου οίκου – αυτού του σπιτιού, της οικογένειας, των ριζών, των ακινήτων, της ιδιοκτησίας και της ασφάλειας – στον Λέοντα, φαίνεται ότι η περηφάνια χαρακτηρίζει το σπιτικό, την οικογενειακή ζωή και τη συμπεριφορά σας στα μέλη της οικογενείας σας. Το σπίτι είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να καλλιεργήσετε το μεγαλείο σας, ένα μέρος σαν το σανίδι ενός θεάτρου, στο οποίο θα επιδεικνύετε όλες σας τις κατακτήσεις. Το μόνο πρόβλημα με την ακμή του τέταρτου οίκου στο Λέοντα είναι ότι κάποιος θα πρέπει να κρατάει τα ηνία, και να είναι υπεύθυνος για τη λήψη των αποφάσεων που αφορούν την οικογένεια, και ποιος θα είναι αυτός; Εφόσον εκτιμάτε και νοιάζεστε ο ένας για τον άλλον, τότε μπορείτε και οι δύο να μοιραστείτε ισότιμα το ρόλο αυτό. Αν όχι, τότε θα μάχεστε για το ποιος θα επικρατήσει και θα κυριαρχήσει στον άλλον, χάνοντας στην πορεία τα πάντα. Αναζητήστε τον οίκο στον οποίο βρίσκεται ο Ήλιος, για να δείτε που μπορεί να βρεθεί η οικογενειακή σας ασφάλεια.

Σε Παρθένο η ακμή του 5ου οίκου

Ως ζευγάρι, έχετε την ακμή του πέμπτου οίκου – αυτού των παιδιών, της ψυχαγωγίας, των ειδυλλίων, της δημιουργικότητας, των καλλιτεχνικών ικανοτήτων, των ευχάριστων ενασχολήσεων, της δημιουργικής συγγραφής βιβλίων, του κέρδους και των επενδύσεων – στην Παρθένο. Οι δυο σας θα δυσκολεύεστε ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, λόγω του ότι η Παρθένος είναι εξαιρετικά επικριτική με οτιδήποτε «αγγίζει». Δοκιμάστε την διανοητική συντροφιά ή ένα σκύλο, ή κάποιον ο οποίος έχει μια πλειάδα ενδιαφερόντων και δεν τον ενοχλεί να μιλάει για αυτά, ασταμάτητα! Πιθανότατα, οι δυο σας να ήρθατε κοντά κατόπιν εξονυχιστικής εξέτασης, και η ιδέα της ερωτικής πολιορκίας και του ερωτικού δεσμού σας κάνει να νιώθετε άβολα, μιας και σχεδόν δυσανασχετείτε με την όλη διαδικασία. Η Παρθένος δεν είναι ιδιαίτερα τρυφερό και δοτικό ζώδιο, και ως εκ τούτου το να φροντίζετε σε συναισθηματικό επίπεδο ο ένας τον άλλον και τα παιδιά σας είναι λίγο απίθανο, μιας και δεν μπορείτε να καταλάβετε τις συναισθηματικές ανάγκες κάποιου, παρά μόνο τις πνευματικές. Ακόμα και όταν αποφασίσετε να βγείτε έξω και να κοινωνικοποιηθείτε, πρέπει προτού μπείτε καν στο αυτοκίνητο να έχετε τακτοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες και να έχετε ήδη σχεδιάσει το πλάνο της βραδιάς. Αναζητήστε τον οίκο στον οποίο βρίσκεται ο Ερμής, για να δείτε που μπορεί να βρείτε τρόπους ψυχαγωγίας και διασκέδασης ή να αυξήσετε το ρομαντισμό σας.

Σε Ζυγό η ακμή του 6ου οίκου

Ως ζευγάρι έχετε την ακμή του έκτου οίκου – αυτού της εργασίας, του εργασιακού περιβάλλοντος, των αρμοδιοτήτων και των ευθυνών, της υγείας, της υπηρεσίας προς τους άλλους, των σχέσεων με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες και της φυσικής κατάστασης – στο Ζυγό. Και για τους δυο είναι ιδιαίτερη σημαντική η ύπαρξη αρμονίας και πνεύματος συνεργασίας σε οτιδήποτε κάνετε. Ενδεχόμενες δυσάρεστες εργασιακές συνθήκες θα έχουν αντίκτυπο και θα δημιουργήσουν δυσάρεστες συνθήκες και μέσα στη σχέση σας. Προσπαθήστε να εργαστείτε μαζί σε επαγγέλματα μέσα από τα οποία θα μπορείτε να βλέπετε και να εξετάζετε και τις δύο όψεις του νομίσματος, μιας κατάστασης ή ενός ενδεχόμενου προβλήματος και να προτείνετε δίκαιες λύσεις, για π.χ. ως μεσάζοντες ή διαιτητές. Ως ζευγάρι, μπορεί να βιώσετε κάποια προβλήματα σχετικά με τη διατροφή σας λόγω του ότι έχετε μία ιδιαίτερη αγάπη για τα γλυκά και τα πλούσια γεύματα τα οποία ίσως να είναι αρκετά βαριά και επιβλαβή για τον ευαίσθητο οργανισμό σας. Απεχθάνεστε κάθε είδους σωματική άσκηση, σας αρέσει ενίοτε να τεμπελιάζετε και έτσι μπορεί η ζωή σας να γίνεται ανά περιόδους στάσιμη και δυσκίνητη. Αναζητήστε τον οίκο στον οποίο βρίσκεται η Αφροδίτη, για να δείτε που μπορείτε να βρείτε εργασία ή την παροχή υπηρεσιών σας στους άλλους.

Σε Σκορπιό η ακμή του 7ου οίκου

Σχέσεις, συνεταιρισμοί, γάμος, άτομα με τα οποία σχετιζόμαστε στενά, ύπαρξη ή έλλειψη της ικανότητας να συνεργαζόμαστε, συμβόλαια και νομικά ζητήματα, όλα αυτά ανήκουν στην «δικαιοδοσία» του έβδομου οίκου, η ακμή του οποίου βρίσκεται στον Σκορπιό. Μπορεί να έχετε εμμονή ο ένας με τον άλλον, και η σχέση σας να χρωματίζεται από συναισθήματα ζήλιας, τάσεις κτητικότητας και αρκετές μάχες για το ποιος θα κυριαρχήσει. Από όλο αυτό προκύπτει μία πανίσχυρη ενέργεια που μπορεί να κάνει την σχέση να αναπτυχθεί και να ανθίσει ή από την άλλη μεριά ακόμα και να την καταστρέψει μέσα από συμπεριφορές χειραγώγησης και τακτικές ανάληψης ελέγχου και εξουσίας. Δεδομένου ότι ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα μυστικοπαθές ζώδιο, μπορεί ακόμα και να κρατήσετε και την ίδια τη σχέση μυστική ο ένας από τον άλλον. Αναζητήστε τον οίκο στον οποίο βρίσκεται ο Πλούτωνας για να δείτε τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίζετε τις συνεργασίες σας.

Σε Τοξότη η ακμή του 8ου οίκου

Ο όγδοος οίκος έχει να κάνει με πόρους εσόδων που έχουμε από κοινού με άλλους. Περιουσιακά στοιχεία τα οποία δεν έχουν αποκτηθεί άμεσα από εμάς τους ίδιους, αλλά έχουν αποκτηθεί μέσω μιας σχέσης, κληρονομιάς ή σύνταξης. Επίσης, έχει να κάνει με χρήματα τα οποία ανήκουν σε άλλους όπως οι φόροι, χρήματα και οικονομικά εταιρειών, ασφάλειες και χρηματιστήριο. Ο όγδοος οίκος επίσης σχετίζεται με τα μυστήρια της ζωής και του σεξ. Τα παραπάνω ζητήματα στη σχέση αυτή επηρεάζονται από τον Τοξότη, φέρνοντας ιδιαίτερη τύχη και εύνοια στις επιχειρήσεις, και τις οικονομικές επενδύσεις. Ο Δίας σας υπόσχεται ευημερία και αφθονία. Αναζητήστε τον οίκο στον οποίο βρίσκεται ο Δίας, για να δείτε ποιον τομέα αφορούν τα κοινά οικονομικά σας.

Σε Αιγόκερω η ακμή του 9ου οίκου

Ο ένατος οίκος σημειοδοτεί τους μακρυπρόθεσμους στόχους και τα μακρινά ταξίδια. Επίσης, η θρησκεία, η φιλοσοφία και οι ανώτερες σπουδές είναι θέματα του ένατου οίκου. Έχοντας την ακμή του ένατου οίκου στον Αιγόκερω, είστε και οι δύο ιδιαίτερα συντηρητικοί στη σκέψη και τις ιδέες σας. Τα ταξίδια δεν είναι καθόλου ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων και ενδιαφερόντων σας, μάλιστα στην πραγματικότητα τα αποφεύγετε εντελώς εκτός και αν είναι απόλυτα αναγκαία όπως για π.χ. ένα επαγγελματικό ταξίδι. Έχοντας ως κυβερνήτη του ένατου οίκου τον Κρόνο, παίρνετε πολύ στα σοβαρά τα καθήκοντά σας στη θρησκεία, τη φιλοσοφία, το νόμο και την εκπαίδευση και δεν αντιμετωπίζετε τις ευθύνες σας στους τομείς αυτούς ελαφριά. Αναζητήστε τον οίκο στον οποίο βρίσκεται ο Κρόνος, για να δείτε ποιον τομέα αφορούν οι υψηλές φιλοδοξίες σας.

Σε Ιχθείς η ακμή του 11ου οίκου

Ο ενδέκατος οίκος σχετίζεται με την επίτευξη των στόχων, τις ελπίδες και τις επιθυμίες μας. Οι προσπάθειες ανθρωπιστικού χαρακτήρα, οι λέσχες, οι ομάδες, οι επαφές, η προώθηση ιδανικών, είναι επίσης θέματα του οίκου αυτού. Οι άνθρωποι που στηρίζουν τις προσπάθειες μας, φίλοι και διασυνδέσεις μπορούν επίσης να βρεθούν εδώ. Έχοντας την ακμή του ενδέκατου οίκου στους Ιχθείς, η σχέση αυτή επικεντρώνεται στη δημιουργία δυνατών σχέσεων με φίλους, από τους οποίους όμως, περιμένετε να είναι τέλειοι, όταν στην πραγματικότητα μπορεί να σας απογοητεύουν εξαιτίας των ατελειών και των μειονεκτημάτων τους. Ξεβολεύεστε προκειμένου να βοηθήσετε έναν φίλο που σας έχει ανάγκη, αλλά το να περιμένετε να κάνουν το ίδιο και οι άλλοι, μπορεί να είναι μία μεγάλη απογοήτευση. Είστε εξαιρετικά ευαίσθητοι και γενναιόδωροι με όλους, και συμπάσχετε με τα πληγωμένα αισθήματα κάποιου. Αναζητήστε τον οίκο στον οποίο βρίσκεται ο Ποσειδώνας, για να δείτε τον τομέα στον οποίο ενδεχομένως βρίσκετε τους φίλους σας, τις επαφές σας, την ανάμειξή σας σε ομάδες και τα σχετικά ενδιαφέροντά σας.

Σε Κριό η ακμή του 12ου οίκου

Ο δωδέκατος οίκος κυβερνάει το υποσυνείδητο, τα προβλήματα τα οποία πηγάζουν από αόρατες αιτίες, και τους ενδεχόμενους περιορισμούς που συναντούμε στη ζωή μας. Έχει να κάνει με τις παρασκηνιακές δραστηριότητες, με τα προβλήματα συναισθηματικής φύσης, τα μυστικά, τις εξαπατήσεις, με εμπόδια τα οποία πρέπει να ξεπεραστούν, με την απόμακρη και αθέατη από το πλήθος πλευρά του εαυτού μας, το μέρος εκείνο όπου η ψυχή κάνει ένα βήμα πίσω για να δει καλύτερα τον κόσμο που μας περιστοιχίζει. Επίσης, ο δωδέκατος οίκος κυβερνάει τις φυλακές, τα νοσοκομεία και άλλα ιδρύματα εγκλεισμού και απομάκρυνσής μας από την κοινωνία. Η διοχετευόμενη στο δωδέκατο οίκο ενέργεια του Κριού αποτελεί ένδειξη του ότι πιθανότητα είστε ιδιαίτερα δυναμικοί και δραστήριοι, παρουσιάζοντας μία καλόβολη δημόσια συμπεριφορά, αλλά ιδιαίτερα έντονη εσωτερικά. Η ενέργεια αυτή μπορεί να παραμείνει καταπιεσμένη, καθώς δεν εκδηλώνετε το θυμό σας απευθείας και είστε αρκετά ανεκτικοί στην κακοποίηση. Αναζητήστε τον οίκο στον οποίο βρίσκεται ο ’ρης, για να δείτε τον τομέα εκείνο στον οποίο προτιμάτε να αποσύρεστε από τη δημόσια θέα.

Πλανητικές όψεις Σύνθετου Ωροσκοπίου

Ήλιος χιαστί Σελήνη

Υπάρχει μια συνεχόμενη αίσθηση τριβής μεταξύ σας. Ένας από τους δύο θα διστάζει συνεχώς ή θα εμποδίζει τους δυο σας να προχωρήσετε πρόσω ολοταχώς σε κοινές ενέργειες. Ένα αναπάντεχο, απρογραμμάτιστο βάρος (οικονομικό, υγείας, ή άλλο), το οποίο ένας από εσάς φέρνει μέσα στη σχέση, μπορεί να καταναλώσει τεράστιο μέρος της ενέργειάς σας. Ένα συναίσθημα στασιμότητας ή αποτυχίας μπορεί να εμφανιστεί. Σίγουρα το να ξεπεράσετε ή να υπομείνετε αυτές τις δυσκολίες είναι ένα μέρος της πρόκλησης και ένας λόγος να έρθετε κοντά.

Ήλιος σύνοδος Αφροδίτη

Αυτή η όψη υποδεικνύει ότι πολύ απλά αγαπάτε ο ένας τον άλλον. Η έλξη είναι τόσο δυνατή μεταξύ σας, ώστε ακόμα και είστε ασύμβατοι κατά τα άλλα δεδομένα, εσείς θα θέλετε να είστε μαζί με τον σύντροφό σας, εξαιτίας αυτής της αγάπης που αισθάνεστε γι αυτόν.

Δεν σημαίνει ότι περιστασιακά δεν θα σας φτάνει στα άκρα. Θα σας φτάνει. Απλά μεταξύ σας υπάρχει αληθινή αγάπη, και δεν υπάρχει πιο δυνατό συναίσθημα στον κόσμο από αυτό.

Η συνύπαρξή σας, εκπέμπει ομορφιά, είτε επειδή δίνετε μορφή, είτε επειδή απολαμβάνετε απλά την τέχνη και τη μουσική. Το σπίτι σας, εύκολα θα γεμίσει «θησαυρούς» που αντανακλούν τα ταλέντα που έχετε. Όπως συμβαίνει όμως συνήθως με την Αφροδίτη, προσέξτε να μην παραχαϊδεύετε τον εαυτό σας με τις απολαύσεις της ζωής, ώστε να μην γίνουν από αντικείμενο πόθου, θηλιά στο λαιμό σας. Θυμηθείτε, όσο περισσότερα πράγματα έχετε, τόσο περισσότερα προβλήματα είναι πιθανόν να παρουσιαστούν. Δεν θα έχετε καμία αντίρρηση να επιδεικνύετε όσα έχετε συγκεντρώσει, η αλαζονεία όμως είναι μια ανεπιθύμητη επίδραση αυτής της όψης, αν δεν ελεγχθεί η τάση.

Αποφύγετε να κουκουλώνετε τα προβλήματα στη σχέση σας. Εκφράστε τα ανοιχτά για να λυθούν ή τουλάχιστον να διαπιστωθούν ώστε να αποφύγετε μεγαλύτερα προβλήματα στη συνέχεια. Πιθανόν επίσης να έλκεστε προς περίεργα ρίσκα με αυτή την όψη, γι αυτό να θυμάστε να είστε πρακτικοί στις δαπάνες σας.

Με αυτή την όψη, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες που θα προκαλέσουν τη σχέση σας, θα αισθάνεστε πάντα την ανάγκη και το πάθος για να συμφιλιωθείτε, να κάνετε ειρήνη και να βρείτε αρμονία και συνεργασία στη σχέση σας. Αυτή η όψη προσφέρει μεγάλη σταθερότητα που θα σας συγκρατεί από το να στραφείτε ο ένας εναντίον του άλλου, εκτός και αν τα εμπόδια γίνουν πραγματικά ανυπέρβλητα.

Πολύς χρόνος και προσπάθεια είναι δυνατόν να δαπανηθούν για κοινωνικές δραστηριότητες, και αν ασχολείστε με δημιουργικά εγχειρήματα μαζί, αυτή η όψη προσθέτει υποστήριξη και βοηθάει στη μορφοποίηση των ιδεών.

Ήλιος εξάγωνο Κρόνος

Πρόκειται για μία θαυμάσια ένδειξη μακροχρόνιας σχέσης και θα βοηθήσει να αποκτήσετε και οι δύο σας περισσότερη σταθερότητα, αφοσίωση και ωριμότητα. Θα διαπιστώσετε ότι μαζί η ζωή σας γίνεται πιο ασφαλής, αφού επικεντρώνετε την προσοχή σας στις ευθύνες σας και σε πρακτικά θέματα. Είναι βέβαιο ότι σφυρηλατείται ένας πολύ ισχυρός δεσμός μεταξύ σας που θα σας βοηθήσει να διαμορφώσετε μία ειρηνική και ικανοποιητική σχέση παρά μία που βασίζεται στη μεγάλη ζωή ή στην απληστία. Να είστε προσεκτικοί ώστε με το πέρασμα του χρόνου, να μην παίρνετε ο ένας τον άλλον ως δεδομένο, ακόμα και αν η δική σας είναι μια πολύ άνετη σχέση.

Η σχέση σας θα σας δώσει τη δυνατότητα να μάθετε πολλά για τον εαυτό σας. Πιθανότατα θα προτιμάτε ησυχία και γαλήνη από όποιον άλλο τρόπο ζωής. Δεν θα υπάρχει μεγάλος πειραματισμός και βαθειά αναζήτηση στις ψυχές σας και θα είσαστε πιο επιφυλακτικοί στον τρόπο που εκφράζετε τα συναισθήματά σας ο ένας στον άλλον. Παρότι οι υπόλοιποι θα σας βλέπουν αρκετά ψυχρούς, ήρεμους και μαζεμένους ο ένας με τον άλλον, δεν θα καταλαβαίνουν ότι δεν χρειάζεστε συνεχείς λεκτικές επιβεβαιώσεις για να σας θυμίζουν αυτό που ήδη αισθάνεστε σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο.

Με τον καιρό θα δείτε ότι όταν τα λεφτά τελειώνουν και η ζωή γίνει δύσκολη, ότι μπορείτε πάντα να υπολογίζετε ο ένας στον άλλον, γιατί η πίστη, η φιλία και η υπευθυνότητα είναι θετικές και προωθητικές πλευρές της κοινής σας ζωής. Και όταν η συζήτηση έρχεται στην ανιαρή τέχνη της καθημερινότητας, το να φέρνετε σε πέρας δουλειές και υποχρεώσεις που έχετε ο ένας για τον άλλον, αυτό σας δίνει την ενέργεια που χρειάζεστε για να προχωρήσετε. Και την έχετε!

Ήλιος τρίγωνο Ουρανός

Συνεπεία της ενέργειας που δίνει αυτή η όψη, θα παρουσιαστούν πολλές αλλαγές στη ζωή και των δύο σας. Αυτή η όψη προσθέτει περιπέτεια, αντισυμβατική συμπεριφορά, πειραματισμό και νέες σκέψεις, ιδέες και φιλοσοφίες στη ζωή σας. Θα σέβεστε ο ένας την ανάγκη του άλλου για προσωπικό χώρο και ελευθερία και παρά το ότι οι άλλοι πιθανόν θα σας βλέπουν σαν να έχετε ξεφύγει από την πραγματικότητα, αυτή η σχέση θα είναι άνετη για σας. Παρά το ότι θα υπάρξουν πολλά ξαφνικά και ασυνήθιστα συμβάντα, εσείς έχετε την ικανότητα να τα αντιμετωπίσετε με θετικό τρόπο και έτσι να εξελιχθείτε από αυτά τα μαθήματα.

Μαζί θα πειραματιστείτε καινούριες ιδέες και σκέψεις και η κοινή σας ζωή θα είναι γεμάτη, χωρίς προσδοκίες άλλες από την χαρά του να είστε μαζί. Θα διαπιστώσετε ότι η σχέση σας, σας δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσετε νέους τρόπους επικοινωνίας με τον υπόλοιπο κόσμο, επομένως σας ανοίγει νέους δρόμους προσωπικής έκφρασης.

Ο τροχός της καλής τύχης εύκολα μπορεί να σας βρει και πιθανόν να σας φέρει πρόοδο, δημιουργικές ενασχολήσεις, διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου, μεγαλύτερη δημοτικότητα, μία περιπέτεια ή και παραπάνω, και ίσως κάποιες επικερδείς επιχειρήσεις. Αυτή η σχέση θα αποτελέσει μία σημαντική στροφή στη ζωή σας, ειδικά αν αναζητάτε κάτι εντελώς διαφορετικό και καινούριο.

Υπάρχει μία πρόσθετη ευθύνη που ακολουθεί αυτή την όψη και λέγεται ειλικρίνεια. Η ειλικρίνεια, όχι μόνο του ενός προς τον άλλο, αλλά και προς τον εαυτό σας, έτσι ώστε να κρατήσει τις ζωές σας ενωμένες, ενώ την ίδια στιγμή, θα σας επιτρέπει να εξερευνάτε φιλικές σχέσεις με άλλους ανεξάρτητα από τη δική σας προσωπική σχέση. Θα ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον να είναι άνετος, απελευθερωμένος, και ίσως σε κάποιες στιγμές απόμακρος ή απρόσωπος, αφού είστε ασφαλείς στην κοινή σας ζωή. Ωθείτε ο ένας τον άλλον να είναι αυτάρκης, αυτόνομος και ελεύθερα σκεπτόμενος.

Ήλιος χιαστί Ποσειδώνας

Η ειλικρίνεια και η ηθική ακεραιότητα θα γίνουν σημαντικά ζητήματα μεταξύ σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει απαραίτητα σκόπιμη εξαπάτηση, όμως δυσδιάκριτοι υπαινιγμοί και υπονοούμενα που μπορεί να παρεξηγηθούν, η παράλειψη σχετικών πληροφοριών, ή το να κάνετε τον άλλον να πιστεύει κάτι που δεν είναι απολύτως αληθινό, θα δημιουργήσουν δυσπιστία και αβεβαιότητα στη σχέση σας. Από την άλλη, οι δυο σας μπορεί να είστε τίμιοι ο ένας προς τον άλλον αλλά να σχετιστείτε με μηχανορράφους. Σε όλα τα πρακτικά ή οικονομικά ζητήματα, να προσέχετε μήπως σας εκμεταλλευτούν. Όταν ενώνετε τις δυνάμεις σας, έχετε την τάση να πιστεύετε αυτό που θέλετε να πιστέψετε και έτσι να παραπλανηθείτε.

Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνας

Αυτή η όψη είναι ενδεικτική είτε μίας δυνατής σχέσης αγάπης-μίσους, ή μιας σχέσης με μαγνητική έλξη και απώθηση την ίδια στιγμή. Αυτό είναι συνέπεια της ποιότητας του Πλούτωνα, ο οποίος προσπαθεί να κυριαρχήσει, να ασκήσει εξουσία, να χειραγωγήσει και να ελέγξει. Αν προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε αυτή την Πλουτώνια ενέργεια σε αρνητικές οδούς, είναι πολύ πιθανές μερικές πολύ βίαιες απαντήσεις στις προσπάθειές σας. Αυτή η σχέση μπορεί να οδηγήσει σε πραγματικά οδυνηρές συγκρούσεις!

Ο ένας ή και οι δύο σας, πιθανόν να αισθάνεστε έντονη την ανάγκη να ψάξουν βαθειά στην άβυσσο του μυαλού του συντρόφου σας, αποκαλύπτοντας κάθε πληροφορία έως ότου δεν υπάρχει τίποτα άλλο από λάσπη. Αν θέλετε να κάνετε αυτή τη σχέση να δουλέψει, η κοινή προσπάθεια είναι απαραίτητη. Πρέπει να αντιμετωπίζετε τον άλλον σαν ίσο και κανένας από εσάς να μην κρατά μόνος του την ισορροπία της σχέσης. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε πιθανόν να μην θέλετε να αναμιχθείτε καν, λέτε και θα μπορούσατε να το αποφύγετε! Οι θετικές προοπτικές αυτής της σχέσης δεν είναι απρόσιτες, όμως το σημαντικότερο που πρέπει να προσέξετε είναι να αναγνωρίζετε τις παγίδες.

Αλλη μία συμβουλή, αν τελικά παντρευτείτε και αποφασίσετε ότι δεν μπορείτε να ζήσετε πια στη θερμοκρασία που παράγεται με αυτή τη σχέση, τότε προτείνουμε να σκάψετε ένα χαράκωμα και να ετοιμαστείτε για ανοιχτές εχθροπραξίες προκειμένου να καταλήξετε ύστερα από μεγάλο κίνδυνο ζωής και εξαντλημένοι, ποιός θα πάρει την κηδεμονία του χρυσόψαρου! Η κτητικότητα είναι προφανώς ένα από τα αρνητικά χαρακτηριστικά αυτής της όψης.

Αγώνες επιβολής, ασυνεννοησίες και καβγάδες μπορούν άνετα να προκύψουν μεταξύ των δύο σας. Οποιαδήποτε ατιμία μεταξύ σας, είναι βέβαιο ότι θα αποκαλυφθεί και θα ασχολείστε πολύ καιρό με αυτό. Δεν είναι μία ελαφριά ή ασήμαντη σχέση, και με τον καιρό, θα μάθετε ο ένας τον άλλον εντελώς και όταν ο δεσμός σας σφυρηλατηθεί, δεν θα μπορεί εύκολα να διαλυθεί.

Πρέπει επίσης να σας υποδειχθεί να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά πριν αναμιχθείτε σε επιχειρηματική δραστηριότητα μαζί, γιατί πιθανότατα θα αποδεικνυόταν διασπαστική και καταστρεπτική ταυτόχρονα. Ίσως ο σοβαρότερος λόγος γι αυτό, είναι ο αγώνας για εξουσία που πιθανότατα θα προκύψει μεταξύ σας. Θυμηθείτε, και οι δυο σας δεν μπορείτε να φοράτε το ίδιο παντελόνι την ίδια στιγμή, παρά ταύτα θα προσπαθήσετε. Ζήλια, φανατισμένη συμπεριφορά, παρορμητικές ενέργειες και μία δόση φυσικού πόνου προσδιορίζουν την ενέργεια αυτής της όψης. Προβλήματα μπορούν επίσης να διαπιστωθούν στην κοινή οικονομική διαχείριση, ασφαλιστικές απαιτήσεις, διαθήκες και φόρους.

Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει πολύ σεξουαλική ενέργεια μεταξύ σας. Έτσι, δεν είστε και εντελώς χαμένοι!

Σελήνη σύνοδος Ποσειδώνας

Αυτή η όψη μπορεί να αντιπροσωπεύει την ένωση δύο ψυχών σε μια πνευματική αρμονία. Ακόμα και από την αρχή αυτής της σχέσης μπορεί διαισθητικά να μοιράζεστε μεταξύ σας σκέψεις, συναισθήματα, επιθυμίες, διαθέσεις και συναισθηματικές ανάγκες. Μία μαγική ένωση θα υπάρχει μεταξύ σας. Η ευσπλαχνία, η συμπόνια, η ευαισθησία και η τηλεπαθητική επικοινωνία μπορεί να ενδυναμώσουν το μεταξύ σας δεσμό. Όλα αυτά ηχούν υπέροχα στα αφτιά σας, σωστά; Λοιπόν, είναι σχεδόν σίγουρο ότι όλα αυτά υπάρχουν και στην πραγματικότητα και όχι μόνο στο μυαλό σας. Αυτή η όψη είναι πιθανό να οδηγήσει τη φαντασία σας σε πολύ παράξενα μέρη. Είναι καλό, λοιπόν, να έρθετε αντιμέτωποι με την πραγματικότητα και το πρακτικό κομμάτι της ζωής.

Με αυτή την όψη υπάρχει, επίσης, η ανάγκη για όλο και μεγαλύτερη φροντίδα και τρυφερότητα μεταξύ σας. Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, καθώς αυτή όψη έχει να κάνει πολύ με την ψευδαίσθηση και τη φαντασία, καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί και να γειώνετε τον εαυτό σας στην πραγματικότητα για να βρεθείτε σε ένα ασφαλές έδαφος. Αλλιώς, ο πνευματικός σας κόσμος θα παρουσιάζεται απλά ως μια ψευδαίσθηση.

Εάν κάποιος από τους δυο σας είχε μια ιστορία με κατάχρηση ναρκωτικών ή προβλήματα με το αλκοόλ ή με άλλους τρόπους φυγής από την πραγματικότητα, καλό θα ήταν να μην προσπαθήσετε να τον «γιατρέψετε» ή να τον «σώσετε» χωρίς να έχετε προηγουμένως την κατάλληλη γνώση γιατί αλλιώς μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα.

Είναι πιθανό να υπάρχουν κάποια σεξουαλικά προβλήματα σε αυτή τη σχέση καθώς ένας από τους δυο σας ή και οι δυο σας μπορεί να νιώσετε ότι αυτή σχέση δεν είναι για να κατέβει στα γήινα επίπεδα από την υψηλά πνευματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ίσως νιώσετε ότι το σεξ μπορεί να «βρωμίσει» μια ιερή και αγνή ένωση. Αυτό δεν θα ήταν κάτι κακό αρκεί και οι δυο σας να νιώθετε έτσι.

Σελήνη εξάγωνο Πλούτωνας

Κατά πάσα πιθανότητα αυτή η σχέση θα είναι πολύ δυνατή. Υπάρχει μια μοιραία σύνδεση μεταξύ σας και ο δεσμός που δημιουργήσατε φαίνεται ακαταμάχητος και αρκετά έντονος. Μάλλον θα θέλετε να περνάτε πολλές ώρες με το σύντροφό σας και θα ξέρετε ο ένας τον άλλο βαθειά και όχι επιφανειακά. Εάν αναζητάτε μια περιστασιακή σχέση, τότε θα ήταν καλύτερο να φύγετε από αυτή τη σχέση και να βρείτε μια άλλη που θα μπορείτε καλύτερα να χειριστείτε.

Αν και το εξάγωνο είναι μια αρμονική όψη μεταξύ αυτών των δύο πλανητών, κατά πάσα πιθανότητα η ζήλεια και η κτητικότητα δεν θα λείπει από αυτή τη σχέση. Θα πρέπει μάλλον να μιλάτε απόλυτα ειλικρινά ο ένας στον άλλο προκειμένου να καταλάβετε γιατί συμβαίνει αυτό. Μήπως κάποιος από τους δυο σας θέλει να ελέγξει τον άλλο; Το να μοιράζεστε τα συναισθήματά σας και να είστε απόλυτα ανοιχτοί με το σύντροφό σας είναι κάποια από τα θετικά που μπορεί να προσδίδει αυτή η όψη.

Μπορεί να ανακαλύψατε ότι βρεθήκατε οι δυο σας τη στιγμή που μια βαθειά συνταρακτική εμπειρία συνέβη στη ζωή σας. Κάτι τέτοια γεγονότα μπορεί να σας μεταμορφώσουν με τον τρόπο που φυσικά οι καρδιές σας ανοίγονται η μια στην άλλη. Μπορεί ακόμα να είστε ο θεραπευτής που ο σύντροφός σας χρειάζεται προκειμένου να ξεπεράσει παλιές πληγές ή ακόμα και σχέσεις.

Ερμής χιαστί Αρης

Μια συνεχής πηγή έντασης μεταξύ σας θα προέρχεται από τον απότομο τρόπο που μιλάτε, διακόπτοντας ο ένας τον άλλο, με το να είστε ανυπόμονοι (ιδίως κατά την προετοιμασία μιας εξόδου, ή της ετοιμασίας για ένα ταξίδι), και γενικά θα ερεθίζετε το ένας το άλλον με τον τρόπο που επικοινωνείτε. Προκαλείτε την εριστική πλευρά ο ένας του άλλου, όχι τόσο λόγω των σημαντικών διαφορών των απόψεων σας αλλά εξαιτίας του τρόπου που εκφράζεστε. Ακόμα κι αν είστε συνήθως αρκετά ευχάριστοι και ευγενικοί, μεταξύ σας έχετε την τάση για αστεϊσμούς, χλευασμούς, ή να βγάζετε στη φόρα πράγματα, με τρόπους που προκαλούν τριβές.

Ένας από τους σκοπούς αυτής της δυναμικής είναι για να μάθετε πώς να εκφράζεστε με ειλικρίνεια, αλλά και διακριτικότητα. Ο κακός συγχρονισμός μπορεί να είναι πραγματικά καταστροφικός, και αυτό να λειτουργεί σε βάρος σας – ειδικά εάν ξοδεύετε πολύ χρόνο, ο ένας με την παρουσία του άλλου.

Ερμής χιαστί Δίας

Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι μια τάση να περιμένετε πάρα πολλά ή να υπολογίσετε περισσότερα από ό, τι είναι ρεαλιστικά δυνατόν. Ως ζευγάρι, είστε επιρρεπής σε λάθη στις επενδύσεις ή σε λανθασμένη διαχείριση των κοινών πόρων σας, λόγω μιας υπερβολικά αισιόδοξης εκτίμησης της κατάστασης. Τα μεγάλης εμβέλειας προγράμματα σας μπορεί να είναι ελαττωματικά, ή μπορεί να παραβλέπετε σημαντικές λεπτομέρειες. Μπορεί να στηρίζεστε υπερβολικά σε μια αφηρημένη θεωρία ή φιλοσοφία για να σας καθοδηγεί όταν παίρνετε πραγματικές, πρακτικές αποφάσεις – σε βάρος σας. Αποφύγετε να επηρεάζεστε πάρα πολύ από μια ιδεολογία η οποία απλώς δεν εφαρμόζεται άμεσα στη ζωή και τις ανάγκες σας.

Αναπόφευκτα, μεταξύ σας θα προκύπτουν θρησκευτικές ή φιλοσοφικές διαφορές, καθώς και μέρος του σκοπού της συνύπαρξης σας θα είναι η ανάπτυξη της ανοχής και μια ευρύτερη, πιο περιεκτική άποψη.

Αφροδίτη χιαστί Δίας

Το να χειρίζεστε λάθος τα περιουσιακά σας στοιχεία, το να ξοδεύετε αλόγιστα ή σε λάθος πράγματα, το να θέλετε περισσότερα από αυτά που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, υπερβολές, σπατάλες, υπερβολικά πολλά χατίρια – αυτά είναι τα θέματα που θα απασχολήσουν τη σχέση σας. Ως ζευγάρι, μπορεί να παρασύρεστε από σχέδια του τύπου «Πώς θα γίνουμε γρήγορα πλούσιοι;» ή «Έλα μωρέ, ας το αγοράσουμε τώρα και πληρώνουμε μετά», τα οποία βέβαια αργότερα θα σας καταδιώκουν. Κατά κάποιο τρόπο, η χαλαρότητα και η επιθυμία για τα «εύκολα» θα είναι πρόβλημα για σας. Μέρος του σκοπού της σχέσης σας, είναι να μάθετε να διακρίνετε και διαχωρίζετε το τι πραγματικά χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένοι από το τί είναι παγίδα. Αυτό που θα προκύψει είναι ένας επαναπροσδιορισμός του τι συνιστά η «καλή ζωή».

Αφροδίτη εξάγωνο Κρόνος

Πρόκειται για μια όψη ενδεικτική μιας μακρόχρονης σχέσης ή φιλίας. Παρόλο που η σχέση αυτή δεν θα έχει τη θέρμη ή τη στοργή που δείχνουν να έχουν άλλες σχέσεις, δεν υπάρχει περίπτωση η δική σας να σβήσει πριν ακόμη ξεκινήσει. Σταθερά και ακλόνητα αισθήματα ευθύνης και αφοσίωσης θα είναι πιθανότατα τα αποτελέσματα αυτής της όψης.

Δεν αρκεί όμως η σιγουριά και η σταθερότητα του δεσμού: δεν θα πρέπει να ξεχνάτε τα λουλούδια στα γενέθλια ή τα δώρα στις επετείους που καμιά φορά ξεχνιούνται όταν υπάρχει αυτή η όψη. Όλοι χρειάζονται ενδείξεις αποδοχής, ιδιαίτερα ο σύντροφός μας.

Ο κόσμος γύρω σας μπορεί να σας βρίσκει κάπως σφιχτούς με τα χρήματα και πολύ πρακτικούς στις αγορές πραγμάτων που έχουν αξία για σας. Οι εκφράσεις αγάπης στην περίπτωσή σας δεν είναι υπερεκδηλωτικές: αρκεί μια απλή έκφραση για να δώσει το νόημα.

Αρης εξάγωνο Δίας

Πιθανότατα είστε ένα δυναμικό ζευγάρι, το οποίο μπορεί να επιτύχει τα πάντα, μια και ο συνδυασμός του Δία και του Αρη σε εξάγωνο σας δίνει όψη και ύφος νικητή! Όταν είστε μαζί, γνωρίζετε ενστικτωδώς πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να σχεδιάσετε και να προχωρήσετε στην επόμενη κίνησή σας και συνήθως αυτή στέφεται με επιτυχία. Η δύναμη αυτή προκύπτει ως αποτέλεσμα της ένωσης σας μια και επιτυγχάνετε πράγματα τα οποία παλιότερα θα σας φαινόταν αδύνατα. Βέβαια, έχετε και το απίστευτο πλεονέκτημα της καλοτυχίας να σας συνοδεύει καθ’ οδόν. Η σχέση σας είναι γεμάτη αισιοδοξία και μέσα από αυτή επεκτείνεστε καθώς σας αρέσει να μοιράζεστε κοινές δραστηριότητες ακόμα και να κάνετε πράγματα ο ένας για τον άλλον.

Αρης αντίθεση Ωροσκόπος

Η αντίθεση του Αρη με τον ωροσκόπο στον σύνθετο χάρτη είναι μια δύσκολη όψη, η οποία χρειάζεται αρκετή ωριμότητα και από τους δύο προκειμένου να αποδώσει θετικά αποτελέσματα και να μην οδηγήσει σε εντάσεις με απρόβλεπτες συνέπειες. Το βασικό ζήτημα που προκύπτει έχει να κάνει με τον τονισμένο εγωισμό και των δύο, που δύσκολα επιτρέπει την αποδοχή μιας διαφορετικής γνώμης. Το αστείο της υπόθεσης δε, είναι ότι και οι δύο θα υποστηρίζετε ότι το κάνετε για το καλό της σχέσης, και θα το πιστεύετε κιόλας! Θα πρέπει λοιπόν να μην τροφοδοτείτε τον εγωισμό σας και οι δύο και να συνειδητοποιήσετε ότι θα έχετε πολύ περισσότερα οφέλη αν «συμμαχήσετε» παρά αν προσπαθήστε να επιβάλετε δυναμικά τις απόψεις σας ο ένας στον άλλο.

Ο δεσμός σας θα γίνει ακόμα πιο ισχυρός και η δυναμική που θα δημιουργήσετε θα σας επιτρέψει να πετύχετε πολλά πράγματα μαζί. Και έτσι να γίνει όμως, πάλι θα χρειαστεί προσοχή από τη μεριά και των δύο, καθώς πολύ εύκολα η εικόνα που θα σχηματίσουν για εσάς ως ζευγάρι μπορεί να καταλήξει αρνητική, καθώς είναι πιθανό να γίνετε το …φόβητρο των άλλων, εξαιτίας της δύναμης που θα αναδίνετε. Το …σεξ μεταξύ σας θα μπορούσε να είναι ένα πεδίο εκτόνωσης κάποιου μέρους της ενέργειας που δημιουργείται, ή η ενασχόληση σας με κάποια αθλητική δραστηριότητα.

Δίας χιαστί Κρόνος

Είναι πιθανό, μέσα στη σχέση αυτή, να έρχεστε συχνά αντιμέτωποι με αλλαγές της τελευταίας στιγμής, λόγω αμφιβολίας, φόβων ή απλά λόγω της ανάγκης σας να είστε σίγουροι για όλες τις λεπτομέρειες. Ο ένας από εσάς τείνει να διστάζει, να ακινητοποιείται, ή να επανεξετάζει τα πάντα τελευταία στιγμή, είτε αυτά αφορούν ταξίδια, ή υπογραφές νομικών εγγράφων, είτε απλά οτιδήποτε κάνετε από κοινού. Είναι πιθανό να παρεμβαίνουν στα σχέδιά σας εξωτερικές συνθήκες και περιστάσεις, οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχό σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλα αυτά θα δοκιμάζουν τα όρια της υπομονής και της καλής θέλησής σας, αλλά ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χειριστείτε τέτοιες καταστάσεις είναι με χαμόγελο και ανεκτικότητα. Οι περισσότερες από αυτές τις άβολες καταστάσεις είναι μικρές απογοητεύσεις και καθυστερήσεις και ευτυχώς όχι ανυπέρβλητα εμπόδια.

Ουρανός αντίθεση Ωροσκόπος

Επειδή η όψη αυτή είναι πολύ ισχυρή, θα επηρεάσει σημαντικά την κοινή σας ζωή. Χωρίς αμφιβολία η σχέση αυτή θα ανοίξει την πόρτα σε πολλές καινούργιες, συναρπαστικές αλλά και ασταθείς εμπειρίες. Στον Ουρανό αρέσει να φέρνει τα πάνω κάτω, γι’ αυτό και όποιες αλλαγές βιώσετε θα είναι απότομες, απρόσμενες και κατά πάσα πιθανότητα θα ταρακουνήσουν τη γενική σας κοσμοθεωρία γύρω από τη ζωή γενικά. Ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσετε στις αλλαγές αυτές εξαρτάται από τον τρόπο που μεγαλώσατε και λειτουργούσατε πριν κάνετε τη σχέση. Αν σας διακρίνει κάποια ακαμψία και προτιμάτε να κινείστε βάσει προγράμματος, τότε οι αλλαγές θα είναι δύσκολες για σας γιατί ο Ουρανός θα επιχειρήσει να σπάσει το καλούπι του παρελθόντος και να πλάσει ένα καινούργιο. Δυστυχώς, ο Ουρανός δεν σας ζητάει ποτέ την άδεια, οπότε οι αλλαγές εδώ ενδέχεται να σας αποσυντονίσουν.

Όταν πρωτογνωριστήκατε, μπορεί να αντιληφθήκατε τις τεράστιες διαφορές στο υπόβαθρο του καθενός σας. Ίσως πάλι να σας άρεσε να προκαλείτε συνεχώς ο ένας τον άλλον για να διασκεδάσετε με τις αντιδράσεις που φέρνει ένα τέτοιο παιχνίδι. Εξετάστε, όμως, τις προκλήσεις αυτές για να βεβαιωθείτε ότι δεν πρόκειται για καμουφλαρισμένη επανάσταση. Αν ψάχνετε για σταθερότητα στη σχέση, τότε η σχέση αυτή δεν είναι για σας γιατί στον Ουρανό αρέσει να αναστατώνει τη ζωή με όποιον τρόπο μπορεί.

Η περίσσια αστάθεια που πιθανότατα χαρακτηρίζει τη σχέση σας θα είναι αρκετά κουραστική και για τους δυο σας. Αν υπάρχει έστω και μια ελπίδα να πετύχει αυτή η σχέση, θα πρέπει να δώσετε αρκετή ελευθερία ο ένας στον άλλο καθώς και αρκετό χώρο για να αναπνεύσετε. Και φυσικά αφεθείτε στο “ρεύμα” της σχέσης και ακολουθήστε τη φυσική της ροή, αλλιώς εγκαταλείψτε την!

Μπορεί επίσης να ανακαλύψετε ότι εξωτερικοί παράγοντες ή τρίτα άτομα δημιουργούν ασταθείς συνθήκες στη σχέση ώστε να μην νιώθετε άνετα είτε μεταξύ σας είτε χωρίς κάποιο συμβάν. Εδώ ο Ουρανός μας δείχνει ότι μπορεί να προέρχεστε από δυο εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις στη ζωή και αυτό μπορεί να αποτελέσει εξαρχής κάποια δυσκολία. Αναρωτηθείτε για ποιο λόγο είστε σ? αυτή τη σχέση. Μήπως επαναστατείτε ενάντια στον κόσμο, στους γονείς σας ή σε άλλους παράγοντες; Αν είναι έτσι, τότε αυτή η σχέση δεν είναι για σας.

Ποσειδώνας εξάγωνο Πλούτωνας

Θέματα πνευματικότητας, ψυχικής συναίσθησης ή επικοινωνίας, υπερφυσικών δυνάμεων και νοομαντείας θα σας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα στη ζωή σας και ίσως να σας είναι αδύνατο να τα απαρνηθείτε ή να απομακρυνθείτε από αυτά. Κάποιες φορές θα μπορείτε να ακούτε τι σκέφτονται οι άλλοι, χωρίς να χρειάζεται να πείτε κάτι. Ίσως να αποφασίσετε να παίξετε το ρόλο του μέντιουμ-ντετέκτιβ και να αναλάβετε την αποκάλυψη μυστήριων ή την εύρεση χαμένων αντικειμένων. Απολαμβάνετε ό,τι έχει να κάνει με την πνευματική διεύρυνση ή την πνευματική διαφοροποίηση.

Μεσοδιαστήματα Σύνθετου Ωροσκοπίου

Ήλιος/Ποσειδώνας square Ερμής   Orb = 0.96 degrees
Όταν είστε μαζί, φαντάζεστε οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αυταπάτες, αυξημένες φοβίες και ανησυχίες, συζητήσεις γύρω από μαγεία και μυστικισμό, κάνετε τα όνειρα πραγματικότητα, εκμάθηση απόκρυφων και μυστικιστικών τεχνικών, αποφυγή υπευθυνοτήτων.

Ήλιος/Ωροσκόπος opposite Ποσειδώνας   Orb = 0.56 degrees
Μπορείτε εύκολα να εξαπατήσετε ο ένας τον άλλον ή να αγνοηθείτε εντελώς σε αυτήν τη σχέση. Αδυναμία να συσχετιστείτε. Αυταπάτες για ανθρώπους που συναντάτε ή που έρχεστε σε επαφή. Μυστικιστικές συναντήσεις.

Σελήνη/Αφροδίτη square Ερμής   Orb = 0.27 degrees
Ως ζευγάρι, η ένωσή σας θα είναι γεμάτη αγάπη. Μία συναισθηματική ανάγκη να συζητάτε για το πως νοιώθετε ο ένας για τον άλλον. Ιδέες και λογική ικανότητα που βοηθάει να αποφασίσετε τον τρόπο με τον οποίο φροντίζετε ο ένας τον άλλον και τις άμεσες ανάγκες του.

Σελήνη/Αρης square Β. Δεσμός   Orb = 0.65 degrees
Η αρμονία είναι παρούσα σε αυτή τη σχέση. Υιοθετείστε την ομαδική εργασία για τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Θυμωμένα λόγια του ενός προς τον άλλον. Διατήρηση απόστασης μεταξύ σας, επειδή γίνεστε πολύ επιθετικοί, και επίμονοι. Διάφοροι έρχονται σε σας για παράπονα.

Σελήνη/Πλούτωνας conjunct Ουρανός   Orb = 0.98 degrees
Μπορεί να νοιώσετε σαν καθοδηγούμενος πύραυλος χωρίς συγκεκριμένη κατεύθυνση σε αυτή τη σχέση. Η νευρικότητα θα είναι σοβαρό θέμα προκαλώντας ξαφνικές και επιπόλαιες ενέργειες που προκαλούν έκπληξη ακόμα και σε σας τους ίδιους.

Σελήνη/Ωροσκόπος opposite Κρόνος   Orb = 0.60 degrees
Η κατάθλιψη είναι εδώ για να την αντιμετωπίσετε μέσα από αυτή τη σχέση. Μακρύς χρόνος ωρίμανσης της σχέσης, οπότε νοιώθετε δεσμευμένοι στις προσπάθειές σας. Η αντίληψή σας μπλοκάρεται. Αντιδραστική νοοτροπία σε σχέση με τον σύντροφό σας. Πειθαρχημένα συναισθήματα.

Σελήνη/Μεσουράνημα square Πλούτωνας   Orb = 0.15 degrees
Μία σημαντική ώθηση λαμβάνετε μέσω αυτής της σχέσης για τη ζωή και την καριέρα σας. Η ζωή ξεκινά και πάλι με την ανανέωση των στόχων σας στη ζωή.

Ερμής/Δίας opposite Πλούτωνας   Orb = 0.45 degrees
Έχετε ικανότητα να αλληλοεπηρεάζετε τις σκέψεις σας, αυτοπροβάλεστε ως ζευγάρι στους άλλους. Ταξίδια ή μικρές αποδράσεις που σας κάνουν να βλέπετε τα πράγματα πολύ διαφορετικά ή να αλλάζετε την άποψή σας.

Ερμής/Ουρανός conjunct Β. Δεσμός   Orb = 0.24 degrees
Μοιράζεστε ταχεία επικοινωνία και δημιουργική έκφραση. Εκκεντρική συμπεριφορά. Έχετε την ικανότητα να αποκόπτεστε ο ένας από τον άλλον αν δεν συμφωνείτε με τις αντιδράσεις ή τις απόψεις της εργασίας σας.

Ερμής/Πλούτωνας square Ωροσκόπος   Orb = 0.07 degrees
Η επιρροή που έχει ο ένας στον άλλον αλλά και στο περιβάλλον σας θα είναι πολύ ισχυρή. Ελέγχετε τις πληροφορίες που έρχονται σε σας, και πώς τις μεταφέρετε ο ένας στον άλλο.

Ερμής/Β. Δεσμός opposite Δίας   Orb = 0.66 degrees
Η επικοινωνία, η μάθηση, η γραφή και η διδασκαλία θα ευημερούν όταν είστε μαζί. Η επικοινωνία με ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή σε καθημερινή βάση μπορεί να αποφέρει οφέλη σε εσάς. Ευχάριστες συνομιλίες.

Αφροδίτη/Αρης square Σελήνη   Orb = 0.07 degrees
Υπάρχει έντονη η επιθυμία για γάμο ή για σύναψη σχέσεων. Αυθόρμητες συναισθηματικές αντιδράσεις είναι συχνές. Τα αισθήματα του ενός για τον άλλον ίσως να είναι κατά κάποιο τρόπο μητρικά στην φύση τους.

Αφροδίτη/Ποσειδώνας square Ερμής   Orb = 0.64 degrees
Μέσα από τη σχέση αυτή τονίζεται η ανθρωπιστική και φιλανθρωπική πλευρά σας. Η δημιουργική σας έκφραση θα ταίριαζε καλύτερα να επικεντρωθεί στον καλλιτεχνικό χώρο. Έχετε την ικανότητα να ανιχνεύετε και να διαισθάνεστε το δόλο. Υπάρχει νευρικότητα που απορρέει από τη σύγχυση. Η εξαπάτηση υποβοηθά την κλεψιά.

Αφροδίτη/Πλούτωνας square Αρης   Orb = 0.53 degrees
Όταν είστε μαζί, όχι μόνο έχετε το μυαλό σας στην σαρκική σας ευχαρίστηση και έκφραση, αλλά και το στόμα σας είναι απασχολημένο για τον ίδιο σκοπό. Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι κάπως ασταθής. Ευνοείται η ισχυρή σεξουαλική δραστηριότητα.

Αρης/Ουρανός opposite Ωροσκόπος   Orb = 0.02 degrees
Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί μεταξύ σας στην καθημερινή σας ρουτίνα. Είναι πιθανό να εκδηλωθούν από μέρους σας απερίσκεπτες και παρορμητικές συμπεριφορές, όπως επίσης και λεκτική ή καταχρηστική βία. Φαίνεται να απολαμβάνετε το να προκαλείτε αναστάτωση και ανησυχία ο ένας στον άλλον.

Αρης/Ποσειδώνας square Β. Δεσμός   Orb = 0.27 degrees
Όντας μαζί, οι συναντήσεις, οι επαφές και οι συνεργασίες σας θα είναι γεμάτες επιφυλακτικότητα και καχυποψία. Είναι πιθανές οι συνεργασίες με ανθρώπους που έχουν μυστικές ή μαγικές κλίσεις και τάσεις. Ο αισθηματικός τομέας είναι λιγάκι δύσκολος. Σας είναι ιδιαίτερα εύκολο να καταφέρετε να εξαπατήσετε το σύντροφό σας σχετικά με τις ικανότητές σας.

Δίας/Ωροσκόπος square Ερμής   Orb = 0.67 degrees
Οι επαφές, συναντήσεις και συνεργασίες μεταξύ σας θα είναι σε πλήρη αρμονία. Έχετε την ικανότητα να μιλάτε αποτελεσματικά. Ομιλίες που διεγείρουν ισχυρά συναισθήματα.

Ουρανός/Μεσουράνημα opposite Ερμής   Orb = 0.79 degrees
Νέες ιδέες και σχέδια φαίνεται να εμφανίζονται όταν είστε μαζί. Είστε νευρικοί, ευερέθιστοι και δημιουργικά διορατικοί. Ίσως να προκύπτουν ξαφνικά ταξίδια και περιπέτειες που δε τις είχατε σχεδιάσει.

Ποσειδώνας/Πλούτωνας conjunct Ουρανός   Orb = 0.07 degrees
Σε αυτή τη σχέση θα πρέπει να αναμένονται διασπαστικές καταστάσεις. Περιπέτεια. Υπερευαίσθητα νεύρα. Αποφύγετε τη χρήση ναρκωτικών. Διάθεση για το ασυνήθιστο, ιδιόμορφα περιβάλλοντα.

Πλούτωνας/Ωροσκόπος opposite Δίας   Orb = 0.15 degrees
Υπάρχει ισχυρή η επιθυμία και το κίνητρο να επιτύχετε σε αυτή την σχέση. Λήψη κάποιου ποσού χρημάτων, αυξημένη αναγκαιότητα να ελέγξετε τα συναισθήματα και την ζωή του άλλου. Αυξημένη ειλικρίνεια.

Β. Δεσμός/Ωροσκόπος square Πλούτωνας   Orb = 0.88 degrees
Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί ώστε να μην φτάσετε στο σημείο να χρησιμοποιείτε ο ένας τον άλλον για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Είστε μάλλον εκδικητικοί, μπορεί να φτάσετε στο σημείο να αλληλοκατηγορείστε ή να κάνετε πράγματα για αντίποινα.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments