0 0 votes
Article Rating

Με λίγα λόγια αυτή η εβδομάδα βάζει ένα stop σε οτιδήποτε νέο θέλουμε να ξεκινήσουμε, όχι βγάζοντας τα από τη σκέψη μας, αλλά κάνοντας ένα βήμα πίσω και μπαίνοντας σε μια φάση αποστασιοποίησης και παρατήρησης ώστε να τα υλοποιήσουμε λίγο αργότερα. Δεν είναι καλή στιγμή για σημαντικές συζητήσεις, σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά ανοίγματα.

Η βιασύνη, ο ανταγωνισμός και η παρορμητικότητα  δεν θα βοηθήσουν. Βάζουμε στόχους που από 16 Απριλίου με την επάνοδο του Ερμή αλλά και την νέα Σελήνη στον Κριό μπορούν να προχωρήσουν με τον καλύτερο τρόπο.

 

20 Μαρτίου

Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού κηρύσσοντας επίσημα την έναρξη της Άνοιξης. Η Αστρολογική μας Πρωτοχρονιά. Εαρινή Ισημερία.

Ο Ερμής σε στάση σε σύνοδο με την Αφροδίτη στην 16η μοίρα του Κριού όπου στις 23 Μαρτίου ξεκινά την φαινόμενη ανάδρομη πορεία του μέχρι τις 15 Απριλίου όπου θα γυρίσει σε ορθή φορά στην 4η μοίρα του ζωδίου.

Κι ενώ ο Ήλιος μας καλεί για νέα και μάλιστα θαρραλέα και ενθουσιώδη ξεκινήματα, μια και η μηδενική μοίρα του Κριού είναι η πλέον κατάλληλη για κάτι τέτοιο αλλά και η θέση του πλανήτη εκεί μας γεμίζει με ενέργεια και ζωτικότητα, ο Ερμής διαφωνεί καθώς πατά φρένο σε όλα τα θέματα που τον αφορούν αλλά και στα θέματα της Αφροδίτης την οποία και ακουμπά.

Έτσι οτιδήποτε σχετίζεται με επικοινωνία, μεταφορές, εργασία, εμπόριο, παιδεία, υγεία, προσωπικές σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικές συναλλαγές φαίνεται να εμποδίζεται προσωρινά. Ενδεχομένως να υπάρξουν δυσκολίες σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και Ενημέρωσης ενώ συζητήσεις και συμφωνίες δεν φτάνουν σε κάποιο αποτέλεσμα. Ίσως μας απασχολήσουν θέματα από το παρελθόν που θα χρειαστεί να τα διαπραγματευτούμε πάλι.

Αυτό αφορά κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που είναι γεννημένοι από 21 ως 25 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 1η ως την 5η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Ίσως θέλετε να ξεκινήσετε κάτι αλλά χρειάζεται να περιμένετε. Αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και συναντήσεις, δώστε προσοχή σε ότι υπογράφετε, καλύτερα μην κάνετε αγορές καινούργιων πραγμάτων παρά μόνο μεταχειρισμένων-ειδικά αν αφορούν επικοινωνία και μετακινήσεις- και τσεκάρετε καλά μηνύματα και ραντεβού.

Οργανωθείτε καλά αν πρόκειται να ταξιδέψετε. Ίσως επανέλθει ένα θέμα υγείας για να επιλυθεί αλλά είναι εξίσου πολύ πιθανόν να έχετε “τυχαίες” συναντήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα από πρώην αγαπημένους. Αν σας χρωστούν χρήματα μπορεί να τα πάρετε πίσω, αν όμως χρωστάτε εσείς μπορεί να σας τα ζητήσουν.

 

24 Μαρτίου

Ήλιος στην 3η μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Άρη στην 3η μοίρα του Αιγόκερω

Εντάσεις, βιασύνη που μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα, ανταγωνισμός, επιθετικότητα, εμποδισμένη δράση, μεγάλη ενέργεια που κάπως πρέπει να εκτονωθεί, θέματα υγείας, προβλήματα με προϊσταμένους, άκρατος εγωϊσμός, αγώνας επικράτησης, επίδειξη εξουσίας.

Πρόσωπα κύρους ίσως κινδυνέψουν ενώ οι συγκρούσεις μεταξύ τους θα είναι σφοδρές. Και οι δύο πλανήτες είναι εξαιρετικά δυνατοί σε αυτές τις θέσεις δημιουργώντας ένα εμπόλεμο κλίμα. Προσοχή σε φωτιά και βίαιες επιθέσεις και καταστάσεις. Καλή διέξοδος η γυμναστική και ο …έρωτας!

Ιδιαίτερα προσεχτικοί χρειάζεται να είναι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι από 21 ως 25 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 1η ως την 5η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Εκτονωθείτε δημιουργικά!

 

Αφροδίτη στην 21η μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στην 21η μοίρα του Αιγόκερω

Σχέσεις πάθους που μπορεί να φτάσουν στα άκρα. Η ζήλια και η επιθυμία της απόλυτης αποκλειστικότητας και επιβολής σε ότι αγαπάμε οδηγούν σε συναισθηματικούς χειρισμούς. Ενδεχόμενες δυσκολίες σε διαχείριση χρημάτων. Υποταγή με την βία. Συνεργασίες σπάνε. Πρόσωπα κύρους έρχονται αντιμέτωπα με οικονομικά αδιέξοδα. Πιθανές δυσάρεστες εξελίξεις για πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου. Αποφεύγουμε αισθητικές επεμβάσεις και αγορές ειδών ομορφιάς.

Από την όψη επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που είναι γεννημένοι από 9 ως 13 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 19η ως την 23η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Θα ζήσετε στιγμές έντονου πάθους καθώς είτε εσείς ,είτε το ταίρι σας θα πλημμυρίσετε από δυνατά συναισθήματα. Η καχυποψία και ο φόβος της εγκατάλειψης μπορεί να σας οδηγήσουν σε εμμονές που μόνο βλαβερές μπορεί να είναι για την ψυχή σας.

Τελικά θα καταλήξετε να βασανίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό ή να βασανιστείτε από τον άλλον. Προσπαθήστε να τα βρείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο και να ανακαλύψετε από που προέρχεται όλο αυτό. Ίσως έτσι καταφέρετε να ισορροπήσετε. Κανείς δεν μπορεί να παραμείνει σε μία κατάσταση αν πρώτα δεν το θέλει ο ίδιος όσο κι αν προσπαθήσουμε να τον χειραγωγήσουμε.

Δώστε προσοχή και στη διαχείριση των χρημάτων σας όπως και σε ενδεχόμενα θέματα υγείας. Πιθανή τόσο η διάλυση μιας σχέσης όσο και η δημιουργία μιας καινούργιας. Αν πάντως κάτι ξεκινήσει τώρα είναι σίγουρο πως θα σας χαράξει για όλη σας τη ζωή!

 

Σοφία Πονήρη

 

Προσωπική επικοινωνία s.poniri.xenariou@gmail.com

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments