0 0 votes
Article Rating

Οι Δίδυμοι είναι ιδιαίτερα κινητικοί και ομιλητικοί, και αρκετά εύστροφοι. Η κοινωνική τους ζωή είναι πλούσια, και η παιχνιδιάρικη φύση τους θα τους κάνει περιζήτητους στις παρέες. Σίγουρα θα κλέψουν την παράσταση όπου κι αν βρίσκονται, αλλά έχουν μια τάση να λένε ψεματάκια, περισσότερο για χάρη γούστου. Ένα έντονα διπολικό ζώδιο, το μειονέκτημά του είναι ότι γρήγορα αλλάζει διαθέσεις και προτιμήσεις. Συνήθως έχουν διπλή ερωτική ζωή, και βασανίζονται για να καταλήξουν στον ένα και μοναδικό τους σύντροφο. Το πρόβλημά τους είναι ότι έχουν δύο τάσεις μέσα τους, που είναι αντίθετες μεταξύ τους. Μην στηρίζεστε αβασάνιστα στις υποσχέσεις τους, καθώς την άλλη μέρα θα αλλάξουν γνώμη.

 

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ένα άτομο που είναι μονίμως σε κίνηση. Από την μια πόλη στην άλλη, από τον ένα σύντροφο στον άλλο, και από το ένα επάγγελμα στο επόμενο. Το πρόβλημά τους είναι ότι βαριούνται γρήγορα, καθώς το μυαλό τους, γρήγορο και κοφτερό, γεννάει ακατάπαυστα ιδέες και καινούργια ενδιαφέροντα. Δεν αντέχει τον αυστηρό προγραμματισμό, και σίγουρα απεχθάνεται τους αργούς ανθρώπους.

Σκέφτεται γρήγορα, μιλάει γρήγορα, και δεν μπορεί να περιμένει. Σίγουρα μια καλή παρέα, που ο ενθουσιασμός του και το πνεύμα του θα σας δελεάσουν. Προτιμάει άτομα δίπλα του που μπορούν να συζητάνε μαζί του ακατάπαυστα, και η κοινωνικότητά του είναι αξιοζήλευτη.

Αγαπάει να αγαπάει, και έχει έντονα ρομαντικές διαθέσεις, αλλά δεν τού αρέσει να μπαίνει σε καλούπια , και προφανώς να δεσμεύεται χωρίς σοβαρούς λόγους. Στην ερωτική του ζωή του αρέσει να παίζει και τους δύο ρόλους, και τον ενεργητικό και τον παθητικό.

 

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η Διδυμίνα, είναι χαριτωμένη, αξιοπρόσεκτη για το ταμπεραμέντο της και την εξωστρεφή προσωπικότητά της. Της αρέσει να φλερτάρει, αλλά πάντα μόνο όταν ο σύντροφός της έχει κάτι αξιοσημείωτο να πει. Δεν της αρέσουν οι ανόητοι άνδρες, ή αυτοί που είναι ωμοί και στερούνται φαντασίας. Είναι παιχνιδιάρα και δεν φοβάται να το δείχνει.

Γενικά, ζει έντονα το σήμερα και κάθε στιγμή, και σίγουρα δεν αφήνει τον σύντροφό της να βαρεθεί από την παρουσία της. Έντονα ομιλητική, κεντρίζει γρήγορα το ενδιαφέρον των ανδρών στην παρέα. Η ερωτική της ζωή και συμπεριφορά είναι λίγο απρόβλεπτη, αλλά χαίρεται την πράξη σε όλη της την διάρκεια, και δεν της αρέσει να βιάζεται.

Η φαντασία της στο ερωτικό της παιγνίδι είναι αξιοσημείωτη, αλλά μπορεί να αλλάζει τις διαθέσεις της απότομα. Μην τρομάζετε, καθώς γρήγορα ξαναβρίσκει τον εαυτό της. Είναι αρκετά ιδεαλίστρια στις σχέσεις της και θέλει ταυτόχρονα και την φυσική και την πνευματική έλξη. Είναι αρκετά επιθετική, και το ζώδιό της έχει δώσει πολύ υψηλά ποσοστά αμφισεξουαλικότητας.

 

ΟΙ ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ

Το πιο ευαίσθητο σημείο τους είναι τα χέρια τους, από τα δάχτυλα μέχρι τον ώμο. Τους αρέσει να τους φιλάνε στα χέρια και στα δάκτυλα, ακόμα και στην μασχάλη. Το ευγενικό και παραδοσιακό χειροφίλημα είναι ιδιαίτερα διεγερτικό για τις διαθέσεις τους. Διεγείρονται ακόμα κι από τον αισθησιακό τόνο της φωνής σας.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ

Σίγουρα μια καλή και ενδιαφέρουσα συζήτηση είναι βασική προϋπόθεση για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον τους. Τους αρέσουν τα ομιλητικά άτομα, και πάνω απ’ λα που έχουν κάτι έξυπνο ή φιλοσοφημένο να πούνε. Προσπαθήστε να γίνετε και λίγο αινιγματικοί, καθώς αρέσει στους Δίδυμους να χρησιμοποιούν το μυαλό τους και να προβληματίζονται. Μην ανοίγετε όλα τα χαρτιά σας με την πρώτη. Κρατείστε κάποια μυστικά για το αύριο, καθώς η περιέργειά τους να τα εξερευνήσουν θα τους ξαναφέρει κοντά σας. Δώστε τους πολλές εναλλακτικές επιλογές για τα ραντεβού σας, και πάνω απ’λα μην γίνεστε δογματικοί και καταπιεστικοί. Δώστε τους χώρο να κινηθούν και να εκφραστούν.

 

ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

ΜΕ ΚΡΙΟ
Μία πολύ καλή και ενδιαφέρουσα σχέση, που σίγουρα θα αρχίσει εντυπωσιακά στο ερωτικό επίπεδο, και έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχτεί σε μια μακρόχρονη σχέση.

ΜΕ ΤΑΥΡΟ
Οι κτητικοί και σοβαροί Ταύροι δύσκολα θα αντέξουν την παιχνιδιάρικη φύση τού Διδύμου, και σίγουρα δεν θα μπορέσουν να κεντρίσουν το ερωτικό ταμπεραμέντο τους. Καμία τύχη δεν δίνεται σε αυτήν την σχέση.

ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ
Δυο Δίδυμοι μπορεί να δημιουργήσουν μια ενδιαφέρουσα σχέση, που όμως μάλλον θα τελειώσει γρήγορα. Κανείς τους δεν μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα και η σχέση πιθανόν οδηγείται στο χάος.

ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ
Μία επικίνδυνη και δύσκολη σχέση. Ο Καρκίνος δεν ανέχεται να παίζουν με τα αισθήματά του που θεωρεί ιερά, και παρόλο που ο Δίδυμος μπορεί να τού δώσει κάποιες ευχάριστες στιγμές, δεν θα μπορέσει να τον πείσει για πάντα.

ΜΕ ΛΕΩΝ
Το Λιοντάρι αποτελεί το ιδανικό ταίρι για τους Δίδυμους που καταφέρνουν και κάνουν τον βασιλιά να αισθανθεί άνετα και να χαρεί μαζί τους. Η ερωτική τους ζωή είναι ενδιαφέρουσα, και πιθανόν και ο γάμος τους.

ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ
Παρόλο ότι υπάρχει μία άριστη πνευματική επαφή μεταξύ τους, ο Δίδυμος θεωρεί τον παρθένο πολύ ανιαρό για τα γούστα του, και ο Παρθένος θεωρεί τον Δίδυμο ανώριμο για την ζωή του.

ΜΕ ΖΥΓΟ
Ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι, που σίγουρα η σχέση τους δεν θα τους οδηγήσει στην πλήξη. Η ερωτική τους ταυτότητα είναι πολύ συμβατή, και μπορούν να συντονιστούν θαυμάσια και στην πορεία, αν ο Δίδυμος γίνει πιο προσεκτικός με την τσέπη του.

ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ
Ο Σκορπιός θα αγγίξει κάποιες ευαίσθητες χορδές τού ψυχισμού τους, και θα δώσει ένα πρωτόγνωρο ενδιαφέρον στην ερωτική τους ζωή. Αν ο Σκορπιός μπορέσει και δώσει χώρο στον Δίδυμο, τότε μπορεί να ελπίζει στην επιβίωση.

ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ
Μία σχέση που μπορεί να είναι ή όλα ή τίποτε. Αν όντως υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα και η διάθεση να δουλέψουν κάποια σημεία στην σχέση τους, τότε μπορεί να ελπίζουν σε ένα λαμπρό μέλλον.

ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Ο Αιγόκερως πέφτει αρκετά βαρύς για τον παιχνιδιάρη Δίδυμο, και μονίμως ανησυχεί για την αξιοπιστία του. Δεν ανέχεται εύκολα το χιούμορ του, και παρεξηγήσεις είναι συχνές και καταστροφικές.

ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ
Μία άκρως ενδιαφέρουσα σχέση που μπορεί να εκτιμηθεί δεόντως και από τους δύο. Κανείς τους δεν θα πλήξει από την ροή της σχέσης, που πολλές φορές γίνεται απρόβλεπτη και ανανεώνεται.

ΜΕ ΙΧΘΥ
Ο Ιχθύς είναι πολύ έντονα συναισθηματικός για τα γούστα τού Διδύμου, που δεν μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς στις ευαισθησίες του. Μία ατμόσφαιρα μόνιμης καχυποψίας είναι καταστροφική για την σχέση.

 

Μπαφαλούκος Μελέτης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments